Nyheter om Nyland


Nyland kan få knallhard konkurransen fra "rekordmann" Butland

Ørjan Håskjold Nyland kan få det tøft med å komme seg tilbake som førstevalg i Aston Villa-målet. Jack Butland skal være Birmingham-klubbens objekt i sommer.
Les mer om:

Premier League sesongen starter tøft for Ole Gunnar Solskjær

Da OIe Gunnar Solskjær kom inn som midlertidig manger for Manchester United før jul var det med en rekke enkle kamper, nå som fast ansatt og med ekstreme forventninger på seg, blir årets seriestart langt tøffere.  Søndag 11 august tar Manchester United i mot Chelsea på Old Trafford, langt enklere blir det for Liverpool som på fredag 9.august tar imot Norwich og Alexader Tettey.

Målras i toppkampen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)FAUSKE: Før kampen var serieleder Rana FK fire poeng foran Fauske/Sprint på andreplass. For å henge med i toppkampen, var Sprint avhengig av et resultat for å kunne henge på helgelendingene. Første målI starten av kampen var det mye fram og tilbake før Rana kontret inn 0-1 ved Sarfaraz Ali Rizai etter ti minutter. Ikke lenge etter hamret Sprint-spiss Petter Setså inn 1-1 etter forarbeid av Jonas Melvik.

Fristiller åtte spillere

Den tradisjonsrike klubben Aston Villa slo Derby 2 – 1 for noen få dager siden rykket med det opp til Premier League. Kampen ble spilt uten norske Ørjan Nyland som har vært småskadet i det siste.  Lørdag lot klubben veteran Mile Jedinak 34 (australieren kom fra Crystal Palace for tre sesonger siden)og sju andre spillere gå. – Med de uttalelsene som manager Dean Smith har hatt om Nyland tidligere i år var  vi ikke nervøse for at han var en av de åtte. Les: Rafael Benitez gidder ikke mer rot We can this afternoon confirm the release of eight players. Thank you all, for everything.

Ni mål og Sprintseier

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Det endte til slutt 5-4 i SKS Arena mot tabellnaboen fra Helgeland, men denne kampen skulle ha Sprint ha avgjort tidligere, og de skulle scoret langt flere mål.Godt angrepsspill preget laget som rullet opp det ene angrepet flottere enn det andre. En av de bedre Sprintkampene på lang tid, i hvertfall offensivt.Først utlignet Jonas Enge Melvik til 1-1 fra død vinkel.

Porto selger forsvarsspiller til Atlético Madrid

FC Porto selger forsvarer Felipe Monteiro til Atletico Madrid for 20 millioner euro som er litt over 180 millioner kroner. Overgangen var i konkurranse med byrival Real Madrid som har prøvd å få til en overgang en god stund, de så forsvarsspilleren som en erstatter for Pepe som forlot klubben i 2017 til fordel for Beşiktaş.

President, Florentino Pérez: «Han har en stor fremtid i Real Madrid»

Ajax har etter de har sett hva Martin Ødegaard får til med ball denne sesongen økt sitt «bud» til ca 200 millioner kroner, men nå er det ingen som tror de får tilslaget lenger.

Aston Villa klare for Premier League og de tar med seg Ørjan Nyland

Det ble bare nesten for Frank Lampard sitt Derby i dag, Aston Villa ble for sterke og er klare for opprykk til Premier League etter 2 – 1 seier. Villa følge med Norwich og Sheffield United opp på øverste nivå i engelsk fotball foran neste sesong. Med seg på veien får Birmingham-klubben en økonomisk jackpot av de sjeldne. – Mandagens opprykksfinale blir sett på som den mest verdifulle kampen i internasjonal fotball.

Aston Villa realiserte Premier League-drømmen, vant milliardkampen

Ørjan Nyland og Aston Villa er klare for Premier League-etter 2-1-seier over Derby i mandagens pengestinne opprykksfinale på Wembley.
Les mer om:

Aston Villa rykket opp til Premier League: – Burde vært topp fire i England

(Aston Villa - Derby County 2–1) Etter tre sesonger i Championship sørget Aston Villa mandag for retur til det gjeveste selskap. Med akillesskade Ørjan Håskjold Nyland ute av troppen var det en annen nordmann som stjal TV-kameraenes oppmerksomhet på Wembley.

«Kriseløsningen» Hansen tilbake for Norge

André Hansen ga opp landslaget etter å ha havnet i skyggen av Rune Almenning Jarstein og Ørjan Nyland år etter år. Nå er RBK-keeperen klar for et gjestespill.

«Kriseløsningen» Hansen tilbake for Norge

André Hansen ga opp landslaget etter å ha havnet i skyggen av Rune Almenning Jarstein og Ørjan Nyland år etter år. Nå er RBK-keeperen klar for et gjestespill.

«Kriseløsningen» Hansen tilbake: Dette er Norges landslagstropp

André Hansen ga opp landslaget etter å ha havnet i skyggen av Rune Almenning Jarstein og Ørjan Nyland år etter år. Nå er RBK-keeperen klar for et gjestespill.
Les mer om:

«Kriseløsningen» Hansen tilbake: Dette er Norges landslagstropp

André Hansen ga opp landslaget etter å ha havnet i skyggen av Rune Almenning Jarstein og Ørjan Nyland år etter år. Nå er RBK-keeperen klar for et gjestespill.
Les mer om:

- Vi burde avgjort kampen i første omgang

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Kampen endte 1-1 etter at Jonas Melvik scoret Sprints mål i en kamp som ble spilt på en humpete gressbane.- Vi burde avgjort kampen i første omgang da vi fikk flere gode muligheter. Vi er fortsatt ubeseiret.

Treneren sammenligner tomålsscorer Ørsahl (17) med Haaland

(Sunndal - Molde 0–4) Jakob Nyland Ørsahl (17) tok vare på mulighet for Molde - og banket inn to mål i debuten. Det fikk Moldes trener Erling Moe til å sammenligne han med fjorårets sensasjon i den blå drakta.

Jakob (17) scoret to i debuten

17 år gamle Jakob Nyland Ørsahl scoret to mål for Molde i 4-0-seieren over tredjedivisjonslaget Sunndal i cupens andre runde. Christoffer Remmer og Leke James scoret de to første.
Les mer om:

Sprint med sliteseier mot Grand

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)FAUSKE: Det var jevnt i SKS Arena lenge, og med kvarteret igjen å spille sto det fortsatt 0-0. Sander Finvik fikk Sprint sin første store sjanse, men skuddet hans traff tverrliggeren etter 12 minutter. Grand fikk et par fete sjanser før pause, men førsteomgangen endte målløs. Sprint kunne tatt ledelsen midt i andre omgang da Eirik Schøning kom seg til linja flere ganger, men innleggene trillet forbi alle foran mål.

Politiet er ferdige å etterforske brannene på Bryne

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)En 21 år gammel mann er siktet for en rekke branner på Bryne i sommer. I desember fortalte politiadvokat Lene Tesdal Tonstad at politiet var i sluttfasen av etterforskningen.Nå opplyser Tesdal Tonstad at saken er ferdig etterforsket og klar til påtaleavgjørelse.- Vi håper å få påtalebehandlet den i løpet av nærmeste fremtid.

For et år siden var han reserve på andrelaget. Nå er Molde-gutten aktuell for eliteserien.

Jakob Nyland Ørsahl (17) satt sammen med Vegard Forren og kompani på benken mot Mjøndalen
Les mer om:

For et år siden var han reserve på andrelaget. Nå er Molde-gutten aktuell for eliteserien.

Jakob Nyland Ørsahl (17) satt sammen med Vegard Forren og kompani på benken mot Mjøndalen
Les mer om:

Nå har vi enda en nordmann i Premier League

Mens de aller fleste her hjemme har fulgt Leeds sin kamp om opprykk til Premier League har Norwich City med den defensive midtbanespilleren Alexander Tettey sakte, men sikkert fått grepet om Championship.  I går vant de 2 -1 mot Blackburn og etter tre sesonger er Norwich og Alexander Tettey tilbake i Premier League. Les: Spanske AS: -Har blitt enige om en vanvittig lønn. I 2017 hentet de inn Daniel Farke som ny manager, han har god erfaring som angrepsspiller for en rekke lag i Tyskland og kom fra jobben som hovedtrener for andrelaget til Borussia Dortmund.  – Det ble etterhvert en suksesshist

Kampklar kaptein etter bruddskade

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)FAUSKE: I september i fjor brakk han et bein i foten, i mars begynte han sånn smått å løpe, fotballtrening har han drevet med i en måned.Sprint-kaptein de seks siste årene, Joakim Moen Lund, er likevel klar til første seriekamp som går på Mørkved mot Innstranda søndag klokken 18.Mulig midtstopper Om han blir kaptein er ikke avgjort. Det kan bli nyervervelsen Thomas Jacobsen, som har vært kaptein i Bodø/Glimt.

Solid Sprint-forsterkning fra England

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)I London studerer han forretningsjus, og spiller for Clapton FC, som ligger på sjette nivå, to divisjoner under de fire proffligaene. Til høsten skal han til en ny klubb, en divisjon opp. I mellomtiden skal han spille for Sprint. Det betyr i praksis hele sesongen.

- Det var ikke dette jeg hadde sett for meg

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)TURVEI: Turveien som egentlig skulle stått ferdig i 2017, i hvert fall på traseen hos Nils Joa, har etterlatt seg sår på Joas eiendom. Når Solabladet er på befaring i slutten av mars ligger det grus på jordet som ifølge Joa kan utgjøre en risiko skulle det finne veien inn i landbruksmaskinene. - Det ville blitt som børseskudd, sier han.