Nyheter om Noreng


17. mai kan du se slidrejenta Marte Iren (29) på direktesending som reporter på NRK TV

Marte Iren Noreng Trøen (29) fra Vestre Slidre dukker søndag opp som reporter fra Aulestad i Gausdal, der NRK TV skal ha direktesending i forbindelse med nasjonaldagen.

Gavepakke til Furusets unge

Ved en enkel seremoni i Furuset Forum tirsdag kunne ildsjelene i Furuset IF og Alna-skolen med «soldatene» Rune Gjelberg og Vidar Noreng i spissen, i smarbeid med Gjensidigestiftelsen og hyggelig overvåket av BU-leder Mari Morken (Ap) markere utdelingen av PlayStations, spill, gymposer, tennisracketer, sjakk, medlemsskap, påskesnacks og mye annet bra til en samlet verdi av over en halv million kroner.
Les mer om:

Den kulturelle skolesekken blir digital og smittefri

Forfatterne Bjørn Ingvaldsen, Linde Hagerup og Jan Tore Noreng tar initiativ til et digitalt formidlingsopplegg av litteratur. De vil tilby skoleelever litteratur på video.

Far til Tonje tok livet sitt: «Det er eit ansvar å våge å seie det, og eit ansvar å ta imot»

FØRDE (NRK): Då ho var tre år gammal, tok far hennar livet sitt. No vil Tonje Noreng Trøen (27) få fleire til å våge å snakke om sjølvmord.
Les mer om:

Marte Iren skal jobbe for Hemsingfestivalen: – Eg har heile vegen hatt ein draum om ein jobb innanfor media

Marte Iren Noreng Trøen frå Slidre i Slidre er blitt med som presseansvarleg for Hemsingfestivalen 2020. Ho skal røkte festivalen sine kontoar på sosiale medium, skrive nyheitssaker og er kontaktperson for presse før og under festivalen i veke 8.
Les mer om:

Tonje (27): – Eg budde ein heil vinter på stølen. Eg hadde ikkje pengar.

To unge kvinner vil bidra til at Firda-redaksjonen i endå større grad fangar opp kva unge menneske vil lese om. Tonje Noreng Trøen (27) frå Vestre Slidre har funne seg til rette i Førde.

– Trodde ikke mine egne øyne(pluss)

Daglig leder Marianne Noreng Larsen ved Frelsesarmeens Stedet var klar til å underskrive en treårsavtale med Harstad kommune om tilskudd. Men det var før rådmannen la fram sine kuttforslag.
Les mer om:

Avslørte gamle synder - 55 år etter!

Det er aldri for sent å irettesette en uskikkelig elev. Endelig fikk tidligere lærer ved Furuset skole, Astrid Stensli Kristiansen, tatt et oppgjør med Vidar H. Noreng som i Furuset kirke avslørte gamle synder...
Les mer om:

Oljegiganten Rosneft snur ryggen til dollar – går til euro og yuan

USA er avhengig av at verden handler olje i dollar. Som følge av Trumps sanksjonspolitikk kan det glippe. – Alvorligere enn folk aner, sier professor Øystein Noreng.

Oljegiganten Rosneft snur ryggen til dollar – går til euro og yuan

USA er avhengig av at verden handler olje i dollar. Som følge av Trumps sanksjonspolitikk kan det glippe. – Alvorligere enn folk aner, sier professor Øystein Noreng.

Oljegiganten Rosneft snur ryggen til dollar – går til euro og yuan

USA er avhengig av at verden handler olje i dollar. Som følge av Trumps sanksjonspolitikk kan det glippe. – Alvorligere enn folk aner, sier professor Øystein Noreng.

«Karl Johan» på Furuset: Bygate med boliger, butikker og kafeer ... men også 57 busser i timen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Den nåværende bilveien ved t-banestasjonen og kjøpesenteret forsvinner, og det er tiltenkt at deler av busstrafikken skal kjøre i en sirkel rundt Furuset Forum. Vidar Noreng i Furuset IF etterlyser en annen løsning.Seteradene var fylt opp på Fubiak da Oslo kommune ved Bydel Alna inviterte til informasjonsmøte om byutviklingen på Furuset.

Eiger ble nesten ranet i Hålå

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Eiger - Voll 2-1Et oppofrende Voll-lag gjorde det de kunne for å dra ned tempoet og lyktes med det i store deler av kampen.

Eiger vant igjen og har full pott etter fire kamper

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Eiger-Vidar 2 4-1 (3-1)Et ungt Vidar 2 gikk høyt ut og prøvde å hindre Eiger i å komme i gang med sitt eget spill da kampen ble blåst i gang i kalde Hålå mandag. Det lyktes de ikke med, for før det var spilt drøye ti minutter, ledet Eiger 2-0, for øvrig etter flotte scoringer og fine angrep.Etter dette la gjestene seg litt lavere og gjorde det litt vanskeligere for Eiger.

Sumareh hindret av redning på strek

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)DT oppdaterer med de viktigste hendelsene underveis. 40: Gult kort til Morten Bjørlo som sklir inn i en Moss-spiller etter en lang touch.36: Publikum på Husabø roper på straffe, og det har de god grunn til. Gjestenes midtstopper Elshaug drar fordel av at ballen treffer ham i armen i egen 16-meter. Midtstopperen får dermed med seg ballen og setter i gang et angrep.

Nytt tøft lokaloppgjør - problemer med sendingen: Vidar har åpnet best

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Vi mønstrer en tilnærmet skadefri tropp. Nå er det bare Marius Andersen som ikke er i trening, sier EIK-trener Ojan Bijan.Han forventer samme kampbilde som mot Bryne. - Jeg regner med at Vidar vil ligge lavt og forsøke å ta oss på våre feil. Vår jobb blir å styre kampen og gjøre minst mulig feil både offensivt og defensivt, sier Bijan. Også Vidar spilte uavgjort i serieåpningen.

Flest barn på startstreken i EIKs terrengtrim

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Trimløpet er et lavterskeltilbud for hele familie. - Vi synes alltid at det er kjekkest når det står flest barn på startstreken. Det gjorde det på fredag, forteller Thomas Hetland fra arrangørklubben EIK friidrett. Foto: Thomas Hetland De yngste deltakerne sprang ei 300 meter lang løype.- Barn opp til 12-13 år sprang ei løype som var 800 meter lang, mens de voksne deltakerne løp 4,4 kilometer.

Disse eiendommene ble solgt i mars

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Omsetning av eiendommer 
i Bjerkreim kommune Gnr 35, bnr 20 er overdradd fra Dalane Energi as til Bjerkreimshallen (04.03.2019)Gnr 78, bnr 2 er solgt for kr 300.000 fra Svein Gunnar Hetland til Kai Inge Skjæveland (05.03.2019)Sportsveien 3 A (Gnr 73, bnr 233) i Aurskog-høland kommune er overdradd fra Bolig Partner as til Bolig Partner Prosjekt as (06.03.2019).

Eiger kjørte over Hundvåg

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Tidlig så man tendenser til at gjestene hadde lite å fare med, mest av alt grunnet et spillesugent, aggressivt og også lekent hjemmelag.

Tap for EIK 2

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Riska tok tidlig en 2-0 ledelse. Målene ble scoret etter 4 og 7 minutters spill.Jacob Jay Andersen reduserte rett etter pause etter et kanonskudd fra lang avstand.Hjemmelaget hadde fortjent poeng etter en meget god andre omgang. EIKs lag: Odin G. Noreng - Ola T.

Bildespesial fra kretsmesterskapet i terrengløp

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)EIK friidrett var lørdag vertskap og arrangør for kretsmesterskapet i terrengløp. Det ble kåret kretsmestere i hele 26 forskjellige klasser, delt opp etter alder og kjønn. Christina Toogood fra Sandnes IL er sikkert allerede lei av spøker om etternavnet, men det blir nok ikke mindre av dét etter at hun vant senior-kvinneklassen i suverén stil.

– Jeg tror på kjærligheten, og på mennesket(pluss)

Hun holder liv i et etterlengtet pusterom mellom skyggedal og nytt håp. Møt medmennesket Marianne Noreng Larsen på Stedet.
Les mer om:

Gikk fem på — nå vil hun advare andre mot utspekulert svindel(pluss)

Eposten med det gode tilbudet kom tilsynelatende fra Coop. Det var imidlertid ikke tilfelle, noe Åshild Noreng fikk smertelig erfare.
Les mer om:

Overtar etter Camilla Dunsæd

Morten Noreng er av styret i Helse Sør-Øst RHF oppnevnt til ny styreleder ved Sørlandet sykehus HF.

EUs sugerør i oljepengene

Norge har forpliktet seg til større utslippskutt enn det EU selv ikke evner. Det er en urimelig avtale, hevder Øystein Noreng.
Les mer om: