Nyheter om Norsk Tipping


Nye millioner til kvinnefotball

Serieforeningen for kvinnefotball har skrevet under en ny avtale med Norsk Tipping. Avtalen er verdt 16 millioner kroner fram til 2020.
Les mer om:

Kvinne fra Oslo vant 341 millioner: – Hun ble helt satt ut

Kvinnen hadde lagret nummeret til «millionærtelefonen», men hadde ikke sjekket kupongen sin før Norsk Tipping ringte med beskjed om historisk høy premie.
Les mer om:

Fikk to telefoner fra Norsk Tipping ...

På tur til fjøset var Stig Inge Olsen klønete og leverte samme Lotto-kupong to ganger.
Les mer om:

Blei utfordra av Thomas og Harald

Eli Seglem har vore med på Norsk Tipping sin konkurranse Camp Grasrot.

Millioner til lokalidretten

Anne Helseth i Norsk Tipping sørger for at grasrota i idretten og kulturlivet får sårt tiltrengte midler når du tipper lotto eller spiller på langoddsen.

Møter staten i rettsstrid om spillmonopolet: – Galskapen er fullkommen

I én uke skal Ottar Dalset kjempe med nebb og klør mot den norske stat i Oslo tingrett. Målet? Å felle spillmonopolet til Norsk Tipping.

Mann i Klepp er millionær, men vet ikke om det selv

Mannen er trukket ut som superlotto-vinner, men Norsk tipping får ikke tak i han på telefon.
Les mer om:

– Hun jublet så mye hun klarte da milliongevinsten ble bekreftet

Norsk Tipping klarte ikke i går kveld å få tak i tromsøkvinnen som ble en av 34 Superlotto-vinnere. Men i formiddag brøt jubelen løs i Tromsø.
Les mer om:

Mann fra Sola er blitt millionær - sannsynligvis uten å vite om det

Norsk Tipping forsøker å komme i kontakt med nybakt Lotto-vinner.
Les mer om:

Terje Einar (60) står frem som den «mystiske» Lotto-vinneren

Terje Einar Ernstsen trodde ikke sine egne ører da han fikk telefonen fra Norsk Tipping. Lørdag ble han 14,5 millioner kroner rikere, og nå står han frem med fullt navn.

Stange-mann i 50-årene vant 4,7 millioner kroner

Etter å ha vært etterlyst i noen timer tok en Stange-mann i 50-årene kontakt med Norsk Tipping søndag ettermiddag - 4,7 millioner kroner rikere.
Les mer om:

Nordmann vant tidenes Norsk Tipping-premie

En nordmann kunne fredag kveld innkassere den største premien som noensinne er utbetalt fra Norsk Tipping – 441 millioner kroner.
Les mer om:

Nordmann vant 441 millioner

Én heldig spiller hadde prikket inn 5+2 riktige tall til fredagens trekning i Eurojackpot og vant 441 millioner kroner. Det er soleklar premierekord i Norge, melder Norsk Tipping.
Les mer om:

Sjekk mobilen! Du kan ha vunnet 9,5 millioner!

Tre personer vant over 9,5 millioner i Lotto lørdag. En av dem, en mann bosatt i Os i Hordaland har ikke tatt telefonen fra Norsk Tipping.

Ble lottomillionær på Åge-konsert: – Det e min dag i dag!

En 40-åring fra Trondheim prikket inn sju rette i Lotto på lørdag, men Norsk Tipping fikk ikke tak i mannen, som var på konsert med Åge Aleksandersen og Sambandet.

Ukjent Lotto-vinner har meldt seg: – Fikk sjokk i minibanken

– Jeg skulle ta ut 500 kroner i minibanken og forventa at det skulle være rundt 6000 kroner på kontoen. Men der lyste jo over 13 millioner kroner mot meg, sier 42-åringen fra Klepp i Rogaland, skriver Norsk Tipping.

Lottovinner tar ikke telefonen

En mann fra Rogaland prikket inn alle vinnertallene i lørdagens Lotto-trekning, men Norsk Tipping hadde søndag ettermiddag ennå ikke kommet i kontakt med ham.
Les mer om:

Steinkjermann ble millionær fredag kveld

En mann i 40-årene fra Steinkjer fikk gullbeskjeden fra Norsk Tipping fredag kveld. Nå kan han ønske 1 million kroner velkommen inn på konto.

Atea vant - avtale til 100 millioner

Hos IT-selskapet Atea i Hamar blir det feiret i sommer: To nye avtaler med Norsk Tipping sikrer om lag 100 millioner kroner i inntekter på fire år.

Norsk Tipping gikk for Link Mobility

Den toårige rammeavtalen for mobil kommunikasjon er verdt 200 millioner kroner.
Les mer om:

Leder: Mye på spill for Start

Ikke uventet skaper Starts nye investorer debatt. Å tjene penger på pengespill er ikke stuerent i Norge med mindre du jobber i Norsk Tipping.
Les mer om:

Leder: Mye på spill for Start

Ikke uventet skaper Starts nye investorer debatt. Å tjene penger på pengespill er ikke stuerent i Norge med mindre du jobber i Norsk Tipping.
Les mer om:

VG sjekket hvordan spillselskapene markedsfører seg: 1 måned – 50 tilbud

I november opprettet VG kontoer hos 20 spillselskaper som er populære blant norske spillere, Norsk Tipping inkludert, for å sjekke hvordan de reklamerer.
Les mer om:

Kritiske til Starts investorplaner

Norges Idrettsforbund (NIF) er kritisk til at fotballklubben Start åpner for å ta imot penger tjent gjennom internasjonale spillselskaper, skriver NRK. Flere investorer med eierposter i spillselskaper skal spytte penger inn i Start. Norsk Tipping har kalt det «en etisk gråsone», mens fotballklubben selv mener investorenes bakgrunn er uproblematisk. Generalsekretær i NIF, Øystein Dale, mener en eventuell Start-investering vil true norsk idretts enerettsmodell.
Les mer om:

Tallene som gir Norsk Tipping grunn til bekymring

TVEITA SENTER (VG) Nye tapsgrenser gir Norsk Tipping et forventet tap på over 100 millioner kroner, og de har fortsatt 25- til 30.000 spillere i risikosonen.