Nyheter om Nordby


Enstemmighet om hytteområde

Grunneierne Helga Perlestenbakken og Svein Arne Nordby var veldig tilfreds med at Sør-Aurdal kommunestyre vedtok reguleringsplanen for Teinvassåsen hytteområde.
Les mer om:

De beste grense­handels­­tipsene

Her er de beste tipsene til hva du bør huske, om du skal på svenskehandel på Nordby, Strømstad eller andre grensehandelssteder.
Les mer om:

Bente har åpnet bakeri på Bryn: - Jeg er over gjennomsnittet engasjert i jobben min

Det er full fart for de som står bak disken på Nordby Bakeri torsdag formiddag, men Bente Andersen tar seg tid til å ta en prat med Nordstrands Blad mellom slagene.
Les mer om:

Reidar Nordby jr.

Les mer om:

Tippe-Reidar vant livet - selger hus for rekordpris

Etter å ha vunnet i det han kaller livets lotto, er Mr. Norsk Tipping, Reidar Nordby jr. (70), klar for å sette prisrekord for bolig.

Aziz Ansari til Oslo

Den starter i februar i USA og varer til mai, og flere av opptredenene hans er allerede utsolgt. I april rekker han en kortere sving innom Europa – og da står Oslo Spektrum 6. april på listen over håndfullen med stoppesteder. – Nå får det norske publikum endelig se hans talenter som stand-up-komiker, sier Sindre Pernell Nordby fra arrangøren A Comic Soul. LES OGSÅ: Rapper troner på Billboard etter bare å ha solgt 800 album. I USA er flere av Ansaris show utsolgt, noe som markerer et sterkt comeback etter at Ansari i januar i fjor ble anklaget for overgrep av en anonym 22-åring.

Er interessert i salg

– Vi har hatt noen forespørsler om overtakelse av eiendommen til friareal, for den skal jo ikke bebygges. Det sier Reidar Frode Nordby i Ideal Eiendom AS til HA.
Les mer om:

Kommunen i møte med de ansatte: – Kjempegod dialog

Virksomhetsleder Evy Nordby sier det var god dialog og et konstruktivt møte med de ansatte mandag.
Les mer om:

Nordby knuser Norges største kjøpesenter

Gigant-kjøpesenteret på Nordby er mye, mye større enn Norges største kjøpesenter, Sandvika.
Les mer om:

Det finnes ikke noe kjedeligere enn idrettsgallaer

Jeg sitter og prøver å engasjere meg i det faktum at hopplandslaget ble årets lag og at Jakob Ingebrigtsen strålte sammen med sin kjæreste etter å ha mottatt årets gjennombrudd. – Det er selvsagt hyggelig for utøverne og deres familier med litt glitter inn i hverdagen. Vi unner alle alt godt, og vi vet NRK prøver så godt de kan å lage et show som underholder. Problemet med folk som er gode i idrett er at det tar så mye tid at andre områder lider.

Nordmenn sørget for nok en omsetningsrekord på Nordby shoppingcenter

Vi handlet for over 4,5 milliarder kroner på Nordby shoppingcenter i løpet av fjoråret. Sentersjefen venter nye rekorder i månedene som kommer.
Les mer om:

Nordmenn sørget for nok en omsetningsrekord på Nordby shoppingcenter

Vi handlet for over 4,5 milliarder kroner på Nordby shoppingcenter i løpet av fjoråret. Sentersjefen venter nye rekorder i månedene som kommer.
Les mer om:

Ny rekord på Nordby igjen

Det tar ingen ende. Nordmenn, og haldensere, bidrar sterkt til ny milliardomsetningsrekord ved Nordby Shopping Center.
Les mer om:

Ny milliardjubel for Torvbyen og Østfoldhallene i 2018

Vi handler som aldri før – på begge sider av Svinesundsbrua. For selv om ingen er i nærheten av omsetningen til Nordby Shoppingcenter, jubler både Østfoldhallene og Torvbyen for et nytt år med milliardomsetning.
Les mer om:

I mange år har velforeningen sørget for et flott juletre i sentrum: – Noen har vært ute med øks. At det går an!

Natt til julaften felte en mann juletreet ved rådhuset i Årnes sentrum. – Dette ødelegger gleden ved å ha treet, sier Vidar Nordby, leder i velforeningen.
Les mer om:

Teferi ble integrert og er en stor ressurs

For fem år siden kunne ikke Teferi Paulus snakke norsk. Han hadde verken førerkort eller fagbrev. I dag utfører 45-åringen alt rørleggerarbeid på et boligbygg på Nordby Strand.
Les mer om:

Rockelegender til Norge – for første gang på over 30 år

Det amerikanske rockebandet Styx ble startet i 1972, men har så langt i karrieren kun besøkt Norge én eneste gang – i 1981. Nå melder arrangørene i A Comic Soul at bandet besøker Norge som del av en miniturné neste sommer. Torsdag 6. juni 2019 står bandet på scenen i hovedstaden, nærmere bestemt på Sentrum Scene. – Dette er en kort turné på bare tre konserter i Europa.

Skeptisk til briter i EØS: - Som å la en bøllete partner tukle med drinkene og tro at juleselskapet går bra

- Britene ville ha rotet det til, sier Europabevegelsens leder Heidi Nordby Lunde (H) om mulig Norge-plan for Storbritannia.
Les mer om:

Fullfører gang- og sykkelvei

De siste 2,2 kilometrene av gang- og sykkelveiforbindelsen langs Nedre Rælingsvei mellom Lillestrøm og Nordby skal nå sluttføres. Byggingen starter til våren.
Les mer om:

Ønsker debattanter velkommen til faglig påfyll om forbrytelse, straff og samfunn

Etter å ha diskutert om kriminelle fortjener en ny sjanse, får nestformann Carl William Nordby i Viken FpU og leder Maria D. Imrik i Østfold AUF invitasjon til temakveld og omvisning i Oslo fengsel.

Vi må tro på at mennesker kan forandre seg

– Det er ganske åpenbart at Carl William har behov for litt faglig påfyll, skriver Maria D. Imrik, AUF, til Carl William Nordby, Viken FpU, som mente at ikke alle kriminelle fortjener en ny sjanse.
Les mer om:

#15 - Frivillig på fritiden

I vår jubileumsserie ‘120 i Asker og Bærum’ møter vi lokale innbyggere. I dag er turen kommet til Eskild Kristigonus Nordby.
Les mer om:

Ikke alle fortjener en ny sjanse

Carl William Nordby, Viken FpU: – Det er faktisk slik at de farligste forbryterne ikke fortjener å komme ut i samfunnet igjen.
Les mer om:

Ny adkomsttunnel til Ringeriksbanen

Bane Nor justerer planen for Ringeriksbanen ved Jong og Nordby, sør for Bjørum sag.
Les mer om:

Butikkgiganten vil ta for seg av grensehandelen – planlegger etablering på Nordby

Olav Thon er godt i gang med planer om etablering av flere nye butikker og varehus langs grensen. Går alt etter planen blir det nye butikker både i Töcksfors og på Nordby.
Les mer om: