Nyheter om Notodden


Unge Notodden blir enda yngre

NOTODDEN: Nye og unge Notodden FK blir enda yngre og blir uten halve forsvaret borte mot opprykksfavoritt Egersund neste helg.
Les mer om:

- En ung og sulten gjeng

NOTODDEN: Over halve spillerstallen til Notodden FK er ny foran årets sesong. – Det er den mest sultne gjengen jeg har vært en del av på Notodden, sier kaptein Henrik Gustavsen (28).
Les mer om:

Treneren ville ikke ha ham med. Det ville lagkameratene - det reddet Pors

NOTODDEN: Han hadde forsovet seg, og treneren ville ikke ha med Torstein Røisgaard i den avgjørende kampen. Lagkameratene nektet, de ville ha med den notoriske måltyven. Det reddet Pors.
Les mer om:

Rykker ut til trafikkulykke

NOTODDEN: Nødetatene rykker torsdag ettermiddag ut på en trafikkulykke på Notodden.
Les mer om:

Arven etter Velta

NOTODDEN: Det har vært mangel på lokale NFK-spillere etter at klubblegenden Borgar Velta la opp i 2017. Det kan trioen Eirik Haugen Haslekås (18), Espen Mogen Hagen (18) og Daniel Beer Grooten (19) gjøre noe med.
Les mer om:

Brukte sitt eget kontonummer til bedrageri: Solgte ting han ikke hadde i en annen manns navn

NOTODDEN: En 33 år gammel mann fra Notodden brukte en annen manns identitetsopplysninger da han la ut falske annonser på finn.no.

– Jeg var fristet til å rote oppi der for å finne navnet – for det så for j**** ut

SKIEN: I løpet av de siste dagene har noen trolig dumpet en helt hengerlass med søppel i grøftekanten langs Valebøveien mellom Skien og Notodden.
Les mer om:

Nå overtar Anne Sofie drifta av denne kafeen

NOTODDEN: Ny driver av Elgsjø kafé er endelig på plass. Anne Sofie Hammer Vosgraff skal være daglig leder, hun håper å kunne åpne dørene i neste uke.
Les mer om:

To lastebiler har kollidert

To lastebiler har kjørt i hverandre på E134 mellom Notodden og Kongsberg.
Les mer om:

Ordføreren kan gni seg i hendene: NEL verdt 27,7 milliarder - opp 129 prosent så langt i år

Hydrogen-bedriften NEL med hovedsete på Notodden og i fullt firsprang mot en ny storfabrikk på Herøya i Porsgrunn er en heit aksje. For aksjonærene har det vært et eventyr.

Vi sjekket Vinmonopolet og Coop Extra: Så mange spritet seg før de handlet

NOTODDEN: – Jeg er både litt skuffet og bekymret. Men dessverre ikke så overrasket... sier Tore Hagen, smittevernkoordinator i Notodden Kommune. Telen tok en sjekk på hvor mange som spritet seg før de handlet lørdag formiddag.
Les mer om:

Båter blir forlatt langs gjestebryggene: – Det har vært et problem lenge

Da forrige utredning ble gjort fant man flere tilsynelatende forlatte båter som enten hadde sunket eller var i ferd med å gjøre det. – Vi ser at det fortsatt er et problem, sier Ole Sverre Kantebakke i Notodden kommune.
Les mer om:

Fire ordførere ber om bedre utsikt

SØRLANDSBANEN: Fire ordførere ber nå Bane Nor om å fjerne kratt og skog langs togstrekningen Notodden til Drangedal slik at utsikten blir bedre.

Politikerne overkjørte byråkratene

NOTODDEN: En utdatert arealplan har i flere år stoppet ulike kjeder fra å kunne etablere seg på Notodden. Nye planer er laget om flere ting, men den nye fylkeskommunen hadde en drøss med innsigelser. Denne gangen overkjørte politikerne byråkratene.
Les mer om:

Håper på å minske ensomhet til tross for smitteverntiltak

PORSGRUNN/NOTODDEN: 400 nye studenter i Notodden og 600 i Porsgrunn skal starte på Universitet i Sør-Øst Norge til høsten. Selv om ikke alt blir som normalt får de nye studentene en fadderfestival, noe fadderordningene mener er viktig.
Les mer om:

En mester på crossykkel: Henriette (17) tok sin andre NM-seier

For andre året på rad kjørte Henriette Trostoel fra Notodden inn til seier i NM i cross på Elverum lørdag. Nå sikter hun mot deltakelse i EM.
Les mer om:

Her har de allerede passert 6000 softis-salg: – Jeg tror vi har et godt rykte

NOTODDEN: For de fleste øker softis-lysten proporsjonalt med varmere temperaturer. Det betyr penger i kassa for Circle K i Heddal, en av solas største tilhengere.
Les mer om:

Burger King har kommet for å bli: – Det har gått over all forventning

– Vi hadde trodd vi skulle gjøre det bra, men ikke SÅ bra! sier Steffen Andersen. Den daglige lederen på Burger King Notodden, ser tilbake på et bunnsolid første år i drift.
Les mer om:

Nå kan du drive denne butikken

NOTODDEN: Jernia Wormsen legger ned 30. juni. Nå gjør Jernia-kjeden det klart at de ønsker en ny partner og driver på Notodden. De ønsker seg til Tuvensenteret. Er du den nye forhandleren?
Les mer om:

Gir seg etter 101 år: – Vemodig å ta farvel!

NOTODDEN: Tom (73) begynte i 1971, Arne (68) i 1975 og Elisabeth (65) i 1985. Nå er det slutt for alle tre i den 101 år gamle bedriften. Siste linje i historien Thorvald Wormsen skrives 30. juni 2020 når døren låses.
Les mer om:

Grethe (45) falt om på gaten uten at noen reagerte: – Jeg blir litt forbanna når folk bare går forbi

NOTODDEN: Grethe Garseth fra Notodden fikk en ubehagelig handleopplevelse i Kongsberg mandag.
Les mer om:

Ole Johnny og kollegene selger vannskutere så det gviner: – Det er helt texas

NOTODDEN: Det de klarer å få tak i av varer, går ut like fort som det kommer inn. Ifølge daglig leder Ole Johnny Gampedalen er det ikke tvil om hva kundene vil ha.
Les mer om:

Øystein (46) har vært kokk på Bagatelle og soussjef på Hotell Opera - nå stortrives han bak ferskvare-disken

NOTODDEN: Har du sett denne smilende karen i kokke-uniform, bør du raskest mulig gripe tak i ham og få tipsene til helge-menyen. Ferskvaresjef Øystein Eie (45) har nemlig fagkunnskapen i behold. Han har jobbet med kokke-Norges aller beste.
Les mer om:

Da Norge stengte ned, tok han grep: – Jeg har ikke veid så lite siden barneskolen

NOTODDEN: Koronaen har snudd opp ned på det meste – også for Joakim Hykkerud (34). Nå jakter han en klubb før neste sesong, tynnere og mer veltrent enn på lenge.
Les mer om:

Iren (30) og Ståle (36) hadde ikke lenger behov for Oslo-livet: – Det har vært godt å komme tilbake til røttene sine

– Du trodde vel jeg tulla da jeg spurte! sier Iren Sandodden Hegna (30) smilende, til venn og kollega Ståle Mykkeltveit (36). Det som startet som en liten tanke om en møbelbedrift på Notodden, har nå blitt en realitet.
Les mer om: