Nyheter om OBOS


Obos sikret seg kjempetomt i skogen til «halv pris» - kan komme flere tusen boliger i området

11 millioner ble prisen for den store utviklingstomten ved Stensrudtjern.
Les mer om:

Dette bygget på Lambertseter skal rives i sommer

Obos venter nå bare på grønt lys og rivetillatelse.
Les mer om:

Nå starter byggingen av hundre nye boliger her

Til tross for tøffe tider i byggebransjen, har Obos omsider bestemt seg for å starte byggingen av trinn tre på Begbyåsen. Denne uken smalt startskuddet med å sette opp fem nye blokker med til sammen hundre boliger.
Les mer om:

Brøt med PBBL og valgte heller OBOS: – Tror mange ikke vet at man står fritt til å velge

PORSGRUNN: OBOS har for første gang blitt forretningsfører for et borettslag i Porsgrunn. – Man står fritt til å velge ny forretningsfører, men det er forbausende få som jeg hører har byttet, sier styreleder i borettslaget Charlotte Dyrstad.
Les mer om:

Selvaag gir ikke mer penger til Fornebubanen

Selvaag Bolig ønsker ikke å bidra med mer penger for å sikre Fornebubanen slik Obos har gjort.
Les mer om:

Obos tilbyr 300 millioner til Fornebubanen: – Alle stasjoner må bli bygget

Boligbyggelaget Obos vil gå inn med ytterligere 300 millioner kroner til byggingen av Fornebubanen i Oslo, forutsatt at alle planlagte stasjoner blir realisert.
Les mer om:

Bummen etter festen: – Det er stabilitet det handler om i OBOS

FFK-trener Bjørn «Bummen» Johansen var strålende fornøyd etter nedsablingen av Sandnes Ulf. Men samtidig fattet.
Les mer om:

Branntomten på Manglerud ligger fortsatt brakk, men det jobbes i kulissene

År etter år ligger branntomten på Manglerud brakk, men det jobbes fortsatt for å bygge boliger der. Obos regner med å sende inn planforslaget sitt før sommeren.
Les mer om:

For 150 kroner får du høre både Chris Holsten, Madcon og Gabrielle i Gamlebyen

Nå er det klart. OBOS på Månen har i år hentet inn Chris Holsten, Madcon og Gabrielle.
Les mer om:

Disse var på FFK-kamp

FFK fikk besøk av Start i deres andre hjemmekamp for sesongen. Før kampstart var det arrangert OBOS Fanzone rett utenfor stadion. Her var det en rekke med aktiviteter som fotballdart, skudd-leker og påskeeggjakt for store og små. I tillegg var det underholdning på scenen. Omtrent 5.000 mennesker tok turen til Fredrikstad stadion.

Reagerer på plassering av boligprosjekt på Lambertseter: – Trist at Obos tilbyr noe slik

Potensiell støy fra T-banen har fått Kristin Jordfald til å reagere. Nå vil hun ikke lenger flytte inn i leilighet i det nye Obosprosjektet Bølgelengden på Lambertseter.
Les mer om:

OBOS presenterte sitt sosiale Furuset-prosjekt: – Får noe mer enn bare en bolig

Bydelshuset på Furuset var arena da OBOS inviterte til møte om prosjektet «Urban Village» som vil reises bare et steinkast fra Trygve Lies plass. 
Les mer om:

Jobber med spennende planer for nedlagt skole: – Neppe egnet som boligfelt, skal primært bli nærmiljøanlegg

Verken Block Watne eller OBOS har vært interessert i å gå videre med boligplaner ved Åttekanten på Vesterøy. Nå blir det kastet frem nye ideer for skoleområdet.
Les mer om:

OBOS girer opp deleie-satsing slik at flere kan kjøpe sin egen bolig

Boligbyggelaget vil nå tilby halvparten av deres nye boliger til under fire millioner etter såkalt deleie-modell. Det betyr at man «kun» trenger å kjøpe halve leiligheten – resten kan man leie til man har råd til å kjøpe hele.
Les mer om:

Vollebekk-suksessen utvides

Da OBOS-leilighetene på Vollebekk sto ferdig, ble det også testet en ny modell for boligkjøp, der man kjøper en del av leiligheten og leier resten fra OBOS. Nå skal flere leiligheter selges med den modellen.
Les mer om:

Vannposten: Store hus, store drømmer - og noen bommerter

OBOS og Groruddalen er uomtvistelig sammenvevd. Små og store borettslag rundt om i den ganske dal ble i sin tid bygd av selskapet - uansett om det var i 1965 eller 2021.
Les mer om:

Tønsbergs nye bydel

Flere har nok fryktet at ScanRope-tomten bare skal bli et nytt Kaldnes Brygge. Men de første skissene fra samarbeidspartnerne OBOS og ScanRope Eiendom bærer bud om noe som kan bli befriende annerledes.
Les mer om:

Ny Obos-satsing skal få flere inn på boligmarkedet

Obos skal over de fem neste årene tilby medlemmene minst 8.500 leiligheter med nye boligkjøpsmodeller. Målet er å få flere inn i boligmarkedet.
Les mer om:

Ny Obos-satsing

Obos skal over de fem neste årene tilby medlemmene minst 8.500 leiligheter med nye boligkjøpsmodeller. Målet er å få flere inn i boligmarkedet.
Les mer om:

Naboene kan smile etter fagetatens vurdering: Skudd for baugen for OBOS-blokka

I snart fire år har naboene jobbet mot planene for OBOS sitt digre sirkelbygg på Ammerud. Nylig kom Plan- og bygningsetaten med sin vurdering av forslaget - der de ikke anbefaler å gå videre med planene. Nå er håpet at bystyret lytter til fagetaten, og dermed skroter forslaget når det skal til politisk behandling.
Les mer om:

Nå fortsetter utbyggingen av Begbyåsen – 420 nye boliger settes opp

Det blir stor aktivitet på Begbyåsen fremover når Obos Block Watne starter på sitt siste delfelt.
Les mer om:

Gullavtale gir 900 barn på AKS gratis svømmeopplæring på Lambertseter: - Behovet er ekstremt stort

En fersk undersøkelse viser at det bare er fire av ti barn som kan svømme når de blir ti år. Derfor er avtalen mellom Lambertseter Svømmeklubb (LSVK) og OBOS gull verdt.
Les mer om:

Sponser kombinert

OBOS inngår sponsoravtale på 25 millioner kroner med kombinertlandslagene. Kravet er at minst halvparten brukes på kvinnene.
Les mer om:

Boliggigant putter stort beløp inn i skigruppa: - Det betyr at vi kan holde kostnadene nede

900 kroner i året koster det for de yngste barna å gå på ski i Rustad IL. En gullkantet sponsoravtale med OBOS gjør at den populære skiklubben kan holde prisen så lav samtidig som de får gjennomført mange spennende prosjekter.
Les mer om:

Til topps i OBOS Oslo Skifestival: Stortalentet Sigurd slo til på «hjemmebane»

Til tross for restriksjoner og begrensninger ble helgens utgave av OBOS Oslo Skifestival igjen en stor suksess som arrangørklubben Høybråten og Stovner har all grunn til å være stolte av. Sportslig sett ble det også en skikkelig opptur da hjemmehåpet Sigurd Lysberg Lehn klinte til og viste samtlige konkurrenter ryggen i G16-klassen.
Les mer om: