Nyheter om Nicolai Cleve Broch


Norsk serie får USA-premiere

Serien, der steinalderen, vikingtiden og 1800-tallet kombineres med vår egen tid, er den første norske originalproduksjonen fra strømmetjenesten HBO. Etter at den ble vist i Europa høsten 2019, skal den nå til USA med premiere 18.

De første bildene fra norsk holocaust-film er sluppet

Eirik Svensson-regisserte «Den største forbrytelsen», som bygger på deler av Marte Michelets bok med samme tittel, er lagt i støpeformen. Og nå er de første bildene fra innspillingen her. Det ene viser Jakob Oftebro. Det har vært kjent en stund at han stiller i hovedrollen som Charles Braude.

Filmanmeldelse: Takk Gud for Josefine Frida Pettersen!

Endelig tilbake! Sist vi så Josefine Frida Pettersen på skjermen spilte hun tøff feminist i Skam på NRK. Siden den gang har hun byttet profesjonelt navn fra Josefine Frida Pettersen til… Josefine Frida (det ble VG-sak), gjort kondom-kampanje for RFSU og vært teatertalent i Trøndelag. Nå er Sigdal-stjerna endelig klar for det store lerretet, og takk Gud for det! I Jorunn Myklebust Syversen-regisserte Disco spiller Josefine Frida hovedrollen som Mirjam, en talentfull tenåring som veksler mellom et liv der Jesus er stjerna, og et annet hvor hun er i verdenstoppen i disco freestyle-dans. En salig

Norsk serieskaper om Game of Thrones-sammenligning: – Voldsomt, men smigrende!

I dag har HBOs første norske originalserie premiere! Vi traff skuespillerne og serieskaperne i Oslo like før lanseringen. Allerede før premieren er Beforeigners en stor snakkis. Sci-fi-drama-komedien har fått nesten utelukkende positiv kritikk fra norske medier, deriblant vår anmelder. Les 730s dom over første sesong av Beforeigners her Flere har trukket frem Beforeigners som en sterk kandidat til å fylle tomrommet etter Game of Thrones, deriblant Nettavisens anmelder, noe som selvsagt faller i god jord hos serieskaper Anne Bjørnstad. – Å bli sammenlignet med noen av de bestfungerende tv-serie

Anmeldelse: HBOs første norske serie er spinnvill

HBO snur hovedstaden på hodet i sin første norske originalserie. Her er vår anmeldelse! Hvordan hadde du reagert om Oslos gater plutselig var fylt opp med barske vikinger og mennesker fra 1800-tallet? Det høres kanskje høyst usannsynlig ut, men for karakterene i Beforeigners er dette vilt nok tilfelle. Duoen bak suksessen Lilyhammer har igjen kokt sammen en potensiell seriefavoritt, denne gangen med Jens Lien (Den brysomme mannen, Okkupert, Sønner av Norge) på regi. Beforeigners er en sci-fi/drama/komedie som utspiller seg i nåtidens Norge.

Første titt på Josefine Frida Pettersen som DISCO-dronning i tvil

– Du må bare passe på å være like vakker på innsiden som du er på utsiden… Vi vet hvordan det vil gå med dem som ikke følger Jesus. Press, frykt, tvil og tro ser ut til å stå sentralt i DISCO, hvor Josefine Frida Pettersen spiller stedatteren til pastoren i menigheten Friheten. I kveld kom traileren – se nedenfor. 19 år gamle Mirjam er både verdensmester i disco- og freestyle-dans og lederen av frikirkens ungdomsgruppe. Noe som er en vrien kombinasjon.

- Lettere å tulle med fremmedfrykt

I HBO-serien «Beforeigners» blir samfunnet rystet av en innvandringsbølge - fra fortida. Det gjør det lettere å spøke med fremmedfrykt, mener hovedrolleinnehaver Nicolai Cleve Broch (43).

HBO satser på norske krefter

«Beforeigners» er den første norske originalproduksjonen fra HBO Europe og 21. august er det klart for den første av seks episoder. Serien kommer fra Anne Bjørnstad og Eilif Skodvin, duoen som tidligere har gitt oss «Lilyhammer» – og det virker som om de har pønsket ut et enda mer ellevilt plott denne gangen: «Mennesker fra fortiden ankommer vår tid.

Se de første levende bildene fra HBOs første norske originalproduksjon

Mange har ventet i spenning på den første norske originalproduksjonen til HBO. Serien «Beforeigners» oppsummeres på følgende vis av strømmetjenesten: «Et ukjent fenomen begynner å inntreffe verden over. Kraftige lysglimt viser seg i havet, og mennesker fra fortiden ankommer vår tid. De er fra tre ulike tidsperioder: steinalderen, vikingtiden og sent 1800-tall.

Dette er TV2s nye storsatsing

Relasjonsdrama med Agnes Kittelsen og Nicolai Cleve Broch kommer til høsten.

Avslører premieredatoen til HBOs første norske originalproduksjon

Mange har ventet i spenning på den første norske originalproduksjonen til HBO. Serien «Beforeigners» oppsummeres på følgende vis av strømmetjenesten: «Et ukjent fenomen begynner å inntreffe verden over. Kraftige lysglimt viser seg i havet, og mennesker fra fortiden ankommer vår tid. De er fra tre ulike tidsperioder: steinalderen, vikingtiden og sent 1800-tall.

Ambisiøse dramaserieprosjekter imponerer filminstituttet

Blant annet blir det andre runde «Lykkeland», mens Nordisk Råds filmpris-nominerte Izer Aliu («Fluefangerne») har skrevet serie om jordbrukere sammen med «Lilyhammer»-manusforfatter Anne Bjørnstad – der Iram Haq blir med på regisiden. Dessuten er Nicolai Cleve Broch på plass både som skuespiller og serieskaper av et relasjonsdrama. LES OGSÅ: Filmen med James Hetfield kommer til Netflix. De fem ble plukket ut blant 14 søkere, som samlet søkte om nær 120 millioner kroner.

En opplevelse på Oslo S satte regissøren på sporet

Eirik Svensson var student på Filmskolen i Lillehammer. Kalenderen viste 2010, og han skulle i gang med eksamensfilmen sin. – Jeg bestemte meg etter hvert for å lage noe med ungdommer. Fordi jeg er fra Oslo, og fordi faren min har jobbet i Uteseksjonen, ble jeg med dem ut, til Oslo sentrum og Oslo S. En episode er blitt værende, forteller han: – Jeg ble kjent med noen av ungdommene som hang der.

- Jeg var forelsket i Ane Dahl Torp

Nicolai Cleve Broch avslører på «Senkveld» at Ane Dahl Torp var grunnen til at han ble skuespiller.

Derfor sluttet han på Nationaltheatret

- Jeg har aldri angret en dag, sier Nicolai Cleve Broch.

Nicolai Cleve Broch i Oslo S-drama: - Traff meg som far

«Frikjent»-stjerna sier han ble tiltrukket av utfordringen om å spille en far som har tatt valg han selv ikke kan forstå.

– Vi blir høstens beste TV-serie!

«Kielergata» er TV2s store dramasatsing, og store deler av serien er spilt inn på Romerike. Med seg har de blant annet Thorbjørn Harr og Nicolai Cleve Broch.

- Jeg er ganske sjenert og blir fort han stille fyren

Nicolai Cleve Broch blir totalt asosial når han går inn i en krevende rolle.

Nicolai Cleve Broch: – Jeg vet dette er den siste sesongen

Etter denne sesongen er det slutt for «Frikjent». Nicolai Cleve Broch (40) tviler på at han noen gang vil få en like stor rolle igjen. Torsdag er han tilbake som Aksel i TV 2-serien.

Cleve Broch og Hennie i høstens store TV-krig: – Vi heier alltid på hverandre

I høst skal skuespillervennene Nicolai Cleve Broch (40) og Aksel Hennie (40) kjempe for å kapre flest TV-seere – på hver sin kanal.

- Det var meningen at vi skulle treffe hverandre

Heidi Gjermundsen Broch føler at det var skjebnebestemt at hun møtte ektemannen Nicolai Cleve Broch for 18 år siden.