Nyheter om Nyttår


Skrekkskade for HamKam-spiller – måtte ut på båre

HamKams Julian Dunn måtte ut på båre etter en stygg skade i eliteseriekampen mot Viking onsdag. Den canadiske midtstopperen skulle upresset stoppe en ball midt på banen etter et snaut kvarter av kampen, men han endte opp med å ligge og vri seg i smerte. 21-åringen tok seg umiddelbart til kneet, som ble vridd i en unaturlig stilling da han stoppet ballen. Det kan bety en lang periode på sidelinjen for midtstopperen, som ble hentet inn like før nyttår. Han ble erstattet av jevngamle Vetle Skjærvik. Viking tok ledelsen i kampen etter 10 minutter ved Niklas Sandberg.

Ny momsregel: Det kan gi mange «gratis bil» en god stund

Nå blir det kappløp mot nyttår.
Les mer om:

Ny momsregel: Det kan gi mange «gratis bil» en god stund

Nå blir det kappløp mot nyttår.
Les mer om:

AE Netts nye nettleie skaper reaksjoner

Fra 1. juli øker AE Nett nettleia kraftig. Selskapet skal hente inn 1,3 milliarder kroner før nyttår.
Les mer om:

Ny momsregel: Det kan gi mange «gratis bil» en god stund

Nå blir det kappløp mot nyttår.
Les mer om:

Koeman følger «suksessoppskriften» fra Premier League

Ronald Koeman har ikke hatt det lett de siste årene. Etter en solid runde hos Southampton 2014-16, tok trenerkarrieren en vending i feil retning. Everton-eventyret var nettopp et eventyr for godt til å være sant. Nederlenderen fikk tildelt klubbhistoriens største overgangsbudsjett på 150 millioner pund, som skulle gi ham frie tøyler til å bygge opp en tittelkandidat. Allerede i oktober, få måneder etter sesongstart ble Koeman sendt ut av Goodison Park med ekspresstoget.

Sky Sports: Chelsea-spiller trakk seg timer før FA Cup-finalen

Glemt var forrige sesongs suksess i Champions League. Thomas Tuchel har i sin første hele sesong for Chelsea fått kjørt seg – skikkelig. Topp fire-plassen i Premier League holder, selv med tvangssalg av klubb, økonomiske restriksjoner og spillere som nekter å forlenge. Men med exit Champions League før semifinalen og to finaletap i cupfinaler mot Liverpool er ikke noe det spares på på Stamford Bridge. Det hjelper heller ikke at en av de foretrukne spillerne boikottet finalen. Andreas Christensen. Rundt nyttår var Tuchel ute og viste sin frustrasjon.

Solskjær og de ni andre syndebukkene som ble tuppet ut av Premier League 2021/22

Det er lett å gå litt i surr når man skal ramse opp hvilke managere som har måttet vike i løpet av sesongen, men det pleier å ligge på rundt ti som får sparken hver eneste sesong. Du har klubbene med forventninger og budsjetter som skaper krisestemning ved første motgang om høsten, du har klubbene som rundt nyttår har begynt å tvile og mener managerbytte redder sesongen. Så har du de siste klubbene som rett før sesongfinalen føler at alt går til helvete hvis de ikke finner en syndebukk. Rundt regnet blir dette ti klubber. Det stemmer hvertfall for sesongen 2021/22.

Barcelona sliter med å selge supertalentet klubben digget

Da Xavi Hernendez red tilbake inn på Camp Nou med sin hvite hest, var Rigui Puig på vei opp i Barcelona-systemet. Lovordene haglet når den tekniske sentrale midtbanespilleren hadde sine innhopp i Barca-drakten. Nå har 22-åringen møtt et hinder som rekker ham godt over sine 1,69 meter. Kvalitetene til Puig er det ingen som klager på, men for Xavi har 22-åringen tydeligvis ikke det som skal til for å erobre midtbanen for tittelkandidaten Barca. Siden nyttår har Xavi sendt Puig innpå i en full La Liga-kamp og 17 minutter i en annen.

Pris på nybygg har skutt i været

Ved nyttår var prisen for et nytt skoleanlegg på Lund nærmere en halv milliard. Siden den gang har prisen fortsatt å stige.
Les mer om:

Norge har eksportert 4 prosent av total kraftproduksjon til England siden nyttår

Siden nyttår har 4,1 prosent av den totale norske kraftproduksjonen gått til England. Men de siste dagene har vi importert strøm via sjøkabelen.
Les mer om:

Norge har eksportert 4 prosent av total kraftproduksjon til England siden nyttår

Siden nyttår har 4,1 prosent av den totale norske kraftproduksjonen gått til England. Men de siste dagene har vi importert strøm via sjøkabelen.
Les mer om:

Myanmar løslater 1.600 fengslede

Juntaen i Myanmar løslater flere enn 1.600 fanger fra fengsler i hele landet søndag. Det blir gjort for å markere buddhistisk nyttår.
Les mer om:

Artetas gambling kan koste Arsenal den etterlengtede Champions League-billetten

Mikel Arteta var i første del av sesongen en av managerne som lå på kurs mot oppsigelse. Arsenal-ledelsen beholdt roen, manageren fikk arbeidsro og surfebølgen til London-klubben ble etablert. Etter nyttår har The Gunners fosset frem der Manchester United har stagnert.

Vinteren har vært ekstremt tørr: – Knapt en dråpe regn i sikte

I Vestskogen har det vært nesten halvparten så mye nedbør som normalt siden nyttår. På Kilen er det bare litt mer. Meteorologen har heller ingen rotbløyte i sikte.
Les mer om:

Aalesund-profil klar for Brann

Aalesunds spissprofil Niklas Castro er klar for Brann. Det melder sunnmøringene selv på Twitter. Castro har vært i AaFK siden 2019, og har spilt 79 kamper og 32 mål. Hans kontrakt går ut til nyttår, og chileneren har ikke et ønske om å forlenge. – Det var tiden for å prøve noe nytt og så likte hvilken plan de la frem for meg. Det gjorde meg veldig motivert. Det blir også gøy å spille i Bergen, hvor lidenskapen for fotballen er så høy, sier Castro i pressemeldingen.
Les mer om:

Her blir det stengt fram til nyttår

På grunn av rivingsarbeid blir deler av Kirkegata i Haugesund stengt fram til 1. nyttårsdag 2023. Bedehuset til baptistene er revet.
Les mer om:

Sliter med å selge denne boligen – nå er prisen satt ned med nesten en halv million

Rett før nyttår ble en eldre sveitservilla lagt ut for salg, og selv om det har kommet inn ett bud har salget fortsatt uteblitt.
Les mer om:

Manchester United har møtt på en stor hindring foran Rüdiger

Forrige sesong var Chelsea perfekt for den tyske landslagsspilleren. Selv med kaos rundt Frank Lampard og hastehenting av Thomas Tuchel endte det med Rüdigers første Champions Leauge-tittel. Siden i sommer har det meste dreid seg om eviglange forhandlinger med Chelsea – og etter nyttår forhandlinger med rivalene til London-klubben. Noen få måneder før status som free agent er 29-åringen opptatt av å ta det riktige valget. Fotballverden er omskiftelig som resten av omgivelsene, det som er status i en klubb i dag, kan bli snudd på hodet i løpet av noen måneder.

Real Madrid kan ødelegge planen til Conte

Antonio Conte jobber hardt for å forme «sitt» Tottenham. Etter nyttår var det ikke måte på hvor negativ Conte var på sine egne vegne og kvaliteten på Spurs-troppen, men med ni poeng og 13-2 i målforskjell på de siste fire kampene, aner den italienske reven at sesongen kan ende med Champons League-kvalikplass hvis alt klaffer (og Arsenal mister farten). Det jobbes knallhardt på bakrommet hos Tottenham for å beholde Contes favoritter, samtidig som de neste forsterkningene manøvreres inn til sommeren.

Flyttet klinikken til Romerike: – Vi er veldig fornøyde

Ikke lenge etter nyttår åpnet Epsilon kosmetisk sykepleierklinikk i Fetsund sentrum. Operasjonssykepleier og daglig leder Nil A. Solberg har allerede fått flere kunder, og ser nå frem til videre drift.
Les mer om:

Glem det, Kristoffer Ajer og Brentford går ingensteder

Det er skikkelig godt å se Kristoffer Ajer tilbake fra start til slutt i Premier League-kamp. Etter ha vært ute med skade store deler av sesongen før nyttår, har den norske landslagsspilleren siden januar jobbet seg tilbake som Thomas Franks utvalgte i midtforsvaret. Mot Burnley var butikken stengt foran Brenford-målet. Burnley har vært sterkt presset gjennom hele sesongen, men med sesongslutt skummelt nær, kan hvert eneste poeng redde nedrykk. Brentford hadde ingen planer om å beroliige Burnley-supporterne.

Steinars ferske varer ble utsolgt på få timer: – Det er veldig hyggelig

«Sjøglimt» gjorde sin retur på Brygga i Tønsberg etter en uheldig episode rett før nyttår.
Les mer om:

Trolig har over 50.000 tromsøværinger hatt korona siden nyttår. Nå har kommunen flere gode nyheter

Flere ting tyder på at koronabølgen i Tromsø er i ferd med å gi seg snart.
Les mer om:

EU vil kutte behovet for russisk gass med to tredeler innen året er omme

EU-kommisjonen vil gjøre Europa uavhengig av russisk olje og gass innen 2030. To tredeler av etterspørselen etter russisk gass skal kuttes innen nyttår.
Les mer om:

Mest lest siste uke