Nyheter om Normann


Mener de rødgrønne har glemt idrett og friluftsliv

Bydelsplattformen fra Arbiderpartiet, MDG og SV omtaler ikke idrett og friluftsliv. Det synes Høyres Erik K. Normann er merkelig i en bydel med så mye aktivitet som Nordre Aker.
Les mer om:

Ulvestad inn for Midtsjø

Lars Lagerbäck har mottatt ytterligere et forfall. Fredrik Midtsjø er siste mann ut. Han blir erstattet av Fredrik Ulvestad. Midtsjø som spiller i AZ Alkmaar, er det fjerde forfallet den norske troppen til EM-kvalifiseringskampene mot Færøyene og Malta. Tidligere har det kommet forfall fra Martin Ødegaard, Stefan Johansen og Mathias Normann. (NTB)

Normann lå på sykehus i en uke: – Det var helt jævlig

Landslagsspilleren har gått ned flere kilo.
Les mer om:

Ødegaard med forfall mot Færøyene og Malta

Martin Ødegaard, Stefan Johansen og Mathias Normann har alle meldt forfall til EM-kvalifiseringskampene i fotball mot Færøyene og Malta.

Ødegaard ikke med landslaget

Martin Ødegaard, Stefan Johansen og Mathias Normann har meldt forfall til EM-kvalikkampene mot Færøyene og Malta grunnet skader. Det skriver NFF. Alle tre spillerne har vært faste innslag i de siste troppene til landslagssjef Lars Lagerbäck. Morten Thorsby (Sampdoria) hentes inn som ny spiller i troppen. Det var tvilsomt om Ødegaard ville rekke å bli klar etter at han pådro seg en skade forrige uke. Nå er det altså bekreftet at han ikke er med.

Da Lars kom på jobb ble han først forbannet – men så begynte han å le

SKIEN: Kjøpmann Lars Normann på Rema 1000 i Arkaden ble oppgitt da han så hva som hadde skjedd utenfor butikken hans i løpet av natten.
Les mer om:

Mathias Normann ute med skade

Uten en skadd Mathias Normann måtte Rostov finne seg i å avgi viktige poeng i tetstriden i russisk fotball, etter et overtidsdrama mot Krasnodar.
Les mer om:

Rostov avga poeng uten Normann

Uten en skadd Mathias Normann måtte Rostov finne seg i å avgi viktige poeng i tetstriden i russisk fotball, etter et overtidsdrama mot Krasnodar.
Les mer om:

Her får Pernille (20) svaret om korsbåndsskaden: – Klart jeg var litt stressa og redd

For et snaut år siden røyk Oppsals Pernille Normann Eriksen korsbåndet i kne. Fredag tok hun den siste avgjørende testen på Idrettens Helsesenter på Ekeberg, og hun sto med glans.
Les mer om:

Helle sikrar produktutvikling - på Norsk Rakfiskfestival kan du for første gong prøve Helle-gryte med kortreist innhald

Helle Kjøtt i Røn med dei tre Helle-brørne Normann, Svein og Geir som eigarar, gjev seg i kast med hurtigmatmarkedet...
Les mer om:

Knær til besvær for Oppsals trio. - Ryker jeg korsbåndet en gang til så slutter jeg med håndball, sier Frida Nåmo Rønning (22)

Oppsals Janne Håvelsrud Eklo (23), Frida Nåmo Rønning (22) og Pernille Normann Eriksen (20) har alle røket korsbåndet i kne på håndballbanen.
Les mer om:

– Har kastet bort et år

(Ull/Kisa – Sandefjord 0-2). Kristoffer Normann Hansen han skulle være med på en opprykkssesong. I stedet føler han den har vært så godt som verdiløs.
Les mer om:

Normann: – Vi har noe i EM å gjøre

Mathias Normann fikk sin annen landskamp med et kort innhopp mot Romania og bidro med flott assist til 1-1-målet. Likevel fant han liten grunn til å smile.
Les mer om:

Nykommeren tar sikte på å kjempe seg til fast plass

– Nå skal jeg jobbe enda hardere om det går an, sier Mathias Normann (23).
Les mer om:

Geir (52) er vinneren i Østfold, kan bli best i landet

Ungt Entreprenørskap har kåret Geir Normann Andersen til årets entreprenørskaps-lærer i Østfold. Fredrikstadlæreren er også nominert til konkurransen på landsbasis.

Landslagsnykommeren om Bodø-banen som ble solgt: – Den var helt elendig

Mathias Normann har trent på kunstgresset i Nordlandshallen i mange år, og mener det har gitt ham flere unødvendige skader.
Les mer om:

Sjekk den tabellen! - Utrolig jevnt

Midt i den russiske gullkampen har vi en nordmann: Mathias Normann.
Les mer om:

Frisk Asker fortsetter å vinne: Åtte seire på åtte kamper

Det ser riktig så bra ut for Frisk Asker som sammen med Stavanger fortsetter å dominere i Eliteserien begge med full pot og 24 poeng, nederst nykommer Grüner som tapte nok en kamp. Torsdag ble det 6-3-seier for Frisk Asker over Stjernen på bortebane. Les: Goal: Ole Gunnar Solskjær ønsker å hente Mathias Normann Med torsdagens seier er fasit som følgende for laget fra Asker: Åtte seire på åtte kamper, 30-14 i målforskjell.

Goal: Ole Gunnar Solskjær ønsker å hente Mathias Normann

Mathias Normann er en meget god midtbanespiller noe Ole Gunnar Solskjær fikk erfare da han som hovedtrener for Molde møtte Bodø/Glimt, han rakk så vidt å hente han til et låneopphold fra Brighton før de begge dro videre.  Mathias Normann har virkelig funnet formen og har løftet seg etter det ekstremt korte oppholdet i Brighton hvor han egentlig ikke fikk sjansen til å vise noe.

Normann har flyttet rundt alene for fotballen: – På mange måter er jeg litt sær

STORO (VG) Rostov-proffen Mathias Normann (23) er både omsvermet og omtalt før landskampene mot Spania og Romania. Veien dit har vært motsatt: Hele fotballkarrieren har han levd i sitt eget selskap.
Les mer om:

Han har spilt for begge gullrivalene – her er beskjeden Molde-fansen vil elske å høre

Mathias Normann kjemper selv om seriegull i Russland. Selv om han har tette bånd til både Molde og Bodø/Glimt, har han en klar favoritt i tittelkampen i Norge.

Han har spilt for begge gullrivalene – her er beskjeden Molde-fansen vil elske å høre

Mathias Normann kjemper selv om seriegull i Russland. Selv om han har tette bånd til både Molde og Bodø/Glimt, har han en klar favoritt i tittelkampen i Norge.

Lagerbäcks vanskelige valg

ULLEVAAL STADION (VG) Mohamed Elyounoussi (25) og Mathias Normann (23) er eksemplene på hvor viktig ordene «valg» og «tilfeldigheter» er - i fotball. Og det påvirker også de valgene landslagssjef Lars Lagerbäck tar.
Les mer om:

Lagerbäck: – Normann er på høyde med Ødegaard

Landslagssjef Lars Lagerbäck er begeistret over Russland-proffen Mathias Normann og trekker paralleller til Martin Ødegaard.