Nyheter om Nygård


Kommunedirektør og ordfører kritisk til Sarpsborg bystyres vedtak: Frykter at uenigheten om jernbanen vil svekke Nedre Glomma

Ordfører Jon-Ivar Nygård mener det er uheldig at Sarpsborg bystyre ikke vil legge ut traséforslaget for Rolvsøy-Borg Bryggerier på høring. Han frykter at uenighet kan føre til at Nedre Glomma stiller svakere i kampen om penger.

Det er dyrt å bygge infrastruktur i Norge, men har vi råd til å la være?

Ordfører Jon-Ivar Nygård til samferdselsminister Jon Georg Dale: – Det koster, men det koster altså ikke mer enn å bygge jernbane mange andre steder i landet vårt.
Les mer om:

Skuespilleren Karl Sundby er død

Dødsårsaken er ennå ikke kjent, ifølge avisa. Karl Sundby var mest kjent som pikkoloen Åge Nygård i TV-serien «Hotel Cæsar», som han spilte fra 1998 til 2004. I 2010 gjorde han et comeback. – 800 episoder! Tenk det, a! Det er mange timer i pikkolouniform, det, sa Sundby selv til VG i fjor høst. LES OGSÅ: Oscar-favoritten inspirert av Hitchcock. Skuespiller Solfrid Heier arbeidet med Sundby de siste årene. Hun sørger over tapet av sin venn og kollega. – Vi har mistet en stor kunstner.
Les mer om:

Hele landets samferdselsminister

– Jeg oppfordrer Nygård og de andre ordførerne til å fortsette trykket, og ikke godta noen light-løsning, skriver Bjørn Bringa, og gir Fredrikstad-ordføreren full støtte i debatten med samferdselsminister Jon Georg Dale.
Les mer om:

Samferdselsminister for heile landet

– Eg må sjå på heilskapen – anten det er i nord, sør, aust eller vest, skriver samferdselsminister Jon Georg Dale i dette svaret til ordfører Jon-Ivar Nygård som spurte om Dale er samferdselsminister bare for Vestlandet.

Nygård etter varslersakene: Ingen garanti for at det ikke begås nye feil

I etterpåklokskapens lys mener ordfører Jon-Ivar Nygård at politikerne tidligere burde hatt mer fokus på hvilken situasjon varslerne i teknisk drift sto i.
Les mer om:

Takket nei til indisk proffeventyr og 1.-divisjonsklubber: Derfor kom han «hjem» til TUIL

Familiære årsaker gjør at Tobias Nygård Vibe (29) spiller i TUIL igjen i 2020.
Les mer om:

Takket nei til indisk proffeventyr og 1.-divisjonsklubber: Derfor kom han «hjem» til TUIL

Familiære årsaker gjør at Tobias Nygård Vibe (29) spiller i TUIL igjen i 2020.
Les mer om:

Samferdselsministerens personlige opplevelse av pris

- Er Jon Georg Dale kun samferdselsminister for Vestlandet, eller kan vi håpe at han også vil prioritere tettere befolkede områder?, skriver ordfører Jon-Ivar Nygård i dette innlegget.

Beate har fått TIMS-jobben

Beate Nygård Pedersen har takket ja til 50 prosent stilling som prosjektmedarbeider.
Les mer om:

Føler seg totalt overkjørt av kommunen(pluss)

Innbyggere og grunneiere frykter at en planlagt høyspentledning mellom Finnfjord og Nygård kan føre til kreftfremkallende stråling og hindrer utviklingsmuligheter. Nå ber de kommunen ta grep.
Les mer om:

Minnes Henry Nygård med utstilling i jubileumsåret(pluss)

Harstad kunstforening er 85 år i år. Markeringen starter 10. april med en minneutstilling for den tidligere lederen, Henry Nygård, som døde i januar i fjor.
Les mer om:

Regjeringen satte ikke av byvekstavtale-penger i 2020: Nygård skuffet over tempoet og vil starte forhandlinger nå

De fire største byene inngår byvekstavtaler med staten, men Nedre Glomma må vente. Ordfører Jon-Ivar Nygård er skuffet over statsbudsjettet, men forventer at regjeringen sørger for at forhandlingene starter tidlig i 2020.

Viktige klimavalg – hver dag

– Takket være et innovativt og dyktig næringsliv ligger mye til rette for større utslippskutt i årene som kommer, skriver ordfører Jon-Ivar Nygård. Han ber alle ta klimariktige valg, og lover at kommunen skal legge til rette.
Les mer om:

Ble bedt om å opplyse personnummer for å få innsyn - nå er avslaget opphevet

(FAUSKE) Da Hallvard Nygård sendte en innsynsbegjæring til Fauske kommune, ble han bedt om å sende personnummer for å få svar.
Les mer om:

Nygård om kontantflyten i skolen: – Vi ønsker å redusere bruken

Men ordfører Jon-Ivar Nygård tror ikke Fredrikstad kommunes virksomheter blir helt kontantfrie riktig ennå.

«Hvis jeg kunne velge, så hadde jeg hoppet over jula»(pluss)

Lene Hjelmhaug Nygård lever på sosialstønad, og er konstant bekymret for om kronene strekker til.
Les mer om:

Tradisjonsrik juleavslutning for bystyret

Juletallerken, med riskrem til dessert, underholdning ved elever ved Fredrikstad kulturskole, og takk for maten-tale ved opposisjonsleder Truls Velgaard sto på programmet under bystyrets lunsj i Betania i Gamlebyen torsdag. Ordfører Jon-Ivar Nygård minnet i sin innledning til den årlige julelunsjen om utfordringene med å bli enige med Sarpsborg om jernbaneutbyggingen i Nedre Glomma. Demokraten-journalist Arne Børresen spilte trompet, og kommunaldirektør Jon Erik Olsen piano, under bystyrets faste fremføring av «Deilig av jorden».

Ordfører Nygård tror ikke det blir utredning om rett linje: – I så fall må også rett linje fra Fredrikstad til Halden utredes

Samtlige partier i Sarpsborg bystyre vil ha utredning av rett linje, med kryssing av Glomma sør for Sarpsfossen og ny stasjon mellom byene. Fredrikstad-ordfører Jon-Ivar Nygård tror ikke det blir noen utredning.

Bygger nytt på Nygård(pluss)

I 2015 brant et lagerbygg ned ved Nygård nord for Gisundbrua. Nå skal det føres opp et nytt bygg på tomta.
Les mer om:

Gunnar og Eva bor på Nordstrand og selger klassiske biler til folk i hele landet - satser på biler som er 20 år eller eldre

Etter 22 år med salg av biler og bildeler i Tyskland har Gunnar Arne og Eva Brattbakken fra Nordstrand startet bruktbilhandel på Nygård.

Dette må du ikke gjøre hvis du er huseier

Sindre Nygård er ekspert på gamle bygninger. Han har gode råd til deg om du eier et gammelt hus.
Les mer om:

Ordføreren i Fredrikstad vil si nei til 200 nye boliger her

Ordfører Jon-Ivar Nygård ber formannskapet si nei til boliger på tidligere Kiærs Bruk, hvor Europris har lager. Unger Fabrikker, på den andre siden av elven, pekte på at boligene ville ligge innenfor støysonen. Nygård følger opp.

Eva, Trine og Madelèn ønsker seg mange julegaver fra deg

Eva Bjørung, Trine Nygård og Madelen Auen er alle ansatte ved kafeen La Baguette på Farmandstredet. I år, som i fjor er ønsket at du gjerne stikker innom med en julegave.
Les mer om:

Grave- og transportfirma konkurs(pluss)

Firmaet Nygård Graving og Transport AS i Isfjorden, som ble etablert i 2015, er slått konkurs.
Les mer om: