Nyheter om Oftedal


Kan være ferdig i topphåndballen om tre år

Landslagskaptein Stine Bredal Oftedal signerte nylig en ny kontrakt med klubben Györ. Det kan være hennes siste.
Les mer om:

Derfor blir hun avgjørende for norsk VM-suksess

I en situasjon med ni profiler ute av den norske troppen blir kaptein, Stine Bredal Oftedal, kanskje viktigere enn noen gang.
Les mer om:

Oftedal lider med venninnene, men nekter å senke VM-målet

Kaptein Stine Bredal Oftedal leder Norge til VM etter et voldsomt skaderush.
Les mer om:

Oftedal lider med venninnene, men nekter å senke VM-målet

Kaptein Stine Bredal Oftedal leder Norge til VM etter et voldsomt skaderush.
Les mer om:

Forlenget med Györ

Stine Bredal Oftedal og Kari Brattset har signert nye kontrakter med den ungarske håndballstorheten Györ.
Les mer om:

Norske profiler forlenget med Györ

Stine Bredal Oftedal og Kari Brattset har signert nye kontrakter med den ungarske håndballstorheten Györ.
Les mer om:

Norske profiler forlenget med Györ

Stine Bredal Oftedal og Kari Brattset har signert nye kontrakter med den ungarske håndballstorheten Györ.
Les mer om:

Oftedal og Brattset forlenger med Györ

Både Stine Bredal Oftedal (27) og Kari Brattset Dale (28) forlenger sine kontrakter med den ungarske klubben Györ. Klubbpresidenten mener Bredal Oftedal har utviklet seg til verdens beste spiller gjennom sine to sesonger i klubben.
Les mer om:

Norsk duo forlenget med Györ

Landslagsduoen Stine Bredal Oftedal og Kari Brattset fortsetter i verdens beste håndballklubb.
Les mer om:

Liberalistene stiller til BU for første gang: - Vi liker å kalle oss kardemommelov-partiet

Liberalistene prøver for første gang å komme inn i bydelsutvalget i Nordre Aker. - Folk som ønsker mer personlig frihet, kan det hende vi får støtte fra. Men om vi får støtte fra dem som kjemper mot byggeprosjektene i bydelen, spørs vel, sier førstekandiat David Jørgensen Oftedal.
Les mer om:

Oftedals skrivebord er på plass igjen

Bak dette skrivebordet satt Aftenbladets grunnlegger Lars Oftedal.
Les mer om:

Då Oftedal var militarist

Johannes Steen og Lars Oftedal var bitre motstandarar i Stavanger og på Stortinget. Men ei sak stod dei saman om: Opprusting av Norge.

Kapteinen og treneren roser jobben som er gjort etter 5.-plassen i EM

– Jeg tror prosessen etter et «dårlig mesterskap» kan hjelpe oss veldig, sier Stine Bredal Oftedal.
Les mer om:

Kapteinen og treneren roser jobben som er gjort etter 5.-plassen i EM

– Jeg tror prosessen etter et «dårlig mesterskap» kan hjelpe oss veldig, sier Stine Bredal Oftedal.
Les mer om:

I år blir det bevæpnet politi i 17. mai-toget

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Politidirektoratet bestemte i slutten av april at alt innsatspersonell i politiet skal bære våpen i tjeneste 17. mai dette året. Tidligere har det bare vært slik enkelte steder. Nå gjelder det for hele landet.Politidirektør Benedicte Bjørnland understreket da beslutningen ble offentliggjort at det ikke foreligger konkrete trusler mot 17. mai.

Bønder ønsker bedre kompensasjon: - De lokale hører oss, så får vi håpe noen hører oss på Stortinget også

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Det er godt å se at de er villige til å høre på meg og på andre pelsdyrbønder, sier Benght Oftedal.I et bygg på hans pelsdyrgård samlet det seg over 60 stykk til støtte for pelsdyrnæringa. Her ble det holdt appeller fra politikere, pelsdyrbønder og forbund. Oftedal er én av pelsdyrbøndene som må legge ned driften i 2025.

Ny mesterligatriumf for Györ

Ungarske Györ tok sin tredje strake mesterligaseier da de slo russiske Rostov-Don 25-24 søndag. På laget spiller de norske stjernene Stine Bredal Oftedal, Veronica Kristiansen, Nora Mørk, Kari Brattset og Kari Aalvik Grimsbø. Vipers ble nummer tre..

Tatt ut på all star-lag

Stine Bredal Oftedal og Katrine Lunde er stemt fram på drømmelaget i mesterligaen i håndball av både spillerne og supporterne.
Les mer om:

To norske på all star-lag

Stine Bredal Oftedal (bildet) og Katrine Lunde er stemt fram på drømmelaget i mesterligaen i håndball. Den norske landslagsduoen er på plass i Budapest denne helgen med henholdsvis Györ og Vipers. Der skal de spille semifinale og eventuell finale i mesterligaen.

To nordmenn på sesongens lag

Katrine Lunde (Vipers) og Stine Bredal Oftedal (Györ) kom med på sesongens lag i Champions League. De ble stemt frem av supportere i regi av Det europeiske håndballforbundet.

Nordic Steel flyttar frå Øksnevad til ny fabrikk på Bryne

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Jobbane me får, blir større. Produkta me lagar, blir tyngre, aukar i lengd, breidd og høgd. Det gjer at me veks ut av lokala me har i dag. Dei er ikkje så eigna som dei burde vore for å halda kostnadene låge for kundane, seier Børre Lobekk.Då Lie CNC (bedriftas gamle namn) flytta inn i sine nåverande produksjonslokale, for om lag 10 år sidan, var det tynnplateproduksjon som galdt.

Nora Mørk endelig tilbake på landslaget

Med ny kjæreste hockeyspiller Martin Laumann Ylven er Nora Mørk i form og tilbake i den norske landslagstroppen. – Det begynner å bli lenge siden, i februar i fjor pådro hun seg en alvorlig kneskade.  I november var hun nær et comeback, men ettervirkningene av skaden gjorde at hun måtte renske opp i det samme kneet. Dermed ventet en ny periode med møysommelig opptrening. Håndballprofilen har ikke vært mye på banen siden hun kom tilbake i kamp for Györ 13. april. Nå er det imidlertid duket for comeback i landslagstroppen. Håndballjentene skal spille tre kamper i månedsskiftet mai/juni.

Sint ung kvinne på russebuss og russ som knuste ruter på Mc Donalds

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Rundt klokka halv ett måtte en patrulje rykke ut til Mc Donalds ved Jærhagen på Klepp.

Nok ei helg med mykje russestøy

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Det har kome klager frå heile Jæren, og me har hatt fleire oppdrag i samband med dette, seier politioverbetjent Arild Oftedal ved Jæren lensmannskontor.Ifølgje politiet sin logg var mellom 100 og 150 russ samla ved Melsvatnet både fredag kveld og laurdag kveld. Det skapte nok ein gong trafikkfarlege situasjonar i området.- Fleire russebilar stod parkert langs vegen.

Beslagla «betydelig mengde» narkotika i Klepp

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Søndag ettermiddag gikk politiet til aksjon mot et narkotikamiljø i Klepp. Flere menn i 20-årene ble pågrepet.- Det er beslaglagt en betydelig mengde narkotika.