Nyheter om Odland


Veslemøy (24) ny Ung-ambassadør for DNT: – Sykt gøy!

Veslemøy Odland fra Haugesund elsker naturen, dans og filming. Da en jobb i turistforeningen dukket opp, der hun kunne kombinere alle disse tre, lot hun ikke sjansen gå fra seg.
Les mer om:

Da Marielle skulle varme sønnen på fotballkamp, ble hun truet med utkastelse: – Drøyt

Marielle Odland Jenssen hadde med sin ni år gamle sønn på fotballkamp. Det ble ikke bare en god opplevelse.
Les mer om:

Da Marielle skulle varme sønnen på fotballkamp, ble hun truet med utkastelse: – Drøyt

Marielle Odland Jenssen hadde med sin ni år gamle sønn på fotballkamp. Det ble ikke bare en god opplevelse.
Les mer om:

Ser på å slå sammen skoler: – Kommer ikke til å godta dette

Kommunen vil vurdere å slå sammen Håvik og Avaldsnes skole. Forslaget kom brått på for FAU-leder Ingunn Odland på Håvik skole.
Les mer om:

Hytteeier reagerer på de nye reiserådene: Mener beslutningen er ulogisk

Kåre Odland (67) har hytte i Strømstad. Han er skuffet over de nye reiserådene og mener det burde vært egne råd og regler for nordmenn som har hytte i Sverige.

Skulle bolte fast brua i mai: – De kom oss dessverre i forkjøpet

Lions Club Karmsund bruker tid og krefter på å legge til rette for at folk skal få nyte naturen på Karmøy, men ting får ikke stå i fred. Leder for aktivitetskomiteen, Thorleif Odland, er oppgitt.
Les mer om:

Jan Kenneth (41) lager håndsprit sammen med lokalt bryggeri og gir det bort gratis

Jan Kenneth Odland (41) i Kystgjerdet fant sin egen måte å ta del i dugnaden på.
Les mer om:

Veronica (37) underviser sønnene hjemme: – Jeg så ikke vitsen med å vente

Veronica Odland (37) mener Norge kommer til å gjøre som Danmark og stenge alle skoler.
Les mer om:

Maria Lisa (32) valgte samme jobb som pappa - nå jobber hun med å få ned dødeligheten i ett land

Rystende opplevelser i Malawi var med å stake ut kursen for lege Maria Lisa Odland fra Bodø.
Les mer om:

– Mye bra blir sagt og lovet. Nå gjenstår det å se om den alvorlige situasjonen blir bedre.

I drøye fem timer satt Elisabeth Odland som tilhører under kommunestyremøtet. 35-åringen ventet spent på svarene fra ordfører og rådmann i «mobbesaken».
Les mer om:

Haugaland og Sunnhordland tingrett: Tine Odland eneste søker

Haugaland tingrett i Haugesund og Sunnhordland tingrett på Stord skal i løpet av høsten få felles ledelse.

No kan du møta eit sterkt, tungt folk på Fotland

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Utstilliga består av i alt 17 ulike grafiske kunstuttrykk, som alle er henta frå boka «Utanfor, i vest, bryt havet på».- Utstillinga kan gjerne kallas «Det er eit sterkt, tungt folk», fortel kunstnaren, som også har stilt ut på Fotland tidlegare.Jan Th. Værp sine teikningar er ei tolking av Arne Garborgs innleiing i boka «Fred». Utstillingen blir opna av Tom Hetland sundag 19.

Kvitladalen-
Bjordalen kan bli nasjonalpark

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)I forbindelse med at Klima- og miljødepartementet bad Miljødirektoratet foreslå nye verneområde i landet, spelte fylkesmennene inn 1.300 aktuelle område. Etter silingsprosessen i direktoratet har 275 område gått vidare.

Forsker inviterer til sjekk. Tror gravide får i seg for lite jod

– Hvis gravide får i seg for lite jod, kan det påvirke barnas IQ, sier forsker Jon Øyvind Odland, som inviterer gravide bodøkvinner til en sjekk.
Les mer om:

Fortviler ikkje over forseinka bjerkreimshall

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Det begynner så absolutt å likna noko. Faktisk liknar det veldig på ein topp moderne fleirbrukshall tilpassa ei rekke ulike behov, først og fremst hjå bygdefolk i ulike aldrar, men òg hjå tilreisande. Men idrettshalldelen av nye Bjerkreimshallen blir likevel ikkje ferdig til midten av juni.

Brassband-gjengen ut på tidsreise; avgang i kveld

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Når Bjerkreim Brassband i år igjen, for 11. gongen på like mange år, set opp eit breitt anlagt musikalsk show, er Anne Margrethe Vikeså nok ein gong hyrt inn til å trekkja i nokon av dei viktigaste trådane. Ho er manusforfattar og produsent, har ansvar for scenografien og er i tillegg ein av solistane i «Tilbake til framtiden».Drøymer idear - Mot slutten av natta, rett før eg vaknar, pleier eg å ha nokså klare idédraumar.

Plantet 500 epletre, fikk fire epler

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Hvordan man skaper en god markedsplass, var sakens kjerne da de rundt 25 produsentene samlet seg til matkonferanse i regi av prosjektet "Mad - Matopplevelser i Lund".Vanskelig start I 2017 plantet han 500 epletrær. I fjor høstet han fire epler. - Det var flere enn forventet, sier han.Sommeren i fjor var ekstremt tørr. Det slo dårlig ut for den nyetablerte bonden.- Jeg brukte sommeren på å vanne.

Kinderegg-dag før bjerkreimelevane tok påskeferie

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Veit de kven det er som har ordna det sånn at de har fått denne flotte ballbingen? spurde ordførar Torbjørn Ognedal (Sp) utover den unge forsamlinga han hadde føre seg i morgonsola nedanfor Bjerkreim skule på fredag.Nei, elevane var usikre, og ordføraren måtte svara sjølv: - Det er Dag.- Å ja, det er den gamle rektoren. Han er sikkert pensjonist nå, var det ein som visste.- Men kor er han?

Neste veke er det slutt på lovleg bråtebrenning

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Fram til og med sundag er bråtebrenning lov. Og med utstyret som Bjerkreim brennelag disponerer, kan det gjerast i trygge former.

Miljøengasjerte elevar brukbart fornøgde med ordførar-svaret

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer.

Her vasker oppfinnelsen fra Undheim tunnel i Stockholm

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)"Endelig. Tunnelvaskeren til Svevia har forlatt bygningen. Takk for prosjektet. Vi håper dere blir fornøyde og tunnelene i Stockholm rene."Det står på et innlegg på S. Risas Facebook. De siste fem månedene har de åtte ansatte i bedriften på Undheim jobbet med en spesiell type tunnelvasker, som nå er levert til det svenske selskapet Svevia.- Å vaske tunneler er ikke noe nytt, men en type som denne har vi aldri laget før.

Her får du oversikten du trenger for en sprek sesong

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Torsdag i sist uke tjuvstartet medlemmene i Bryne triatlonklubb en sesong som byr på utallige muligheter til å konkurrere, først og fremst på mosjonsnivå. Det har blitt et trivelig vårtegn og tradisjon i klubben at man et par ganger i måneden gjennom sesongen arrangerer treningsduatlon eller triatlon - temperaturen i vannet bestemmer om man bare løper og sykler eller både løper, sykler og svømmer.

Aldri ein kjedeleg dag med golf

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)To av dei budde i Stavanger - ein av dei nesten på golfbanen - og dreiv med idrett frå dei var små; fotball, handball, segling, golf. Den tredje vaks opp i Egersund.- Svogeren min, ein engelskmann, var golfproff. Han begynte å undervisa i Stavanger i 1956. Då begynte også foreldra mine å spela, især mor. Alle me ungar blei dratt med for å plukka stein og raka lauv på banen.

– Han drømte i mange år om å få dykke

– Trond var opptatt av sikkerhet og la vekt på Alf Leas gode renomme da han meldte seg på dykkerkurset. Jeg tror ikke han hadde gjort det om det var instruktøren selv som tilbød kurset, fortalte Solfrid Odland Ytreland i retten.
Les mer om: