Nyheter om Oftedal


Oftedal roses av legender: - Svært viktig

GYÖR (VG) Kort tid før EM beskrives Stine Bredal Oftedal som «den fødte kaptein». Samtidig innrømmer 27-åringen at lederrollen kan være utfordrende.
Les mer om:

Herrem vraket fra EM-troppen – Mørk og Sulland inne

Håndballveteranen Camilla Herrem får ikke spille håndball-EM i Frankrike i desember. Hun har spilt 12 strake mesterskap for Norge. Stine Bredal Oftedal fra Nittedal er med i troppen.

Solgte egne leker og bakverk for 7.050 kroner

Emilie Oftedal Valen, Lenna Halvorsen Nesse, Solveig Saltvedt Sivertsen og Maria Munkejord Pedersen tok selv initiativ til å samle inn penger til Kreftomsorg Rogaland.

Gull i kraftverk

Hvis det er tilfelle som det hevdes på folkemunne at det finnes gull der regnbuen slutter, så er det gull å finne på Oftedal i Sirdal.
Les mer om:

Ina (17) kjemper for pelsdyrnæringen

Ina Oftedal vil gjerne bli tredjegenerasjons pelsdyrbonde, men regjeringens trussel om å legge ned næringen gjør 17-åringens fremtid på familiegården svært usikker.
Les mer om:

Urettferdig pelsforbud

- Jeg vil gjerne ta videre invitasjonen til Erna om å komme å besøke minkfarmen vår, skriver Ina Oftedal (17) i dette leserbrevet.
Les mer om:

Urettferdig pelsforbud

Jeg vil gjerne ta videre invitasjonen til Erna om å komme å besøke minkfarmen vår, skriver Ina Oftedal (17) i dette leserbrevet.
Les mer om:

Bredal Oftedal fikk panikk: – Jeg fikk rett og slett ikke puste

Det så dramatisk ut da landslagskapteinen fikk seg en smell mot Frankrike.
Les mer om:

Ina (17) inviterte statsministeren heim til minkfarmen

- Politikarane burde vore meir ute og sett, sa Ina Oftedal(17) til statsministeren. Hennar familie driv med mink.
Les mer om:

Faderen, sønnen og avisens ånd

Redaktører har kommet og godt, men ingen har dominert Stavanger Aftenblad mer enn tre generasjoner Oftedal.
Les mer om:

Panta en pose flasker – vant én million kroner!

Torbjørn Oftedal (28) vant en million kroner i panteautomaten på Meny Grim lørdag, og kjørte rett til Toys R Us for å kjøpe vannsklie til ungene.
Les mer om:

Pantet for 28 kroner - vant én million: - Sparing kommer i siste rekke

Torbjørn Oftedal fra Kristiansand vant en million kroner i Pantelotteriet lørdag formiddag. – Vi vil bli kongene i nabolaget, sier den heldige vinneren.

Sven Oftedal har fått sin biografi

Farfar, far og bror var redaktører i Stavanger Aftenblad. Men den i familien som virkelig fortjener å hentes fram er legen og politikeren Sven Oftedal, ifølge forfatter Thor Geir Harestad.
Les mer om:

Den beskjedne Stavanger-legen som ble helt i Sachsenhausen

Sven Oftedal var den beskjedne krigshelten som reddet over tusen fangekameraters – og 11 små jødegutters - liv i konsentrasjonsleiren Sachsenhausen.
Les mer om:

Oftedals drømmeår: Stortrives i verdens beste klubb

Stine Bredal Oftedal sier at det første året i Györ har vært akkurat slik hun håpet det skulle bli.
Les mer om:

- Folk kjører altfor fort her

Trudde du at fartsgrensa i det nye gatetunet er 15 km/t? Politioverbetjent Arild Oftedal har sjekka, og funne ut at det er altfor fort.
Les mer om:

Oftedals skademareritt – foten kunne kollapset

Først fikk Hanna Bredal Oftedal (23) beskjed om at skaden hun pådro seg på trening ikke var farlig, men det var bare starten på de elleve mest trøblete dagene i karrieren.
Les mer om:

Nabo våknet av knitring - forhindret stor boligbrann

- Det er bare flaks at naboen sov lett og hadde vinduet oppe, sier Arild Oftedal, seksjonsleder ved Jæren lensmannskontor.
Les mer om:

«Norske» Györ vant Mesterligaen

Stine Bredal Oftedal, Kari Aalvik Grimsbø og Nora Mørk vant Champions League på dramatisk vis søndag kveld, da Vardar ble slått 27-26 etter ekstraomganger.

Nervepirrende finaledrama da Oftedal og Grimsbø vant mesterligaen

(Györ - Vardar 27–26 e.e.o.): Det måtte ekstraomganger til før «norske» Gÿor kunne løfte mesterligatrofeet for fjerde gang.
Les mer om:

Oftedal om CL-dramaet: – Føles som det største jeg har opplevd

BUDAPEST (VG) (Györ-HC Vardar 27–26 e.e.o.) Stine Bredal Oftedal (26), Kari Aalvik Grimsbø (33) og Nora Mørk (27) seiret i Champions League-finalen mot makedonske HC Vardar. Avgjørelsen falt bare sekunder før slutt i andre ekstra omgang etter en vanvittig match.

Norske Györ-stjerner omtales som «maskiner» av finalemotstandere

BUDAPEST (VG) Klokken 18.00 spiller Stine Bredal Oftedal (26) og Kari Aalvik Grimsbø (33) om Champions League-tittelen, med skadde Nora Mørk (27) som hjelper på benken. I leiren til motstander HC Vardar er respekten for de norske jentene stor.

Bredal Oftedal mener skadet Mørk er avgjørende: – Hun ser ting vi ikke ser

Stine Bredal Oftedal tror på en trenerfremtid for lagvenninnen Nora Mørk.
Les mer om:

Full mesterligafest for Grimsbø, Oftedal og Mørk

En innbitt Nora Mørk manet Kari Aalvik Grimsbø og Györ videre i Champions League. Det ble 26-20-seier over Bucuresti og finaleplass i den norske duellen lørdag.

Oftedals Györ til CL-finale

Györ, med Stine Oftedal og Kari Grimsbø på banen, vant 26-20 i den norske duellen med Marit Frafjord og Amanda Kurtovics Bucuresti i semifinalen av Champions League i håndball.