Nyheter om Nordhagen


Overlegen seier til Veiby

Det ble hat-trick for Ole Christian Veiby i dag, da han vant Numedalsrally – for tredje gang! Han ledet gjennom hele løpet, og sikret seg seieren nesten halvminuttet foran nummer to. – I dag har det vært både morsomt og krevende, spesielt deilig da og toppe det med seier, forteller Ole etter målgang i Rødberg.  Regjerende norgesmester i rally Ole Christian Veiby og kart-leser Jonas Andersson var raskeste bil gjennom 6 av de 7 etappene som ble kjørt, og ledet løpet fra start til mål.

Kjørte flere kilometer i feil kjøreretning: – Mange har nesten frontkollidert

Et utenlandsk vogntog havnet i feil kjørefelt på E6 sør for Stange i Hedmark fredag kveld. Marie Nordhagen (38) forteller at vogntoget kom kjørende mot henne i full fart. – Jeg ble jo redd.

Til helgen drar finværet nordover

– Det skal bli finere i Nord-Norge, mens været blir dårligere i Sør-Norge, sier statsmeteorolog Ragnhild Nordhagen.
Les mer om:

Nå inntar rock og metal fotballsletta

– Du kan kalle oss den største kommunesammenslåingen i Norge, sier festivalens presseansvarlige, Lars Tefre Baade, og sikter til at publikum som har kjøpt billetter kommer fra hele 350 norske kommuner. Festivalområdet har en kapasitet på 15.000 per dag. LES OGSÅ: Hva er galt med Volbeat? Men rock- og metalpublikummet som vil innta gressletten fylt med sirkustelt, tivoli med pariserhjul, salgsgate med utsalg i spennet Neseblod Records til Europris og en gigantisk hovedscene, kommer ikke bare fra Norge: Hele 50 nasjonaliteter blir å finne, ifølge festivalstatistikken. – Metalsjangeren har veldig

Suksess med «Steinbruddet»

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Rittet «Steinbruddet» er en del av Landeveiscupen som arrangeres på Østlandet for sykkelryttere i alderen 10-16 år. Rittene avholdes som en serie på åtte ritt med en blanding av fellesstarter, tempo og sprint. Onsdag 5. juni var SK Rye arrangør for «Steinbruddet» for første gang i historien, og hvilken sykkelfest det ble! Nyvinningen i landeveiscupen ble avholdt på den lukkede rulleski-arenaen på Lillomarka arena.

Løkta åpnet dørene: - Alle skal ha en fin hverdag

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Strategisk plan for psykisk helse ferdigstilles nå og skal legges fram før sommeren. Derfor ønsker jeg å reise rundt, besøke ulike steder og se tilbudene som innbyggerne har, sier byråd for eldre, helse og arbeid Tone Tellevik Dahl (Ap).Løkta aktivitetssenter er et lavterskeltilbud til mennesker i aldersgruppa 18-67 år med psykiske helseutfordringer.

Varsler 30-40 millimeter nedbør: – Mange blir nok forvirret

– Mange blir nok forvirret etter en så varm og vårlig april, men det er ikke uvanlig med snøfall i mai, sier meteorolog Ragnhild Nordhagen ved Meteorologisk institutt.
Les mer om:

Atle Antonsen åpner bar sammen med «Dag»-regissøren

«Et prosjekt Dag Refsnes selv trolig hadde satt pris på. Det kombinerer to av de få hobbyene han har: Alkohol og musikk», heter det fra de to nybakte barkameratene. Antonsen og Karlsen har ifølge pressemeldingen tatt absolutt alle pengene de har tjent på utenlandssalget av «Dag» – som er solgt til 23 land – og åpnet baren Meyers øverst på Grünerløkka i Oslo. LES OGSÅ: GAFFA presenterer egen scene på by:Larm. «Størrelsen på lokalet gjenspeiler omtrent hvor mye de har tjent. Det har 46 sitteplasser», står det å lese om baren, som har offisiell åpning 8.

Klarinettistens kamp mot luftmadrassen

Komponist og musiker Stig Nordhagen trodde det skulle bli lett match for de velutviklede lungene hans å blåse opp barnas luftmadrass.
Les mer om:

- Det er så deilig når vi får svømt

Men nå er Anne-Marie Oliversen og Solveig Nordhagen ufrivillig på land.
Les mer om:

To junior-VM-gull til Norge

Rifleskytteren Benjamin Tingsrud Karlsen ble juniorverdensmester på 50 meter liggende i Sør-Korea natt til søndag norsk tid. Og sammen med Vegard Nordhagen og Jon-Hermann Hegg sikret han også gull i lagkonkurransen i juniorklassen. – I dag har jeg vært flink hele veien, og jeg er ekstra glad for at jeg valgte å ta en pause med bare 13 skudd igjen. Det var viktig for å renske bort et par dårlige skudd, og sikret meg gullet.

Lederflukt fra ølsatsing

Tre ledere i Norbrew-konsernet har fratrådt på kort tid. Dan Nordhagen sier han sa opp i protest. En kilde til frustrasjon var at hans sjefer, tross pengeknipe, ville bruke penger på en pyramidevirksomhet.
Les mer om:

Blir straffet for å reise kollektivt

- Vi vet at mange i området ved Heggedal kjører til Asker stasjon og parkerer bilen der. Vi ønsker nå at flere setter igjen bilen ved Heggedal stasjon og tar toget videre, uttalte Jørgen Nordhagen til Budstikka i forrige uke. Han er stasjonsansvarlig for Stor-Oslo i Bane Nor.
Les mer om:

Hjemmepåskens gleder med kanin og gulrot på menyen

Mia og mor Mette Nordhagen var litt uenige om kanin er det rette å friste med. – Enten syns man det er fancy og eksotisk, eller så husker man kanin som noe man som barn fikk servert under krigen, ler Mia Moberg Nordhagen på Villa Sandvigen.
Les mer om:

Grå og våt helg i vente

– Ustabilt og grått sommarvêr vil prege nesten heile landet i helga, seier statsmeteorolog Ragnhild Nordhagen.
Les mer om:

- Jeg var redd for å ende opp som «hun kreftdama»

Hanne Nordhagen Karlsen (48) er en av dem som har valgt å være åpen om sin alvorlige diagnose på nettet.
Les mer om:

– Ein supersommar

Endre Nordhagen på Motell Nor Kro gnir seg i hendene. Han opplever den beste sommarsesongen nokon sinne.
Les mer om:

Politimannen Andreas (37) sa opp forsikringen – så fikk han den dødelige sykdommen

Da Andreas Nordhagen (37) fikk den dødelige sykdommen ALS, bestemte John Carew og de andre kameratene seg for å samle inn penger til Andreas og hans familie.
Les mer om:

Carew trår til for dødssyk kamerat

Lørenskog: Andreas Nordhagen (37) har fått den dødelige sykdommen ALS. Nå har John Carew og flere gamle fotballkompiser startet kronerulling for å gi familien bedre livskvalitet i tiden han har igjen.
Les mer om:

– Me lever av Rv7

Endre Nordhagen fryktar Hordalandsdiagonalen. – Den vil me heilt sikkert merke, seier han.
Les mer om:

Sjusjøcup ga seier til Ulsaker Bjørn og Nordhagen

- God deltagelse med over 500 skiløpere, melder Jon-Anders Bordal til Langrenn.com etter sesongåpningen av Sjusjøcup i Natrudstilen lørdag.
Les mer om:

Sjusjøcup ga seier til Ulsaker Bjørn og Nordhagen

- God deltagelse med over 500 skiløpere, melder Jon-Anders Bordal til Langrenn.com etter sesongåpningen av Sjusjøcup i Natrudstilen lørdag.
Les mer om:

Oldemor 90 trikser til tusen

Åse Marie Nordhagen fra Sauda fylte akkurat 90 år. Trikserekorden hennes er 1.000.
Les mer om: