Nyheter om Newcastle


Wayne Rooney har gitt absolutt alt, men nå er batteriet tomt

De som har hatt må ta den av i annerkjennelse av den enorme jobben som Wayne Rooney har gjort for Derby. Han har klart å oppretteholder moral og kvalitet på banen til tross for ubrukelige eiere. Mel Morris trodde det var like lett å drive en fotballklubb som å spille (lage) Candy Crush. Det er en legende som nå takker av som manager for Derby, Wayne Rooney har med ryggen mot veggen kjempet for å holde liv i en klubb som egentlig var død for lenge siden. – frem til å går var Chris Kirchner på vei inn som nye eier i klubben, men pengene kom aldri og klubben må nå jage nye eier.

Keeper Nick Pope blir ikke med Burnley ned, fortsetter i Premier League

Burnley trakk det korteste strået den siste serierunden av Premier League og rykket ned, mens Leeds berget plassen.

Nick Pope klar for Newcastle

Den britiske landslagskeeperen har signert under på en 4-årskontrakt med «The Magpies». Det bekrefter klubben på sine hjemmesider. Pope blir hentet fra Burnley som rykket ned fra Premier League forrige sesong. 30-åringen kom på årets lag i England i 2019/2020-sesongen.

Bild: Newcastle har banket på hos Dortmund

I vinter var Newcastle-linken til Eden Hazard sterk. Real Madrid så mulighet til å kutte tapene på investeringen i den tidligere Chelsea-stjerna og lempe skadeproblemene over til Premier League-klubben. Hazard valgte å bli for å kjempe. Det ble aldri noe PL- comeback på belgieren (selv om mye kan skje fort i sommer), nå har Newcastle peilet seg inn på neste blad Hazard. Det er tyske Bild som har fått nyss i at Newcastle har banket på hos Borussia Dortmund.

Overbeviste ikke Eden Hazard til signering i første runde – jobber nå med å hente inn lillebror

I vinter var Newcastle-linken til Eden Hazard sterk, så sterk. Real Madrid så mulighet til å kutte tapene på investeringen i den tidligere Chelsea-stjerna og lempe skadeproblemene over til Premier League-klubben. Hazard valgte å bli for å kjempe. Det ble aldri noe PL- comeback på belgieren (selv om mye kan skje fort i sommer), nå har Newcastle peilet seg inn på neste blad Hazard. Det er tyske Bild som har fått nyss i at Newcastle har banket på hos Borussia Dortmund.

Manchester City har Kieran Tierney som plan b

Vi vet fra før at Manchester City manager Pep Guardiola er svært opptatt av å hente Marc Cucurella fra Brighton. Men det kan vise seg å være vanskelig, sterke krefter i feriebyen ønsker venstrebacken skal bli. The Scotsman skriver at Manchester City ønsker rekruttere Kieran Tierney fra Arsenal som plan b dersom det ikke skulle bli noe med Marc Cucurella. – Med stor sannsynlighet forlater Oleksandr Zintjenko Manchester City denne sommeren, både Everton og Newcastle har satt igjen jobben med å signere han.

På vei tilbake til Anfield!

Liverpool trenger å styrke sin midtbanen og nå vurderer Klopp noe overraskende å hente en gammel kjenning tilbake til Anfield. I følge The Irish Daily Star er de røde interessert i å hente Jude Bellingham fra Borussia Dortmund.

Giganter vil hente spilleren Jose Mourinho sier er «usalgbar» tilbake til Premier League

Italia har vært en opptur for 24 år gamle Tammy Abraham. Han forlot Chelsea for Roma forrige sesong og leverte 26 mål og fem assist på 52 kamper med den italienske storklubben. Det sies at det er vekket ny interesse fra England for spissen – til tross for at han har en avtale med Roma frem til sommeren 2026 og at ingen i den italienske hovedstaden ønsker han skal dra. Corriere dello Sport melder at både Arsenal og Manchester United går etter Tammy Abraham, men som vi vet av uttalelsene til keiseren av Roma, Jose Mourinho er han usalgbar.

Manchester United vurderer overgangen som garantert blir en gedigen tabbe

Paul Pogba er en genial spiller på sitt beste, problemet er alt som følger med når han ikke på topp. Det var ikke så altfor mange United-supportere som måtte tørke bort tårer i øyekroken da Paul Pogba var bekreftet på vei ut av klubben etter en berg-og-dalbanetur deluxe de siste seks årene. Et godt argument for at Erik ten Hag, John Murtough og gjengen styrer langt unna Adrien Rabiot. Hos PSG var det stort sett uro rundt den franske landslagsspilleren, der også mamma Rabiot var inn og bidro til rabalder.

Haaland skal til London i sin første Premier League-kamp!

I dag ble Premier League-terminlisten sluppet. Haaland og City møter West Ham i London i første serierunde. Manchester City starter sitt forsvar av Premier League-tittel 7. august. Og får ganske grei motstand de første kampene: Citys fem første: West Ham (b), Bournemouth (h), Newcastle (b), Crystal Palace (h), Nottingham Forest (h) Men Premier League er tilbake i aksjon to dager tidligere fredag ​​5. august, når Crystal Palace møter Arsenal. Tidenes?

Haaland ligadebuterer mot West Ham

Erling Braut Haalands nye klubb, tittelforsvarar Manchester City, opnar ligasesongen med bortekamp mot West Ham 7. august. Det viser ligaprogrammet som blei offentleg i dag. Liverpool sesongopnar borte mot nyopprykka Fulham. Chelsea opnar borte mot Everton, og Manchester United heime mot Brighton. Men det er Martin Ødegaard og Arsenal som får æra av å vere aller først ut. Dei møter Crystal Palace fredag 5. august. Liverpool - Manchester City gårt 15. oktober, returkampen i Manchester 1. april. Men først skal dei to møtest i Community Shield 31.

Tottenham går etter forsterkninger hos Newcastle

Newcastle United-spissen Allan Saint-Maximin er på Tottenham Hotspurs radar denne sommeren, London-klubben ser ut til å styrke seg foran Antonio Contes første hele sesong. Lilywhites har allerede bekreftet to signeringer foran sesongen 2022/23 – Ivan Perisic og Fraser Forster kom begge til klubben i juni. I tillegg skal Tottenham blitt enige om en avtale på 26 millioner pund for å kjøpe midtbanespiller Yves Bisouma fra Brighton. Nå vendes vende oppmerksomheten mot å signere en spiss. Ifølge Football.London kan den spissen være Allan Saint-Maximin.

Leeds enig med Bayern München rett etter det personlige var på plass

Marc Roca ble tidligere i dag enig om de personlige vilkårene med Leeds United og er klar til å signere en fireårskontrakt når Bayern München gir grønt lys til overgangen. Den 25 år gamle spanjolen har vært i Bayern München siden sommeren 2020, men oppholdet i den tyske storklubben har egentlig aldri vært noen suksess. Ifølge Sky Sport Germany har Bayern München og Leeds blitt enige om en pris for midtbanespilleren. Leeds skal betale 110 millioner kroner, det beløpet kan senere øke til 160 millioner avhengig av bonuser.

BBC: Tidligere Manchester United-boss leder kjøp av Everton

Newcastle ble til slutt solgt, Chelsea det samme. Som en av de desidert råeste eksportvarene i sportsverden, er investorer fra de fleste kontinentene på jakt etter å eie en Premier League-klubb. I den blåe delen av Liverpool har Everton-eieren signalisert at han har gått lei av av å dra lasset alene. Fahrad Moshiri gikk tidligere i måneden ut og beklaget overfor Everton-supporterne for feilvurderingene på overgangsmarkdedet de siste sesongene, det er ingen hemmelighet at han er åpen for nye investorer i klubben som kan bidra med kapital – eller like godt overta aksjemajoriteten.

Marcelo lar seg overtale til å bli i La Liga av Ronaldo

Heldigvis har Marcelo som nå faktisk forlater Real Madrid og fått flere alternativer på bordet enn klubben som har gjort alt for å torpedere karrieren til den tyske ballmagikeren Mesut Özil. Etter 15 år og 25 titler er det definitivt slutt i kongens klubb på avskjedspressekonferansen Marcelo var vag om fremtidige planer, men han overraskende for alle bli værende i La Liga. Den brasilianske fotballegenden Ronaldo har tatt seg tid til å snakke med sin landsmann og bedt han om å melde overgang til Real Valladolid.

Fotballryktene: – Kupper stortalent foran nesa på Real Madrid

Mens Newcastle vil snyte Serie A-giganter for midtbanestjerne. Sjekk mandagens fotballrykter!
Les mer om:

Bekreftet: Marcelo er ferdig i Real Madrid

Det er nesten uforståelig at en spiller med Marcelo sine kvaliteter og historie nå faktisk forlater Real Madrid og med all sannsynlighet går til klubben som har gjort alt for å torpedere karrieren til den tyske ballmagikeren Mesut Özil. Etter 15 år og 25 titler er det definitivt slutt i kongens klubb. Marcelo har vunnet La Liga seks ganger og Champions League fem ganger. – Det med cup pokaler tar Marcelo den definitive toppen som den spilleren i klubbens historie som har vunnet flest trofeer.

Dybala droppet forhandlingsmøter og tilbud om høyere lønn – har funnet den perfekte klubben

Vi kjenner det blir rart å ikke se Paulo Dybala i Juve-drakten. Den argentinske landslagsspilleren har vært en viktig del av mannskapet til Den Gamle Dame. Siden 2015 har angrepsspilleren jobbet seg oppover stjernehimmelen, men har opplevd å miste noe av farten de siste sesongene. Juventus-manageren kaller det «neste Messi»-syndromet.

Det brygger opp til budkamp mellom Arsenal og Newcastle

Denne sommeren har Arsenal som nesten klarte kvalifisering til Champions League styrke alle ledd i laget og ikke bare angrepet som har noen opplagte huller.

Selger unna for å ha råd og plass til Jesse Lingard

Jesse Lingard sine 22 år på kontrakt med Manchester United tikker raskt mot en slutt. De siste årene på Old Trafford har ikke vært gode, foruten noen glimt og utlån i London. Lingard har spilt seg ut av førsteelleveren til Manchester United og ut av det engelske landslaget. Håpet er at ny klubb skal bringe han tilbake til det han var på topp. Den offensive midtbanespilleren hadde suksess i West Ham på lån på slutten av 2020/2021-sesongen.

Newcastle har landet sommerens første signering

Venstreback Matt Targett sitt låneopphold på St James’ Park var så vellykket at det ble til en permanent avtale. Newcastle og Aston Villa ble i dag enige om en overgang for 26 åringen. Engelske Matt Targett kom til Newcastle i vinter, omtrent samtidig som det begynte å gå virkelig bra og at manager Eddie Howe dro klubben opp fra nedrykkskampen. – Nå er en avtale verdt 175 millioner kroner på plass. Til egen web har Eddie Howe følgende å si: «Matt hadde stor innflytelse hos oss etter at han kom til oss i januar.

Frank Lampard har ny midtstopper på plass

Everton-manager Frank Lampard er i gang med å styrke stallen som holde klubben unna nedrykksstriden nesten sesong. Midtstopper James Tarkowski er på medisinsk test i forkant av en overgang til Everton. 29-åringen er uten kontrakt denne sommeren og ser ut til å forlate Turf Moor etter at Burnley rykket ned fra Premier League.

Darwin Nunez-pila peker mot Anfield, men det betyr at Liverpool må strekke strikken laaaangt

Liverpool har hatt en nesten fotball-gudommelig sesong. Det ble ikke helt den planlagte historiske Quadruple på gjengen fra Merseyside, men for Liverpool-legenden Michael Owen er dette kanskje historiens beste tropp på Anfield. Da er det forutsigbart at noe vil skje på overgangsmarkedet når Sadio Mané er varslet bort, og det hersker fortsatt usikkerhet rundt Mo Salah.

Tottenham med solid forsterkning: Henter inn bauta på 2,01

Fraser Forster har dratt på seg keeper-drakta hos Hugo Lloris og Tottenham. Den tidligere Southampton-keeperen har solide 133 Premier League-kamper på CV’en – og ei ramme som virker avskrekkende på motstandernes angrepsspillere. Forster var på banen i 19 Premier League-kamper forrige sesong hos Southampton mens Alex McCarthy var skadet. Kamptreningen til Forster kom fra jul og ut sesongen, så Tottenham sikrer seg en keeper med fersk kamptrening fra ligaen.

Paul Joyce bekrefter: Liverpool vil ha Nunez, og Nunez vil til Liverpool!

Liverpool har fått beskjed om om at de må bryte sin egen overgangsrekord dersom de skal få kjøpt Darwin Nunez fra Benfica denne sommeren. Og spilleren skal også være interessert i å komme til Anfield. Det rapporterer Paul Joyce i The Times.

Mest lest siste uke