Nyheter om Ole Gunnar Solskjær


Fra massiv kritikk til hyllest: Mener United ikke har sett bedre ut siden Alex Ferguson

Ukentlig kritikk og krav om sparken i britisk presse er nå byttet ut med lovord for Ole Gunnar Solskjær. Nå er han den eneste treneren som er ubeseiret i Premier League siden 1. februar.

Danmark tar av

Kan gå mot duell mellom Ole Gunnar Solskjær og Ståle Solbakken i Europa League. - Vill trekning for F.C. København.

Tøff trekning for Solskjær: Møter enten Fredrik Gulbrandsen eller Ståle Solbakken i kvartfinalen

Ole Gunnar Solskjær og Manchester United møter Istanbul Basaksehir eller FC København i kvartfinalen av Europaligaen.

Kan bli Solskjær mot Solbakken

Det kan bli duell mellom Ole Gunnar Solskjær og Ståle Solbakken i Europaligaens kvartfinale. FCK ligger under 1-0 mot Basaksehir, mens Manchester United leder 5-0 mot Lask Linz.

Europaliga-sluttspillet er klart

Det kan bli en norsk duell mellom Ole Gunnar Solskjær og Ståle Solbakken når europaliga-sluttspillet starter i august. Manchester United er nærmest klare for kvartfinale etter 5-0 sier over LASK i første oppgjør, mens Solbakken sitt København må komme seg forbi 0-1 tapet mot Istanbul dersom de skal møte Manchester United i kvartfinalen. I europaligaen er ingen av åttendedelsfinalene avgjort, mens oppgjørene Getafe-Inter og Sevilla-Roma kun blir enkeltoppgjør. Etter åttendedelsfinalene er ferdig vil resten av turneringen spilles i Köln. Kvartfinalene skal spilles 10.-11.

Norsk duell venter for Solskjær i Europa League

Ole Gunnar Solskjær og hans formsterke Manchester United-lag vil møte norsk motstand hvis de som ventet går til kvartfinalen i Europa League.

Disse lagene møtes i kvartfinalene i Europa League og Champions League

Kvartfinalene i Champions League og Europa League er klare. Ole Gunnar Solskjær og Manchester United møter FC København eller İstanbul Başakşehir, om de som ventet tar seg videre fra 16-delsfinalen.

Disse lagene møtes i kvartfinalene i Europa League og Champions League

Kvartfinalene i Champions League og Europa League er klare. Ole Gunnar Solskjær og Manchester United møter FC København eller İstanbul Başakşehir, om de som ventet tar seg videre fra 16-delsfinalen.

Manchester United på fremmarsj – en ny storhetstid i vente?

Med noen få kamper igjen av 2019/2020 sesongen ser det ut til at Ole Gunnar Solskjær har god grunn til å være fornøyd og det er få lag som har spilt bedre enn Manchester United. Med spillere som Bruno Fernandes og Mason Greenwood i storform er det lite som kan stoppe laget fra å score. I tillegg har Paul Pogba vunnet tilbake tilliten og formen etter skader, noe som også har bidratt til lagets styrke. Riktig nok må også Anthony Martial og Marcus Rashford trekkes frem for deres hurtige angrep, fordi det blir det også mål av. Blant annet sørget de to for samtlige mål mot Sheffield United 24.

Solskjær demper «hypen»: – Burde vunnet med fem mål

Ole Gunnar Solskjær vil ikke høre snakk om at Manchester United-laget hans er en suksess ennå. Han mener laget scorer for lite mål tross ny storseier.
Les mer om:

Nyland på benken da Uniteds stjernegalleri lekte med Aston Villa

Ole Gunnar Solskjær ledet torsdag Manchester United til sin 17. strake kamp uten tap da Aston Villa ble slått 3-0 på Villa Park.

Solskjær tror på få overganger i sommer

Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær ønsker å lande en langtidskontrakt med Paul Pogba, men har ellers liten tro på større forsterkninger i sommer.

Solskjær tror han blir tvunget til å ta uvanlig grep

Ole Gunnar Solskjær mener spillerne trenger ferie, men det kan bli vrient å få til med svært kort pause mellom denne og neste sesong.

Solskjær: – 16 kamper uten tap ikke i nærheten av hva United bør strebe etter

Manchester United er ubeseiret på sine siste 16 kamper. Det er fortsatt ikke i nærheten av potensialet som ligger i laget, mener Ole Gunnar Solskjær.

Solskjær: – 16 kamper uten tap ikke i nærheten av hva United bør strebe etter

Manchester United er ubeseiret på sine siste 16 kamper. Det er fortsatt ikke i nærheten av potensialet som ligger i laget, mener Ole Gunnar Solskjær.

Solskjær: – 16 kamper uten tap ikke i nærheten av hva United bør strebe etter

Manchester United er ubeseiret på sine siste 16 kamper. Det er fortsatt ikke i nærheten av potensialet som ligger i laget, mener Ole Gunnar Solskjær.

Pep og Ole Gunnar i kamp om to superstjerner

Det blir et slags byderby mellom Manchester United og Manchester City. Både Ole Gunnar Solskjær og Pep Guardiola har satt Napolis Kalidou Koulibaly og Inter Milans Milan Škriniar høyt oppe på sine ønskelister. United er opptatt av å fortsette sin oppsving ved å styrke forsvaret, men de vil trolig måtte kjempe av City, som er desperat etter å styrke seg bakover etter en enormt skuffende sesong.

Bodø/Glimt-starten: På nivå med Eggen og Solskjær

BODØ/OSLO (VG) Bodø/Glimt knuser motstanderne med historiske tall denne sommeren. Norsk fotball har ikke sett større målhunger siden Eggens storlag skremte Europas største klubber og Ole Gunnar Solskjær bøttet inn mål for Molde.

Spisslegende Diego Forlan trener supertalent Manchester United vil ha

41 år gamle Diego Forlan var faktisk nesten på vei til Norge for et par år siden, nå er han manager for den uruguayanske klubben Peñarol. – Klubben er en av de beste klubbene i landet og kjent for å være til å utvikle talenter. The Mirror skriver at Ole Gunnar Solskjær har fått vide at Forlan har personlig engasjert seg i å bringe frem landsmann og supertalent Facundo Pellistri. Spisslegenden mener at Pellistri er et større talent enn det han selv var. – Det sier mye som en som i praksis på egenhånd gjorde Atlético Madrid til en storklubb igjen.

Solskjær hyller Greenwood – igjen: – Han kommer til å få en fantastisk karriere

Mason Greenwood er i fyr og flamme om dagen. Lørdag ble det to mål mot Bournemouth. Ole Gunnar Solskjær er snart tom for superlativer om 18-åringen.
Les mer om:

Solskjærs enorme flyt: Den som ler sist …

Det er ikke lenge siden Ole Gunnar Solskjær var presset fra alle kanter. Nå kan 2019/20-sesongen i stedet stå igjen som et bevis på at prosjektet hans virkelig har noe for seg.
Les mer om:

Manchester United har visst glemt hvordan det er å tape

Marcus Rashford, Anthony Martial og Bruno Fernandes med scoring, og sist, men alt annet enn minst: Mason Greenwood. 18-åringen scoret like godt to i 5-2 overkjøringen over Joshua King og gjengen. Bournemouth åpnet med 1-0, men det eneste King (som fikk en trøstescoring på straffe) og gjengen oppnådde med denne scoringen var å sette fyr på United-laget. Les: Jon Obi Mikel er ønsket tilbake på fotballøya Solskjær var selvfølgelig strålende fornøyd med lørdagen på Old Trafford. – Jeg er veldig, veldig glad, for laget spiller med selvtillit. Vi vet hva vi holder på med.

Solskjær om supertalentet: – Forsvarsspelarar blir nølande

Det opna alt anna enn perfekt for Manchester United på Old Trafford, men heimelaget snudde kampen med fleire perleskåringar og Ole Gunnar Solskjær trekte det lengste strået i duellen med Joshua King.

Ole Gunnar Solskjær vil utnytte kaoset i Barcelona

Manchester United har i mange år ønsket seg den franske superstjernen Antoine Griezmann som på sin side flere ganger har avvist tanken på engelsk klima. Nå med høye temperaturer i Barcelona kan en avkjølingsperiode på den engelske vestkysten være fristende, selv for solhungrige superstjerner. Antoine Griezmann er skikkelig misfornøyd med å sitte på benken, søster og agent Maud Griezmann har kalt inn til et krisemøte til uken hvor Quique Setién trolig får gjennomgå.

Alexis Sanchez tilbake i kanonform

Før sesongen da Manchester United lånte ut floppen Alexis Sanchez til Inter Milan, var det en nødløsning som sørget for en reduksjon i løpende kostnader, men viktigst det ga nyankomne fast manager Ole Gunnar Solskjær mulighet til å bygge opp laget på nytt. – Hva som ville skje med Alexis Sanchez i Italia var underordnet. Vel på plass i Inter Milan klarte ikke Antonio Conte heller å hente ut det nivået som Sanchez viste for Arsenal og for det chilenske landslaget.