Nyheter om Nordstrand


Ingen løsning i sikte for problemene på Ulvøybrua

Sett opp et skilt og be folk være varsomme! Det mener Oslo kommune er løsningen på problemene på Ulvøybrua. – Håpløst, reagerer Bydel Nordstrand.

MDG på lønnstoppen blant lokalpolitikere – nøktern livsstil har skapt formuen

På lønnstoppen i Nordstrand bydelsutvalg finner vi en universitetsprofessor fra Miljøpartiet de Grønne, med millioninntekt og -formue. Ellers tjener de fleste av de folkevalgte politikerne som styrer bydelen langt over det som er gjennomsnittet i Oslo.
Les mer om:

Trenden som herjer hele landet har nådd Nordstrand. Nå ber polities nettpatrulje foreldre snakke med barna sine

Trenden som begynte på appen TikTok hvor store og kjente profiler begynte å spørre små barn om penger via vipps slik at de kunne bli nevnt i ulike settinger, har nå spredd seg til appene Instagram og Snapchat.
Les mer om:

Politiet etterlyser to menn som står bak flere innbrudd i våre bydeler: – Vi mener det er de samme vi har etterlyst tidligere

Den siste tiden har politiet i Oslo jaktet to gjerningsmenn som har stått bak flere innbrudd i Bydel Nordstrand og Bydel Østensjø. Nå går de ut med nye bilder i håp om at personer som kan ha sett noe, melder ifra til politiet.

Dette er det nye bydelsutvalget på Nordstrand

Nordstrand bydelsutvalg for 2019–2023 er nå konstituert. Her kan du bli litt bedre kjent med de 15 lokalpolitikerne som skal styre bydelen. Blant dem finner du blant annet en intensivsykepleier, en som skal inn i Forsvaret og en fastlege.
Les mer om:

Nordstrand BU vil flytte sykkelfeltene lenger unna Trill-Inn og ha fysisk skille mellom biler og syklister

Nordstrand bydelsutvalg er positive til de planlagte sykkelfeltene ved Sæterkrysset, men ønsker justeringer av hensyn til grøntpreget og syklistenes sikkerhet.
Les mer om:

Se hvem som så BSK - Elverum i Nordstrand Arena

504 tilskuere var på plass i Nordstrand Arena da Elverum utklasset Bækkelaget 40-28 i REME 1000-ligaen i håndball. Her er et lite blikk både fra tribunen og banen.
Les mer om:

Storstua på Nordstrand Arena er av det helt spesielle slaget: – Jeg sa opp den gamle jobben for å satse på konseptet

Storstua på Nordstrand Arena hadde 4000 besøkende i oktober, og solgte i snitt 345 pizzastykker i uken. Daglig leder Therese Lunde, gir rosen til de helt spesielle ansatte.
Les mer om:

Lokale eiendomsmeglere jobber hardt og har millionlønninger: - Det er en livsstil

Lokale meglere med lang erfaring er på lønnstoppen i Bydel Nordstrand og Søndre Nordstrand. I fjor tjente eiendomsmegler Tommy Stensrud i Boa på Holtet mest av de lokale meglerne.

Politisk maktspill i kulissene på Nordstrand: – Det er en parodi

Hvis du trodde lokalpolitikk var kjedelig må du tro om igjen.
Les mer om:

Over 200 barn besøkte halloweenhuset på Bekkelagshøgda – se video fra skrekkhuset her

Familien Aamodts halloweenhus har blitt en attraksjon i Bydel Nordstrand. Så mange tok turen innom at Daniel på åtte år ofret sitt eget godteri slik at alle som kom innom skulle få noe.
Les mer om:

Haloweenfeiring i "skrekkhuset" på Nordstrand

Torbjørn har brukt 30.000 kroner på halloweenhuset sitt på Nordstrand. Se video fra "skrekkhuset" her. Video: Privat
Les mer om:

Eggum og Sivertsen til Nordstrand kirke: – Humor, alvor og klassikere i skjønn forening, sier Christer Falck

– Det må jo bare bli gåsehudstemning når de to bestevennene skal spille sammen og hver for seg i Nordstrand kirke lørdag, sier Christer Falck.

Se bildeserie fra halloween på Nordstrand

Ser du noen du kjenner bak de skumle maskene og kostymene? Nordstrands Blad har vært rundt på Nordstrand og tatt noen bilder av skumle barn. Tagg oss gjerne i bilder på Instagram med #nordstrandsblad og/eller @nordstrandsblad.

Nytt bydelsutvalg på Nordstrand konstitueres i kveld – se det direkte her

Det nye bydelsutvalget på Nordstrand konstitueres i kveld – se møte direkte på noblad.no. Klikk play i videovinduet øverst i saken!
Les mer om:

Maritim boligidyll ved Nordstrand bad solgt for 14,2 millioner kroner

Fikk du med deg saken om det 130 år gamle huset helt nede ved vannkanten ved Mosseveien? Nå er det solgt for 14,2 millioner kroner – 1,65 millioner under prisantydning.
Les mer om:

Her er legene på Nordstrand med lengst venteliste

Går du med tanker om å bytte fastlege? Da kan det være greit å vite hvilke leger som har ledig kapasitet og hvilke som har lange ventelister. Vi har tatt en titt på legelisten.no og sett på ventelister og kapasitet hos fastlegene i Bydel Nordstrand.
Les mer om:

Familiefar i Bydel Nordstrand dømt til ni års fengsel for vold og mishandling av kone og barn – i dag startet ankesaken

En mann i 50-årene ble i sommer dømt for voldtekt og vold mot sin kone og grov mishandling av deres felles barn gjennom mange år. Dommen ble anket og ankesaken startet tirsdag denne uken i Borgarting lagmannsrett.