Nyheter om Norgesmesterskapet


Kristin befestet posisjonen som Norges beste kickbokser(pluss)

Kristin Vollstad tok hjem gullet fra norgesmesterskapet i kickboksing i helga. Flere reisaværinger fulgte opp med medalje.
Les mer om:

Er Carlsen den største verdensmesteren i sjakk gjennom tidene? Antakelig ikke ennå.

I alle sporter har man den evige diskusjonen om hvem som er best gjennom tidene – snooker har O’Sullivan, golf har Tiger Woods, amerikansk fotball har Tom Brady og listen fortsetter. Så kommer spørsmålet: Er det en soleklar nummer 1 gjennom tidene i sjakk? Og er det i så fall Magnus Carlsen? Det å sammenlikne spillere på tvers av ulike epoker i sport er alltid utfordrende, men vi skal likevel gjøre et forsøk. Få eksklusivt innhold fra Magnus Carlsen og sjakk-VM her Verden har sett 16 verdensmestre i sjakk, og blant dem er det en del som ikke kan hevde å være den beste gjennom tidene.

Debutant Aleksander (31) sjokkerte: – Det verste er at jeg er litt skuffet!

Aleksander Thomasrud (31) har drevet med judo i bare to måneder. Denne helgen stevnedebuterte han under norgesmesterskapet i Lislebyhallen.
Les mer om:

Medaljedryss i NM for familien Sinding-Larsen og deres firbente venner: Leverte da det gjaldt som mest

På grunn av pandemien var norgesmesterskapet i hundkjøring årets store høydepunkt for Viktor og Linn Beate Sinding-Larsen fra Lunden. Da passet det bra at det meste også klaffet for ekteparet.

Salatost sikret sølvet i norgesmesterskapet

Beiarmat kan med rette henge et nytt trofé på veggen. Kvita chili & anis hentet hjem en sølvmedalje i NM i ost.

Nicolai (13) med historisk bragd: - Det var veldig spennende på slutten

Med sin far som makker tok 13 år gamle Nicolai Heiberg-Evenstad fra Midt-Troms sølv i norgesmesterskapet i bridge.
Les mer om:

Sammen på skole og fritid er mye av nøkkel til suksessen – Dette må være ett av mine største øyeblikk som trener

Laura van der Veen (18)fra Fagernes IL suste inn til en strålende sjuendeplass på 100 meter under Norgesmesterskapet i friidrett på Kristiansand stadion fredag.

Martin (18) ble norgesmester i styrkeløft: Hyller sin avdøde kompis

For et år siden bestemte Martin Higraff seg for at han skulle vinne Norgesmesterskapet i vektløfting. I helgen gjorde han det – og tok tre norgesrekorder. På Instagram-profilen sin skriver han at han løftet for sin avdøde kompis.

Sølv til Hagenes i junior-EM

Per Strand Hagenes tok sølv for juniorer på fellesstarten i sykkel-EM i italienske Trento fredag. Romain Gregoire fra Frankrike var sterkest på de 107,2 kilometerne. Tyske Lenny Martinez tråkket inn til bronsemedaljen. Resten av hovedfeltet kom i mål ti sekunder bak trioen. Hagenes vant fellesstarten for juniorer i norgesmesterskapet tidligere i år. Sebastian Larsen ble nummer ti i Italia fredag, mens Trym Brennsæter kom på 19.-plass. Deretter la Ola Sylling seg inn som nummer 36, Johannes Kulset nummer 38 og Stian Edvardsen-Fredheim nummer 56.

Denne helga kan du oppleve NM i fridykking i Hvervenbukta

Allerede fredag ble det satt ny norsk rekord i fridykking for kvinner i Hvervenbukta. Norgesmesterskapet går gjennom hele helga.
Les mer om:

Dramatiske sluttminutter – Riise i munnhuggeri med motstander

Flint tok imot Fram IF til første runde i Norgesmesterskapet i fotball søndag. Laget sloss om seieren helt til siste slutt. Og trenerne var nære på, på sidelinja. Se video nede i saken!

Riise er klar etter 17 måneder: – Vi er underdogs, og har ingenting å tape

Søndag klokka 14:00 trår Flint Fotball sitt A-lag ut på kunstgresset til deres første offisielle kamp på et og et halvt år – og anledningen er første runde i norgesmesterskapet (NM).

Ellevilt drama da Nordstrand tok seg videre til 2. runde i NM for første gang: – Gi oss Vålerenga i neste runde

Det ble både overtidsscoringer og straffedrama da Nordstrand tok seg videre til neste runde av Norgesmesterskapet.

Klart for fotballderby: Historisk nabooppgjør i cupen

Stovner SK mot Grorud IL. Det er duket for nabooppgjør i første runde av Norgesmesterskapet/cupen i fotball kommende søndag. Vi tok med to Grorudspillere til motstanderens arena – hvor de selv startet sin fotballkarriere! Samtidig er det på mange måter en historisk fotballkamp som er i ferd med å finne sted.

Fredrik (19) og Amanda (16) har ulike mål for turen til Bergen

Fredrik Solberg (19) og Amanda Dahl Kjendlie (16) reiser til Bergen for å delta i norgesmesterskapet i svømming. Kjendlie håper på topplassering, mens Solberg har noe annet i tankene.

NM-klare studentbedrifter: – Vi vil sette BI i et godt lys

Både Studentbedriftene TOR og Stilfull har kvalifisert seg til Norgesmesterskapet i Ungt Entreprenørskap. De skal representere Oslo og Handelshøyskolen BI i konkurransen.
Les mer om:

Ungdomsbedrift fra Senja med sterk plassering i norgesmesterskap(pluss)

Torsdag ble vinnerne i norgesmesterskapet for ungdomsbedrifter kåret. På pallen havnet en tidligere omtalt ungdomsbedrift i Folkebladet, Gisund Solutions.
Les mer om:

NM neste: Har bestemt hva de skal gjøre med premien

På Fylkesmessa gikk Ungdomsbedriften "Vegårshei Rondt" til topps. Nå er de sikret plass i Norgesmesterskapet.

VillVallers UB skal representere Innlandet i NM

VillVallers UB stakk av med hele tre andreplasser og én førstepris under årets Fylkesmesterskap for ungdomsbedrifter. Bedriften får med det representere Innlandet under norgesmesterskapet som arrangeres digitalt den 29. april.
Les mer om:

NM PÅ SKI: ERIK VALNES VANT NM-GULL PÅ 10 KM

Norgesmesterskapet i langrenn tikket videre mandag med distanserenn over korteste distanse.
Les mer om:

NM PÅ SKI: JOHAUG SIKRET NM-GULLET PÅ 5 KM

Norgesmesterskapet i langrenn tikket videre mandag med distanserenn over korteste distanse.
Les mer om:

Eirik fra Leira fikk ikke tatt ut potensialet i storbakke-NM

Eirik Leander Fystro hadde forhåpninger om at det skulle være mulig å kjempe om en topp-ti-plassering i norgesmesterskapet i hopp stor bakke på Lillehammer lørdag.

Perodd (53) om det strenge treningsregimet: – Det er litt ekstremt(pluss)

Perodd Tessem (53) kom på sjetteplass under norgesmesterskapet i bodybuilding og fitness på Eidsvoll i slutten av november.