Nyheter om Odd


Så mye ønsket Odd at permitterte spillere skulle trene – mange spillere er irriterte

I Odd er spillergruppa 45 prosent permittert, men klubben ønsker likevel å trene ni ganger i uka. Det får spillerne til å reagere.
Les mer om:

Odd Emil nekter for at havbruksnæringen får frie tøyler under koronakrisen

Havbruksnæringen får ikke se bort ifra miljøbestemmelser selv om koronaloven er innført.
Les mer om:

Mener Odd gjorde feil: – Nå er vi enige, sier klubben

SKIEN: Spillerorganisasjonen NISO reagerer på at permitterte Odd-spillere fikk beskjed om å trene ni økter i uken. Odd sier fredag at de nå har kommet til enighet med spillerne om en annen løsning.
Les mer om:

Ordfører ber studenter om å ikke komme hjem

Ordføreren i Sykkylven ber fraflyttede og studenter om å ikke komme hjem til påske. – Vi appellerer til fornuften, sier ordfører Odd Jostein Drotninghaug (Sp) til TV 2.
Les mer om:

Ordføraren med krass kritikk etter utspelet frå «enkeltaktørar»

Ordførar Odd Erik Holden i Øystre Slidre har send avisa denne kommentaren til avisas sak «Her holder vi åpent hele påska, unntatt langfredag»
Les mer om:

Omsetting av eigedommar i Suldal komune

Bogsundvegen 132 (Gnr 149, bnr 1) er overdrege frå Olav Erfjord til Bengt Erfjord (03.03.2020) Overdraginga omfattar også del av Gnr 166, bnr 2 Overdraginga omfattar også del av Gnr 166, bnr 3 Del av Skjærabergveien 8 (Gnr 22, bnr 110, seksjon 2) i Stavanger kommune er overdrege frå Svein Bernhard Dørheim til Kari Vibeke Thu (05.03.2020) Overdraginga omfattar også del av Suldalsvegen 909 (Gnr 13, bnr 10) i Suldal kommune Rota 1 (Gnr 5, bnr 1, fnr 21) er overdrege til Tor Magne Pettersen (05.03.2020) Austmannsvegen

Frustrert Selvik ba om telefonmøte – Odd står på sitt

SANDNES/SKIEN: Egil Selvik (22) hevder at Odd har avslått tre bud fra Bodø/Glimt. Mandag tok keeperen initiativ til en oppklarende samtale med Tore Andersen og Jan-Frode Nornes.

Odd Arild Larsen er død

Lydteknikeren begynte i Radio 102 da han var 16 år gammel og sørget for at de kom på lufta helt fra starten i 1984.
Les mer om:

Fosning med i kappløp om hurtigtester(pluss)

Odd Morten Foss Langmo (32) fra Stadsbygd jobber med å få kvalitetssikret en ny type hurtigtester for koronaviruset.
Les mer om:

– Jeg vokste veldig mentalt på det

SKIEN: Viljar Røsholt Myhra (23) forlot benken i Odd til rollen som førstekeeper i Godset. Så ble verden snudd på hodet – og benken ventet igjen.
Les mer om:

Johanne: – Farmor og onkel satt i Lofoten og så pappas begravelse i Skjeberg kirke direkte på nett

Odd Gunnar Bordevik døde 18. mars, 66 år gammel. Kun 30 personer fikk ta avskjed med ham i kirken på grunn av faren for korona-smitte.
Les mer om:

Odd Nordstoga spilte mutters alene – 70.000 fulgte konserten hans

Har spilt for et av sine største publikum noensinne.
Les mer om:

Odd Nordstoga spilte mutters alene. 70.000 fulgte konserten hans hjemmefra

Odd Nordstoga har spilt for et av sine største publikum noensinne: Nær 70.000. Stående mutters alene på en scene uten et menneske i sikte i salen.
Les mer om:

– Lokale oppdrag har alt å seie(pluss)

Dei har tilpassa drifta etter karantenereglar og heimeverande barn. Men om korona-tiltaka blir meir omfattande, kan entreprenør Odd Småge AS risikere å måtte permittere. – Så langt går det bra. Men lokale oppdrag har alt å seie. Dei er gull verdt, seier prsosjektleiar Frank Småge.
Les mer om:

Odd Nordstoga spilte mutters alene – 70.000 fulgte konserten hans hjemmefra

Odd Nordstoga har spilt for et av sine største publikum noensinne: Nær 70.000. Stående mutters alene på en scene uten et menneske i sikte i salen.
Les mer om:

Han skulle bare bli i ett år. Nå har Jimmy vært her i 28

SKIEN: Han løp bak bussen da de store Liverpool-lagene feiret stadig nye pokaler på 70- og 80-tallet. Jimmy McGurty (49) fikk med seg kamper for både Wales og Everton før han ble Norges første utenlandsproff - og det i Skien og Odd.
Les mer om:

Mintes de omkomne fra «Kielland»-ulykken

– Mange spørsmål er stilt, men få er besvart, sa Odd Kristian Reme da han ledet minneseremonien for «Kielland»-ulykken.
Les mer om:

Aukra kommune fann fond for å støtte lokalt næringsliv(pluss)

Fredag vart det bestemt at fylket sine karantenereglar for innreisande frå sør for Dovre skal opphevast. I Aukra kan ordførar Odd Jørgen Nilssen fortelle at kommunen har brukt karantene-tida godt for å førebu seg. - Vi har kjøpt oss litt tid, og trur største faren er over, seier han.
Les mer om:

- Vi er heldig stilt på Vegårshei

Kirketjener og kirkegårdsgraver Odd Rugnes (59) er ute og raker kommunes gressplener.
Les mer om:

– Dette er helt klart det verste vi har opplevd(pluss)

– Vi er ikke i tvil om at vi skal greie oss, men dette er helt klart det verste vi har opplevd, sier Odd Arne Langset i Langset-konsernet.
Les mer om:

Full forvirring rundt Odd-spilleren - supportersjefen viser forståelse

SKIEN: Flere eksperter mener at Odds spillere har rett til å si opp kontrakten, til tross for at de kun er permittert 45 prosent. Egil Selvik (22) utelukker ikke at det kan skje. Supporterlederen i Odd vil ikke «halshugge» keeperen om han rømmer fra klubben.
Les mer om:

Suldal treng fleire frivillige hjelparar

Dugnadsånda lever likevel i beste vel- gåande i Suldal også. Både frivillige og butikkane i kommunen kjem med varer til dei som ikkje kan, eller vågar å gå ut i desse korona-tider. Ignjatic har hendene fulle med å koordinera og administrera alt som skjer i samband med korona-situasjonen. – Sjå deg rundt – Det er først og fremst eldre som er i risikogruppa på grunn av alder, og menneske med sjukdommar som treng ein del praktisk hjelp nå. Det kan dreia seg om handling og henting av medisinar.

Ut­ford­ring for bygg og an­legg: Man­ge kvir seg for stør­re in­ves­te­rin­gar på grunn av ko­ro­na­si­tua­sjo­nen

– Man­ge er red­de for sto­re in­ves­te­rin­gar no. Der­for ser vi no ein ne­ga­tiv trend, sei­er dag­leg lei­ar i Tvei­ta­bru Bygg AS, Odd Mag­ne Grythe, som også snak­kar for den ny­etab­ler­te fab­rik­ken i3 Ele­ment AS, som ligg vegg i vegg med Tvei­ta­bru Bygg.
Les mer om:

Toppscoreren rister på hodet av kontraktsforslag: – Jeg trodde de køddet

Torgeir Børvens kontrakt løper ut 1. juli. Odd får en stri tørn med å beholde nøkkelspilleren.
Les mer om:

Anleggsfirma konkurs: - Korona eskalerte oppdragstørken(pluss)

Fosen Anleggsservice i Vanvikan er Fosens første konkursoffer etter koronautbruddet. Daglig leder og eier Odd Helge Korpan oppgir til Fosna-Folket at oppdragstørke er årsaken, og at dette eskalerte etter koronaen.
Les mer om: