Nyheter om Nysted


Polarbadet får ny sjef

36 år gamle Øyvind Nysted fra Bardu blir daglig leder ved badelandet i Målselv.
Les mer om:

Bardudøl overtar Polarbadet(pluss)

Bardudølen Øyvind Nysted (36) overtar som ny daglig leder av Polarbadet.
Les mer om:

Fant kraften ute hos arbeiderne

Da Tom Nysted kom inn i Agder Energi trodde han selskapet var helt skakkjørt. Men det var før han dro ut til kraftverkene og møtte arbeiderne. Der fant han selskapets sjel.

Favoritten ute av Agder Energi-heatet

Mer enn et halvt år etter at prosessen startet, har den foretrukne kandidaten til å etterfølge Tom Nysted som konsernsjef for Agder Energi, trukket seg.

Ikke i mål med ny konsern­sjef

Onsdag skulle styret i Agder Energi etter planen ansatt ny konsernsjef etter Tom Nysted, men de har ikke kommet i mål med den mest aktuelle kandidaten.

Elektrisk konferanse

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Kristiansand-ordfører Harald Furre satte tonen på Agder Energi-konferansens første dag:- Vi har spurt oss selv: Kan Kristiansand bli hel-elektrisk? Og vi har jobbet med å etablere hvor vi står i dag, og det vi ser er at ja, det er en realistisk visjon. Vi er allerede mer elektrifisert enn landsgjennomsnittet, og vi har områder hvor vi kan ta store steg.Men utfordringene blir mange.

Disse eiendommene ble solgt i mars

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Omsetning av eiendommer 
i Bjerkreim kommune Gnr 35, bnr 20 er overdradd fra Dalane Energi as til Bjerkreimshallen (04.03.2019)Gnr 78, bnr 2 er solgt for kr 300.000 fra Svein Gunnar Hetland til Kai Inge Skjæveland (05.03.2019)Sportsveien 3 A (Gnr 73, bnr 233) i Aurskog-høland kommune er overdradd fra Bolig Partner as til Bolig Partner Prosjekt as (06.03.2019).

Tryllet fram egen kanin i barnehagen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Litt over 30 gjester var samlet i stua i Vibå musikkbarnehage på Klepp stasjon da Sirkus Rokkeline inntok scenen. Jakob Wiig er én av to fem-åringer i barnehagen og hadde fått ansvar for sitt eget trylleshow. Publikum fra 1. klasse ble sjokkert da han plutselig dro en kanin opp av flosshatten. Det var hans egen ide og kaninen Petter tok han med hjemmefra.

Overskudd/underskudd i Agder Energi

Jeg takker AD Tom Nysted og øk dir Pernille K. Gulowsen for oppfølgning i avisdebatten mellom oss.

Hvem overtar etter Nysted?

Tidlig i prosessen med å finne ny konsernsjef i Agder Energi, trekkes to interne kandidater fram som mest aktuelle: Frank Håland og Steffen Syvertsen.

Overskudd/underskudd i Agder Energi

Jeg takker konsernsjef Tom Nysted og øk.dir. Pernille K. Gulowsen for et særdeles raskt, ordrikt og omfattende svar i Fvn 22. feb. på mine spørsmål i avisen 20. febr.

Nysted slutter i Agder Energi

Tom Nysted har gitt beskjed om at han slutter som konsernsjef i Agder Energi i løpet av 2019.

– Denne klimadugnaden hverken kan eller vil vi melde oss ut av

Agder Energi-sjef Tom Nysted er absolutt ikke med på at strømprisene ville ha vært lavere uten kraftkabler og eksport til Tyskland. Han mener vi deltar i en helt nødvendig bli-kvitt-kull-dugnad.
Les mer om:

Svar til Nysted om elektrifisering

Elektrifisering, Tysklandskabelen og klodens skjebne.
Les mer om:

Se lørdagens kamper fra Bardufosstun og Nysted Bygg i opptak

Se en rekke kamper fra lørdagens utgave av Bardufoss cup i reprise her.
Les mer om:

Se direkte fra Bardufoss Cup II

Vi sender direkte fra to baner hele fredagskvelden. Her vises fredagens kamper fra Nysted Bygg-banen.
Les mer om:

Elektrifisering er en dyr og dårlig idé

Konsernsjef i Agder Energi Tom Nysted skrev torsdag 31. mai blant annet om elektrifisering av våre plattformer og fremholdt at dette er et av virkemidlene for å redusere klimaavtrykket. Men elektrifisering er en dyr og dårlig idé.

Agder Energi blant landets mest nyskapende

Agder Energi står på 14.-plass på årets liste over Norges mest innovative virksomheter. Det synes konsernsjef Tom Nysted at er som det bør være.

Vil ikke gå løs på 24.000 fotballbaner med skog

Vinterens omfattende strømbrudd rammet Sørlandet med full tyngde. 65.000 kunder ble berørt. Konsernsjef i Agder Energi, Tom Nysted, kaller det den største klimatiske krisen på 50 år.

«Hva er realitetene vedrørende strømutfallene på Sørlandet?»

Dette var overskriften på en kronikk i Fædrelandsvennen tirsdag 27. februar. Underskrevet av herrene Tom Nysted og Ole Th. Dønnestad, henholdsvis konsernsjef og styreleder i Agder Energi.

– I fire uker var 200 mann ute dag og natt. Takk og pris kom alle hjem i live

Tom Nysted fryktet for linjereparatørenes liv da det stod på som verst i vinter. Han beklager overfor de som mistet strømmen, men ser for seg «femtiårskriser» hvert år fremover.
Les mer om:

Toppmusikere dukket opp i Metodistkirken

Toppmusikerne Stein Austrud på tangentinstrumenter og Tarjej Nysted på fiolin, som blant annet er kjent fra opptredener på julekonserter med Hanne Krogh, dukket opp på gudstjenesten i Metodistkirken i Flekkefjord søndag.

Toppmusikere dukket opp i Metodistkirken

Toppmusikerne Stein Austrud på tangentinstrumenter og Tarjej Nysted på fiolin, som blant annet er kjent fra opptredener på julekonserter med Hanne Krogh, dukket opp på gudstjenesten i Metodistkirken i Flekkefjord søndag.