Nyheter om Nordtveit


Nyoperert Nordtveit: – Skaden øker sjansen for at jeg kommer hjem

En nyoperert Håvard Nordtveit skal bruke sommeren på å bestemme seg for framtida.
Les mer om:

Arna-Bjørnar bryter med treneren

Arna-Bjørnar skiller lag med hovedtrener Øyvind Nordtveit seks kamper ut i årets sesong i Toppserien. Laget ligger nest sist på tabellen. Klubben opplyser at partene er enige om å avslutte samarbeidet. Nordtveit forlot rollen som Arna-Bjørnars sportslige leder for å bli trener i februar i fjor. Bergenslaget har i år vunnet én av seks kamper i Toppserien. Det er bare Røa som ligger verre til på tabellen. Assistenttrener Thomas Mørk og sportssjef Erik Mjelde leder Arna-Bjørnar de neste dagene. De får også ansvaret i søndagens kamp hjemme mot LSK Kvinner. (NTB)

Nordtveit må opererast

Håvard Nordtveits avskjed med den tyske Bundesliga-klubben Hoffenheim blei av den triste sorten. Ein lårskade tvingar ham til å legge seg på operasjonsbordet. Nordtveit kom inn som innbytar for Hoffenheim i 2-2-kampen mot Jens Petter Hauges Eintracht Frankfurt laurdag. Rett før full tid måtte han forlate bana med ein skade. Onsdag stadfestar Hoffenheim at skaden er av det alvorlege slaget. Ei avriva sene i låret gjer at Nordtveit må gjennom ein operasjon. Dermed har rogalendingen spelt sin siste kamp for sin noverande arbeidsgivar.
Les mer om:

Nordtveit scoret hattrick for Madla 4

Hattrick-show på bortebane
Les mer om:

Nordtveit scoret hattrick mot Siddis 2

Zelenskyj: Russland sender nesten alt de har
Les mer om:

Tenker hardt på å nappe til seg neste RB Leipzig-spiller

Jesse Marsch fikk i utgangspunktet en umulig oppgave da han ble hentet fra lillebror RB Salzburg for å ta over etter et av de største trenertalentene. Det hjalp heller ikke at Bayern München i tillegg sugde til seg Dayot Upamecano og kaptein Marcel Sabitzer før amerikaneren skulle kopiere Nagelsmanns suksess i Bundesliga og Champions League. Nå er Marsch opptatt på Elland Road, mens Domenico Tedesco på god vei leder RB Leipzig på rett kurs.

Jobber hardt for å signere Joachim Löw før april

Forrige sommer forlot Löw posten hos Die Mannschaft. Vi kunne knapt huske forrige gang Tyskland hadde enn annen landslagstrener, en suksessrik periode på rundt 15 år var over. Ikke overraskende er det nasjoner som gjerne vil skaffe seg «tryllestøvet» til 62-åringen. Siden Hansi Flick tok over tømmene på det tyske landslaget har Löw stått uten jobb.

Aalesund har solgt Niklas Castro

Noen liker tydeligvis å kjempe i motbakke! – Etter å ha kjempet Aalesund tilbake i Eliteserien er Niklas Castro klar for å gjøre samme jobben for Brann. – Denne gangen tror vi det blir svært tøft, Brann har fortsatt ikke funnet fotfeste og OBOS-Ligaen har et høyere nivå enn på mange år. Det er en følelsesladet spiller som nå er solgt til Brann, som Aafk skriver: Niklas Castro er solgt til Brann, men den sympatiske 26-åringen er klar på at kjærligheten til byen, folket og klubben aldri vil forsvinne. Les: Planen er klar!

Et møterom på Tasta har gjort duoen til VM-deltakere

De trener i et møterom i Tastahallen. Det er ikke til hinder for de lokale fektetalentene Emilis Krasikovas (17) og Didrik Nordtveit (17) som denne uken drar til VM i Dubai.
Les mer om:

Ber Erik Ten Hag holde seg langt unna Manchester United

Da Louis «den store» van Gaal ble hentet til Old Trafford, var det som en aktiv keeperlegende. Med suksess hos Ajax, Barcelona og Bayern München skulle nederlenderen rydde opp hos Manchester United. Manageren gikk på en smell, fikk sparken og virker aldri å ha tilgitt klubben. På tampen av sin andre sesong som United-manager vant van Gaal sin eneste tittel med United. FA-Cup finalen ble vunnet 2-1 over Crystal Palace etter ekstraomganger, to dager senere fikk nederlenderen og trenerteamet hans sparken.

Bekreftet: Håvard Nordtveit skifter beite

Denne sesongen har det begrenset seg til 120 minutter på banen for Nordtveit. På mandag kom bekreftelsen på at et godt arbeidsforhold går mot slutten. Hoffenheim hadde fått med seg hva midtstopperen hadde prestert hos Gladbach (2011-16) med 186 kamper, og benyttet muligheten til å hente Nordtveit i 2017 fra West Ham. Med kontraktsutløp i sommer bekrefter Bundesliga-klubben nå at det ikke venter forlengelse på 31-åringen. Les: Max Verstappen seiret i en helt vill Formel 1-runde! Mach’s gut, Howie!

Til sommeren er han fritt vilt: – Mentalt er jeg innstilt på å komme hjem

Håvard Nordtveit holder alle muligheter åpne, men en retur til FKH kan nærme seg.
Les mer om:

Manchester United tror Ralf Rangnick kan gjøre det igjen

Sjefene på Old Trafford trodde i sin tid manager Ole Gunnar Solskjær skulle være nøkkelen for å bringe Erling Braut Haaland til Manchester på grunn av deres relasjon fra tiden i Molde og felles statsborgerskap. – Nå tror de felles historikk skal gi den en fordel i den kommende overgangskampen, men denne gangen er det en annen som har «relasjonen». Ralf Rangnick var sportsdirektør i RB Salzburg og rekrutterte Erling Braut Haaland til klubben i 2019. Nordmannen dro deretter videre til Borussia Dortmund, mens Rangnick dro videre til RB Leipzig som også er i Red Bull systemet.

Endelig klar for comeback: – Jeg var ganske forbannet

Håvard Nordtveit har ikke spilt kamp siden i april. Til helga kan det bli comeback.
Les mer om:

Fra konkurs til oppussing: – Vi har brukt under et halvt år på å shine opp motellet

Tidlig i august ble reiseselskapet Turs slått konkurs i tingretten. Innehaver Therese Nordtveit er nå full av optimisme på vegne av Aksdal Inn.

«Du kommer aldri til å bli noe» sa læreren: I dag er Elling (21) driftsleder

Elling Nordtveit Opsahl var drittlei skolearbeid, og gikk ut av videregående med 2,8 i snitt. I dag er 21-åringen driftsleder for Varde Fiskeoppdrett.
Les mer om:

Kirsti advarer etter råfrekt tyveri: – Ekkel følelse at folk går og lusker midt på natten

Kirsti Nordtveit trodde ikke det hun så da robotplenklipperen og ladestasjonen var borte.
Les mer om:

Garanterer ikke FKH-spill fra neste sommer: – Vurderer et siste eventyr med familien

Håvard Nordtveit åpner for et lite eventyr på tampen av karrieren. Men da må kona Anna Berg Nordtveit og resten av familien være med på lasset.
Les mer om:

Nordtveit mister serieinnspurten i Tyskland

Håvard Nordtveit (30) går glipp av Hoffenheims tre siste kamper i Bundesliga. Rogalendingen sliter med en fotskade.
Les mer om:

Nordtveit mister serieinnspurten i Tyskland

Håvard Nordtveit (30) går glipp av Hoffenheims tre siste kamper i Bundesliga. Rogalendingen sliter med en fotskade.
Les mer om:

Nordtveit mister serieinnspurten i Tyskland

Håvard Nordtveit (30) går glipp av Hoffenheims tre siste kamper i Bundesliga. Rogalendingen sliter med en fotskade.
Les mer om:

Søderlund og Nordtveit har store planer – satser i flere byer

De lokale fotballproffene Alexander Søderlund og Håvard Nordtveit tar opp kampen med flere nåværende og tidligere idrettsstjerner i den nye folkesporten padel.
Les mer om:

Nordtveit kjøper leilighet til 36,5 millioner kroner – usett

– Vi trigges av gode kjøp, og enda bedre salg. Enkle fotballspillere og arabere fra Haugesund passer vel så godt på Tjuvholmen som Exit-gutta, sier Tyskland-proffen Håvard Nordtveit.
Les mer om:

Nordtveit gjør helomvending: – Jeg klarer ikke å si nei

Håvard Nordtveit hadde bestemt seg for å gi seg på landslaget. Så ringte Ståle Solbakken.