Nyheter om Nordli


AaFK-profilen har gitt beskjed om at han ikke vil bli værende

Simen Bolkan Nordli (22) har kontrakt ut sesongen i AaFK, men den vil han ikke forlenge. Elleve spillere har utgående kontrakter i år.
Les mer om:

AaFK-profilen har gitt beskjed om at han ikke vil bli værende

Simen Bolkan Nordli (22) har kontrakt ut sesongen i AaFK, men den vil han ikke forlenge. Elleve spillere har utgående kontrakter i år.
Les mer om:

AaFK snudde til seier mot Jerv

Det så en stund ut til at Jerv skulle slå Aalesund på bortebane, men med to raske mål sent i kampen snudde hjemmelaget til seier og tre poeng. Isak Dybvik Määttä ble avgjørende da han på vakkert vis bøyde ballen i lengste hjørnet med ryggen mot mål ti minutter før slutt. Vinnermålet fullførte snuoperasjonen etter at Jerv tok ledelsen i det 65. minutt. Aral Simsir og Erik Brenden kombinerte fint da sistnevnte headet ballen over en utrusende Sten Grytebust og i mål. Etter 78 minutter var lagene likt.

Bolkan Nordli inn på AaFK-laget - Vi følger kampen mot Sarpsborg 08 direkte

Lars Arne Nilsen gjør to endringer på laget som tapte for Molde i forrige serierunde. Følg kampen direkte og chat med vår journalist.

Han skyldte på dårlig glid og lite næring. Sannheten var en helt annen.

Hamar (Aftenposten): Langløperen Simen Engebretsen Nordli (31) hadde aldri vært nærmere toppen. Så fikk han skrekkbeskjeden.
Les mer om:

Han var AaFKs beste i fjor – nå er han blitt vraket to kamper på rad: – Noe jeg må respektere

Simen Bolkan Nordli (22) har kun spilt 24 minutter i de to siste kampene. Lars Arne Nilsen sier årsaken er formasjonsendringen.
Les mer om:

Mistenker Ukraina-effekt i hyttemarkedet: – Færre på visning

Jan Nordli solgte hytta da markedet var som hetest under koronaen – nå flater det ut.
Les mer om:

Blir et av landets største industribygg: - Dette er noe vi skal gjøre sammen

- Mange sier at de ikke tror det før de ser det. Men dette skjer nå, understreker Arendals ordfører Robert Cornels Nordli (Ap). Tirsdag møtte han og næringssjef Kåre Andersen tvedestrandspolitikerne for å informere om Morrow Batterifabrikk.
Les mer om:

Tyvene leverte tilbake tyvegodset – barnehagen får sykkeltur

Innehaver Pål Nordli i Sykkellykke er lykkelig. Hans detektivarbeid førte til at de to stjålne bakpartene til fraktesyklene sto på trappa på Selbak fredag. Nå får barnehagen i Sarpsborg sine sykler.
Les mer om:

Tyvene stjal to «halve» sykler – nå frister Pål med finnerlønn

Pål Nordli i Sykkellykke på Selbak frister med finnerlønn hvis noen har tips etter det uforståelige tyveriet. To lastesykler til en barnehage i Sarpsborg kan ikke leveres. – Jeg er oppriktig lei meg på barnas vegne, sier Nordli.
Les mer om:

- Nå prøver jeg å rydde opp, etter å ha sittet inne og strikket i ett år, forteller designer Ingunn Birkeland

Nå blir det utstillinger av designerplaggene i boken både på Husfliden, Glasmagasinet og Nordli.
Les mer om:

Raser mot fylket: – Nå ble jeg litt sur, kjenner jeg

Tidligere elever sørger. Ap-politiker Trude Viola Nordli raser mot egne partifeller i fylket, som fjerner private kantinedrivere fra skoler.
Les mer om:

Avlyser utsolgte forestillinger: – Umulig å gjennomføre

«My Motown»-showet på Båthuset Scene ble forrige helg spilt for aller siste gang. – Vi må dessverre avlyse resten av forestillingene, sier produsent Kjell-Arne Nordli.
Les mer om:

Løp fra Harstad og sikret to nye poeng: Storscorer tilbake i storslag

Harstads håndballherrer kom på besøk til Linderudhallen på søndag, men ble statister i et oppgjør hvor Linje5-gutta kjørte på fra start til slutt. Best av samtlige groruddøler var den tidligere storscoreren Tormod Nordli Skogvoll som nå håper å heve spillet sitt til gamle høyder.
Les mer om:

Aalesund klar for Eliteserien igjen

Aalesund er klar for spill i Eliteserien igjen etter at sunnmørslaget slo Ull/Kisa 4-2 i Ålesund lørdag. Simen Bolkan Nordli og David Kristján Ólafsson scoret de avgjørende målene for AaFK, mens Sigurd Haugen scoret de to første målene. Ólafsson trygget til slutt seieren på overtid med sitt 4-2-mål. Strømmen rykket ned til 2. divisjon etter tap (1-3) for Grorud.

Ida og Taran skal lede den nye butikken - nå trenger de flere ansatte

15. desember åpner Ida Seiersten og Taran Nordli den nye butikken Normal på Tuven, men innen den tid trenger de noen flere kolleger.
Les mer om:

Avsluttet med NM-tittel: Oline og Andrine fikk med seg hjem dette premielasset

Det ble en helt perfekt dag for venninne Oline Nordli og Andrine Goderstad Hirschel-Haag under høstregattaen i Tvedestrand.

Derfor klarte ikke toget å komme seg opp stigningen

– Dette er et problem som kan oppstå på denne tiden av året. Lokomotivene har mulighet til å strø med sand, men denne gangen var ikke dette nok, ifølge pressevakt Olav Nordli i Bane NOR om hendelsen fredag kveld.
Les mer om:

Tvedestrands-ungdommer vant de gjeveste premiene

Både i den fyldige rundbaneklassen GT 30 og i offshoreklasse 3 J ble det hjemmeseire under høstregattaen i dag. Oline Nordli og Andrine Goderstad Hirschel Haag kan til og med smykke seg med en NM-tittel i offshore.
Les mer om:

Oline (18) og Andrine (18) er klare for Norgecup og NM i offshore tross ugrei værmelding: — Det er litt tjassent å ta på seg våt kjeledress

Oline Nordli (18) og Andrine Goderstad Hirschel Haag (18) har gjort seg bemerket både i inn- og utland denne sesongen. Nå håper de på å gjøre rent bord under helgens sesongavslutning i Tvedestrand.
Les mer om:

Maria (28) fortalte åpenhjertig om trakassering – nå renner meldingene inn

Denne helgen tok influenser Maria Moen Nordli et kraftig oppgjør med seksuell trakassering og manglende grensesetting. Responsen har vært overveldende, og til tider hjerteskjærende.
Les mer om:

Ville først ikke legge inn fiber i rekkehuset, selv om fiberboksen ligger like ved. Nå snur Telenor.

Infrastrukturen lå klar, men Telenor ville først ikke tilby bredbånd til beboerne i Nordli Borettslag i Vennesla fordi det ble for dyrt. Nå snur selskapet.
Les mer om:

Northug på 5.-plass i rulleskirenn

Petter Northug var femte raskest over 90 kilometer i Klarälvsloppet på rulleski i Sverige søndag. Han var 31,6 sekunder bak vinnertiden. Det ni mil lange rennet gikk fra Hagfors til Karlstad. Hjemmehåpet Max Novak vant foran Simen Engebretsen Nordli.

Mest lest siste uke