Nyheter om Oddsen


Sky Sports: Chelsea signerer ny manager om fem dager

Et år før kontrakten er ferdig kommer Chelsea manager Antonio Conte til å forlate Premier League, men det blir ikke som sjef for Italia eller Bayern München som mange trodde, for de jobbene er allerede tatt. Lenge har det gått rykter om Napoli sin suksessmanager Maurizio Sarri som arvtager og nå mener Sky Sports å vite at det faktisk kommer til å skje, men etter 31 mai.

Føler med Loris Karius

Liverpool manager Jürgen Klopp føler seg med førstekeeper Loris Karius. Det var to keepertabber som kostet Liverpool to mål i den tapte Champions League-finalen mot Real Madrid. Selv om det er mye humor rundt tema, viser Liverpool fans tydelig at man aldri er alene. Twitter og Facebook som vanligvis flommer over av faenskap presentert av netttroll inneholder store mengder med støtteerklæringer. Loris Karius. Someone get a hold of him tonight, don’t let him out of your sight. He’s had an absolute nightmare, but we are all human. Keep your head up.

Gareth Bale var ikke glad for å starte på benken

Gareth Bale føler seg uglesett i Real Madrid og var ikke glad for å starte Champions League-finalen på benken, han vet fortsatt ikke hvor han spiller til høsten. Hvis noen skulle være i tvil Gareth Bale sammen med et annet «salgsobjekt Karim Benzema ble kveldens store helter, vingen fra Wales kom først innpå i midten av andre omgang og satte deretter to mål for Real Madrid og sikret 3 – 1 sier over Liverpool, mens Karim åpnet ballet. Les: Burde revurdere salg av Karin Benzema og Gareth Bale Nå må det skje noe fort «Selvfølgelig er jeg skuffet over å starte kampen på benken.

Den tidligere PSG-treneren gjør sitt første kjøp i Premier League

Selv om enkelte mener Arsene Wenger hadde stagnert de siste årene som trener for Arsenal, er det likevel litt av noen sko Unai Emry skal fylle. Det er derfor knyttet stor oppmerksomhet rundt franskmannens første bevegelser. Og den er alt annet enn sexy. Ifølge Evening Standard blir dette Stephan Lichtsteiner. Ikke helt imponert, sier du? Lichtsteiner kommer som free agent, men har spilt for Juventus de siste syv årene.

«Manchester United har lagt inn et sterkt bud på meg»

Den brasilianske landslagsspilleren Fred prøver å fokusere på det som skal skje på VM-arenaen om noen få uker. Ikke lett når to av de mest kjente klubbene i verden jakter deg. 25-åringen har frem til nå levd et kanskje så rolig fotball-liv i Ukraina. Den tiden er i ferd med å endre seg – dramatisk. Ifølge ESPN skal Manchester United være meget ivrige etter å hente midtbanespilleren til Old Trafford. Nå deler også spilleren hva som skjer på kammerset. Les: Brasiliansk overgang til Premier League -Det har vært samtaler siden januar, hvis jeg ikke tar helt feil.

Neymar: «Jeg har alltid ønsket å jobbe med ham»

Neymar er Neymar. Dere må dere gi oss litt tålmodighet for at vi bringer med det meste av nyheter om verdensstjernen, enten det er noe han sier – eller ikke sier. 26-åringen kom til Barcelona i 2013. Da hadde en helt spesielt trener nettopp forlatt Camp Nou. Pep Guardiola. Dette er noe Neymar mener han har gått glipp av. The Special One. -Jeg har alltid ønsket å kunne jobbe med Guardiola.

Beckham ber Zidane om å avverge den aller største katastrofen

David Beckham er et ikon på alle mulige måter. Både gjennom prestasjonene for England, Manchester United og Real Madrid. Når det kommer til hvor hjertet hans ligger når Champions League-finalen blåses i gang, er det liten tvil. Beckham bryr seg lite om at en engelsk klubb går helt til topps. Kanskje ikke så rart når han har spilt med Real-trener Zinedine Zidane, men aller tyngst veier det faktum at  Liverpool  er og blir Uniteds erkerival. -Å ha vært en suksessrik spiller og nå suksessrik trener er utrolig sterkt. Jeg ønsker Zizou og klubben lykke til i finalen.

Manchester United lar seg ikke presse av Tottenham

Manchester United og Tottenham er i tett dialog om dagen. Begge klubbene ønsker noe av hverandre, men United gjør nå alt for å ikke la London-klubben få det som de vil.  Toby Alderweireld er ønsket av Manchester United. Anthony Martial er ønsket av Tottenham. United ønske å utnytte muligheten til å hente den belgiske forsvareren til Old Trafford, mens Martial er alt annet enn fornøyd med tingenes tilstand på samme stadion. United trygge på hva belgieren står for.

Liverpool kommer med garantier som blir mottatt med stormende jubel av supporterne

Jürgen Klopp har overraskende bragt Liverpool til Champions League-finale og har fått gamle klubbstjerner Som Kenny Dalglish til å hoppe og danse på tribunene som en ungsau.

«Trenger ikke seks eller syv, men to skikkelig gode»

Manager Pep Guardiola har naturlig nok etter sin rekordferd i Premier League ikke tenkt til å gjennomføre noen revolusjon i Manchester City denne sommeren. Han tenker ikke å hente inn en hel haug, men et par meget sterke spillere og han vet godt hvem det er. Les: Jorginho sin agent plaprer i vei på Radio Kiss Kiss Napoli Manageren ønsker å blir fort ferdig slik at de alle kan slappe av i sommer og få en USA reise som bare er fylt med glede.

Neymar skaper fortsatt problemer for Barcelona – denne gangen i Brasil

En av verdens beste fotballspillere gjennom tidene spilte for den brasilianske fotball-klubben i havnebyen Santos. Pelé. Mer enn 40 år senere er det en kommende verdensstjerne som er i fokus. Og så var det Neymar, da. Rodrygo heter hovedpersonen. Barcelona vil, men får det ikke til. (foto: santos) 17-åringen spiller til daglig på stadionen med kapasitet til tyve tusen tilskuere.

NFL-eier skal vekke sovende toppklubb

Leeds endte opp på en litt intetsigende 13. plass i Englands nest øverste divisjon. Lite ved dette tyder på at de gjør seg klar for avansement til Premier League. Men hva betyr det at NFL-eiere begynner å kjøpe seg opp i klubben? Ifølge Talksport har franchise-eiere av NFL-klubben San Fransisco 49ers investert 110 millioner kroner i Leeds United. For denne andelen gjør 49ers Enterprises seg også fortjent til en stol i klubbens styrerom. Det er ikke noen smågutter som nå har sett et potensiale i Championship-klubben.

Skikkelig sinna på Manchester United

Anthony Martial syntes han fikk litt lite spilletid i høst på Manchester United, og tro ikke at det ble bedre etter Alexis Sánchez meldte overgang fra Arsenal i januar.  Han ble signert i sin tid da Luis Van Gaal var manager og levert i sin første sesong 17 mål, etter det har leveransen ikke vært på samme høye nivå. Manchester United manager Jose Mourinho har strukket seg ved å si at Anthony Martial er det eneste som Luis Van Gal etterlot seg som var positivt.

I Japan liker de gamle mennesker

Andres Iniesta tok i helgen et tårevått farvel med Barcelona etter 674 kamper, etter kampen ble han sittende alene på gressmatta på Camp Nou til klokka halv to om natta og kjenne på følelsen av at det var over.  Lagkamarat og midtbanespiller Dennis Suarez har fortalt om sine følelser for Andres Iniesta til Marca: «Jeg tror nesten det vil være umulig å erstatte ham med en annen spiller, men det er det vi står overfor. Han blir husket som en legende. På banen blir det et vakuum, for han har vært her i mange år og etterlater en viktig arv.

Tysk legende: «Han fortjener ikke å spille for Bayern München

Lothar Matthaus er en legende hos Bayern München og for Tyskland. Kapteinen ledet troppene frem til en haug med trofeer, så når syvende far i huset prater, lytter München. For en spanjol kan dette bety en snarlig overgang. Thiago Alcantara ble hentet fra Barcelona da Pep Guardiola tok over som trener for den tyske klubben i 2013.

Barcelona-spiller har pakket kofferten og reiser hjem

Det hele begynte på ungdomsnivå i Valencia. Sakte, men sikkert spilte spissen seg opp til et nivå som fikk Barcelona til å åpne dørene. Etter to år på Camp Nou kommer bekreftelsen på at det ikke holdt helt. Kanskje ikke så rart når du konkurrerer med flere av verdens beste angripere. Paco Alcacer kom til Barcelona på en 5-års kontrakt fra Valencia i 2016.

Fjerner all tvil om verdien til den nye Liverpool-spilleren

Vi trodde ikke at Jürgen Klopp hadde gått ut og forhåndskjøpt en spiller som ikke holder mål. Men nå fjerner en annen tysker all tvil om hva Naby Keita kan tilføre Liverpool. Keita kommer til Liverpool fra RB Leipzig i sommer. Det har vært sådd litt tvil om forhåndskjøpet den engelske klubben gjennomførte i fjor er riktig for klubben. Les: Liverpool sparer penger på Keita Takker for seg i Bundesliga. (foto: bundesliga) -Gutten er akkurat så god. Han er gjennomført profesjonell, han lever og puster fotball.

«Ingen i Liverpool er gode nok for å spille for Real Madrid»

Ordkrigen er i gang før lørdagens oppgjør i Champions League. Denne gangen er det en tidligere Real Madrid-spiller som sikkert preges av det bitre tapet mot Liverpool på 1980-tallet. Eller har han et poeng? Steinansiktet Vicente Del Bosque kjenner vi fra tiden som Spanias landslagstrener. 67-åringen har i tillegg hatt en imponerende karriere både som spiller og trener for Real Madrid. Har sikkert ikke helt glemt 1981… Men så var det dette tapet mot Liverpool som sikkert fortsatt svir.

Wayne Rooney setter seg på flyet

Det måtte komme. Dessverre for Everton-supporterne, sikkert helt ok for hovedpersonen selv. Wayne Rooney har hatt noen tøffe sesonger, først på tampen av sin United-periode med vekslende prestasjoner, så hos ungdomsklubben Everton. Nå setter 32-åringen seg på flyet bort fra balløya. Det er kanskje ingen stor nyhet, men vi velger å ta det med allikevel.

PSG-treneren har et stort problem

Noe av det første Thomas Tuchel foretok seg da han kom til Paris var å ta en prat med Neymar. Den nye PSG-treneren gikk så langt som å vise at han hadde stor forståelse for at verdensstjernen fikk særbehandling. Sunn fornuft, beskrev han det som.

Neymar viste seg endelig fram – på banen!

Nå går det skikkelig raskt mot VM-start i Russland. En liten høydare i Kiev først, så er vi i gang med moroa. I Brasil var gleden stor da de så sin store sønn på treningsfeltet. Brasilianerne elsker fotball.

Benitez kom med meldingen Liverpool-supporterne digger å høre

Rafael Benitez har fortsatt en høy stjerne på Anfield. Ikke minst for bragden i 2005, der AC Milan måtte gi tapt i Champions League-finalen i Istanbul. Nå uttaler Newcastle-treneren seg om Klopps sjanser i lørdagens finale. Og Liverpool-supporterne gliser. -Jeg tror dagens Liverpool-lag er bedre enn vi var. Vi oppnådde det vi gjorde gjennom mirakelet i Istanbul. Men dagens Liverpool er bedre. Vi hadde noen spillere med høy kvalitet og erfaring; Gerrard, Alonso og Hamann. Vi hadde også spillere som kjempet hardt, så vi hadde god balanse.

Suksess med Östersund bringer suksesstrener til engelsk fotball igjen

Avslutningen på årets Premier League sesong ble en svanesang for Swansea med fem strake tap og nedrykk til Championship. – Manager Carlos Carvalhal fikk naturlig nok ansvaret og sparken for et par dager siden. Les: Reddet ikke trenerjobben Sky Sports melder at Swansea har som oss andre latt seg imponere at jobben som Graham Potter har gjort som Östersund. For syv år siden fikk Potter sin første jobb som manager etter å ha lagt fotballskoene på hylla.

Kjøper fri erstatter for Paul Lambert som fikk fyken på fredag

Stoke City tok den tunge veien ned i Championship etter det vi alle skjønner var en trist sesong.

Express: Vurderer gammel spiller som ny Chelsea manager

Slavisa Jokanovic var født i Novi Sad i det tidligere Yugoslavia og spilte mye av sin karriere i hjemlandet som ikke lenger eksisterer. Ettersom han ble bedre flyttet han til Spania og spilte for blant annet  CD Tenerife og Deportivo de La Coruña. I 2000 meldte den defensive midtbanespilleren overgang til Chelsea og spilte for klubben i to sesonger. De siste årene har han vært Fulham manager og har ledet dem til 3.plass i Championship. 26.