Nyheter om Norman


Legenden: - Avskyelig

Legger ut om coronasjokket: - Jeg håper dette blir siste oppdatering av covidhistorien min, sier golflegenden Greg Norman (65).
Les mer om:

Golflegende på sykehus

Den australske golflegenden Greg Norman (65) er innlagt på sykehus med symptomer på covid-19. – Dette oppsummerer det hele. Min juledag. På vegne av millioner: F*** Covid. La oss få dette lagt bak oss, så vi aldri opplever det igjen, skriver Norman på sin Instagram-konto. I 1980- og 1990-årene lå Greg Norman totalt 331 uker på toppen av verdensrankingen i golf. Norman er til vanlig bosatt i Orlando i Florida, der han og sønnen spilte i PNC Championship i forrige uke. (NTB).

Sentralisering av kapital og tapte lokale muligheter

Demografiutvalget med Victor Norman i spissen har nylig levert en omfattende rapport om den demografisk utviklingen i Norge som er høytidelig overlevert til distriktsminister Linda Hofstad Helleland.
Les mer om:

Norman vil la 16-åringer ta lappen og ha gratis barnehage i distriktene

Victor Norman har ledet et regjeringsoppnevnt utvalg med mandat å se på den demografiske utviklingen mellom by og land. Det såkalte Demografiutvalget. Der foreslås det blant annet å senke aldersgrensen på lappen, samt en ordning med gratis barnehage og SFO i distriktskommuner.
Les mer om:

Ber­gar ik­kje Bygde-Norge: In­gen stor­man­de ap­plaus over fø­rar­kort for 16-år­in­gar

Skal 16-år­in­gar på byg­da kun­na få fø­rar­kort, slik det regjeringsnedsette eks­pert­ut­va­let med øko­no­mi­pro­fes­sor og tid­le­ga­re Høg­re-statsråd Victor Norman har fo­re­slått?
Les mer om:

Normans distriktsoppskrift er en gavepakke til regjeringen

AFTENBLADET MENER: Utvalgsleder Victor Norman og hans demografiutvalg har tent et ekstra adventslys for distriktene i Norge.
Les mer om:

Leder av regjeringsutvalg advarer: – Distrikts-Norge kan bli et gamlehjem

Victor Norman, leder for demografiutvalget, vil gjøre forsøk med å la 16-åringer få kjøre bil. Slik håper han å unngå at Distrikts-Norge blir «et gamlehjem i naturskjønne omgivelser».
Les mer om:

Frp sprekker på Hvaler – både Eivind og Petter har meldt seg ut

Fremskrittspartiet på Hvaler slår sprekker. Nå har også Petter Norman Borge (46) meldt seg ut av partiet. Partiet mister dermed to av fire plasser i kommunestyret.

People’s Choice Awards: Ellen elsker sine ansatte, Demi Lovato spøker om bruddet

Ellen DeGeneres: Er hun fremdeles slem? Eller var hun aldri det? Under søndagens 46. utgave av People’s Choice Awards holdt hun en koselig takketale til sine ansatte. Tidligere i livets år 2020 ble The Ellen DeGeneres Show utsatt for en intern gransking Etterforskingen kommer i kjølevannet av en rekke klager fra personer som jobber for Ellen DeGeneres’ TV-produksjon. Du kan lese om «fryktkulturen» som spøker i gangene hos Warner Bros.

Tre venner deler den digre bispegården: – Å leie et hus som dette, er som å vinne i Lotto

Først takket Nils Norman Iversen nei. Nå skulle han ønske at leiekontrakten varte lenger.

Tre venner deler den digre bispegården: – Å leie et hus som dette, er som å vinne i Lotto

Først takket Nils Norman Iversen nei. Nå skulle han ønske at leiekontrakten varte lenger.

«The Walking Dead» skal rundes av

Den ellevte sesongen av «The Walking Dead» kommer til å bli TV-seriens siste, skriver Variety. Men på grunn av koronapandemien drøyer det til 2022 før det siste avsnittet sendes, og fram til det er det fortsatt mange timer med zombiemoro igjen å glede seg til. Sesong ti av serien hadde premiere i oktober i fjor, men den rakk ikke å gå i mål ifølge planen i vår, grunnet pandemien. Derfor gjenstår 30 episoder, seks tilhørende den tiende sesongen – og finalesesongens 24 episoder av serien.
Les mer om:

Niclas (52) slutter som sjef for det populære spa-hotellet: – Av og til må man ta noen tøffe beslutninger

Niclas Norman har fratrådt stillingen som hotellsjef ved Rømskog Spa & Resort.
Les mer om:

Ber hundeeiere overholde båndtvang

Bonde Harald Norman oppfordrer hundeeiere til å være flinke til å holde hundene sine i bånd.
Les mer om:

Ellen DeGeneres’ show sparker tre av sine produsenter

Ellen DeGeneres fjerner folk fra staben. Natt til tirsdag norsk tid skriver Variety at The Ellen DeGeneres Show har sparket tre senior-produsenter: Ed Glavin, Kevin Leman og Jonathan Norman skal nå være avskjediget. Samtidig blir showets musikkansvarlige, DJ tWitch alias Stephen Boss, forfremmet til co-executive produsent. tWitch og Ellen DeGeneres (Warner Bros.) Tiltaket skjer i kjølvannet av kritikk fra flere hold mot seriens arbeidsplass, inkludert sjefen selv Ellen. Mandag ettermiddag lokal tid i Los Angeles skal 62-åringen i et videomøte ha fortalt sin stab at hun «ikke er perfekt» og at

Stabæk stoppet Glimts seiersrekke

Bodø/Glimt så ut til å gå mot sin ellevte strake seier til å starte sesongen borte mot Stabæk. Ulrik Saltnes og Kasper Junker scoret hvert sitt før det var spilt 20 minutter. Men et formsterkt Stabæk slo tilbake. Mats Solheim headet inn en corner fem minutter etter 2-0 og i andre omgang utlignet Kornelius Norman Hansen. Glimt hadde flere sjanser til å ta alle tre poengene, men måtte nøye seg med ett poeng og deres første poengtap i 2020.

Lettet Warholm-rival etter supertid: – Har ikke kastet bort et helt år

Michael Norman ble historisk, men det er skremmeskuddet fra Rai Benjamin som høres hele veien til Norge etter 100-meteren i Texas mandag kveld. Overfor NRK erkjenner Benjamin at han er lettet.
Les mer om:

Kristiansunds første tap

Kornelius Norman Hansen scora sigersmålet to minutt før slutt då Stabæk slo Kristiansund 2-1. Det var Kristiansunds første tap i årets serie. Det stod 1-1 allereie etter eit kvarter av kampen. Først scora Bernt Sørmo for Kristiansund, men rette etterpå utlikna Emil Bohinen på straffe for Stabæk.

Start felt av selvmål

En uheldig Jesper Norman Daland satte ballen i eget mål to minutter på overtid. Dermed tapte Start 1-0 mot Haugesund og står med bare to poeng etter fem serierunder.
Les mer om:

Hansen-dobbel sikret Stabæk-seier

To scoringer av Kornelius Norman Hansen i siste del av første omgang ble avgjørende da Stabæk slo Strømsgodset 2-0 hjemme på Nadderud onsdag. Med dagens seier rykker Stabæk forbi Strømsgodset på tabellen.
Les mer om:

Poengdeling i Sandefjord

Start leia to gonger og hadde fire stolpetreff, men måtte nøye seg med 2-2 i bortekampen mot Sandefjord. Mathias Bringaker scora først for Start. Lars Grorud utlikna, men Jesper Norman Daland gav Start 2-1 ved pause. 2-2 kom ved Rufo ti minutt etter pause. Sandefjord har fire poeng etter to kampar, Start har to så langt.
Les mer om:

– Jeg tror jeg husker navnene på alle

Hanne Marit Norman har styrt Gard barnehage helt siden starten. – Det kan være greit å slutte når det meste er på stell, sier hun.
Les mer om:

Lana Del Rey får kjørt seg på Instagram etter åpent brev

Lana Del Rey er lei. Lei av kvinnelige artister som får store hits ved å synge om vissvass? Kanskje, kanskje ikke. Men hun er mest lei av å bli kritisert. I dag forteller 34-åringen at hun i september slipper sitt neste album – som angivelig skal hete White Hot Forever. Annonseringen kombineres med et åpent brev, hvor Lana Del Rey skriver at hun har et spørsmål til kulturen.

- Sjokkert og lei meg

Leeds United tok farvel med fotballegenden Norman Hunter (76). - Jeg har aldri sett det er blitt gjort på den måten før, sier norsk supporterleder. Han var sammen med Hunter på den siste Leeds-kampen i mars.
Les mer om:

Leeds-forsvarer Trevor Cherry er død 72 år gammel

Det er en kjær klubblegende som var en del av Leeds sin storhetstid som nå er borte. Leeds-forsvarer og landslagsspiller Trevor Cherry døde brått i går. – Så langt er ikke dødsårsaken offentliggjort. Cherry ble hentet til Leeds fra Huddersfield i 1972 og ble seriemester med Leeds i 1974. Han spilte 486 kamper for klubben og fikk også med seg 27 landskamper for England.