Nyheter om Odd


Irritert og oppgitt: – Vi kan ikke slippe en spiller når det ikke er noen klubb å slippe ham til

SKIEN: Det er sjelden Jan-Frode Nornes fyrer seg opp, men nå er han irritert og føler Odd blir gjort til den store, stygge ulven. – Det er fryktelig urettferdig, sier Nornes.
Les mer om:

Odd (90) har gått fredsmarsjen siden 1945

Liland IF arrangerer lørdag fredsmarsjen i Evenes. Da har de med seg Odd sørensen som har vært med på marsjen siden 1945.
Les mer om:

Denne verdensstjernen kunne blitt Odd-trener

SKIEN: Nå jubler alle for Jan-Frode Nornes (47) sin suksess som Odd-trener. Men det kunne blitt annerledes. Den svenske trenerlegenden, selveste Sven-Göran «Svennis» Eriksson (72), meldte seg i vinter interessert i jobben som hovedtrener i Odd.
Les mer om:

Odd-spiller på vei til ny klubb: – De er interessert og jeg er interessert

SKIEN: Marius Bustgaard Larsen (20) er på vei bort fra Odd.
Les mer om:

Arne og Einar fikk en hel vinkjeller i gave

-I dette huset må vi innrede en vinkjeller, tenkte Odd Rune og Helen Espeland da de pusset opp det gamle fødehjemmet i byen. Nå er huset solgt, og mandag ble vinen fra vinkjelleren forært til beboerne på Strannasenteret.
Les mer om:

Odd Nordstoga fra Lambertseter med nytt album - nå legger han ut på pandemitilpasset turné

– Det var ikke i planen at det skulle komme en pandemi som snudde opp ned på alt, sier Lambertseter-bosatte Odd Nordstoga, som hadde planlagt sitt nye album «Fatig ferdamann» i nær to år.
Les mer om:

Odd var sjef for Kripos og sjef på Svalbard. Som ung var han preget av den kalde krigen: – Vi ble opplært til at Sovjetunionen var den slemme

I løpet av karrieren var han blant annet Sysselmann på Svalbard i to perioder, sjef for Kripos og politimester i Fredrikstad. Men som pensjonist vil Odd R. Olsen Ingerø helst være hjemme.
Les mer om:

Da Odd skulle over brua igjen var den blåst bort: – Så ut som en flytebrygge

Det populære turområdet i Bodø har blitt ei bru fattigere.
Les mer om:

Hevder Odd står i veien for overgang: – Trodde de skulle være mer samarbeidsvillige

LARVIK: (Fram - Odd II 2-2) Bilal Njie (22) sier han var enig med en ny klubb, men at Odd har blokkert overgangen. Odd svarer at de for øyeblikket ikke har noen konkret henvendelse på spilleren.
Les mer om:

Tyler, the Creator avkrefter ryktet om 2Pac-snutten

Tyler, the Creator møtte 2Pac da han var en liten gutt? Og det ble vist på TV? Dette har lenge vært ordet på gatene. Eller rettere sagt på nettet, hvor en snutt fra 1993 med en pjokk som stirrer på Tupac Shakur har gått viralt. I opptaket er 2Pac artigper og later som gutten på fortauet tester ham. (skjermbilde BET) «What’s up, G! Do what you gotta do, man!», roper superstjernen i snutten. Det ender dog uten bråk 2pac Vs Tyler The Creatorpic.twitter.com/ht6GlmKCKr — CHIEF ALEEL (@ChiefAleel) August 28, 2015 Videoen, som beskrives som 2Pac vs.
Les mer om:

Spillelista: Dette lytter vi mest til – uke 39

Odd Nordstoga hamler opp med et amerikansk popikon på albumfronten, mens Justin Bieber er skuespiller i den mest populære musikkvideoen i Norge akkurat nå. Innlegget Spillelista: Dette lytter vi mest til – uke 39 dukket først opp på ballade.no.
Les mer om:

Stort ansvar for Josefine (27): – Jeg kjenner presset

Josefine Eilertsen fra Vear har tatt på seg et stort ansvar. Hun har nemlig tatt over treningen av landets beste kaldblodstraver, Odd Herakles, som skal ut i storløp lørdag. – Jeg kjenner presset og er spent, sier hun.
Les mer om:

Sendte Odd opp i ryggen på Molde

Odd klatret opp på siden av tabelltoer Molde med 2-0-seier over Stabæk i eliteserien søndag. Elbasan Rashani og Espen Ruud scoret målene.

Sendte Odd opp i ryggen på Molde

Odd klatret opp på siden av tabelltoer Molde med 2-0-seier over Stabæk i eliteserien søndag. Elbasan Rashani og Espen Ruud scoret målene.

Ellevill back - slik spilte Odd

SKIEN: Slik spilte Odd mot Stabæk.
Les mer om:

Odd tilbake på tredjeplass

Odd slo Stabæk 2-0 og tok tredjeplassen på tabellen tilbake, med like mange poeng som Molde. Begge måla kom etter samarbeid mellom Elbasan Rashani og Espen Ruud. Rashani scora etter 27 minutt, Ruud etter 77.
Les mer om:

Espen Ruud med mål og målgivende: – Han kan spille til han er 40

SKIEN (VG) (Odd-Stabæk 2–0) Espen Ruud (36) var involvert i begge målene da Odd slo Stabæk - og klatret opp på siden av Molde på tabellen.
Les mer om:

RBK med snuoperasjon i kampen mot FK Haugeusnd

LERKENDAL (Sporten) (Rosenborg – FK Haugesund 2-1) Hjemmelaget havnet tidlig under i kampen, men snudde og vant i hjemmedebuten til Åge Hareide. Gjestene fra Haugalandet tok en tidlig ledelse etter scoring av Kristoffer Velde. I andre omgang snudde Rosenborg kampen etter scoring av henholdsvis Dino Islamovic like etter pausen. I det 80 minuttet kom avgjørelsen ved Vegard Hedenstad.

Få oppdateringer fra kampen direkte her: Odd-Stabæk

SKIEN: Odd møter Stabæk til kamp med sein kampstart (klokken 20.30) på Skagerak Arena søndag. Her får du oppdateringer fra kampen.
Les mer om:

Direkte: Kan Odd legge press på Rosenborg og Molde?

Følg runden i eliteserien her.

Direkte: Kan Odd legge press på Rosenborg og Molde?

Følg runden i eliteserien her.

- Utrolig mange solide familiebedrifter med flinke eiere(pluss)

Fiskeri- og sjømatminister Odd Emil Ingebrigtsen møtte torsdag representanter for oppdrettsnæringa i Astafjord-området og verftsindustrien i Grov for å få innspill til regjeringas nordområdesatsing.
Les mer om:

Molde med åtte endringer fra Champions League-kampen, hjemmelaget stiller uforandret

Vi har kommet til runde 18 av årets Eliteserie. Når Vålerengen tar i mot Molde på Intility Arena i Oslo. Vidar Örn Kjartanssons comeback i Vålerenga-drakta var bedre enn noen turte å håpe på, med hattrick i første omgang mot Brann. Molde har på sin side tatt seg et skritt nærmere Champions League ved å slå ut Qarabag i kvalifiseringsspillet.I dag gjør Molde hele åtte endringer fra kampen i midtuken. Både Vålerenga og Molde har svingt i prestasjonene i hjemlig serie i det siste, noe som har gitt Bodø/Glimt et stort forsprang øverst på tabellen.

Fagermo henter trener fra Odd

SKIEN: Tidligere Odd-trener Dag-Eilev Fagermo ser mot gamleklubben når han skal forsterke trenerteamet i Vålerenga.
Les mer om: