Nyheter om Ole Gunnar Solskjær


Molde i ferd med å snyte Brann for sølvplassen: – Sølv er gull verdt i år

(Molde – Haugesund 2–0) Leke James’ første scoring for sesongen og en suser fra Kristoffer Haugen gjør at Molde er oppe på sølvplass. Ole Gunnar Solskjær sender nok en takk til Kristiansund-trener Christian Michelsen.

- Solskjær er et RBK-scoop

Lanseres av Jahn Ivar «Mini» Jakobsen. Selv avfeier Ole Gunnar Solskjær ryktene om at han er Rosenborg-aktuell.

FKH-treneren midt på treet

Ingen trenere i Eliteserien tjener mer enn Ole Gunnar Solskjær i Molde.

Erling Braut Haaland har trolig spilt sin siste kamp for Molde

Erling Braut Haaland fikk et kraftig overtråkk like før pause i eliteseriekampen mot Start mandag kveld. Manager Ole Gunnar Solskjær bekreftet torsdag at det er lite trolig at angriperen blir tilgjengelig for spill i de siste seriekampene. – Det er tvilsomt at vi får se Erling noe mer i Molde-trøya. Vi håper at han kanskje kan få med seg den siste kampen mot Sandefjord, det må vi bare vente å se på, sier Solskjær. – Det er første gang han har tråkket over, så det tar nok en god stund. Det er leddbåndet som er skadet.

Molde ser mot sølvplassen

Molde slo Start 3-1 mandag kveld og er nå to poeng bak sølvplasserte Brann. – Vi ser oppover på tabellen og vil ha den andreplassen, sier trener Ole Gunnar Solskjær.

G15 spiller fra Trondheim skal trene med Manchester United

Europeiske klubber står i gå for å vise hvor gode de er for Ranheim-talentet Odin Thiago Holm, så langt har han seks kamper på landslaget, han spiller til daglig på Ranheim rekrutt i sommmer ble han med Vålerenga til turneringen Sambor Youth Cup i Gdańsk, Polen og ble likegodt kåret til turneringens beste.  Planen er at han skal i løpet av vinteren trene med en spansk og en italiensk storklubb, men det som er avtalt så langt er at etter at sesongen er over bærer turen til Manchester og et treningsopphold med Manchester United. Les: Var på vei ut døra, ombestemte seg og signerte Det er mange so

Molde-sjef vil ikke prate om Solskjærs fremtid

Ole Gunnar Solskjær har et drøyt halvår igjen av kontrakten som Molde-trener.
Les mer om:

Solskjær reagerer på Lagerbäck-kommentar

Molde-trener Ole Gunnar Solskjær synes det er merkelig om landslagssjef Lars Lagerbäck ikke vurderer Eirik Hestad nøye som en mulig joker i landslagstroppen.
Les mer om:

Trøstepremier er ikke for Ole Gunnar Solskjær, det er bare en skuffelse

Molde har nivået inne til å vinne Eliteserien alle dager. I det perspektivet er tredjeplassen Ole Gunnar Solskjær drømmer om bekreftelsen på en skuffende sesong.

Nå skal Erling Braut Haaland hviles: – Han har vært med på alt

SKIEN (VG) Erling Braut Haaland (17) har blitt en av Eliteseriens heteste spillere denne sesongen. Nå vil Ole Gunnar Solskjær hvile stortalentet.

Solskjær gir opp gullet etter nytt poengtap: – Det står mellom Brann og Rosenborg nå

SKIEN (VG) (Odd – Molde 1–1) Odd og Espen Ruud forverret Moldes rekke uten seier i Eliteserien. Ole Gunnar Solskjær satset alt på å nå gruppespillet i Europa League, og angrer ikke på at han ofret gullkampen.

Molde sender angrepsspiller på utlån

Fredrik Brustad, som signerte for Molde 16. juni 2016, skal spille for den skotske klubben Hamilton AFC, som spiller i den øverste divisjonen. Før Molde spilte han for AIK og Stabæk, nå blir det utlån til Premiership-klubben Hamilton. 29-åringen har spilt totalt 59 kamper og scoret 15 mål for Molde i de drøye to årene han har spilt her.

Solskjær om fotballoppsettet: – Det var forrige helg vi skulle hatt fri ...

Tross fri i sommer: Ole Gunnar Solskjær (46) mener forholdene slett ikke er lagt optimalt til rette for at norske lag skal ta seg inn i de europeiske turneringene. Molde-manageren mener det er bommet totalt på tidspunktet for når lagene burde fått hvile.

Vekker oppsikt i Russland

Ole Gunnar Solskjær og Molde spiller mot Zenit St. Petersburg i kveld. Solskjærs tilstedeværelse vekker oppsikt i Russland. Men Zenit-ekspert Ivan Zhidkov mener hjemmelaget er favoritt.

Solskjær om landslagsuttak: – Er du god nok, er du gammel nok

Verken Ole Gunnar Solskjær eller Vegard Forren vil snakke Erling Braut Haaland (18) inn på landslaget, men legger heller ikke skjul på at de mener han er god nok.

Solskjær: – Er du god nok er du gammel nok

Verken Ole Gunnar Solskjær eller Vegard Forren vil snakke Erling Braut Haaland (18) inn på landslaget, men legger heller ikke skjul på at de mener han er god nok.

Bekreftet Erling Braut Haaland blir lagkamerat med Fredrik Gulbrandsen

Først var det Manchester United, så Juventus, nå har Molde bekreftet at Erling Braut Haaland ender opp i en søkkrike klubben RB Salzburg i en øverste divisjonen i Østerrike. Alt er klart idag, men han bytter ikke før nyttår, avtalen skal være knallgod for supertalentet som har fått en avtale som strekker seg over 5.år. Hovedtrener i Molde Ole Gunnar Solskjær er svært fornøyd: «Det betyr mye for klubben, gutten selv og laget at han får spille her ut sesongen.

Moldes Haaland-ønske i vasken – Forren tror superspissen blir

MOLDE (VG) (Molde – Hibernian 3-0) Ole Gunnar Solskjær (45) fremstår optimistisk, og midtstopper Vegard Forren (30) grenser til å være sikker: Erling Braut Haaland (18) tar også høsten som Molde-spiller. Men det blir ikke mulig å låne ham tilbake.

Ole Gunnar Solskjær har gjort jobben bra i sommer

Kort sagt er det to klare vinnere i overgangsmarkedet i sommer, Brann for har skjønt de trenger å kline til for å holde ledelsen i serien. Spesielt tidligere Tromsø-spiller Ruben Yttergård Jenssen sin overgang fra Groningen var gledelig.  Les: Rosenborg lar Brann vinne serien Eksperter andre steder deler vår oppfatning, Eliteserie-ekspert Christian Gauseth i Europort trekker frem overgangene til Molde og hyller deres valg. «Det er råsterkt. Jeg har kritisert mange av signeringene i tidligere overgangsvinduer og vel fortjent.

Pawel Cibicki på lån fra Leeds ut sesongen

Leeds-spilleren Pawel Cibicki (f. 1994) kommer på lån til Molde FK ut sesongen 2018. Adm.direktør i Molde FK, Øystein Neerland, bekrefter at kantspilleren Pawel Cibicki (f.1994) blir å se i Molde-trøya resten av sesongen. Cibicki signerte A-lagskontrakt med Malmö FF i 2012, og fikk sitt gjennombrudd som spiller i 2014-sesongen, hvor han spilte 21 seriekamper og scoret tre mål. Cibicki spilte også tre kamper i gruppespillet av 2014/2015-utgaven av UEFA Champions League.

Tobias Svendsen forlenger med Molde og lånes ut

Midtbanespilleren fra Molde har skrevet ny kontrakt med moderklubben og lånes ut til FK Haugesund ut sesongen. Tobias Svendsen (18 år) har skrevet ny avtale med Molde Fotballklubb. Den nye avtalen strekker seg ut 2020. Les: Stortalent klar for Haugesund Svendsen har i 2018 spilt i 7 eliteseriekamper for Molde og har ett innhopp i Europa League-kvalifisering. Nå lånes han ut til FK Haugesund resten av sesongen for å få mer spilletid. – Vi er veldig glad for at Tobias ser for seg framtida her i MFK.

Bare fem poeng fra tabelltopp: - Tenker ikke på gullkampen

Molde er i knallform og har bare fem poeng opp til tabelltoppen, men Ole Gunnar Solskjær holder igjen gullsnakket.

Solskjær tenker ikke på gullkampen

Molde er i knallform og har bare fem poeng opp til tabelltoppen, men Ole Gunnar Solskjær holder igjen gullsnakket.

Nå har Solskjærs Molde blitt «voksne»: – En sulten gjeng

MOLDE (VG) De er Eliteseriens beste hjemmelag, har best målforskjell og er det mestscorende laget. Det tror Ole Gunnar Solskjær har mye å gjøre med at hans Molde-gutter har blitt voksne.

Lars Arne Nilsen beklager etter ny Molde-fadese: – De er Norges beste lag

MOLDE (VG) (Molde – Brann 5-1) «Flaut» og «pinlig», kalte Branns Fredrik Haugen eget lags prestasjon. Molde-trener Ole Gunnar Solskjær kunne knapt vært mer lykkelig.