Nyheter om Nyttår


Langrenn: Norge står over verdenscuprenn i Davos og Dresden – dropper trolig også Tour de Ski

Norges Skiforbund har bestemt seg for ikke å sende utøvere til verdenscupen i langrenn før nyttår på grunn av den rådende koronasituasjonen.

Norge står over verdenscuphelger

Norges Skiforbund har bestemt seg for ikke å sende utøvere til verdenscuprenn i langrenn før nyttår på grunn av den rådende koronasituasjonen.

Ber om kontante svar

Finanstilsynet utreder kontant-problemet som oppstår når lokalbanken nedlegges ved nyttår.
Les mer om:

Ventar du på pakke i posten? No er det «høgtid» for postsvindel

Soldatene som kommer til førstegangstjenesten etter nyttår får gjenbrukte truser, sokker og BH. Det reagerer Tillitsvalgsordningen på.
Les mer om:

Nye soldater i førstegangstjenesten må bruke andres undertøy

Soldatene som kommer til førstegangstjenesten etter nyttår får gjenbrukte truser, sokker og BH. Det reagerer Tillitsvalgsordningen på.
Les mer om:

Utsettelser kan gi bosman-mareritt for Eliteserie-klubber

Alle klubbene i Eliteserien har spillere på kontrakter som utløper ved nyttår. Skulle sesongen strekke seg over på nyåret reiser dermed problemstillingen seg om hva som skjer med disse spillernes kontrakter.
Les mer om:

Lundby får likevel hoppe før jul

Det så lenge ut til at Maren Lundby og resten av hoppsirkuset for kvinner ikke fikk starte verdenscupen før etter nyttår. Onsdag bekreftet derimot Det internasjonale Skiforbundet (FIS) og Det østerrikske Skiforbundet at verdenscupåpningen skal finne sted i Ramsau 18. desember. Fra før av skal også kombinertsirkuset konkurrere i Ramsau den samme helgen – både herrene og kvinnene. Det kommer til å bli første gang i historien at kombinertkvinnene går verdenscuprenn.
Les mer om:

Klopp bringer nytt om Thiagos retur

I helgen var Jürgen Klopp illsint på det meste da de måtte avgi poeng til Brighton (all honnør til Mr. Potter). Da var det sikkert en opptur å kunne fortelle om at Richarlison-offeret nærmer seg tilbake. 17. oktober ønsket Evertons-spilleren Liverpools spanske tilskudd «velkommen» til byen. Siden den gang har jobben til Thiago Alcantara vært å pakke ut koffertene samtidig som kneet trenger å falle tilbake på plass. -Det var en massiv impact på kneet. Problemet i en sånn situasjon når ingen ting er brukket eller revet av, tenker alle at: Ok du kan gå etter noen få dager.

Sier stopp: - Blir helt feil

Johannes Høsflot Klæbo dropper alle verdenscuprenn frem til nyttår. Det opplyser han i en pressemelding.
Les mer om:

Ancelotti ser mot Barcelona for å tette lekkasjen i Everton-forsvaret

Det var ikke snakk om noen lekkasje i 1-0 tapet mot Leeds i helgen. Når Liverpool på 2. plass har sluppet inn 17 mål, det samme som Everton, taler det heller ikke om en lekkasje.

Upraktisk for Russlands generalkonsul: – Vi må dra til Tromsø for å gå i banken

Uten bank i Longyearbyen etter nyttår må Russlands generalkonsul i Barentsburg reise til Tromsø jevnlig. For å åpne kontoer og håndtere kontanter.

Denne arve-praten må dere ta før nyttår: – En viktig endring

En endring i den nye arveloven gjør at mange familier bør ta en samtale innen utgangen av desember. – Snakk sammen før det er for sent, råder advokat og forbrukerøkonom Derya Incedursun.
Les mer om:

Med et par signaturer, sikret de videre drift av minibank(pluss)

SpareBank 1 (SMN) har fra nyttår sagt opp driften av minibanken i Osen. Kommunestyret ønsket å fortsatt kunne gi et slikt tilbud til innbyggerne, og har derfor stått på for å få til avtaler om dette.
Les mer om:

Jürgen Klopp har fått opp øynene for Sporting stjerneskudd, men han er definitivt ikke alene

Hver eneste gang det dukker opp en ny og imponerende spiller i Portugal blir han sammenlignet med Cristiano Ronaldo, det kommer ikke til å skje denne gangen Sporting Lisboas stjerneskudd Nuno Mendes er venstreback og ikke opptatt av kameravinkler. I hele vår kunne vi lese at Manchester United ville hente Mendes så snart det ble sommer, men som vi alle vet, skygget forsøket på å hente Jadon Sancho over alt annet.

PROGRAM: Hoppuka i Tyskland og Østerrike

Hele programmet for Hoppuka i Tyskland og Østerrike rundt nyttår 2020/2021.

Stormfjellrennet er utsatt - nå letes det etter ny dato etter nyttår

- Vi har ikke nok snø, sier arrangøren.
Les mer om:

20 smarte pengegrep før nyttår

Du kan spare mye penger om du gjennomfører noen av mine skattegrep før 31.desember!
Les mer om:

Flyttar ferjeavgangar for å unngå råkøyring(pluss)

Frå nyttår skal ferjene frå Hareid til Sulesund gå ti minutt tidlegare enn i dag. Årsaka er at ein ønsker å unngå råkøyring til Vestnes.
Les mer om:

Flyttar ferjeavgangar for å unngå råkøyring(pluss)

Frå nyttår skal ferjene frå Hareid til Sulesund gå ti minutt tidlegare enn i dag. Årsaka er at ein ønsker å unngå råkøyring til Vestnes.
Les mer om:

Sky Sports: Chelsea bruker klokelig klausulen i Thiago Silva-kontrakten

Da sesongen begynte dro til Timo Werner til med en serie scoringer for Chelsea. Da poengene likevel gikk tapt, kommenterte tyskeren tørt at «i Bundesliga må man også kunne forsvare seg for å vinne titler».

Fullstendig kaos: Suspenderer duo og forkorter kontrakt

Schalke 04 er i fullstendig oppløsning, tidligere i dag sparket de sin sportsdirektør og nå skjer det ting i garderoben også.

Brexit fra nyttår, avtale haster

LONDON: Forhandlingene er gått inn i det som ligner den avgjørende uken. Kanskje ender det med en avtale mellom EU og Storbritannia, kanskje ikke. Her er et overblikk over hva vi vet kan skje etter nyttår – deal eller no deal.

Koronasmitten nesten halvert i Stavanger forrige uke

Antall koronasmittede ble betydelig færre i Stavanger forrige uke sammenlignet med uken før. Men smittevernoverlege forventer økende smitte over nyttår.
Les mer om:

Koronasmitten synker: Nå starter Stavanger vaksine-planleggingen

Antall koronasmittede ble betydelig færre i Stavanger forrige uke sammenlignet med uken før. Men smittevernoverlege forventer økende smitte over nyttår.
Les mer om:

United tvinges til å «kvitte seg» med to fremtidige storstjerner på Old Trafford

Det er ikke noe nederlag å bli sendt på utlån, men når du endelig har fått plass i troppen til Manchester United før sesongen, er det surt å ikke få gjort nytte for seg. Dean Henderson ble hentet hjem i hui og hast i sommer da David de Gea viste fomle-tendenser, men spanjolen har reetablert seg som numero Uno på Old Trafford. Dette har sendt keeperen, som hos Sheffield United forrige sesong gjorde seg fortjent til merkelappen «en av Premier Leagues beste ballstoppere», ut av Premier League så langt.