Nyheter om Notodden


Nytt tap i Idrettsparken

Sandefjord vant 2-0 over Notodden i Idrettsparken.
Les mer om:

Slåsskamp i sentrum

NOTODDEN: Politiet måtte lørdag morgen rykke ut til slåsskamp.
Les mer om:

Nå har han terminert kontrakten: - Det er noe jeg har valgt selv på grunn av alt styret

SKIEN/NOTODDEN: Eben Koranteng har valgt å terminere amatørkontrakten med Notodden FK.
Les mer om:

En bil har kjørt av veien - en person skal være skadet

NOTODDEN: En person skal være skadet i en trafikkulykke på Tinnsjøvegen fredag ettermiddag.
Les mer om:

Hvor lang tid tok det EGENTLIG fra brannalarmen gikk til brannvesenet var på plass? - Der og da følte jeg hele verden datt i grus – vi ventet og ventet

NOTODDEN: Onsdag brøt det ut en heftig brann i en bil på karosseriverkstedet til Funnemark. Notodden brannstasjon ligger på andre siden av E134. De som ventet på brannvesenet mener det tok mellom 10 og 15 minutter. Det gjorde det ikke.

Rival Sons kommer til Norge denne høsten

De amerikanske rockerne i Rival Sons gjør sitt beste for å oppfylle sin egen profeti: Konsert nummer 100 i Norge. De melder seg nemlig til Norge igjen i november i år – etter først å ha spilt for fullt i mars før de i august på ny er klare som publikumsfavoritter på Notodden Bluesfestival. LES OGSÅ: Supergruppe med chihuahua på bordet. – Jeg ser frem til konsert nummer 100, sa frontmann Jay Buchanan til NTB på tampen av fjoråret.

Her blir det ny butikk og ny fasade

NOTODDEN: Etter 20 års kamp mot gamle reguleringsplaner får Kjetil Hillestad endelig realisert utbyggingsdrømmen. Europris skal inn i et 1500 kvadratmeters bygg og hele fasaden i det nye varehuset med Kid og Elkjøp skal bli til en helhet.

Tre til sykehus etter ulykke

NOTODDEN: Tre personer er sendt til sykehus etter en ulykke i nærheten av Jerpetjønnhovet ved 15.35-tiden onsdag.
Les mer om:

Brann på verksted

NOTODDEN: Brann ved Funnemark på Tuven.
Les mer om:

Vålerenga henter hjem utlånte talenter

Magnus Retsius Grødem (20) returnerer til Vålerenga med umiddelbar virkning etter å ha tilbrakt vårsesongen på lån i Ull/Kisa. Christian Borchrevink hadde også sin siste trening med Notodden sist uke. Magnus Grødem står bokført med sju kamper og to scoringer denne sesongen for Ull/Kisa. Sportslig leder i Vålerenga, Jørgen Ingebrigtsen, sier til Vålerenga sine nettsider at det var riktig å hente tilbake Grødem nå. Les: Forbes: De 10 best betalte idrettsutøverne i verden «Vi har gjort en evaluering med status i troppen medisinsk og vurdert det slik at vi henter han tilbake nå.

Verdien på lokalt selskap stuper etter eksplosjon

NOTODDEN/OSLO: Hydrogenselskapet Nel som har avdeling på Notodden, stenger ti andre stasjoner midlertidig etter eksplosjonen i Sandvika mandag.
Les mer om:

Julia (40) mener telemarkinger er heldige: – Det var først da jeg kom hit jeg følte sykdommen min ble tatt på alvor. Her ble jeg trodd.

Julia Andersen har hatt flere utfordringer i livet, men velger å være positiv – og ønsker samtidig å minne oss på hvor heldige vi er her på Notodden.
Les mer om:

Vedum ut mot statlige flytteplaner: Som å flytte Notodden til Oslo

Sp-leder Trygve Slagsvold Vedum angriper to store statlige flytteplaner. – Blir de iverksatt, blir det som å flytte alle innbyggerne i Notodden, Hammerfest, Holmestrand eller Namsos til Oslo.

Trafikkuhell på Notodden

NOTODDEN: Nødetatene rykker ut til trafikkuhell ved Tinnegrend.
Les mer om:

Nå starter arbeidene: Se så fint det blir

NOTODDEN: Arbeidene er i gang. Allerede 1. juli skal deler av denne kombinerte leke- og møteplassen være ferdig.
Les mer om:

Her er oppsettet for Eliteserien runde 16-20 og OBOS-ligaen runde 16-30

Norges Fotballforbund har sammen med Norsk Toppfotball og rettighetshaver berammet TV-kamper i Eliteserien i runde 16-20, inkludert tre utsatte kamper fra runde 10 i forbindelse med U20-VM. Enkelte kamper kan bli flyttet basert på resultater i UEFA-kvalifisering. Dette gjelder Rosenborgs kamper i runde 16-19. Les: England har fått ny kaptein Runde Dato Tidspunkt Kamp Kanal 17 21.07.2019 Søndag kl. 18.00 Brann – Stabæk flyttet frem grunnet UEFA-kvalifisering Dplay 17 21.07.2019 Søndag kl.

Han har ikke mistet målformen

SKIEN: Torgeir Børven var en av målscorerne da Odd slo Notodden FK 2-1 i treningskamp onsdag.
Les mer om:

– Slo samboeren med balltre

NOTODDEN: En 35-åring er tiltalt for å ha slått sin samboer med balltre, oppbevaring av 154 narkotiske tabletter, bilkjøring i beruset tilstand uten førerkort og diverse narkotikabruk.
Les mer om:

Slik skal Odd bli i toppen

SKIEN: Odd har hatt kun to frisøndager siden skjærtorsdag. Det skal være suksessoppskriften for en sesong i toppen. Onsdag er det treningskamp mot Notodden.
Les mer om:

Var så dårlig at han ikke orket spille gitar – nå lader han opp til stor comebackkonsert

Den folkekjære artisten startet karrieren med å reise rundt i Nord-Norge på 80-tallet og synge gamle blueslåter under navnet Stoney Albright. Når han nå gjør sin første, store konsert etter at kreften rammet i fjor – og han måtte gjennom et år med omfattende kreftbehandling – skjer comebacket passende nok på bluesfestivalen på Notodden. På avslutningsdagen 4. august stiller Steinar Albrigtsen Allstars band under tittelen «Revival Concert».

KFUM/Oslo leverer varene i OBOS-ligaen

Seks seiere på de syv siste kampene. KFUM/Oslo fortsetter å overraske i OBOS-ligaen. Søndag kveld ble det 4-1 over Notodden.
Les mer om:

Kjøper du hus her må du sannsynligvis kjøpe firehjulstrekker også

NOTODDEN: Ingrid Haave har planer om et gigantisk byggefelt i et område som strekker seg langs Sætreåsen fra Åsveien til Nordre Skogen. Det kuperte terrenget gjør at potensielle huskjøpere kanskje må investere i en firehjulstrekker også.
Les mer om:

Nå vil Kim Richard ha tak i ei gammel rønne

NOTODDEN: Byggmester Kim Richard Bjørndalen er på jakt etter et skikkelig oppussingsobjekt som han kan pusle med på stille dager.

Syv personer reddet seg i land da båten begynte å ta inn vann

NOTODDEN: Det ble en dramatisk båttur for åtte personer på Heddalsvannet, natt til lørdag.
Les mer om:

Forrige fredag døde en av kafegjestene – nå skaffer Adam seg hjertestarter

NOTODDEN: – Jeg trenger alle mine kunder i live. Derfor går vi nå til anskaffelse av en hjertestarter. Det sier kafevert i Cafe Felicia, Adam Wentland.
Les mer om: