Nyheter om Oftedal


Då Oftedal var militarist

Johannes Steen og Lars Oftedal var bitre motstandarar i Stavanger og på Stortinget. Men ei sak stod dei saman om: Opprusting av Norge.

Kapteinen og treneren roser jobben som er gjort etter 5.-plassen i EM

– Jeg tror prosessen etter et «dårlig mesterskap» kan hjelpe oss veldig, sier Stine Bredal Oftedal.
Les mer om:

Kapteinen og treneren roser jobben som er gjort etter 5.-plassen i EM

– Jeg tror prosessen etter et «dårlig mesterskap» kan hjelpe oss veldig, sier Stine Bredal Oftedal.
Les mer om:

I år blir det bevæpnet politi i 17. mai-toget

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Politidirektoratet bestemte i slutten av april at alt innsatspersonell i politiet skal bære våpen i tjeneste 17. mai dette året. Tidligere har det bare vært slik enkelte steder. Nå gjelder det for hele landet.Politidirektør Benedicte Bjørnland understreket da beslutningen ble offentliggjort at det ikke foreligger konkrete trusler mot 17. mai.

Bønder ønsker bedre kompensasjon: - De lokale hører oss, så får vi håpe noen hører oss på Stortinget også

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Det er godt å se at de er villige til å høre på meg og på andre pelsdyrbønder, sier Benght Oftedal.I et bygg på hans pelsdyrgård samlet det seg over 60 stykk til støtte for pelsdyrnæringa. Her ble det holdt appeller fra politikere, pelsdyrbønder og forbund. Oftedal er én av pelsdyrbøndene som må legge ned driften i 2025.

Ny mesterligatriumf for Györ

Ungarske Györ tok sin tredje strake mesterligaseier da de slo russiske Rostov-Don 25-24 søndag. På laget spiller de norske stjernene Stine Bredal Oftedal, Veronica Kristiansen, Nora Mørk, Kari Brattset og Kari Aalvik Grimsbø. Vipers ble nummer tre..

Tatt ut på all star-lag

Stine Bredal Oftedal og Katrine Lunde er stemt fram på drømmelaget i mesterligaen i håndball av både spillerne og supporterne.
Les mer om:

To norske på all star-lag

Stine Bredal Oftedal (bildet) og Katrine Lunde er stemt fram på drømmelaget i mesterligaen i håndball. Den norske landslagsduoen er på plass i Budapest denne helgen med henholdsvis Györ og Vipers. Der skal de spille semifinale og eventuell finale i mesterligaen.

To nordmenn på sesongens lag

Katrine Lunde (Vipers) og Stine Bredal Oftedal (Györ) kom med på sesongens lag i Champions League. De ble stemt frem av supportere i regi av Det europeiske håndballforbundet.

Nordic Steel flyttar frå Øksnevad til ny fabrikk på Bryne

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Jobbane me får, blir større. Produkta me lagar, blir tyngre, aukar i lengd, breidd og høgd. Det gjer at me veks ut av lokala me har i dag. Dei er ikkje så eigna som dei burde vore for å halda kostnadene låge for kundane, seier Børre Lobekk.Då Lie CNC (bedriftas gamle namn) flytta inn i sine nåverande produksjonslokale, for om lag 10 år sidan, var det tynnplateproduksjon som galdt.

Nora Mørk endelig tilbake på landslaget

Med ny kjæreste hockeyspiller Martin Laumann Ylven er Nora Mørk i form og tilbake i den norske landslagstroppen. – Det begynner å bli lenge siden, i februar i fjor pådro hun seg en alvorlig kneskade.  I november var hun nær et comeback, men ettervirkningene av skaden gjorde at hun måtte renske opp i det samme kneet. Dermed ventet en ny periode med møysommelig opptrening. Håndballprofilen har ikke vært mye på banen siden hun kom tilbake i kamp for Györ 13. april. Nå er det imidlertid duket for comeback i landslagstroppen. Håndballjentene skal spille tre kamper i månedsskiftet mai/juni.

Sint ung kvinne på russebuss og russ som knuste ruter på Mc Donalds

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Rundt klokka halv ett måtte en patrulje rykke ut til Mc Donalds ved Jærhagen på Klepp.

Nok ei helg med mykje russestøy

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Det har kome klager frå heile Jæren, og me har hatt fleire oppdrag i samband med dette, seier politioverbetjent Arild Oftedal ved Jæren lensmannskontor.Ifølgje politiet sin logg var mellom 100 og 150 russ samla ved Melsvatnet både fredag kveld og laurdag kveld. Det skapte nok ein gong trafikkfarlege situasjonar i området.- Fleire russebilar stod parkert langs vegen.

Beslagla «betydelig mengde» narkotika i Klepp

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Søndag ettermiddag gikk politiet til aksjon mot et narkotikamiljø i Klepp. Flere menn i 20-årene ble pågrepet.- Det er beslaglagt en betydelig mengde narkotika.

Stortyven Kåre Palmer Holm

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Historien som hendte for litt over 50 år siden, handler om en kriminell person, Kåre Palmer Holm. Han fikk en slags heltestatus og ble sammenlignet med Gjest Baardsen.Som Gjest Baardsen ble også Kåre Palmer Holm kjent for sine rømninger og lek med politiet.

Ung bilist suste forbi politiets laser i 103 kilometer i timen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Mandag på dagtid hadde politiet laserkontroll på Øksnevad. Der ble det delt ut elleve forenkla forelegg til bilister som kjørte for fort.Høyeste målte hastighet var 103 km/t i 60-sone.- Det var en mann i 20-åra. Han blir anmeldt og fratatt førerkortet, sier politioverbetjent Arild Oftedal ved Jæren lensmannskontor.

- Det er umulig for folk å sove

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Det er rekordmange russebusser på Jæren, og politiet mottar stadig klager fra folk som blir holdt våkne av høy musikk.- Det har vært ganske mange klager det siste døgnet igjen. Folk får ikke sove, så jeg forstår ikke hvorfor de ikke kan roe ned lite grann, sier politioverbetjent Arild Oftedal ved Jæren lensmannskontor.- Nå er det skoleferie og de er ute og kjører med bussene.

– Kan trekke utenlandsk kapital til Norge(pluss)

– En samlet norsk romnæring støtter etableringen av Andøya spaceport, skriver Eline Oftedal i NIFRO i et brev til Nærings- og fiskeridepartementet.
Les mer om:

Bevæpnet politi rykket ut til boligfelt etter melding om skudd

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer.

Ble slått ned på egen terrasse - midt på dagen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer.

Politiet blir nedringt av folk som ikke får sove på grunn av russen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)I løpet av helga har politiet på Jæren fått en rekke klager på bråk fra russebusser.- Det har vært innmeldt i alle fall tolv klager, forteller politioverbetjent Arild Oftedal ved Jæren lensmannskontor.- Det er veldig mye høy musikk. Natteroen skal være fra klokka 23, dette er en plage for folk. Voksne og barn får ikke sove, sier Oftedal.Meldingene om bråk har kommet fra en rekke ulike plasser i Klepp, Time og Hå.

Nora Mørk på benken for Györ

Nora Mørk kom aldri på bana i det som kunne blitt hennar comeback-kamp for Györ. Men Györ vann likevel kvartfinalen i meisterligaen borte mot Odense med 29-28. Stine Bredal Oftedal blei Györs toppscorar med åtte mål. Også Kari Aalvik Grimsbø og Kari Brattset spela for Györ.

Helt utsolgt da lokale krefter arrangerte Disney-kveld

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Se! En prinsesse, utbryter en liten kar fra fremste rad idet Åse Marie N. Høyland og Ester F. Pollestad utkledde som Askepott og Snehvit.Lørdag kveld var handballhallen i Nye Loen forvandla til ballscene for prinsessene, og konsertarena for Nærbøs skulekorps og musikkorps. Sammen med barnekoret Emmaus og en rekke solister serverte de ekte Disney-magi lørdag kveld. Konferansier Åse Marie N. Høyland og Ester F.

Liv Hobberstad runder 80 og er særdeles språkbevisst. Til slutt godtok hun journalistens bokmål.

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Bokmål er ikke helt stuereint hos den skriveføre, språkbevisste Liv Hobberstad som feirer rundt tall i dag, lørdag 6. april.- Ja, ja, det får gå for denne gang, smiler hun.Sjelden sur Kledelig antrukket, i rosa blazer, smalt skjørt og matchende rosa, høyhælte sko. Leppestiften har samme farge som jakken. Liv Hobberstad har nettopp kommet hjem fra trening på «Iden», og strutter av godt humør.

Stine Bredal Oftedal om håndballoppropet: – Noe må gjøres

Håndballskadene florerte både i herre-VM og kvinne-EM. Verdens beste spillere har fått nok. Stine Bredal Oftedal, Sander Sagosen og flere norske stjerner krever forandringer i kampprogrammet.
Les mer om: