Nyheter om Norum


- Det minner meg om ett eller annet fra krigen(pluss)

Ikke alle i Søndre Hallset borettslag i Trondheim er fornøyde med fargevalget etter at det ble vedtatt å male. - Vi kan ikke tilfredstille alle, sier formann Roger Norum.
Les mer om:

105 møtte opp for å stemme på fargevalget(pluss)

Torsdag hadde Søndre Halset borettslag generalforsamling. Ikke alle var fornøyde med forslaget. - Vi kan ikke tilfredstille alle, sier formann Roger Norum.
Les mer om:

Mener at bygging av bybro ødela boligene deres

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Beboerne i Sundegaten 19 føler avmakt og fortvilelse. De hevder at byggingen av den nye bybroen påførte leilighetsbygget som ligger like ved den nye bybroen, så store rystelser at det ble førte til vesentlige skader.

I 17 timer lå Stian (23) i en stålboks midt ute i villmarka. Så kom bjørnen

Stian Norum Herlofsen (23) er en av verdens yngste naturfotografer – nå går bjørnebildene hans verden rundt.
Les mer om:

Toril Eeg er er den best betalte rådmannen i fylket

På toppen av lista finner vi Christine Norum, tidligere ordfører i Tjøme kommune. Som nummer to finner vi Toril Eeg i Færder, som er den best betalte rådmannen i fylket det siste året.
Les mer om:

Hver tredje Eigersund-bonde har søkt om erstatning etter avlingssvikt

- Vanlig pris på en rundballe er 400 til 500 kroner. I år hører vi at noen betaler 2.500 til 3.000 kroner for én balle, sier Johan Norum, rådgiver ved landbrukskontoret.
Les mer om:

Flodhesten Gloria: - Dette var kjempegøy

Therese Norum Otnes (16) har vært med i Vindeleka i sju år og er storfornøyd med både premièren og med å inneha en av hovedrollene som flodhesten Gloria.
Les mer om:

Torsdag tar Therese (16) og 1.000 andre jenter over lederstillinger i hele verden

I anledning FNs internasjonale jentedag er Therese Norum Otnes (16) fra Engelsviken generalsekretær i Plan International Norge torsdag 11. oktober.
Les mer om:

Rindøling og skogbygding spiller opp på Bryggerihuset

Jo Sverre og Kenneth Norum Music representerer den nye generasjonen låtskrivere og vil på Bryggerihuset Beitostølen fredag 12. oktober ta med publikum inn i låtskriverens univers.
Les mer om:

Nå kan Tore Jørgen endelig juble for fibernett(pluss)

Fredag ble Tore Jørgen Norum som første abonnent tilknyttet bredbåndet etter utbyggingen fra Straumen til Skarnsundet i Inderøy.
Les mer om:

Nå skal eks-rådmannen på Tjøme snakke ut

I høstsesongen første Vaffelakademiet, er det tidligere rådmann på Tjøme, Christine Norum, som er gjest.
Les mer om:

Fylkesmannen vil ikke ha bobilene på jordet ved Bobilgården i Råde

Fast utvalg for miljø og teknikk i Råde har tidligere godkjent en dispensasjonssøknad fra Norum Bobilgården AS. Nå har Fylkesmannen klaget på vedtaket.
Les mer om:

Se bilder fra når Heidi Gjermundsen Broch fylte Furuly i Råde

Inger Hagerup er en av Norges mest kjente poeter, kanskje spesielt kjent for barnedikt. Mesteparten av hennes virke var allikevel rettet mot voksne. Mange kunstnere har gjennom årene latt seg friste av hennes univers. Blant dem er organist Terje Norum, som her har satt melodier til et utvalg av Hagerups dikt. Sangene framføres av sanger og skuespiller Heidi Gjermundsen Broch, fra Råde. Her formidler hun på fremragende vis både det dype og det enkle i tekstene til akkompagnement av Terje Norum

Steinar Gullvåg om Norums sluttavtale: – Det er hårreisende

Steinar Gullvåg reagerer kraftig på at tidligere Tjøme-rådmann Christine Norum får både sluttpakke og pensjon.
Les mer om:

Her er Tjøme-rådmannens sluttavtale: Får både pensjon og sluttpakke

I to år og fire måneder får tidligere Tjøme-rådmann Christine Norum en månedlig utbetaling av samme størrelse som lønna hun hadde da hun gikk av, selv om hun ble pensjonist.
Les mer om:

- De skulle hjelpe Erna med pusteproblemene. Så stanset hjertet mitt(pluss)

Natt til 5. juli fikk Arnar Hansen høre at ambulansen var en times tid unna da samboer Erna Norum hadde pusteproblemer. Brannmannskapene rykket ut, og endte opp med å redde livet hans da han fikk hjertestans.
Les mer om:

Odelsgutten som «dyrker» bobiler i Råde

I mai 2013 startet han opp Norum Bobilgården hjemme på gården Norum i Råde. I år regner Thorleif Norum med en omsetning på over 100 millioner kroner. Mandag 2. juli runder han 60 år.
Les mer om:

Eksrådmann og kommunalsjef til politiavhør

Den siste rådmannen i Tjøme kommune, Christine Norum, og tidligere kommunalsjef Gunnar Rougnø er innkalt til avhør med status som mistenkte i forbindelse med politiets etterforskning av mulig korrupsjon og/eller brudd på plan- og bygningsloven i tidligere Tjøme kommune.
Les mer om:

Startet i det små for noen få år siden – bikker snart 100 millioner kroner

Da Thorleif Norum startet med salg av brukte bobiler hjemme på gårdstunet i Råde, hadde han ikke i sine villeste fantasier sett for seg at Norum Bobilgården fire år senere skulle omsette for 93 millioner kroner.
Les mer om:

Norum-familien kjøper seg kontroll i Ytterøykylling(pluss)

Tidligere Trønderkylling-eier Per Steinar Norum er med i en eiergruppe som kjøper seg opp og får kontroll over eiersiden av Ytterøykylling AS.
Les mer om:

Hildur (55) fanget uforglemmelig slangekamp på video

Hildur Norum forventet nydelige blomster og vakre fugler på fjellturen i Hellas, men fikk seg en slangeopplevelse hun sent vil glemme. Nå er ormeksperten sjalu: – Jeg har vært på jakt etter dette i årevis, uten å lykkes.
Les mer om:

Sofie (22) er Tønsbergs neste toppspiller

Mens tidligere lagvenninner i Flint har startet veien tilbake til 1. divisjon, har Sofie Vinde Norum (22) tatt det enda et steg lenger.
Les mer om:

Zandra er den nye spasjefen

Zandra Norum (35) har begynt som ny spasjef ved Rømskog Spa & Resort.
Les mer om:

Jørn reagerer på den kraftige lønnsøkningen til rådmannen: – Hvordan kunne det skje?

Tjømes siste rådmann, Christine Norum, fikk nesten doblet lønna fra 2010 til 2016. I kveldens kommunestyre i Færder, vil Jørn Magdahl (Felleslista Rødt/SV) ha svar på hvordan det kunne skje.
Les mer om: