Nyheter om Oddsen


Angrepstalent blir hjemme, hadde ikke tid til Liverpool

I fjor høst var vingen Halldor Stenevik en del av Nest-Sotra sitt opprykk til OBOS-Ligaen på lån fra Brann. Han kom til Brann i 2015 fra Fyllingsdalen og ble en del av klubbens ungdomssatsing.  Nå skal han tilbake til kjente omgivelser   «Dette er en fin mulighet for meg til å konkurrere om en plass på et godt OBOS-lag. Jeg skal benytte denne sjansen til å hjelpe laget med energi og målpoeng.

Byrivaler kjemper om samme Bayern München forsvarer

Manchester United må se seg slått av Manchester City i Premier League og det har fått manager Jose Mourinho til å ta lærdom av President Donald Trump i antall utskiftninger.

Liverpool prøver å kapre brasilianer som bøtter inn mål

For noen få dager siden kunne vi lese at Manchester United var nærme en signering av 24 år gamle Anderson Talisca, nå har Liverpool satt inn et ekstra gir for å kapre han foran nesa på Manchester United manager Jose Mourinho. Les: Vil bla opp nesten 400 millioner Talisca er på lån i Besiktas fra Benfica, hvor han gjør det skikkelig bra, 16 mål så langt i sesongen.

Tilbake etter skade, lånes ut til gamleklubben

Siden 2010 har Marius Augdal vært Stjørdals Blink spiller med store ambisjoner, det førte til store treningsmengder og tretthetsbrudd i fotbladet i fjor høst. Til tross for å ikke være helt tilbake skrev han kontrakt med nyopprykkede Ranheim etter etter sesongslutt. – Nå lånes han ut til gamleklubben. «Jeg gleder meg kjempemye til å komme tilbake. Det er betryggende å vite hva jeg går til. Samtidig er 2. divisjon spisset, og vi skal spille på et høyt nivå.

Disse fem kan stå iveien for Neymar sin drøm om Ballon d’Or

Balon d’Or er beviset på at du er verdens beste fotballspiller, prisen som deles ut en gang i året har lenge bare hatt to vinnere; Lionel Messi og Cristiano Ronaldo. Neymar har en drøm om en dag kunne hente hjem prisen og sette den over peisen på hytta.

Lagerbäck: «Fortsetter han som dette, lover jeg han er med i troppen»

Det begynner å bli gøy å følge Norge på fotballbanen igjen. Det er lenge siden vi har hatt så mye talent å velge mellom. Norge møtte Australia i dag til vennskapskamp. Norge og Ola Kamara var overbevisende gode, vi vant 1 – 4 og Zlatan Ibrahimovic sin nye lagkamerat sørget for hat trick.  Les: Nytt sted, men samme Zlatan Kongsvinger-spiller Adrian Ovlien, som forrige uke døde bare 20 år gammel, ble minnet med stillhet før avspark.

Opp til Aalesund om han blir Odd spiller

Odd har det travelt med å styrke laget, årets seriestart med 0 poeng på to kamper lover ikke spesielt godt. – Midtbanespiller Vebjørn Hoff er aktuell fortsatt, men bare om Aalesund klarer å få på plass en erstatter.  Odd har allerede prøvd å få til en overgang for Sandefjords André Sødlund og Brann spiller for Gilli Rolantson, men de lykkes ikke med det. Les: Årets utgave av Odd er for svak, nå vil enda en bort Odd har som policy å hente spillere lokalt i Telemark, men trenger å se ut over hjembygda hvis de skal få på plass noe nå.

Vi sender klippfisk nedover og får en portugiser tilbake

Vålerenga har vært på jakt etter en spiller som ligner på Enar Jääger og mener de har funnet det i MLS klubben Chicago Fire.

Nytt sted, men samme Zlatan

Zlatan Ibrahimovic har signert med LA Galaxy og blir lagkamerat med Ola Kamara. I og med at kontrakten med Manchester United går han gratis til laget som de fleste mener er det beste i MLS. Les: Etter 32 minutter skjønte LA Galaxy de har en norsk stjerne «Dette er det beste laget i USA, så jeg var aldri i tvil» «Jeg har store forventinger. Jeg legger mye press på meg selv og krever mye. Jeg tror jeg har mye å gi, og vil forsøke å dele erfaringene mine med de rundt meg». Les: Eric Bailly har også kommentert på Zlatan sitt Instagram farvell     Jeg vil oppnå så mye som mulig.

Disse seks kan følge Antonio Conte ut porten på Stamford Bridge

Det er liten tvil om at Antonio Conte er på oppløpssiden i sin tid på Stamford Bridge. Det er langt fra sikkert han er den eneste som drar til sommeren.  Vi er så godt som 100% sikre på at Thibaut Courtois og Eden Hazard ikke er Chelsea spillere neste sesong, og så blir det minst fire til i det som kan omtales som en blå sommerrydding. Les: “Chelsea er mitt hjem” Absolutt ikke.

Eric Bailly har også kommentert på Zlatan sitt Instagram farvell

Strømmen av lykkeønskninger fra Manchester United fans og spillere har vært overveldende i retning av Zlatan Ibrahimovic etter hans avtale ble terminert med øyeblikkelig virkning. Zlatan tok farvel til Manchester United på Instagram med et bilde av seg selv i guddommelig skikkelse i kappestrid mot djevelen. Marcus Rashford hyllet den svenske superstjernen for å hjelpe hans utvikling, Eric Bailly hadde en mer direkte tilnærming.   ‘f *** offfffff’   Den første sesongen til Zlatan Ibrahimovic på Manchester United var en suksess, 28 mål i løpet av sesongen.

Endelig røk den åtte år lange forbannelsen!

Omsider klaffet alt for Charlotte Kalla  Nordmenn og svensker har i alle år kjempet mot hverandre, og aller verst er det i skisporet. Du husker kanskje løpene og rivaliseringen mellom Petter Northug og Marcus Hellner? Det har ikke vært like ampert på damesiden, men Charlotte Kalla og Marit Bjørgen har hatt noen harde dueller mot hverandre. De siste årene har det vært Bjørgen som har trukket det lengste strået i skisporet. Nå var det endelig Charlotte Kallas tur! Under verdenscupåpningen i Kuusamo – Ruka Triple 26.

«Chelsea er mitt hjem»

N’Golo Kante har ingen planer om å forlate Chelsea, ryktene om en overgang til Paris Saint-Germain for midtbanespilleren har vært så sterke at han følte behovet for å avkrefte. «Jeg er hjemme. Dette er min klubb, jeg er en Chelsea-spiller. Det er min andre sesong i Chelsea. Vi hadde en veldig god sesong i fjor og endte med å vinne tittelen». «I min andre sesong fikk jeg spille i Champions League, og ser det ut til at vi fullfører topp fire i Premier League,» sier Kante, ifølge London Evening Standard. 26-åringen Kante kom til Chelsea fra Leicester sommeren 2016.

Kontrakten terminert

Manchester United og Zlatan Ibrahimovic er enige om å terminere kontrakten. Les: ESPN: Har fått lov til å skrive kontrakt med MLS-klubb Zlatan skal allerede ha skrevet kontrakt med LA Galaxy og blir dermed lagkamerat med Ola Kamara og Jørgen Skjelvik. Manchester United takker Zlatan på sine egne nettsider. “Manchester United confirms that it has agreed to the termination of Zlatan Ibrahimovic’s contract with immediate effect. Everyone at the club would like to thank Zlatan for his contribution to the team since his arrival and wishes him well for the future.”   “Store ting kommer alltid til en

Gareth Bale med hat trick i Ryan Giggs debut

Det er lenge siden sist Gareth Bale har vært så glad som han var idag, etter en elendig sesong for Real Madrid har endelig pilene begynt å peke riktig vei på klubblaget og han klasker til med hat trick på landslaget. I dag møtte Kina og Wales til privatlandskamp i debuten som landslagssjef til Manchester United legende Ryan Giggs. Det gikk ekstremt bra, Wales kjørte over Kina og vant 6  – 0. Unbelievable reception here in China and to see so many Welsh Fans make the trip.

Supportere utestengt på livstid

Fem supportere fra fotballklubben West Ham er utestengt på livstid etter at de stormet banen i hjemmekampen mot Burnley tidligere denne måneden. West Ham har hatt en dårlig sesong og har bare fått 30 poeng på 30 kamper.

Hvor er Yaya Toure?

Manchester city spiller Yaya Toure har ikke oppdatert sin twitterfeed siden 17 mars og da var det for å si: “No problem” til en kar som takket for et par sko. Langt mer alvorlig landslaget lurer på hvor han er. No problem #ComeOnCity!!

Fem års fengsel eller OBOS-Ligaen

En av fotballens virkelig stor stjerner Xabi Alonso er anklaget for skatteunndragelser mens han var regjerte midtbanen til Real Madrid. Han var en av klubbens store stjerner og fikk betalt deretter.  Den spanske påtalemyndigheten krever fem års fengsel og tilbakebetaling av fire millioner euro, rundt 38 millioner kroner.

Karamoko har endelig signert

FK Haugesund holdt på å gi opp i konkurransen om Benjamin Karamoko. Rosenborg nektet for at de var interresert, mens klubbledelsen i Haugesund lenge var overbevist om at slaget var tapt. Ingen i Norge kan hamle opp med økonomien til Rosenborg. For noen minutter siden satte  22 år gamle ivorianeren navnetrekket sitt på en kontrakt som binder han til FK Haugesund de tre neste årene.

Fortsatt ingen suksess for tidligere Manchester United-stjerne

Forrige sommer ble det blåst fanfare i Lazio da de hentet inn den tidligere Manchester United-stjerna Nani. Nå har trompetene fått en annen lyd. Den portugisiske vingen kom på lån til Lazio fra Valencia, med kjøpsopsjon på 76 millioner kroner. Men dette var forrige sommer. Åtte måneder senere har Serie A-klubben ifølge Gazzetta dello Sport bestemt seg for å vende 31-åringen ryggen. Status så langt er nemlig totalt 3 mål, to assist og bare to Serie A-kamper fra start.

Andrelagskeeper hentet inn av Bundesliga-klubb

Leo Weinkauf har spilt andrelagskamper siden 2015. Dette har gjort ham kvalifisert nok til å kastes ut i Bundesligaen. Det må selvfølgelig dreie seg om Bayern München. Det er ikke mange lag som har Bundelsliga-materiale på andrelaget sitt. 21-årige Weinkauf kom fra Werder Bremen i 2015, men har liksom ikke helt tatt det siste skrittet opp til førstelaget hos Bayern.
Les mer om:

“Stopp bussen jeg vil av”

Viking gjør ikke som de andre klubbene og reiser til Spania eller lengre for sin treningsleir. De drar til Danmark.

Superligasjef sparket

Aalborg har vunnet Superligaen fire ganger og senest i 2014, men det har kostet.

Zlatan kan være i alvorlig trøbbel

Med berømmelse kommer også en rekke muligheter. Zlatan Ibrahimovic har flere aktive forretninger.

Han ser ut som en som virkelig ikke har lyst til å være her

Noen overganger stemmer bare ikke. Det var tilfelle da Angel Di Maria ble hentet fra Real Madrid. Han var en fiasko i Manchester United, men perfekt både i Real Madrid og i Paris Saint-Germain som han spiller for nå.  – Mange mener et som skjer med Alexis Sanchez kan sammenlignes.  Daily Mail har vært undercover på Old Trafford og Carrington og snakket med sine kilder.