Nyheter om Ole Gunnar Solskjær


Solskjærs etterfølgjar etter 1-1 mot Chelsea: – Eg er faktisk litt skuffa

Manchester United tok bortepoeng frå ligaleiaren i sin første kamp etter at Ole Gunnar Solskjær blei sparka som manager.

Blomstrer etter Solskjær

Jadon Sancho (21) klarte aldri å markere seg i Manchester United under Ole Gunnar Solskjær. I kveld scoret han sitt andre mål på fem dager, da laget spilte 1-1 mot Chelsea.

Manchester United tror Ralf Rangnick kan gjøre det igjen

Sjefene på Old Trafford trodde i sin tid manager Ole Gunnar Solskjær skulle være nøkkelen for å bringe Erling Braut Haaland til Manchester på grunn av deres relasjon fra tiden i Molde og felles statsborgerskap. – Nå tror de felles historikk skal gi den en fordel i den kommende overgangskampen, men denne gangen er det en annen som har «relasjonen». Ralf Rangnick var sportsdirektør i RB Salzburg og rekrutterte Erling Braut Haaland til klubben i 2019. Nordmannen dro deretter videre til Borussia Dortmund, mens Rangnick dro videre til RB Leipzig som også er i Red Bull systemet.

Ny teori i England

Tror Ole Gunnar Solskjær fortsatt kunne vært manager i Manchester United, hvis laget bare hadde tapt 2-1 for Watford.

- Skygget over alt

Manchester Uniteds midlertidige trener, Michael Carrick, er ikke i tvil om at Ole Gunnar Solskjær skapte en bedre kultur i klubben. - Men tapene overskygget alt, sier han før monsterkampen mot Chelsea.

Rangnicks advokat bekrefter

Ralf Rangnick er klar til å bli Manchester Uniteds midlertidige manager, opplyser hans advokat. Kontrakten er foreløpig ikke signert. Rangnicks advokat bekrefter overfor det tyske sportsnyhetsbyrået SID at kontraktforhandlingene snart er ferdige. Tyskeren kommer fra jobben som sportsdirektør i Lokomotiv Moskva. Han har tidligere ledet Rangnick har trent både Hannover, Schalke, Hoffenheim og RB Leipzig i tysk Bundesliga. Det er ventet at 63-åringen signerer en kontrakt på seks måneder. Han erstatter Ole Gunnar Solskjær, som forlot klubben søndag.

Leonardo setter en stor propp i ryktene om Manchester United, Mauricio Pochettino og Zinedine Zidane

Den brasilianske sportsdirektøren i Paris Saint-Germain Leonardo er herlig frittalende, noe blant annet Real Madrid har fått merke hver gang de prøver seg på Kylian Mbappe. – Etter sparkingen av Ole Gunnar Solskjær som Manchester United manager har ideen om et trekantdrama tatt større og større plass i mediebildet.

Hevder Pochettino blir i klubben

Mauricio Pochettino er linket til den ledige managerjobben i Manchester United, men Paris Saint-Germain avviser bestemt at argentineren er på vei bort. Pochettino har vært blant de heteste kandidatene til å etterfølge sparkede Ole Gunnar Solskjær på Old Trafford.

The Athletic: Ralf Rangnick er på plass på Old Trafford

Vi har i mange omganger hørt at Ralf Rangnick var aktuell som sportsdirektør for Manchester United, men nå er han som har bygget opp Red Bull sin fotballsatsning klar som midlertid arvtager for Ole Gunnar Solskjær. The Athletic melder at tyske Ralf Rangnick er mannen som tar over for Ole Gunnar Solskjær i Manchester United. Han får jobben på midlertidig basis, noe som vil si at han har en kontrakt på et halvt år. – etter det vil han fortsette i klubben, men da som konsulent.

– Rangnick tar over for Solskjær

The Athletic hevder at tyske Ralf Rangnick er mannen som tar over for Ole Gunnar Solskjær i Manchester United. Han får jobben på midlertidig basis, noe som vil si at han har en kontrakt på et halvt år. Rangnick har ledet RB Leipzig i to perioder, i tillegg til at han har ledet tyske klubber som Stuttgart, Schalke og Hannover. Han skal ha vært en inspirasjon til stjernetrenere som Jürgen Klopp, Thomas Tuchel og Julian Nagelsmann. Klopp har blant annet uttalt at Rangnick er hans førstevalg som tysk landslagssjef. Det ble til slutt Hans Flick som fikk den jobben.

Klar beskjed om Solskjær

Kjetil Rekdal (53) tror Ole Gunnar Solskjær (48) kan komme tilbake til en stor klubb igjen.

Avfeies

Manchester United fikk en god start i første kamp etter Ole Gunnar Solskjær. Men toneangivende eksperter tror ikke at Michael Carrick får fortsette så veldig lenge som hovedtrener.

Jesse Lingard tenker ikke som Anthony Martial og Donny van de Beek

Det første midlertidig manager Michael Carrick gjorde etter han overtok ansvaret etter Ole Gunnar Solskjær var å sette innpå misfornøyde benkesliterne Anthony Martial og Donny van de Beek fra start. – Resultat Manchester United vant 2 – 0 over Villarreal med Cristinao Ronaldo og utskjelte Jadon Sancho som målscorere. Daily Mail melder at Ole Gunnar Solskjær sin exit har ført til at misfornøyde spillere som Anthony Martial og Donny van de Beek re-tenker sitt ønske om å forlate Old Trafford så fort som mulig.

BBC: John Murtough har kontaktet Ernesto Valverde

Etter gårsdagens 2 – 0 seier mot Villarreal i Champions League dedikerte midlertidig manager Michael Carrick seieren til nysparkede Manchester United manager Ole Gunnar Solskjær. «Det har vært tøffe dager for oss i klubben.

- Ikke friskmeldt

Manchester United slet store deler av kampen mot Villarreal i Champions League, men likevel ble det seier i deres første kamp uten Ole Gunnar Solskjær (48).

Carrick avslører Solskjær-prat før kampen: – Han er en spesiell person

Michael Carrick dediserer 2-0-seieren mot Villarreal til Ole Gunnar Solskjær.
Les mer om:

- Hadde vært flau

Første kamp uten Ole Gunnar Solskjær endte med 2-0-seier for Manchester United. Midlertidig manager, Michael Carrick, fikk suksess på direkten, men slaktes av tidligere lagkamerat Paul Scholes.

Daily Mirror: Har Manchester United ekstra hastverk må de bla opp 100 millioner

Det er ikke så altfor mange timene siden Ole Gunnar Solskjær ga de siste klemmene til medarbeidere og spillere, men i fotballens verden er det ikke tid å dvele ved det som har skedd. Sesongen skal reddes og «den endelige manager-løsningen» skal overtales. Mauricio Pochettino har seilt opp som favoritt, og skal ifølge ESPNs kilde sendt signaler om at han godt kan tenke seg United-jobben. Når arbeidsledige Zidane på sin side har signalisert at han gjerne tar PSG-jobben hvis den er ledig, er flere brikker i posisjon på brettet.

Klopp fikk Solskjær-spørsmål: – Hva har det med meg å gjøre?

Liverpools manager Jürgen Klopp hadde ikke mye å si om den mye omtalte sparkingen av Ole Gunnar Solskjær i Manchester United.

- Pochettino er god United-kandidat

Henning Berg rosar Mauricio Pochettino som han meiner bør vere ein av kandidatane til å erstatte Ole Gunnar Solskjær i Manchester United. Det seier den norske Omonia-trenaren til BBC. Berg har sjølv spelt for United saman med Solskjær. – Du ser kva han (Pochettino) gjorde i Southampton og Tottenham. Han tok over og utvikla spelarane og laga. Dei spelte god fotball, seier Berg. – Men det er eit stort «men», og det er at han ikkje vann noko. Han hadde kanskje lag som ikkje var gode nok til å vinne til slutt.

Fikk opp farten i kontraktsforhandlingene etter at deres mobile veisperring ønskes i Premier League

Endelig etter mas fra tysk presse og interesse fra fotballøya har Bayern München startet samtaler med sin 195 cm høye lett skremmende stopperkjempe Niklas Süle.

Pochettino ryktes til Manchester United-jobben: – Lite sannsynlig

PSG-trener Mauricio Pochettino seiler opp som favoritten til å ta over for Ole Gunnar Solskjær. Manchester United bør imidlertid ikke holde pusten, skal vi tro fotballekspertene.

Tidlegare Liverpool-sjef favoritt til å ta over for Solskjær: – Det er rart

Ryktemølla har gått varm etter at Ole Gunnar Solskjær gjekk av som Manchester United-manager søndag. Fotballekspertar peikar på to namn som skil seg ut.
Les mer om:

– Solskjær bør være misfornøyd med spillerne, ikke omvendt

Superstjernen Cristiano Ronaldo er blant spillerne som skal være misfornøyd før Ole Gunnar Solskjær fikk sparken i Manchester United, rapporterer The Telegraph. TV 2-ekspert mener United-spillerne taler med to tunger.

Intervju skaper reaksjoner

Ole Gunnar Solskjær (48) avga et intervju til Manchester Uniteds offisielle hjemmeside før han forlot klubben. Det har skapt voldsomme reaksjoner på sosiale medier.
Les mer om: