Nyheter om Oftedal


Ung bilist suste forbi politiets laser i 103 kilometer i timen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Mandag på dagtid hadde politiet laserkontroll på Øksnevad. Der ble det delt ut elleve forenkla forelegg til bilister som kjørte for fort.Høyeste målte hastighet var 103 km/t i 60-sone.- Det var en mann i 20-åra. Han blir anmeldt og fratatt førerkortet, sier politioverbetjent Arild Oftedal ved Jæren lensmannskontor.

- Det er umulig for folk å sove

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Det er rekordmange russebusser på Jæren, og politiet mottar stadig klager fra folk som blir holdt våkne av høy musikk.- Det har vært ganske mange klager det siste døgnet igjen. Folk får ikke sove, så jeg forstår ikke hvorfor de ikke kan roe ned lite grann, sier politioverbetjent Arild Oftedal ved Jæren lensmannskontor.- Nå er det skoleferie og de er ute og kjører med bussene.

– Kan trekke utenlandsk kapital til Norge(pluss)

– En samlet norsk romnæring støtter etableringen av Andøya spaceport, skriver Eline Oftedal i NIFRO i et brev til Nærings- og fiskeridepartementet.
Les mer om:

Bevæpnet politi rykket ut til boligfelt etter melding om skudd

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer.

Ble slått ned på egen terrasse - midt på dagen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer.

Politiet blir nedringt av folk som ikke får sove på grunn av russen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)I løpet av helga har politiet på Jæren fått en rekke klager på bråk fra russebusser.- Det har vært innmeldt i alle fall tolv klager, forteller politioverbetjent Arild Oftedal ved Jæren lensmannskontor.- Det er veldig mye høy musikk. Natteroen skal være fra klokka 23, dette er en plage for folk. Voksne og barn får ikke sove, sier Oftedal.Meldingene om bråk har kommet fra en rekke ulike plasser i Klepp, Time og Hå.

Nora Mørk på benken for Györ

Nora Mørk kom aldri på bana i det som kunne blitt hennar comeback-kamp for Györ. Men Györ vann likevel kvartfinalen i meisterligaen borte mot Odense med 29-28. Stine Bredal Oftedal blei Györs toppscorar med åtte mål. Også Kari Aalvik Grimsbø og Kari Brattset spela for Györ.

Helt utsolgt da lokale krefter arrangerte Disney-kveld

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Se! En prinsesse, utbryter en liten kar fra fremste rad idet Åse Marie N. Høyland og Ester F. Pollestad utkledde som Askepott og Snehvit.Lørdag kveld var handballhallen i Nye Loen forvandla til ballscene for prinsessene, og konsertarena for Nærbøs skulekorps og musikkorps. Sammen med barnekoret Emmaus og en rekke solister serverte de ekte Disney-magi lørdag kveld. Konferansier Åse Marie N. Høyland og Ester F.

Liv Hobberstad runder 80 og er særdeles språkbevisst. Til slutt godtok hun journalistens bokmål.

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Bokmål er ikke helt stuereint hos den skriveføre, språkbevisste Liv Hobberstad som feirer rundt tall i dag, lørdag 6. april.- Ja, ja, det får gå for denne gang, smiler hun.Sjelden sur Kledelig antrukket, i rosa blazer, smalt skjørt og matchende rosa, høyhælte sko. Leppestiften har samme farge som jakken. Liv Hobberstad har nettopp kommet hjem fra trening på «Iden», og strutter av godt humør.

Stine Bredal Oftedal om håndballoppropet: – Noe må gjøres

Håndballskadene florerte både i herre-VM og kvinne-EM. Verdens beste spillere har fått nok. Stine Bredal Oftedal, Sander Sagosen og flere norske stjerner krever forandringer i kampprogrammet.
Les mer om:

Lunde og Oftedal nominert av Champions League-trenerne

Målvaktveteran Katrine Lunde og Norge-kaptein Stine Bredal Oftedal er blant spillerne som mesterligatrenerne mener fortjener en plass på sesongens stjernelag.
Les mer om:

Ingen lisens for Svalbard?

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)«Regjeringa vil etablere faste, langsiktige økonomiske rammer for NRK og den direkte mediestøtta, for å gi mottakarane meir føreseielege vilkår og større sjølvstende.

Byggingen av Sandvand kraftverk er godt i gang

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Parallelt med den historiske byggingen av veier på Sandvandsheia i Gyland for å få bygge Tonstad Vindkraft, bygges småkraftverket Sandvand Kraftverk. Før nyttår skal strømproduksjonen være i gang. Utbyggingen i Sandvandsheia mellom fylkesvei 42 og Haughom er historiens største.Tonstad Vindkraft blir ferdig med veiutbyggingen i mars og starter fundamentering av vindmøller.

Seks personer ble anmeldt og fikk 2000 kroner hver i bot lørdag kveld

- Slik kan vi bare ikke ha det framover, sier politioverbetjent Arild Oftedal ved Jæren lensmannskontor.
Les mer om:

Norsk stjerneduo slått i kåring

Sander Sagosen og Stine Bredal Oftedal var blant de nominerte, men I stedet var det danske Mikkel Hansen og rumenske Cristina Neagu som mottok prisen som verdens beste av IHF.

Seks personer ble anmeldt og fikk 2000 kroner hver i bot lørdag kveld

- Slik kan vi bare ikke ha det framover, sier politioverbetjent Arild Oftedal ved Jæren lensmannskontor.
Les mer om:

Oftedal klar for Silkeborg

Hanna Bredal Oftedal er klar for danske Silkeborg-Voel. Det bekrefter klubben på sine sider fredag. Oftedal har skrevet under på en toårsavtale, og kommer fra Issy Paris. 24-åringen har spilt for den franske klubben siden 2014.
Les mer om:

Sagosen og Oftedal kan vinne pris

Sander Sagosen og Stine Bredal Oftedal er blant de nominerte når Det internasjonale håndballforbundet (IHF) skal kåre årets håndballspiller i verden i 2018. Fem menn og fem kvinner er nominert. Kun prestasjoner i 2018 skal med i vurderingen.
Les mer om:

Norsk duo nominert til pris

Stine Bredal Oftedal og Sander Sagosen er nominert av Det internasjonale håndballforbundet (IFH) til å bli verdens beste håndballspiller. Begge kjemper om prisen med fire andre.
Les mer om:

Travel politihelg med biltjuveri og narkokøyring

- Det har vore nokså travelt i helga, seier politioverbetjent Arild Oftedal ved Jæren politidistrikt.

Nye ferjekort kan svi for rogalandsklubbene

Den nye ordningen med Autopass ferjekort gir idrettslagene ekstrautgifter og merarbeid, uttaler Elisabet Lerstøl Oftedal i Strand Høyre.
Les mer om:

Amanda Kurtovic klar for verdens beste klubb

Vi er fullstendig klar over at Györ er en ungarsk klubb, men med så mange norske spillere er laget litt vårt også.

Kurtovic klar for Györ

Amanda Kurtovic forlater CSM Bucuresti til fordel for den ungarske toppklubben Györ. Hun slutter seg til klubben i sommer. Dermed blir hun lagvenninne med Stine Bredal Oftedal, Kari Aalvik Grimsbø, Veronica Kristiansen og Kari Brattset.

Oftedal hylles for superscoring. Stjerna selv måtte le

Sikret 5. plassen i håndball-EM.
Les mer om: