Nyheter om Nygård


Hedret under bystyrets avslutningsmiddag: Nygård og Holberg fikk KS-medalje for mer enn 24 års innsats

Ordfører Jon-Ivar Nygård (Ap) og bystyremedlem Rita Holberg (H) fikk KS-utmerkelse for å ha hatt politiske verv i minst 24 år. De fikk medalje og diplom ved bystyrets avslutning for fireårsperioden fredag kveld.
Les mer om:

PALLEN FOR PK NYGÅRD OG BERGANE

Per Kristian Nygård og Margrethe Bergane satte lørdag skisporten på kartet.
Les mer om:

Politikerne om Cewex-planene: – Kan virkelig bli et løft

Både ordfører Jon-Ivar Nygård og politikere i andre partier er mildt sagt begeistret over skissene til Cityplan for Cewex-kvartalet. Høyden på opp til åtte etasjer ser heller ikke ut til å forskrekke.
Les mer om:

Kaos i utbygging på Østfoldbanen – lokalpolitikere advarer mot å kutte stasjoner

Fredrikstad-ordfører Jon-Ivar Nygård (Ap) sier det er helt uaktuelt å kutte bygging gjennom Fredrikstad sentrum for å spare penger.

Statens vegvesen vil ha denne løsningen ved Nygård

Etter at gang- og sykkelveien ved Nygård ble åpnet for biltrafikk, har det oppstått flere farlige situasjoner. Nå foreslår Statens Vegvesen flere tiltak.

Nygård om Jernbanekrisen: - Vi blir holdt for narr av storsamfunnet

De som håpet på snarlig jernbaneutbygging i Østfold fikk iskaldt vann i årene da neste års statsbudsjett ble presentert på mandag. Der skrinlegges nemlig planene om dobbeltspor og nye togstasjoner til Fredrikstad og Østfold.

Tommy (45) har brukt enorme summer på privat kreftbehandling. Det mener han har berget livet

Ved hjelp av en privat gentest har Tommy Nygård nylig funnet frem til en type medisin som kan ha effekt på hans type kreft. Men den må han betale for selv.
Les mer om:

Forlot partiet like etter valget – slik svarer de for seg

Ole Johan Sveen og Stian Nygård, som ble valgt inn i Sveio kommunestyre for Høyre, mener det var flere gode grunner til å forlate partiet de vant sine seter med. Sveen avviser at en slengerstemme fra Arbeiderpartiets varaordførerkandidat har noe med saken å gjøre.
Les mer om:

Nå presenteres byens nye maktkabal

Jon-Ivar Nygård fortsetter som ordfører. Siri Martinsen blir ny varaordfører. Men hvordan ser resten av maktbalansen mellom de seks samarbeidspartiene ut? Følg direkterapporteringen fra presentasjonen!

Maktkabalen snart klar – med seks partier: Her er FBs vurderinger av kandidatene

Jon-Ivar Nygård fortsetter som ordfører. Siri Martinsen blir ny varaordfører. Fredriksstad Blad antar at det blir nye ledere i alle de sentrale utvalgene, og flere partier får tunge verv. Det blir færre endringer i formannskapet.

Jeger og våpenkjenner

Jan-Erik Nygård (39) jobber i Svalbardbutikken og er et kjent fjes for mange. Men egentlig er han våpentekniker.
Les mer om:

Vi trenger hjelp, du og jeg, Jon-Ivar

Svein Bergstrøm ber om hjelp for at Fredrikstad kommune skal skaffe sønnen et lovet omsorgstilbud, og han mener ordfører Jon-Ivar Nygård trenger hjelp til å få kommuneadministrasjonen til å følge opp det politikerne bestemmer.

Nygård vil alliere seg med Råde-ordføreren og gi klar beskjed: Et enstemmig formannskap avviser rett linje

Ordfører Jon-Ivar Nygård vil være føre var. Han vil gjøre det helt klart for statlige myndigheter at Fredrikstad vil ha jernbanen gjennom byen. Nå ønsker han å få med seg Råde-ordfører René Rafshol på et felles brev.

Sikrer idrettens storstue for 15 år - nå får også FIF innpass

Her tar ordfører Jon-Ivar Nygård (46) et spark for at fotballen får et videre liv i Østfoldhallen. Nå er planene klare for at FIF også skal få flytte inn i det som nå skal bli en virkelig idrettsstue.
Les mer om:

Hva er det som plager Jon-Ivar Nygård og Sindre Martinsen-Evje?

Jeg vil innstendig anmode Jon-Ivar Nygård og Sindre Martinsen-Evje om å sette seg på «bakrommet» noen dager og snakke gjennom hvordan de i fellesskap ønsker at Nedre Glomma kommune skal se ut om femti eller hundre år, skriver Rolf M. Gjermundsen med henvisning til jernbanedebatten.
Les mer om:

Politiet mener han ble drept - dette er hans siste bevegelser

ÅSTED NORGE (ÅSANE): I tidsrommet mellom klokken tre på natten til klokken ti på morgenen 1. juni mener politiet at Ronny Nygård (43) blir drept. Selv om en person er siktet i saken, ønsker politiet hjelp fra publikum til å belyse hva som har skjedd.

Fredrikstad vil avvise en utredning om en rett linje-trasé: Dobbeltsporet kan stoppe på Rolvsøy

Konsekvensen av at Sarpsborg bystyre ikke sender traséforslagene fra Rolvsøy til Klavestad på høring, kan bli at dobbeltsporet ender på Rolvsøy. Ordfører Jon-Ivar Nygård sier det er utelukket å bygge stasjon på Rolvsøy.

Diakonvigsling og bispebesøk

Den nye Stavanger-biskopen hadde sitt første besøk i Suldal som biskop. Nykomponert haustsong – Bygdekvinnelaget på Sand hadde pynta kyrkja så flott til hausttakkefesten og vigslinga, rosar kyrkjeverje Anne Marit Øvstebø. Ho fortel at biskopen hadde Gje oss i dag vårt daglege brød, som tema for preika denne søndagen. Mange deltok under gudstenesta, og Øvstebø trekk fram både prosjekt-koret frå mellomtrinnet på Sand skule og den nye haust-songen, som blei framført for første gong i kyrkja.

Overraskende «slengere» til Bjørnar (Frp) og Jon-Ivar (Ap) i kommunevalget

Ordfører Jon-Ivar Nygård (Ap) har fått ekstrastemmer fra både Frp- og Høyre-velgere i år, mens Frp-leder Bjørnar Laabak (Frp) har fått slengere fra Rødt og Ap.
Les mer om:

Fire nye år med de rødgrønne ved roret: Dette er Nygårds 20 viktigste saker

Det blir fire nye år med rødgrønt styre i Fredrikstad – det er klart etter at Jon-Ivar Nygård mandag kveld sikret valgseieren for tredje gang på rad. FB har utfordret Ap til å plukke ut sine 20 viktigste saker for de neste fire årene.
Les mer om:

Forhåndsstemmene talt opp: Alt taler for fire nye år for Nygård

– Vi beholder Jon-Ivar som ordfører i Fredrikstad, ble det jublet på den rødgrønne valgvaken etter at de drøye 11.000 forhåndsstemmene er talt opp.

Det nytter ikke å løpe fra ambisiøse valgløfter

Jon-Ivar Nygård er en ambisiøs ordfører på Fredrikstads vegne. Det er veldig bra, men øker også sjansene for at det ender med knall og fall når det viktigste av alt skal leveres: Nemlig arbeid til folket, skriver FBs sjefredaktør Jon Jacobsen i denne kommentaren.

Hvordan har de ledet Fredrikstad? Vi gir politikerne karakterer

Hvordan har Jon-Ivar Nygård, utvalgslederne og gruppelederne i kommunen gjort jobben sin de siste årene? Her kommer Fredriksstad Blads karakterbok.
Les mer om:

Folket kaster terning: Dette mener de om ordfører Jon-Ivar Nygård

Hver tredje av de spurte i en meningsmåling mener ordfører Jon-Ivar Nygård har gjort så god jobb at de gir terningkast fem eller seks for jobben.
Les mer om:

– Et sted for kjærlighet(pluss)

Leder i Harstad ungdomsråd, Ole Martin Melbøe Nygård, jubler for at barn i alderen 9-14 år endelig har fått nytt fritidssenter.
Les mer om: