Nyheter om Ole Gunnar Solskjær


Trøstepremier er ikke for Ole Gunnar Solskjær, det er bare en skuffelse

Molde har nivået inne til å vinne Eliteserien alle dager. I det perspektivet er tredjeplassen Ole Gunnar Solskjær drømmer om bekreftelsen på en skuffende sesong.

Nå skal Erling Braut Haaland hviles: – Han har vært med på alt

SKIEN (VG) Erling Braut Haaland (17) har blitt en av Eliteseriens heteste spillere denne sesongen. Nå vil Ole Gunnar Solskjær hvile stortalentet.

Solskjær gir opp gullet etter nytt poengtap: – Det står mellom Brann og Rosenborg nå

SKIEN (VG) (Odd – Molde 1–1) Odd og Espen Ruud forverret Moldes rekke uten seier i Eliteserien. Ole Gunnar Solskjær satset alt på å nå gruppespillet i Europa League, og angrer ikke på at han ofret gullkampen.

Molde sender angrepsspiller på utlån

Fredrik Brustad, som signerte for Molde 16. juni 2016, skal spille for den skotske klubben Hamilton AFC, som spiller i den øverste divisjonen. Før Molde spilte han for AIK og Stabæk, nå blir det utlån til Premiership-klubben Hamilton. 29-åringen har spilt totalt 59 kamper og scoret 15 mål for Molde i de drøye to årene han har spilt her.

Solskjær om fotballoppsettet: – Det var forrige helg vi skulle hatt fri ...

Tross fri i sommer: Ole Gunnar Solskjær (46) mener forholdene slett ikke er lagt optimalt til rette for at norske lag skal ta seg inn i de europeiske turneringene. Molde-manageren mener det er bommet totalt på tidspunktet for når lagene burde fått hvile.

Vekker oppsikt i Russland

Ole Gunnar Solskjær og Molde spiller mot Zenit St. Petersburg i kveld. Solskjærs tilstedeværelse vekker oppsikt i Russland. Men Zenit-ekspert Ivan Zhidkov mener hjemmelaget er favoritt.

Solskjær om landslagsuttak: – Er du god nok, er du gammel nok

Verken Ole Gunnar Solskjær eller Vegard Forren vil snakke Erling Braut Haaland (18) inn på landslaget, men legger heller ikke skjul på at de mener han er god nok.

Solskjær: – Er du god nok er du gammel nok

Verken Ole Gunnar Solskjær eller Vegard Forren vil snakke Erling Braut Haaland (18) inn på landslaget, men legger heller ikke skjul på at de mener han er god nok.

Bekreftet Erling Braut Haaland blir lagkamerat med Fredrik Gulbrandsen

Først var det Manchester United, så Juventus, nå har Molde bekreftet at Erling Braut Haaland ender opp i en søkkrike klubben RB Salzburg i en øverste divisjonen i Østerrike. Alt er klart idag, men han bytter ikke før nyttår, avtalen skal være knallgod for supertalentet som har fått en avtale som strekker seg over 5.år. Hovedtrener i Molde Ole Gunnar Solskjær er svært fornøyd: «Det betyr mye for klubben, gutten selv og laget at han får spille her ut sesongen.

Moldes Haaland-ønske i vasken – Forren tror superspissen blir

MOLDE (VG) (Molde – Hibernian 3-0) Ole Gunnar Solskjær (45) fremstår optimistisk, og midtstopper Vegard Forren (30) grenser til å være sikker: Erling Braut Haaland (18) tar også høsten som Molde-spiller. Men det blir ikke mulig å låne ham tilbake.

Ole Gunnar Solskjær har gjort jobben bra i sommer

Kort sagt er det to klare vinnere i overgangsmarkedet i sommer, Brann for har skjønt de trenger å kline til for å holde ledelsen i serien. Spesielt tidligere Tromsø-spiller Ruben Yttergård Jenssen sin overgang fra Groningen var gledelig.  Les: Rosenborg lar Brann vinne serien Eksperter andre steder deler vår oppfatning, Eliteserie-ekspert Christian Gauseth i Europort trekker frem overgangene til Molde og hyller deres valg. «Det er råsterkt. Jeg har kritisert mange av signeringene i tidligere overgangsvinduer og vel fortjent.

Pawel Cibicki på lån fra Leeds ut sesongen

Leeds-spilleren Pawel Cibicki (f. 1994) kommer på lån til Molde FK ut sesongen 2018. Adm.direktør i Molde FK, Øystein Neerland, bekrefter at kantspilleren Pawel Cibicki (f.1994) blir å se i Molde-trøya resten av sesongen. Cibicki signerte A-lagskontrakt med Malmö FF i 2012, og fikk sitt gjennombrudd som spiller i 2014-sesongen, hvor han spilte 21 seriekamper og scoret tre mål. Cibicki spilte også tre kamper i gruppespillet av 2014/2015-utgaven av UEFA Champions League.

Tobias Svendsen forlenger med Molde og lånes ut

Midtbanespilleren fra Molde har skrevet ny kontrakt med moderklubben og lånes ut til FK Haugesund ut sesongen. Tobias Svendsen (18 år) har skrevet ny avtale med Molde Fotballklubb. Den nye avtalen strekker seg ut 2020. Les: Stortalent klar for Haugesund Svendsen har i 2018 spilt i 7 eliteseriekamper for Molde og har ett innhopp i Europa League-kvalifisering. Nå lånes han ut til FK Haugesund resten av sesongen for å få mer spilletid. – Vi er veldig glad for at Tobias ser for seg framtida her i MFK.

Bare fem poeng fra tabelltopp: - Tenker ikke på gullkampen

Molde er i knallform og har bare fem poeng opp til tabelltoppen, men Ole Gunnar Solskjær holder igjen gullsnakket.

Solskjær tenker ikke på gullkampen

Molde er i knallform og har bare fem poeng opp til tabelltoppen, men Ole Gunnar Solskjær holder igjen gullsnakket.

Nå har Solskjærs Molde blitt «voksne»: – En sulten gjeng

MOLDE (VG) De er Eliteseriens beste hjemmelag, har best målforskjell og er det mestscorende laget. Det tror Ole Gunnar Solskjær har mye å gjøre med at hans Molde-gutter har blitt voksne.

Lars Arne Nilsen beklager etter ny Molde-fadese: – De er Norges beste lag

MOLDE (VG) (Molde – Brann 5-1) «Flaut» og «pinlig», kalte Branns Fredrik Haugen eget lags prestasjon. Molde-trener Ole Gunnar Solskjær kunne knapt vært mer lykkelig.

Slik kan Molde beholde Håland ut sesongen: – Interesserte klubber har åpnet for det

MOLDE (VG) Ole Gunnar Solskjær (45) reiser til Skottland med Erling Braut Håland (18) i troppen, og Molde-sjefen er også trygg på at tenåringen er med mot Brann. Heller ikke søndagens toppkamp trenger å bli Hålands siste i Molde.

Solskjær om Håland-bud: – Nå er det opp til Erling og Salzburg

(Laçi – Molde 0–2, 0–5 sammenlagt) Etter å ha gått videre i Europa League-kvalifiseringen, bekreftet Ole Gunnar Solskjær at Molde har akseptert et bud fra Salzburg på Erling Braut Håland.

Molde har godtatt et bud

Molde-trener Ole Gunnar Solskjær bekrefter at Molde har godtatt et bud fra Red Bull Salzburg på Erling Braut Håland (18).

Molde til Albania for å avgjøre

Ett mål holder til avansement, vurderer Molde-manager Ole Gunnar Solskjær før torsdagens bortekamp mot Laci i europaligakvalifiseringen.

Solskjær skryter av trenerkollega Ingebrigtsen

Etter Moldes seier i Europaligaen skrøt Ole Gunnar Solskjær av sin sparkede trenerkollega Kåre Ingebrigtsen.

Solskjær tok kontakt med Ingebrigtsen: – Han kan gå med hevet hode

Etter Moldes seier i Europaligaen skrøt Ole Gunnar Solskjær av sin sparkede trenerkollega Kåre Ingebrigtsen.

Solskjær tok kontakt med Ingebrigtsen: – Han kan gå med hevet hode

Etter Moldes seier i Europaligaen skrøt Ole Gunnar Solskjær av sin sparkede trenerkollega Kåre Ingebrigtsen.

Eikrem klar for Molde: hentes av Solskjær for tredje gang

Fem år etter at han ble solgt fra klubben, gjenforenes nå Magnus Wolff Eikrem (27) med Ole Gunnar Solskjær (45) i Molde.