Nyheter om Nordlie


Nordlie om opp- og nedturer: - Det er vel ingen som har mer erfaring enn meg

SKIEN: Han har opplevd det meste av store oppturer og dype nedturer i norsk fotball, men Tom Nordlie (58) - mannen som sendte Odd inn i norsk toppfotballs øvre sjikt - føler seg langt fra ferdig med toppfotballen.
Les mer om:

Tom Nordlie om Rosenborg-lanseringen: – Det er fristende å si at de har rett

Synes det er rart at det ikke går på skinner i Trondheim.
Les mer om:

Tom Nordlie om Rosenborg-lanseringen: – Det er fristende å si at de har rett

Synes det er rart at det ikke går på skinner i Trondheim.
Les mer om:

Daniel Braaten er slettes ikke ferdig

Osloklubben Skeid er entusiastisk etter at de har fått tilbake den nå 38 år gamle Daniel Braaten. – Borte er den imponerende hårmanken, men skal vi tolke begeistringen tror vi vinnerskallen er intakt: «Dette har vi gledet oss til leeeeeenge. Endelig er dagen her. Velkommen hjem, Daniel!» Skeid er fortsatt i PostNord etter de ikke klarte å karre seg opp i OBOS-Ligaen under når arbeidsledige Tom Nordlie sin ledelse. (Lot Skeid henge for «nå skal vi redde Lillestrøm» stunt). – Nå ser klubben fremover og forhåpentligvis oppover med Gard Holme som trener og en av Norges mest erfarne spillere.

En rekke profiler gir sine tips: Her er de skjulte perlene sørlendingene ikke forteller turistene om

Per Sandberg, Tom Nordlie, Monica Mæland og Dag Otto Lauritzen har alle et hjerte for Sørlandet. Her er deres favorittsteder.

En rekke profiler gir sine tips: Her er de skjulte perlene sørlendingene ikke forteller turistene om

Per Sandberg, Tom Nordlie, Monica Mæland og Dag Otto Lauritzen har alle et hjerte for Sørlandet. Her er deres favorittsteder.

Her er Tom Nordlie tilbake på Åråsen for første gang siden marerittkvelden

Eks-trener Tom Nordlie har stått uten jobb helt siden nedrykket på Åråsen 11. desember. I dag var han tilbake på stadion – og mener LSK bør rykke rett opp igjen.
Les mer om:

– Han sa det var den nest beste prestasjonen min som trener. Det ble kun overgått av at jeg rykket ned med Vålerenga

Tom Nordlie følte han hadde alt å tape før cupfinalen i 2007. Triumfen endte som en av hans sterkeste LSK-opplevelser.
Les mer om:

UiA-studentane er ikkje lettkrenkte

Me er fleire tilsette ved UiA som er leie for at me ikkje var til stade ved debatten mellom STA-leiar Benedicte Nordlie og professor Paul Leer Salvesen sist onsdag, når me i ettertid har høyrt og kunne lese i Fædrelandsvennen 7. februar at tilsette ved UiA skulda Nordlie og STA for å vere lettkrenkte og ute av stand til å tenkje prinsipielt .
Les mer om:

Disse kan ta over Odd: – Fagermo den beste mentoren jeg kunne hatt

Mens Tom Nordlie (57) gjerne vil ta en prat med Odd om den ledige trenerjobben i klubben, mener fungerende trener Jan Frode Nornes (47) at han har gått en god skole under Dag-Eilev Fagermo (53).
Les mer om:

Snakker ut etter den tunge tida: «Jeg er ikke bitter»

På en drøy måned rykket tidligere Odd-trener Tom Nordlie ned to ganger. 57-åringen sier han har hatt det tungt, men bærer ikke nag til LSK for at han nå står uten trenerjobb.
Les mer om:

Tom Nordlie snakker ut etter den tunge tida: «Jeg er ikke bitter»

På en drøy måned rykket Tom Nordlie ned to ganger. 57-åringen sier han har hatt det tungt, men bærer ikke nag til LSK for at han nå står uten trenerjobb.
Les mer om:

Skeid henter sin nye trener i Vålerenga

For å sikre seg at Tom Nordlie ikke skulle søke seg tilbake i stillingen som hovedtrener for Skeid var dette i stillingsannonsen før jul: «Av hensyn til klubbens nåværende sammensetning av ansatte, og bransjen for øvrig, oppfordres kvinner til å søke» Tom må vel ha gjort 2019 dårligste karrierevalg etter han rykket ned til PostNord ligaen med Oslo laget Skeid.

Fredrikstad-gutten Gard (35) tar over etter Tom Nordlie (57)

Gard Holme (35) er ansatt som ny Skeid-trener. – Å få lov til å bygge opp noe som varer over tid trigger meg, sier Fredrikstad-gutten.
Les mer om:

Lønnskutt og økonomisk smell i LSK – styrelederen taus om Nordlies fremtid

Lillestrøms styreleder Morten Kokkim ønsker ikke å si om Tom Nordlie (57) er aktuell for en permanent trenerjobb på Åråsen.
Les mer om:

Skeid ønsker kvinnelige søkere som Nordlie-erstatter

Tom Nordlie (57) sa opp trenerjobben i Skeid for en kortidsjobb i Lillestrøm. Nå håper Skeid at kvinner vil søke på den ledige stillingen som A-lagstrener i Oslo-klubben.
Les mer om:

– Tror ikke man skal vente på noe medlidenhet

Tom Nordlie mener Lillestrøm ikke må håpe på støtte rundt om i landet, og er interessert i å være med klubben videre.
Les mer om:

Nå kjemper Neymar faktisk om en pris

Det er egentlig ingen stor sak, men for en superstjerne som har hatt alt annet enn en superstjerne-tilværelse det siste året er nok dette deilig. Det er ukens Champions League-spiller som skal kåres.

Tom Nordlie: «Det ville være en ære»

Denne sesongen gikk virkelig ikke som planlagt for Lillestrøm. De havet i kvalifisering med samme poengsum som Sarpsborg og Mjøndalen, men med dårligere målforskjell. Hovedtrener Jörgen Lennartsson fikk sparken og inn kom Skeid trener Tom Nordlie som skulle lede laget i to viktige kvalifiseringskamper mot Start.  Lillestrøms «redningsmann» klarte det ikke redde plassen i Eliteserien, det etter å ha vært «trygg» for så å rote bort en 4-o ledelse på Åråsen. Les: Mourinho overbevist om at verdens beste vil skjelve i buksene Tom Nordlie beskrev sine følelser: «Tomhet.

Nordlie: – Det ville vært en ære å få fortsette

Tom Nordlie var lei seg etter kollapsen i eliteseriekvalifiseringen mot Start. For Lillestrøms «redningsmann» er det ikke utenkelig å lede laget i 1. divisjon.
Les mer om:

Mourinho overbevist om at verdens beste vil skjelve i buksene

3-1 tap i München er ikke noe å mure seg inne for. Spesielt ikke når forrige møte mot Bundelsliga-giganten nesten endte med tosifret tap. Derfor er det ikke annet å forvente enn at Tottenham-manager bygger opp spillernes selvtillit før åttendedelsfinalen i Champions League. Det ble tap mot Bayern, men med et reservepreget Tottenham-lag var José Mourinho alt annet enn en slagen mann. -Jeg tror ikke klubbene som endte på førsteplass i gruppespillet ønsker å spille mot oss.

Lokalavis: Erling Haaland i møte med ny klubb

Det ryktes mye rundt Erling Braut Haaland, men når en tysk lokalavis melder seg på i pressekoret og blir imponerende detaljert, er det verdt å lytte. Det er Ruhr Nachrichten som kunne melde på onsdag kveld at Haaland hadde landet i Dortmund. Ikke noe negativt om Dortmund, men byen er ikke akkurat destinasjonen du velger for rekreasjon, spesielt ikke i midten av desember. Les: Og der gikk Tom Nordlie glipp av 200 000 Den tyske avisen har fått med seg at Haaland ble hentet av en ansatt hos Borussia – med Mino Raiola i bilen. Selv om Haaland senior og RB Salzburg har hevdet at det slettes ikke er
Les mer om:

Start-treneren raste mot Nordlie: - Han er en idiot

De to har jobbet tett sammen tidligere. Etter at Joey Hardarson sendte Tom Nordlies Lillestrøm ned i OBOS var det full kok mellom de to.
Les mer om: