Nyheter om Nyttår


Sier ja til tre jobber i én

- Jeg kommer til å svare ja til jobbtilbudet. I utgangspunktet vil jeg være på plass i Eigersund til nyttår, kanskje før.
Les mer om:

Siv Jensen får NHO-kjeft for nye tipsregler

NHO reiseliv reagerer sterkt på at finansminister Siv Jensen (Frp) fra nyttår pålegger arbeidsgivere å rapportere inn tips til skattemyndighetene.

Vil holde nattåpent på Evenes(pluss)

Fra nyttår blir det nattåpent på Circle K Evenes, samtidig som stasjonen blir Truckers Club for lastebilsjåfører.
Les mer om:

Gang- og sykkelveien langs Griniveien ferdig til nyttår

Arbeidene med gang- og sykkelveien langs Griniveien er inne i sluttfasen. Til nyttår kan syklistene tråkke til.
Les mer om:

Fra nyttår kan de verste trøbbelmakerne få elektrosjokk på 50.000 volt i kroppen

Allerede fra nyttår henges det nye maktmiddelet i beltene til politipatruljene i Fredrikstad.
Les mer om:

Stadig flere vraker campingvogna

Pågangen har økt, sier Norsk Gjenvinning, etter at det ble innført vrakpant på campingvogner ved nyttår.
Les mer om:

Kåre Ingebrigtsen og Erik Hoftun stevner Rosenborg

Nå får vi vite hva retten mener om sparkingen av Kåre Ingebrigtsen og Erik Hoftun i sommer. Vi vet at trenere sitter løst, men de har samme rettigheter som alle andre. Stevningen blir sendt fra Ingebrigtsen/Hoftun og deres advokater til Sør-Trøndelag tingrett om få dager, skriver VG. – De får støtte av Trenerforeningen når han går til sak mot sin tidligere arbeidsgiver. Les: Brutter’n har fått seg ny jobb Ingebrigtsen og Hoftun fikk sparken som henholdsvis hovedtrener og assistenttrener i trønderklubben 19. juli.

Svein Bomodden har snart skrevet ut sin siste bot: Slutter ufrivillig som parkeringsvakt

Etter to tiår som parkeringsvakt i Tvedestrand må Svein Bomodden ganske ufrivillig skrive sin siste bot til nyttår. Som 70-åring må han gå av som parkeringsvakt, selv om han kan fortsette å kjøre buss til han blir 75.
Les mer om:

Går tilbake på beslutning om blodsukkermåler

I mai ble det besluttet at diabetes-sensoren FreeStyle Libre skulle leveres til norske sykehus. Nå er saken utsatt til over nyttår.
Les mer om:

Forventer et rush av nye avtaler om aksjesparekonto

Det har til nå blitt opprettet over 338.000 aksjesparekontoer for aksjefond. Det begynner å haste med å utnytte gunstig skatteregel før nyttår, minner Verdipapirfondenes forening om.
Les mer om:

Skal fylle dette Asker-bygget før nyttår

Asker Teks eier Ferd satser på å ha fylt bygget før nyttår. Sist inn er kreftkur-selskapet Astellas. Miljøet med andre legemiddelbedrifter var et viktig argument da selskapet skulle velge nytt tilholdssted.
Les mer om:

Det sprer seg som en epidemi i Premier League

Da fotballreglene gjorde tilbakespill til keeper mindre attraktivt, så vi en haug med komiske situasjoner der keeperne som var vant til å bruke hanskene plutselig måtte ta frem ferdigheter med beina – som veldig få hadde på lager. Nå er vi jommen tilbake til en ny æra med keeper-tabber langs bakken. Liverpool har så langt stilt i egen klasse med Loris Karius´ og Alisson´tafatte forsøk på å drible seg ut av feltet. Les: Se Alisson ute på bærtur Nå er det Arsenals Petr Cech som melder seg på i klubben.

Tidligere Vålerenga-spiller har fått nok av øst

Han har en fortid både i Vålerenga og Stabæk. Så førte eventyrlysten ham til Makedonia, Russland og Kasakhstan. Nå har 25-åringen fått nok av Øst-Europa, og planen fremover er å bli lagt merke til av Lars Lagerbäck. Ifølge Eurosport gjenstår kun formaliteter før Chuma Anene blir klar for danske Midtjylland. – Jeg er på vei til Danmark nå. Jeg håper det går i boks, sier han ifølge Eurosport.no. Var fornøyd med betingelsene i Øst-Europa. Men det stopper ikke der. Anene sendes rett videre på utlån til den danske 1.

Brødre er nye eiere av praktgård

Mange har lurt på hvem som har kjøpt eiendommen Midtbø på Nes Verk. Nå er det klart at det er brødreparet Terje Stormo (33) og Espen Stormo (25) som overtar stedet til nyttår.
Les mer om:

Bilen du har bestilt får avgiftssmell - Hva gjør du?

Ingen vet hva avgiftene på bil blir etter nyttår.
Les mer om:

Klar for å ta Ekornes av børs

Snart går fristen for å ta første av tre vaksinedoser ut. Etter nyttår må kvinner i målgruppen selv betale flere tusen kroner for vaksinen.
Les mer om:

Kan bli 80.000 dyrere over natten

Bilselgere frykter avgiftsspøkelse. Etter nyttår vet ikke bransjen hva bilene vil koste.
Les mer om:

Nå haster det om du vil ha gratis HPV-vaksine

Snart går fristen for å ta første av tre vaksinedoser ut. Etter nyttår må kvinner i målgruppen selv betale flere tusen kroner for vaksinen.
Les mer om:

Fotland mølle kan bli stengt

Time-rådmannen anbefaler å innstilla museumsverksemda på Fotland frå nyttår.
Les mer om:

– Vi har biler vi ikke vet hva vil koste etter nyttår

Frode Hebnes i Bilia vet ikke hva bilene han selger, vil koste over nyttår. Både bilbransjen og bilkjøperne må i høst leve i uvisshet om hvordan nye biler skal avgiftsbelegges.
Les mer om:

Manchester United har bestemt seg – endringer skjer før desember!

Det er ikke noen hemmelighet at Jose Mourinho var misfornøyd med Uniteds arbeid på overgangsmarkedet. Spesielt i den bakre fireren blir det nå ropt varsku. En stor endring på Old Trafford kommer før nyttår.  Mourinho har åpent kritisert klubben for den manglende evnen til å signere avtale med ny midtstopper. United trenger Mourinho i sonen.

Bekreftet Erling Braut Haaland blir lagkamerat med Fredrik Gulbrandsen

Først var det Manchester United, så Juventus, nå har Molde bekreftet at Erling Braut Haaland ender opp i en søkkrike klubben RB Salzburg i en øverste divisjonen i Østerrike. Alt er klart idag, men han bytter ikke før nyttår, avtalen skal være knallgod for supertalentet som har fått en avtale som strekker seg over 5.år. Hovedtrener i Molde Ole Gunnar Solskjær er svært fornøyd: «Det betyr mye for klubben, gutten selv og laget at han får spille her ut sesongen.

Turnépremiere i Spira - kutter ut Kvinesdal

Etter noen forestillinger på Rikstetrets hovedscene, blir det turnépremiere i Flekkefjord for Erik Poppes teaterdebut. Kvinesdal mister Riksteatret fra nyttår.

Leif Inge har tjent 443 millioner kroner på aksjene siden nyttår

Tidligere konsernsjef Leif Inge Nordhammer i Salmar har i år tjent 443 millioner på aksjene han beholdt da han sluttet i 2016.