Nyheter om Notodden


Se bildene fra skogbrannene som har herjet den siste uka

På åtte dager har Notodden og Hjartdal vært rammet av 13 branner. Telen har knipset en rekke bilder av brannmannskapene mens de har slukket brannene.
Les mer om:

Kommunen truet med bot: – Vi ønsker ikke å forurense og skape vanskeligheter

NOTODDEN: Geir Teigen og Thorbjørn Teigen ble bedt av kommunen å fjerne skrapmetall langs Ruths vei. De to reserverer seg mot deler av pålegget.
Les mer om:

I NATT: Rykket ut til bålbrenning

NOTODDEN: Turistene hadde ikke fått med seg bålforbudet.
Les mer om:

Overraskende slutt etter bare seks måneder i klubben

NOTODDEN: Akinbola Akinyemi (25) fikk kun en halv sesong i Notodden. Nå har midtbanespilleren signert en 1,5-årskontrakt med 1. divisjonskollega Sandnes Ulf.
Les mer om:

Flere nye skogbranner i dag

NOTODDEN: Brannvesenet på Notodden har slukket fire branner i Lisleherad siden i formiddag. Det var like før klokka 19.00 tirsdag kveld at brannvesenet fikk inn melding om nok en brann i Lisleherad

Kunde skrek og truet de ansatte i banken

NOTODDEN: Politiet fikk raskt kontroll på en mann som truet en ansatt i Hjartdalsbanken i Notodden tirsdag ettermiddag.
Les mer om:

Leter etter røyk på Kåfjellåsen

Notodden brannvesen har flere mannskap ute for å lete etter røyk på Kåfjellåsen.
Les mer om:

Satt fyr på bildekk - da kom politiet

NOTODDEN: Nå blir den ansvarlige anmeldt.
Les mer om:

Etter at Tone (19) havnet her i ferien fikk hun regning på 150 000 kroner

NOTODDEN: I fjor sommer opplevde Tone Fuhre Lia å havne på sykehus i USA, heldigvis hadde hun reiseforsikring som gjorde at hun unngikk en regning på omkring 150 000 kroner. Nå forteller hun hvor viktig det er med reiseforsikring når du skal ut på tur.

Han er høyaktuell som ny midtbanespiller i Bryne

Akinbola Akinyemi, som for tiden spiller i Notodden, er i dialog med Bryne i disse dager.
Les mer om:

Stopper salg av engangsgriller

NOTDDEN: Da den store brannfaren begynte igjen i forrige uke, tok Spar i Heddalsvegen på Notodden ansvar og stoppet salget av engangsgriller. Nå oppfordrer brannsjefen i kommunen at alle butikker til å gjøre det samme.
Les mer om:

Brannsjefen: - Situasjonen er fortsatt kaotisk

All tilgjengelig mannskap er kalt inn for å bistå i den kaotiske skogbrannsitusjonen på Notodden.
Les mer om:

Dette huset kan sette prisrekord på Notodden

NOTODDEN: Jernvarehandler Ingvar Stenstad reiste bygget i jugendstil i 1918, i Klondyke-tiden under den andre og vannkraftbaserte industrielle revolusjon. Nå kommer villaen for salg.
Les mer om:

Brannen på Irmat på Notodden er bare én av 106 branner i avfallsanlegg siden 2016

Hittil i juli har det vært store branner i fem avfallsanlegg rundt om i landet. Miljødirektoratet og DSB er bekymret.
Les mer om:

Låner ut talent til Notodden

Mens Sogndal kjemper helt i toppen, befinner Levanger seg i bunnstriden på nest sisteplass i OBOS-Ligaen. – Nå er de to klubbene enige om en utlånsavtale ut sesongen for angriper Kasper Nissen som trenger spilletid og Levanger trenger mål.  Kasper kom til Sogndal fra Nest-Sotra før sesongen 2017, men var bare noen få uker i klubben før han røk korsbåndet i kneet. Hele fjoråret handlet om å komme tilbake. «Me har tru på Kasper, og ser at han har eit stykke att før han er heilt klar for førstelagsspel i Sogndal.

Var spent for hva som ville skje når låneavtalen med Sunderland gikk ut

Notodden som hadde ambisjoner om å ligge helt i toppen av OBOS-Ligaen denne sesongen har så langt ikke levd opp til sine egne mål. En litt trist niendeplass med bare 20.poeng etter 15 kamper. Klubben fikk på lån fra Sunderland backen Josh Robson et lyspunkt i årets lag.  Det var knyttet spenning til om hva som ville skje nå som låneavtalen er over. Les: Nederlandsk serie og norsk serie er omtrent like bra Klubben og backen er glade for å ha skrevet en kontrakt ut 2019.  
Les mer om:

Nederlandsk serie og norsk serie er omtrent like bra

Gaston Salasiwa har signert for Notodden FK. Gaston etter å ha spilt på det nest øverste nivået i Nederland. Han kommer til Notodden i begynnelsen av neste uke og vil være spilleklar for NFK i høstsesongens første kamp som går mot Åsane i Bergen den 22. juli. Gaston Salasiwa er 29 år gammel og kommer fra Nederlandsk fotball.

2013: – 3. divisjon innen tre år. Nå: – Vi klarer det ikke alene

KRAGERØ: I 2013 gikk daglig leder i Kragerø IF Fotball, Yngve Bruksås, høyt ut da han annonserte signeringen av Håvard Kleven fra Notodden FK. Klubben skulle opp i 3. divisjon innen tre år. I dag, fem år senere, spiller gultrøyene i 6. divisjon.

Da de franske turistene tente bål ved elva kom politiet

NOTODDEN: Politiet måtte i natt reise ut til noen franske turister som ikke hadde fått med seg det norske bålforbudet.
Les mer om:

Drapssiktet tvinges til å snakke norsk

SKIEN/NOTODDEN: 53-åringen som er siktet for å ha drept sin tidligere kone tvinges til å snakke norsk – hvis han vil ha besøk av datteren.
Les mer om:

Truet med å drepe de ansatte på matbutikk

NOTODDEN: Torsdag ettermiddag kom det inn melding om at en Sparbutikk på Notodden var ranet. Dette viste seg ikke å stemme, men mannen hadde truet med å drepe de ansatte.
Les mer om:

- Elgen kom rett ut foran meg, men det gikk bra

NOTODDEN: To svenske motorsyklister fikk torsdag formiddag et ublidt møte med skogens konge på Meheia mellom Notodden og Kongsberg.
Les mer om:

MC har kollidert med elg

NOTODDEN: En MC-fører slapp unna med lettere skader etter en kollisjon med en elg på E134 på Notodden, torsdag formiddag.
Les mer om:

– Ren skjær miljøkriminalitet

NOTODDEN: Prosessfullmektig Oddvar Fosaas kaller turlagets handlinger for miljøkriminalitet.
Les mer om:

Turlag saksøkes for 800 000 kroner

NOTODDEN: Grunneier Bergit Haugerud mener Notodden turlag ødela terrenget da de bygde Gavlesjå-hytta. Vinner hun frem må turlaget enten ta opp lån eller selge den flunkende nye turisthytta. – Katastrofe hvis vi må selge hytta, sier Ottar Kaasa.