Nyheter om Opseth


Bodø/Glimt vil ha mye mer penger for sin målmaskin

De som husker helt tilbake til i fjor og fulgte med på OBOS-Ligaen fikk med seg Bodø/Glimt sin fantastiske sesong. En som bøttet inn mål var 28 år gamle Kristian Fardal Opseth. Så langt i år har det gått litt trenere i Eliteserien med 6 mål, men interessen fra utenlandske klubber er fortsatt meget stor. VG skriver at en klubb fra De forente arabiske emirater har har lagt inn et bud på sogningen, men fått et klart og tydelig nei. «Det var altfor lavt og ikke interessant for oss.

Bodø/Glimt avslo bud på Kristian Fardal Opseth

En klubb fra De forente arabiske emirater fikk sitt bud på Bodø/Glimts toppscorer avslått. Interessen skal være stor for den 28 år gamle angriperen.

- En av Norges beste spisser

Kristian Fardal Opseth og Sivert Heltne Nilsen er venner og motstandere: - Jeg har til og med hatt Sivert på overnattingsbesøk.

Brann-treneren om jagende Rosenborg: - Føler ikke på presset

BODØ (VG) (Bodø/Glimt-Brann 2–2) To ganger tok Brann ledelsen på Aspmyra. Begge ganger utlignet Bodø/Glimt-spiss Kristian Fardal Opseth (28). Etter kampen fikk spissen skryt av Brann-treneren.

Branns luke til Rosenborg redusert til ett poeng etter uavgjort mot Bodø/Glimt

Kristian Fardal Opseth og Bodø/Glimt sørget for Branns annet poengtap på rad. Dermed er serielederens luke til Rosenborg redusert til ett poeng.

Opseth øydela dagen for serieleiaren

Brann gav frå seg leiinga to gonger i Bodø, og det er spenning igjen i toppen av eliteserien. Det enda 2-2 i Bodø.

Solvik-Olsen og riksvegen vestover

Ketil Solvik-Olsen (Frp) er samferdselsminister nummer 29 etter krigen. Sjølv har eg møtt ni av dei. Dei fleste har vore dyktige og prominente politikarar. Men skulle eg rangere dei, finn vi Kjell Opseth (Ap), Liv Signe Navarsete (Sp) og Ketil Solvik-Olsen (Frp) blant topp tre.

Solskjær etter en måned uten seier: - Når spillere prater om dårlig selvtillit må vi gjøre noe

MOLDE (VG) (Molde – Bodø/Glimt 1–2) Med få sekunder igjen av overtiden stanget Kristian Fardal Opseth inn 1-2, og ble dermed matchvinner på Aker Stadion.

Trond Olsen: – Vi skal være der for Kristian. Han trenger oss nå.

Trond Olsen nekter å la Kristian Fardal Opseth føle seg som syndebukk altfor lenge.
Les mer om:

Glimt med sur straffebom på overtid

Kristian Fardal Opseth kunne gitt Bodø/Glimt en kruttsterk borteseier mot Sarpsborg, men spissen klarte ikke å utnytte overtidsstraffen i søndagens 0-0-oppgjør.

Glimt med sur straffebom på overtid

Kristian Fardal Opseth kunne gitt Bodø/Glimt en kruttsterk borteseier mot Sarpsborg, men spissen klarte ikke å utnytte overtidsstraffen i søndagens 0-0-oppgjør.

- Hele laget sliter med rytme i angrepsspillet

Kristian Fardal Opseth måtte nok en gang gå målløs av banen som spydspiss for Glimt.
Les mer om:

Kristian Fardal Opseth stresser ikke: - Vi har ingenting å frykte

Kristian Fardal Opseth stresser ikke etter to kamper uten scoring verken for ham eller laget.
Les mer om:

Solgt til Eliteserien etter en fantastisk sesong i OBOS-Ligaen

Forrige sesong var intet mindre enn fantastisk for Ull/Kisa spiller Niklas Sandberg, han ble nominert til årets OBOS-Ligaspiller, men tapte på målstreken av Bodø/Glimt spiller Kristian Fardal Opseth. En nominasjon er normalt nok for en billett til Eliteseriespill. Med bare noen timer igjen av overgangsvinduet virket det som om ble værende. – idag kom beskjeden alle har ventet på.   Les: Låner venstrebeint midtbanespiller på overgangsvinduets siste dag Niklas Sandberg forlater Ull/Kisa etter en serierunde i OBOS-ligaen.

Signert

Det er liten tvil om at det Bodø/Glimt trener Kjetil Knutsen som har i rekordfart hentet en han kjenner godt fra Åsane. Herrem har siden 2015 spilt for Åsane Fotball, og har vært toppscorer i alle sesongen sine hos bergensklubben. Han tar nå steget opp i Eliteserien, hvor han på ny får Kjetil Knutsen som trener. Les: Takker sin storscorer for innsatsen Bodø/Glimt som har fått på plass noen nye skribenter har intervjuet sin nye målscorer. Du har jo spilt under Kjetil Knutsen i Åsane, hvordan blir det å gjenforenes med ham? – Det blir veldig bra.

Hopprinsessene drømmer om å kopiere Lundby-suksessen

Supertalentene Anna Odine Strøm (19) og Silje Opseth (18) tar store steg i hoppbakken. De gir hoppdronningen Maren Lundby (23) æren.
Les mer om:

Glimt-juvel med drømmestart: - Kan bli toppscorer

Glimt-treneren lover flere overraskelser fra Kristian Fardahl Opseth.
Les mer om:

Opseth i fyr og flamme: – Lett når man har sånne servitører på laget

Kristian Fardal Opseth åpnet målkontoen mot Lillestrøm, og satt standarden for resten av sesongen.
Les mer om:

Fardal Opseth vart Bodø/Glimt-helt i snøkaoset

Mange er frustrerte etter avlysningen av Eliteserieåpningen mellom Brann og Ranheim: – Norge satser altfor lite på hva som er bra for fotballen.