Nyheter om Notodden


Får konsekvenser for 100 personer, men disse kan få mye mer fritid

SELJORD: Onsdag startet møteaktiviteten som skal sørge for å ta for ned reisetiden for elever ved Seljord videregående skole. Får elever fra Notodden og omegn det som de vil får de over tre timer kortere reisetid fra og med januar neste år.
Les mer om:

Tog-frakten stoppet og politianmeldt

Tirsdag morgen ble lastebiltransporten av en togvogn fra Notodden jernbanestasjon til Rjukan stoppet i en storkontroll på Notodden. Det viste seg at vogna var feillastet på bilen. Transporten er anmeldt.
Les mer om:

Kan ikke huske at noe slikt som dette har vært til salgs før: - En "sjelden mulighet"

NOTODDEN: Megler Fredrik Christoffersen har antakelig sine ord i behold når han karakteriserer eiendommen i Tinnegrend som en «sjelden mulighet». Eiendommen er på 1300 mål og har 350 meter strandlinje. Prisantydningen er fem millioner kroner.

Ville ha erstatning etter at broren ble drept - nå må de selv betale 350 000

NOTODDEN: Brødrene Bjørn og Morten Mellomseter Sanni tapte erstatningssaken de anla mot Løvenskiold Handel AS etter at Frode Mellemseter Sanni ble drept på Maxbo i desember 2016. De må betale 350 000 kroner av motpartens saksomkostninger.
Les mer om:

May Hanne og Astrid er frisører - nå satser de i hyttemarkedet

Frisørene May Hanne Hognestad og Astrid Løndal Randbye eier Zåbra Frisør, og nå satser de i hyttemarkedet på Gaustablikk også, et prosjekt som involverer en rekke lokale aktører i Notodden.
Les mer om:

Her vil de bygge en kjempehangar for over 100 fly fra hele Østlandet

NOTODDEN: Sondre Vassbotten og Magne Solberg ønsker å få kjøpt eller leid en større tomt på vestsiden av Notodden flyplass. De vil bygge et kjempestort flysenter som kan huse over 100 småfly fra hele Østlandet.

Dette har du ikke sett før...

Trolig har du aldri sett digre gamle togvogner fra NSB ute på veiene i Notodden og Heddal. Denne uka får du se det.
Les mer om:

Første titt på Iron Man som Dr. Dolittle

Dyrebart gjensyn med gammel favoritt. Dr. John Dolittle – eller Doktor Dyregod på ekstra søt norsk – ble skapt av forfatter Hugh Lofting på 1920-tallet. Tittelen på den første av Loftings mange bøker om karakteren, er fengende nok The Story of Doctor Dolittle: Being the History of His Peculiar Life at Home and Astonishing Adventures in Foreign Parts Never Before Printed. Utropstegn. Den kommende adapsjonen med Robert Downey Jr. som frontfigur baserer seg på bok nummer to i rekken; The Voyage of Doctor Dolittle. De fleste forbinder nok rollen med Eddie Murphy – han spilte Dr.

Ble nektet adgang på pub - skallet ned mann og slo øks i bordet

NOTODDEN: En 28 år gammel mann i narkorus klikket fullstendig da han ble nektet adgang på en pub på Notodden.
Les mer om:

Sjalu kvinne knuste ølglass i hodet til annen kvinne

NOTODDEN: En 36 år gammel kvinne ble sjalu da en annen kvinne "var ute etter" samboeren hennes på et utested.
Les mer om:

Oppdrag for 40–45 millioner

– Totalt vil det handle om arbeidsoppdrag i størrelsesorden 40–45 millioner kroner. Det bør være interessant for mange bransjer på Notodden.
Les mer om:

27-åring dro inn over én million med falske finn-annonser

NOTODDEN: En 27-åring fra Notodden svindlet rundt 24 bedrifter og privatpersoner med falske annonser på finn.no. Han lurte kjøperne til å sende forskuddsbetaling, og fikk dermed inn over én million kroner på sin egen konto i løpet av to måneder.

Dømt for å ha drept kona og etterlatt datteren med død mor

Tirsdag starter ankesaken mot 54-åringen som i mai ble dømt til 19 års fengsel for å ha kvalt ekskona på Notodden og etterlatt datteren alene med sin døde mor.
Les mer om:

Klarte bare uavgjort mot nedrykkskandidat: – «Kvaliktoget» tøffer litt for fort for oss nå

(Notodden – Ull/Kisa 0-0). Skuffelsen var stor i Ull/Kisa-leiren etter at de gikk målløse av banen.
Les mer om:

Forsynte seg med 90 liter øl og tok taxi hjem

NOTODDEN: En mann og en kvinne er pågrepet etter at de stjal med seg ikke mindre enn 90 liter øl fra Notodden hotell søndag formiddag.
Les mer om:

Kontaktes av fortvilte strømkunder: - Dette er jo rein svindel

Nesten ukentlig kommer det fortvilte personer til Notodden energi i Lienveien og ber om råd for å komme seg ut av strømkontrakter de er blitt lurt inn i av strømselgere på telefon.
Les mer om:

Slik skal Ole hindre at Even slutter i jobben

NOTODDEN: I dag er verdens lærerdag. Notodden er blitt en foregangsby for å sikre at nyutdannede lærere ikke slutter i jobben
Les mer om:

Prøver å unngå 19 år i fengsel

SKIEN: 54-åringen som ble dømt til 19 års fengsel for drap på Notodden, starter tirsdag 8. oktober kampen for å bli trodd av en annen rettsinnstans.
Les mer om:

- Rart at ikke salte- og brøytebil var litt føre var

NOTODDEN: Runar og May Liss Kantebakke møtte køen i Finnlia og har stått bom fast i nesten halvannen time, når Telen snakker med dem litt før klokken 22 torsdag.
Les mer om:

E134 stengt mellom Notodden og Kongsberg på grunn av kraftig snøvær

Kraftig snøvær torsdag kveld førte til at flere biler sto fast på E134 på Meheia mellom Notodden og Kongsberg. Veien er nå åpen igjen, melder Vegtrafikksentralen. 
Les mer om:

Dino jobber for Formel 1, NBA, NFL og Sony - og snart kommer en av verdens sterkeste menn inn døra

NOTODDEN: Dino Tomic er i ferd med å bli en av Norges mest populære popkunstnere. I forrige uke hadde han 20 millioner visninger. Nå blir han hyret inn av noen av de aller største organisasjonene i verden.
Les mer om:

Snøværet overrasket bilførerne

NOTODDEN: Flere biler ble stående fast da det begynte å snø kraftig på E134 mellom Notodden og Kongsberg torsdag kveld.
Les mer om:

Står fast i snøkaos

Flere biler sliter kraftig på E134 mellom Kongsberg og Notodden etter kraftig snøfall torsdag kveld, og sitter fast. Det er sendt brøytebiler for å rydde opp.
Les mer om:

E134 stengt på grunn av snøvær - flere biler står fast

NOTODDEN: Hovedveien mellom Notodden og Kongsberg er stengt på grunn av kraftig snøfall.
Les mer om: