Nyheter om Normann


Serge Gnabry nekter å forlenge med Bayern München

Høyreving Serge Gnabry var i starten av sin karriere i Arsenal, de han forlot London-klubben etter fem år og ble en den av Werder Bremen var det som en fullt utlært og erfaren spiller som hadde en helt naturlig plass på det tyske landslaget. De siste fire årene har Serge Gnabry spilt for de tyske mestrene, med bare et år igjen av avtalen ønsker Bayern München å forlenge. Real Madrid, FC Barcelona og ​​​​Tottenham ønsket seg Gnabry i sommer.

Tottenham rasket til seg Richarlison fra Everton, nå går Chelsea for det største forsvarstalentet

Frank Lampard visste det måtte komme, men det er likevel surt når det skjer. Richarlison, spilleren som leverte 1/4-del av scoringen forrige sesong, bærer nå Tottenham-drakt. Svakheten Everton viste forrige sesong har fått klubber til å kretse rundt de beste spillerne som søker en vei ut, og enda verre for Everton: De største talentene. Ifølge Football Insider har Chelsea planen klar for å hente et av de største forsvarstalentene i England. Ishe Samuels-Smith rundet 16 i begynnelsen av juni, men har likevel vært fast på Evertons U18-lag som forrige seosng gikk til 5.

Normann vil aldri tilbake til Russland, Haaland er klar for Manchester City og Sørloth får en ny sjanse

Mathias Normann som er på kontrakt med russiske Rostov har i et år vært på lån hos Norwich i Premier League, nå lå en kjøpsopsjon i bunn, men den var linket til overlevelse på øverste nivå. Det ble bare 25 kamper for Normann for Norwich på grunn av et skadeopphold som kom særdeles ubeleilig. Den defensive midtbanespilleren har kontrakt med Rostov frem til sommeren 2024, i en normal situasjon ville han returnert, men på grunn av Russland sin invasjon av Ukraina ønsker han aldri å returnere. Hele verden har fått med seg at Erling Braut Haaland har signert for Manchester City.

Morens drapsmann dømt: - Er skuffa

En 48-åring er dømt til 15,5 års fengsel for drapet på Renate Strand Normann. Avdødes sønn synes straffen er for lav. - Jeg er redd han er ute igjen på gata om ti år, sier han.
Les mer om:

Mann (48) dømt til 15,5 års fengsel for å ha drept kvinne på Varaldsøy

En 48 år gammel mann er dømt til 15,5 års fengsel for drapet på Renate Strand Normann på Varaldsøy i Kvinnherad i april 2021, opplyser mannens forsvarer.

Mann (48) dømt for drapet

En mann (48) er dømt til 15,5 års fengsel for drapet på Renate Strand Normann i Kvinnherad i fjor. - Vi skal gjennomgå dommen i ettermiddag, og da ta stilling til anke, sier forsvareren til Dagbladet.

- Hørte et hyl, så stillhet

To personer pratet med Renate Strand Normann (42) på telefon den kvelden hun døde. En av dem snakket med henne idet hun ble slått. «Skal du slå meg i hjel?» skal han ha hørt henne si.
Les mer om:

Disse starter for Norge mot Slovenia

Norge møter Slovenia på Ullevaal, og Ståle Solbakken gjør tre endringer. Slik starter Norge: Ørjan Håskjold Nyland - Marcus Holmgren Pedersen, Andreas Hanche-Olsen, Leo Østigård, Birger Meling - Martin Ødegaard, Fredrik Aursnes, Sander Berge - Moi Elyounoussi, Erling Braut Haaland, Joshua King. Man kan si at Solbakken har et luksusproblem, for Mathias Normann får ikke engang plass i troppen.

TV 2 erfarer: Solbakken gjør bytter i alle lagdeler mot Slovenia

Norge gjør tre endringer i den tredje landskampen på en uke. Mathias Normann må nøye seg å sitte på tribunen.
Les mer om:

Drapstiltalte: - Hadde ikke minne om vold

I de første avhørene med politiet husket ikke den drapstiltalte 48-åringen at han hadde utøvd vold mot Renate Strand Normann, sier han i retten. I tillegg tilbakeholdt han informasjon. - Jeg forsto ikke alvoret.
Les mer om:

Solbakken pratet med Normann etter vrakingen: - Han er litt lei seg

ULLEVAAL STADION (VG) Etter lenge å ha vært en nøkkelspiller under Ståle Solbakken, står Mathias Normann (26) uten minutter denne samlingen.

Nekter straffskyld for drapet på Renate Strand Normann (42)

Påtalemyndigheten mener hun snakket i telefonen da hun ble slått i hodet og drept med en stokk politiet senere fant i en jordbæråker.
Les mer om:

Aktor: Drapstiltalte (48) og Renate (42) kranglet om kjæledyr før drapet

Mannen (48) som er tiltalt for å ha drept Renate Strand Normann (42) med en trestokk på Varaldsøy i april i fjor, nekter straffskyld i retten.
Les mer om:

- Er ikke redd ham

Faren og sønnen til Renate Strand Normann (42) stiller i dag sammen opp i retten, klare for å møte blikket til mannen (48) som er tiltalt for drapet på henne.
Les mer om:

- Snakket i telefonen da hun døde

Onsdag starter rettssaken mot mannen som er tiltalt for å ha drept Renate Strand Normann (42). Bistandsadvokat Bjarte Aarlie sier at «den spesielle» telefonsamtalen er sentral i saken.
Les mer om:

To fulltreffere fra Madelen Eritzland Normann

Hattrick-show på bortebane
Les mer om:

Mathias om Russland-retur: – Det er ganske uaktuelt

Mathias Normann (26) vet ikke hvor karrieren fortsetter etter Premier League-nedrykket med Norwich. Han tviler på at det blir en retur til russisk fotball.
Les mer om:

Normann skremt av ransbølge – nå har han kjøpt softgun til seg og kjæresten

Mathias Normann med spesielt grep for å få kjæresten til å føle seg tryggere.
Les mer om:

Landslagsspilleren fortviler

Landslagsspiller Mathias Normann vet ikke hvor han skal spille neste sesong. 26-åringen rykket ned med Norwich, men vil ikke tilbake til Rostov i Russland.
Les mer om:

Bjørg og Normann levde sammen i nesten 70 år. De døde med fire dagers mellomrom

Da Bjørg Vatsgar innså at ektemannen kom til å dø, klarte hun ikke mer. Sorgen ble for tung å bære, etter nesten 70 år med hennes livs store kjærlighet.
Les mer om:

Norwich bekrefter: Normann ferdig i klubben

Nedrykksklare Norwich melder på sitt nettsted at Mathias Normann og tre andre innleide spillere skal tilbake til sine klubber etter helgens serieavslutning. Den norske landslagsspilleren har vært i Premier League-klubben på en leieavtale fra russiske Rostov. Norwich er for lengst dømt til nedrykk, og før serieavslutningen mot Tottenham melder klubben om spillere som forsvinner ved sesongslutt. – Vi kan bekrefte at innleide Billy Gilmour, Brandon Williams, Ozan Kabak og Mathias Normann vender tilbake til sine respektive klubber etter søndagens kamp, står det.

Mathias Normann får sin siste kamp i Premier League på søndag

Den norske midtbanespilleren Mathias Normann har vært på utlån hos Norwich fra Rostov, men klubben som rykker ned til Championship er ikke lenger forpliktet til å gjennomføre utkjøpet som nå i kontrakten. Det er ikke aktuelt nå returnere til Russland, trolig gjør han som en annen tidligere Bodø/Glimt stjerne Erik Botheim og terminerer sin kontrakt. Erik Botheim fulgte FIFA regelverket opprettet i forbindelse med Russland sin invasjon i Ukraina og terminerte sin kontrakt med Krasnodar. Det skriver klubben på sin nettside.

Nå er de første norske jordbærene her – gjett hvor mye det koster for en kurv

SKIEN: Da kundene etterspurte norske jordbær til 17. mai snudde kjøpmann Lars Normann i Skien seg rundt. Først fikk han beskjed om at det var umulig, men i natt fikk han en gladmelding fra bonden.
Les mer om:

Mathias Normann og Norwich rykker ned

Ikke uventet, etter å ha slitt i Premier League hele våren rykker Norwich ned igjen til Championship. – Det skjer etter gårsdagens 2 – 0 tap mot Aston Villa. Med fire serierunder igjen har Norwich 13 poeng opp til Leeds og Burnley på plassene rett over nedrykksstreken, og dermed fortsetter berg-og-dalbane-sesongene for klubben. Les: Ferdinand med godt råd: «Meningsløst» å bytte til Manchester United Dette er fjerde sesong på rad at klubben har rykket enten opp eller ned. Neste sesong venter Championship for Dean Smiths mannskap.

Burnley sendte Normann og Norwich ned

Burnley lå under 0-1 mot Watford lørdag, men vendte til 2-1 og styrker håpet om å holde seg i Premier League. Mathias Normann og Norwich må ned til nivå to. Normann og Norwich måtte enten vinne eller satse på poengtap for Burnley om Premier League-håpet skulle leve videre, men med tap for Aston Villa er skjebnen forseglet. Seieren var svært viktig for Burnley, som nå har fem poengs luke til Everton under streken. James Tarkowski var uheldig da han sendte ballen i eget nett i første omgang, men med ti minutter igjen scoret Jack Cork og Josh Brownhill to raske mål.