Nyheter om Norconsult


Vurderer «redusert» helsehus midt i kommunen

Kommunestyret i Hamarøy ble torsdag orientert om framdriften i arbeidet med planene om helsehus av Norconsult.
Les mer om:

Vokser og vokser - nå skal de ansette 50 nye medarbeidere

Mens arbeidsmarkedet i landsdelen er presset så det holder, skal Norconsult rekruttere 50 nye ansatte i nord.
Les mer om:

Merker stor vekst - nå søker de 50 nye ansatte

De er allerede over 250 ansatte, men nå søker Norconsult etter flere titalls nye medarbeidere.
Les mer om:

Vraket av landslaget – vraket selv regionlaget

Emma Kirkeberg Mørk (19) tok gull i stafett og bronse på 5 km klassisk under junior-VM på Lygna, men fikk likevel ikke plass på rekruttlandslaget i langrenn kommende vinter. I stedet ble hun tilbudt plass på regionlaget Team Elon Innlandet. Den plassen har hun nå takket nei til. I stedet går hun inn på det private laget Team Norconsult. – Det er det beste opplegget for meg nå.

Trenger mange nye ansatte - blant annet til kjempeprosjektet i Brevik

PORSGRUNN: Rådgivningsselskapet Norconsult søker etter 80 nye ansatte til sine kontorer på Sør-Østlandet. Dette gjelder blant annet kontorene i Porsgrunn og Seljord.

Rekordmange ledige stillinger: – Vi kommer til å trenge mange nye kolleger i årene framover

GRENLAND: I underkant av 300 stillinger er i disse dager utlyst i grenlandskommunene. Et av landets største rådgiverbedrifter, Norconsult og datterselskapet Technogarden, er blant dem som søker flere nye medarbeidere.
Les mer om:

Vil bygge nytt helsehus - planleggingen er i full gang

Styringsgruppa som arbeider med planene for helsehus i Hamarøy er nå i gang med en mulighetsstudie ledet av Norconsult. Dette er delprosjekt 2 av oppdraget Prosjekt helsebygg..
Les mer om:

Slik kan stigar og skiløyper på Beitostølen bli i framtida

Norconsult har laga eit forslag til stigar og løyper for sentrum av Beitostølen.
Les mer om:

Herreløpere fikk telefon – bedt om å holde seg i OL-beredskap

Allroundtrener Eirik Myhr Nossum bekrefter overfor NRK at han i dag, etter den påviste smitten til trener Arild Monsen, og dameløperne Anne Kjersti Kalvå og Heidi Weng, har kontaktet utøvere utenfor OL-troppen for å be dem holde seg i beredskap for en mulig reise til lekene i Kina. – Hvem er det? – Det vet de godt selv, sier Nossum, som ikke ønsker å nevne navn. Martin Løwstrøm Nyenget, som for tiden forbereder seg på å gå langløpet Marcialonga i Italia førskommende søndag, bekrefter overfor NRK at han har fått en telefon fra landslagstreneren i dag.

Fylket i nytt samarbeid: Skal utvikle system som varsler snøskred over veier(pluss)

Troms og Finnmark fylkeskommune skal sammen med Norconsult utvikle ei helt ny løsning som skal kunne varsle når snøskred går over en vei.
Les mer om:

Norconsult vurderte hvordan helsen påvirkes: – Støyen ved aktuelle boliger vil være for lav til at den er plagsom

Nå foreligger utredningen av helsekonsekvensene for Gismarvik vindkraftverk og Tysvær vindpark. Motvind stiller seg kritisk til begge dokumentene, og da spesielt til den ene.
Les mer om:

Team Norconsult - sterk lokal tilhørighet og en solid gjeng sulte skiløpere

Team Norconsult er et regionalt privatlag i langrenn, med base i Asker, og nedslagsfelt primært i Asker og Bærum. Norconsult har samarbeidet med laget siden 2018, og flere løpere har imponert stort. Tvillingene Hedda og Harald Østberg Amundsen er gode skiløpere som har tatt steg til rekrutt- og allroundlandslag via teamet. 

Team Norconsult - sterk lokal tilhørighet og en solid gjeng sulte skiløpere

Team Norconsult er et regionalt privatlag i langrenn, med base i Asker, og nedslagsfelt primært i Asker og Bærum. Norconsult har samarbeidet med laget siden 2018, og flere løpere har imponert stort. Tvillingene Hedda og Harald Østberg Amundsen er gode skiløpere som har tatt steg til rekrutt- og allroundlandslag via teamet. 

Sender ut nabovarsel om de nye sykkelfeltene

Planene om blant annet opphøyde sykkelfelt i Grefsenveien, sendes nå ut som nabovarsel. Eksisterende løsning forbi seniorsameiet i Grefsenveien 78D videreføres i påvente av endelig avklaring, ifølge Bymiljøetaten og Norconsult.
Les mer om:

Anbefaler to nye skoler i bydelen

Det går mot store endringer i skolestrukturen på Hånes. I en ny rapport anbefaler Norconsult å legge ned skoler i bydelen og bygge nye på Lauvåsen og Brattbakken. Den største vil ha plass til 600 elever.
Les mer om:

Bedrift fikk hjelp av husflidslaget til klesreparasjon

Norconsult og Husflidslaget har inngått et bærekraftig samarbeid.
Les mer om:

Norconsult kaster ballen videre: – Ansvarlig søker er ikke ansvarlig

Bråket på Bremnes fortsetter. Norconsult mener seg ikke ansvarlig for blemmen.
Les mer om:

Ga klarsignal – så dro kommunen på befaring: – Alvorlig når man bryter denne tilliten

Norconsult ga klarsignal til brukstillatelser for de ferdigstilte boligene i Oksebakken Bremnes og mener sikkerheten var ivaretatt. Men ifølge Bodø kommune ble sikkerheten vurdert til «ikke tilstrekkelig».

Frå 500 til 4000 bilar i døgnet(pluss)

Norconsult har utarbeidd ein trafikkanalyse på oppdrag frå Voldsfjordkryssing AS, og konkluderer med at bygging av bru over Voldsfjorden vil ha ein enorm effekt på trafikken mellom Ørsta-Volda og midtre Nordfjord.
Les mer om:

Vil dele suksessoppskrift med bransjen

Norconsult Informasjonssystemer har samarbeidet med partnere som Nye Veier og AF Gruppen, og nå vil de dele kunnskapen.
Les mer om:

Topdalsfjorden – gjenstand for et utfyllingseksperiment?

Kristiansand kommune har nylig tildelt konsulentfirmaet Norconsult oppdraget med å gjennomføre miljøkartleggingen av Topdalsfjorden i forbindelse med flytting av containerhavnen til Kongsgård/Vige.
Les mer om: