Nyheter om Olsson


Nå får Lene (48) toppvervet i Odd

SKIEN: Lene Syvertsen Olsson (48) rykker, etter det TA erfarer, opp og blir ny nestleder i Odd. Milbas daglige leder, Bernt Ove Søvik, kommer inn for fylkesordfører Terje Riis Johansen.

Sahel – norske soldater og hatet mot den gamle kolonimakten Frankrike

KRONIKK: Frankrikes president Macron ber om flere norske soldater til Sahel, noe Aftenbladets Arild I. Olsson støtter i en kommentarartikkel 15. januar. Det er en dårlig idé.
Les mer om:

Ustoppelig i femte kamp på rad

Håndballgutta kan fortsatt ikke ta mål av semifinaledressene, men skredderne kan være i beredskap. Håndball.no har skrevet dette ved Arne Hole Vi er ikke i semifinalen, men vi har kanskje halvannet ben der, sa landslagssjef Christian Berge da TV3 ville presse ham til å innkassere en plass i Tele2 Arena i Stockholm fredag.Det ble en kamp hvor vi kom i duellspill, og det ble mye en mot en. En sliteseier, der vi står godt defensivt med en strålende Torbjørn (Bergerud).

Norge nekter svensk trener plass på benken

Mats Olsson må sitte på tribunen under Sveriges kamp mot Norge.
Les mer om:

Norge nekter svensk trener å sitte på benken i skjebnekampen

Mats Olsson har hatt sin plass på den svenske benken under hele EM. Slik blir det ikke mot Norge.
Les mer om:

Norge nekter svensk trener å sitte på benken i skjebnekampen

Mats Olsson har hatt sin plass på den svenske benken under hele EM. Slik blir det ikke mot Norge.
Les mer om:

De var «Bengan Boys». Nå hyller de «Berge Boys».

MALMÖ (VG) De var svært sentrale da Sverige dominerte verden gjennom 12 år. Nå hyller Staffan Olsson og Magnus Wislander «Berge Boys» og Sander Sagosen foran nabomøtet i EM søndag kveld.

Martin Søreide blir med videre

Mogreina-gutten signerte sin første proffkontrakt etter siste A-lagstrening i 2018 og selv om den i utgangspunktet løp ut 2020-sesongen, er avtalen nå forlenget ytterligere, altså ut 2022. – Det er viktig for oss at våre klubbutviklede spillere tar stegene gradvis, jobber knallhardt og forhåpentligvis etablerer seg på laget. I Martins tilfelle har han smakt litt på førstelagsfotball i 2019 og vi har veldig troen på at han på sikt vil bli en sentral brikke på A-laget.

Misforståelser om diabetes: – Denne myten er direkte farlig

Det er mange misforståelser og myter om diabetes. Det vet Vilde Olsson Lalun (29), som har diabetes type 1, mye om. Lege og forsker Lars Krogvold vil begrave ordet «sukkersyke».  
Les mer om:

I kveld kommer disse Ex on the beach-deltagerne til Lillestrøm: – Det blir garantert fullt kok

Brødrene Daniel og Pierre Louis Olsson, kjent fra TV-programmet Ex on the beach, kommer til Ellies nattklubb i Lillestrøm fredag kveld.
Les mer om:

Arsenal-profil slengte Messi-kommentar etter svenske

– Det var veldig merkelig sagt, sier Kristoffer Olsson.
Les mer om:

Fredrik Olsson blir ny norgessjef i NTT

Les mer om:

BHK-Rikard vil bygge klubben på nytt: - Vi starter fra «scratch», men jeg er optimist

Rikard Olsson er slett ikke skvetten av seg.
Les mer om:

Kjendisadvokat skutt i Stockholm

Den kjente svenske advokaten Henrik Olsson Lilja, som nylig forsvarte rapstjernen ASAP Rocky, ble skutt og såret utenfor sin egen bolig i Stockholm fredag.
Les mer om:

Advokaten til A$AP Rocky skutt i Stockholm

En profilert advokat ble skutt i hodet og brystet på på Norr Mälarstrand i Stockholm sentrum i dag. Tilstanden er alvorlig, men stabil, skriver Expressen. Forbes har fått bekreftet at advokaten er Henrik Olssen Lilja. Svensken, som var en av juristene som representerte A$AP Rocky da han ble arrestert i Sverige, skal selv ha ringt politiet. Mannen som skjøt forsvant i en svart SUV. Pressebilde av Henrik Olsson Lilja (Olsson Lila Advokater) En kvinne, som tidligere jobbet som advokat, har blitt arrestert, mistenkt for drapsforsøket, ifølge Expressen. Henrik Olssen Lilja skal ha sagt til vitner p

Kjendisadvokat skutt i Stockholm

Den kjente svenske advokaten Henrik Olsson Lilja, som nylig forsvarte rapstjernen ASAP Rocky, ble skutt og såret utenfor sin egen bolig i Stockholm fredag.
Les mer om:

Pierre Louis Olsson og broren Daniel klare for «Ex on the beach»

Den tidligere «Paradise Hotel»-deltageren bekrefter at navnet til hans «Skal vi danse»-klare ekskjæreste Isabel Raad ble overlevert til TV-produksjonen. – Jeg visste at hun sannsynligvis ikke ville blitt med, sier han.
Les mer om:

Mercedes G500: Skistjerne selger den ekstreme millionbilen

Jon Olsson ønsker seg en praktisk familiebil i stedet.
Les mer om:

Derfor må skistjernen selge den ekstreme millionbilen

Jon Olsson ønsker seg en praktisk familiebil i stedet. Se video:
Les mer om:

Sveriges ambassdør i USA Karin Olofsdotter om situasjonen til A$AP Rocky i Stockholm

Sveriges ambassadør i USA blir ringt opp av TMZ under deres tv-show TMZ Live forbindelse med A$AP Rockys varetektsfengsling i Stockholm. Karin Olofsdotter forteller at hun har snakket med kongressen og Det hvite hus om situasjonen. Hun har også forsøkt å forklare «misforståelser» som har blitt rapportert av amerikanske medier. Ambassadøren hevder at A$AP Mob-sjefens advokat ikke mener at forholdene i fengselet i Stockholm var umenneskelig.

Sara veide 60 kilo. Sammen med halve laget ble hun tvunget opp «tjukkas-bakken»

Svenske Sara Olsson (29) tar et nådeløst oppgjør med vektpresset i sykkelsporten.
Les mer om:

A$AP Rockys advokat til VG: – Blir trolig varetektsfengslet i mer enn to uker

Rettssaken mot rapperen skal etter planen starte i begynnelsen av august, ifølge advokat Henrik Olsson Lilja.
Les mer om:

A$AP Rockys advokat anker videre – til svensk Høyesterett

Beslutningen om varetektsfengsling ble tatt av tingretten, og advokat Henrik Olsson Lilja anket samme dag til neste instans, hovrätten, som tilsvarer norsk lagmannsrett, melder TT. Der valgte man å ikke prøve saken, og derfor har A$AP Rockys advokat nå begjært at saken sendes til Høyesterett. LES OGSÅ: A$AP Rocky i varetekt. – Man har valgt å følge en grunnregel om risiko for fluktfare, som jeg ikke mener det går å bruke på dette aktuelle tilfellet.

A$AP Rocky i varetekt på grunn av «stor fluktrisiko»: – Ødeleggende for ham, sier advokaten

– Det er ødeleggende for ham. Hver dag som går er en katastrofe, sier den amerikanske artistens svenske advokat, Henrik Olsson Lilja til TT. Aktor ville ha A$AP Rocky varetektsfengslet for grov mishandling, men tingretten i Stockholm reduserte det til mishandling av normal grad. – Det er så klart et fremskritt for forsvaret, siden aktor påsto at det var grov mishandling.