Nyheter om NHL


Zucca-assist, men Rangers knust

New York Rangers tapte 2-7 i derbyet hjemme mot New York Islanders i NHL. Mats Zuccarello bidro med en assist for vertene, hans 200. i grunnspillet gjennom årene.
Les mer om:

Sensasjonslaget slo Zucca

Vegas Golden Knights' imponerende debutsesong i NHL fortsetter. Natt til mandag slo de Mats Zuccarellos New York Rangers 2-1. Svenske William Karlsson ble matchvinner.
Les mer om:

Zucca sikret seieren på overtid

Mats Zuccarello tok saken i egne hender på overtid og sørget for en 3-2-seier over Boston Bruins i NHL søndag.
Les mer om:

Zucca-scoring i Rangers-seier

Mats Zuccarello scoret og assisterte da New York Rangers tok en meget sterk 4-3-seier borte mot Pittsburgh Penguins i NHL natt til onsdag.
Les mer om:

Reagerer på nye Jordal Amfi

Nye Jordal Amfi ser ut til være uegnet til landslagsspill når den står ferdig i 2019. For der er det planlagt samme banestørrelse som i NHL, noe som er for lite i henhold til reglene til det internasjonale ishockeyforbundet. Kulturbyråd i Oslo, Rina Mariann Hansen, sier til VG at banestørrelsen ble bestemt etter innspill fra Vålerenga og ishockeyforbundet.

Zuccarello med to assist

Mats Zuccarello følte ikke han spilte bra, men bidro likevel med to assist da New York Rangers slo Ottawa Senators 3-0 i NHL.
Les mer om:

Nytt tap for Zuccas Rangers

Mats Zuccarello og New York Rangers fikk det ikke til å stemme mot Columbus Blue Jackets og tapte 0–2 i NHL natt til lørdag.
Les mer om:

Zuccarello involvert i to mål

Mats Zuccarello noterte seg for to målgivende pasninger da New York Rangers slo Edmonton Oilers 4-2 i National Hockey League (NHL) lørdag. Mer på TV2.no.
Les mer om:

Bisarr overgang i NHL: Matt Duchene ble byttet vekk midt i kampen

Matt Duchene (26) fikk en brå slutt på oppholdet i Colorado Avalanche. – I det minste har jeg en god historie å fortelle, sier Duchene.
Les mer om:

NHL-nykommerne sjokkerer hockeyverden

Vegas Golden Knights var dømt nord og ned i sin debutsesong i NHL, men aldri før har et nystartet lag åpnet bedre.
Les mer om:

Seier for Zucca

Mats Zuccarello bidro med både scoring og assist da New York Rangers snudde kampen og slo formsterke Vegas Golden Knights 6-4 på hjemmeis i NHL tirsdag.
Les mer om:

Zucca verst på NHL-statistikk

Mats Zuccarello og New York Rangers gikk på nok en smell da de tapte 1-4 mot San Jose Sharks i natt. Han ligger nå øverst på den lite hyggelige pluss/minus-statistikken i NHL.
Les mer om:

Tapsrekken stoppet for Rangers

Mats Zuccarello gikk poengløs av isen da New York Rangers tok en meget kjærkommen 4-2-seier over Nashville Predators i NHL lørdag. De har nå to seire på ni kamper.
Les mer om:

Scoring og tre assist for Zuccarello

Mats Zuccarello var i fyr og flammer i nattens kamp i NHL, men det holdt ikke til seier for New York Rangers.
Les mer om:

Scoring og tre assist for Zuccarello

Mats Zuccarello var i fyr og flammer i nattens kamp i NHL, men det holdt ikke til seier for New York Rangers.
Les mer om:

Scoring og tre assist for Zuccarello

Mats Zuccarello var i fyr og flammer i nattens kamp i NHL, men det holdt ikke til seier for New York Rangers.
Les mer om:

Tror Blackhawks har en plan for Martinsen

Landslagssjef i ishockey Petter Thoresen tror Chicago Blackhawks har en plan for Andreas Martinsen etter at de i går byttet til seg nordmannen fra Montreal Canadiens. Thoresen sier til NTB at han tror Martinsen ble hentet for å få inn mer styrke og fysikk, og at han derfor trolig får sjansen i NHL, og ikke må spille for farmerlaget framover.
Les mer om:

Martinsen får ikke spille NHL – må ned til farmer-laget

Andreas Martinsen (27) ble mandag satt på overgangslisten i Montréal Canadiens. Nå er det klart at han ikke får spille NHL fra sesongstart, bekrefter den kanadiske klubben.
Les mer om:

Hockeylegende fortsatt klubbløs: – Veldig overraskende

Åpningsnatten i NHL er drøye to uker unna. Enn så lenge går den uten NHL-profilen Jaromír Jágr (45).
Les mer om:

Myrvold gjør comeback

Anders Myrvold gjør comeback som ishockeyspiller, og vil denne sesongen spille for Vålerenga. Det bekrefter 42-åringen selv overfor TV 2 i ettermiddag. Den tidligere landslagsspilleren la egentlig opp for seks år siden, men sier han den siste måneden har fått tilbake suget etter å spille ishockey. Myrvold har hatt en innholdsrik karriere hvor han blant annet har spilt fire sesonger i NHL.
Les mer om:

Ferdinand (15) vil bli nye «Zucca»

Ferdinand Hval Ekeberg (15) har fått kontrakt på juniorlaget til NHL-klubben New York Islanders. – Drømmen min er å spille i NHL, det er det høyeste målet jeg har, sier ishockeytalentet fra Hamar.
Les mer om:

En smakebit på NHL

Ludvig Hoff hadde fullført sin første sesong i amerikansk collegehockey, og gjorde seg klar til sommerferie i Norge. Da ringte plutselig NHL-klubben New York Islanders og inviterte Løren-mannen til camp.
Les mer om:

Blir NHLs best betalte

20 år gamle Connor McDavid ligger an til å bli den best betalte ishockeyspilleren i NHL. Kapteinen til Edmonton Oilers skal være nær å signere en kontrakt som gir han nesten 900 millioner kroner i lønn de neste åtte sesongene - det vil si at han vil få en årsinntekt på rundt 110 millioner, melder kanadiske medier. Og det er kanskje fortjent - McDavid ble nemlig kåret til NHLs mest verdifulle spiller denne sesongen.
Les mer om:

Kristian (17) draftet til NHL

Kristian Røykås Marthinsen (17) ble valgt da Washington Capitals brukte sitt siste valg i årets draft. Unggutten blir med det potensielt den tredje nordmannen i NHL.
Les mer om:

For første gang på 17 år kommer et nytt lag til NHL. Har solgt ut sesongbillettene og har stadion midt på «The Strip»

Vegas Golden Knights gjør sitt inntog i National Hockey League (NHL).
Les mer om: