Nyheter om Ole Gunnar Solskjær


En knyttneve 10 minutter på overtid redder Manchester United

Det var først 10 minutter på overtid Manchester United etter en straffe kunne hente hjem en 2 – 3 seier på Falmer Stadion i badebyen Brighton. Det er ikke rart hjemmepublikumet var frustrerte den hadde neste dobbelt så mange skudd, ballen mest, større nøyaktighet i pasningene og syv hjørnespark mot Manchester United ene. – Corner er med andre ord ikke alltid mål». Dette var en kamp som Brighton burde vunnet, de traff treverket hele fem – 5 ganger. Les: Markus Henriksen bestemte seg i tolvte time All over.

United var på vei mot ny fadese. Så dømte dommeren straffe etter at kampen var blåst av

Manchester United måtte slå tilbake etter et flaut hjemmetap. Ole Gunnar Solskjær kan puste lettet ut etter tre svært viktige poeng mot Brighton.

United var på vei mot ny fadese. Så dømte dommeren straffe etter at kampen var blåst av

Manchester United måtte slå tilbake. Ole Gunnar Solskjær kan puste lettet ut etter tre svært viktige poeng mot Brighton.

- Respektløst

Ole Gunnar Solskjær reagerte på spørsmål om manglende nysigneringer. Hyller Donny van de Beek.
Les mer om:

Solskjær: – Det er respektløst mot Donny van de Beek

Ole Gunnar Solskjær måtte nok en gang svare på spørsmål om hvorfor han ikke har styrket troppen ytterligere. Det fikk nordmannen til å reagere.
Les mer om:

VG-ekspert om United-stoppere: – Merkelig at de ikke har gjort noe

VGs fotballekspert Tor-Kristian Karlsen synes det er merkelig at Manchester United ikke har gjort mer for å styrke midtforsvaret. Ole Gunnar Solskjær snakker mye om Eric Bailly - som har spilt lite de siste årene.

Alles Tante(pluss)

Da MFK-kokk Torbjørg «Tante» Haugen fikk jobbtilbudet fra Ole Gunnar Solskjær svarte hun nei. Så innså hun ut at hun var lei av å stange hodet i veggen, og ombestemte seg.

– Det er mye snobberi rettet mot Solskjær

Eksperter mener Ole Gunnar Solskjær får ekstra mye motbør i England fordi han kom til Manchester United uten en tung manager-CV.

Solskjær ville ikke snakke om mulige spillerkjøp

Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær holder kortene tett til brystet og vil ikke si om det jobbes med å forsterke klubbens spillerstall.
Les mer om:

Ville ikke snakke om spillerkjøp

I britiske medier spekuleres det som vanlig høyt i at nye spillere kan være på vei inn portene på Old Trafford før overgangsvinduet stenger 5. oktober. Da Ole Gunnar Solskjær møtte pressen fredag ble han utfordret på om han er tilfreds med spillerstallen – eller om det kan komme nye ansikter inn i tiden som kommer. – Som jeg har sagt så mange ganger tidligere, har jeg stor tro på spillerne mine. Vi skal holde dere oppdaterte dersom det kommer noen inn eller går noen ut, sa United-sjefen, ifølge NTB.
Les mer om:

Solskjær: - Ikke min jobb å gjøre dem glade

Ole Gunnar Solskjær var knallhard da han ble spurt om spillere som får lite spilletid.

– Ikke min jobb å holde spillerne fornøyde

Ole Gunnar Solskjær med klar beskjed til spillerene sine.

Solskjær taus om overganger: – Har tro på spillerne mine

Eksperter og fans skriker etter Manchester United-forsterkninger, men Ole Gunnar Solskjær holder kortene tett til brystet og bedyrer at han har tillit til de spillerne han har.
Les mer om:

Fotballryktene: – Solskjær med et siste desperat forsøk på å kjøpe Sancho

Ole Gunnar Solskjær vil forsøke seg med et siste bud på Jadon Sancho. Her er fredagens ferskeste fotballrykter!
Les mer om:

Andy Cole har rett: Manchester United må slutte å løpe etter feil spillere

Andy Cole har fortsatt et solid navn i United-kretsene, så når den tidligere spissen under Sir Alex kommer med noen betraktninger rundt gamleklubben sin, er det verdt å lytte. I disse overgangstider kommer det frem at Manchester United sliter med å få på plass de siste stjernesignaturene. For Cole har klubben og Ole Gunnar Solskjær en solid jobb foran seg for å kunne tiltrekke seg de største. -Da Manchester United var de dominerende ville alle de beste spillerne i verden komme til United. De ønsket å komme for en grunn.

Manchester United har avtalt kontrakt og lønn med Alex Telles, men det er komplikasjoner

Manchester United har avtalt en kontrakt og lønn med Alex Telles, manager Ole Gunnar Solskjær er av naturlige årsaker opptatt av å gi Luke Shaw konkurranse nede på venstre flanke. Sergio Reguilon var toppvalget, men gutta på Old Trafford satt på henda sine og 23-åringen har istedenfor fullført en overgang til Tottenham. Telles som har startet på det siste året av sin avtale med Porto, gjør at han er et «lett bytte». – Den portugisike klubben har åpnet opp dørene på vid gap for en avtale med Manchester United.

- Verste de kan gjøre

Ole Gunnar Solskjær er allerede under press. Dagbladet har spurt journalister som følger Manchester United tett: - Hva må til for at nordmannen overlever sesongen?

Nå er det ikke noen tvil: Selv Luke Shaw mener United er ute å kjøre

Det var noe haltende over Manchester United da de ble rundlurt av Roy Hodgson og Palace denne helgen. Ole Gunnar Solskjær bruker den korte oppkjøringen på grunn av avansementet i Europaligaen i august ikke som en unnskyldning, men forklaring på tapet. Luke Shaw har en annen forklaring. 3-1 til Palace og en spesielt dårlig dag på jobb for United-forsvaret.

Skrekkåpning for Solskjærs United – tapte hjemme mot Crystal Palace

Manchester Uniteds Premier League-start endte som et mareritt for Ole Gunnar Solskjær. Wilfried Zaha senket gamleklubben med to mål da Crystal Palace vant 3-1.
Les mer om:

Ydmyket i premieren

Manchester United fikk en verst tenkelig start på Premier League-sesongen da Roy Hodgson utkonkurrerte Ole Gunnar Solskjær taktisk og vant 3-1 på Old Trafford. Wilfried Zaha herjet mot gamleklubben, mens VAR skapte nytt drama og frustrasjon.

Sjokktap for Solskjær i serieåpningen: – Vi ligger langt bak

(Manchester United – Crystal Palace 1–3) Premier League-sesongen startet på verst tenkelig vis for Ole Gunnar Solskjær (47).

Solskjær solgte hytta – en halv million under prisantydning(pluss)

Hytta Ole Gunnar Solskjær fikk bygd i 2006 på Oppdal ble solgt for en halv million under prisantydning.

Solskjærs doble hodepine

Med en kaptein i trøbbel med det greske rettssystemet og en wonderboy som bevisst blåste i smittevern, står Ole Gunnar Solskjær overfor en interessant pedagogisk utfordring som leder.
Les mer om:

Vi ba fire eksperter om å vurdere Solskjærs tid i United. Alle ga samme karakter.

Ekspertene er enige om at Ole Gunnar Solskjær har gjort en god jobb hittil i Manchester United. Men denne sesongen stilles det større forventninger.

Vi ba fire eksperter om å vurdere Solskjærs tid i United. Alle ga samme karakter.

Ekspertene er enige om at Ole Gunnar Solskjær har gjort en god jobb hittil i Manchester United. Men denne sesongen stilles det større forventninger.