Nyheter om Nygård


Nygård om kontantflyten i skolen: – Vi ønsker å redusere bruken

Men ordfører Jon-Ivar Nygård tror ikke Fredrikstad kommunes virksomheter blir helt kontantfrie riktig ennå.

«Hvis jeg kunne velge, så hadde jeg hoppet over jula»(pluss)

Lene Hjelmhaug Nygård lever på sosialstønad, og er konstant bekymret for om kronene strekker til.
Les mer om:

Tradisjonsrik juleavslutning for bystyret

Juletallerken, med riskrem til dessert, underholdning ved elever ved Fredrikstad kulturskole, og takk for maten-tale ved opposisjonsleder Truls Velgaard sto på programmet under bystyrets lunsj i Betania i Gamlebyen torsdag. Ordfører Jon-Ivar Nygård minnet i sin innledning til den årlige julelunsjen om utfordringene med å bli enige med Sarpsborg om jernbaneutbyggingen i Nedre Glomma. Demokraten-journalist Arne Børresen spilte trompet, og kommunaldirektør Jon Erik Olsen piano, under bystyrets faste fremføring av «Deilig av jorden».

Ordfører Nygård tror ikke det blir utredning om rett linje: – I så fall må også rett linje fra Fredrikstad til Halden utredes

Samtlige partier i Sarpsborg bystyre vil ha utredning av rett linje, med kryssing av Glomma sør for Sarpsfossen og ny stasjon mellom byene. Fredrikstad-ordfører Jon-Ivar Nygård tror ikke det blir noen utredning.

Bygger nytt på Nygård(pluss)

I 2015 brant et lagerbygg ned ved Nygård nord for Gisundbrua. Nå skal det føres opp et nytt bygg på tomta.
Les mer om:

Gunnar og Eva bor på Nordstrand og selger klassiske biler til folk i hele landet - satser på biler som er 20 år eller eldre

Etter 22 år med salg av biler og bildeler i Tyskland har Gunnar Arne og Eva Brattbakken fra Nordstrand startet bruktbilhandel på Nygård.

Dette må du ikke gjøre hvis du er huseier

Sindre Nygård er ekspert på gamle bygninger. Han har gode råd til deg om du eier et gammelt hus.
Les mer om:

Ordføreren i Fredrikstad vil si nei til 200 nye boliger her

Ordfører Jon-Ivar Nygård ber formannskapet si nei til boliger på tidligere Kiærs Bruk, hvor Europris har lager. Unger Fabrikker, på den andre siden av elven, pekte på at boligene ville ligge innenfor støysonen. Nygård følger opp.

Eva, Trine og Madelèn ønsker seg mange julegaver fra deg

Eva Bjørung, Trine Nygård og Madelen Auen er alle ansatte ved kafeen La Baguette på Farmandstredet. I år, som i fjor er ønsket at du gjerne stikker innom med en julegave.
Les mer om:

Grave- og transportfirma konkurs(pluss)

Firmaet Nygård Graving og Transport AS i Isfjorden, som ble etablert i 2015, er slått konkurs.
Les mer om:

Slik opplever romerikingene snøkaoset: – Folk er elendige til å kjøre!

Øystein Nygård brukte to timer fra Hellen Industri i Gjerdrum til Skedsmokorset. Ajanthan Maniam opplevde busskaos fra Skjetten.
Les mer om:

Var med på eventyret i Bodø/Glimt. Nå blir han trener for Malmefjorden.

Frem til august var Ørjan Nygård (37) assistenttrener for Bodø/Glimt. Nå blir han hovedtrener for Malmefjordens 4. divisjonslag.
Les mer om:

Var med på eventyret i Bodø/Glimt. Nå blir han trener for Malmefjorden.

Frem til august var Ørjan Nygård (37) assistenttrener for Bodø/Glimt. Nå blir han hovedtrener for Malmefjordens 4. divisjonslag.
Les mer om:

De besøkende under skutefesten kjøpte produkter og tjenester for over 60 millioner kroner i Fredrikstad

De økonomiske ringvirkningene etter sommerens Tall Ships Races er enorme, ifølge ringvirkningsanalysen fra PwC. – Begeistringen har økt, og det er enighet på tvers av alle partiene at dette er noe vi må få til byen igjen, sier ordfører Jon-Ivar Nygård.

Da Odd Einar (41) var med i kampen mot IS, fikk han en helt spesiell epost av kona

Telemark bataljon har kjent krigen mot IS på kroppen. Sjefssersjant Odd Einar Nygård (41) brukte dagboken som et viktig verktøy.
Les mer om:

Dag og Reidulf med på redningsaksjon: - At en mann var savnet var en ekkel melding å få

Dag Trondsen og Reidulf Nygård på linebåten "Nonstind" var på vei hjem til Ballstad da de plutselig fikk melding om at en mann var savnet på havet. Dag forteller at de hadde en ekkel følelse, men heldigivis gikk alt bra.
Les mer om:

Slik lønnes ordfører Jon-Ivar Nygård og de andre politikerne

Årslønnen til ordfører Jon-Ivar Nygård er 1,1 million kroner. Varaordfører Siri Martinsen får 830.700 kroner i året for 90 prosent stilling.

Ordfører Nygård svært kritisk til regjeringens sentralisering: Frykter at slaget er tapt for 22 ansatte hos kemneren

Ordfører Jon-Ivar Nygård reagerer kraftig på regjeringens forslag om å overføre 22 ansatte hos kemneren til staten og flytte arbeidsplassene ut av Fredrikstad. Men han tror ikke ordførerne kan klare å hindre beslutningen.

Klar beskjed fra fylkene: Venstre-ledelsen må fornyes

Hele sentralstyret i Venstre tar gjenvalg, tross krav om utskiftninger fra medlemmer og fylkeslag. – Helt uaktuelt at hele ledelsen forsetter, sier Jan Henrik Nygård, leder i Sogn og Fjordane Venstre.
Les mer om:

Baker potetlefser av egne råvarer(pluss)

Idar Nygård har ryddet bort bakeutstyret, men en ny generasjon sørger for at potetlefsene hans lever videre.
Les mer om:

Drapssiktede i Bergen snakket «skotsk» på vei hjem

Etter at den nå drapssiktede 27-åringen var i kontakt med avdøde Ronny Nygård på Åsane, tok han en drosje og snakket skotsk, men betalte med eget bankkort.

Hedret under bystyrets avslutningsmiddag: Nygård og Holberg fikk KS-medalje for mer enn 24 års innsats

Ordfører Jon-Ivar Nygård (Ap) og bystyremedlem Rita Holberg (H) fikk KS-utmerkelse for å ha hatt politiske verv i minst 24 år. De fikk medalje og diplom ved bystyrets avslutning for fireårsperioden fredag kveld.
Les mer om:

PALLEN FOR PK NYGÅRD OG BERGANE

Per Kristian Nygård og Margrethe Bergane satte lørdag skisporten på kartet.
Les mer om:

Politikerne om Cewex-planene: – Kan virkelig bli et løft

Både ordfører Jon-Ivar Nygård og politikere i andre partier er mildt sagt begeistret over skissene til Cityplan for Cewex-kvartalet. Høyden på opp til åtte etasjer ser heller ikke ut til å forskrekke.
Les mer om:

Kaos i utbygging på Østfoldbanen – lokalpolitikere advarer mot å kutte stasjoner

Fredrikstad-ordfører Jon-Ivar Nygård (Ap) sier det er helt uaktuelt å kutte bygging gjennom Fredrikstad sentrum for å spare penger.