Nyheter om Oasis


Fant igjen gammel Oasis-låt

En av dem viste seg å inneholde den 15 år gamle låten Don’t Stop…, som aldri ble utgitt av Oasis. – Jeg trodde den var tapt for evig, kommenterer Noel Gallagher på Twitter, hvor han også slapp låten, melder NME. Gallagher skriver videre at så vidt han kjenner til er den eneste innspilte versjonen av låten fra en lydsjekk i Hong Kong for rundt 15 år siden. Frem til nå. pic.twitter.com/1FhN6oIurU — Noel Gallagher (@NoelGallagher) April 29, 2020 The post Fant igjen gammel Oasis-låt appeared first on GAFFA.no.
Les mer om:

Atletico Madrid bygger mur mot Liverpool

Av naturlige årsaker er det lenge siden vi har hørt om Donalds mur mot Mexico, men prinsippet om å bygge mur mot noe man frykter, står der fortsatt. Overført til fotballens verden vil det si å utvide utkjøpsklausulen på sine stjernespillerne. Forrige uke hevdet El Mundo Deportivo at Liverpool allerede i 2018 hadde peilet seg inn mot Atletico-spilleren Thomas Partey, men hadde brukt opp pengene til andre overganger.

Sky Sports: Odion Ighalo tilbudt 5 millioner i uken

Låneoppholdet Manchester United ser ut til å bli en meget lønnsom affære som Odion Ighalo. Han har vært en suksess siden han kom fra den kinesiske storklubben Shanghai Shenhua. Manchester United manager har kontaktet den kinesiske klubben for å få en pris for kjøp, noe de har gitt han, men nå som Ighalo er superstjerne vil de gjerne han han tilbake.

Personlig genistrek å forlate Liverpool

Han har blitt kalt grisk og verre ting etter at han valgte bort Anfield for Manchester City. Den tidligere Liverpool-manageren mener valget var gjennomtenkt og riktig. Ikke ofte vi hører en manager forsvare spillere som melder overgang til fotballfienden, men Brendan Rodgers har fått ting på avstand siden 2015. Overgangen til City på rundt 630 millioner kroner slo alle rekorder for engelske spillere.

Liverpool presset Barcelona til et lynraskt spillerkjøp

Verdens største og beste klubber opplever kontinuerlig at de jakter de samme talentene. Denne gangen var det Barcelona som plutselig fikk dårlig tid. Gustavo Maia har som 19-åring fått toppklubber til å ta veien over til Brasil de siste månedene. Ifølge Marca har Barcelona allerede blitt enige med Sao Paulo og tenåringen om en overgang. Selv prosessen gikk overraskende hurtig – godt hjulpet av Liverpool og Atletico Madrid. Les: Dette er virkelig ikke bra, Hazard Vi lar Maias agent fortelle. -Personen som oppdaget ham var en speider fra Barcelona.

Dette er virkelig ikke bra, Hazard

Vi digget Eden Hazard i Premier League, og kan fortsatt se for oss den gangen belgieren lekende driblet rundt halve Liverpool-forsvaret før han avsluttet med scoring. Et ekte fotballgeni! Det var dengang da. Det har vært merkelig tyst fra Real Madrid-manageren, presidenten og supporterne når det gjelder deres tiltenkte nye verdensstjerne Hazard.

Liam Gallagher vil gjenforene Oasis

Oasis splittet opp i 2009, og det har vært isfront mellom brødrene Liam og Noel siden. Men nå er yngste blad Gallagher på forsoningsferd, skriver NME. I kjølvannet av koronakrisen vil han gjerne spille en veldedighetskonsert med sine gamle kumpaner. «Kom igjen, Noel, vi kan gå tilbake til våre fantastiske solokarrierer etterpå», skriver Liam Gallagher på Twitter. LES OGSÅ: VIRTUELL KONSERTGUIDE: I disse dager skjer alt på nettet. Den kjølige stemningen mellom Oasis-brødrene er mye omtalt.

Grammy 2020: Her er vinnerne og det beste fra showet

OPPDATERT: Grammy-videoene av opptredene hos YouTube ble – dessverre – gjort utilgjengelig i Norge og derfor fjernet. Bittersøt feiring. Årets største musikkfest Grammy ble arrangert i natt, og ble egentlig en av de bedre på lenge. Men noen timer før utdelingen startet kl. 17:00 (kl.

Liam Gallagher med sjokkbeskjed på Twitter

Mange fans har nok gitt opp håpet om at brødrene Gallagher en gang skal begrave stridsøksene og legge ut på turné med Oasis igjen.

Store nyheter fra The Who

Veteran-rockerne The Who har offentliggjort detaljer om sitt første album på 13 år. Utgivelsen får den enkle tittelen Who, og slippes 22. november. Du kan høre den første singelen Ball and Chain lenger ned i denne saken. Det er en ganske politisk, melodisk rockelåt om fangeleiren Guantanamo som ikke ble stengt selv om Barack Obama i sin tid lovte nettopp dette, og som også Donald Trump siden har valgt å holde åpen. Albumet ferdig for bare et par uker siden Albumet inneholder 11 sanger og er hovedsakelig spilt inn i London og Los Angeles gjennom fjoråret og sommeren i år.

Gjenforent etter 10 års pause

Pilton Party er en årlig «etterfest» som arrangeres av Glastonbury-festivalen til inntekt for lokalsamfunnet og dets arbeidere. Flere store artister har spilt på Pilton Party opp gjennom årene, sist med Liam Gallagher fra Oasis i fjor høst. Hemmeligheten om årets overraskelse ble sjeldent godt bevart, og selv om enkelte bookies i England hadde riktig band som odds-favoritter til å være kveldens «special guest» var det ingen som var sikre før de ble annonsert fra scenen.

Rap på fem språk du kanskje ikke kan

Enten du liker norsk eller engelsk hip-hop har 2019 allerede bydd på en drøss med varierte svisker fra artister med helt forskjellig sound. Fra for eksempel KingSkurkOne og Arif til Lil Nas X, YBN Cordae, City Girls, Chance The Rapper og Drake – det finnes noe for alle. Men vet du hvilke artister som preger spillelistene til de 6,7 milliarder menneskene som hverken foretrekker engelsk eller norsk? 730.no presenterer her et lite utvalg artister innen den «urbane» sjangeren som vi mener kan representere fem språk få i Norge kan. Fransk: Heuss l’Enfoiré 27-åringen hadde sitt første gjennombrudd i

Hest løp inn til andreplass – så segnet den død om på Jarlsberg

Finstammede Oasis Tile avsluttet sterkt til sølvplass i 4. løp, bak den store og suverene favoritten, Another Creation. Da Oasis Tile kom tilbake til stallområdet falt den død om.
Les mer om:

Disse konsertene kan du ikke gå glipp av på Bergenfest

Et sikkert sommertegn i Vestlandets hovedstad er at byens mange portrom blir dekorert av årets Bergenfest-plakat, en plakat som byr på et bredt sammensatt program som bør tilfredsstille de fleste: Øverst finner man Bon Iver, Madrugada, Tove Lo og Robert Plant, men om man ser litt lengre ned glimter norske artister som Unge Ferrari, Razika og Pom Poko, som det er vel verdt å låne et øre til, frem.

Mennene bak «Trainspotting» lager film om ikonisk plateselskap

Plateselskapet Creation Records sto bak noen av 80- og 90-tallets største musikknavn i Storbritannia. Vi nevner i fleng Oasis, Primal Scream, My Bloody Valentine, Slowdive og The Jesus & Mary Chain. Nå skal det lages film av historien bak det utradisjonelle selskapet under tittelen «Creation Stories». LES OGSÅ: Flyttet konsert – ville ikke gå glipp av Neil Young. Produksjonsselskapet bak har sikret seg både den kjente forfatteren Irvine Welsh og regissør Danny Boyle på laget, melder Deadline. Boyle skal være produsent på filmen mens Welsh har stått for manus sammen med Dean Cavanagh.
Les mer om:

277 smittet av omgangssyke på cruiseskip

Til sammen 277 passasjerer og ansatte på et av verdens største cruiseskip, Oasis of the Seas, har blitt smittet av norovirus.
Les mer om:

277 smittet av omgangssyke på cruiseskip

Til sammen 277 passasjerer og ansatte på et av verdens største cruiseskip, Oasis of the Seas, har blitt smittet av norovirus.
Les mer om:

277 smittet av omgangssyke på cruiseskip

Til sammen 277 passasjerer og ansatte på et av verdens største cruiseskip, Oasis of the Seas, har blitt smittet av norovirus.
Les mer om:

277 smittet av omgangssyke på cruiseskip

Til sammen 277 passasjerer og ansatte på et av verdens største cruiseskip, Oasis of the Seas, har blitt smittet av norovirus.
Les mer om:

277 smittet av omgangssyke på cruiseskip

Til sammen 277 passasjerer og ansatte på et av verdens største cruiseskip, Oasis of the Seas, har blitt smittet av norovirus.
Les mer om:

Ny trailer for Ready Player One: Velkommen til Oasis

Steven Spielbergs storslåtte sci-fi-film nærmer seg!
Les mer om:

1988 var et godt år for indiepop

I 1988 ventet verden fortsatt på Blur og Oasis, men britisk gitarpop vokste seg stadig sterkere.
Les mer om:

Rinspeeds oase

Hvert år kommer sveitseren Frank M. Rinderknecht opp med en ny ide. Årets heter Oasis og er en rullende oase.
Les mer om:

Ukens premierer

Inferno, troll, Oasis og barneranere på vei til kinolerretet.
Les mer om:

Beatles-McCartney glefser tilbake mot Oasis

I 1996 hevdet Oasis at de var «større enn The Beatles». – Det var deres største tabbe, sier Paul McCartney.
Les mer om: