Nyheter om Ole Gunnar Solskjær


Guardiola svarer på Solskjærs utskjelte intervju: – Viser alltid respekt

MANCHESTER (VG) Ole Gunnar Solskjær (46) fikk tyn for respekt-uttalelser etter forrige kamp mot Manchester City. Foran returoppgjøret svarer Pep Guardiola (49).

Solskjær: – Et vanskelig vindu

Ole Gunnar Solskjær hadde intet nytt å melde på spillerfronten fire dager før overgangsvinduet stenger.
Les mer om:

Skal vi tolke Solskjær går Fernandes-overgangen rett til fotballhelvetet

Ole Gunnar Solskjær kan ikke nærme seg en mikrofon før han får spørsmålet om Bruno Fernandes og de andre overgangene som skal «redde» United. Selv om vi aner at også United-manageren begynner å bli usikker på utfallet i Fernandes-saken, minner han verden på at United bare en håndfull ganger lykkes på overgangsvinduet i januar. Les: Passer perfekt i Vålerenga diskuterer forlengelse med Odd -Jeg har ingen oppdatering om overganger. Hvis det er noe der ute, så er klubben på saken og jobber med det. Det er et vanskelig overgangsvindu i januar, det har det alltid vært.

Solskjær om Sánchez-retur: – Han kommer til å vise at dere alle tok feil

Ole Gunnar Solskjær bekrefter at Alexis Sánchez kommer tilbake til klubben i sommer.

Solskjær tviler på United-kjøp i januar

Ole Gunnar Solskjær hadde intet nytt å melde på spillerfronten fire dager før overgangsvinduet stenger.
Les mer om:

Solskjær tviler på United-kjøp i januar

Ole Gunnar Solskjær hadde intet nytt å melde på spillerfronten fire dager før overgangsvinduet stenger.
Les mer om:

Solskjær om utskjelt stjerne: – Kommer til å vise at vi alle tok feil

MANCHESTER (VG) Ole Gunnar Solskjær (46) har ikke gitt opp å gjøre Alexis Sánchez (31) til en suksess i Manchester United.

Daily Express: Vil hente tilbake Alexis Sanchez

Ting skjer fort i fotballen, det som var Ole Gunnar Solskjær sitt aller største problem da han satte seg i managerstolen til Manchester United. – En spiller med historisk god lønn som ikke virker la seriøse dempere på hva klubben faktisk hadde råd til å gjøre. I sommer skrev Manchester United en subsidiert låneavtale med Inter Milan samtidig som den sympatiske chileneren Alexis Sanchez beklaget han ikke fikk det til ovenfor medspillere, klubben og fansen.

Solskjærs mulige kriseløsninger: Spissene United kan hente denne uken

MANCHESTER (VG) Ole Gunnar Solskjær (46) innrømmet allerede etter sommeren at troppen hans manglet en angrepsspiller.
Les mer om:

Solskjær ga klar beskjed da spillerne kranglet om straffe: – Ville gi ham litt ansvar

TRANMERE (VG) To Manchester United-stjerner diskuterte hvem som skulle ta straffesparket mot Tranmere Rovers. Men Ole Gunnar Solskjær (46) var av en helt annen oppfatning.
Les mer om:

Effektivt United med 6-0-seier

Ole Gunnar Solskjær kan smile bredt etter at hans Manchester United slo Tranmere Rovers fra tredjenivå hele 6-0 i FA-cupens fjerde runde. United var utrolig effektive og en seks minuttersperiode sørget for 3-0, takker være Harry Maguire, Diogo Dalot og Jesse Lingard. Phil Jones headet så inn en 4-0-ledelse, før Anthony Martial satte inn 5-0 like før pause. I andreomgangen sørget Mason Greenwood for at laget vant 6-0 på bortebane og avanserte i cupen.

Uniteds mareritt

Møter Tranmere på Prenton Park i FA-cupen. Kampen spilles på et «gjørmehull». Ole Gunnar Solskjær regner med at dommerne tar affære hvis det blir fare for skader.

- Jeg har lest tøvet

Ole Gunnar Solskjær mener det er blitt skrevet mye rart om midtbanespiller Fred (26). Forklarer klubbens innkjøpspolitikk, og gleder seg til «gjørmekampen» mot Tranmere i dag.
Les mer om:

Solskjær frykter ikke for jobben: – Vi ble enige om en plan

MANCHESTER (VG) Ole Gunnar Solskjær (46) nekter å vike fra Manchester Uniteds plan selv om mange mener han lever farlig i sjefsstolen på Old Trafford.

Tjærnås’ råd til Solskjær: «Alt annet er en sikker vei til kort levetid i jobben»

ANALYSE: Lars Tjærnås har selv vært trener i Premier League. Her er fem råd til Ole Gunnar Solskjær.

Tjærnås’ råd til Solskjær: «Alt annet er en sikker vei til kort levetid i jobben»

ANALYSE: Lars Tjærnås har selv vært trener i Premier League. Her er fem råd til Ole Gunnar Solskjær.

Glazer synes det var for dyrt, Ed Woodward biffet likevel opp budet

Det vi ser idag er et første lite tegn på at Glazer familiens pengemann i Manchester United Ed Woodward har begynt å tenke litt på fotball og ikke bare være en godt betalt løpegutt for sine eiere som virkelig ikke har peiling. Da Sporting forlangte mer for Manchester Uniteds hovedmål Bruno Fernandes enn det som lå på bordet ønsket både manager Ole Gunnar Solskjær og direktør Ed Woodward at klubben skulle gjøre sitt for å lande en avtale.

Manchester United spør overraskende om Leicester flopp

Det er lite som overrasker med, men det at Manchester United nå helt seriøst ser på muligheten for å komme med et bud på Leicester City-floppen Islam Slimani overrasker. – Kan tenkes de tenker, nå har vi hentet mange superstjerner de siste årene som har sluttet å virke i det øyeblikket de har kommet inn dørene på Old Trafford, så nå henter vi en som ikke virker og håper på det motsatte skjer.

«Det er én viktig ting vi har glemt når det gjelder Ole Gunnar Solskjær»

KOMMENTAR: Har vi fortrengt noe i debatten om Ole Gunnar Solskjær? At han ikke var kvalifisert til å trene Manchester United da han fikk jobben.

Liverpool har allerede tatt flere poeng enn totalen til Manchester United sist sesong

Januar er ikke over enda og Liverpool er ikke bare på vei til å vinne Premier League, de kommer til å gjøre det historisk tidlig. Det sier mye når de allerede nå har gått forbi Manchester Uniteds totalt poengsum fra sist sesong. Liverpool forlenget sin uovervinnelige Premier League-sesong med en 2-1-seier mot Wolverhampton Wanderers torsdag kveld. – En seier som satt langt inne, men de vant. Tidlig mål fra Jordan Henderson og sent seiersmål av Roberto Firmino etter Raul Jimenez utligning sørget nok en gang for at Liverpool kunne kreve alle tre poengene.

En kjempemulighet for Sondre Tronstad

Da er det klart. Sondre Tronstad forlater FK Haugesund og fortsetter karrieren i nederlandske Vitesse. Onsdag fullførte sørlendingen den medisinske testen og skrev siden under på en avtale som innebærer at karrieren i FK Haugesund nå er historie etter fire sesonger i hvitt og blått. Sondre Tronstad kom til FK Haugesund fra Huddersfield før sesongen 2016 og spilte tilsammen 137 offisielle kamper, scoret fem mål og bidro med 12 assists i løpet av sin tid i klubben. Tidligere har 24-åringen også spilt for både IK Start og moderklubben Tveit IL.

Tro det eller ei, Barcelona har funnet Suarez-løsning hos Chelsea

Vi vet ikke hvordan Olivier Giroud skal tolke det, men akkurat nå kjemper tre klubber om å hente inn franskmannen som nødløsning. Forbigått av Tammy Abraham har det blitt fattige syv kamper for Chelsea denne sesongen. Både Inter og Aston Villa har telt på fingrene om de skal hente inn spilleren som spiller gnistrende når han bærer det franske franske flagget på brøstet.

Ole Gunnar Solskjær har funnet sentral midtbanespiller i Paris

Manchester United er i diskusjoner med representantene for den 19 år gamle sentrale midtbanespilleren Eric-Junior Dina Ebimbe RMC Sport hevder Dina Ebimbe er viktig for Manchester United manager Ole Gunnar Solskjær, som er opptatt av å fornye United-troppen med talentfulle unggutter. Les: Sky Sports: Barcelona kaster seg inn i kampen om Eriksen United har behov for en ledende sentral midtbanespiller, og Dina Ebimbe har imponert stort på lån denne sesongen hos Ligue 2 laget Le Havre. Paris Saint-Germain sitter på kontrakt frem til 2023, men har ikke planer om å hente tilbake spille

Solskjær: – Jeg endrer ikke kurs

Ole Gunnar Solskjær har fortsatt tro på prosjektet sitt i Manchester United. På sin pressekonferanse fredag hevdet han at stemningen i klubben fortsatt er god.

– Man fjerner ikke bare taket når man skal bygge nytt

Ole Gunnar Solskjær brukte tak-metafor for å beskrive tilstanden i Manchester United.