Nyheter om Nornes


Etter å ha snakket om det lenge satser de: – Drømmen er et eget univers

PORSGRUNN: Det ble lenge med praten rundt familiebordet. Til slutt hoppet søsknene Live Nornes Westli og Jonas Nornes Westli i det. Til høsten kan man se resultatet av det de har jobbet med i lang tid.
Les mer om:

Slik er Jan-Frodes nye hverdag: – Jeg er spent på hvilke følelser som kommer

To og en halv måned etter å ha blitt avskjediget i eliteserieklubben Odds Ballklubb, tar Jan-Frode Nornes (49) fatt på sin første vårsesong uten fotballambisjoner på over 40 år.
Les mer om:

Slik er Jan-Frodes nye hverdag: – Jeg er spent på hvilke følelser som kommer

To og en halv måned etter å ha blitt avskjediget i eliteserieklubben Odds Ballklubb, tar Jan-Frode Nornes (49) fatt på sin første vårsesong uten fotballambisjoner på over 40 år.
Les mer om:

Eks-treneren og TA-eksperten: – Det blir garantert bedre enn i fjor

SKIEN: For første gang på 23 år skal Jan-Frode Nornes følge Odd fra sidelinjen. Den tidligere spilleren og treneren har stor tro på gamleklubben og arvtakeren Pål Arne «Paco» Johansen.
Les mer om:

Nornes mistet jobben: – Jeg er ikke noen bitter og sur person

Jan-Frode Nornes mistet trenerjobben i Odd Grenland - uten at det har gjort han bitter.

Nornes snakker ut på hjemmebane: Om sjokket, skuffelsen og veien opp igjen til en helt ny jobb: – Jeg er ikke noen bitter og sur person

SKIEN: Jan-Frode Nornes har vært et helt liv i samme bransje, og han fikk sjokk da han ikke lenger var ønsket i drømmejobben. Her forteller 49-åringen om den tøffe tiden, støtten fra sine nærmeste, og mange han aldri har møtt - og om den nye jobben i psykiatrien.
Les mer om:

Se Odd mot Lyngby i morgen klokka 14 - Jan Frode Nornes er med som ekspert

Oliva Nova: TA har gjort et kupp og fått med Jan Frode Nornes som ekspertkommentator til kampen mellom Odd og Lyngby søndag klokken 14.00.
Les mer om:

Smilene er tilbake og nå kan det bli veganske dager i Odd

SKIEN: De var sparkede Jan-Frode Nornes sine nærmeste menn. Det har vært en tøff tid, men etter to dager med «Paco» er de store smilene tilbake.
Les mer om:

Nye koster i Odd

Klubben langt inne i de dype skoger Odd er godt kjent for å være trauste, skikkelige og sett utenfra litt kjedelige. – Denne sesongen blir det store endringer, og vi kjenner spenningen for fremtiden øke noe. Odd har ansatt mangeårig G19-landslagstrener Pål Arne «Paco» Johansen som ny hovedtrener. På Odd sine sider kan du se velkomstintervjuet.

– Han er midt imellom Fagermo og Nornes

SKIEN: Joshua Kitolano (20) er fornøyd med valget av Pål Arne «Paco» Johansen (44) som trener.

Pål Arne Johansen blir ny Odd-trener

Styret i fotballklubben Odd besluttet mandag å ansette mangeårig G19-landslagstrener Pål Arne Johansen som ny trener, skriver klubben på sine nettsider. Morten Rønningen blir ny sportssjef.

Nå er han klar for Odd

SKIEN: Han ble i tvil da Odd sparket Jan-Frode Nornes, men nå er Abel William Stensrud (19) klar for skiensklubben.
Les mer om:

Sparkingen av Nornes fikk storscoreren til å tenke - nå har han bestemt seg

SKIEN: Mye tyder på at Abel William Stensrud (19) blir vinterens første Odd-signering.
Les mer om:

Nornes: - En gang odder, alltid odder

SKIEN: Jan-Frode Nornes snakker ut etter at han nå er ferdig som trener i Odd.
Les mer om:

- Det tøffeste jeg har vært med på

SKIEN: Odd er glade og lettet over at prosessen med Jan-Frode Nornes nå er avsluttet.
Les mer om:

Odd og Nornes enige om sluttavtale

Eliteserieklubben Odd og tidligere trener Jan Frode Nornes har kommet til enighet om en sluttpakke. Det skriver klubben på sine nettsider. – Etter denne avtalen kommer partene ikke til å offentliggjøre eller kommentere nærmere utover det som blir meddelt i denne uttalelsen, heter det der. Sist helg ble det klart at Nornes ikke får fortsette i trenerrollen i klubben, men han ble tilbudt en annen rolle i klubben. Nornes engasjerte advokat og formidlet via ham at det ikke var aktuelt for ham å fortsette i en annen rolle.
Les mer om:

Odd og Jan Frode Nornes enige om sluttavtale

Heldigvis har trener og klubb klart å gjennomføre siviliserte samtaler og blitt enige om en sluttavtale. Odd viste som så mange andre fotballklubber dårlig ledelse da de i helgen fortalte verden de ønsket seg en ny hovedtrener, men samtidig ikke ville gi hovedtrener Jan Frode Nornes sparken og heller gi han andre oppgaver. Forrige sesongs skuffende 13.

Så mye koster det Odd å sparke Nornes

SKIEN: Odd ville bli enig med Jan-Frode Nornes før onsdagens trening. Det endte med at den sparkede treneren får med seg lønn i to år, totalt tre millioner kroner. Men skiensklubben må ikke ut med alt direkte.
Les mer om:

Ferdig som hovedtrener klubben

Eliteserieklubben Odd er på jakt etter ny hovedtrener.

Enige om sluttavtale

Eliteserieklubben Odd og tidligere trener Jan Frode Nornes har kommet til enighet om en sluttpakke og skiller nå lag.
Les mer om:

Nornes og Odd er enige

SKIEN: Jan-Frode Nornes (49) har kommet til enighet med Odd om en sluttpakke.
Les mer om:

Støttet Odd med millioner, nå raser han: – De gjør som strutsen og stikker hodet i sanden

SKIEN: Han var en svært viktig støttespiller da Odd trøblet økonomisk. Nå slakter Yngvar Borgersen styringen i skiensklubben og kommer med sin støtte til sparkede Jan-Frode Nornes.

Takket nei til ny jobb - det kan koste Odd millioner

SKIEN: Jan-Frode Nornes ønsker ikke jobbe i en annen stilling i Odd. Samtidig kan han bli tvunget til å møte opp på jobb igjen onsdag.
Les mer om:

Conrad (21) signerte ny avtale like før sjefen fikk sparken

Mens trener Jan Frode Nornes ikke er ønsket med videre, er Conrad Wallem godt fornøyd med sin første sesong i Odds Ballklubb. Tønsberg-gutten har kommet til enighet med klubben om en ny treårskontrakt.
Les mer om: