Nyheter om Nygård


Rådmannen er usikker på om kommunen er skyldig: Ordføreren vil godta boten på 500.000 i varslersaken

Ordfører Jon-Ivar Nygård ber formannskapet om å godta boten fra Politiet på en halv million for mobbing, trakassering og gjengjeldelse mot tre varslere. Rådmannen anbefaler også å vedta boten, etter en totalvurdering.
Les mer om:

Full rulle med fotball på Rognan

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Det er artig å være her å spille fotball, konstaterer Leah T. Bye rett etter kamp nummer to for dagen.Hun spiller på Saltdalkamereatene og de er nettopp ferdig med en kamp, hvor motstanderne fikk inn flere mål enn dem selv.Men det gjør ikke så mye, for journalisten blir fortalt at de vant første kamp i dag. De vil også legge til at motstanderne i andrekampen var litt ufine, og at det forekom klyping. JUBLENDE JENTER.

Politikervedtak kan føre til endring i regelverket: Glommafestivalen får spille til midnatt onsdag 26. juni

Ordfører Jon-Ivar Nygård viste til regelverket og ville sette spillestopp klokken 23 onsdag 26. juni. Men formannskapet ga Glommafestivalen lov til å spille frem til klokken 24. Det kan bety en ny praksis i sommerbyen.
Les mer om:

Veistubben som er glem av alle: 2. juli er det bom stopp her

Morten Foss (Sp) mener både politikerne og administrasjonen har sovet i timen, og at det er årsaken til at 23 husstander mellom Rømyr og Nygård fra 2. juli må kjøre en omvei på 6,3 kilometer for å komme seg til Holt.
Les mer om:

Stopperkjempen vurderer klubbskifte i sommer: – Jeg har øyne åpne og ser meg rundt

Tobias Nygård Vibe (28) tok overgang fra TUIL til IFK Helsingfors i januar. Allerede i sommer kan han være klar for en ny klubb.
Les mer om:

Stopperkjempen vurderer klubbskifte i sommer: – Jeg har øyne åpne og ser meg rundt

Tobias Nygård Vibe (28) tok overgang fra TUIL til IFK Helsingfors i januar. Allerede i sommer kan han være klar for en ny klubb.
Les mer om:

Nygård forsøker å finne en løsning: Laabak mener kommunen knebler bompengemotstandere

Ordfører Jon-Ivar Nygård sier han forstår frustrasjonen og synes det er spesielt at bompengemotstanderne ikke får holde appell utenfor rådhuset. Frps Bjørnar Laabak mener politikerne må sørge for at Kirsti Nelvik får lov.
Les mer om:

Kjemper for å beholde Tolletaten i Fredrikstad – krevde møte med statsråden

Ordfører Jon-Ivar Nygård (Ap), Frps Bjørnar Laabak og næringssjef Helge Hasvold har vært i møte med finansdepartementet. De håper møtet vil bidra til å beholde Tolletaten i Fredrikstad.

Lokale lag, foreninger, skoler og klubber får nesten 2 millioner kroner

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)NORDRE AKER: Hvert år deler Sparebankstiftelsen DNB ut støtte til organisasjoner, lag og foreninger som skaper møteplasser for tilhørighet, utløser dugnad og medvirkning, fremmer mestring og læring og utvikler rollemodeller.Nå har de tildelt 123,5 millioner kroner fordelt på 703 lokale prosjekter på Østlandet i vårens lokale tildelingsrunde.

Dans Fauske leverte "the greatest show"

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)FAUSKE: Det ble på mange måter en spesiell kveld i Fauske idrettshall lørdag, med et show som man gjerne kan kalle "The greatest show". De ulike gruppene samarbeidet på tvers av alder, i mye større grad enn tidligere. Hiphop og ballett Blant annet med Evolution of Dance og sangene fra The Greatest Showman.

Siste nytt om bomringen: Barnefamilier med lavinntekt kan få 230 gratis bompasseringer i året

Ordfører Jon-Ivar Nygård taler rådmannen midt imot og gir lavinntektsfamilier støtte til 230 bompasseringer i året.

- «Insta-Heidi» er Fosens største perle(pluss)

Karoline Nygård Jermstad hadde sin største idrettsprestasjon før hun ble emo som tenåring. Nå søker hun jobb etter fullført masterutdanning.
Les mer om:

Moland Pedersen gir seg i Fredrikstad Energi: – Ikke noe absolutt krav at ny styreleder er Ap-politiker

På generalforsamlingen i juni kommer Terje Moland Pedersen (67) til å gi seg som styreleder i Fredrikstad Energi. Ifølge ordfører Jon-Ivar Nygård er det ikke noe absolutt krav at etterfølgeren skal være en Ap-politiker.

Hva skjer hvis Instagram fjerner visning av likes? Vi spurte 5 influencere!

Hvor påvirket blir vi av å se hvor mange likes andre får på Instagram? Kan appen bli et bedre sted uten? Facebook (som eier IG) vurderer å fjerne visning av antall likes på Instagram. Idéen er at man fortsatt skal kunne like andres bilder, men antall likes eller videoavspillinger blir ikke lenger synlig under innlegget. Den som eier kontoen skal selv kunne se statistikk (hvis man ønsker). Akkurat nå tester Instagram skjulte likes på kanadiske brukere.

Ordføreren ønsker nye tiltak for å få statlige arbeidsplasser – Østfold-samarbeid har gitt lite suksess for Fredrikstad

Fredrikstad-ordfører Jon-Ivar Nygård håper «tyngre prosesser i eget hus» vil gi flere statlige arbeidsplasser i Fredrikstad.
Les mer om:

Assisterende rektor slår på stortromma

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)FAUSKE: Wenche Nygård (48) spilte tenorhorn i skolekorpset som ung. Det har hun mange gode minner fra. Nå har hun funnet tilbake til et miljø som ligner, med stortromme som instrument.- Artig og sosial med en trivelig gjeng. Det er avkoblende fra hverdagen å kunne slå litt løs på tromma, sier skolelederen.Samtidig - Er det vanskelig å spille i trommekorpset?

Lund ropte høyt hurra!

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Halv ti i dag kom et vakkert og flott barnetog marsjerende på Moi, fra NorDan og til Lund omsorgssenter. Elevene på Nygård barneskole og Lund ungdomsskole ropte høye hurrarop, og Moi musikkorps sammen med Moi skolekorps sørget for flott korpsmusikk, som seg hør og bør hører med på nasjonaldagen.Og ved omsorgssenteret fikk musikantene stor skryt av Steinar Andersen og i åpningstalen til ordfører Olav Hafstad (Ap).

Frøyland feira 17. mai med leikar i strålande vêr

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)I bordhockey er det ikkje lov å skåra før det er gått to sekund frå pucken er droppa på isflata. Det første målet til Sverige og Sindre Efteland Johansen (19), vinnar av NM i B-klassen i 2017, er gyldig, men berre så vidt det er.

Tar ansvar for nytt Fiane-kryss og ny sykkelvei

Samferdselssjef Ola OIsbu mener fylkeskommunen kan overta ansvaret med å lage et nytt veikryss i Fianesvingen, og bygge en gang/sykkelvei fra Fiane til Nygård, men Nye Veier må betale de millionene dette koster.
Les mer om:

Direktør frå Vigrestad gjer heile NVE inhabil i vindpark-sak

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Direktøren i Norges vassdrags- og energidirektorat, Kjetil Lund, er frå Vigrestad og har nær familie som kjempar mot etablering av vindmølle på Friestad i Hå.

Slik gikk det da Karin (93) og vennene fikk være med å feste med russen: – Dette må vi gjøre igjen

– Jeg fikk bare beskjed om at vi skulle ta en busstur jeg, og det hørtes jo greit ut, sier Karin Rustad som sitter litt småspent utenfor Nygård sykehjem i Sandefjord. Plutselig hører hun høy musikk som kommer nærmere og nærmere.

Fredrikstad-ordføreren om kostnadseksplosjon for jernbaneutbyggingen: – Bekymret for hvor vi skal få pengene fra

Nye anslag viser at kostnadene med å bygge ny jernbane fra Seut til Klavestad i Sarpsborg har økt fra 8,5 til 30 milliarder kroner. Ordfører Jon-Ivar Nygård liker de nye tallene dårlig. – Det blir veldig dyrt, og jeg er bekymret for hvordan vi skal finne penger.

I denne barnehagen gjer dei små klimatiltak kvar dag

GLOPPEN (NRK): Dei dyrkar kortreist mat, sorterer søppel og skvisar all limen ut av tuben. At også dei minste kan gjere ein klimaforskjell, er dei heilt sikre på i Nygård barnehage.
Les mer om: