Nyheter om Nygaard


Erik (20) sjokkerte sykkelmiljøet

Triatleten Erik Nygaard Madsen fra Haugesund syklet inn til en sterk og svært overraskende 2. plass i NM i gateritt fredag kveld.
Les mer om:

Politiet går ut med navn på de omkomne i båtulykken utenfor Molde

Det var Pål Arne Nygaard Heggem (44) og Viggo Andreas Hoel Klungnes (47) som omkom da en fritidsbåt kjørte på et skjær ved Seterøya utenfor Molde lørdag.

Bekymret for framtiden: – Vi har havnet i en tragisk situasjon

Hovedtillitsvalgt i Hæren, Pål Nygaard, er fortvilet over at NH90-helikoptrene er satt på bakken for godt.
Les mer om:

UD tok opp drapsforsøk på William Nygaard med Iran

Da den iranske viseutenriksministeren var på besøk i Norge i begynnelsen av juni, ble drapsforsøket på William Nygaard i 1993 tatt opp.
Les mer om:

Se episode 10: Slik får du en optimal oppladning til MSM

Hva bør du gjøre før et løp? Skiløper Andreas Nygaard gir deg svarene.
Les mer om:

Slik så køen ut på Oslo Lufthavn onsdag morgen

Køen skyldtes sykdom i sikkerhetskontrollen, ifølge kommunikasjonssjef Harald Nygaard Kvam hos Oslo Lufthavn Gardermoen

Alle var enige om å selge bedriftshyttene, men løsningen sjokkerte: – Et ran fra de ansatte

PORSGRUNN: Hyttestyret var hjertens enige om å kvitte seg med flere av kommunens bedriftshytter, men da saken kom på bordet til endelig behandling trodde knapt hovedtillitsvalgt sine egne øyne. – Vi har lønn, men utover det er det nesten ikke goder igjen lengre. Nå mister vi enda mer, sier Tore Nygaard.
Les mer om:

Nok et år i minus for Nygaard AS

Leander Eie Jakobsen sikret seieren for Midtbygden
Les mer om:

Fikk ikke levert skattemelding fordi han var dødssyk – fikk tvangsbøter fra Skatteetaten

Den tidligere ligningssjefen Bjørn Roald Nygaard fikk behandling i sykehussenga da fristen for å levere skattepapirene gikk ut. Det koster ham 20.000 kroner.

Rogalendingen Håvard og laget kjemper om mange millioner kroner i stor dataspill­turnering

Håvard Nygaard og laget Faze Clan er en av favorittene til å ta et prestisjefylt trofé i Belgia.
Les mer om:

Meldingen fra konkurrenten gjorde at Andreas (31) avtalte noe utenkelig på russisk: Så kom krigen

Bare noen dager før Ukraina-krigen brøt ut hadde Andreas Nygaard et sommermøte klart med russisk profil.
Les mer om:

Reagerer på et betongsperringene ble borte på Lambertseter: – Foreldre føler seg utrygge

Atle Nygaard Strickert mener at stikkveien inn til Radiohuset barnehage og Lambertseter flerbrukshall i Feltspatveien er trafikkfarlig for skolebarna. Nå ber han om at det settes inn tiltak.
Les mer om:

Brakk staven og tapte for svenske

Seierskampen i det 43 kilometer lange Kobberløpet i Nordland endte i en duell mellom langløpsstjernene Max Novak og Andreas Nygaard. Etter at sistnevnte brakk staven rett før mål, avgjorde svenske Novak. – Det er tight i avslutningen, og av og til blir det for tight. Da kan det gå en stav, smilte Nygaard til Avisa Nordland. Astrid Øyre Slind tok en forventet seier i kvinneklassen. Oppdal-jenta gikk rennet for første gang, melder NTB.

Vålerenga fortsatt ubeseiret i Toppserien

Vålerenga står med 12 poeng på fire kamper i Toppserien etter seieren mot Arna-Bjørnar mandag. Hjemmelaget sto imot et Vålerenga som preget kampen de første 45 minuttene, men etter hvilen var det ingen tvil. Elise Thorsnes, Rikke Nygaard og Janni Thomsen scoret Vålerengas mål i 3-0-seieren. Dermed ligger Vålerenga på tabelltopp etter at de er ferdige med sine fire første kamper. Også Brann står med full pott etter fire spilte kamper.

Video: Kraftige flammer fra boligen

Video: Lars Petter Bratthammer/Marte Sandvold Nygaard
Les mer om:

Persson vant finalerennet i Ski Classics

Svenske Emil Persson vant sesongens aller siste Ski Classics i herreklassen, foran Johan Hoel. Persson spurtslo nordmannen på oppløpet i det 70 kilometer lange rennet fra Ylläs til Levi. Andreas Nygaard hadde allerede vunnet sammenlagt før lørdagens renn, og ble nummer tre. Brita Johansson Norgren vant kvinneklassen, og tok dermed sin 25 seier i Ski Classics. Svensken har varslet at hun legger opp som langløper etter dette rennet. Norske Astrid Øyre Slind ble nummer to.

Telemark: Løken røk korsbåndet

Telemarkkjøreren Trym Nygaard Løken (28) må gjennom en kneoperasjon og belage seg på en ni måneder lang opptreningsperiode. Bækkelaget-utøveren røk korsbåndet i forbindelse med et verdenscuprenn i Sveits nylig. Skaden fratok ham muligheten til å ta sammenlagtseieren. – Målsettingen er å rekke VM i mars neste år, sier Løken i en uttalelse fra Norges Skiforbund.

Lyn sjokkerte Vålerenga – så raknet det

Vålerenga snudde kampen mot Lyn og vant 3-1 til tross for at Lyn tok en overraskende ledelse på Grorud søndag. – Det er sånne kamper som er kjekke å spille. Litt energiløst i starten, men jeg føler vi får en grei seier til slutt, sier VIF-spiller Elise Thorsnes til NRK. Lyn gikk rett i strupen på Vålerenga og etter 31. minutter spilt rev Anna Aahjem seg fri på en corner og stanget inn 1-0 for hjemmelaget. De rødhvite er ventet å kjempe i bunnstriden i årets sesong, mens Vålerenga ønsker å kjempe i andre enden av tabellen. Det ble mer synlig utover kampen.

Stadaas vant Årefjällsloppet

Kasper Stadaas (28) avgjorde mot slutten i Årefjällsloppet i Sverige og tok sin annen Ski Classics-seier for sesongen. Nordmannen vant La Diagonela i Sveits tidligere i vinter. Lørdag var han igjen sterkest i en forkortet utgave av Årefjällsloppet. Uvær og frykt for oversvømmelse og kraftig vind gjorde at det ble gått 62 kilometer i stedet for 104. Nærmest Stadaas var Runar Skaug Mathisen. Telemarkingen ledet løpet etter vel 50 kilometer, men kunne ikke matche Stadaas mot slutten.

William Nygaard langer ut mot Stordalen og Bonnier: – Påstått «forlagskjøp»

Aschehoug-nestor William Nygaard (79) stempler Petter Stordalen som finansakrobat og rakker ned på Bonnier Books oppkjøp av Strawberry Publishing. Bonnier kaller Nygaard «arrogant og respektløs».

William Nygaard langer ut mot Stordalen og Bonnier: – Påstått «forlagskjøp»

Aschehoug-nestor William Nygaard (79) stempler Petter Stordalen som finansakrobat og rakker ned på Bonnier Books oppkjøp av Strawberry Publishing. Bonnier kaller Nygaard «arrogant og respektløs».

Johaug tapte Birken-spurten – Øyre Slind mener debatten om nivået i langløp er død

Therese Johaug tålte 54 kilometer med staking på blanke ski, men klarte ikke å stå imot spurten til Astrid Øyre Slind i Birkebeinnerrennet. Andreas Nygaard sørget for norsk seier på herresiden.
Les mer om:

Nygaard best i Birken – spurtet hjem seieren

Andreas Nygaard vant Birkebeinerrennet i langrenn etter 54 kilometer fra Rena til Lillehammer.

Sjekker faren for kvikkleireskred: – Jeg får håpe huset står i 90 år til

PORSGRUNN: Langs vassdraget Leirkup jobbes det nå for å kartlegge utstrekningen av kvikkleire. Nabo Jan-Erik Nygaard tar det med knusende ro og er ikke bekymret for skredfare på hans grunn.
Les mer om:

Vasaloppet sier de har funnet årsaken til kaosstarten

En rekke uheldige mosjonister fikk Vasaloppet ødelagt like ved startstreken, da det skjedde en massevelt. Nå mener arrangøren at de har funnet grunnen. Vasaloppets sportssjef Tommy Höglund sier de har sett på TV-bilder, og funnet det de er ganske sikre på er årsaken til kaoset. – Vi er ganske sikre på at en mann på femte rad som for egen maskin satte staven på skibindingen. Dermed falt han, og de andre bak falt også.