Nyheter om Odden


- Folk truer med å brenne søpla si sjøl!

- Dette var ikke intensjonen i Hjartdal kommunestyre. Det var aldri meningen at så mange må bære søpla si sjøl - så langt. Folk vil nok akseptere å strekke strikken litt. Men her har strikken rett og slett røket, mener ordfører Bengt Halvard Odden (Ap).

Korona-viruset kan bety slutten for Kai Roger (47)

Kai Roger Odden fra Sarpsborg har fått ny nyre og har av den grunn svakt immunforsvar. Han er bokstavelig talt livredd for å bli smittet.
Les mer om:

Friluftsfestivalen på Strøksnes: BILDER OG VIDEO: - Målet er at folk skal møtes ute i friluft

Nyvalgt leder i Strøksnes grendelag, Oddbjørg Odden står på for at folk skal komme seg ut.
Les mer om:

– Det første jeg gjør når jeg kommer på jobb er å se på hjelmen til Robert

Etter to år i brannvesenet takker Terje Foss for seg og går tilbake til politiyrket. Hendelsen som har preget han mest var da han mistet kollega Robert Odden under skogbrannen i Nes i 2018.

Klart for Søre Cup i Ulsteinhallen

Søre Cup (Odden Cup) går av stabelen fredag og laurdag.
Les mer om:

To store kunstnere døde i 2019: - De har lagt igjen spor og avtrykk

SKIEN: Telemark mistet to store kunstnere i 2019. 14. oktober døde billedhuggeren og maleren Gunnar Torvund. Knut Helge Odden døde 22. desember. - Torvund og Odden er bautaer i norsk kunsthistorie, sier Linda Bekkevold, daglig leder på Telemark kunstsenter.

REFERAT: Supre O-løyper frå Suldalshallen

Onsdag arrangerte Suldal O-lag den 3. Vinter-O-karusellen denne sesongen. Det var flott løpsvêr, med seks grader, opphald og lite austavind. Denne gongen var det litt færre unge som deltok, medan det blei hard konkurranse i mellom-løypa. Totalt var det 14 deltakarar med. Stor fart i løypene I kortløypa var det berre Marte Krogh som deltok, men ho sprang sikkert og godt og fann postane på det nye sprintkartet i fin stil. I mellom-løypa var det heile seks deltakarar som sprang på tid.

Drømmen er gått i oppfyllelse, og nå er urmaker Vilde på plass på Leira

Etter flere år uten mulighet til å få reparert klokkene lokalt, har Valdres igjen fått urmaker. Vilde Odden Berg har starta opp hos O K Hagen.
Les mer om:

Håkon Håvelsrud Odden - se den vanvittig kule videoen!

Håkon Håvelsrud Odden kombinerer rå spenst og styrke med akrobatikk og folkedans. Se videoen som er spilt inn i Vågå, av alle steder, med Julian Steinsrud bak kamera.
Les mer om:

Filmanmeldelse: Takk Gud for Josefine Frida Pettersen!

Endelig tilbake! Sist vi så Josefine Frida Pettersen på skjermen spilte hun tøff feminist i Skam på NRK. Siden den gang har hun byttet profesjonelt navn fra Josefine Frida Pettersen til… Josefine Frida (det ble VG-sak), gjort kondom-kampanje for RFSU og vært teatertalent i Trøndelag. Nå er Sigdal-stjerna endelig klar for det store lerretet, og takk Gud for det! I Jorunn Myklebust Syversen-regisserte Disco spiller Josefine Frida hovedrollen som Mirjam, en talentfull tenåring som veksler mellom et liv der Jesus er stjerna, og et annet hvor hun er i verdenstoppen i disco freestyle-dans. En salig

Så seilbåt som hadde trøbbel i uværet: – Det var tilfeldig at vi rundet odden akkurat da

Redningsskøyta hadde akkurat rundet Jarlsø da de så seilbåten som var i alvorlig trøbbel.
Les mer om:

Raser etter at politiet jagde vekk rånerne – slik svarer politiet

– Rånerne behandles av politiet som om dem var kriminelle. Dem føler seg utstøtt, sier Tom Erik Odden. Han er forbanna etter helgens rånertreff på Notodden.
Les mer om:

Første titt på Josefine Frida Pettersen som DISCO-dronning i tvil

– Du må bare passe på å være like vakker på innsiden som du er på utsiden… Vi vet hvordan det vil gå med dem som ikke følger Jesus. Press, frykt, tvil og tro ser ut til å stå sentralt i DISCO, hvor Josefine Frida Pettersen spiller stedatteren til pastoren i menigheten Friheten. I kveld kom traileren – se nedenfor. 19 år gamle Mirjam er både verdensmester i disco- og freestyle-dans og lederen av frikirkens ungdomsgruppe. Noe som er en vrien kombinasjon.

Kvinne knivstakk mann på campingplass

En mann ble mandag knivstukket på Odden Camping.
Les mer om:

Suksess for parsellhage på Odden

Når Åse Lie skal ha laksemiddag, svipper hun nedom parsellhagen i Strandvegen og henter seg en kvast med dill.
Les mer om:

Kvinne pågrepet for vold på campingplass

En dame i 30-årene er pågrepet av politiet etter en voldshendelse på Odden camping i Evje.
Les mer om:

Pågrepet for vold på campingplass

En dame i 30-årene er pågrepet av politiet etter en voldshendelse på Odden camping i Evje.
Les mer om:

Kjører fra Rena for å danse på Odden

I en alder av 82 år er dansen fortsatt oppskriften på et aktivt liv for Norun Lemberget fra Rena.
Les mer om:

Fem spørsmål til ordførerandidatene

HJARTDAL: Alle partier har sine ordførerkandidater. Men TA har valgt å stille fem spørsmål til de personene vi mener har størst sjanse for å bli ordfører i sin kommune. I Hjartdal blir dette dagens ordfører Bengt Halvard Odden, Ap og Øystein Timland fra Senterpartiet.
Les mer om:

- Ikke godt nok

HJARTDAL: Arbeiderpartiets ordfører i Hjartdal, Bengt Halvard Odden, er ikke fornøyd med dagens meningsmåling.
Les mer om:

Håkon Håvelsrud Odden fekk Pierre de Coubertin elevpris

Kvart år blir det kåra ein Coubertinprisvinnar ved kvar skule i Oppland som tilbyr idrettsfag som eitt av utdanningsprogramma sine. Valdres vidaregåande skule har i år nominert Håkon Håvelsrud Odden til denne prisen.
Les mer om:

Snuoperasjon i nord: Svarte på tiltale

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Utrolig deilig å få en trepoenger nå etter katastrofekampen mot Fløya. Jentene gikk i seg selv etter tapet og leverte en mye bedre prestasjon denne gangen. Periodevis, og spesielt i starten av oppgjøret, var vi litt for tamme, men alt i alt synes jeg de responderte godt, tok tak og trykket til da det gjaldt som mest.

Dumpet tonnevis søppel og dyrekadaver

HJARTDAL: På en eiendom i Hjartdal er det dumpet uante mengder med søppel og dyrekadaver. – Dette er ikke greit, her må eieren rydde opp, krever ordfører Bengt Halvard Odden. - Jeg beklager, sier miljøsynderen. Han lover å rydde opp.
Les mer om:

HSIL fikk LSK

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- En utrolig morsom trekning for vår del. Det er klart vi vet det kommer til å bli en tøff oppgave. LSK er jo det beste laget vi kunne møtt, men vi skal uansett kline til og gjøre det vi kan for å lage en spennende kamp ut av det.

Bak ryggen til hans reises det et bygg til 113,4 millioner

– Det blir ikke dyrere å bo i Hjartdal når det nye omsorgssenteret står ferdig – men bedre, sier ordfører Bengt Halvard Odden