Nyheter om Norheim


Har økt med 80 millioner kroner på fem år

Varden Bil på Norheim hadde i 2018 et overskudd på 6,3 millioner kroner og bidro sterkt til overskuddet i konsernet Åkra Bilimport AS i fjor.
Les mer om:

Solgte burgere og brus for 57 millioner

De to McDonald's-restaurantene på Haugalandet opplevde 2,5 millioner i inntektssvikt i fjor. Konkurrenten Burger King etablerte seg på Norheim i mai.
Les mer om:

I pluss første driftsår

Klatrestien AS, selskapet bak driften av Burger King på Norheim, gikk i pluss i første driftsår. Restauranten åpnet dørene 9. mai i fjor.
Les mer om:

Koste seg langs ælva - ser du noen du kjenner?

PORSGRUNN: TAs fotograf sveipet innom konserten på Ælvespeilet torsdag kveld. Kveldens utekonsert var en del av Sommerspeilet, der Silje Aspeflaten hadde med seg Erik Norheim på gitar. Duoen underholdt et rikholdig publikum med sine tolkninger av kjente og kjære sanger.
Les mer om:

Manchester United selger landslagsback

Den franske storklubben Lyon har ambisjoner om å holde seg på toppen og de vet at konkurransen ikke blir mindre fremover. De har spesielt sett seg ut engelske landslagsspillere i tillegg til norske.

Pizza er god butikk for Snare-familien

Selskapet Skåregaten Pizza AS og de tre Pizzabaker-utsalgene i Haugesund, Frakkagjerd og Norheim omsatte for nærmere 26 millioner kroner i fjor.
Les mer om:

Kent-Hugo (39) har brukt ti år på sin store plan, i dag ble han endelig ferdig: – Jeg er altfor sta, og hater å tape

Noen samler på frimerker, andre på kunst, fotballkort eller litteratur. Kent-Hugo Norheim samler på fjelltopper. Nå har han gått alle over tusen meter i Troms.
Les mer om:

Her har Kent Hugo fullført en ferd som tilsvarer 68 turer til Mount Everest

Endelig er et årelangt prosjekt over. Kent Hugo Norheim (39) har besteget alle fjelltopper i Troms fylke som er over 1000 meter høye.
Les mer om:

Andrea (32) og Erlend (36) har to barn. De veide 1249 gram – til sammen – da de ble født

Andrea fra Brandbu og Erlend Kvinnesland Hvattum fra Norheim i Karmøy kan endelig puste ut. De har lagt bak seg to svangerskap der begge barna deres ble født altfor tidlig. Minstemann Nils som ble født i romjula veide bare 444 gram og var 27 centimeter lang da han kom til verden.

Ingrid Quist er død

Hun sto fram i offentligheten og fortalte hva hun tenkte på da livet ble mørkt. Ingrid Quist fra Norheim døde torsdag kveld i Barcelona.
Les mer om:

Skal ut på ellevill tur: – Gleder meg til å plugge inn øreproppene, høre på Vazelina Bilopphøggers og suse langs Mjøsa

Eskil Norheim (15), Emil Hoen (13), Kim-Ove Bergløkken-Wold (15) og Andreas Flatla (15) tilbakelegger tolv mil på sparkesykkel i løpet av to døgn.
Les mer om:

Quiz: Kjenner du litteraturhistoria?

I P2-programmet "Norheim og Hoem fortel litteraturhistoria" gyv dei to bokormane laus på halvgamle, gamle og eldgamle tekstar. Korleis det står til med dine kunnskapar på feltet?
Les mer om:

Haugesund sentrum mister handel, Kopervik vokser mest

Kopervik, Aksdal, Norheim og Åkrehamn er de største vinnerne. Haugesund sentrum og Skudeneshavn mister handel. Men den aller største vinneren er Utlandet.

Vart køyrd ned av bil under sykkelritt – fekk brot i ryggen

– Me var særs heldige med utfallet. Det kunne gått skikkeleg gale, seier syklist Kurt Norheim.
Les mer om:

Flere på det gamle bildet møtte i skolegården denne uka: De fortalte blant annet om «buksevannet»

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)GREFSEN: De har mye å skravle om, i skolegården på Grefsen. Ikke rart, det er mye å summere opp. Det er nemlig 60 år siden de gikk ut av syvende klasse, ved Grefsen skole. Tilbake på skoletrappa, helt til venstre nåværende rektor Are Enger, og klar til å ta med gjengen på en omvisning på skolen, bak fra venstre: Tommy Melle, Bjørn Melsom, Ronald Eriksen, Åse Husabø og John Norheim.

Naboane vil ha redusert fart på Fjermestadvegen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)I vinter var Fv. 219 éin av fleire vegar i Time der vikeplikta vart fjerna for dei som køyrde på vegen, og som dermed slapp å stoppa for bilane som skulle innpå frå tverrvegane. Langs den nedste delen av vegen ligg eit større bustadfelt, der fleire av bebuarane har kontakta kommune og vegvesen for å be om ekstra tiltak.- I dette krysset må det skje noko, her må det koma nokre humpar.

Politiet rykket ut etter innbruddsalarm på kjøpesenter

Politiet fikk klokken 00.30 natt til 17. mai melding om at innbruddsalarmen hadde gått på Norheim senter i Rissa.
Les mer om:

Frøyland feira 17. mai med leikar i strålande vêr

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)I bordhockey er det ikkje lov å skåra før det er gått to sekund frå pucken er droppa på isflata. Det første målet til Sverige og Sindre Efteland Johansen (19), vinnar av NM i B-klassen i 2017, er gyldig, men berre så vidt det er.

Pollestad fekk ein pangstart på 17. mai

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Idet klokka nærmar seg kvart på åtte, rullar Sofie (7) og Johnny Rosland ut på gata, i ein liten grøn militærjeep. På slep har far og dotter ein tilhengar med kanon på, for å starta grunnlovsdagen med eit smell.Sofie synest det er kjekt med kanon, men at lyden kan vera høg og litt skræmande.Johnny Rosland seier at kanonen vart kjøpt på Finn.no, for å markera 75-årsdagen til faren.

India Tandoori ventar på svar frå UDI

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Søknadsprosessen var meint å ta mellom fire og seks veker, men innehavaren av den nye indiske restauranten på Bryne, Izral Singh, fortel at køane er store i papirmølla i UDI.Kokkane har vore tilsette ved prominente kjøkken i Mumbai, og skulle syta for at den indiske maten var autentisk og av høg kvalitet. Singh ventar svar i løpet av veka, men den planlagde opninga før 17. mai ser ut til å gå fløyten.

Hesselberg har flytta frå Sola til Klepp

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Ein totalleverandør av truck og ein leverandør av nye og brukte spesialmaskinar, med tilhøyrande utstyr, er på plass i nye lokale i næringsparken. Begge selskapa er del av det same Hesselberg-konsernet.- Eg vil takka eigarane våre, som er villige til å satsa så stort. Eg tek det som ei stor tillitsfråsegn til dei tilsette.

Hesselberg har flytta frå Sola til Klepp

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Ein totalleverandør av truck og ein leverandør av nye og brukte spesialmaskinar, med tilhøyrande utstyr, er på plass i nye lokale i næringsparken. Begge selskapa er del av det same Hesselberg-konsernet.- Eg vil takka eigarane våre, som er villige til å satsa så stort. Eg tek det som ei stor tillitsfråsegn til dei tilsette.

Nordic Steel flyttar frå Øksnevad til ny fabrikk på Bryne

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Jobbane me får, blir større. Produkta me lagar, blir tyngre, aukar i lengd, breidd og høgd. Det gjer at me veks ut av lokala me har i dag. Dei er ikkje så eigna som dei burde vore for å halda kostnadene låge for kundane, seier Børre Lobekk.Då Lie CNC (bedriftas gamle namn) flytta inn i sine nåverande produksjonslokale, for om lag 10 år sidan, var det tynnplateproduksjon som galdt.

Her tippar husbåten rett veg for Jørg

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Torsdag morgon skal ein betongbåt på over 10 tonn kantrast med vilje. Jørg Løvoll har forsterka sidene av båten med tjukke lekter, og med cirka éin meters mellomrom er det sett opp 13 sett med avstivarar, for at stoltheita skal tola påkjenninga frå kranbilen.I februar støypte Løvoll båt, ved å sprøyta betong på eit skjelett av armeringsjern. Torsdag er skroget ferdig «prima» og tilrettelagt.

Nubben vellag reagerer på forureina bekk i nærmiljøet

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Nå er det gått så lang tid at eg synest det er rart at kommunen ikkje greier å få stoppa utsleppet, identifisera kven som har gjort det, og få reinsa vatnet. Det er det me ber om. Inntil vidare meiner me at dei må varsla om at vatnet ikkje er friskt, seier Bjørn Vikås.Vellagsleiaren viser veg gjennom det store, grøne parkdraget som Time kommune og utbyggjaren av Svertingstad gard, Jadarhus, gjorde ferdig hausten 2014.