Nyheter om Odd


Mener dette er byens beste beliggenhet: Har kjøpt området for å bygge 10 leiligheter og næringslokale

Haakon Os har overtatt et eiendomsprosjekt i Tvedestrand sentrum som Odd Rune Espeland med flere startet på for noen år siden.
Les mer om:

Forsvarsministeren mener Nato bør fortsette å omtale Russland som partner

Forsvarsminister Odd Roger Enoksen (Sp) mener det vil være uklokt av Nato å fjerne Russland som strategisk partner.

Odd jakter spillere i Europa

SKIEN: Vinterens første fangst skjedde i Oslo. Nå ser Odd ut av landet for å få mer på kroken.
Les mer om:

Få kandidater igjen: Disse seiler opp som favoritter

SKIEN: Det skal nå stå igjen tre kandidater til jobben som hovedtrener i Odd. Samtidig melder klubben at den nye treneren kan dukke opp på et frokostmøte til uka.
Les mer om:

Odd Emil skal gi råd til Bodø-selskap

Den tidligere fiskeri- og sjømatministeren tilbake i jobb i Bodø.
Les mer om:

19-åringen kommer inn med skyhøye ambisjoner: – Spiller jeg, så scorer jeg

SKIEN: Han har ikke kommet til Telemark for å se på. – Spiller jeg, så scorer jeg, sier en offensiv Abel William Stensrud (19). Odd jakter videre etter midtstopper og Sander Svendsen.

Kaasa fullførte Molde-overgangen

Midtbanespilleren Markus Kaasa (24) er solgt fra Odd til Molde. Han har skrevet under en kontrakt med romsdalingene fram til og med 2025-sesongen.
Les mer om:

Kaasa fullførte Molde-overgangen

Midtbanespilleren Markus Kaasa (24) er solgt fra Odd til Molde. Han har skrevet under en kontrakt med romsdalingene fram til og med 2025-sesongen.
Les mer om:

Kaasa fullførte Molde-overgangen

Midtbanespilleren Markus Kaasa (24) er solgt fra Odd til Molde. Han har skrevet under en kontrakt med romsdalingene fram til og med 2025-sesongen.
Les mer om:

Bekreftet klar for ny klubb: - Jeg følte det var på tide å ta et steg videre

SKIEN: Makus Kaasa er offisielt klar for Molde. Det kan - potensielt - gi Odd over ti millioner kroner.
Les mer om:

Spisstalent som har banket inn mål for Skeid i hele fjor er klar for Eliteserien

19 år gamle Abel William Stensrud har en unik evne til å være på rett sted til riktig tid og har med det fått den usexy beskrivelsen av å være en målsnik!. – Vel denne evnen med å dukke opp fra intet var med på bringe Skeid opp til OBOS-Ligaen og nå, han selv opp i Eliteserien. Mandag ble han presentert som Odds nye spiss på en toårskontrakt. Stensrud scoret 22 mål på 22 kamper for Skeid i fjor. I åtte av kampene var han innbytter.

Odd sikret seg målsnik

19 år gamle Abel William Stensrud går fra 2.-divisjonsspill i Skeid til Odd. Mandag ble han presentert som klubbens nye spiss på en toårskontrakt. Stensrud scoret 22 mål på 22 kamper for Skeid som rykket opp til 1.-divisjon i fjor. I åtte av kampene var han innbytter. Seks av spissens mål kom i nest siste serierunde, da Skeid sikret opprykket med 12-0-seier over Rosenborgs 2.-lag. – Etter sesongslutten i 2021 har Abel vært veldig ettertraktet blant norske klubber. Det er en ung spiller som passer godt inn i måten vi tenker utvikling på.
Les mer om:

Nå er han klar for Odd

SKIEN: Han ble i tvil da Odd sparket Jan-Frode Nornes, men nå er Abel William Stensrud (19) klar for skiensklubben.
Les mer om:

Tredje generasjon Iversen med proffkontrakt i Vålerenga

Emma Iversen har signert sin første proffkontrakt med Vålerenga. 17-åringen er tredje generasjon av den meritterte fotballfamilien i osloklubben. – Siden jeg begynte å spille for Vålerenga i 2017 har det egentlig bare gått oppover med min utvikling som fotballspiller. Da jeg ble tatt opp på A-laget i fjor var det en drøm som gikk i oppfyllelse, og det er veldig stort for meg og min familie at jeg får signere med klubben, sier hun til klubbens nettsted. Bestefar Odd Iversen spilte for Vålerenga på siste halvdel av 1970-tallet og skaffet seg legendestatus i klubben.

Odd Bjerre Finne­stad er død

Trafikkuhell på E39 på Forus
Les mer om:

TV 2: Forsvaret forlenger vaksinebistanden

Forsvaret forlenger bistanden på vaksineringen ut januar. Det bekrefter forsvarsminister Odd Roger Enoksen (Sp) til TV 2.

Odd med hjemmekamp i både 1. runde og 16. mai: Slik spilles eliteserien

SKIEN: Odd serieåpner hjemme mot Tromsø 2.- eller 3. april. 16. mai blir det hjemmekamp mot Haugesund, mens sesongen avsluttes borte mot Viking.

Forlenger bistanden

Så langt har forsvaret satt cirka 37.000 vaksinedoser. Nå forlenges ordningen ut januar. Det bekrefter forsvarsminister Odd Roger Enoksen til TV 2.

Denne mannen er aktuell for sjefsjobben

SKIEN: Kevin Ingebrigtsen skal ha blitt kontaktet av Odd.
Les mer om:

Kan noen av disse bli ny trener? Én antyder at han har hørt fra Odd

SKIEN: Jakten på ny Odd-trener har startet, og TA har snakket med mulige kandidater til hovedtrenerjobben. Én av dem sier han har hørt snakk om interesse.
Les mer om:

Reagerer på den ramsalte kritikken: – Bommer fullstendig på ballen

SKIEN: En av Odds aller største støttespillere og sponsorer gjennom en årrekke, reagerer sterkt på Yngvar Borgersens kraftige utspill mot Odd.
Les mer om:

Medier: Kaasa på vei fra Odd til Molde

Midtbanespilleren Markus Kaasa forlater etter alle solemerker Odd til fordel for eliteseriekollega Molde. Klubbene skal være enige om en overgang. Det melder både VG og TV 2. Også lokalavisene TA og Varden har omtalt Moldes interesse for Odd-spilleren. TV 2 hevder å kjenne til at Odd er sikret en overgangssum på drøye seks millioner kroner. Samtidig skal bonuser kunne føre til at totalrammen ender på nærmere ti millioner kroner. Kaasa skal angivelig gjennomføre den obligatoriske legesjekken i Molde torsdag. (NTB)
Les mer om:

Enige om overgang - Odd får flere millioner

SKIEN: Odd er enige med Molde om en overgang for Markus Kaasa.
Les mer om:

Opplysninger til VG: Kaasa nærmer seg Molde – Odd i ferd med å akseptere bud

Odd er i ferd med å godta Moldes bud på midtbanespilleren Markus Kaasa (24). Dermed tyder det meste på at han blir Molde-spiller.
Les mer om: