Nyheter om Nord


Stolt etter ny seier i nord: – Gutta taklet 500 skrikende Harstad-fans og en dommer som dømte 60-40 mot oss

(Harstad – Gjelleråsen 1-3). Trener Ørjan Heiberg mener Gjelleråsen har knekt «Nord-Norge-koden». Nå hyller han spillerne for innstillingen.
Les mer om:

- Det viktigste vi gjør er å bygge gode mennesker

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Det begynte bra og ble bare bedre og bedre, sier Kim Torry Simmenes.Totalt hadde han 35 svømmere i sving i Fauske svømmehall i alderen ni til 36 år.- Nesten alle har slått sine personlige rekorder, men enda viktigere er det hvordan svømmerne har backet hverandre opp gjennom helga, sier Simmenes.Mental jobbing Bergensmannen som trener Fauskesvømmerne har fokus på langt mer enn resultatene, det kommer i andre rekke. TRENER.

Slik blir det nye kjøpesenteret i Vennesla sentrum

Svendsengruppen letter på sløret og forteller om sine kjøpesenter-planer på tomta nord i Vennesla sentrum.
Les mer om:

Her har boligprisene steget mest i nord: – Det er vel fordi det er her det er best å bo

Boligprisene steg med 7,4 prosent på ett år.
Les mer om:

Her har boligprisene steget mest i nord: – Det er vel fordi det er her det er best å bo

Boligprisene steg med 7,4 prosent på ett år.
Les mer om:

Komfortabel seier for Vard

Vard responderte på Djerv 1919s seier, og vant 3-0 over Bergen Nord.
Les mer om:

Brann i stor garasje

Det er meldt om brann i en større garasje i Audnedalsveien, nord for Konsmo sentrum. Politiet bekrefter på Twitter at brannen er slukket. Brannvesenet på stedet gjennomsøker garasjen.

Snuoperasjon i nord: Svarte på tiltale

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Utrolig deilig å få en trepoenger nå etter katastrofekampen mot Fløya. Jentene gikk i seg selv etter tapet og leverte en mye bedre prestasjon denne gangen. Periodevis, og spesielt i starten av oppgjøret, var vi litt for tamme, men alt i alt synes jeg de responderte godt, tok tak og trykket til da det gjaldt som mest.

Ida og Christer skal lede Sommeråpent fra nord

Hva er det som gjør at politikere forlater partiet sitt?
Les mer om:

Hissig strid om russisk gassrørledningen – USA truer med sanksjoner

Donald Trump sier USA vurderer sanksjoner mot selskaper som er involvert i Nord Stream 2, og mener prosjektet gjør Tyskland til et russisk gissel.

Flom av ideer for turist-satsing

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Men det er ikke nødvendigvis en flom av turister Sulis ønsker seg.Alt for noen - Målet er ikke å kjøre busslass etter busslass med folk til Sulis.

Ordførerne i nord protesterer: – Verneplan utenfor vår kontroll(pluss)

Den 23. august 2018 kunngjorde fylkesmennene i Nordland, Troms og Finnmark at arbeidet med Andfjorden marine verneområdet skulle starte opp. De berørte kommunene ble lovet innflytelse og delaktighet i prosessen. Dette mener de de ikke har vært i nærheten av å ha fått.
Les mer om:

Den første avtalen for kommunen(pluss)

Knapphus Energi Nord er den første bedriften Harstad kommune har skrevet avtale med etter at de kjøpte Rødskjær Næringsområde.
Les mer om:

NORDENSKIÖLDSLOPPET: Påmeldingen er åpen - Rabatter å hente

22 mil i urørt villmark nord for polarsirkelen er det som venter deltakerne i Red Bull Nordenskiöldsloppet.
Les mer om:

Eliteserien + VAR er ikke lik sant

Vi har blitt vant til å ta en tissepause mens dommerne gransker VAR-bidene for å komme til enn riktig avgjørelse. Under en Eliteseriekamp må vi fortsatt holde oss til pausen. – Det er et tidsspørsmål før VAR kommer også til Norge, for det er kommet for å bli internasjonalt.

Ti nye studieplasser til Nord(pluss)

Regjeringen foreslår å bevilge 100 nye studieplasser i det reviderte nasjonalbudsjettet. 10 av disse er foreslått å gå til Nord universitet.
Les mer om:

Inviterer gamle biler til Haugesund

I midten av juni samles veteranbiler fra Stavanger i sør til Bergen i nord til Vestlandstreff i Haugesund. Men selv om de gamle bilene er flotte å se på, er arrangøren opptatt av at bilene skal brukes, og ikke bli museumsgjenstander.

Snart henger bilder av Malin (24) på vegger landet rundt: - Jeg er så glad. Det er nesten ikke til å tro

Hun studerer til daglig dyrepleie på Nord Universitet.
Les mer om:

Ønsker et miljøvennlig Klubben næringspark(pluss)

Sammen med SINTEF Nord har Lenvik kommune fått klimasatsmidler fra Miljødirektoratet. Nå skal man prøve å gjøre Klubben næringspark miljøvennlig helt fra starten av.
Les mer om:

Bodøstudenten Malin (24) blir frontfigur: - Det er selvfølgelig stas

Hun studerer til daglig dyrepleie på Nord Universitet - nå blir hun å se på solstudio over hele landet
Les mer om: