Nyheter om Norwich


Alexander Tettey hadde en dårlig dag på jobben

Vi er ikke i midten av november enda og det er bare spilt 12 kamper i Premier League, likevel etter gårsdagens bunnoppgjør ser ikke Norwich ut som et lag det er mulig å redde. Norwich-kaptein Alexander Tettey og hans lagkamerater fikk en kalddusj allerede etter to minutter på hjemmebane mot Watford.  Emil Buendia mistet ballen til Gerard Deulofeu på egen banehalvdel.

Watford sendte Tetteys Norwich til bunns i Premier League

Alexander Tettey og Norwich klarte ikke straffe Watford etter at hjemmelaget bortelaget fikk én mann utvist.
Les mer om:

Watford sendte Tetteys Norwich til bunns i Premier League

Alexander Tettey og Norwich klarte ikke straffe Watford etter at hjemmelaget bortelaget fikk én mann utvist.
Les mer om:

– En kamp som kan bli vanvittig intens

Bunnlagene Norwich og Watford møtes til kamp fredag. Det kan bli en skikkelig godbit, spår TV 2s fotballekspert.
Les mer om:

Mané reddet Liverpool på overtid

Aston Villa så lenge ut til å sjokkere Liverpool, men serielederne vant til slutt 2-1 på Villa Park. Trézéguet sendte hjemmelaget i ledelsen etter 21 minutter, men Liverpool skulle ikke gi seg. Tre minutter før fulltid stanget Andrew Robertson inn innlegget til Sadio Mané. Og på overtid tok Liverpool alle tre poengene. Hjørnesparket fra Trent Alexander-Arnold ble stusset av Mané i mål til 2-1.

Er det King som skal «sørge» for at Solskjær får sparken?

Bournemouth gjorde ett bytte på laget som spilte uavgjort 0-0 mot Watford forrige uke, med Liverpool-lånevingeren Harry Wilson som erstatter Arnaut Groeneveld.

Endelig noen i Premier League som ser hva Solskjær får til med United

En ting er det når vi fra Norge beskriver Solskjær som noe stort. Når lørdagens motstander hever manageren opp i kategorien «riktig for United» klinger det ekstra godt. Det er Bournemouth-manageren som har sett hva Solskjær har gjort med å hente inn, slippe til og løfte opp unge spillere. Les: RB Salzburg-manageren er ikke i tvil om Haaland -United har kvalitetsspillere og en virkelig god manager som har gitt dem stabilitet. Han jobber for fremtiden og for å bygge et nytt Manchester United.

Slik forklarer Solskjær oppturen

Manchester United har vunnet tre kamper på rad, og det var en nordmann med senkede skuldre som møtte pressen dagen før møtet med Joshua Kings Bournemouth. – Det er ikke langt mellom fiasko og suksess i fotball, sa Solskjær og smilte, før han fortalte om de tre siste seirene: – I Beograd forsvarte vi oss godt, mot Chelsea fikk Rashford drømmetreff og kampen mot Norwich var en god prestasjon, sier Solskjær, som mener den internasjonale landslagspausen kom akkurat i tide: – Den kom på perfekt et tidspunkt for oss.

Solskjær om forvandlingen: – Vi kan slå hvem som helst

NORWICH (VG) Ole Gunnar Solskjær (46) så ut som en lettet mann etter en borteseier der laget hans viste mange av egenskapene som førte til at han selv ble ansatt som permanent Manchester United-manager.

Tettey om skadeproblemene: – Jeg vet ikke hva som skjer

Alexander Tettey (33) mener den lange skadelisten til Norwich er en utfordring.
Les mer om:

Tettey i sorg etter morens død: – Det er ikke lett

NORWICH (VG) Alexander Tettey (33) bruker familien og fotballen til å håndtere sorgen etter at moren hans gikk bort i august.
Les mer om:

Dårlige Paul Pogba nyheter

Manchester United manager Ole Gunnar Solskjær har fått en pustepause i kritikken mot han etter gårsdagens 3 – 1 seier mot Norwich. Det er tett på midten av Premier League tabellen, den ene seieren og uavgjort mot Liverpool for litt over en uke siden har bragt Manchester United opp fra bunnstriden opp på en syvendeplass. Etter kampen snakket manageren om Manchester United sin skadede midtbanestjerne Paul Pogba som kan bli værende ute i flere uker. Les: Manchester United reiste seg etter to (!) bom fra straffemerket «Han trenger å komme seg helt» Pogba ble skadet i en seriekamp mot Arsenal 30.

Solskjær venter ikke Pogba med det første

McTominay, Rashford og Martial sørget for å vise at United fortsatt vet hvor målet står (så lenge det ikke må skytes fra straffemerket).

Kanskje er de ikke så dårlige likevel

Med seieren mot Norwich viste Ole Gunnar Solskjær sine kritikere hva Manchester United kan utrette så lenge halve laget ikke er skadet.

Tettey raser etter United-møte: – Jeg fikk sjokk

NORWICH (VG) Alexander Tettey (33) var en forbannet kaptein etter det han kaller «juniorfotball-feil» av egne lagkamerater i 1–3-tapet mot Manchester United.

Norwich-keeperens trekk får Solskjær til å reagere

NORWICH (VG) Manchester United bommet på to straffer mot Norwich, men Ole Gunnar Solskjær (46) mener begge burde vært skutt om igjen.

Solskjær ut mot VAR etter straffemissene: – Begge skulle vært tatt om igjen

Mot Norwich fikk Manchester United to straffer, og bommet på begge. En tydelig oppgitt Ole Gunnar Solskjær mener begge straffene burde vært tatt på nytt.

Solskjær ut mot VAR etter straffemissene: – Begge skulle vært tatt om igjen

Mot Norwich fikk Manchester United to straffer, og bommet på begge. En tydelig oppgitt Ole Gunnar Solskjær mener begge straffene burde vært tatt på nytt.

Manchester United reiste seg etter to (!) bom fra straffemerket

Som så ofte før starter vi oppsummering av en United-kamp med bom fra straffemerket. Denne gangen sørget både Marcus Rashford og Anthony Martial for å feile. Men forskjellen denne gangen var at United hadde mer på lager, mye mer. Når du ikke har vunnet en ligakamp siden 14.

VAR-drama og to straffebom da Solskjær fikk arbeidsro

Manchester United slo Norwich 3-1 i Premier League søndag, men ikke uten dramatikk. Det ble to brente straffespark på veien mot de tre poengene.

Rashford og Martial bommet begge på straffe – så ble de historiske

Alexander Tettey og Norwich ble slått da Manchester United tok sin første borteseier i Premier League på åtte måneder.

Rashford og Martial bommet begge på straffe – så ble de historiske

Alexander Tettey og Norwich ble slått da Manchester United tok sin første borteseier i Premier League på åtte måneder.

Solskjær: – Jeg bryr meg ikke om hva andre sier. De kan ha sin mening

To straffebommer til tross. Ole Gunnar Solskjær kan puste lettet ut etter at Manchester United slo Norwich 3-1.

Solskjær jublet for kjempesprang på tabellen: – Jeg har vært såret

NORWICH (VG) (Norwich City – Manchester United 1–3) Ole Gunnar Solskjær (46) har fått mye kritikk for at laget hans ikke har vært underholdende nok å se på. Men i det hendelsesrike møtet med Norwich var Manchester United alt annet enn kjedelige.

King og Bournemouth vinner den «norske duellen»

Alexander Tettey er spilleklar hos Norwich, men vi tror ikke at han klarer å hindre tap mot Joshua King og Bournemouth.
Les mer om: