Nyheter om Nilsen


– Jeg ser han er ledig, og jeg vet han er god

Lars Arne Nilsen sier Brann ennå ikke har foretatt seg noe rundt kontraktsløse Vegard Forren.
Les mer om:

– Jeg ser han er ledig, og jeg vet han er god

Lars Arne Nilsen sier Brann ennå ikke har foretatt seg noe rundt kontraktsløse Vegard Forren.
Les mer om:

Full trøkk før restaurant-åpning: – Responsen har vært fantastisk, sier Lene (37)

Fredag ettermiddag åpner dørene på Restaurant Værk i bakgården til Gamlebyen Gjestgiveri. Selv om bordreservasjonene er fullbooket, er det fortsatt muligheter. – Vi har satt et tak på forhåndsbookinger, så hos oss skal det alltid være mulig å komme innom, sier Lene Nilsen.
Les mer om:

TV 2: Forren ferdig i Molde

Vegard Forren får ikke fortsette i Molde, ifølge TV 2. Det er Forrens advokat, Odd Arne Nilsen, som bekrefter dette overfor kanalen. – Partene har inngått en minnelig avtale som innebærer at Vegard Forren er fristilt fra kontrakten med Molde FK fra dags dato og mottar en økonomisk sluttpakke fra klubben, sier han. 32-åringens kontrakt strakk seg opprinnelig ut 2021. Forren har innrømt spilleproblemer, og skal ha vært i forhandlinger med klubben om sin fremtid. Molde har ikke kunne kommentere saken ettersom det er en personalsak.
Les mer om:

Velger Molde å sparke Forren kan de glemme å bli seriemestre

Det er ikke ofte vi i Sporten blandet oss inn i de indre forhold i en klubb, men denne gangen mener vi det er viktig, spesielt for Molde fotballklubb. Molde er våre klare favoritter til å vinne årets Eliteserie, men de kommer til å møte skarp konkurranse fra Bodø/Glimt som virker å ha alt på stell. Vi får med andre ord en gjentagelse av sist sesong. Rosenborg har ikke kommet langt nok i arbeidet med sine interne problemer som fikk sitt første synlige startpunkt med sparkingen av Bruttern.

Vennen møtte Hagen etter løslatelsen: – Det kom noen tårer. Jeg har ikke sett ham slik før

Tom Nilsen hadde et sterkt møte med drapssiktede Tom Hagen (70). – Tom var klar på at han er uskyldig og følte seg sikker på at sannheten ville komme for en dag, forteller kameraten til RB.
Les mer om:

Medier: Kan være ferdig i Molde

Eurosport og Romsdals Budstikke melder at Vegard Forren kan være ferdig som Molde-spiller, halvannet år før kontrakten går ut. Eurosport skriver at Molde vurderer å avbryte Forrens kontrakt grunnet «disiplinære årsaker av utenomsportslig karakter». Molde-ledelsen ønsker ikke å kommentere saken overfor lokalavisen, og heller ikke Forrens advokat Odd Arne Nilsen ønsker å gi en kommentar til Eurosport.
Les mer om:

Etter skolegangen får Vilde (19) en ny stor oppgave: – Jeg hadde ikke noen forbilder selv

Vilde Nilsen hadde ikke de store forbildene i oppveksten selv. Nå skal hun løfte paraidretten i nord.
Les mer om:

Her raser det fra Pollfjellet – se den spektakulære videoen(pluss)

Jill Karin Nilsen fanget den årlige hendelsen på film.
Les mer om:

Først mistet Line (42) faren av korona, så ble både hun og moren syk av Covid-19: – Jeg fryktet for livet til begge

Line Nilsen fra Ytre Enebakk mistet sin far av korona. Kolbotn-mannen, Odd Nilsen, døde 73 år gammel. Smitten fikk han sannsynligvis fra et legebesøk. Nå har historien fått plass i en bok sammen med 29 andre historier hentet fra april 2020.
Les mer om:

Vil stoppe politimesteren: – Ikke annet enn en blank løgn(pluss)

Bardu-ordfører Toralf Heimdal (Sp) er ikke nådig i sin kritikk av politimester Astrid Nilsen. – Hadde jeg vært justisminister hadde politimesteren i Troms blitt stoppet, tordner han.
Les mer om:

Eskil kjørte på gaupe: – Trodde det var en stor rev

Eskil Nilsen var på vei hjem natt til fredag da han i skumringen registrerte en stor skygge som i stor fart hoppet opp foran bilen. Så smalt det.
Les mer om:

Forsvunnet for andre gang: – Jeg tror nok det er noen unger som har tatt den

– Det er andre gangen det har skjedd faktisk. Den første ugla ble også stjålet, og den andre gikk i stykker, og nå jobber jeg da på den fjerde, sier kunstner Siv Nilsen fra Galleri Nilsen. For to år siden satte hun ut ugleskulpturen Ludvig på Fantekjerringkollen, men nå er ugla nok en gang blitt fuglenappet.
Les mer om:

Kalnes-lege Remi (35): – Hvorfor skal noen tjene penger på at pasienter og pårørende parkerer ved sykehuset?

Lege ved Sykehuset Østfold Kalnes, Remi Nilsen (35), forstår ikke hvorfor noen skal tjene penger på parkeringen ved sykehuset på Kalnes. – Det er et forstyrrende element for både pasienter, pårørende og ansatte, sier han.

Først mistet Line (42) faren av korona, så ble hun og moren syk av Covid-19: – Jeg fryktet for livet til begge

Line Nilsen fra Ytre Enebakk mistet sin far av korona. Odd Nilsen døde 73 år gammel. Mangel på smittevernutstyr gjorde situasjonen ekstra kritisk for familien.
Les mer om:

Nytt trenerteam i HamKam

For noen dager siden dro HamKam trener Gaute Helstrup «hjem igjen» til Tromsø etter å ha vært «sydpå» i litt over et år. I fjor gjorde HamKam et sjakktrekk å hente inn Espen Olsen fra Strømmen, nå utvides hans rolle til også å være hovedtrener. Les: Ny Tromsø-trener på plass HamKam bekrefter på sine sider at Espen Olsen er fra dags dato hovedtrener og sportssjef i HamKam Fotball.

Jarle Nilsen med tydelig krav i møte med fylkesmann og Haugesund kommune

Diskuterte framtiden til Fastlands-Karmøy.
Les mer om:

Båtføreren forteller om grunnstøtingen: - Hadde hodet i frontruta og plotteren da det skjedde

Steinar Nilsen fikk ødelagt båten sin utenfor Sandøya i ettermiddag. Heldigvis gikk det bra med både han og de tre passasjerene.
Les mer om:

Legges på is: Fauske kommune bygger ikke kulturhus

Nå er det opp til Stig Otto Nilsen og Tower Hotel om det skal bli noe av satsingen til en halv milliard kroner.
Les mer om:

Utsatte byggingen av kulturhuset i Fauske: – Beklager, men vi er blakke

Men utbygger av Fauske Tower, Stig Otto Nilsen i Stadssalg, ser likevel ikke helt svart på veien videre.
Les mer om:

Fjorten færre arbeidslause registrerte sist veke

Tal frå NAV viser fjorten færre registrerte suldøler frå 5. mai til i går 12. mai. Fjorten færre Sist tysdag var 149 registrerte hos NAV som arbeidssøkjarar, av dei var 77 heilt ledige og 72 delvis ledige. Ei veke etter, altså 12. mai, viser tala at 67 suldøler nå er heilt ledige og 68 delvis ledige, noko som er fjorten færre enn sist veke. Tala frå Nord-Rogaland samla viser ein nedgang på 542 heilt ledige arbeidssøkjarar og ein oppgang på 169 delvis sysselsette.
Les mer om:

– Forsvaret gir et løft for vår region(pluss)

Tre Ap-ordførerne Kari-Anne Opsal(Harstad), Helene Berg Nilsen(Tjeldsund) og Terje Bartholsen (Evenes) mener Langtidsplanen for Forsvaret (LTP) viser betydningen av Forsvarets tilstedeværelse i regionen.

Butikken åpnet i 2018. Nå er dørene stengt(pluss)

Traktøren på Bysenteret har meldt oppbud. – Vi skulle å få gjort noen forbedringer med driften av butikken, men da kom koronakrisen, forteller tidligere medeier Kristine Marie Nilsen i Traktøren.
Les mer om:

Tar en sommer på Stortinget(pluss)

Tonje Nilsen (21) gleder seg til sommerjobben i Oslo, men har også ambisjoner om et mer permanent opphold på Løvebakken.