Nyheter om Nygård


Mange reagerer med sinne

Mange reagerer med både vantro og sinne etter at Statens vegvesen snudde og vil forby kjøring mellom Nygård og Fiane.

Vegvesenet snur: Ikke lenger lov til å kjøre her

Vegen mellom Fiane og Nygård blir igjen stengt for gjennomkjøring for å ivareta trafikksikkerheten til de som bor langs vegen, melder Statens Vegvesen.

Nygård står fjellstøtt fire uker før valget: Bompengestrid og varslersak har minimal effekt

I 2015 manglet Arbeiderpartiet én representant på å få rent flertall i bystyret. Den sterke oppslutningen holder seg, viser Sentios måling for Fredriksstad Blad. De borgerlige partiene sliter og har ikke klart å skape et felles alternativ.

Ap lovte flere lærere: 16 av 20 nye årsverk er betalt av staten

Flere lærere var ett av valgløftene fra Jon-Ivar Nygård & co. i 2015. Fire år etter er lærerårsverkene økt med 20,2. Men hele 16 er betalt av staten.
Les mer om:

Michelle (4) er endelig kreftfri etter over to års kamp

Da datteren ble diagnostisert med blodkreft i 2017, skulle vondt bli til verre for Jeanette Sund Nygård og Morten Berg. Nå som Michelle er kreftfri, sitter foreldrene igjen med et annet perspektiv på livet. 
Les mer om:

Nygård og Laabak i amper bompenge-debatt: – Gigantomani!

Den ene må ha 15 milliarder og bomring for å bygge vei – den andre sier han kan gjøre det med kroner null i bompenger.
Les mer om:

«Helene» har fått advokatregning på mer enn 60.000 kroner etter å ha varslet – fortsatt usikkert hvem som skal betale

Ordfører Jon-Ivar Nygård (Ap) vil ikke love noe når det gjelder «Helenes» advokatregning, slik Frp krever at kommunen gjør. Men han åpner for at kommunen kan lage retningslinjer for mulig dekning av advokatutgifter for varslere.
Les mer om:

Slik skal Nygård og Ap endre søndagshandelen – vil tvinge flere butikker til å stenge

Får Arbeiderpartiet det som de vil, må blant annet Kiwi på Ørebekk stenge butikken på søndager i fremtiden. – Dagens regelverk slår urettferdig ut, sier ordføreren.
Les mer om:

Fant motorsyklist bevisstløs og alvorlig skadet i vannkanten

Christian Steinsrud (28) og Karoline Nygård Solvang (31) fra Fagernes reagerte spontant da de ble vitner til en ulykke med motorsykkel på motsatt side av Neselva. Mens Christian tok bilen rundt for å hjelpe, ringte Karoline til nødetatene.

Vil gjøre det enklere å bøtelegge rasisme: – Alle må ta et oppgjør med hatet

Ordfører Jon-Ivar Nygård ønsker flere tiltak for å få komme intolerante holdninger til livs. Han tror ekkokamre på nettet kan ha bidratt til å forverre problemet med hets- og hatretorikk.
Les mer om:

Bloggeren får kritikk for å ansette en au pair

Blogger og småbarnsmor Julianne Nygård, bedre kjent som Pilotfrue, åpner opp om beslutningen om å ansette au pair.
Les mer om:

Facebook-drama: Nygård (Ap) og Laabak (Frp) i heftig ordveksling

I et Facebook-innlegg flesker ordfører Jon-Ivar Nygård (Ap) til, og kaller Bjørnar Laabak og Fremskrittspartiet for hyklerske. Laabak tar kraftig til motmæle.

Nygård svarer Laabak: Vi garanterer spadestikk i høst for nye Onsøyheimen

Jon-Ivar Nygård, Ap, svarer på innlegget der Bjørnar Laabak, Frp, mente nye Onsøyheimen ikke vil bli bygd så lenge Ap sitter med makten. – En ganske fantasifull omskriving av fakta, skriver Nygård.
Les mer om:

Mener oste-merking har gått ut på dato

- Best før-merking om ost er misvisende, mener «matredder» Mette Nygård Havre - og får støtte av TINE-topper.
Les mer om:

Ingen unntak for Ambjørnrød-beboerne: – Kan ikke gjøre bomvedtak avhengig av om en butikk står klar

Ordfører Jon-Ivar Nygård sier han synes det er synd at ikke det kommer et dagligvaretilbud til beboerne på Ambjørnrød/Veum før bompengeinnkrevingen starter, og understreker at beboerne må gjennom bommen eller til Ørebekk for å handle før butikken er på plass.
Les mer om:

Vil bygge verdensledende fabrikk i Fredrikstad – har fått flere tilbud om aktuelle tomter

Daglig leder Fredrik Andresen i Batteriretur er tilbudt tomt eller lokaler fra åtte firmaer, de fleste i Fredrikstad-distriktet. Ordfører Jon-Ivar Nygård og rådmann Nina Tangnæs Grønvold har også engasjert seg for å finne tomt.

Lanserer to aktuelle steder for «Røkke-tårnet»: Ørebekk og området bak Brynild peker seg ut for skyskraper

Ordfører Jon-Ivar Nygård opplyser at det er lansert to mulige tomter for Røkkes spektakulære «Det Store Blå»: Tomten vest for Brynild, hvor Oscar Nilsen drev skraphandel, og en tomt like ved rundkjøringen på Ørebekk.

Tidligere TUIL-profil ferdig i finsk eliteserie: Vurderer Tromsø-retur etter å ha takket nei til eksotisk eventyr

Tobias Nygård Vibe (28) og Helsinki IFK er enige om å avslutte kontrakten umiddelbart. Dermed reiser han fra klubben som nylig er blitt kjøpt opp av en kinesisk investor.
Les mer om:

Tidligere TUIL-profil ferdig i finsk eliteserie: Vurderer Tromsø-retur etter å ha takket nei til eksotisk eventyr

Tobias Nygård Vibe (28) og Helsinki IFK er enige om å avslutte kontrakten umiddelbart. Dermed reiser han fra klubben som nylig er blitt kjøpt opp av en kinesisk investor.
Les mer om:

Ordfører Nygård reagerer på dobbeltkommunikasjon fra jernbanemyndigheter: Får beskjed om å holde høyt tempo mens sporet kan ryke

Ordfører Jon-Ivar Nygård mener det vil være en skandale og et løftebrudd uten like hvis Nedre Glomma ikke får dobbeltspor og nye stasjoner. Han vil mobilisere til kamp. Truls Velgaard (H) vil også prioritere jernbaneutbygging.
Les mer om:

Du kaster 42 kg spiselig mat i året. Her er 7 tips til å bli en matredder

På jobb oppdaget Mette Nygård Havre hvor mye mat som ble kastet. Det gjorde henne til en matredder via Instagram.
Les mer om:

Nygård og Laabak sterkt uenige om regjeringens utbyggingsvilje: Krav om kostnadskutt kan gi lengre utsettelse for Grønli stasjon

Ordfører Jon-Ivar Nygård (Ap) håper regjeringen ikke bryter løftet til innbyggerne om å bygge dobbeltspor i Nedre Glomma. Nye signaler skaper usikkerhet. Bjørnar Laabak (Frp) sier at regjeringen leverer og at det er uaktuelt å bruke 30 milliarder på jernbane fra Seut til Sarpsborg.

Trener for MFKs gullrival flytter til Molde for å bli lærer

De siste tre årene har Molde-mannen Ørjan Nygård vært med på å bygge Bodø/Glimt opp til en gullkandidat. Men når det hele skal avgjøres i høst, har han flyttet hjem til Molde.

Trener for MFKs gullrival flytter til Molde for å bli lærer

De siste tre årene har Molde-mannen Ørjan Nygård vært med på å bygge Bodø/Glimt opp til en gullkandidat. Men når det hele skal avgjøres i høst, har han flyttet hjem til Molde.

Anita Vik: –Ordføreren må vise at han er mann og står for sikkerheten i byen

Den profilerte Frp-politikeren krever at Aps ordfører Jon-Ivar Nygård tar affære og får bort romfolket fra parkeringsplassen ved Kvernhuset skole. Nygård svarer at dette må kommuneadministrasjonen ordne opp i.