Nyheter om Nielsen


Slåss mot vindmøller på Vardafjell

Én bonde nektet å gi fra seg areal til utbyggingen av Vardafjell Vindkraft. Nå kjemper Heino Nielsen på Sporaland utenfor Sandnes og flere andre for å få stanset hele vindparken.
Les mer om:

– Vil skape unike uttrykk(pluss)

Dei to kunsthandverkarane Kari Selnes og Bjarne Nielsen driv keramikk- og tekstilverkstad heime på Tornes i Romsdal – og stiller no ut sine flotte og heilt spesielle kunstverk på Amfi-senteret i Ulsteinvik i nokre veker framover.
Les mer om:

Carlsen kalte treneren sin en «klovn» - så storspilte han

(Magnus Carlsen-Aleksandr Grisjtsjuk 2–0) Magnus Carlsen (28) benyttet anledningen til å kalle sin danske trener Peter Heine Nielsen en «klovn» - og presset så russiske Aleksandr Grisjtsjuk (35) i kne i Norway Chess.

Carlsens beskjed til egen trener: – Klovn!

STAVANGER (NRK): Magnus Carlsen tok sin første seier i langsjakk i Norway Chess, og leder turneringen etter tre runder. Men han var ikke helt fornøyd med trener Peter Heine Nielsen.

Carlsens beskjed til egen trener: – Klovn!

STAVANGER (NRK): Magnus Carlsen tok sin første seier i langsjakk i Norway Chess, og leder turneringen etter tre runder. Men han var ikke helt fornøyd med trener Peter Heine Nielsen.

Carlsens beskjed til egen trener: – Klovn!

STAVANGER (NRK): Magnus Carlsen tok sin første seier i langsjakk i Norway Chess, og leder turneringen etter tre runder. Men han var ikke helt fornøyd med trener Peter Heine Nielsen.

Årsbeste av Guttormsen

Sondre Guttormsen (20) fortsetter framgangen etter skade, og hoppet 5,60 i finalen i det amerikanske studentmesterskapet i natt. Det var ny årsbeste for norgesrekordholderen i stav, og holdt til en niendeplass. Chris Nielsen vant med 5,95, det nest beste hoppet i verden i år. Dermed henviste han svenske Armand Duplantis, som har årsbeste i verden med 6 meter, til andreplass. Duplantis hoppet 5,80 i finalen.
Les mer om:

Om tre uker er det stor festivitas her: Grenstøl-krysset er snart helt ferdig

- Veien skal åpnes 2. juli! Det er det iallfall ingen tvil om, fastslår AF Gruppens prosjektsekretær Marianne Nielsen da hun tok pressen med på en visning på det nye veianlegget i dag.
Les mer om:

Grovt misvisende om klimaendringene

Nils M. Nielsen kommer med påstander om menneskeskapte klimaendringer som strider mot konklusjonene fra en praktisk talt samlet nasjonal og internasjonal ekspertise.
Les mer om:

Revansjelysten Mads Nielsen: - Jeg elsker lokalderbyer som dette!

Mads Nielsen (25) så avslutningen av fredagens treningsøkt fra sidelinjen. Men den danske midtstopperen bedyrer at han er klar til dyst på Melløs lørdag.
Les mer om:

– Nedre del av Hans Nielsen Hauges vei er et glemt kapittel når det gjelder vedlikehold

– Jeg ringer kommunen, men ingenting skjer, sier en leser.
Les mer om:

Når det er veldig moro med dugnad

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)KJELSÅS: For 44. året på rad arrangerer Kjelsåsspeiderne tivoli ved Brekkedammen til søndag, 2. juni, fra klokken 11.30. Det er speiderne selv som forbereder og bygger tivoliet, godt hjulpet av foreldre og tidligere medlemmer.- Veldig moro - Dette er den eneste store dugnaden som speidergruppa har hvert år, og vi er veldig fornøyde med å ha en dugnad som også er veldig moro å arrangere.

Norske influencer-beefs – fritt etter hukommelsen

Hadde du turt å stå rakrygget i stormen? Influencere krangler på samme måte som vanlige mennesker krangler. Forskjellen er bare at oppvasken ofte tas i offentligheten. Den siste tiden har det vært mye bråk rundt stjerner utenfor landegrensene til kongeriket Norge. Ja, vi snakker om James Charles vs.

Amaldus Nielsen og Ny-Hellesund

Mandalitten Amaldus Nielsen regnes for å være Norges første friluftsmaler. Hans navn er uløselig knyttet til Ny-Hellesund.
Les mer om:

Eks-politi vil ikke si noe om nye Politia AS

Tidligere politimann Thorleif Sørhol Nielsen (50) har etablert Politia AS i Hamar. Det vil han ikke si noe om.
Les mer om:

Tidligere Rosenborg bråkmaker Nicki Bille snart tilbake på fotballbanen

I det man må kalle et åpenhjertig intervju i Ekstra Bladet kan den danske angriperen Nicki Bille Nielsen fortelle han har snakket mye med klubber i Thailand og at han snart er tilbake på fotballbanen igjen.  Vi kan forsiktig si han har hatt en røff tid siden han før nyttår ble skutt med hagle og dømt for diverse i dansk rett i forbindelse med en «fest» som tok av i feil retning. 31 åringen fikk sparken fra sin klubb Lyndby og innser at Danmark trolig ikke har noen klubber igjen som vil prøve han.

Kjell Ove fyrer opp til internasjonalt biltreff

Kjell Ove Nielsen er i fyr og flamme når han forteller om den store bildilla si som nå resulterer i det første internasjonale biltreffet i Norge. Og det blir i Haugesund. Han har drømt om det lenge. Så langt er rundt 90 entusiaster fra 14 land påmeldt. – Vi blir nok lagt merke til, lover han.
Les mer om:

FFK-Nielsen: - Det var ikke to divisjoner forskjell!

FFKs danske midtstopperterrier Mads Nielsen (25) mener at onsdagens cupfight mot Sarpsborg 08 vil gi FFK ny energi inn mot neste match. - Nå gleder vi oss til fortsettelsen, sier han foran møtet med Brattvåg til helgen.
Les mer om:

Nå har sentrum fått sin egen kong Frederik II

På en sokkel full av graffiti står gatekunst-utgaven av kong Frederik II-statuen. – Jeg synes ikke dette her er kontroversielt, det er ikke akkurat et Listhaug-maleri, sier reiselivssjef Maya Nielsen.
Les mer om:

«Game of Thrones»-finalen med rekordhøye seertall hos HBO Nordic

Finale-episoden av «Game of Thrones» oppnådde ifølge HBO Nordic 57,8 % høyere seertall på sin første dag enn finalen til sesong 7 i 2017. I likhet med alle de foregående sesongene på HBO Nordic, har «Game of Thrones» sesong 8 satt nye rekorder når det gjelder både seertall og nye abonnenter, opplyser strømmetjenesten videre. LES OGSÅ: Fra «Game of Thrones» til «Star Wars». – «Game of Thrones» er virkelig et fenomen, og hos HBO Nordic har serien vært en hjørnestein i oppbyggingen av «The Home of Series» – regionens ledende strømmetjeneste for premium innhold.
Les mer om:

Hele Hvalers Kristin bussjåfør kåret til «Årets ildsjel»: – Etter 31 år bak rattet kjenner jeg igjen ungene på foreldrene

Det var en av ungdommene i øysamfunnet som nominerte henne. – Jeg snakker mye med folk, og jeg er glad i ungene, de er vel glad i meg også, da, smiler Kristin Nielsen (55).
Les mer om:

Full fart og feiring på Feda

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)17. mai-feiringen på Feda var tradisjonen tro både folksom og hyggelig. Barn, foreldre og besteforeldre deltok i barnetoget som gikk fra Feda barneskole til gudstjeneste i kirken. Også Feda barnehage var på plass med de aller minste, og skapte ekstra stemning i toget med sine hurrarop. Langs veien sto familie og venner for å få med seg det flotte skuet i sval vind, sol, flagg og omkranset av grønne åser rundt bygda.

Fest skaper by

Maya Nielsen skriver om sommerens mange fester i Fredrikstad: – Den langsiktige effekten av arrangementer er at de bygger byens omdømme, som arrangørby og som et hyggelig sted å besøke – og komme tilbake til.

Oscarsus over Hardangervidda

Oscar-vinneren Danis Tanovic styrer regiskuta når storfilmen «The Postcard Killings» nå finner sin filmatiske form. Opptak står for tur både på Hardangervidda og i Berge-området, melder Vestnorsk filmkommisjon. Filmen bygger på ei bok med samme tittel, signert Liza Marklund og James Patterson. Den solgte ikke mindre enn 5 millioner bøker og gikk til topps på salgslister verden over. LES OGSÅ: Sørger etter filmskaperens brå bortgang. Tanovic er ikke kommet alene til Norge. Med på turen er også fotograf Salvatore Totino, og Jeffrey Dean Morgan spiller etterforsker Jacob Kanon.
Les mer om: