Nyheter om Nyttår


Nå slutter hun som sjef i Odd

SKIEN: Line Refsdal slutter som publikumssjef i Odd. Etter nyttår er hun tilbake som rektor ved Lunde barneskole i Skien. Men hun vil fortsatt bidra i skiensklubben.
Les mer om:

NHO-seminar: Vil ha Svalbard-støtte også i 2021

25 millioner kroner i statsstøtte fram til nyttår bejubles av bedriftsorganisasjonene. De mener støttetiltak trengs også i 2021.
Les mer om:

Tysklands regjering planlegger ny milliardgjeld

Den tyske regjeringen presenterer et budsjettutkast for 2021 som innebærer ny gjeld på 96 milliarder euro. Forbundsdagen skal trolig stemme over det før nyttår.

Ny mobbelov i barnehagene trer i kraft ved nyttår

Fra 1. januar 2021 trer en ny lov i kraft som forplikter barnehagene til å ha nulltoleranse mot mobbing og tydeligere regler for håndtering.
Les mer om:

Langt skadeavbrekk for Myrhol

Bjarte Myrhol er operert i skulderen og blir trolig ikke å se på håndballbanen før nyttår. Den norske landslagsprofilens danske arbeidsgiver, Skjern, bekrefter operasjonen på sine nettsider onsdag. Tirsdag ble Myrhol operert som følge av at han har slitt med smerter i skulderen i en periode. Flere injeksjoner har ikke gitt den ønskede virkningen. Egypt-VM i januar kan komme for tidlig for ham.
Les mer om:

Langt skadeavbrekk for Myrhol – spiller ikke mer i 2020

Bjarte Myrhol er operert i skulderen og blir trolig ikke å se på håndballbanen før nyttår.
Les mer om:

Langt skadeavbrekk for Myrhol – spiller ikke mer i 2020

Bjarte Myrhol er operert i skulderen og blir trolig ikke å se på håndballbanen før nyttår.
Les mer om:

Billigere og enklere pensjonssparing

Over nyttår kan flere av oss få glede av «Egen pensjonskonto», men ikke alle ...
Les mer om:

Jürgen Klopp fikk bekreftelsen: Dette er en genistrek!

På slutten av forrige uke ble det første bildet tatt av Thiago Alcantara i Liverpool-drakt. Noen dager senere spilte midtbanespilleren sin første omgang for Klopp. Noen som er i tvil om at spanjolen kommer til å gjøre nytte for seg før nyttår? Ikke Jürgen Klopp. Det var en litt snodig kamp på Stamford Bridge denne søndagen.

Regjeringen vil hjelpe flyselskapene ut året

Regjeringen ønsker å forlenge lånegarantiordningen for luftfart fram til nyttår. Målet er å hjelpe norsk luftfart gjennom en krevende økonomisk periode.
Les mer om:

Foreslår at lånegarantiordningen for luftfarten forlenges ut året

Regjeringen foreslår å forlenge trekkperioden for garantiordningen for luftfarten frem til nyttår. – Situasjonen for luftfarten i dag er mer langvarig og alvorlig enn forventet da ordningen opprinnelig ble vedtatt i mars, sier næringsministeren.

Vil forlenge lånegarantiene

Regjeringen ønsker å forlenge trekkperioden for garantiordningen for luftfart fram til nyttår. Endringen må godkjennes av Eftas overvåkingsorgan Esa før den kan tre i kraft.
Les mer om:

Lido har ikke vært hjemme i Tysvær siden nyttår

– Jeg prøver å ikke legge for mye fokus på alt kaoset, sier Lido som bor i Los Angeles og er ute med albumet «Peder".
Les mer om:

Redaktørens åremål til ende: Hilde blir kommunetopp

Redaktør og daglig leder i Svalbardposten, Hilde K. Røsvik, blir etter nyttår stabsleder for næring og kultur i Giske kommune i Møre og Romsdal.

Israel stenger ned for andre gang

Dagen før feiringen av jødisk nyttår tar til, stenges Israel ned på nytt. Myndighetene fryktet stor smittespredning i familieselskaper og bønnesamlinger.
Les mer om:

Stemte nei til å gi Narvik kommune et samisk navn: – Hvor skal man sette grensen?

Ved nyttår ble deler av den samiske kommunen Tysfjord innlemmet i Narvik kommune. Likevel stemte formannskapet i går nei til å gi nye Narvik et samisk navn. For dyrt mener rådmannen. – Argumentene holder ikke mål, sier sametingsråd.
Les mer om:

Feiret etiopisk nyttår hos Sara i Ryfoss - nå er de inne i 2013

Mandag ble det invitert til etiopisk nyttårsfeiring hos Saras Mat i Ryfoss.
Les mer om:

Tyskland: Coronavaksine kan være klar ved nyttår

Den første godkjenningen av en coronavaksine kan være klar på slutten av året eller begynnelsen av neste år, mener Tysklands legemiddelverk.
Les mer om:

Videopremiere: Dutty Dior viser frem Balestrand

Dutty Dior serverer deilig norgesreklame i musikkvideoen til «Status». I klippet ser vi ikke bare fjordar og fjell, Oslo-gutten byr også på raske biler og baris. Mer kan man nesten ikke be om. Dutty viser også frem det majestetiske hotellet i Balestrand, som selvfølgelig eies av familien til Kjartan Lauritzen. Anledningen var en session vestlendingen inviterte til tidligere i sommer. Vi tok en lynrask chat med Dutty Dior i forbindelse med videoslippet.

Foreslår skolenedleggelse fra nyttår : - Skuffet(pluss)

Kommunedirektør Vigdis Bolås, kom torsdag ettermiddag med sitt forslag til ny skolestruktur i Indre Fosen kommune i kommunestyrets møte.
Les mer om:

Sarpsborg hentet keeper

Målvakten Simon Thomas har blitt hentet til Sapsborg 08 ut inneværende sesong. – Vi hadde ikke hentet keeper om ikke Simen Vidtun Nilsen ble skadet. Han er en keeper vi har stor tro på, men når han knakk tommelen, måtte vi agere. I Simon Thomas får vi en keeper som kommer til oss med god erfaring fra norsk fotball, senest i KFUM Oslo hvor han har stått regelmessig, sier sportssjef Thomas Berntsen.  Aslak tilbake til Sandnes/ULF Etter at Aslak Flach ble solgt til Sandnes/Ulf. Har Sarpsborg hentet inn Simon Thomas fra Canada og har siden 2015 spilt i forskjellige klubber i Norge.

Tine (47) fra Bodø får toppjobb i Google

Google har ansatt Tine Austvoll Jensen som ny Country Director i Norge. Hun etterfølger dermed Jan Grønbech når hun starter i jobben etter nyttår.

Tine (47) fra Bodø får toppjobb i Google

Google har ansatt Tine Austvoll Jensen som ny Country Director i Norge. Hun etterfølger dermed Jan Grønbech når hun starter i jobben etter nyttår.

Norsk videopremiere: Anthem fra Kars & Lars Vaular

Øst møter vest på bangeren til Kars og Lars Vaular Da Oslo-gutten Amund Karseth alias Kars flyttet vestover gikk det ikke mange ukene før han var et fullverdig medlem av rapscenen i Bergen. Nå er han i stallen til Girson Dias og Full Effekt Records, og passende nok har han fått med seg ringreven Lars Vaular på sin kommende EP. I kveld har 730 premiere på musikkvideoen til «Anthem», regissert av arbeidsjernet Alier Ajak alias Alieer.  «Anthem» er produsert av stjerneskuddet Nado, som også er aktuell med den nye Kamelen-singelen. Se musikkvideoen etter en god prat med Kars & Lars! Kars, Lars og