Nyheter om Odden


HSIL fikk LSK

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- En utrolig morsom trekning for vår del. Det er klart vi vet det kommer til å bli en tøff oppgave. LSK er jo det beste laget vi kunne møtt, men vi skal uansett kline til og gjøre det vi kan for å lage en spennende kamp ut av det.

Bak ryggen til hans reises det et bygg til 113,4 millioner

– Det blir ikke dyrere å bo i Hjartdal når det nye omsorgssenteret står ferdig – men bedre, sier ordfører Bengt Halvard Odden

Parsellhagen på Odden har våknet til liv

Vårløkene har såvidt dukket fram, og arbeidene i parsellhagen er gjenomopptatt etter vinteren. – Her er det mange som gleder seg, sier Bente Sydtangen.
Les mer om:

Påskelesing: På ski til Hornsund våren 1986

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Det ligger eventyr og spenning i å dra så langt av gårde. Tur retur Bamsebu-Hornsund får vi tyve mil på ski med fjell, breer og daler i et eventyrlig hvitt landskap med alle dets skiftninger i farger, vær og føre. Elleve polakker driver forskning i Isbjørnhamna i Hornsund. De har besøk av gjennomsnittlig 60 isbjørner per vinter. Skal vi tørre? Ja, vi tør. Dette er ikke første gang vi går langtur.

Moi møter mennesker: Gudrun – og fisken Thorvald

Øystein Moi møter mennesker fra indre Agder. I dag er det Gudrun Salvesen, daglig leder ved Odden camping.
Les mer om:

Renest i verden

Det blir rett og slett vanvittig bra, drikkevannet 50.000 mennesker på Hedmarken får fra det nye vannbehandlingsanlegget på Nordsve- odden i 2021. Dette er det største prosjektet Hias noensinne har utført.
Les mer om:

Lokal krimforfatter bringer blod og elendighet tilbake til Jæren

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Det blir blod, elendighet og masse dramatikk, sier Svein F. Hestvaag (61) som er klar med lokal påskekrim.9. april kommer "Død pels». Den er skrevet av den profilerte forfatteren Svein F. Hestvaag og blir den syvende i serien om Rudolf Odden.

Fylkesmannen protesterer mot den store utbyggingen av Fjeldskilen

Fylkesmannen er mildt sagt skeptisk til planene om storstilt utbygging med blant annet 80 ferieleiligheter på odden mellom Øyenkilen og Fjeldskilen – og har levert inn innsigelse.
Les mer om:

HA opplevde mystiske ting på Odden...

Det skjedde flere ting som vi rett og slett ikke kan forklare da vi ble med inn i de gamle husene på Domkirkeodden.
Les mer om:

Nord – Aurdal har i år nominert 3 unge utøvere til årets Drømmestipend

De tre er Håkon Håvelsrud Odden(Sirkus), Emilie Ødegaard Sæthre(Teater), og Eilif Hellum Noraker (Teater)

Håkon tar steget mot proff - invitert til Roma

Håkon Håvelsrud Odden frå Toppidrett FRIKAR skal debutere for FRIKAR i Roma 2.0-21. februar. Dansekritikar Roger Salas i storavisa El Pais programmerer festivalen og ynskjer å vise fram FRIKARs GotoGuta på den anerkjente dansefestivalen Equilibrio.
Les mer om:

Årets utgave av «Farmen» kan bli spilt inn i denne kommunen – Nå ber ordføreren om hjelp

HJARTDAL: Tv2 er på utkikk etter en gård som kan brukes til innspillingen av «Farmen 2019». Ordfører Bengt Halvard Odden i Hjartdal kommune har vært i kontakt med produksjonsselskapet.
Les mer om:

Brannmann døde under skogbrann: Hadde hjertefeil

Brannmannen Robert Odden (33), som omkom under slukking av skogbrann i Nes 14. juli, døde av en hjertefeil i kombinasjon med fysisk aktivitet, ifølge obduksjonsrapporten.
Les mer om:

Brannmannen Robert (33) omkom under skogbrannen i sommer. Nå er dødsårsaken klar

Robert Odden (33) fra Eidsvoll var ute på sitt første brannoppdrag da han falt om og døde under en skogbrann i sommer.
Les mer om:

Mintest Erland Odden

Kommunestyret i Sør-Aurdal mintest tidlegare rådmann Erland Odden under møtet tysdag.
Les mer om:

Skal ha skjelt ut ordføreren på bussen - nå er den pikante rettssaken utsatt

HJARTDAL: Rettssaken mellom hjartdalsordfører Bengt Halvard Odden og sist valgs ordførerkandidat fra Hjartdal Sp, Mathias Kleppen, er utsatt.
Les mer om:

Kleppen og Odden var begge habile

HJARTDAL:– Den som har et nært slektskap eller vennskap til noen av partene, bør ikke behandle eller avgjøre vedkommende sak.
Les mer om:

Bommen bør aldri ned igjen...

- Man hadde aldri bygd en vei i dag, med en planlagt vinterstengt periode. En vei skal være åpen 365 dager i året. Alt annet må i tilfelle begrenses på grunn av uforutsette hendelser, sier Hjartdals ordfører, Bengt Halvard Odden. Nå vi han kjempe for at fylkesveien over Råen blir helårsvei.
Les mer om:

Kommunestyrerepresentant risikerer fengsel etter å ha sjikanert ordføreren sin på bussen

Kommunestyrerepresentant Mathias Kleppen (Sp) i Hjartdal må møte i retten 18. desember tiltalt for å ha sjikanert ordfører Bengt Halvard Odden på Timeekspressen mellom Kongsberg og Notodden. Kleppen risikerer 10 dagers fengsel.

Risikerer fengsel etter å ha skjelt ut ordføreren på bussen

HJARTDAL: Kommunestyrerepresentant Mathias Kleppen (Senterpartiet) i Hjartdal må møte i retten 18. desember tiltalt for å ha sjikanert ordfører Bengt Halvard Odden på Timeexpressen mellom Kongsberg og Notodden 10. november i fjor. Kleppen risikerer 10 dagers fengsel.

Frida fra Fredrikstad behersker et av cirkusets vanskeligste kunststykker

Føler du deg stolt over å kunne sjonglere tre appelsiner på julebordet? Frida Odden Brinkmann fra Fredrikstad kan sjonglere ni! Lørdag kommer hun til hjembyen med en nyskapende forestilling.
Les mer om:

Russemillionær punget ut for strandidyll – nå eier han hele odden

Prospektet for den gamle «Typehytta» på Asnes i Sandefjord lå ikke lenge ute etter visningen før kjøperen fikk tilslaget. Nå får fagforeningskassa til den grafiske regionforeningen i Fellesforbundet avdeling 855 12-13 millioner kroner på bok.
Les mer om:

Slik vil museet på Odden vinne over brunsneglene

Sprit, malt og vann skal ta knekken på hageeieres store fiende.
Les mer om: