Nyheter om Norwich


Skadetrøbbel for Normann

Mathias Normann sliter med skade i bekkenet, og vil ikke være tilgjengelig i Norwich sin neste kamp mot Newcastle. Det er ikke kjent hvor lenge den norske midtbanespilleren vil være ute av spill, men han må altså følge neste kamp fra tribunen. Manager Dean Smith sier at Normann nå skal til en spesialist for å få mer opplysninger om skaden. – Vi må vente og se, men forhåpentligvis blir det ikke langvarig, sier Smith på pressekonferansen før tirsdagens kamp. Den omtalte bekkenskaden har skapt mye trøbbel for Normann i høst.

Spansk media: Leeds har erstatteren til Bielsa klar

Da Marcelo Bielsa ble hentet til Elland Road i 2018 var oppgaven klar: Led Leeds tilbake til øverste divisjon. Bielsa lyktes med den historiske returen til øverste divisjon allerede etter 2019/20-sesongen. Debutsesongen i verdens tøffeste liga ble i tillegg en stor suksess der Leeds serverte noe av den mest underholdende angrepsfotballen på balløya. Så var det tid for den vanskelige andresesongen. Spill på Premier League her Sørgelig langt nede på tabellen, to fattige poeng over nedrykksstreken etter 12 kamper, er situasjonen en helt annen for Leeds og Bielsa.

Manchester United tabbet seg skikkelig ut med Antonio Conte

Det skaper alltid høy temperatur når Jamie Carragher og Gary Neville spisser sine kommentarer for Sky Sports. Denne gangen er det timingen for Solskjærs oppsigelse som får spesielt Carragher til å bruse med fjøra. Den tidligere Liverpool-spilleren mener det var idioti av Manchester United å ikke se det som skjedde, og sikre seg Antonio Conte før Tottenham.

Erika (22) ville hjelpe noen til jul – responsen fikk henne til å gråte

Rekordmange ønsker å gi og få hjelp til jul via Finn.no. Erika Norwich ble overveldet av alle som tok kontakt med henne.
Les mer om:

Men hvor klar er Zidane?

Tidligere i måneden hevdet The Times at Manchester United jobbet for å overtale Zinedine Zidane til å ta jobben på Old Trafford når den ble ledig. På søndag ble den ledig. Spørsmålet nå er om Zidane hopper inn i nok en heksegryte som kan gi en bulk i den ekstremt suksessfulle managerkarrieren. United-ledelsen kunne ha gitt Solskjær sparken før landslagspausen for å få på plass en erstatter som Aston Villa og Norwich, men valgte å vente. Etter 4-1 tapet mot Watford var det ingen vei tilbake.

Brann tror faktisk Bodø/Glimts suksesstrener Kjetil Knutsen vil lede dem i OBOS-Ligaen

Det er lov å prøve seg! – Brann som i beste fall forsvarer kvalikplassen i Eliteserien spiller på Bergens patriotisme hos Bodø/Glimt sin suksesstrener Kjetil Knutsen da de i forrige tok kontakt. Dette skjedde samtidig som Knutsen, som er født i Bergen befant seg på «Short list» til managerjobben i Premier League klubben Norwich. BA melder at Brann tok kontakt med Kjetil Knutsen forrige uke, for å finne ut om Glimt-treneren kunne være en aktuell kandidat for trenerjobben i klubben neste sesong.

Rangering av Premier League klubber etter gjennomsnittsalder

Noen Premier League-klubber er stolte av det de gjør med sine unge spillere. Andre verdsetter erfaring fremfor ungdommelig entusiasme.

Dean Smith overtar managerjobben i Norwich

Norwich henter inn den nylig sparkede Aston Villa-manageren Dean Smith som hovedtrener for Mathias Normann og co. Han erstatter Daniel Farke.
Les mer om:

Frank Lampard slipper ikke tilbake til Premier League – ennå

Det er ikke mange ukene siden Villa sendte sin tidligere suksesstrener ut porten, men for Dean Smith var det uaktuelt å ta en lang juleferie. 50-åringen skal opp i Premier League-heksegryta og hang seg på Lampard i kampen om Norwich jobben. Ulike engelske medier var overbeviste om at Frank Lampard sto som toppkandidat for å ta over etter Farke, men da Dean Smith plutselig ble tilgjengelig på markedet, stilte den tidligere Chelsea-manageren svakere.

Dean Smith overtar managerjobben i Norwich

Norwich henter inn den nylig sparkede Aston Villa-manageren Dean Smith som hovedtrener for Mathias Normann og co. Han erstatter Daniel Farke.
Les mer om:

Fem tap på rad var det som skulle til for å lande Dean Smith ny managerjobb

Ansettelsen av Dean Smith som ny manager for Norwich kommer bare en uke etter han fikk sparken som manager i Aston Villa. Litt dumt sett med norske øyene, hadde vært strålende å se Bodø/Glimts hovedtrener Kjetil Knutsen i Premier League, men vær trygg suksesstreneren fra Bergen vil få større oppgaver rimelig raskt. Fem tap på rad i Aston Villa ble en trist avslutting på et opphold på Villa Park som må sies å få godkjent karakter. Siden Dean Smith overtok i oktober 2018 har han ledet 138 kamper for klubben med en gjennomsnittlig PPM på 1,41.

Dean Smith overtar managerjobben i Norwich

Norwich henter inn den nylig sparkede Aston Villa-manageren Dean Smith som hovedtrener for Mathias Normann og co. Han erstatter Daniel Farke.
Les mer om:

Ny Norwich-manager bekrefta

Dean Smith tek over Norwich, ei veke etter at trenaren fekk sparken frå Aston Villa. Det bekreftar klubben på Twitter. – Det har vore ein virvelvind av ei veke, men eg er glad for å vere tilbake og jobbe for Norwich i Premier League, seier Smith. Dermed har Mathias Normann og resten av lagkameratane fått på plass ein ny trenar berre kort tid etter at Daniel Farke fekk fyken frå jobben. Smith har skrive under på ein toårskontrakt, og får med seg Craig Shakespeare som assisttentrenar.

Mathias Norman har ny sjef når han er tilbake på Carrow Road etter seier mot Nederland

Nederst på Premier League tabellen finner du den engelske versjonen av Lillestrøm «The Canaries». Norwich sitt opphold i øverste divisjon ser ut til å være av det korte slaget hvis ikke noe gjøres umiddelbart. Manager Daniel Farke fikk sparken rett etter Norwich sin 2 – 1 borteseier mot Brentford 6.november. – Det var klubbens første seier etter returen til Premier League og det var også Mathias Normanns første mål i Premier League.

Jakter tre Manchester United spillere hvorav bare en tvinger Solskjær til å tenke seg om

Keepertalentet Dean Henderson er allerede 24 år gammel og ønsker seg desperat å bli førstekeeper, aller helst i Manchester United som han har vært en del av de siste 10 årene. Men skulle ikke det gå står en rekke storklubber klare til å gi han drakt nummer 1. The Mirror skriver at Newcastle ønsker seg forsterkninger raskt, bare Norwich ligger under dem på tabellen og noe må gjøres i januar uten at det balansen i regnskapet som også de til tross for nye diktatorpenger er nødt til å forholde seg til.

Sky Sports: - Norwich vil snakke med Knutsen

Premier League-klubben jakter fremdeles på ny manager. I dag melder Sky Sports at kanarifuglene fremdeles har Bodø/Glimt-trener Kjetil Knutsen under oppsikt.

Sky Sports: Drøyer med Dean Smith og Frank Lampard. Vil snakke med Kjetil Knutsen først

Det utrolige er i dag enda mer sannsynlig enn på lenge, vi kan om få dager ha to norske Premier League managere. Etter suksess med Bodø/Glimt og overkjøring av Jose Mourinho sitt Roma har presse over hele Europa oppdaget den norske hovedtrenere og lurt på hvordan i all verden et lag som befinner seg neste på Nordpolen og med et budsjett på brøkdelen av hva de er vant med kan gjøre det så bra. Oppskriften på suksess ligger i å få «normale» mennesker til å gjøre unormalt bra ting. Kjetil Knutsen har fått bevisstempelet på at han er dyktig nok til å overta en Premier League klubb.

Isco teller ned dagene til januar

Isco var allerede før sommeren ikke spesielt fornøyd med lite spilletid og denne høsten under Carlo Ancelotti sin ledelse har han havnet enda lenger ned på prioriteringslisten. – Så vidt vi kan skjønne er det bare tidligere Arsenal midtbanespiller Dani Ceballos som befinner seg bak han på listen. Isco blir mer og mer usynlig!Før sesongen ble sparket i gang var Carlo Ancelotti ute og berømmet Isco sin innsats pre-season og trakk frem 29 åringens holdning, må nå noen få måneder inn i sesongen er situasjonen en helt annen.

Kampen om trenerjobben hos Norwich er ikke over

Dean Smith har såvidt tatt med seg de personlige eiendelene fra Villa Park, men har tydeligvis ikke behov for ferie. Der Frank Lampard har vært en toppkandidat til Norwich-jobben, har Smith nå meldt seg på for alvor. Mens Mathias Normann skal forsvare vår fotballære mot Latvia og Nederland pågår det hektisk møteaktivitet i Norwich. Ifølge Sky Sport har den tidligere Villa-manageren hatt jobbsamtale med Norwich-ledelsen der han imponerte med sin kjennskap til troppen, spillestil og klubbkultur.

Kan Norge slå Nederland uten Haaland?

For et halvt år siden hadde Erling Haalands skadefravær på landslaget gitt oss en dårlig følelse inn mot VM-kvalikkampene. Nå tenker vi knapt på at Norge ikke stiller med en av verdens beste angrepsspillere. Solbakken har nå en gjeng med angrepsspillere som knaller til på gressmatter rundt om i Europa. Første utfordring for Solbakken og Norge er på lørdag, 13.00 mot Latvia. Dette er en motstander som ble tatt skikkelig på senga i første kamp. Solbakken viste at Norge ikke lenger spiller for uavgjort på bortebane. De norske spillerne dundret på med tolv skudd på mål mot Latvias to.

Xavi innfører old school-regler i Barcelona

På mandag satt en opplagt og intens Xavi Hernandes på podiet i Barcelona og la ut om endringene som kommer på Camp Nou. Det er liten tvil om at klubbpresident Joan Laporta har gitt ikonet et stort handllingsrom for at han skulle takke ja til jobben. Seansen minnet oss litt om de kaotiske dagene da Ole Gunnar Solskjær ble hentet inn i 2018 for å styre United tilbake til røttene.

Mathias Normann kan glede seg – Norwich i samtaler med Mr. Perfect

Vi syntes fortsatt litt synd på Frank Lampard som måtte avbryte en lovende start på managerkarrieren hos Derby, for å kaste seg selv til løvene på Stamford Bridge. For tidlig, som det viste det seg som. Chelsea vant Champions League, men mannen som gjorde grunnarbeidet sesongen før, gjennom preaseson og første halvdel av sesongen, blir husket som en flopp. Nå er salen festet på en ny Premier League-hest. Denne gangen er utgangspunktet for Frank Lampard bedre.

Tror vi snart har to norske Premier League managere!

Det ultimate ville selvsagt vært at Kjetil Knutsen hadde overtatt jobben til Jose Mourinho etter Bodø/Glimt kjørte over Roma i Conference League, men som vi vet den portugisiske manageren får som regel sparke i det vanskelige andreåret. Det som dog har skjedd etter snart to eliteseriegull og imponerende spill mot Roma er at flere Bodø/Glimt spillere er på kartet til større klubber og naturlig nok den som er ansvarlig. Kjetil Knutsen som mange eksperter burde ta over Rosenborg når avtalen til Åge Hareide går ut etter sesongen er nå aktuell for større oppgaver.

Knutsen blant oddsfavorittene til Norwich-jobben: – Vil bli sett på som gambling

Kjetil Knutsen (53) kobles heftig til den ledige managerjobben i Norwich. Ifølge bookmakerne kniver han med Chelsea-legenden Frank Lampard om jobben.
Les mer om:

Knutsen blant oddsfavorittene til Norwich-jobben: – Vil bli sett på som gambling

Kjetil Knutsen (53) kobles heftig til den ledige managerjobben i Norwich. Ifølge bookmakerne kniver han med Chelsea-legenden Frank Lampard om jobben.
Les mer om: