Nyheter om Omar


2021 vil bli et vanvittig år for stortalent Max Aarons

Slik det ser ut nå er Norwich på vei tilbake til Premier League, de ligger på en klar førsteplass i Championship syv poeng foran Brentford og Watford. – Den 21 år gamle høyrebacken Max Aarons har hatt en strålende sesong som allerede har vekket interessen til Barcelona og Manchester United. Han befinner seg nå også høyt på lista til Bayern München og det sies at landslagssjef Gareth Southgate følger Max Aarons tett med tanke på sommerens EM.

Har ikke tenkt å gi seg med Dayot Upamecano

Bayern München rekrutterte i forrige uke den meget ettertraktede franske midtbanespilleren Dayot Upamecano fra RB Leipzig. 22-åringen som var ønsket av «hele» Premier League har signert en femårskontrakt som starter å løpe i sommer. Bayern skal være nær å signere med Reading sin venstreback Omar Richards, dette kommer i tillegg til de samtalene som foregår med Norwich Citys engelske høyreback Max Aarons.

Omar fikk et realt sjokk - men heldigvis ble krisen kortvarig

Omar Pawe ved Pizzabakeren i Tvedestrand kan se tilbake på et godt år. Selv om det så mørkt ut der et øyeblikk.
Les mer om:

Visepresidenten i Galatasaray om Omar: – Vi er veldig håpefulle

Den tyrkiske klubben vurderer å sende Omar Elabdellaoui (29) til en lege i USA for å behandle øyenskadene videre.
Les mer om:

Norske spillere i Tyrkia

Inntil i går var det 13 norske spillere i Tyrkia hvor de aller fleste spiller i den øverste divisjonen Süper Lig, det er faktisk flere norske spillere i Tyrkia enn i Sverige. – En balanse som svekkes noe ved overgangen til Tobias Heintz fra Kasımpaşa til Allsveskanklubben Häcken.

Elabdellaoui ute av Galatasaray-troppen ut sesongen etter øyeskaden

Omar Elabdellaoui er fjernet fra Galatasaray-troppen ut den tyrkiske sesongen. Han er ute med øyeskader etter fyrverkeriulykken som rammet ham nyttårsaften.
Les mer om:

Elabdellaoui ute av troppen

Omar Elabdealloui er fjernet fra Galatasaray-troppen ut den tyrkiske sesongen. Han er ute med øyeskader etter fyrverkeriulykken som rammet ham nyttårsaften.
Les mer om:

Elabdellaoui ute av troppen

Omar Elabdealloui er fjernet fra Galatasaray-troppen ut den tyrkiske sesongen. Han er ute med øyeskader etter fyrverkeriulykken som rammet ham nyttårsaften. Den norske landslagsbacken fikk lenge behandling på sykehus. 20. januar la klubben ut en bildeserie av Elabdellaoui som møtte lagkameratene igjen etter at han ble utskrevet. Landslagssjef Ståle Solbakken har sagt at det viktigste er at Elabdellaoui tar seg tid, og blir så frisk som mulig. Nå varsler klubben hans at backen er ute av troppen for resten av den tyrkiske superligasesongen, melder det statlige nyhetsbyrået AA.

Tar ut siktelse etter test-lekkasje

Oslo-politiet bekrefter overfor Dagbladet at det er tatt ut siktelse etter at opplysninger om Omar Elabdellaouis positive koronaprøve ble lekket til pressen. Det var i november at et norsk mediehus fikk tips om at Elabdellaouis positive test flere timer før spilleren selv eller noen andre i Norges Fotballforbund (NFF) var kjent med resultatet. NFF anmeldte lekkasjen til politiet, som nå har tatt ut en siktelse for brudd på taushetsplikten. – Politiet vil i dag (fredag) sende begjæring til tingretten om rettslige etterforskningsskritt, noe som tilsier at det er tatt ut siktelse i saken.

Politiet har tatt ut siktelse i saken om lekkasje av Elabdelloui-test

Oslo-politiet bekrefter at det er tatt ut siktelse etter at opplysninger om Omar Elabdellaouis positive koronaprøve ble lekket til pressen.
Les mer om:

Siktelse etter corona-lekkasje

Den positive coronatesten til Omar Elabdellaoui (29) ble lekket ut før fotballandslagets visekaptein visste noe selv. Nå bekrefter politiet siktelse i saken.
Les mer om:

Oslo kommune orienterer om nye tiltak kl. 16.30

Byrådsleder Raymond Johansen, helsebyråd Robert Steen og oppvekst- og kunnskapsbyråd Inga Marte Thorkildsen vil orientere om koronasituasjonen og hvilke tiltak som skal gjelde i Oslo fra onsdag 3. februar. Byråd for kultur, idrett og frivillighet Omar Samy Gamal vil være til stede.

Oslo kommune informerer om nye tiltak

Byrådsleder Raymond Johansen, helsebyråd Robert Steen og oppvekst- og kunnskapsbyråd Inga Marte Thorkildsen vil orientere om koronasituasjonen og hvilke tiltak som skal gjelde i Oslo fra onsdag 3. februar. Byråd for kultur, idrett og frivillighet Omar Samy Gamal vil være til stede. Se direkte fra klokken 16.30.

Bekrefter ny sesong for Netflix-suksess

Netflix setter opp tempoet etter at serien «Lupin» er blitt en skikkelig seriefavoritt. Nå meldes det om flere episoder allerede til sommeren. Serien, med Omar Sy i hovedrollen, har toppet Netflix sin topp 10 liste i mer enn ti land, og det er nå klart at seriens sesong to kommer på Netflix sommeren 2021. De fem nye episodene er regissert av Ludovic Bernard («The Climb») og Hugo Gélin («Love at second sight»). «Lupin» handler om Assane Diop som har gentlemanstyven Arsène Lupin som sin store inspirasjon. Arsène Lupin dukket opp på starten av 1900-tallet i bøkene skrevet av Maurice Leblanc.
Les mer om:

BU-leder Bente la søndagsturen til skøytebanen

– Nå håper jeg Bymiljøetaten og Byråd Omar Samy Gamal sørger for gode baneforhold i hele sesongen, for det meldes om en lang og kald vinter, sier BU-leder Bente M. Larsen.
Les mer om:

Sprudlende aktivitet på Skeidbanen: Tar du utfordringen, Omar?

MENINGER: Dette viser hvordan aktiviteten kunne ha vært store deler av vinteren, når det er is på Skeidbanen. Skeid har siden 1994 kjempet for å få en kunstisbane på Skeidbanen.
Les mer om:

Alexander Søderlund slutter i Häcken etter en sesong

Jeg skal innrømme jeg er såpass barnslig at jeg trekker litt på smilebåndet hver gang jeg ser navnet på Allsvenskan klubben Häcken, men til mitt forsvar, det er lite å glede seg over om dagen. Tyrkiske klubber har for alvor fått opp øynene for norske spillere, det mange ikke er klar over her hjemme er at Tyrkiske Süper Lig holder et meget høyt nivå. Lykkes to i Tyrkia er veien kort til en av de fem store ligaene.

Byråden: Ikke aktuelt å bygge ned idrettsflater

Idrettsbyråd Omar Samy Gamal (SV) sier til Nordre Aker Budstikke at han deler bekymringen til breddeidretten.
Les mer om:

Delte ut nesten 2 000 munnbind på under to timer

SKIEN: – Ideen var at vi må hjelpe våre innbyggere, så da deler vi ut munnbind for å begrense smitte, sier Siidali Omar, daglig leder for Brobygger Telemark, som har vært med på å dele ut nesten 2 000 munnbind de siste to timene.
Les mer om:

Elabdellaoui ute fra sykehus

Omar Elabdellaoui er utskrevet fra sykehuset etter fyrverkeriulykken som rammet øynene hans på nyttårsaften. Det bekrefter fotballklubben Galatarasay på sine hjemmesider. Der opplyser også klubben om at Elabdellaouis behandling vil fortsette hjemme i Norge. – Jeg blir bedre. Jeg får utmerket og profesjonell hjelp fra det medisinske apparatet og vi gjør fremskritt hver eneste dag, skrev Omar Elabdellaoui på Instagram den 6. januar.

Omar Elabdellaoui ute av sykehus

Omar Elabdellaoui er skrevet ut fra sykehuset etter ulykken på nyttårsaften.
Les mer om:

Kan ikke vente lenger med å fylle vakuumet etter Geoffrey Kondogbia og Francis Coquelin

Den tyske klubben Schalke 04 er i fullstendig krise, det er ikke mange dagene siden de fikk sin første seier helt på målstreken for å ta den negative Bundesligarekorden på flest kamper uten seier. – Schalke 04 befinner seg ikke helt nederst etter å ha tatt med seg tre poeng mot Hoffenheim på lørdag. (Nederst er Mainz med fire poeng) Valencia, som selv har noen store huller å fylle har sett seg ut Schalke 04 sin kaptein Omar Mascarell.

Håper å se Omar på banen igjen

Landslagssjef Ståle Solbakken har snakket med Omar Elabdellaoui etter fyrverkeriulykken som skjedde på nyttårsaften. 29-åringen fikk en annengradsforbrenning i ansiktet og skader på øynene etter ulykken, og det er fortsatt usikkert hvor mye synet er påvirket. Forrige uke snakket landslagssjef Ståle Solbakken med Elabdellaoui for første gang etter ulykken. – Det var en fin samtale. Jeg merket det var litt emosjonelt, men han har en fin fremgang. Det jeg kan si er at det går fremover og at det er mulig at vi ser en Omar på banen i fremtiden.

Solbakken til TV 2 om Elabdellaoui: – Det er mulig vi ser Omar på banen i fremtiden

Landslagstrener Ståle Solbakken tror Omar Elabdellaoui kan komme tilbake på fotballbanen igjen etter fyrverkeriulykken.

Ståle om Omar: – Det er mulig vi ser ham på banen i fremtiden

Landslagssjef Ståle Solbakken tror vi får se Omar Elabdellaoui (29) på banen igjen.