Nyheter om Oddstips


Southamptons muligheter i Premier League 2018/19

Som vanlig har det vært stor aktivitet i overgangsvinduet før det sparkes i gang med Premier League. Her er analysen om Southamptons muligheter i årets Premier League-sirkus. De fleste klubbene har kjøpt, solgt, lånt og byttet spillere i stor stil, mens noen har valgt å sitte stille i båten, og satser på at fjorårets mannskap kan kopiere gode prestasjoner. Managere har også forsvunnet inn i klubbens glemsel, mens nye kostene skaper fornyet håp hos supporterne.

Burnleys muligheter i Premier League 2018/19

Som vanlig har det vært stor aktivitet i overgangsvinduet før det sparkes i gang med Premier League. Her er analysen om Burnleys muligheter i årets Premier League-sirkus. De fleste klubbene har kjøpt, solgt, lånt og byttet spillere i stor stil, mens noen har valgt å sitte stille i båten, og satser på at fjorårets mannskap kan kopiere gode prestasjoner. Managere har også forsvunnet inn i klubbens glemsel, mens nye kostene skaper fornyet håp hos supporterne.

West Hams muligheter i Premier League 2018/19

Som vanlig har det vært stor aktivitet i overgangsvinduet før det sparkes i gang med Premier League. Her er analysen om West Hams muligheter i årets Premier League-sirkus. De fleste klubbene har kjøpt, solgt, lånt og byttet spillere i stor stil, mens noen har valgt å sitte stille i båten, og satser på at fjorårets mannskap kan kopiere gode prestasjoner. Managere har også forsvunnet inn i klubbens glemsel, mens nye kostene skaper fornyet håp hos supporterne.

Manchester Citys muligheter i Premier League 2018/19

Som vanlig har det vært stor aktivitet i overgangsvinduet før det sparkes i gang med Premier League. Her er analysen om Manchester Citys muligheter i årets Premier League-sirkus. De fleste klubbene har kjøpt, solgt, lånt og byttet spillere i stor stil, mens noen har valgt å sitte stille i båten, og satser på at fjorårets mannskap kan kopiere gode prestasjoner. Managere har også forsvunnet inn i klubbens glemsel, mens nye kostene skaper fornyet håp hos supporterne.

Liverpools muligheter i Premier League 2018/19

Som vanlig har det vært stor aktivitet i overgangsvinduet før det sparkes i gang med Premier League. Her er analysen om Liverpools muligheter i årets Premier League-sirkus. De fleste klubbene har kjøpt, solgt, lånt og byttet spillere i stor stil, mens noen har valgt å sitte stille i båten, og satser på at fjorårets mannskap kan kopiere gode prestasjoner. Managere har også forsvunnet inn i klubbens glemsel, mens nye kostene skaper fornyet håp hos supporterne.

Brann har vært i Europa og hentet norsk landslagsspiller

Nå begynner toppen av Eliteserien å se normal ut, Rosenborg snuser på førsteplassen og akkurat nå bare 2 poeng bak Brann som serieleder. Molde er på fjerdeplass og Haugesund på tredjeplass. – Overraskelseslaget Ranheim som lenge var øverst er nå nede på sjetteplass.  Det som har skjedd i dag er en forsterkning som er en serieleder verdig.

Crystal Palalces muligheter i Premier League 2018/19

Som vanlig har det vært stor aktivitet i overgangsvinduet før det sparkes i gang med Premier League. Her er analysen om Crystal Palaces muligheter i årets Premier League-sirkus. De fleste klubbene har kjøpt, solgt, lånt og byttet spillere i stor stil, mens noen har valgt å sitte stille i båten, og satser på at fjorårets mannskap kan kopiere gode prestasjoner. Managere har også forsvunnet inn i klubbens glemsel, mens nye kostene skaper fornyet håp hos supporterne.

Brightons muligheter i Premier League 2018/19

Som vanlig har det vært stor aktivitet i overgangsvinduet før det sparkes i gang med Premier League. Her er analysen om Brightons muligheter i årets Premier League-sirkus. De fleste klubbene har kjøpt, solgt, lånt og byttet spillere i stor stil, mens noen har valgt å sitte stille i båten, og satser på at fjorårets mannskap kan kopiere gode prestasjoner. Managere har også forsvunnet inn i klubbens glemsel, mens nye kostene skaper fornyet håp hos supporterne.

VGs oddstips: Spillene du trenger før VM-festen

Fotball-VM er høytid for oddsspill. VG har plukket ut noen anbefalte objekter før avspark i Russland.
Les mer om:

Eks-dommeren har tippet 100 prosent rett etter at han begynte å sette odds(pluss)

For et par uker tilbake begynte den tidligere toppdommeren, Per Ivar Staberg, å levere oddstips for et bettingselskap, og så langt har treffsikkerheten ikke vært annet en utrolig imponerende.
Les mer om:

Staberg treffer blink(pluss)

For et par uker tilbake begynte den tidligere toppdommeren, Per Ivar Staberg, å levere oddstips for NordicBet, og så langt har treffsikkerheten ikke vært annet en utrolig imponerende.
Les mer om:

Arsenal vifter med viktig forsvarsspiller i byttedeal

Det er vår og som vanlig er Arsenal Manager Arsene Wenger i hardt vær, det spørs om han overlever denne sommeren. – Likevel, han driver fortsatt med langsiktig planlegging. Topp fire i Premier League ser ut til å glippe for andre gang i hans lange managerkarrière.   En av de viktige spillere i sitt forsvar er 32 år gamle Laurent Koscielny.

Det Gareth Bale gjorde etter kampen mot PSG forteller mye

Det Gareth Bale gjorde rett etter PSG 1-2 tap mot Real Madrid var veldig fortellende Gareth Bale glad for at han ikke var en del av startoppstillingen til Real Madrids største kamp i sesongen så langt mot Paris Saint-Germain sist måned. – Hans kroppspråk var tydelig, Wales sin nye landslagssjef Ryan Giggs kastet lys over det hele i samtale med journalister. Les: Ryan Giggs beroliger supporterne “Jeg gikk for å se ham i forrige uke, og han var glad.

Pavel Nedved sett i møte med agenten til Premier League stjerne

Først, for de som ikke husker hvem Pavel Nedved er: Han er legendarisk tsjekkisk midtbanespiller og tidligere Juventus-stjerne som nå et godt respektert medlem av Juventus-styret og en visepresident for klubben. Juventus er på besøk hos Tottenham i Champions League, oppgjøret på Juventus stadion endte 2 – 2.

Mange drømmer om å se Pogba, Morrison and Jesse Lingard sammen igjen

Manchester United har et av de beste akademiene i verden et bevis på det et utrolig fakta, siden 30 oktober 1937 har førstelaget kontinuerlig hatt minst en som er “hjemmelaget”. Det produseres mye talent i akademiet, eksempler er Marcus Rashford, Paul Pogba og Jesse Lingard.

Juventus har fått opp øynene for norske talenter

Start skjønner de sitter på gull i sitt unge talent Tobias Christensen, og de har vært smarte nok til å skrive en langsiktig avtale frem til 2020. Start har lagt ut en video på Facebook for de bekrefter avtalen og snakker om hvor mange som har lyst på han. Det er ingen som tror han blir i klubben så lenge, til det er interessen fra toppklubber i Europa for stor.

Sparket fra MLS, på medisinsk test i dag

I dag troppet Vadim Demidov opp på Nadderud.

Svensken klar for det norske landslaget

Östersund har nylig spilt mot Arsenal i Europaligaens 16-delsfinale. Der sa det stopp til slutt, men for spillerne på det svenske laget har dette eventyret vært et utmerket utstillingsvindu. Nå har den norske landslagstreneren fått opp øynene for en svensk venstreback. Dennis Widgren har fått med seg det meste av kamper for Östersund denne sesongen.

På vei ut i verden, ombestemte seg i siste liten

Odd sin førstekeeper de siste årene Sondre Rossbach var krystallklar på at han ville ut og frem.

En av Europas beste keepere skadet

Midt oppe i gleden av å spille på et lag som fungerer igjen må FC København keeper Robin Olsen ut av banen etter en kraftig smell. Det er en av Europas beste keepere som nå må operere kragebenet. Han er ute til midten av april. Robin Olsen ble skadet da FC København slo på Hobro 2-0 i Superligaen på onsdag kveld.

Noe spennende er på gang hos Sarpsborg 08

Sarpsborg 08 kan igjen ha truffet blink. Den danske spilleren som ble klar for klubben i januar har imponert på banen under treningsoppholdet på Marbella. Spesielt imponerende blir det når han mistet ni måneder i fjor på grunn av skade. Ronnie Schwartz. Dette er spilleren vi skal holde  øye med fremover.

Legger opp etter en lang og imponerende karriere

Den tidligere Ajax, Everton og Tottenham-spilleren Steven Pienaar vil stoppe karrieren i en alder av 35 år. Steven Pienaar reiste hjem til Sør-Afrika i sommer og ble en del av Bidvest Wits, men nå er det slutt fotball for den teknisk sterke midtbanespilleren. Les: Everton sender “oppsigelsesvarsel” til spillerne 35-åringen Pienaar kunngjør på Twitter at han legger støvlene på hylla. It’s been an amazing ride made more special by you, the fans. Thank You. It’s been an honour.

Lover å jobbe som f.

Gjerdrums gutten Lars Ranger fyller 19 om noen dager. Han har gått i skole hos Lillestrøm i en årrekke og har nå vist seg verdig en plass på A laget. Den innsatsfylte høyrebacken har tatt store steg i vinter, og onsdag var det tid for belønning: På kontoret til Simon Mesfin skrev Ranger under på en kontrakt som fullverdig medlem av LSKs A-lag ut 2019-sesongen. Les: Lillestrøm har hentet erfaren keepertrener med landslagserfaring “Jeg fikk de første signalene etter kampen mot Molde. Jeg har jo håpet på at dette skulle skje, og i dag ble kontrakten underskrevet.

Lillestrøm har hentet erfaren keepertrener med landslagserfaring

Thomas Gill er ansatt som keepertrener i Lillestrøm.  Erfaring fra Bundesliga Gill har spilt fem kamper med det norske flagget på brystet og hatt en lang proffkarrière utenlands. – De mest kjente er tyske Duisburg, danske Aalborg og FC København, Sturm Graz fra Østerike. Les: Lover å jobb som f Han har ikke spilt for sin nye arbeidsgiver tidligere, men har stått i mål for både Vålerenga og Start.  Gill som kommer fra Grimstad har tidligere vært både hovedtrener og keepertrener i Lyngdal. “Jeg skal prøve å bidra alt jeg kan med den sekken med erfaring jeg har med meg både fra norsk og utenlands

Dette må være årets rareste utlånsavtale

Moldes hovedtrener Ole Gunnar Solskjær må være så fornøyd med med sin angrepsrekke at han velger å låne ut den 21 år gamle Den islandske spissen Ottar Magnus Karlsson. De vi har sett av han så langt tyder på at gjennombruddet kommer i år.