Nyheter om OBOS


Anne-Grethe møtte Obos-ledelsen: – Man kan ikke bare være nettroll

Bare 15 representanter fra Obos sine 500 borettslag i Oslo møtte opp da konsernledelsen avholdt dialogmøte på hovedkontoret på Hammersborg.
Les mer om:

Fredrikstad – byen for de få?

Hva slags Fredrikstad ønsker vi oss i fremtiden – og hvem skal bo her? Ender dagens boligpolitikk opp med at bare familier med god inntekt og velstående pensjonister har råd og ønske om å bo i byen? Hva med alle de andre? Disse deltar i debatten⚫️ Steinar Frølandshagen er regiondirektør OBOS Østfold og OBOS Vestfold ⚫️ Hannah Berg er gruppeleder for Rødt i bystyret i Fredrikstad ⚫️ Siri Martinsen er varaordfører i Fredrikstad.

Signalbygget ble skrinlagt – dette er de nye planene for branntomten på Manglerud

På branntomten i Våronnveien 17 planlegges det nå et nytt bygg, som er mer i tråd med omgivelsene enn tidligere forslag fra Obos.
Les mer om:

Takket nei til en milliard pluss for kaptein Marquinhos

Det er tydelig den franske storklubben Paris Saint-Germain ikke er opptatt av å hente inn penger, de har sagt nei takk til 2 milliarder kroner for Kylian Mbappe i et siste desperat forsøk fra Real Madrid å hente han i sommer. – RMC melder at de hadde minst enda et milliardbud på bordet. Forskjellen mellom Kylian Mbappe og Marquinhos er at mens det franske supertalentet gjerne går videre har den brasilianske forsvarsspilleren det som plommen i egget i den franske hovedstaden.

OBOS åpner Living Lab på Vollebekk

Hvordan skal vi leve og bo i framtiden? Noen av svarene skal utforskes på innsiden av denne nye boligblokka på Vollebekk i Oslo. Nå åpner OBOS Living Lab, og snart flytter beboerne inn for å bli med i jakten på framtidens hjem.
Les mer om:

Tidenes samarbeidsavtale for SF Grei: Greihallen blir OBOS-hallen

Boligbyggelaget OBOS har gått inn som hovedsponsor i SF Grei, og vil de neste tre årenene bidra med i overkant av tre millioner kroner som skal komme barn og unge til gode. Med på kjøpet fikk de navnerettighetene til den splitter nye fotballhallen.
Les mer om:

OBOS, Ålesund og Fredrikstad har en ting til felles. De bidrar til at Pentex på Rolvsøy gjør det knallbra

Bedriften Pentex på Rolvsøy har eksistert i 45 år. 2019 var et knallår økonomisk og 2020 ble enda bedre. Nå planlegges en utvidelse av lokalene. De 10 ansatte har en rekke faste kunder som stadig ønsker deres tjenester. Både i gamle bygg og når de skal oppføre noe nytt. Fremtiden ser lys ut.

Ny leiar i Ulstein næringsforum(pluss)

Carl Magnus Hegde Næss er tilsett som ny dagleg leiar i Ulstein Næringsforum. 43-åringen frå Gjerdrum kjem frå jobben som eigedomssjef i OBOS Eiendom.

Obos med store planer på Rosenholm - kan gi opptil 2000 boliger

Et stort område langs toglinjen mellom Holmlia og Rosenholm er kjøpt opp med tanke på boligutvikling.
Les mer om:

Obos med nytt storprosjekt sør i Oslo

Obos har kjøpt opp rundt 100 mål eiendom på Rosenholm i bydel Søndre Nordstrand i Oslo. Planen er å bygge opp mot 2.000 leiligheter, skriver Aftenposten.
Les mer om:

Fyrer løs etter poengdeling: – Dårligere enn samtlige spillere i OBOS

(Strømmen – FFK 1-1) Joakim Klæbo fyrer løs mot dommertrioen etter at FFK spilte uavgjort borte mot Strømmen onsdag kveld.
Les mer om:

Nesten 15.000 har meldt inn forkjøp via Obos sine nettsider hittil i år – nå kan du slå til på 12 boliger i våre bydeler

– Dette er en av de største fordelen med å være medlem hos oss, forteller kommunikasjonsdirektør Åge Pettersen.
Les mer om:

Oslo kommune i dialog med «flere aktører» om å starte boligselskap

Først var det kun Obos – men etter anklager om forskjellsbehandling er byrådet i Oslo nå i pågående samtaler med flere…
Les mer om:

Borettslag kranglet med Obos om renten. Det kan de spare hundretusenvis av kroner i året på.

Borettslaget i Kværnerbyen kan spare flere hundre tusen kroner årlig på styrelederens grep. Det kan trolig flere.
Les mer om:

Obos-medlemmene vedtok demokratiprosjekt – opprørere fikk ikke plass i styret

Rekordmange deltok på generalforsamlingen i Obos, men medlemsopprøret fikk ikke flertall for å kaste medlemmene i valgkomiteen og representantskapet.
Les mer om:

Heldige som bor i Norge - og Telemark

Kommentar: Om det er en ettervirkning av pandemien, vet jeg ikke, men mistilliten brer om seg i offentligheten. Nå er det åpenbart tid for et skikkelig oppgjør med det bestående. I Oslo kommune, i den svenske Riksdagen - kanskje med den norske regjeringen, både her og der. Jeg kunne nevnt Obos og Norwegian i samme slengen, der det også er tillitsdrama på gang. Og jeg må innrømme jeg uansett priser meg lykkelig. Over å bo i Norge. Og over å bo i Telemark.

Kokkos og kaos – nå lever Obos!

FB-sportens Erik A. Pedersen oppsummerer den sjette serierunden i OBOS-ligaen.
Les mer om:

Milliondryss til lag og foreninger fra OBOS – disse får i Nordre Aker

Over 600 idrettslag, korps og kulturtilbud landet rundt får nå til sammen 20 millioner kroner i støtte fra OBOS etter forslag fra OBOS-medlemmene.
Les mer om:

Full seier over Obos. Dropper stridsprosjekt på Manglerud

Tre uker før generalforsamlingen i Obos møtte Lars Ruud og de andre beboerne i Manglerudjordet borettslag en Obos-sjef som lyttet til ønskene deres. – Vi burde tatt denne beslutningen mye før, innrømmer en ydmyk konsernsjef.
Les mer om:

Obos - en viktig medspiller

Les mer om:

Neste trinn i Begbyåsen: Ja til fem nye blokker med 99 leiligheter

Obos Nye Hjem har nå fått grønt lys for det neste trinnet i utbyggingen av Begbyåsen: Fem nye boligblokker med totalt 99 leiligheter. Byggestart blir trolig til neste vår.
Les mer om:

Fargedesigner ut mot Obos-sjefens Lambertseter-skryt: – Lar meg provosere

Dagny Thurmann-Moe mener Obos gjør alt annet enn å bevare drabantbyens kvaliteter. – Vi tilfører nye kvaliteter, svarer boliggiganten.
Les mer om: