Nyheter om Olavesen


Torsdag tilbyr Sonans gratis nødhjelp til elever som skal ha eksamen i matematikk

– Vi gjør dette fordi vi anser det som en del av vårt samfunnsansvar å være med på å løfte kompetansenivået og mestringsfølelse blant elever i norsk skole, sier rådgiver og lærer ved Sonans i Fredrikstad, Anders Olavesen.

Crossfit-gjengen samlet inn til kreftsaken

Sara Olavesen og gjengen på Crossfit Fredrikstad har engasjert seg for kreftsaken. Nå kan de juble etter at de har klart å samle inn over 50.000 kr til barnekreftforeningen i Østfold.

Vidar Olavesen har samlet siden 1995: Han har 5.000 (tomme) ølflasker

Han fikk ideen i 1995, og han startet for alvor med å samle i 2000. I dag har Vidar Olavesen 4.942 ølflasker fra 68 land, 1.475 ølkorker, fordelt på 285 hyllemeter på loftet.
Les mer om:

Nye busstider på Selbak: Veldig usikker på om bilen får stå

– Til garasjen min har jeg veldig kort vei, og det enkle er ofte det beste, skriver Irene Olavesen som var fornøyd med de gamle bussrutene.
Les mer om:

Vil selge båtplass for 550.000 kroner: – Dette er en populær havn med 100 prosent belegg!

Øivind Olavesen vil selge båtplassen sin på Sand Marina for 550.000 kroner. I følge selger er det en stor båtplass med drøye fem meter bredde.
Les mer om:

Etterlyser vitner etter skadeverk på sentrumsbygning

Advokat Vibeke Olavesen håper vitner kan hjelpe til med å finne de ansvarlige for skadeverket på kontorbygningen i Plankestredet i helgen.
Les mer om:

Dette synet møtte de ansatte hos Europris

Natt til lørdag har vært innbrudd hos Europris. – Tyvene har veltet reoler og tømt hele skapet med tobakk, sier Cathrine Olavesen, butikksjef hos Europris på Madla.
Les mer om:

Fire av fem mener bilister er dårlige til å bruke baklys

Leserne våre er enige med John Sverre Olavesen om at baklysbruken er for dårlig.
Les mer om:

Silje (23) gjorde virkelighet av drømmen om hundebarnehage

Silje Olavesen driver med hund som hobby, og konkurrerer innen brukshund-sport med sin schæfertispe Ada som er tre år gammel. Nå har hun startet firmaet Hundepasseren Ørland/Bjugn.
Les mer om: