Nyheter om Odd


– Vi ser for oss både internasjonale og nasjonale navn

– Vi ser for oss at vi kan få inn forfattere, både internasjonale og nasjonale navn til tegneseriefestivalen vår i september, sier Odd Henning Johannessen.
Les mer om:

– Ingenting er farligere enn at det ikke er politisk debatt

Mens nettroll og ekkokammere tar livet av ethvert tilløp til debatt på nett, prøver mange fortsatt å krangle seg forbi papiravisenes debattredaktører. – Jeg dypper pennesplinten i giftbegeret, sier Odd Egil Rambøl (76) om sin lange, lange rekke med leserinnlegg.
Les mer om:

Dette tror oddsekspertene om Odd

SKIEN. Skal vi tro på oddsselskapene ender Odd midt på tabellen, med mikroskopiske sjanser for å vinne eliteserien kommende sesong. Sjansen for å rykke ned er derimot mye større.
Les mer om:

Romsdals eneste lokalbank bunnsolid, men tynget av fusjonskostnader (pluss)

Fusjonskostnader gjorde at Romsdalsbanken fikk en resultatnedgang i 2018. Adm. banksjef Odd Kjetil Sørgaard er fornøyd med resultatet, i lys av at det var et fusjonsår.
Les mer om:

Manchester United risikerer å gå baklengs inn i fremtiden

Eric Cantona tilbake på Old Trafford. Se for deg franskmannen som en av de mest sentrale personene i klubben. Det er nettopp dette som kan være i ferd med å skje. Det er sikkert ikke så mange av leserne som fikk med seg Odd Grythes musikk-mimreprogram Husker du på 70 -og 80-tallet.

Odd A. Folkestad trekkjer seg

Tre av fire av Volda Framstegsparti sine kommunestyrerepresentantar trekkjer seg frå lista til det komande valet
Les mer om:

Må kanskje bytte landslag - sammenlignes med Chelsea-stjerne

LA MANGA: (Odd - WSG Wattens 3-0) Joshua Kitolano (17) fortsetter å imponere både Dag-Eilev Fagermo og landslagsledelsen. Nå snakkes det om at Odd-juvelen flyttes opp på et landslag med eldre spillere.
Les mer om:

Endelig løsnet det for Odd

LA MANGA: Torgeir Børven, Elba Rashani og Epsen Ruud scoret hvert sitt mål og sikret Odd seieren i onsdagens treningskamp mot WSG Wattens fra Østerrike.

Forbønn og formue

Odd Haugstad tror (9/2) at jeg vet lite om Svein Magne Pedersens virksomhet, at Pedersen forlengst er reinvasket, og at Pedersen aldri «har gjort noe annet enn godt». Det er tre feil.
Les mer om:

«For synda til fedrane straffar han born og barneborn …»

Odd Goksøyr har skrive denne meldinga om Øystein Orten si nyaste bok.
Les mer om:

Reax_ODD_120219

Les mer om:

Forlater Strømsgodset: «Jeg tenkte mest på spilletid»

Det har lenge vært usikkert hva Sandnes Ulf skulle finne på med hensyn til keeper etter at Egil Selvik nylig byttet bur å passe på til Odd. Pål Vestly Heigre føler han kommer hjem når han nå har signert for Sandnes Ulf.  Det bekrefter Sandnes Ulf på sin hjemmeside . Den 23 år gamle keeperen har signert en toårskontrakt med rogalendingene. – Det føles bra å komme hjem til Sandnes, og spille for Sandnes Ulf.

Kjærligheten til kjent skiensjente sørget for at danske Mikkel (32) havnet i Odd

LA MANGA: Mikkel Fillingsnes Marker (32) hadde flere spennende jobbtilbud, men takket være kona falt valget på Odd.
Les mer om:

Herolind Shala ble ikke med Start ned, nå er han på plass i Eliteserien

Da det ble klart at Start tok den tunge veien ned i OBOS-ligaen var det også klart at de mistet sin midtbanespiller Herolind Shala som kom inn på en kortsiktig avtale siste halvdel av siste sesong.  Den tidligere Odd spilleren var umiddelbart ettertraktet og spørsmålet var egentlig bare hvilken Eliteserieklubb som han ville ende opp i. Les: Herolind Shala blir med Stabæk på treningsleir Valget falt på Vålerenga, noe som trolig vil være bra både for han og klubben. Shala ble hentet fra danske Lyngby til IK Start midtveis i fjorårssesongen, og har også flere utenlandsopphold å vise til – blant a

Tause om Helmersen-skade - venter med ny signering

LA MANGA: (Odd - Sogndal 0-0) Det medisinske apparatet i verken Odd eller RBK vil foreløpig kommentere omfanget av Andreas Helmersen-skaden. Dag-Eilev Fagermo forklarer at situasjonen kan være med på å avgjøre om Odd vil jakte enda en ny spiller.
Les mer om:

– Det var vel ikke den mest spennende fotballkampen folk har sett

LA MANGA: Egil Selvik (21) debuterte i Odd-målet, mens Fredrik Oldrup Jensen (25) gjorde sin re-debut da Odd spilte 0–0 mot Sogndal i en treningskamp på La Manga søndag ettermiddag.

Prøver å fyre opp stemningen med et lite stikk til gamle kjente

LA MANGA: Sigurd Hauso Haugen (21) håper å senke gamle kjente når hans Sogndal møter Odd søndag ettermiddag.
Les mer om:

Odd henter keeper fra Sandnes Ulf

Egil Selvik (21) selges fra Sandnes Ulf til Odd.
Les mer om:

Nok en spiller bekreftet klar

LA MANGA: Keepertalentet Egil Selvik (21) har fullført overgangen til Odd.
Les mer om:

Oldrup til Odd på lån - Selvik signerer i helgen

LA MANGA: Fredrik Oldrup Jensen (25) og Egil Selvik (21) blir nye Odd-spillere.
Les mer om:

Eneste nominerte telemarking: – Folk må skjerpe seg

OSLO/VINJE: Som eneste telemarking er Odd Nordstoga nominert til Spellemannprisen i kategorien «Årets tekstforfatter». - Da må folk skjerpe seg.

– Oldrup er positiv til Odd-retur

LA MANGA: Odd jobber fortsatt aktivt med å hente Fredrik Oldrup Jensen (25) tilbake til klubben.
Les mer om:

Trener Odd (81) om eleven Henrik (17): – Et rent eventyr, dette

Slik beskriver trener og mentor Odd Bergh (81) framgangen til elev Henrik Flåtnes (17).
Les mer om:

Sandens Ulf keeper klar for Eliteserien

Det blir ikke bare et personlig opprykk til Eliteserien for Sandnes Ulf keeper Egil Selvik, han blir også med Odd på sydentur til La Manga.  De aller fleste har sett for seg Egil Selvik som Eliteseriespiller, det som var spørsmålet egentlig har bare vært hvilken klubb han ender opp i. Odd har vunnet kappløpet og nå skal det bare være detaljer som gjenstår før en million kroner sendes i retning Sandnes Ulf og en kontrakt på fire år underskrives.

Knut Haavik er død: – En av Norges største pressemenn i moderne tid

Se og Hør-gründer Knut Haavik er død. – Han var en mann som levde døgnet rundt med journalistikken, sier Odd Johan Nelvik.
Les mer om: