Nyheter om Omdal


Lurte fælt på hva som var nytt

Ole Magne Omdal, som nesten ble ordfører i Kristiansand i høst, blir veldig engasjert når det er noe han brenner for. Kanskje litt i overkant engasjert?

Partikollega tjente seks ganger så mye som ordføreren

Nils Olav Larsen (KrF) gikk ned 300.000 kroner i årslønn for å bli ordfører i Vennesla. På inntektstoppen blir han grundig slått av partikollega Oddvar Omdal.

Nyvalgt KrF-politiker tjente mest i fjor

Oddvar Omdal tjente mest, mens Tore Gustav Drivenes er rikest og betalte mest skatt i 2018. Sjekk alle topplistene i bunnen av saken.
Les mer om:

Stor steinblokk rasa ned på Hebnesvegen

Laurdag morgon, rundt klokka 08.30, fekk Vegtrafikksentralen melding om at det låg store steinar i vegen på Hebnesvegen i Øvrabøbakken. Rasstaden er ikkje langt frå Øvrabø på fylkesveg 681, som har fått nytt namn og nå heiter fylkesveg 4712. Meir reinsking Måndag morgon opplyser trafikkoperatør på vegtrafikksentralen, John Andreas Omdal, at meldinga vegvesenet laurdag fekk gjekk på ei stor steinblokk på rundt fire til fem kubikk i eine vegbanen, samt ei blokk på vippen oppe i fjellsida.
Les mer om:

Drama få timer før bystyremøtet

Tirsdag ettermiddag sa Senterpartiet ja til å støtte Jan Oddvar Skisland (Ap) som ordfører. Onsdag formiddag, få timer før bystyret, satt Ole Magne Omdal (Sp) i møte med Harald Furre (H) og Jørgen Kristiansen (KrF).

Kan nærme seg en avklaring

Senterpartiet har innkalt styret. De skal diskutere om de ønsker Jan Oddvar Skisland som ordfører eller om de skal gå for sin egen Ole Magne Omdal.
Les mer om:

LESARBREV: Sentralisering og kommunesamanslåing er målet

Sentralisering og privatisering har vore viktige mål for Solberg-regjeringa. Konkurranseutsetting av tog og helsetenester, nedlegging av offentlege kontor, kutt i statlege overføringar, i det heile tatt reduksjon av av offentleg sektor til fordel for den frie marknaden – det er nokre stikkord. Frå første stund etter at denne regjeringa overtok, vart det lagt opp til massive kommunesamanslåingar.
Les mer om:

Kan bli byens nye ordfører

Ole Magne Omdal er i ferd med å samle seg flertall som ordfører. Det mangler kun Senterpartiets stemmer.
Les mer om:

Slagsvold Vedum: – Han er en ordførertype

Senterpartiets Ole Magne Omdal kan bli ordfører i Kristiansand.

Omdal kan bli ordfører med 4,6 prosent av stemmene

Fædrelandsvennen erfarer at Ole Magne Omdal (Sp) har fått tilbud fra Høyre om stillingen som ordfører, dersom de bytter side til de borgerlige. Med støtte fra resten av Demokratene har de da flertall.
Les mer om:

Mirjam ble vokalist i det populære bandet: – Jeg trodde han tullet!

SKIEN: Når D'Sound står på scenen på Lundetangen pub torsdag, er det med frontfigur Mirjam Johanne Omdal lengst fram på scenen. - Jeg er så klar! sier siljanjenta.
Les mer om:

Solbergs metode – Omdal er ikke særlig seriøs

DEBATT: 21.9. har Sven Egil Omdal en kommentar (Fripenn) i Aftenbladet under tittelen «Erna Solbergs metode, del 2». Kommentaren er sikkert ment å være morsom. Den er i hvert fall ikke særlig seriøs.
Les mer om:

Tilbake etter fem års pause

På dette åttende albumet har D’Sound, som består av Kim Ofstad og Jonny Sjo, med seg Mirjam Omdal som vokalist på de fleste låtene, men de har også jobbet med en rekke andre produsenter og musikere. På live-remixen av It’s Just Me har de fått med seg den amerikanske trompetisten Arnetta Johnson som blant annet spiller med Beyoncé og Jay-Z.

Oljeanalytiker ser ExxonMobils utmarsj som et tegn i tiden

Norsk sokkel har blitt modnere og funnene som blir gjort er mindre, dermed mister de store oljeselskapene interessen, konkluderer oljeanalytiker Trond Omdal.
Les mer om:

Har Omdal en ideologisk blindflekk?

DEBATT: Sven Egil Omdal leverer nok en tankevekkende Fripenn i Aftenbladet 24. august. Sosiale mediers påvirkning på vår meningsdannelse, tankesett og verdenssyn kan ikke undervurderes.
Les mer om:

Har bestemt seg for å delta i pride: – Vil nok skuffe noen

Det har kostet ham en del tankevirksomhet. Men nå har Ole Magne Omdal bestemt seg for å gå i Pride.
Les mer om:

Etter en alvorlig skade veide Ulf nesten 120 kilo. Søndag skal han gi jernet i triatlon-konkurransen Ironman

En stygg fotballskade gjorde at Ulf Omdal (28) mistet livsgnist og motivasjon, noe som førte til at han veide nesten 120 kilo på sitt tyngste. Det siste året har han trent seg opp til å delta på helgas triatlon-konkurranse, Ironman.
Les mer om:

Ida har tatt 144 tatoveringer: – Jeg liker oppmerksomheten, selv om den er negativt ladd

Ida Omdal tok sin første tatovering da hun var 18 år. Nå 12 år senere er fascinasjonen for blekket i huden like stor, og det klør i fingrene når det går for lenge mellom hver gang hun setter seg i tatoveringsstolen.
Les mer om:

Ida har tatt 144 tatoveringer: – Jeg liker oppmerksomheten, selv om den er negativt ladd

Ida Omdal tok sin første tatovering da hun var 18 år. Nå 12 år senere er fascinasjonen for blekket i huden like stor, og det klør i fingrene når det går for lenge mellom hver gang hun setter seg i tatoveringsstolen.
Les mer om:

Ida har kroppen full av tatoveringer: – Jeg liker oppmerksomheten, selv om den er negativt ladd

SKIEN: Ida Omdal tok sin første tatovering da hun var 18 år. Nå 12 år senere er fascinasjonen for blekket i huden like stor, og det klør i fingrene når det går for lenge mellom hver gang hun setter seg i tatoveringsstolen.
Les mer om:

Ida har tatt 144 tatoveringer: – Jeg har tatt en ny hver måned i 12 år, jeg elsker å skille meg ut

SKIEN: Ida Omdal tok sin første tatovering da hun var 18 år. Nå 12 år senere er fascinasjonen for blekket i huden like stor, og det klør i fingrene når det går for lenge mellom hver gang hun setter seg i tatoveringsstolen.
Les mer om:

Kjelsås - Romania: Trente sammen i dag, i morgen skal de på landskamp

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)KJELSÅS: Fotballmoro på Grefsen Stadion, torsdag. Kjelsås 06-gutter trente med unge gutter fra Romania, og som var invitert til Norge i regi av fotballforbundet i Romania. De rumenske guttene spiller på samme lag i Romania, og turen er en del av premien for at de vant en stor fotballcup i hjemlandet.Klubbstruktur Per Ravn Omdal, tidligere idrettsleder og president i Norges Fotballforbund.

Bil- og MC-treff til hjelp for Hviterussland

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Treffet ble holdt ved Myssa bedehus i Sokndal i regi av stiftelsen og hjelpeorganisasjonen En Hjelpende Hånd. Bygdeånden kunne tas og føles på når mer enn 40 forskjellige kjøretøy ble vist fram.Mer enn 250 mennesker møtte opp på lille Myssa i Sokndal. Biler, MC-er, barn og voksne i alle aldre var til stede.

Bør bøker lesast på gamlemåten?

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Paneldebatt før premiere Den franske filmen "Mellom linjene" har premierevising i Egersund fredag. Filmen handlar om ein forfattar og ein forleggar, som opplever utfordringar med digitaliseringa i samfunnet. Før filmen blir det paneldebatt.Temaet for paneldebatten er korleis digitaliseringa pregar lesinga. Er det best å lesa bøker på nettbrett eller på ark mellom to permar?

Inviterer til country på bedehuset

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)I halvannet år har en gjeng ildsjeler arrangert konsertkvelder på bedehuset. Arrangementene er populære langt utenfor bedehusrekkene, og som regel er det 2-300 mennesker som benker seg for en kveld med god musikk og mat. Fredag er det lokale musikere på programmet, og arrangørene forventer mye folk og god stemning.- Konsertene skal være et lavterskeltilbud for alle.