Nyheter om Odden


Drømmen er gått i oppfyllelse, og nå er urmaker Vilde på plass på Leira

Etter flere år uten mulighet til å få reparert klokkene lokalt, har Valdres igjen fått urmaker. Vilde Odden Berg har starta opp hos O K Hagen.
Les mer om:

Håkon Håvelsrud Odden - se den vanvittig kule videoen!

Håkon Håvelsrud Odden kombinerer rå spenst og styrke med akrobatikk og folkedans. Se videoen som er spilt inn i Vågå, av alle steder, med Julian Steinsrud bak kamera.
Les mer om:

Filmanmeldelse: Takk Gud for Josefine Frida Pettersen!

Endelig tilbake! Sist vi så Josefine Frida Pettersen på skjermen spilte hun tøff feminist i Skam på NRK. Siden den gang har hun byttet profesjonelt navn fra Josefine Frida Pettersen til… Josefine Frida (det ble VG-sak), gjort kondom-kampanje for RFSU og vært teatertalent i Trøndelag. Nå er Sigdal-stjerna endelig klar for det store lerretet, og takk Gud for det! I Jorunn Myklebust Syversen-regisserte Disco spiller Josefine Frida hovedrollen som Mirjam, en talentfull tenåring som veksler mellom et liv der Jesus er stjerna, og et annet hvor hun er i verdenstoppen i disco freestyle-dans. En salig

Så seilbåt som hadde trøbbel i uværet: – Det var tilfeldig at vi rundet odden akkurat da

Redningsskøyta hadde akkurat rundet Jarlsø da de så seilbåten som var i alvorlig trøbbel.
Les mer om:

Raser etter at politiet jagde vekk rånerne – slik svarer politiet

– Rånerne behandles av politiet som om dem var kriminelle. Dem føler seg utstøtt, sier Tom Erik Odden. Han er forbanna etter helgens rånertreff på Notodden.
Les mer om:

Første titt på Josefine Frida Pettersen som DISCO-dronning i tvil

– Du må bare passe på å være like vakker på innsiden som du er på utsiden… Vi vet hvordan det vil gå med dem som ikke følger Jesus. Press, frykt, tvil og tro ser ut til å stå sentralt i DISCO, hvor Josefine Frida Pettersen spiller stedatteren til pastoren i menigheten Friheten. I kveld kom traileren – se nedenfor. 19 år gamle Mirjam er både verdensmester i disco- og freestyle-dans og lederen av frikirkens ungdomsgruppe. Noe som er en vrien kombinasjon.

Kvinne knivstakk mann på campingplass

En mann ble mandag knivstukket på Odden Camping.
Les mer om:

Suksess for parsellhage på Odden

Når Åse Lie skal ha laksemiddag, svipper hun nedom parsellhagen i Strandvegen og henter seg en kvast med dill.
Les mer om:

Kvinne pågrepet for vold på campingplass

En dame i 30-årene er pågrepet av politiet etter en voldshendelse på Odden camping i Evje.
Les mer om:

Pågrepet for vold på campingplass

En dame i 30-årene er pågrepet av politiet etter en voldshendelse på Odden camping i Evje.
Les mer om:

Kjører fra Rena for å danse på Odden

I en alder av 82 år er dansen fortsatt oppskriften på et aktivt liv for Norun Lemberget fra Rena.
Les mer om:

Fem spørsmål til ordførerandidatene

HJARTDAL: Alle partier har sine ordførerkandidater. Men TA har valgt å stille fem spørsmål til de personene vi mener har størst sjanse for å bli ordfører i sin kommune. I Hjartdal blir dette dagens ordfører Bengt Halvard Odden, Ap og Øystein Timland fra Senterpartiet.
Les mer om:

- Ikke godt nok

HJARTDAL: Arbeiderpartiets ordfører i Hjartdal, Bengt Halvard Odden, er ikke fornøyd med dagens meningsmåling.
Les mer om:

Håkon Håvelsrud Odden fekk Pierre de Coubertin elevpris

Kvart år blir det kåra ein Coubertinprisvinnar ved kvar skule i Oppland som tilbyr idrettsfag som eitt av utdanningsprogramma sine. Valdres vidaregåande skule har i år nominert Håkon Håvelsrud Odden til denne prisen.
Les mer om:

Snuoperasjon i nord: Svarte på tiltale

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Utrolig deilig å få en trepoenger nå etter katastrofekampen mot Fløya. Jentene gikk i seg selv etter tapet og leverte en mye bedre prestasjon denne gangen. Periodevis, og spesielt i starten av oppgjøret, var vi litt for tamme, men alt i alt synes jeg de responderte godt, tok tak og trykket til da det gjaldt som mest.

Dumpet tonnevis søppel og dyrekadaver

HJARTDAL: På en eiendom i Hjartdal er det dumpet uante mengder med søppel og dyrekadaver. – Dette er ikke greit, her må eieren rydde opp, krever ordfører Bengt Halvard Odden. - Jeg beklager, sier miljøsynderen. Han lover å rydde opp.
Les mer om:

HSIL fikk LSK

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- En utrolig morsom trekning for vår del. Det er klart vi vet det kommer til å bli en tøff oppgave. LSK er jo det beste laget vi kunne møtt, men vi skal uansett kline til og gjøre det vi kan for å lage en spennende kamp ut av det.

Bak ryggen til hans reises det et bygg til 113,4 millioner

– Det blir ikke dyrere å bo i Hjartdal når det nye omsorgssenteret står ferdig – men bedre, sier ordfører Bengt Halvard Odden

Parsellhagen på Odden har våknet til liv

Vårløkene har såvidt dukket fram, og arbeidene i parsellhagen er gjenomopptatt etter vinteren. – Her er det mange som gleder seg, sier Bente Sydtangen.
Les mer om:

Påskelesing: På ski til Hornsund våren 1986

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Det ligger eventyr og spenning i å dra så langt av gårde. Tur retur Bamsebu-Hornsund får vi tyve mil på ski med fjell, breer og daler i et eventyrlig hvitt landskap med alle dets skiftninger i farger, vær og føre. Elleve polakker driver forskning i Isbjørnhamna i Hornsund. De har besøk av gjennomsnittlig 60 isbjørner per vinter. Skal vi tørre? Ja, vi tør. Dette er ikke første gang vi går langtur.

Moi møter mennesker: Gudrun – og fisken Thorvald

Øystein Moi møter mennesker fra indre Agder. I dag er det Gudrun Salvesen, daglig leder ved Odden camping.
Les mer om:

Renest i verden

Det blir rett og slett vanvittig bra, drikkevannet 50.000 mennesker på Hedmarken får fra det nye vannbehandlingsanlegget på Nordsve- odden i 2021. Dette er det største prosjektet Hias noensinne har utført.
Les mer om:

Lokal krimforfatter bringer blod og elendighet tilbake til Jæren

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Det blir blod, elendighet og masse dramatikk, sier Svein F. Hestvaag (61) som er klar med lokal påskekrim.9. april kommer "Død pels». Den er skrevet av den profilerte forfatteren Svein F. Hestvaag og blir den syvende i serien om Rudolf Odden.