Nyheter om Norwich


Alexander Tettey banens beste i overraskelseskamp

Etter en tett og intens kamp hentet Norwich tre meget viktige poeng da de slo Leicester med 1-0 i fredagens Premier League-kamp. – Dette samtidig som alle de nærmeste lagene over dem på tabellen gikk på et tap. Leicester var uten en skadet Jamie Vardy da de besøkte Premier League-bunnlaget Norwich fredag ​​kveld- Kampen startet i høyt tempo, med begge lag tydelig klare for å sette et tidelig mål, dog tok det lang tid før det kom. Alexander Tettey ble banens beste i en kamp som Leicester var klare favoritter til.

Bunnlaget Norwich med sterk seier mot Leicester

Alexander Tettey spilte hele kampen da tabelljumbo Norwich vant 1-0 over Premier League-treer Leicester City fredag kveld.
Les mer om:

Tettey ba fansen om unnskyldning: – Kanskje jeg skulle levere tilbake kontrakten

Trønderen Alexander Tettey (33) risikerer å rykke ned med Norwich for tredje gang.
Les mer om:

Brendan Rodgers setter ned foten for Manchester United overgang

Leicester-manager Brendan Rodgers er sikker på at James Maddison snart vil signere ny kontrakt som vil avslutte spekulasjonene om en sommerovergang bort fra «Foxes». Siden en 22,5 millioner pund overgangen fra Norwich i juni 2018, har Maddison blitt en integrert del av Rodgers ‘lag.

Se billedserie fra utstillingsåpningen med syrisk kunst i Galleri Nord-Norge(pluss)

Det var SYART v/ Adrian Aressønn Norwich og Phadi Mubda som inviterte til den offisielle åpningen av "SYART - Syrian art far north"

Klopp ble kraftig imponert av bunnlag, snekrer sammen en fristende pakke

Liverpool har pløyd igjennom årets Premier League sesong og har bare en uavgjort mot Manchester United og resten er solide trepoengere. – På Liverpool manager Jurgen Klopps radar, den 21 år gamle midtbanespilleren Todd Cantwell. På lørdag var det topp mot bunn i Premier League, men Norwich viste seg å være en hard nøtt og det var slettes ikke opplagt at dette var en kamp Liverpool skulle vinne.

Glem Sir Alex, glem Guardiola, nå knuser Klopp 10 vanvittige rekorder

Jürgen Klopp pisker spillerne sine frem til seier etter seier i Premier League selv om konkurrentene har gitt opp trofeet for lenge siden. Med dette tempoet og full poengpott i kamper på en ok arbeidsdag, som mot Norwich, kan Liverpool skrive seg inn i rekordbøkene som den mest dominerende årgangen i Premier Leagues historie. Fem seire til, og Liverpool-forbannelsen blir brutt.

Liverpool trengte stolpen og Mané mot Alexander Tettey og Norwich

Liverpool hadde tilbragt noen rolige dager på treningsleir uten fullpakket kampprogram, og virket fortsatt i feriemodus foran mål da bunnlaget Norwich ventet på Carrow Road. Vi har sagt det før og sier det igjen: Liverpool har etablert seg i en egen divisjon der helt greie dager på jobb også avsluttes med tre poeng. Liverpool satte igang i et forrykende tempo der Trent-Alexander Arnold holdt på å score før kampen hadde kommet skikkelig i gang.

Liverpool vant igjen - én seier unna Premier League-rekord

Liverpool hadde ingen god dag mot Norwich, men en flott matchvinnerscoring av Sadio Mané sørget for 1-0-seier i Premier League lørdag.

Nå er Liverpool én seier unna Premier League-rekord

Liverpool hadde ingen god dag mot Norwich, men en flott matchvinnerscoring av Sadio Mané sørget for seier.
Les mer om:

Nå er Liverpool én seier unna Premier League-rekord

Liverpool hadde ingen god dag mot Norwich, men en flott matchvinnerscoring av Sadio Mané sørget for seier.
Les mer om:

Se hvem som så på Liverpool-kampen med Riise

Jon Arne Riise møtte opp til fotballkamp-arrangementet mellom Liverpool og Norwich lørdag kveld.
Les mer om:

Liverpool slet seg til seier mot Norwich, en seier unna Premier League-rekord

Liverpool hadde ingen god dag mot Norwich, men en flott matchvinnerscoring av Sadio Mané sørget for 1-0-seier i Premier League lørdag.

Liverpool fortsatte seiersrekken

Liverpool slet lenge mot Alexander Tettys Norwich City, men Sadio Mané sørget for nok en seier, med en scoring i det 78. minutt. Dermed har Liverpool vunnet 17 kamper på rad, samtidig som de er ubeseiret denne sesongen. Luken ned til Manchester City på andreplass er nå 25 poeng.

Innbytter Mané reddet Liverpool-seier mot tabelljumbo Norwich

(Norwich - Liverpool 0–1) Sadio Mané kom inn fra benken og sikret tre Liverpool-poeng. Det ble ikke av den enkle sorten da Alexander Tetteys Norwich var nære å bryte seiersrekken til Liverpool.
Les mer om:

Mané reddet Liverpool

Etter tre uker ute med skade fikk Sadio Mané et innhopp borte mot Norwich. Senegaleseren ble matchvinner og scoret sitt 100. mål i Premier League i 1-0-seieren til ligalederen.

Premier League direkte: Ny Liverpool-seier

Følg Norwich - Liverpool her.

Klopp skjønner ikke hva Juventus holder på med

Før sesongen startet hadde Liverpool-manageren blinket ut sin favoritt til å vinne Champions League-trofeet (i tillegg til seg selv, selvfølgelig). Nå virker ikke denne klubben noe spesielt truende lenger. Klopp er ikke akkurat en person som slenger om seg med nedprat av motstanderne, men i tilfellet Juventus kan han ikke unngå å undre seg over den svake sesongen. Les: Kjempemulighet for United – Solskjær kan nå målet allerede denne sesongen Svak?

Klopp friskmeldte Liverpool-profiler

Liverpool-manager Jürgen Klopp sier både Sadio Mané og James Milner er aktuelle for spill i Premier League-møtet med Norwich.
Les mer om:

Klopp friskmeldte profiler

Liverpool-manager Jürgen Klopp sier både Sadio Mané og James Milner er aktuelle for spill i Premier League-møtet med Norwich.
Les mer om:

Jose Mourinho ønsker to verdifulle Norwich spillere

Et ufravikelig krav fra Jose Mourinho for at han skulle ta over stafettpinnen i Tottenham etter Mauricio Pochettino var at klubben måtte grave dypere i lommeboka. – Han skal ha fått vesentlig mer å shoppe for i sommer enn tidligere år og nå er ønskelisten ferdig.