Nyheter om OBOS


Margrete, Rebekka og Birgitte fekk draumedag på Ullevaal

Ørsta-jentene Margrete Nybø, Rebekka Johnsen og Birgitte Bjørlykhaug fekk oppleve Ullevaal stadion og det norske herrelandslaget på nært hold under OBOS Drømmedag.
Les mer om:

Nå starter OBOS byggingen av sitt hittil største vannkraftverk

OBOS Energi starter nå byggingen av sitt hittil største vannkraftverk. I 2020 skal et nytt kraftverk i Herand i Jondal stå ferdig.
Les mer om:

Signe jublet ekstra da jernbanealternativet over Nøtterøy ble skrotet - nå blir det fart i planene om 260 boliger

OBOS kunne slippe jubelen løs da det i forrige uke ble klart at Nøtterøykorridoren tas ut av planprogrammet for dobbeltspor mellom Tønsberg og Stokke. Beslutningen gir selskapet et helt annet spillerom på eiendommen enn det har hatt til nå.

Godset-treneren: – Fortet vårt er blitt et knappetelt

DRAMMEN (VG) (Strømsgodset – FK Haugesund 0-1) Den tidligere så trygge hjemmebanen Marienlyst er blitt til et aldri så lite mareritt for Strømsgodset. Klubben synker og synker på tabellen. Obos kan bli en realitet i 2019.

Styrer Glimt mot OBOS?

Les mer om:

Riise ber NFF sørge for at det kommer mer penger til klubbene

Obos sin kompensasjon til kvinnefotballen er en fantastisk nyhet for norske toppklubber, men Hege Riise (49) vil ha Norges Fotballforbund på banen.
Les mer om:

Mener FIFA ikke tar likestilling på alvor – gir kvinneklubber millioner i VM-kompensasjon

Obos sparker FIFA på leggbeskytteren: Til neste år vil de betale rundt tre millioner kroner i kompensasjon til norske og svenske klubber som avgir spillere til kvinnenes fotball-VM i Frankrike.
Les mer om:

Ivar Hoff etter LSK-marerittet: Lillestrøm meldte seg inn i Obos i dag

Fotballekspert og Lillestrøm-patriot Ivar Hoff er skremt over hva laget viste i 0–3-tapet mot Start.
Les mer om:

Nå er store ting iferd med å skje for Markus Solbakken

Det er en stor fordel å ha en pappa som Ståle Solbakken hvis du har planer om en fotballkarrière, ikke bare genetisk, men du har en med erfaring og kontakter som kan hjelpe. Markus Solbakken som nå er 18 år fikk råd av sin far om å fortsette en stund til for HamKam.

Råde-juniorene til topps i OBOS Cup

(Idd-Råde 0-5) Juniorfinalen i OBOS Cup ble mildt sagt en fantastisk opplevelse for Rådes unggutter.
Les mer om:

– Utsettes renteoppgangen kan det booste boligmarkedet igjen

Boligprisene i OBOS fortsatte å stige i august. OBOS-sjef Daniel Kjørberg Siraj tror tallene for totalmarkedet som legges frem onsdag, vil vise samme trenden. Men så kan det være slutt, tror Bjørn Erik Øye i Prognosesenteret.

Real Madrid likte ikke Sevilla ville kjøpe deres gamle spiss

Da Real Madrid for et år siden solgte spissen Mariano Díaz til franske Lyon var det med en klausul at hvis Lyon ville selge så kunne Real Madrid komme foran og kjøpe til samme pris. – Litt som et OBOS medlemskap med andre ord.  Lyon er superfornøyde de kjøpte Mariano Díaz for 8 millioner Euro og selger han nå et år senere for 30 millioner euro. Real Madrid kunne ikke tenke seg å ha Mariano Díaz i Sevilla, en klubb som blir en alvorlig konkurrent i årets La Liga sesong. ¡Bienvenido a tu casa, @marianodiaz9!#WelcomeMariano | #HalaMadrid pic.twitter.com/AXvM6889C7 — Real Madrid C.F.

Eiendomsselskap utfordrer Obos – nå kan du bli JM-medlem

Snart kan du få forkjøpsrett og visning før alle andre i nye leiligheter fra utbyggeren JM. Om du er medlem, da.
Les mer om:

Pengedryss til fritidsklubben: - Nå utvider vi!

- Vi er veldig takknemlige, sier leder av fritidsklubben, Merete Grytten, om pengegaven fra OBOS.
Les mer om:

OBOS har solgt færre boliger, men ender likevel på et solid resultat

OBOS-konsernet hadde et resultat på 1.643 millioner kroner første halvår 2018 – 288 millioner kroner mer enn på samme tid i fjor.
Les mer om:

Bori-sjefen varsler søksmål mot staten: – Ulovlig forskjellsbehandling

Finansdepartementet nekter tre boligbyggelag å starte bank til tross for at konkurrenten Obos har fått tillatelse til det. De tre boligbyggelagene varsler nå søksmål, og klage er allerede sendt til EFTAs overvåkingsorgan ESA.
Les mer om:

ABBL varsler søksmål etter bank-nei

Mens konkurrenten OBOS har fått ja til å drive bank, fikk Asker og Bærum boligbyggelag (ABBL) og to andre boligbyggelag nei fra Finansdepartementet. Nå varsler de søksmål mot staten.
Les mer om:

Ett skritt videre for nye Holmlia senter

Byrådet har gitt Obos grønt lys til å bygge et nytt og etterlengtet senter på Holmlia. Siste ord i saken har bystyret.
Les mer om:

Kaptein Kristian Jahr på Strømmen var sentral da Sogndal ble slått 1–0

Det har ikke gått enkelt for førstedivisjonslaget (Obos) Strømmen IF i år, men tirsdag slo de Sogndal 1–0. Kristian Jahr fra Fagernes er kaptein og toneangivende på laget.

Kommunal eiendom blir til 180 leiligheter

Obos og Veidekke Eiendom har kjøpt en kommunal tomt på Hamar vest for 60 millioner kroner. 180 nye leiligheter skal imøtekomme befolkningsvekst.
Les mer om:

Om boligdrømmer, fremtidens samfunn og Månefestivalen

Steinar Frølandshagen forklarer satsingen OBOS på Månen: – Månefestivalen bidrar til at Fredrikstad blir en attraktiv by. En attraktiv by bidrar til at mennesker ønsker å bo her. Og mennesker som ønsker å bo her må ha en bolig.
Les mer om:

Full klaff for OBOS på Månen

Billettene til OBOS på Månen har vært utsolgt i lang tid, artist-lineupen kunne knapt blitt bedre, og i år som i fjor sørget værgudene for at arrangementet fikk et helt fantastisk vær.
Les mer om: