Nyheter om Olsen


– Fiskeriministeren legger opp til at folk i fiskerinæringa skal være kriminelle

Fiskeriministeren foreslår ei ordning som avhenger av at folk i fiskerinæringa begår lovbrudd, mener stortingsrepresentant Dagfinn Olsen (Frp). Nå ber han sin egen minister legge bort forslaget.
Les mer om:

Hadde 39 forslag til medlemmer i kommisjonen – alle ble vraket

Sorenskriver Frank Kjetil Olsen sier det kun var medlemmer som var positive til en sammenslåing av domstolene som fikk være med å lage rapporten.
Les mer om:

Sveriges landslagskeeper: – Denne sjansen roter vi ikke bort

Sveriges landslagskeeper i fotball Robin Olsen ser ikke for seg at de blågule klarer å rote bort EM-billetten i de to gjenstående kampene i kvalifiseringen.
Les mer om:

Sulitjelma hotell ble kjøpt av Bodø-investor

- Jeg ønsker ikke å gå ut med hvilke planer jeg har, sier Leif Helge Olsen.
Les mer om:

Jenny (14) drømmer om å bli dronning

Jenny Olsen Ek (14) prikker inn den ene sentrumsblinken etter den andre. Drømmen er å bli Skytterdronning.
Les mer om:

Tisset mens politiet så på

Natt til søndag var en mann til sjenanse i Brekstad sentrum. Han ble anmeldt for urinering på offentlig sted og ordensforstyrrelser, forteller operasjonsleder Stig-Roger Olsen i politiet.
Les mer om:

Verdens raskeste organisme

Fuglefotograf Stig Frode Olsen har brukt 11 år på å lage en bok om Europas falker. Der andre besøker katedraler og fotballbaner, finner Olsen fram til fuglenes gjemmesteder.
Les mer om:

Investerer i Tvedestrand: Klar til å satse på flere butikker her

Øyvind Jørgensen (63) og Jan Tore Olsen (58) fra Arendal har blinket seg ut en kremtomt på Grenstøl. Nå er de i innspurten for signering av avtale med Tvedestrand Kommune.

Lang kø da dørene åpnet: Sikret seg 14 billetter til cupfinalen

Det var verdt to timer i kø. Linda Karin Vågen og onkelen Arne Olsen har sikret familiefest og fotballfest i Oslo om fire uker.
Les mer om:

Planlegger vindkraftverk i Åmli - ber om møte med politikerne

Vindkraftselskapet Fred Olsen Renewables har konkrete planer for et anlegg på Bjørnstigfjell i Åmli kommune, og ønsker nå å informere kommunestyret om dette prosjektet.
Les mer om:

Odd Helge Olsen mottok Forsva­rets Vete­ranpris

Da Odd Helge Olsen kom hjem fra tjeneste i Libanon på 90-tallet, tok han tak i det han mente var dårlig oppfølging av veteraner i Norge. Tirsdag ble han belønnet med Forsvarets Veteranpris.
Les mer om:

Ble kalt «gamle hykler» da han tok kontakt med Sørlandsnyhetene

Personene bak massesøksmålet mot Sørlandsnyhetene vil vurdere å gå etter sidens administratorer hvis ikke Facebook vil gi ut navnene bak innleggene. Nylig fikk Steinar J. Olsen mail fra den anonyme siden.
Les mer om:

Opp og ned for Tvedestrands mangemillionærer

De to største formuene i Tvedestrand kommer fra industri og næring. Ellen Michell Olsen og Kjell Lunde kan skilte med rundt 80 millioner kroner hver i formue.

Vant for avdød «reservemamma»

Arendal-hesten Ubuntu første seier siden juli 2018 var en stor triumf for medeier og travtrenerstudent Kristine Tveit Sørensen, som nylig mistet sin gode venninne Laila Olsen.
Les mer om:

– Ser ut som et nedrykkslag

Stavanger: (Viking – LSK 3-0). Thomas Lehne Olsen mener det kun er flaks at LSK ikke allerede ligger under nedrykksstreken. Nå etterlyses selvransakelse.

Kjørt hjem i trillebår

Nicklas Bendtner scoret i landslagsdebuten i 2006, men hadde landslagssjef Morten Olsen visst hva han gjorde få dager før, hadde han neppe fått spille.
Les mer om:

Se de flotte høstbildene i Galleri Nordland

Vår fotograf Bjørn Erik Olsen byr hver dag på bilder i Galleri Nordland. Her er den siste ukas flotte høstbilder.
Les mer om:

Turid Olsen (65) slutter etter 46 år i restaurantbransjen: – Jeg har vært alt fra servitør til direktør

– Jeg har opplevd utrolig mye, arbeidsplassene mine har vært på trendy kafeer og barer i Berlin, hoteller og restauranter, ja, til og med på turisthotell i den norske fjellheimen. Men der ble det for stille for meg, smiler vinkelner Turid Olsen som hadde siste arbeidsdag 31. oktober.
Les mer om:

Komikere etter rasismebeskyldt innslag: – Man kan tulle med alt

Norske komikere er enige om at man kan si hva man vil som humorist i Norge, men ikke om man bør gjøre det. – Det er lov å holde kjeft, sier Trine Lise Olsen.
Les mer om:

– Først ble jeg bekymret. Så eksploderte det

Interessen for gratis eikemøbler sa pang. Stein Olsen bombarderes med telefonhenvendelser. Nå har han opprettet venteliste.
Les mer om:

Takk til Svein Inge Olsen

Takk for kronikken «Gi meg heller ei pille», 24. oktober i år.
Les mer om:

Yngve Slyngstad går av som sjef for oljefondet

Yngve Slyngstad har levert sin oppsigelse til sentralbanksjef Øystein Olsen.
Les mer om:

Jarles dokumentar ble for sterk kost for Facebook

BØ: For 30 år siden laget Jarle Sten Olsen og en kompis en eksamensfilmen "Ein vestlending i Moskva". 1. oktober publiserte han filmen på Facebook. En snau måned senere kom dommen fra Facebook.
Les mer om:

Stormberg-gründer Steinar J. Olsen saksøker Tommy Sharif

Tommy Sharif fikk søksmål fra Stormberg-gründer Steinar J. Olsen tirsdag. Trekkes for retten for ærekrenkelser og hensynsløs adferd.