Nyheter om Normann


Perle berget Ull/Kisa

(Ull/Kisa–Åsane 1-1). En drømmescoring av Kristoffer Normann Hansen sørget for at
Les mer om:

Solheim i baronen seng

Er vi stolte av å ha en normann som sjef for FN`s miljøprogram? Nei, vi bør skjemmes!
Les mer om:

– Denne festen skal vi gjenta neste år

Rockemusikerne Veronica Normann Jensen (Eventyr) og Linda Wietfeldt (Peru U) er ikke i tvil. Fredrikstadband-festivalen på St. Croix-Huset lørdag ble den gedigne 90-talls mimrefesten alle hadde håpet på. Det er bare å se frem til neste år.
Les mer om:

Inviterer til yogaøkt i friluft i Sulisfjellet

Linn Normann Godtfredsen skal lede den utendørs yogaøkta med spektakulær fjellutsikt.
Les mer om:

Finans-gründer døde på Ibiza

Indigo Finans-grunnlegger Thor Stian Kennedy Normann (39) fra Holmestrand døde i forrige uke.
Les mer om:

Varhaug ungdomsskule har mistet en elev. Mandag tar de hverdagen tilbake.

- I den grad det er mulig å være forberedt på noe sånt, er vi så forberedt som vi kan være, sier rektor Stig Gunder Normann om å begynne et nytt skoleår etter at en av elevene hans ble funnet drept.
Les mer om:

Brighton hentet dansk talent i går og en nordmann i dag

I går kunne Brighton melde at de hadde hentet den 20 år gamle angrepsspilleren  Anders Dreyer fra Esbjerg og i dag var det Molde sitt stoppertalent Leo Skiri Østigard som Premier League klubben signerte. De opplyser om at 18-åringen har skrevet under på en kontrakt med den engelske klubben som strekker seg over tre sesonger.

I desember avgjøres IKEAs skjebne på Danebo

– Nå ligger alle kortene på bordet, og foreløpig er det helt åpent hva som skjer, sier Troels Normann Mathisen i IKEA Norge.
Les mer om:

Ser ut som om Leo Østigård er på vei til Premier League

Det kan være to forklaringer for hvorfor Moldes stoppertalent Leo Østigard er sammen med agent Jim Solbakken og Mathias Normann i Brighton.  Den ene er at de er på guttetur og den andre and det er «work» som agenten skriver på sine Instagramsider. According to reports in Norway, Arsenal, Barça & Bayern are interested in Molde FK's 19yo CB, Leo Skiri Østigård. Barça already held a meeting with his reps at the U19 Euros.

Måtte betale 2.000 kroner for toalettbesøk – så snudde Fjord1

Normann Austvik (61) var på jobb på Vestre Bokn da han kjente på magesmerter og en sterk trang til et toalettbesøk. Han kjørte dermed ned til ferjekaien i Arsvågen. Like etterpå ble han presentert for en straffebot på 2.000 kroner.

Kornelia (11) fant igjen flaskepost på Hvaler – elleve år etter at Andreas sendte den fra Sverige

For elleve siden sendte den da fire år gamle Andreas Normann en flaskepost fra Fjällbacka på svenskekysten. I helgen ble den funnet igjen av Cornelia Pettersen (11) på Hvaler.

Her er Teslas nødparkering

Teslas verkstedskapasitet er nå så sprengt at bilmerket har måttet ta i bruk en egen parkeringsplass for å håndtere trykket. Tesla-eier Petter Normann har ikke sett elbilen sin på flere måneder.
Les mer om:

– Knivingen gjør oss bare bedre

Levanger: (Levanger – Ull/Kisa 2-3). Kristoffer Normann Hansen og Nicolay Solberg fortsetter å bøtte inn mål. Men like viktig: De spiller også ofte fram hverandre.

Superduoen leverte igjen

(Levanger – Ull/Kisa 2-3). Kristoffer Normann Hansen og Nicolay Solberg sto bak det aller meste da Ull/Kisa vant i Levanger.

Frustrert over «enkle» Ull/Kisa-feil: – Vi kunne ha ledet serien

(Ull/Kisa – Sandnes Ulf 2-2). Kristoffer Normann Hansen (23) ergrer seg over feilene som har kostet Ull/Kisa poeng i vår.
Les mer om:

Full splid blant aksjonærene i Indigo-selskap

Indigo-gründer Thor Stian Kennedy Normann får utbetalt 325.600 kroner etter generalforsamlingen i et tidligere Indigo-selskap. – Vi stemte imot, sier advokat Marianne Rytter Huseby, som representerte to av aksjonærene.

Stamsundværing inn i Disney-varmen med animert vikingserie

The Walt Disney Company har startet produksjonen av en animert TV-serie utviklet av Gisle Normann Melhus fra Stamsund, og Fredrick Howard. Serien vises på Disney Channel i 2019.
Les mer om:

Helt(er) på kanten

(Ull/Kisa – Tromsødalen 4-2). Kristoffer Normann Hansen og Nicolay Solbergs herjinger kan føre Ull/Kisa opp i 70 seriemål. Da skal svært mye til for at det ikke blir en jubelsesong.
Les mer om:

Eks-statsråd til hage-festen på Utsikten

19. juni ble det stor hagefest på Utsikten igjen med eks-statsråd Victor Normann som hovedgjest og foredragsholder.
Les mer om:

Berget plassen i Premier League, beholder jobben

Den irske backen Chris Hugton var Tottenhamspiller i 23 år, det var naturlig for han å starte sin trenerkarrière som assistent for klubben han spilte for så lenge.  I 2014 ble Chris Hugton manager for Brighton & Hove Albion.  Det virker som om han har som vane å signere norske spillere og så la de sitte på benken. – Han hentet i fjor Mathias Normann fra Bodø/Glimt og lånte han ut igjen til Molde uten å la han spille et sekund. Tidligere på året snappet han Vegard Forren på Rosenborg treningsleir og ga han en korttidskontrakt uten å få spille et minutt.

Kornelius Hansen klar for Premier League

Kornelius Normann Hansen fra Larvik skrev mens han fortsatt var 16 år i fjor sommer under en akademikontrakt med Southampton. Nå kan vi glede oss sammen med den offensive midtbanespilleren at Norge har fått enda en nordmann i Premier League Norske Kornelius Hansen har underskrevet sin første proffkontrakt med Premier League-klubben Southampton.

To kampers karantene for Normann

Moldes Mathias Normann er utestengt i to kamper etter å ha stemplet Sarpsborg-spiller Rashad Muhammed på mandag. Forseelsen ville i utgangspunktet gitt 3 kampers karantene, men ifølge Eurosport mener disiplinærutvalget i Norges Fotballforbund at stemplingen ikke var så voldsom at Normann fortjener en så streng straff.
Les mer om:

Dommer Hobber Nilsen svarer på kritikken: – Jeg er aldri ute etter noen

SARPSBORG (VG) (Sarpsborg 08 – Molde 2-2) Molde-spiller Mathias Normann (21) mener han både ble snytt for straffe og at han fikk feilaktig rødt kort. Etter kampslutt følte han at dommer Ola Hobber Nilsen (32) var «mot ham» gjennom kampen mot Sarpsborg.

Normann utvist: – Føler jeg har dommeren imot meg

Moldes midtbanespiller Mathias Normann satte inn den viktige utligningen før pause. Men så ble 21-åringen utvist etter en duell med Sarpsborgs Rashad Muhammed.
Les mer om:

Utvist etter å ha tråkket på Sarpsborg-spiller: – Jeg føler jeg har dommeren imot meg

Moldes midtbanespiller Mathias Normann satte inn den viktige utligningen før pause. Men så ble 21-åringen utvist etter en duell med Sarpsborgs Rashad Muhammed.
Les mer om: