Nyheter om Nord-Trøndelag


Store variasjoner i årets rypebestand i Nord-Trøndelag(pluss)

I Verran er bestanden av rype så dårlig at jakta begrenses. Det samme blir vurdert i Åfjord. Andre steder i distriktet meldes det imidlertid om gode rypeår.

Fire personer evakuert fra grunnstøtt båt

Et redningshelikopter måtte lørdag morgen bistå i evakueringen av fire personer fra en grunnstøtt fraktebåt på Linesøya i Nord-Trøndelag som tok inn vann.
Les mer om:

Fire personer evakuert fra grunnstøtt båt utenfor Nord-Trøndelag

Et redningshelikopter måtte lørdag morgen bistå i evakueringen av fire personer fra en grunnstøtt fraktebåt på Linesøya i Nord-Trøndelag som tok inn vann.
Les mer om:

– Vi har gode og trygge tjenester (pluss)

«Repeterende negative vinklinger» i Trønder-Avisa kan ikke endre på det faktum at akuttberedskapen i helseforetaket er trygg, melder Helse Nord-Trøndelag.
Les mer om:

Kjerkol spør helseministeren om responstid-garanti(pluss)

Ingvild Kjerkol (Ap) spør om helseministeren kan garantere for at innsparinger i Helse Nord-Trøndelag ikke går utover ambulansenes responstid.
Les mer om:

Sykehusansatte får gratis sykkel hvis de lover å bruke den – hele året(pluss)

Ansatte ved sykehusene i Nord-Trøndelag kan få gratis sykkel, dersom de forplikter seg til å bruke den til og fra jobb – året rundt.

Sykehusansatte får sykt billig sykkel hvis de lover å bruke den – hele året(pluss)

Ansatte ved sykehusene i Nord-Trøndelag kan få superbillig sykkel, dersom de forplikter seg til å bruke den til og fra jobb – året rundt.

Vant ruteanbud igjen(pluss)

Trønderbilene AS er tildelt busskjøringen i tre av de fire anbudsområdene i tidligere Nord-Trøndelag.
Les mer om:

Ingen valdresjenter gikk videre

Årets ungdomsmesterskap i friidrett arrangeres i Overhalla i Nord-Trøndelag denne helga. Fredag var det 100 meter forsøk, der fire valdresjenter prøvde seg.

Valdriser til UM i Overhalla

Fire valdresjenter deltar kommende helg i Ungdomsmesterskapet i friidrett i Nord-Trøndelag.

Høie krever at psykiatrimålene nås i år(pluss)

Flunkende nytt psykiatribygg til 128 millioner kroner til tross: Helse Nord-Trøndelag er ikke i nærheten av å nå målene for aktivitet og ventetider innen psykisk helsevern og rus.

Se opp for 40.000 soldater!(pluss)

Selv om «krigen» under årets store NATO-øvelse vil foregå sør i Trøndelag og sørover, skal mye utstyr transporteres fra Nord-Trøndelag til «krigssonen» lenger sør.

– Veldig gledelig at den positive utviklinga for Steinkjer fortsetter(pluss)

Steinkjer hadde den største befolkningsveksten i Nord-Trøndelag i 2. kvartal. Det gleder ordfører Bjørn Arild Gram (Sp).

Inviterer til åpent hus i Levanger(pluss)

For 30 år siden ble Foreldreforeningen for MBD-barn Nord-Trøndelag stiftet. I dag har organisasjonen nytt navn, og torsdag feires jubileet med åpent hus.

Kjøpt fòr for 130 000 kroner

Bonde Knut-Harald Bergum har kjøpt rundballer for 900 kroner stykke i Nordland og Nord-Trøndelag, tilsammen to trailerlass. Familien innstiller seg på et trangt år økonomisk.

Lagesen tar gjenvalg(pluss)

Den erfarne fylkespolitikeren fra gamle Nord-Trøndelag har endelig svart partiet sitt på om hun vil fortsette i fylkespolitikken.
Les mer om:

Politiet skryter av festfolket i Nord-Trøndelag(pluss)

Måtte ordne opp i noen tilfeller av festbråk og megle i en kjærestekrangel.

Avlyser betjent hytte i Meråker(pluss)

Nord-Trøndelag Turistforenings planer om å bygge betjent hytte i Stordalen i Meråker er skrinlagt. Prosjektet er for dyrt.

– Respektløst!(pluss)

Borgny Kjølstad Grande, leder i Nord-Trøndelag bondelag, tordner over minister Ole Elvestuens utspill om at trønderne må gjøre plass for mer bjørn.

Motorentusiaster på to hjul i svingen(pluss)

Verdalsracet arrangeres for 26. gang av Nord-Trøndelag Motorhistorisk Forening. Lørdag forventes det at 40–60 veterandoninger vil rulle i Levanger.

Familien står opp for Bahareh etter drapstrusler og mobbing

TV 2 (Skogn, Nord-Trøndelag): Familien til Bahareh Letnes (28) har til nå vært tause etter omtale av datterens ferietur til Iran med fiskeriminister Per Sandberg (58), men etter drapstrusler, rykter og angrep på sosiale medier er begeret fullt.