Nyheter om Nielsen


Sarpsborg-spiller om tiden med Chelseas nye stjerne: - Han er jo dritgod

For fem år siden spilte Sarpsborg 08-spiller Matti Lund Nielsen (30) med Chelsea-stjerna Jorginho (26). Han er ikke den eneste superstjerna dansken har vært på lag med tidligere.
Les mer om:

De frivillige står på for å sikre Gata-suksess: – Jobber gjerne 12-timersskift

Arvid Kristian Nielsen (20), Joanna Stepien (18) og Martin Wedøy (20) er blant de mange frivillige under den første Gatafestivalen på Fauske.
Les mer om:

Fembarnsmamma Brigitte Nielsen (55): – Noen tenker «Hvordan våger hun»

Den danske Hollywoodskuespilleren har fått massiv kritikk etter at hun ble mamma igjen i en alder av 54.
Les mer om:

Anbefaler Salzburg til Braut Håland: – Nivået er et hakk opp

Håvard Nielsen gikk selv til Red Bull Salzburg som tenåring. Nå anbefaler han Erling Braut Håland å gjøre det samme.
Les mer om:

Tidligere RBK-spiss rett fra fengsel til ny klubb

Tidligere Rosenborg-spiss Nicki Bille Nielsen fortsetter fotballkarrieren i hjemlandet og Lyngby etter å ha sonet en voldsdom.
Les mer om:

Dansk etappeseier i Tour de France

Debutant Magnus Cort Nielsen (25) sikret dansk jubel på den 15. etappen i Tour de France. Det var den første danske seieren i rittet siden 2009.

Debutant stoppet dansk Tour de France-tørke: – Fantastisk

CARCASSONNE (VG) Endelig: Magnus Cort Nielsen (25) sørget i ettermiddag for Danmarks første etappeseier i Tour de France på ni år.

Dansk seier i Tour de France.

Magnus Cort Nielsen knuste konkurrentene på den 15.etappen av årets Tour. Astana-rytteren kom på oppløpet med Bauke Mollema og Ion Izagirre, og var suveren i spurten.

Pål Nielsen: Deltidsferie er undervurdert

– Jeg ga opp ferielooken allerede i 1995. Etter det har jeg ikke prøvd meg på ordentlig ferie i det hele tatt, skriver revyskuespiller Pål Nielsen med ferie mellom klokken 08.00 og 20.00.
Les mer om:

Gripende farvel med Reidar

Reidar Nielsen ble bisatt torsdag.
Les mer om:

Rema mest frem i første halvår

Den nye kvartalsrapporten til analysebyrået Nielsen viser at Rema 1000 økte mest i markedsandeler første halvår 2018.
Les mer om:

Gigantklubber kjemper om Molde-talent

Nå valfarter klubber fra hele Europa til Molde for å se 17 år gamle Erling Braut Håland i aksjon, søndagens kamp hvor han lekte med Brann og satte inn 4 – fire – mål har gjort at flere gigantklubber har bestemt seg for at han må de ha.  På søndag tar Molde imot Vålerenga i det som blir siste seriekamp før sommerpausen, da kommer Aker Stadion til å være fullpakket med talentspeidere. «Jeg tenker ikke så mye på det», sier Moldes stjerneskudd Erling Braut Håland til Eurosport. Manchester United, som hadde speider Tommy Møller Nielsen på plass i Bergen, igjen har planer om å se Håland spille igjen

Hedres etter sin bortgang: - Har bare gode minner om Reidar Nielsen

Som sjefredaktør var Reidar Nielsen kunnskapsrik, engasjert og rett på sak. Han bidro også sterkt til en avgjørende vending i Aps historie.
Les mer om:

Mangeårig Nordlys-redaktør Reidar Nielsen er død

Nielsen gikk bort tirsdag, etter en tids sykdom.
Les mer om:

For disse to blir det en duell også etter at FFK-kampen er over

Til vanlig er Mads Nielsen (24) og Mislav Leko (30) kolleger i FFKs midtforsvar. Søndag kveld ønsker de derimot hverandre alt vondt – i et par timer.
Les mer om:

Ny holdningsundersøkelse mot homofile: – Vi har en lang vei å gå

Den kjente politikeren Petter Toldnæs og skuespillersamboeren Lars Emil Nielsen har vært fosterforeldre i seks år. Nå reagerer de på den nye holdningsundersøkelsen, hvor det blant annet kommer fram at hver fjerde sørlending mener barn ikke bør ha likekjønnede fosterforeldre.
Les mer om:

Fikk rett i sin spådom

Anita Nielsen fra Grimstad var sikker i sin sak før mandagens løp på Jarlsberg. Grimstad-kvinnen fikk rett i sin spådom.
Les mer om:

Analyse Stabæk II-FFK: Cornervarianten som har blitt Fredrikstads varemerke i 2018

Cornervarianten hvor Eirik Mæland slår ballen mot bakre stolpe, der Mads Nielsen header ballen tilbake i feltet, har blitt et effektivt FFK-varemerke denne sesongen, skriver Nicolas Berg i denne analysen av søndagens kamp.

Modell Brigitte Nielsen (54) har blitt mor igjen

Fikk barn med sin 15 år yngre ektemann.
Les mer om:

Brigitte Nielsen (54) har blitt fembarnsmor

Sylvester Stallones ekskone har fått sin første datter.
Les mer om:

Reidars kreftsykdom har blitt uhelbredelig: – Det verste er at jeg har mistet evnen til å skrive

Tidligere Nordlys-redaktør Reidar Nielsen har rundet 80 år. – Det verste jeg vet er gamle sure gubber som jamrer seg over livet og skylder på alt og andre. Jeg har hatt et godt liv.
Les mer om:

Viktig tid for FFK-Nielsen – håper på seiersbølge

FFKs Mads Nielsen (23) benytter oppkjøringen til Nybergsund-kampen til å påminne lagkameratene om at Danmark lørdag spiller sin åpningskamp i VM. – Det er flere som begynner å bli litt trøtte av meg.
Les mer om:

Nicki Bille dømt til ubetinget fengsel for vold

Tidligere Rosenborg-spiller Nicki Bille Nielsen er dømt til én måneds ubetinget fengsel for vold etter en episode i Monaco.
Les mer om:

Kamp om minnesmerke over Otto Nielsen

Han var en av våre største kjendiser i radioens gullalder. Nå ønsker Trondheim å ære den folkekjære viseskaperen med et minnesmerke, men det er strid om hvor den store skulpturen skal stå.

FFKs midtstopperkjempe: – Har vært mye tøffere enn jeg trodde

Lørdag sikret han FFK et viktig bortepoeng mot Elverum. Etter kampen innrømte Mads Nielsen (24) at tilværelsen i 2. divisjon har blitt langt tøffere enn han hadde forestilt seg.
Les mer om: