Nyheter om Ole Gunnar Solskjær


United-stjernene står i kø for å hylle Solskjær

Minst sju Manchester United-spillere har offentlig rost Ole Gunnar Solskjær. TV 2-kommentator Kasper Wikestad mener det taler for nordmannens sak, men påpeker samtidig at klubben ikke trenger å stresse.
Les mer om:

Assistent blir hovedtrener i Bundesliga

Alfred Schreuder er gjevnaldrende med Ole Gunnar Solskjær, så merkelappen ung trener passer bra. Han begynte som hovedtrener i Nederland, rykket ned som assistent, og rykker nå opp igjen til lederstillingen for Tysklands 9. beste klubb. Schreuder skal få kjørt seg skikkelig i Hoffenheim, der han skal fylle skoene til Julian Nagelsmann som skal lede RB Leipzig det siste steget til topps i Bundeliga. Skal få skytset til å yppe med Dortmund og Bayern.

Rashford: – Solskjærs tilstedeværelse forandret alle

Manchester Uniteds stjernespiss Marcus Rashford er full av lovord om Ole Gunnar Solskjær. Han mener stemningen steg da nordmannen kom til klubben.
Les mer om:

Rashford: - Solskjærs tilstedeværelse forandret alle

Marcus Rashford skryter av Ole Gunnar Solskjær.
Les mer om:

Solskjærs United-eventyr: – Kall meg gjerne naiv

MANCHESTER (NRK): Over natten gikk Ole Gunnar Solskjær fra å være Molde-sjef til å lede en av verdens største klubber. Han har alltid hatt lyst til å innta sjefsstolen, men trodde drømmen var knust etter å ha blitt sparket i Cardiff.

Solskjærs United-eventyr: – Kall meg gjerne naiv

MANCHESTER (NRK): Over natten gikk Ole Gunnar Solskjær fra å være Molde-sjef til å lede en av verdens største klubber. Han har alltid hatt lyst til å innta sjefsstolen, men trodde drømmen var knust etter å ha blitt sparket i Cardiff.

ESPN: Manchester United har nå strøket superstjernen fra handlelisten

Vi har nærmest tatt det for gitt at Gareth Bale skulle returnere til Premier League. Manchester United er klubben waliseren er tettest linket til (da de er en av de få som kan møte Bales lønnskrav).  Zinedine Zidane har kommet tilbake til byen, og manageren Gareth Bale hadde sine sammenstøt med, skal vise hva han vil med waliseren. I sin første kamp med Real Madrid versjon 2.0, satte Zidane inn Bale i en sentral rolle mot Celta Vigo. Dette trekket førte til Bale-scoring og en befriende Real-seier. Har litt ferie hjulpet på forholdet til Bale?

– De har gitt Solskjær jobben allerede

Spekulasjonene om hvorvidt Ole Gunnar Solskjær vil få tilbud om å bli permanent manager i Manchester United fortsetter for fullt.

Effektive Everton ga Solskjær en håndsrekning mot Chelsea

(Eveton – Chelsea 2–0) Maurizio Sarris 50. kamp som Chelsea-trener ble ingen lystig affære. Tapet mot Everton gjør at blåtrøyene fortsatt er bak Ole Gunnar Solskjær og Manchester United på tabellen.

Tre engelske aviser: Dette bør United gjøre med Solskjær

Ole Gunnar Solskjær gikk på sin første skikkelige skrell mot Wolverhampton i cupen. Selv ellers så positive Solskjær måtte innrømme at det var en drittkamp. I kjølevannet av dette tok Sky Sports runden til ulike aviser for å lodde stemningen om Solskjær som permanent manager. Siden dette er engelske mediers syn på «vår» Solskjær, tillater vi å henge oss på. Oliver Kay – Chief football correspondent – The Times -If you look at the last three months, he has done a fantastic job – nobody can dispute that.

Solskjær får kritikk etter Wolves-smellen

For trege, for mange berøringer og for forutsigbare. Ekspertene var ikke nådige med Manchester United og Ole Gunnar Solskjær etter FA-cupsmellen mot Wolverhampton.

Én elendig kamp setter ingenting på spill for Ole Gunnar Solskjær

Cuptapet for Wolverhampton er et sviende nederlag for Ole Gunnar Solskjær. Men det forandrer ingen verdens ting.

Kommentator: - Usannsynlig at han får jobben nå

Gary Neville spådde at Ole Gunnar Solskjær kom til å få Manchester United-jobben permanent i landslagspausen. Ifølge kommentator Samuel Luckhurst, virker det usannsynlig.

«Det dårligste vi har spilt»

Ole Gunnar Solskjær er skuffet over forestillingen mot Wolverhampton og kaller det verste som Manchester United har spilt. Manchester United måtte si farvel til drømmen om en FA Cup-triumf i år, da det ble til et 1-2-nederlag til Wolves. Les: Mål av Isco og Gareth Bale Uniteds leder Ole Gunnar Solskjær er irritert på dårlig ytelse, noe som førte til andre nederlag på rad. «Vi må tilbake på hesten. Vi hadde en fin tid, og nå har vi tapt to kamper.

Solskjærs beskjed til fansen etter smellen

De første månedene som Manchester United-sjef var nærmest feilfrie. Så røk Ole Gunnar Solskjær og de røde djevlene på to strake tap.
Les mer om:

Solskjær etter cup-exit: – Et stort steg bakover

En skuffet Ole Gunnar Solskjær sier FA Cup-tapet mot Wolverhampton er et stort steg bakover for Manchester United.

Solskjær til Dagbladet: - Vi fortjente aldri å vinne i kveld

Ole Gunnar Solskjær kaller kveldens prestasjon for den verste siden han tok over.
Les mer om:

Skuffa Solskjær etter cup-exit: – Vi fortente ikkje å vinne

MANCHESTER (NRK): Det blir ingen FA-cup-pokal for Manchester United under Ole Gunnar Solskjær i år. Det sytte Wolverhampton for med 2-1-siger i kvartfinalen.

Skuffa Solskjær etter cup-exit: – Vi fortente ikkje å vinne

MANCHESTER (NRK): Det blir ingen FA-cup-pokal for Manchester United under Ole Gunnar Solskjær i år. Det sytte Wolverhampton for med 2-1-siger i kvartfinalen.

Manchester United krasjet ut av FA-cupen: - Svakeste kampen vi har spilt

WOLVERHAMPTON/OSLO (VG) (Wolverhampton - Manchester United 2–1) Etter et lite eventyr i FA-cupen, tok det brutalt slutt på Molineux for Ole Gunnar Solskjær. Nå har han tapt to kamper på rad for første gang som Manchester United-sjef.

- Jeg humrer når folk sier at Solskjær har vært heldig

The Telegraph-journalist James Ducker slår tilbake mot kritikerne som mener Ole Gunnar Solskjær har hatt flaks.
Les mer om:

Vikarmanager: Den merkeligste jobben i fotballen

Ole Gunnar Solskjær må være forsiktig i Manchester United, mener manager Peter Taylor. Dette er reglene som gjør at du kan lykkes som midlertidig manager.

Slår tilbake mot kritiker: - Hvem som helst kunne ikke gjort det

Ole Gunnar Solskjær om familielivet, ambisjoner, press og egne styrker.
Les mer om:

Åpner døren for en gammel lagkamerat

La det være sagt med en gang, det er ikke bare norsk presse som skriver om Ole Gunnar Solskjær.

Ole Gunnar Solskjær: «Min største kveld var på Camp Nou»

Manchester Uniteds manager Ole Gunnar Solskjær har gode minner om Barcelona, ​​som de har trukket i kvartfinalen til Champions League. Det er litt overtro i det Ole Gunnar Solskjær sier om hvordan han vil forholde seg til Barcelona som motstander i kvartfinalen i Champions League. – Ja, det var slik, sa Solskjær fredag ​​ettermiddag til klubbens nettside, etter trekningen til kvartfinalen. Ole Gunnar Solskjær scoret i finalen i 1999 da Manchester United slo Bayern München på Camp Nou i Barcelona. Les: Ajax-sjefen mener Juventus blir et par hakk for store   «Jeg har mottatt så mange tekstmeldi