Nyheter om Nyttår


Stiller spørsmål rundt rolla til Ola Perry Saure(pluss)

Leiaren i Ørsta Senterparti vert kommunestyremedlem i Volda etter nyttår. – Det kan by på problem, meiner Odd Harald Sundal, medlem i fellesnemnda for nye Volda.

Manchester United gjør seg klare for den tøffeste forhandlingen av dem alle

Paul Pogba-historien kan nå komme inn på et noe mer langsiktig spor – hvis Solskjær lykkes. Etter sommerens kaotiske tilstand rundt franskmannen, sier vi JA TAKK. Det er Evening Standard som hevder at Manchester United gjør seg klare til å gi Pogba en tilbud som skal holde Real Madrid utenfor portene på Old Trafford. Les: Det handler om arbeidsmoral hos Manchester United Pogbas kontrakt løper ut i june 2021, noe som betyr at neste sommer med kun ett år igjen av kontrakten, vil skape enda større bølger rundt franskmannen. Sannhetens time kommer de neste månedene.

– Håper det går i orden(pluss)

Midsundrådmann Ketil Ugelvik tviler på at det vert avklaring om utleige av Antonbua før nyttår.
Les mer om:

Til nyttår blir det forbudt å fyre med olje: Per Jørg gravde dypt for å finne en erstatning

Per Jørg Johnsen har 800 kvm å varme opp vinterstid. Nå som oljefyren hans snart blir forbudt, investerer han i bergvarme.
Les mer om:

Norske spillere i Champions League

Gruppespillet i Champions League sparkes i gang med en rekke storoppgjør allerede den første dagen. Liverpool gjester Napoli, Barcelona tar turen til Dortmund og Chelsea tar imot Valencia. Samtidig er det et norsk oppgjør i første runde, når Sander Berges Genk møter RB Salzburg og Erling Braut Haaland. Hvilke norske spillere er med i årets Champion League, og hva kan vi forvente av dem? Sander Berge – Genk Etter å ha briljert i fjorårssesongen i Belgia, samt spilt seg inn på det norske landslaget, var det stor interesse rundt nordmannen i sommer.

Manglar folk til å følgje opp ferjekontraktar for 10 milliardar kroner(pluss)

Ingen av ferjeekspertane frå Statens vegvesen vil vere med over til Møre og Romsdal fylkeskommune når omorganiseringa skjer frå nyttår.

Fryktar meir Airbnb-utleige i burettslag: – Vil gå utover tryggleiken til dei som bur her

SOLHEIMSVIKEN (NRK): Frå nyttår mister styra i burettslag og sameiger retten til å forby korttidsutleige. Per Arne Netland i Solheim borettslag fryktar Airbnb-kundar skal stele frå naboane.
Les mer om:

Eurosport: Glimt-talent på vei bort

Stortalentet Håkon Evjen kan være på vei til utlandet. Ifølge Eurosport er han i Nederland i forhandlinger med AZ Alkmaar, klubben til de norske landslagsspillerne Jonas Svensson og Fredrik Midtsjø. Nettstedet har vært i kontakt med både sportssjef i Bodø/Glimt, Aasmund Bjørkan, og hovedpersonen selv. Ingen av dem vil kommentere om en overgang er nært forestående. I høst skal AZ spille Europa League-fotball mot blant annet Manchester United. En overgang vil tidligst skje til nyttår.

City-profil ute til over nyttår

Manchester City-manager Pep Guardiola anslår at de regjerende Premier League-mesterne må klare seg uten forsvarer Aymeric Laporte til godt inn i 2020.
Les mer om:

Fra nyttår blir det dannet 43 «nye» kommuner i Norge.

Fra nyttår blir 109 kommuner til 43. Det er på grunn av regjeringens kommunereform som Senterpartiet har vært høylytt motstander av.
Les mer om:

Saxe (Sp) skal skape storkommunen han ikke ville ha

Fra nyttår blir det dannet 43 «nye» kommuner i Norge. Nå har reform-motstanderne Senterpartiet blitt største eller nest største parti i over halvparten av dem.
Les mer om:

Forhandlingene førte ikke fram: Fortsatt usikkert hvor mange som skal jobbe ved lensmannskontoret fra nyttår

Forhandlingene har foreløpig ikke ført fram. Dermed er bemanningssituasjonen ved lensmannskontoret på Bjørkelangen fortsatt uavklart.
Les mer om:

Kampen om Dybala er allerede i gang

Paulo Dybala kom aldri til Premier League. Nå ryktes det at noen skal anstrenge seg hardere for at det blir en realitet allerede i januar. Spilleren som ble hentet til Juventus fra Palermo i 2015 har ikke hatt noen spesiell god oppkjøring til sesongen.

Meglertopp slakter nye boligforslag: – I beste fall helt unødvendige

Finanstilsynet foreslår ytterligere innstramminger i boliglånsforskriften fra nyttår. Grethe Meier i Privatmegleren frykter det vil gi uro og prisfall i boligmarkedet.
Les mer om:

Rosenborg kan gå på en økomimisk smell med en ny spiller

Det er liten tvil om at Rosenborg hvis de hadde vært litt dyktigere pokerspillere kunne hentet inn penger på salg av Nicklas Bendtner, men istedenfor ble de nødt til å betale «etterlønn» i en for FC Købanhavn meget fordelaktig overgang.  Nå kan enda en spiller forlate Lerkendal uten at Rosenborg får betalt. Les: Barcelona lover noe om Neymar de ikke kan holde Yann-Erik de Lanlay er meget god, men har vært plaget med skader. 27 åringen som ble hentet fra Viking før 2016 sesongen for 6 millioner kroner har ikke blitt enige om en forlengelse av sin avtale med Rosenborg.

Fosna-Folket har ansatt ny redaktør(pluss)

Mandag morgen ble det klart at Gunn Kari Hegvik går fra VG til Fosna-Folket over nyttår.
Les mer om:

Forventer 500 ansatte før nyttår

Vanadis Velferd AS vokser. Flere selskaper er kjøpt opp, arbeidsstokken øker. Nå håper velferdsaktøren at lokale kommuner gir større innpass.
Les mer om:

Johs. (76) fortsetter med oljefyring: – Det er nok mange som føler seg lurt

Trodde du at oljefyring blir forbudt fra nyttår? Ikke hvis du bytter til biofyringsolje – slik Johs. Harviken i Hernes nå gjør.
Les mer om:

Johs (76) fortsetter med oljefyring: – Det er nok mange som føler seg lurt

Trodde du at oljefyring blir forbudt fra nyttår? Ikke hvis du bytter til biofyringsolje – slik Johs. Harviken i Hernes nå gjør.
Les mer om:

Gamle Stavanger stasjon synger på siste verset

En gang var den en praktfull port inn til Stavanger. Nå forlater de siste jernbanefolkene sin gamle arbeidsplass. Over nyttår blir verdens arkitektkontorer bedt om å tegne framtidens stasjonsområde.

De nyvalgte politikerne kan ikke stoppe nye millionkontrakter før nyttår(pluss)

Selv om det nyvalgte kommunestyret etter valget skulle ønske å stoppe investeringene som førte til nye låneopptak på 190 millioner kroner i Ørland og Bjugns siste kommunestyremøter før valget, har de ingen myndighet til å stoppe signeringen av bindende kontrakter før nyttår.

Inviterer nye og gamle spillere til torsdagsturnering: – Håper at både yngre og eldre bedriftsbowlere kan finne noe å pirre konkurranseinstinktet sitt på

Valdres Bowlingklubb arranger medlemsturneringer cirka annenhver torsdag, før og etter nyttår. Første turnering finner sted torsdag 12. september.
Les mer om:

Johs. (76) fortsetter med oljefyring: – Det er nok mange som føler seg lurt

Trodde du at oljefyring blir forbudt fra nyttår? Ikke hvis du bytter til biofyringsolje – slik Johs. Harviken i Hernes nå gjør.
Les mer om:

Jon Georg Dale: – Lavere bompengesatser for E39 Hove-Ålgård og Smiene-Harestad

Jon Georg Dale lover gjennom Aftenbladet lavere bompengeavgift på de nye motorveistrekningene Ålgård-Hove og Smiene-Harestad når Nye Veier nå overtar denne utbyggingen. Og han vil be Stortinget om fullmakt slik at rushtidsavgiften kan droppes innen nyttår.
Les mer om:

Hallen skal stå ferdig 12. desember Staut opnar storstova i Bagn på stor opningsfest rett over nyttår

Staut - Sør-Aurdal sine eigne publikumsfavorittar - skal spela når Sør-Aurdalshallen blir offisielt opna i januar.
Les mer om: