Nyheter om Obama


Obama-paret om abortutkast: – Et tap for alle

Et lekket utkast fra Høyesterett om kvinners rett til abort i USA, har satt fyr på det offentlige ordskiftet i landet. Nå krever Michelle og Barack Obama at abortretten blir lovfestet.

Obama tilbake i Det hvite hus – for én dag

Nostalgi, feiring og en dose humor oppsummerte stemningen da Barack Obama besøkte sin tidligere visepresident Joe Biden i Det hvite hus tirsdag.

I natt kan Billie Eilish bli historisk

Natt til mandag er det endelig klart for årets Grammy-utdeling etter å ha vært corona-utsatt i tre måneder. Det skal deles ut priser i 70 kategorier med «alle» fra Lady Gaga til Barack Obama blant de nominerte.

I natt kan Billie Eilish bli historisk

Natt til mandag er det endelig klart for årets Grammy-utdeling etter å ha vært corona-utsatt i tre måneder. Det skal deles ut priser i 70 kategorier med «alle» fra Lady Gaga til Barack Obama blant de nominerte.

I natt kan Billie Eilish bli historisk

Natt til mandag er det endelig klart for årets Grammy-utdeling etter å ha vært corona-utsatt i tre måneder. Det skal deles ut priser i 70 kategorier med «alle» fra Lady Gaga til Barack Obama blant de nominerte.

Malia Obama (23) fikk Amazon Prime-jobb

Tidligere presidentdatter Malia Obama har fått jobb som manusforfatter på den nye TV-serien til Donald Glover.
Les mer om:

Russland-ekspert mener Vladimir Putin ble avslørt av Angela Merkel

– Merkel skal ha sagt til Barack Obama at Putin lever på en annen planet.

Barack Obama fordømmer Russlands invasjon av Ukraina

Tidligere president i USA, Barack Obama, fordømmer Russlands invasjon av Ukraina. Hardtslående sanksjoner er nødvendig, sier Obama.

- Aldri sett ham så rasende

I ei ny bok kommer det fram at Obama skal ha fått Trump til å se rødt under et arrangement i 2011.

Obama på Cop26: De fleste land har sviktet

De fleste land har sviktet løftene de avga i forbindelse med Parisavtalen, sa tidligere president Barack Obama på klimatoppmøtet i Glasgow mandag.

- Han er ødelagt

USAs tidligere president Barack Obama letter på sløret om konas rolle i vennskapet med rockestjernen Bruce Springsteen.

- Han er ødelagt

USAs tidligere president Barack Obama letter på sløret om konas rolle i vennskapet med rockestjerna Bruce Springsteen.

Obama ber canadierne stemme på Trudeau

USAs tidligere president Barack Obama anbefaler canadierne å stemme på statsminister Justin Trudeau i mandagens valg.

Obama hyller heltene fra 11. september

USAs tidligere president Barack Obama hyller amerikanske helter som ofrer seg for andre, på 20-årsdagen for terrorangrepene i 2001.

Obama får kritikk etter stjernespekket bursdagsfest

Barack Obama feiret lørdag sin 60-årsdag med dansing, kake og hundrevis av gjester. Det har fått sosiale medier til å rase.
Les mer om:

Raser mot feiring

USAs tidligere president Barack Obama møter motstand blant republikanere, etter at 60-årslaget hans på ferieøya Martha's Vineyard ble kjent. Det hvite hus avviser kritikken.

Utgir bok sammen

Barack Obama og Bruce Springsteen gir ut bok sammen i oktober om oppvekst, politikk og verdier i USA. Boken er basert på podkasten Renegades: Born in the USA.
Les mer om:

- Vi må være bekymret

Barack Obama er bekymret for tilstanden til det amerikanske demokratiet.
Les mer om:

Engelsk journalist: Manchester United på handletur i Danmark

Selv om vi har Erling Haaland og Martin Ødegaard helt der oppe i verdenstoppen, er vi småmisunnelig på våre danske naboer. En haug med danske talenter spres kontinuerlig rundt til de største klubbene i de beste ligaene. Jesper Lindstrøm er nestemann ut. Brøndby-spilleren fikk debuten i 2019 og har som 21-åring rukket å få med seg 65 kamper for Superligaklubben. Les: Sheffield United: Kommer ikke på tale med billigsalg Solide 15 scoringer, 15 assists og et solid skuddbein har fått United til å trekke til Danmark.

Dette må jo være perfekt for Martin Ødegaard

Hvis du føler det litt småforvirret denne tirsdagen er du hvertfall ikke alene. Mens lukten etter after shave´n til Zinedine Zidane fortsatt henger i gangene hos Real, lanseres Carlo Ancelotti som ny manager. Med tre år igjen av kontrakten som frelser i den blå delen av Liverpool, bestemte Florentino Perez seg for å ringe Ancelotti. Les: Ajax-talent Brian Brobbey signerte for RB Leipzig – så forsvant motivasjonen med Nagelsmann ut døra Og når Real Madrid ringer, så sier du ja. Spesielt når du tidligere har hevet Reals 10.

Ajax-talent Brian Brobbey signerte for RB Leipzig – så forsvant motivasjonen med Nagelsmann ut døra

Når du bestemmer deg for å forlate talentfabrikken Ajax som 19-åring, da søker du en klubb hvor du vet du får utviklet deg videre på banen. Brian Brobbey valgte RB Leipzig. Eller rettere sagt Julian Nagelsmann. Les: Barcelona trenger 10 dager for å løsne knuten For etter at Nagelsmann forlot Leipzig, er ikke nederlenderen like tent på å coaches av Jesse Marsch. Sehr Schön Brian Brobbey!

Manchester Evening News: United skal ha tre ekstreme forsterkninger i sommer

Det er knapt en av verdens beste spillere som ikke kobles til Manchester United. Kanskje vi skal skylde på Alex Ferguson, som levde etter regelen om å bygge opp de beste spillerne i verden – de han manglet skulle han hente fra andre klubber. Uansett, ryktene sitter løst rundt United. Men når den «sindige» lokalavisa Manchester Evening News tillater seg å være konkret om kommende forsterkningen, da ligger det noe i lufta i den røde delen av byen.

Leonardo svarer på ryktene om Pochettino-exit

Tottenham står uten manager. Pragmatiske Daniel Levy har tydeligvis ikke noe problem med å svelge stoltheten og jobbe for å hente Pochettino tilbake til London, men når jobben hos Real Madrid også står ledig, må London-klubben uansett vente på gangen. Det er egentlig helt vilt at Pochettino skulle forsvinne fra PSG før han hadde kommet igang. Selv PSG kan ikke dømme Pochettino etter en halv sesong med manglende suksess i Champions League og Ligue 1.

«På tide å finne noe nytt»

Tottenham forsvarer Serge Aurier har aldri lagt skjul på at han en dag returner til Paris, «en dag» kan komme fortere enn mange trodde. – I løpet av årets sesong satte Serge Aurier to mål på 19 kamper i Premier League. Tottenham-forsvareren har også en avtale med klubben frem til sommeren 2022. – Men han vil dra akkurat nå. Les: Stan Collymore tror løpet er kjørt for Manchester United «Alle er klar over at hvis jeg hadde ønsket å forlenge kontrakten med Tottenham, hadde jeg allerede gjort det.

Tidligere tysk finansminister skal ha blitt overvåket: – Det er absurd

Konfronterte Obama om overvåkning i 2013, men visste ingenting om at han selv kan ha blitt utsatt for amerikansk spionasje.
Les mer om:

Mest lest siste uke