Nyheter om Olsen


Ragnhild (80) er overlegen i topptur-konkurranse

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Hun har samlet over 17 000 poeng i Frivilligsentralens topptur-konkurranse. Andreplassen har rett over 3000 poeng. De tallene forteller mye om en aktiv 80-åring, som starter hver dag med en tur til Kleppevarden.Men slik har ikke livet til Ragnhild Erichsen-Aas fra Klepp sett ut de siste årene.

Gammel kjærlighet ikke best - Sindres 17. mai-godteri gikk ut på dato for to år siden

Endelig hjemme etter en hektisk dag med barnetog og 17. mai-aktiviteter, så Sindre Olsen (11) frem til noen late timer i sofaen med godte-skåla og fjernkontrollen.
Les mer om:

Vant ungdommens kulturstipend

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Hele Longyearbyens humørspreder Trym Aunevik ble plutselig kveldens midtpunkt da navnet hans ble lest opp. Han har gjort seg bemerket i mye, og det siste halve året har han virkelig hevdet seg på den internasjonale svømmearenaen. De som har fulgt Trym tidligere er kanskje ikke overrasket at det nettopp er innen idrett han får ut potensialet sitt. Det finnes knapt den idrett han ikke har prøvd.

– For å være helt ærlig, det kjennes helt jævlig

Thomas Lehne Olsen følte seg ensom – veldig ensom ...
Les mer om:

Bård senket gamleklubben på overtid: – Litt vemodig

Stathelle-Langesund 1–2 (0-1): Bård Sørø Olsen satt inn det avgjørende målet og sikret seier til Langesund i lokaloppgjøret mot Stathelle på overtid.
Les mer om:

Her er mannen som «årner» det meste på Hvaler 17.mai

Han har tittel kultursjef, men kunne like gjerne kalt seg riggesjef. I 17 år har Thomas Olsen (43), mer eller mindre på egenhånd rigget opp de mest sentrale scenene i Hvalers feiring av nasjonaldagen.
Les mer om:

- Vi feirer håp, frihet og fremtiden!

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Samtidig som Artillerikorpset smalt av sine salver startet barnetoget i Flekkefjord som vanlig fra Jernbaneområdet. Politi, flaggborg, korps og skoler sørget for skikkelig fest-stemning gjennom byens gater. Det fine været gav ekstra energi til sang og hurra-rop.

Lehne Olsen ordnet poeng for Lillestrøm

Lillestrøm gikk fra 0-2 til 2-2 mot Mjøndalen i Eliteserien i fotball for menn torsdag.

Ekstra styremøte om gull-pensjon-anke

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Møtet arrangeres som telefonmøte 23. mai. Den eneste saken på sakskartet er «vurdering av anke - Tingrettsdom angående tvist om forståelse av pensjonsavtale.»Tidligere administrerende direktør Jan-Roger Olsen vant i tingretten frem i pensjonstvisten mot sin tidligere arbeidsgiver Sørlandet sykehus.I november 2017 ble Olsen enig med sykehuset om å forlate stillingen sin sommeren 2018.

Partiene ruster seg til lokal kamp om din stemme

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Onsdag denne uken var aller siste frist for lokalpartiene til å levere lister til høstens lokalvalg. I Longyearbyen stiller fem partier med lister. Fremskrittspartiet har ikke hatt representanter i foregående periode, og de stilte heller ikke med liste til siste valg. Det gjør de denne gangen.

Skeptisk til sammenslåing

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Nå åpnes det for frie vitnesbyrd, sa rådmann Karl Johan Olsen da saken var oppe i Sokndal kommunestyre mandag.- Ja, det er jo jeg vant med, svarte KrF-ordfører Trond Arne Pedersen kjapt. Flaskehals Og «vitnesbyrd» ble det.Først fra dagens omsorgssjef Gaute Frøyland. Han er en av kommunalsjefene som går av - han blir pensjonist i juni.

Sokndalsbrannen skal evalueres

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Det er ingen overdrivelse å si at brannen sprengte alle rammer for dagens beredskapsplan.

Siden høsten 2010 har Inge André Olsen hentet 88 spillere til Stabæk – vi har rangert alle

Gjennom ni år har han hentet alt fra gull til gråstein. Vi har rangert alle spillerne Inge André Olsen har hentet til Stabæk siden han startet sportslig leder høsten 2010.
Les mer om:

Stabæk-leder om Inge André Olsen: – Et preg av magi

Espen Moe mener den jobben Inge André Olsen gjør i Stabæk er uvurderlig.
Les mer om:

Inge André Olsen: – Boli-signeringen viktigere enn Diomande

I ukens utgave av «En Skaal paa Blaa» vurderer Inge André Olsen jobben Budstikka har gjort med å vurdere hans egen jobb.
Les mer om:

Forsvarets helikopter fløy midt i et hekkeområde

Miljøkriminalitet, mener Bjørnar Olsen som var vitne til hendelsen.
Les mer om:

Ingen cupbombe på Høybråten

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Jeg er veldig stolt av jentene. Vi ga alt vi hadde, og de første 25 minuttene synes jeg vi holdt godt følge med LSK. Da viste vi oss fram på en meget god måte, sier HSIL-kaptein Ingrid Olsen Sterri til Akers Avis Groruddalen.På det som Arne Scheie ville kalt en perfekt kveld for fotball, bød Høybråten og Stovners fotballdamer opp til cupfest i kveld.

Høyre snur på flisa

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)En del blir nok overrasket over Høyres toppkandidat. I mai i fjor, halvannet år før valget, gikk nemlig Kjetil Figenschou ut og erklærte seg som partiets kandidat til lokalstyreledervervet.- Ting har endret seg siden den gang. Jeg skal begynne å studere på Teknisk fagskole, og blir pendler. Det lar seg ikke forene med å være lokalstyreleder, sier Figenschou.Samlende kandidat - Å, det var hyggelig å høre.

Millionarv og gave til Jorunn Hamre

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Vel 40 utsendinger fra kommunene Flekkefjord, Sirdal, Kvinesdal, Lund og Sokndal var samlet til Felleslagets årsmøte i Bø menighetssenter i Sokndal i helgen.Da ble det opplyst at Olav Berg Biktjørn (1919-97) og hustru Olga Biktjørn (1934-2019) hadde testamentert eiendommene sine til bruk for NLMs arbeid her i området.Det endelige beløpet blir ikke klart før eiendommene er solgt.

«Et endelig vedtak står fast»

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Vi har mulighet til å stoppe dette nå. Hvis vi sier nei må det bestilles en ny konsekvensanalyse, sa initiativtager Jostein Emil Urstad for protestmarsjen mot Skorveheia vindkraftverk til Agder søndag.Det viser seg imidlertid at det som det nå er mulig å påvirke er utformingen av miljø, transport og anleggsplanen og søknaden om endring av effekt.

Tysdag dukka det opp ein noko uvanleg fugl blant spurv og kråker på Ogna

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)På parkeringsplassen til kyrkjekontoret på Ogna spankulerer det ein stor, fargerik fugl tysdag kveld. - Han har vore her heile dagen, fortel Liv Lende Olsen, og kan fortelja at det er ein gullfasan. - Fuglen virker ganske tam, men me prøvde å fanga han og det ville han absolutt ikkje, legg Lende Olsen lattermildt til. Ho kan også fortelja at fuglen ser ut til å føretrekkja solsikkefrø framfor linfrø.

Er dette Norges fineste utedo?

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Det er iallfall helt i toppen. Det har blitt bygget mange flotte toaletter langs turistvegen, og endelig har vi fått et på Borestranda også, sier ordfører i Klepp, Ane Mari Braut Nese.I tillegg til et nymoderne bygg med dusj og toalett, har området også blitt oppgradert med en tydelig avgrenset parkeringsplass og en ny sti.

Hektisk innspurt før «Nye Jærbladet» 20. mai

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Jærbladet er nå en del av Amedia-konsernet, som eier over 70 lokalaviser over hele landet, samt Nettavisen. Med det får mediehuset vårt tilgang til spesialkompetanse innenfor dataanalyse og innholdsutvikling som er helt nødvendig i for å imøtekomme konkurransen i dagens mediemarked.Redaksjonell satsing Redaktør og daglig leder Kirsten M.

FBK med ny toppsignering – nå mangler kun en keeper og en trenerassistent

Hun har vært ønsket av flere klubber, men ¨nå velger Thea Øby Olsen (23) å bli med på FBKs ungdomssatsing.
Les mer om: