Nyheter om Oddsen


Ellevill dobbel til 5,40 i odds

Oddsen på Bournemouth-seier er generøs.
Les mer om:

Ellevill dobbel til 5,40 i odds

Oddsen på Bournemouth-seier er generøs.
Les mer om:

Ellevill dobbel til 5,40 i odds

Oddsen på Bournemouth-seier er generøs.
Les mer om:

Ellevill dobbel til 5,40 i odds

Oddsen på Bournemouth-seier er generøs.
Les mer om:

Ellevill dobbel til 5,40 i odds

Oddsen på Bournemouth-seier er generøs.
Les mer om:

Ellevill dobbel til 5,40 i odds

Oddsen på Bournemouth-seier er generøs.
Les mer om:

Ellevill dobbel til 5,40 i odds

Oddsen på Bournemouth-seier er generøs.
Les mer om:

Kevin Knappen skal ikke ta HamKam tilbake til Eliteserien

Kevin Knappen har tidligere vært trener for blant andre Elverum og Brumunddal, HamKam rykket i fjor opp til OBOS-Ligaen under hans ledelse.

Problemene tårner seg opp for Juventus

Skuddrøyken har akkurat lagt seg etter 2-0-seieren til Juventus mot Valencia i Champions League. Nå kommer skadelisten. Ronaldo ble ikke skadet, men sørget med sitt røde kort for at han har satt seg ute av spill for noen kamper. Ble ingen klem mot Valencia. (foto: juventus, twitter) Nå viser det seg at midtbanekjempen Sami Khedira også må ta seg en pause. Sjekk ut vår samarbeidspartner: Oddsen.nu – norges største tippeside Khedira ble sent av banen allerede etter 23 minutter i Champions League-kampen, og på torsdag ble det klart. Måtte gi seg før han ble varm.

Pochettino i skuddlinjen, spillerne er slitne

Det er ikke bare toppscorer Harry Kane i Tottenham som får tyn om dagen, også manager Mauricio Pochettino er i skuddlinjen. – Det er første gang siden han ble leder i klubben i 2014 de har opplevd tre tap på rad. En rekke Spurs-spillere klager over tretthet Tottenham tapte 2 – 1 mot Inter Milan på tirsdag kveld i Champions League etter å ha tapt både mot Watford og Liverpool i Premier League. Les på Musikknyheter: Lenny Kravitz til Norge The Times skriver at «utmattelse og mental tretthet» er årsakene til deres nåværende nedgang. Flere av spillerne skal ha bedt om flere fridager.

Sceneskifte på gang hos Arsenal

På torsdag skal Gunners ut i sin første Europaligakamp. For en 26-åringen kan dette bli begynnelsen. Petr Cech har vært selvskreven som keeper hos Arsenal i en årrekke. Etter at Unai Emery kom inn som sjef, har visse svakheter hos 36-åringen begynt å vise seg. Ikke glem at jeg er nr. 1 (foto: chelsea) Nå skal ikke Cech få skylden for alt, for det er Arsenal-treneren som tvinger keeperen til å fomble rundt med benpasninger og mottak. Les: Brann avhengig av 19-åring  For Bernd Leno blir torsdagen kanskje dagen da førstekeeper-merkelappen kan festes på ryggen.

Liverpool-stjerne forteller han ikke kunne gå i rødt da han var liten

Når din far er Leeds supporter er det klart at rødt ikke er burde være din favorittfarge. Da Liverpool stjernen James Milner vokste opp med en far som var lidenskapelig fotball-supporter og hans fremste hat objekt var Manchester United. Naturlig nok sørget faren til James Milner at han startet sin karriere på ungdomslaget til Leeds.

Brann avhengig av 19-åring!

Bergens-klubben ligger bare to poeng bak Rosenborg i tetstriden. Da skulle vi tro det er en mini-krise når sisteskansen blir lagt på operasjonsbordet i sluttspurten i Eliteserien. Keeper Samuel Sahin-Radlinger må inn for en kneoperasjon, som setter ham ute frem til møtet mot Stabæk i oktober. Trenger vedlikehold. (foto: brann) Dette betyr at 19 år gamle Markus Olsen Pettersen med én A-lagskamp for Brann i Eliteserien kastes innpå. Sjekk ut vår samarbeidspartner: Oddsen.nu – norges største tippeside Brann-trener Lars Arne Nilsen tar det hele med ro. – Nei, nei, nei.

Dårlige nyheter for Brann

Brann-keeper Samuel Sahin-Radlinger er ute med skade og må opereres. Dermed må den østerrikske 25-åringen stå over minst tre viktige kamper i høstens gulljakt. – Kneet hans skal opereres, og det skjer sannsynligvis over helgen, sier Brann-trener Lars Arne Nilsen til BA. Trenger vedlikehold. (foto: brann) Det er noen løse fragmenter i kneet som skal fjernes. Sjekk ut vår samarbeidspartner: Oddsen.nu – norges største tippeside Reservekeeper Markus Olsen Pettersen har kun én A-kamp for Brann i Eliteserien til nå. – Nei, nei, nei.

Fotball-VM til Irland?

Vi må innrømme at vi fortsatt venter på å få oppleve EM eller VM i Norge, men har innsett at det høyst sannsynligvis ikke skjer for vår generasjon. Men hvis Irland får det til, ja hvorfor ikke? VM i 2022 kjøres som kjent i Qatar.

Paul Pogba: «Vi er sterkere mentalt nå»

Det hjelper selvsagt på lagmoralen å vinne i Champions League, men det gjør sikkert enda mer å etter en periode med kritikk å score to mål på rappen. Manchester United dyreste spiller Paul Pogba føler at laget har klart å løfte seg etter en trist start på sesongen.

Spilleren møter nå Steven Gerrard, fire år etter

På torsdag møter Villareal Rangers i Europaligaen. For Santi Cazorla blir dette en helt spesiell opplevelse. For 33-åringen blir dette nemlig et gjensyn med Liverpool-legenden Steven Gerrard. Blir en kveld å minnes. (foto: carzola, twitter) -Jeg var heldig å spille mot ham da han var i Liverpool. Han har alltid vært en rollemodell for meg, en jeg alltid har beundret, sier Cazorla ifølge Football-Espana. Sjekk ut vår samarbeidspartner: Oddsen.nu – norges største tippeside Kommer den spanske midtbanespilleren inn på banen mot Rangers, blir dette hans første kamp i Europa på to år.

Snakk om å undervurdere Guardiolas power!

Vi syntes synd på Mikel Arteta der han satt som en saltstøtte etter at Lyon satte inn 2-0 i første omgang. Hvor stor betydning har egentlig en trener i kampsituasjon? Det meste, vil mange hevde. I historiens kriger har generalene ofte holdt seg i bakgrunn og gitt sine ordre til soldatene gjennom underoffiserer.

Lyon-supporter utestengt på livstid

Det er et stort register av emosjoner som bølger frem og tilbake hos supportere i løpet av en kamp. Det meste er en del av pakken, mens en viss type atferd har ingen ting på gata, eller på en fotballstadion å gjøre.  Da er det ekstre godt å oppleve at klubbene slår hardt ned på ekstreme overtramp. Ifølge BBC ble en Lyon-supporter filmet med full Nazi-hilsen på Etihad Stadium. For denne idioten bærer det mot slutten på moroa. Det er sånn vi vil se supportere!
Les mer om:

«De ønsker å ødelegge ham, men Gud sover aldri!»

Vi syntes at det er flott når familiemedlemmer støtter fotballspillere i opp og-nedturer. Kanskje ikke verdt å nevnes som nyhet, men når det dreier seg om Ronaldo, er vi programforpliktet til å ta det med. Cristiano Ronaldo har spilt 153 Champions League-kamper uten å bli vist det røde kortet. Så kom overgangen til Juventus, og ut bar det i første kamp. Tilfeldighet, eller forteller dette oss noe? Det ble tårer, sutting på tommelen og tap denne kvelden.

Fortsatt et stykke opp til Frankrike og Belgia

Det norske fotballlandslaget har vind i seilene, ikke en storm akkurat, men i det miste en flau bris som bringer oss fremover. Landslagssjef Lars Lagerbäck har flere talenter som får kjørt seg både ute og hjemme å velge imellom enn hans forgjengere. – Fremtiden er med andre ord lys. Etter vi vant i nasjonsligaen mot Krypros og tapte mot Bulgaria var det ikke forventet så veldig store utslag på FIFA-Rankingen som kom i dag.

Pogba: «Vi endrer løpende på laget»

Flere av oss fryktet at Manchester United skulle slite mot sveitsiske Young Boys i Champions League. Spesielt etter at de selv minnet oss på at United spiller bedre mot toppklubber. Men, etter at de hadde sagt dette høyt, forsvant tydeligvis forbannelsen. Paul Pogba var kveldens store spiller i 3-0-seieren på bortebane. Med to scoringer og assist er det ikke noe å si på selvtilliten hos franskmannen. Fransk dynamitt, en høstkveld i Sveits. (foto: united, twitter) -Vi føler oss mentalt sterkere. Vi har blitt bedre, og endrer løpende på laget.

«Does anyone know much about Sander Berge??»

Fiorentina, Sevilla og Tottenham. Dette er klubber som ramses opp når det snakkes om interesse for en norsk 20-åring fra Asker. Men lite får Sander Berge til å gå bort fra planen.  Berge ble i Genk på tross av strømmen av henvendelser fra større klubber. For oss i hjemlandet er det litt ekstra kult når utenlandsk presse begynner å interessere seg for nordmannen. Does anyone know much about Sander Berge??

Jose Mourinho «Diogo Dalot kommer til å være i klubben i 10 år»

Det var en imponerende debut i møtet med Young Boys i Champions league for Diogo Dalot som i sommer kom til Manchester United fra Porto for 19 millioner pund i juni. Den portugisiske sjefen ved overgangen at 19-åringen var den «beste unge backen i Europa».

Champions League-suksess for TV 2 Sumo

Champions League-kampen mellom Liverpool og Paris Saint-Germain er den tredje mest sette kampen på TV 2 Sumo noensinne. Kun to kamper fra sommerens Fotball-VM er mer sett. I dag er det høy stemning hos oss. Vi hadde godt over 100.000 samtidige brukere inne på TV 2 Sumo i tirsdag kveld – og de aller fleste av disse så kampen.