Nyheter om Olden


Linda (28) er ny sjef ved varehuset: – Det er fullt kjør(pluss)

1. april ble Linda Olden (28) ny varehussjef ved Byggmakker i Bjugn.
Les mer om:

Vi har INGEN å miste! Vi må handle nå!

Det er ekstra bekymringsfullt å legge ned Drive for Life (DFL), når vi vet at ungdom sliter mer med ensomhet på grunn av koronapandemien, skriver Terje Olden i MDG i dette leserinnlegget.
Les mer om:

Ingar ønsker ikke skole i nabolaget: – Vi har fått nok bråk(pluss)

Ingar Sigred Olden på Årnes ønsker ingen ny videregående skole i nabolaget. – Det er ikke plass. Nå må de begynne å bruke vettet de som hevder at de har det, sier Olden.
Les mer om:

Hun er ny sjef ved spisestedet: – Takket ikke ja til jobben for å drive akkurat som før(pluss)

Lise Olden er ny daglig leder ved Jafs på Brekstad.
Les mer om:

Har Norges største vindpark som nær nabo: Manger strøm til nye arbeidsplasser(pluss)

Olden oppdrettsanlegg ser bort på vindmøllene i Kvenndalsfjellet vindpark fra bedriftskaia. Enda nærmere ligger Storheia vindpark, men det er ikke nok strøm i området til bedriftens utbyggingsplaner.
Les mer om:

Har Norges største vindpark som nær nabo: Mangler strøm til nye arbeidsplasser(pluss)

Olden oppdrettsanlegg ser bort på vindmøllene i Kvenndalsfjellet vindpark fra bedriftskaia. Enda nærmere ligger Storheia vindpark, men det er ikke nok strøm i området til bedriftens utbyggingsplaner.
Les mer om:

Marius (31) brygger etter ei gammel familieoppskrift fra 1850: På grunn av stor etterspørsel er han nå på utkikk etter større lokaler(pluss)

Første gang Marius Olden (31) brygget tomtebrygg, gikk han i 10. klasse. Det var i 2006. Siden den gang har det blitt mangt ei flaske med brygg.
Les mer om:

Slik var Eliteserierunden : – Glimt festet posisjonen som Norge beste lag

Her er høydepunktene fra søndagens runde i Eliteserien. Slik gikk det i søndagens runde i Eliteserien fotball.Kristiansund – Bodø/Glimt 2-3 (1-2)* Amahl Pellegrino fortsetter å score på bestilling for Kristiansund. Søndag brukte han sju minutter på å sette inn sitt 20. mål for sesongen. Det ble feiret med en spesiallaget t-skjorte som publikum fikk se etter scoringen. Feiringen kostet spissen et gult kort.* Serieleder Glimt slo tilbake etter Pellegrinos tidlige mål og snudde kampen. Kasper Junker scoret sitt 15.

Alle har lang fartstid i faget - nå har de tatt fagbrev(pluss)

Bilsenteret Bjugn AS i Ørland kan nå skilte med tre nye fagarbeidere i lette kjøretøy: Kristian Olden, Mats N Olsen og Per Ivar Helmersen.

Brann med sender innpå «to» nykommere i kampen mot Mjøndalen

CONSTO ARENA: (SPORTEN) Det er to lag som begge trenger tre poeng i jakten på et «skikkelig-bust»på årets serie.Mjøndalen begynner å få kniven på strupen med tanke på nedrykk og kan tangere tidenes tapsrekke med sju tap på rad. Rekorden ble satt tidligere denne sesongen. Sist Mjøndalen tok poeng, var nettopp mot dagens motstander Brann, da de vant 1-0 i Bergen etter en sen scoring.

Bussene tilbake i normal drift etter tolv

– Etter klokka tolv i dag skal all busstrafikk kunne gå som normalt, sier tillitsvalgt Bjørn Olden i Trønderbussene.
Les mer om:

Sondre Olden klar for Vålerenga

Sondre Olden (28) er klar for Vålerenga Hockey. Klubben håper å beholde ham ut sesongen, men Olden kan dra hvis det kommer tilbud fra større ligaer.
Les mer om:

Klassescoring da Odd-feide Mjøndalen av banen

SKIEN (Sporten) (ODD Grenland – Mjøndalen 6-1) Hjemmelaget (ODD) var virkelig på skrudd når scoringene kom på løpende bånd i oppgjøret mot Mjøndalen. fartsfylt åpning på Skagerak Arena, det hadde bare gått fire minutter før den første scoringen var ett faktum. Etter mye frem og tilbake, var det Mjøndalens Tony Brochmann som plukket en retur fra Olden Larsen og hamret inn 0-1 til gjestene fra Mjøndalen. – Jeg ser ikke en dritt.

Butikksjefen fikk overraskende brev i posten

Sjefen for en dagligvarebutikk i Olden i Vestland ble overrasket da han så hva som dukket opp i postkassa.
Les mer om:

Brann snublet mot lavtliggende Mjøndalen

Bergen (Sporten) (Brann – Mjøndalen 0-1) Kåre Ingebrigtsen fikk en marerittstart på Brann-jobben. Mjøndalen vant 1–0 på Stadion. Kåre Ingebrigtsens menn hadde sjanse på sjanse gjennom hele oppgjøret, men det var til slutt Andreas Hellum som assistert av Lars Olden Larsen stjal alle poengene i Bergen.Hjemmelagets Daouda Bamba traff metallet i første omgang og var nær ved å ta Brann i ledelsen ved flere anledninger.Det Mjøndalen manglet i det offensive spillet tok de igjen defensivt.

Brann-tap i Ingebrigtsens debut

Med bare ett mål på de siste fire kampene var Andreas Hellums scoring sårt etterlengtet da Mjøndalen slo Brann 1–0 på bortebane søndag. Kåre Ingebrigtsens menn hadde sjanse på sjanse gjennom hele oppgjøret, men det var til slutt Andreas Hellum, assistert av Lars Olden Larsen, som stjal alle poengene i Bergen. – Det viser hvor hardt og brutalt fotball kan være. Jeg synes vi i store perioder er veldig bra og skaper mer enn nok målsjanser til å vinne. Så har de ett skudd på mål og det går inn, det er små marginer i fotball, sa Ingebrigtsen til NRK etter kampen.

Lagoppstillingene er klar slik starter Mjøndalen – Haugesund

Det er ventet en spennende kamp på Consto Arena, når hjemmelaget tar i mot Haugesund i runde 13 av årets sesong. Mjøndalen har kniven på strupen etter å ha tapt de sju siste Eliteserie-kampene. Mjøndalen har ikke scoret i de siste tre rundene. Haugesund har to seire og en uavgjort på de siste tre, og det kan se ut som om at Haugsund har funnet seg selv igjen. Det blir svært interessant å se hvordan Mjøndalen kommer til å fremstå.

Krever at deler av nybygd vei flyttes(pluss)

Norges vassdrags- og energidirektorat (NVE) krever at Skogsbilveilaget Blåvassveien gjør en rekke omfattende tiltak for å rette opp det Fylkesmannen i Trøndelag mener er ulovlige inngrep i forbindelse med opprusting av Blåvassveien i Olden.

Treningssenter ber om hjelp: - Vi har ikke mulighet til å refundere(pluss)

Treningssenter og personlige trenere sliter under korona-nedstengningen. – Jeg klager ikke. Det er dem som har det verre enn meg, sier personlig trener Lise Olden.
Les mer om:

Mener kommunen var inhabil da de bygde vei i vernet område(pluss)

Fylkesmannen ser alvorlig på naturinngrepene som har skjedd i det vernede Oldvassdraget under utbedring av Blåvassveien ved Olden i Ørland kommune. Etaten ber kommunen redegjøre for det de mener er en rekke saksbehandlingsfeil og betenkeligheter.
Les mer om:

Tannlegens kriseråd: - Man kan bruke en grov neglefil eller sandpapir(pluss)

Tannlege Erlend Olden i Tannlege Olden As i Bjugn har allerede veiledet en mann om hvordan han selv kunne bruke sandpapir for å få bukt med gnagsår under gebisset.
Les mer om:

Lise satte opp musikal med Jahn Teigen på Fosen. Minnes en stor mann i en liten kropp(pluss)

Lise Olden var med å sette opp musikalen Which Witch på Brekstad og i Trondheim sammen med avdøde Jahn Teigen.

Skader, spillersalg og tap for KFUM/Oslo: - Vi jobber konkret med to gode spillere som er på vei hit

Mulige langtidsskader på både Robin Rasch og Tore Andrè Sørås, i tillegg til salget av Lars Olden Larsen til Mjøndalen, gjør hverdagen litt mer utfordrende for KFUM/Oslo.
Les mer om:

Årvoll-gutten Lars signerte for Mjøndalen

Mjøndalen og KFUM er enige om en overgang for Lars Olden Larsen (21). Onsdag signerte Årvoll-gutten på en treårskontrakt med bruntrøyene.
Les mer om:

Lars Olden Larsen «rykket opp» til Eliteserien med applaus fra gamleklubben

KFUM er en annerledes fotballklubb som viser ekte glede når en spiller får muligheten til noe større, vi kunne se takknemlige spillere hilse til sin gamle klubb.