Nyheter om Nyttår


Norske medier har skrevet 410.000 saker om koronaviruset

Siden nyttår har norske medier publisert totalt 410.000 saker om koronaviruset. Mest omtalt er statsminister Erna Solberg.

Derfor må du betale enda lenger på bommen på Svinesund

Egentlig skulle bompengeinnkrevingen på Svinesund vært fjernet til høsten, men på grunn av koronasituasjonen utsettes dette nå til godt over nyttår.
Les mer om:

Økte inntektene med 40 prosent i fjor

2019 ble et godt økonomisk år for Karmsund Havn, med overskudd på 37,4 millioner kroner. Det interkommunale selskapet hadde ved nyttår 191 millioner kroner i egenkapital.
Les mer om:

Krever nye tapsgrenser i Rikstoto: – Helt spinnvilt

Flere enn 1100 av Norsk Rikstotos spillere har hatt en tapsgrense på 1,5 millioner kroner i måneden. Nå krever Landbruksdepartementet nye tapsgrenser fra nyttår.
Les mer om:

Neste uke legges denne butikken ned

SKIEN: Gamestop bestemte seg før nyttår at butikkene i Norden skulle gradvis legges ned. Nå har turen kommet til butikken på Herkules.
Les mer om:

– Han skal trenes til å bli sofagris

Jakob Ingebrigtsen (19) har levd et hundeliv i bokstavlig forstand siden nyttår.
Les mer om:

Har fått garanti på 165 millioner kroner fra fylket: – Kan tilføre distriktet 400 nye arbeidsplasser

Like over nyttår starter byggingen av distriktets og ikke minst Bømlos nye stolthet, Bømlo fiskerihavn i Hovlandshagen på Langevåg. – Vestland fylke har nettopp bevilget 165 millioner kroner, sier styreleder Ståle A. Vorland.

Sykehusleger starter egen klinikk for øre, nese og hals

SKIEN: Sykehuslegene Pål Magnussen og Henning Beckstrøm starter egen klinikk for øre, nese og hals på Gråtenmoen. Fra nyttår håper eierne å åpne en egen etasje med helsetjenester i Coop-bygget.

Oljeserviceaksjen som begynner å lukte gull

Med en oljepris som har bunnet ut, er BW Offshores utsikter kraftig forbedret. Men aksjen er fremdeles ned over 50 prosent siden nyttår.
Les mer om:

Fritt behandlingsval blir oppheva fram til nyttår

Tysdag gjer Stortinget om ni koronaforskrifter til mellombelse lover. Ei av dei er å fjerne retten til fritt sjukehusval fram til årsskiftet. Tysdag blir regjeringsforslaget om mellombelse endringar i helseberedskapslova dunka igjennom i Stortinget. Bakteppet er koronasituasjonen og behovet for unntak frå gjeldande regelverk. Sidan sjukehusa må ha beredskap for å kunne handtere mange koronasmitta pasientar, blir retten til fritt behandlingsval fjerna fram til 1. januar 2021.
Les mer om:

Signerer broren til Paul Pogba

De to Pogba brødrene Paul og Florentin har to vidt forskjellige karrièrer, mens Paul henter hjem de virkelig store pengene hver uke, har den 29 år gamle storebroren Florentin en tendens til å bli klubbløs. – Det er ikke uten grunn vi i en artikkel om han bruker lillebror Paul i overskriften. Florentin som er forsvarsspiller som tidligere har gått ut sine kontrakter i Saint-Etienne og Genclerbirligi. I 2019 fikk han 13 kamper for MLS-klubben Atlanta United, men til nyttår var det slutt og storebror Pogba ble klubbløs igjen.
Les mer om:

Foreslår innreiserestriksjoner til nyttår

Justis- og beredskapsdepartementet foreslår en midlertidig lov om innreiserestriksjoner for å hindre spredning av coronavirus fram til 1. januar.
Les mer om:

Foreslår innreiserestriksjoner til nyttår

Justis- og beredskapsdepartementet foreslår en midlertidig lov om innreiserestriksjoner for å hindre spredning av coronavirus fram til 1. januar.
Les mer om:

Foreslår innreiserestriksjoner til nyttår

Justis- og beredskapsdepartementet foreslår en midlertidig lov om innreiserestriksjoner for å hindre spredning av coronavirus fram til 1. januar.
Les mer om:

Beslagla falske varer for 25 millioner i fjor: – Vi får ikke beskyttet samfunnet mot disse varene

Etter nyttår blir det lettere for Tolletaten å destruere falske varer. Dermed vil trolig færre av oss bli lurt når vi handler på nett.
Les mer om:

Sørre Skjel: Gro Arneng og familien vann fram og blir øystreslidringar frå nyttår

– Det kjenst godt. No har vi levd og verka i Øystre Slidre i alle år, så då er det godt å kunne betale skatt til Øystre Slidre og bli fullverdig øystreslidring, seier Gro Arneng då avisa Valdres møter familien på Sørre Skjel onsdag kveld.

Øystre Slidre vokser fra nyttår – kommunegrensen endres

Grensen mellom Vestre Slidre og Øystre Slidre i Innlandet endres fra nyttår. Da blir Skjelgrenda, et mindre område i Vestre Slidre, flyttet til Øystre Slidre.

Denne prisen har du ikke sett på 15 år

Prisrekordene fra nyttår er snudd opp ned.
Les mer om:

— Brannen kunne ha kostet menneskeliv

Politiet har skjerpet siktelsen mot den nå 20 år gamle mannen etter at han har tilstått de tre brannstiftelsene i Kviteluren og Øklandslio på Stord like før og etter nyttår.
Les mer om:

Milliard-overskudd blir minus for DSD i år

Det Stavangerske Dampskipsselskap, fra nyttår bare DSD, fikk et historisk godt resultat på 1,007 milliarder kroner i 2019. Salget av alle ferjer og hurtigbåter i datterselskapet Norled er hovedforklaringen.
Les mer om:

Bekreftet: Bayern München har sikret seg 19-åringen som får motstanderne til å virke som skilpadder

Det var umulig å ikke legge merke til Alphono Davies i Champions League-kampene før nyttår. Venstrebacken parkerte motstanderne når han bestemte seg for løp, og fosset respektløs frem og forbi forsvaret.

Bjørn Erik (51) har pusset opp restauranten sin – nå nyåpner han

Siden nyttår har restauranten i Gamlebyen holdt stengt. Fredag er det nyåpning. Restauranten fremstår i ny drakt – nyoppusset og med ny meny.
Les mer om:

Nok et bevis på at Solskjær styrer United mot storhet

Jevnt og trutt kommer det historier fra unge spillere som må gjennom et rituale for å få respekt og etablere seg på førstelaget i toppklubbene. Hos United virker det som aldersaspektet er visket ut. Aaron Wan-Bissaka ble hentet forrige sommer fra Crystal Palace og hadde forventninger om at han kunne vente seg «junior-behandling» av de etablerte spillerne. Han tok feil. Les: Barcelona trenger å kikke i speilet -Vi kom godt ut med hverandre, og sånn trodde jeg ikke det ville være. Jeg trodde at siden jeg var ny, ville mange ikke ha noe med meg å gjøre.

De som har ordnet til her tar smittevern på alvor

Fagernes helselag har en populær aktivitet som heter helselagsrunda. HelselagsRunda 1 og 2 ble lansert i august i fjor, og fram til nyttår var det over 2000 passeringer på sørspissen av kunstgrasbanen på Fagernes idrettspark, Blåbærmyra.
Les mer om:

Drømmer om Celtic

Da har vi fått bevis i form av den kenyanske defensive midtbanespilleren Victor Wanyama at det fra den andre siden av dammen er mulig å drømme seg tilbake til Skottland og Celtic. Det går an å si at Victor ønsker å lage en full sirkel. I 2013 tok han «skrittet opp» til Southampton og deretter videre til Tottenham som han spilte for til avtalen gikk ut ved nyttår. Les: Giganter sloss om supertalent Den tidligere Spurs-spilleren gikk nylig til MLS-klubben Montreal Impact, men kenyaneren har fortsatt en drøm om å returnere til Europa. «De må la deg vokse og oppnå det du ønsker.