Nyheter om Norwich


Paul Lambert takker for seg

Det er ikke resultatene til Ipswich denne sesongen, men de amerikanske investorene sitt inntog i klubben som er årsaken til at Paul Lambert nå trekker seg som manager. – Den 51 år gamle skotten kom til klubben i oktober 2018, han klarte ikke redde plassen Championship og rykket ned til League One i 2019. Eier Marcus Evans ønsket at Paul Lambert skulle fortsette også etter salget som er nært forestående, men de nye eierne ønsker at Bristol City-sjef Mark Ashton skal overta tømmene på Portman Road. Ipswich ligger på 8. plass litt for langt unna for en retur i år til Championship.

Glenn Roeder er død

Tidligere Premier League-manager Glenn Roeder, som ledet lag som Watford, West Ham, Newcastle og Norwich, døde 65 år gammel etter en langvarig kamp mot hjernesvulst.
Les mer om:

Manchester United girer opp i kampen om Bayern München mål

Fra å være totalt ukjent og på «nåde» en del av Norwich er den 21 år gamle forsvarsspilleren Max Aarons en av Englands hotteste spillere. Han er en del av U21 landslaget og er i følge landslagssjef Gareth Southgate snart klar for å spille med de store gutta. Det er en rekke storklubber som har fått med seg gjennombruddet i år, 28 kamper har det blitt i Championship i år for Norwich som i prinsippet er klare for en retur til Premier League.

Sky Sports: Everton lar seg ikke skremme av Barcelona-bud

Med Carlo Ancelotti i den blå delen av Liverpool – og konge i byen – har den kollektive selvtilliten til klubben endelig hevet seg. Ronald Koeman, Sam Allardyce, Marco Silva. Alle har ledet Everton på betryggende avstand fra toppen av Premier League. Med reven Ancelotti på plass, er The Toffees igjen på offensiven. For litt over ett år siden hadde Everton trukket seg hvis overgangsmålet deres fikk en telefon fra giganten Barcelona.

Rio Ferdinand serverte Solskjær den perfekte midstopperen

Phil Neville har sagt det hele sesongen, nå var også den ellers så forsiktige Paul Scholes ute og advarte United mot å tro at de slipper unna med dagens midtforsvar. -Jeg sa før kampen at jeg savner en virkelig dominerende midtstopper.

2021 vil bli et vanvittig år for stortalent Max Aarons

Slik det ser ut nå er Norwich på vei tilbake til Premier League, de ligger på en klar førsteplass i Championship syv poeng foran Brentford og Watford. – Den 21 år gamle høyrebacken Max Aarons har hatt en strålende sesong som allerede har vekket interessen til Barcelona og Manchester United. Han befinner seg nå også høyt på lista til Bayern München og det sies at landslagssjef Gareth Southgate følger Max Aarons tett med tanke på sommerens EM.

Har ikke tenkt å gi seg med Dayot Upamecano

Bayern München rekrutterte i forrige uke den meget ettertraktede franske midtbanespilleren Dayot Upamecano fra RB Leipzig. 22-åringen som var ønsket av «hele» Premier League har signert en femårskontrakt som starter å løpe i sommer. Bayern skal være nær å signere med Reading sin venstreback Omar Richards, dette kommer i tillegg til de samtalene som foregår med Norwich Citys engelske høyreback Max Aarons.

Sikret seg først Upamecano, nå går Bayern for neste United-mål

Manchester United var lenge linket til den hotteste midtstopperen på markedet om dagen, Dayot Upamecano. Selv om han til tider ble rundspilt på Old Trafford i Champions League-kampen forrige oktober, har den unge franskmannen alt som skal til for å prege de største kampene. Verdens beste klubb, Bayern München, registerte selvfølgelig den sterke interessen for 22-åringen og tok grep denne uken.

Brentford har jogget forbi Manchester City

Vi ser Manchester City dundre på med 18 kamper uten tap. I Championship er det en gjeng som topper dette. 22 kamper uten tap – i ligaen (!) – er status for Brentford. Og ikke nok med med at gjengen til Thomas Frank ikke taper, de siste fem kampene har de sluppet inn bare 7 mål og selv sørget for 18 scoringer. Les: Haaland viste igjen at han er spilleren du har på banen når det koker som mest Høres ut som Brentford stiller i egen klasse i Championship? Ikke med Norwich på et planlagt kortvarig besøk i nestøverste divisjon.

21 år gamle Max Aarons er garantert Premier League spiller igjen snart

Øverst på Championship tabellen finner du Norwich som etter en slapp fjorårs sesong rykket ned fra Premier League. – En som får mye skryt for sine prestasjoner denne sesongen er den 21 år gamle høyrebacken Max Aarons. Max Aarons har vokst betydelig i løpet av sine tre år for Norwich, han har en spillestil som passer perfekt inn i spillestilen til Manchester United manager Ole Gunnar Solskjær.

Swansea best i toppkampen mot Norwich

Swansea fortsatte sin sterke kamprekke med 2-0-seier over serieleder Norwich og sørget for at det tetter seg til i kampen om opprykk til Premier League.

Jason Tindall har fått sparken

Det er to ting som ikke er spesielt overraskende. 1. Når alle som kan spille fotball forlater klubben blir det vanskelig å vinne kamper og 2. Det er alltid manageren sin skyld. Bournemouth som rykket ned fra Premier League i sommer har solgt/mistet en rekke spillere som ikke ville være med i Championship blant annet Joshua King som for noen dager siden ble Everton spiller. Planen var å benytte kortest mulig tid for å rykke opp igjen, men en foreløpig sjetteplass og ingen tegn til forbedring sørget effektivt for at manager Jason Tindall fikk sparken.

Alle 33 spillerkjøpene hos Manchester United etter Alex Ferguson

Ved hvert eneste overgangsmarked blir det liv og røre når Manchester United foretar seg – eller ikke foretar seg noe. Ettermælet til Alex Ferguson er så massivt positivt hos United at den adlede skottens feiltrinn på overgangsmarkedet er glemt. Verre er det for Moyes, Van Gaal, Mourinho og Solskjær. I stedet for å dømme managerne som tok stolen til Sir Alex, velger vi å nøye oss med å ramse opp spillerkjøpene som har blitt gjennomført i post Ferguson-perioden. Så er det opp til deg å felle dommen.

Bekreftet: Henter Everton-keeper

Det ville seg ikke for Jonas Lössl hos Everton. Forrige uke kom beskjeden fra Carlo Ancelotti om at backup-løsningen var lei av å slite ut benken i Premier League. Benken. Nå er det ingen av Premier League-klubbene som har noe i nærheten av det som kan betegnes som benk, der tenåringer og noen-og-tjueåringer sitter behagelig tilbakelent i stoler med høyere komfort enn den vi har i stua. Men det høres mye kjedeligere ut å sitte på en benk.

Nyland klar for Norwich

Ørjan Håskjold Nyland skreiv måndag under kontrakt med Championship-klubben Norwich.
Les mer om:

Ørjan Håskjold Nyland har signert for Norwich

Siden 2014 har Havforskningsinstituttet samlet inn observasjoner fra hele landet. Mange har vært bekymret for om massedøden av krill kan knyttes til oppdrettsnæringen.
Les mer om:

Nyland klar for Norwich

Ørjan Håskjold Nyland har signert for Norwich som spiller på nest høyeste nivå i England. Det melder klubben på sine hjemmesider. Han blir nå lagkamerat med landsmann Alexander Tettey. Nyland har vært klubbløs siden hans kontrakt med Aston Villa ble terminert i sommer, hvilket gjør at han går gratis til de grønne og gule øst i England. 30-åringen har signert en korttidskontrakt som strekker seg til ut sesongen. – Jeg er veldig fornøyd. Endelig er ventetiden over og jeg ser frem til å virkelig komme i gang med Norwich City, sier Nyland selv til klubben.

Ørjan Nyland er klar for Norwich

Ørjan Nyland er klar for Norwich. Keeperen skal spille for Championship-klubben ut sesongen.
Les mer om:

Skade gir Ørjan Nyland mulighet til å ta på seg keeperhanskene igjen raskt

Landslagskeeper Ørjan Nyland har vært klubbløs siden nyttår og egentlig følt seg ganske så unyttig siste sesong på kontrakt for Aston Villa (fikk motsatt utvikling som førstekeeper Tom Heaton som kom til klubben omtrent samtidig) Det skal krible etter å ha på seg keeperhanskene igjen, nå har det åpnet seg opp en mulighet. Norwich som denne sesongen ligger perfekt til for å seile opp til Premier League igjen ble sendt ut på keeperjakt etter at deres reservekeeper Michael McGovern pådro seg en langvarig hamstringskade.

Fotballryktene: – Norwich i Nyland-samtaler

Og Barcelona-sjef Ronald Koeman snuser på Liverpool-spiller.
Les mer om:

Kan cashe inn stort på Philip Zinckernagel

Det må være litt irriterende oppe i all jubelen i Bodø at de mistet Eliteseriens beste til Watford helt uten å få betalt. – Bodø/Glimt forsøkte å forlenge kontrakten med deres danske superstjerne, men 26 åringen ville ut i verden noe som er fullt forståelig. Vi har lett for å overdrive hva det vil si å være best i Norge, men faktum er at de største Eliteserielagene sender flere ut til store klubber i Europa, nå enn for få år siden.

Cupbombe! Wayne Rooney tapte stygt mot amatørlaget Chorley

Chorley som spiller på nivå seks – 6 – i England finansierer sin virksomhet ved hjelp av salg av rømmevafler og billige sesongkort, samt salg av billetter når det kommer storfint besøk i FA-Cupen. For noen uker siden, etter at Derby hadde slitt i lang tid, ble Wayne Rooney sin status som hjelpetrener oppgradert til å få ansvaret for klubben, i hvert fall på midlertidig basis. Les: Endelig for Joshua King Chorley vant 2-0 i tredje runde av FA Cupen.

Fotballryktene: – Norwich vil hente Ørjan Nyland

Mens Mesut Özil nærmer seg ny klubb. Få dagens fotballrykter her!
Les mer om:

Tettey innbytter da Norwich kom tilbake på vinnersporet

Alexander Tetteys Norwich har fire poengs luke på tabelltoppen i mesterskapsserien etter 1-0-seier over Barnsley. Kanarifuglene har kurs for Pemier League.
Les mer om:

Eliteseriens beste skal stanse Solskjær og United

Vi kunne ikke dy oss på første dagen i året. Når Bodø/Glimts fotballgeniale danske flytter til balløya til klubben som skal møte United i FA Cupen om en uke, da må dette bli overskriften. Philip Zinckernagel hadde et vanvittig år sammen med Bodø/Glimt, hvor dansken dro sin del av lasset med 19 scoringer og 24 assists på 28 seriekamper. Nå er overgangen til Watford et faktum. Den tradisjonsrike Championship-klubben halser syv poeng bak Norwich på tabellen, og har en skikkelig lekkerbisk av en kamp foran seg 9.