Nyheter om Ole Gunnar Solskjær


Solskjær: Pogba ute enda noen uker

Ole Gunnar Solskjær hadde håpet å ha Paul Pogba tilbake på banen tidlig i mars, men nå tyder mye på at skadeavbrekket blir lengre enn ventet.
Les mer om:

Solskjær: Pogba ute i flere uker

Ole Gunnar Solskjær hadde håpet å ha Paul Pogba tilbake på banen tidlig i mars, men nå tyder mye på at skadeavbrekket blir lengre enn ventet. – Paul vil fortsatt være ute noen uker, sa Manchester United-manager etter at avansementet var sikret med 0-0 mot Real Sociedad i Europaligaen torsdag kveld, ifølge Manchester Evening News. Pogba har vært på skadelisten den siste tiden, men det ble senest forrige uke antydet at han ville være klar allerede i starten av mars.
Les mer om:

Solskjær håper på Molde: – Den største prestasjonen denne runden

Manchester United-sjef Ole Gunnar Solskjær er ikke i tvil. Han ønsker seg Molde i neste runde.

Solskjær håper på Molde-møte: – Største prestasjonen denne runden

(Manchester United – Real Sociedad 0–0, 4–0 sammenlagt) Ole Gunnar Solskjær fikk hvilt flere nøkkelspillere da de enkelt tok seg videre mot Real Sociedad. Nå kan Molde vente i åttedelsfinalen.

Sprudlende Jesse Lingard imponerer stort

Det er tydelig at Jesse Lingard bare trengte litt forandring i hverdagen for å blomstre, det er klart at når du har bodd i Manchester hele livet er det flott å reise til verdensmetropolen London en stund. Alle har latt seg imponere av Jesse Lingard på lån hos West Ham og West Ham overrasker alle og er for øyeblikket kvalifisert for Champions League på en fjerdeplass. Sjefene på Old Trafford har fått med seg Lingard prestasjoner også, på fure kamper i Premier League har 28 åringen levert tre scoringer og en målgivende pasning.

Martial kan pushe frem et Haaland-fremstøt fra United

Anthony Martial opplevde den samme nedturen i 2016/17-sesongen, men denne gangen er det anderledes. For etter at Romelu Lukaku forlot Old Trafford i 2019, har Martial hatt fritt spillerom for å bevise at han er den sentrale spissen United må ha for å nå målene. I 2016/17-sesongen endte det med fire ligascoringer på 25-åringen, så langt har den franske landslagsspilleren 4 Premier League-scoringer – av Uniteds 53. Det sier seg da selv at Martial ikke har hatt noen spesiell impact på United i sesongen som tegner til å bli skikkelig solid.

Fem år siden Rashford-debuten – hylles av Solskjær

Ole Gunnar Solskjær kaller stjernespissen Marcus Rashford et levende bevis på hva Manchester United ønsker å få til.

Mystisk Haaland-melding

Spekulasjonene om en gjenforening på Old Trafford mellom Ole Gunnar Solskjær og Erling Braut Haaland (20) blir ikke mindre etter Manchester United-managerens uttalelse på pressekonferansen onsdag.

Solskjær om Haaland-interesse: – Vi får se hva fremtiden bringer

Erling Braut Haaland er kanskje planetens heteste fotballspiller om dagen. Det har Manchester United-sjef Ole Gunnar Solskjær fått med seg.

Solskjær: – Jeg holder kontakt med Haaland

Ole Gunnar Solskjær (47) røper at han fortsatt snakker jevnlig med Erling Braut Haaland (20).

United har ikke scoret flere mål siden Fergusons tid

Under Ole Gunnar Solskjær har Manchester United nå 53 mål på 25 ligakamper. Det er flest av alle i Premier League 2020/21.

Hylles av klubblegende: - Helt annen klasse

Ole Gunnar Solskjær hylles av sin tidligere lagkamerat.
Les mer om:

Keanes melding til Solskjær: – Kjøp Haaland

Roy Keane (49) huskes blant annet for den grusomme taklingen mot Alfie Haaland (48). Nå mener han at kompisen Ole Gunnar Solskjær bør kjøpe sønnen Erling Braut Haaland (20).

Må velge mellom David de Gea og Dean Henderson

Manchester United har to opplagte førstekeepere, spanske David de Gea (30) som i hvert fall var en av de beste i verden en periode og engelske Dean Henderson (23). Henderson fikk sitt absolutte gjennombrudd i de to sesongene han var på utlån hos Sheffield United, da manager Ole Gunnar Solskjær i sommer valgte å verken sende han ut på nytt utlån eller selge var det fordi han og de fleste andre mente tiden var moden for å bli en del av laget. Dean Henderson var litt motvillig over å være reservekeeper, en posisjon han trolig ikke godtar, eller bør godta neste sesong.

– Tidligere FKH-trener får sjansen på United-benken

På grunn av koronautbrudd i Manchester United, kan Mark Dempsey ta plass på trenerbenken sammen med Ole Gunnar Solskjær søndag kveld.

Vil hente Pogba erstatter fra Real Madrid uansett hva som skjer

Man skulle tro noen uker med godt spill og uttalelser om gjensidig respekt ville dempe ryktene om fremtiden til Paul Pogba i Manchester United. – Før jul, mens det fortsatt var helt klart for alle, inkludert sjefene på Old Trafford at de ville miste sin franske superstjerne enten til Real Madrid eller Juventus ble arbeidet med å finne en erstatter intensivert. En som seilte opp som en aktuell erstatter var Federico Valverde, eller Federico «Fede» Santiago Valverde Dipetta som er hans fulle navn.

Solskjær: – Vi kan ikke skjule det

Med kun én seier på de siste fem Premier League-kampene ser Manchester United ut til å være hektet av i tittelkampen, men Ole Gunnar Solskjær gir ikke opp.

Fernandes-dobbel og Solskjær på vei videre i Europa League: – Jeg tror de vinner et trofé

(Real Sociedad-Manchester United 0–4) Ole Gunnar Solskjær er i ferd med å ta Manchester United videre i Europa League - først og fremst takket være Bruno Fernandes (26).

Dårlig Solskjær-nytt

Skadelisten til Ole Gunnar Solskjær vokser. Paul Pogba er ute i flere uker.
Les mer om:

Dette bruker Solskjær som lokkemat for talentene: – Jeg liker å gi dem sjansen

Manchester United har sikret seg noen av verdens mest ettertraktede unggutter under Ole Gunnar Solskjær (47). Han forklarer hvordan han selger inn klubben for mulige stjerneskudd.

Ole Gunnar Solskjær exclusive interview: – I do not feel like there have been as many crises as everyone else say

After a «cold amusement» on the training pitch in Manchester, Ole Gunnar Solskjær (47) took time to answer VG’s questions on a new contract, why he always hits back when it looks dark, and how he manages to keep all the big egos on board his ship.

Solskjær åpner opp om kaos: – Det var nesten fra kamp til kamp

Ole Gunnar Solskjær (47) forklarer om etterlengtet stabilitet i Manchester United, dialogen med ledelsen og mulighetene for ny kontrakt.

Full gullkrise: - Hadde klikka

Bare tre poeng var godt nok. Men Ole Gunnar Solskjær og Manchester United spilte 1-1 mot bunnlaget West Bromwich. Hjemmelagets mål var kontroversielt. Eksperter reagerer.

Bale og Isco skal selges

Det er lite som tyder på at Tottenham vil benytte seg av sin kjøpsopsjon på Gareth Bale når låneavtalen går ut til sommeren. Manager Jose Mourinho er i ferd med å miste garderoben, etter gårsdagens forsmedelige 3 – 0 tap mot Manchester City raser de nedover tabellen. Når helgens kamper er ferdigspilt vil de trolig være enda lenger ned enn 9.plassen de har i skrivende stund. Gareth Bale ble etter å ha vært ute med skade igjen satt innpå etter ca 70, uten å score, men faktisk viktig for å hindre flere baklengsmål.

Solskjær med nådeløs beskjed: – Vil du være den store fisken, er det kanskje på tide å dra

«Man management» trekkes støtt og stadig frem som den store styrken til Ole Gunnar Solskjær (47) i Manchester United. I dette VG-intervjuet forklarer nordmannen hvordan han holder stjernene om bord på skipet sitt.