Nyheter om Nygård


Unge Ap-Laabak taler Nygård midt imot i het rusdebatt

«Når vi avkriminaliserer brukerdoser er det essensielt at de menneskene som nå blir tatt møter et helsevesen og hjelpeapparat som klarer å tilby god hjelp.»
Les mer om:

Simon (20) taler ordføreren midt imot: – Arbeiderpartiet må støtte rusreformen!

Simon Appelberg Laabak (Ap) taler ordfører og partikollega Jon-Ivar Nygård midt imot. – Rusreformen er en av vår tids viktigste politiske reformer, sier den unge Ap-politikeren.

Jon-Ivar Nygård vil ikke avkriminalisere narkotikabruk

Regjeringen er avhengig av Arbeiderpartiet for å få gjennom rusreformen, men det er uenighet innad i partiet. Fredrikstads ordfører, Jon-Ivar Nygård, er blant dem som sier nei til en avkriminalisering av bruk og besittelse av narkotika.

Nå er byggingen i gang: – Blant de største prosjektene i Fredrikstad noensinne

Nå er byggingen av nye Onsøyheimen i gang. Onsdag tok ordfører Jon-Ivar Nygård (Ap) det første, forsiktige gravetaket for det nye sykehjemmet, som vil få 120 plasser og koste inntil 543,3 millioner kroner.

Åpner butikk og verksted i Sørkjosen: – Vi så at det var et udekket behov(pluss)

Kjetil Viklund og Gunbjørg Nygård så at det trenges et verksted for landbruksutstyr i Nordreisa. Nå har de åpnet butikk, og snart er også verkstedet klart.
Les mer om:

Nygård anslår at Fredrikstad har hatt utgifter på opptil en milliard på InterCity-planene

Fredrikstad kommune har brukt 50–100 millioner på planlegging. Næringslivet og grunneiere har fått båndlagt store arealer. Utgiftene er svært høye, kanskje en milliard, sier ordfører Jon-Ivar Nygård til Aftenposten.

Ordføreren: Vil ikke ha kommuneansatte på jobbreise med Wizz Air

Dersom ordfører Jon-Ivar Nygård (Ap) får det som han vil, kommer ingen av kommunens ansatte til å bruke lavprisselskapet Wizz Air når de er ute på jobbreiser – iallfall ikke hvis de ansatte ikke får organisere seg.
Les mer om:

Ordføreren angrer ikke uttalelsen om «eldre herremenn»: – En helt korrekt beskrivelse

Da ordfører Jon-Ivar Nygård i en kommentar på Fredriksstad Blads debattsider skrev at han ikke ville bruke mer tid på et innlegg signert Roar Julsen og Kjell Bjørndal, fikk han så hatten passet.

Den lille verdensbyens Muppet Show

Er du gammel nok til å huske The Muppet Show som herjet fjernsynssendingene fra 1976? Da er du kanskje også gammel nok til å få karakteristikken «eldre herremann» av byens ordfører Jon-Ivar Nygård.
Les mer om:

Ikke ferdig etter ti timers debatt: Nygård skal ta en prat med gruppelederne i bystyret

Bystyret måtte innkalles på nytt 18. februar, etter at politikerne ikke rakk å behandle 11 saker. Heller ikke denne gang kom bystyret i mål. Nå skal ordfører Jon-Ivar Nygård ha en samtale med gruppelederne.
Les mer om:

Nå er Siri valgt: – Jeg gleder meg enormt!

Det var knapt en formalitet, men i dag ble Siri Martinsen valgt som Aps ordførerkandidat når Jon-Ivar Nygård forsvinner etter valget til høsten.
Les mer om:

Sterkt bekymret for at elva ikke blir mudret: – Dette truer både bedrifter og arbeidsplasser

Ordfører Jon-Ivar Nygård frykter at det kan gå flere år før Kystverket mudrer i elva. Fylkesrådene Olav Skinnes og Johan Edvard Grimstad reagerer også kraftig på at Denofa ikke kan gå rett til egen kai med skipet med soyabønner.

Urovekkende befolkningsutvikling blir tema på Vintermøtet 2021(pluss)

Ole Martin Nygård fra Harstad skal blant annet snakke om unge på Vintermøtet 2021s første dag.
Les mer om:

Nygård fikk støtte for å samle namsmannen i Fredrikstad

Øst politidistrikt foreslår å flytte namsmannen i flere kommuner til Grålum. Formannskapet sier ja til samlokalisering, men vil ha kontoret i Fredrikstad.

Fredrikstad-ordfører: – Det riktig å skjevfordele vaksineringen

Ordførere i Østlandskommuner, deriblant Fredriktads Jon-Ivar Nygård, krever større andel av vaksinene til tettbebygde strøk
Les mer om:

Nygård og Velgaard ber alle om å fremsnakke ny jernbane

Nytt dobbeltspor er den største vekstimpulsen Fredrikstad kan få, sier ordfører Jon-Ivar Nygård (Ap). Truls Velgaard (H) er enig i at den viktigste politiske jobben i vår blir å få Grønli stasjon inn i nasjonal transportplan.

Nygård ber om møte med kommunalministeren: Frykter at målet om nullvekst i trafikken kan ryke uten Grønli

Ordfører Jon-Ivar Nygård mener regjeringens strategi om «mer jernbane for hver krone», og forslaget om å droppe Grønli, er kortsiktig. Han vil vite hva regjeringen vil gjøre hvis byen ikke når målet om nullvekst i biltrafikken.

2.183 færre biler på en dag mellom Fredrikstad og Sarpsborg etter lockdown

I løpet av én uke har årsdøgnstrafikken på grensen mellom Fredrikstad og Sarpsborg falt med 12 prosent. Det viser ferske tall fra veivesenets trafikkdata. Og ordfører Jon-Ivar Nygård er ikke overrasket.

Smittet høygravid samboer: - Sårt

Smitteutbruddet i Halden brer om seg i omfang og spesielt hockeyklubben Comet er hardt rammet. For Comet-profilen Dan Nygård (34) gikk det utover hele familien.
Les mer om:

Skuffet over at naboen felte 16 trær

Disse trærne ga gata et særpreg, og nå er de er borte, sier nabo Runar Kjellstad Nygård. Sameiet som felte trærne sier at dette handlet om å sikre liv og helse.
Les mer om:

Fredrikstad-ordføreren om de nye restriksjonene: – Vi vet det er tøft for mange

– Vi vet at de nye restriksjonene rammer blant annet serveringsbransjen, handelsnæringen og treningssentrene hardt – igjen! Det sier ordfører Jon-Ivar Nygård.
Les mer om:

Følg politikernes hastemøte søndag 31. januar direkte her

Fredrikstads ordfører Jon-Ivar Nygård (Ap) har innkalt til ekstraordinært formannskapsmøte i dag, søndag. Årsaken er at det er påvist mutert virus i Halden og Sarpsborg.

Kaller inn til ekstraordinært formannskapsmøte

Ordfører Jon-Ivar Nygård kaller inn til ekstraordinært formannskapsmøte på svært kort varsel.
Les mer om:

Bergen stenger skole etter flere smittetilfeller

Nygård skole i Bergen kan bli stengt i inntil to uker etter flere smittetilfeller de siste ukene.
Les mer om: