Nyheter om Newcastle


Carles Gil prøvde seg i i La Liga og Premier League, har nå funnet den perfekte ligaen

Denne uken ble den spanske offensive midtbanespilleren kåret til MVP, eller Most Valuable Player på godt norsk. Ikke bare for klubben, men for hele ligaen. Etter runder hos Valencia og Aston Villa har Gil endelig funnet ligaen der han hører hjemme. Gil ble hentet fra Valencia til Aston Villa og Premier League i januar 2015. Allerede fire dager senere ble spanjolen satt innpå mot Liverpool. Det endte med 0-2 tap, men Villa-manager Paul Lambert beskrev Gils innhopp som «as good a debut as I’ve seen.» Likevel, det ble aldri noen stor karriere på Villa Park.

Erik Botheim scorer høyt på nye FIFA 22 spesial kort

En av flere Bodø/Glimt helter kommer ganske sikkert til å ta karrieren ut i Europa etter seieren i Eliteserien sikres borte mot i prinsippet allerede nedrykkede Mjøndalen på førstkommende søndag. Det er Bodø/Glimt sine prestasjoner ute i Europa som nå får konsekvenser i spillverden. – Erik Botheim har blitt belønnet for sine prestasjoner i Conference League-gruppespillet for Bodø/Glimt.

Marc Overmars takket nei til Newcastle for noe så mye bedre

Den tidligere Arsenal-stjerna har siden 2012 rukket å etablere seg godt hos Ajax. Planen var å fortsette som director of football til 2024, men det siste året har flere Premier League-klubber hamret på døra. Sist ute var Newcastle, som ifølge Talksport fikk et klart nei fra 48-åringen. På onsdag viste Overmars hva som var viktigere enn å forvalte overgangsbudsjettet til «verdens potensielt rikeste klubb». I stedet for en exit fra Amsterdam, forlenger nå Overmars med klubben han selv spilte for før han ble hentet av Arsene Wenger til London.

Robert Lewandowski bruker uka til å vise hvorfor han fortjener gullballen

Forrige sesong passerte Big Lew et av de største tyske fotballikonene i Bundesliga. Gerd «Der Bomber» Müllers utrolige rekord på 40 ligamål i samme sesong ble slått av Lewandowskis umulige 41 scoringer. På søndag var det nok en rekordholder som måtte vike for Bayern Münchens toppscorer da Erling Haaland og Dortmund igjen ble satt på plass i Der Klassiker. Det var ingen tegn til skuffelse fra Lewandowskis side over å komme bak Lionel Messi i Ballon D´Or-kåringen. I Der Klassiker mot Borussia Dortmund gjorde Lewandowski det han gjør bedre enn noen andre (synes nå vi).

Manchester United-legende Edwin van der Sar vil hente Dean Henderson

I løpet av sine seks år på Old Trafford ble den nederlandske keeperen Edwin van der Sar en ekte klubblengende. – En strafferedning mot Manchester City den 5. mai 2007 sørget effektivt for at Manchester United vant sin femtende Premier League titten og for Edwin van der Sar sin legendestatus. Han er nå den som bestemmer nesten alt i Ajax, han var i fjor øverst på Manchester United sin ønskeliste som sportsdirektør, men han takket nei fordi han ikke følte seg ferdig med sitt prosjekt for den nederlandske seriemesteren.

Barcelona og Newcastle i kamp om spissen som hamrer inn mål

Arthur Cabral. Den brasilianske spissen ble hentet til Basel på leie fra Palmeiras i 2019, men sveitserne skjønte raskt hva de hadde i spilleren. Permanent overgang kom på plass sommeren 2020, nå er det flere klubber som har fått med seg 23-åringen. Ifølge brasilianske Goal står en trio klar for å kjempe om signaturen til Basel-stjerna. Den sveitsiske klubben har signalisert at 15 millioner euro åpner døra til forhandlingsrommet.

Manchester United får PL-motstand

Den tredje runden av FA-cupen er trukket, og her er noen utvalgte oppgjør: Swansea City – Southampton Chelsea – Chesterfield Liverpool – Shrewbury Town Leicester City – Watford Hull City – Everton Tottenham Hotspur – Morecambe Millwall – Crystal Palace Swindon Town – Manchester City Manchester United –Aston Villa Wolverhampton – Sheffield United Newcastle – Cambridge United West Ham – Leeds United Chartlon Athletic – Norwich Nottingham Forest – Arsenal

Newastle har endelig funnet en spiller på markedet som Eddie Howe faktisk trenger

Da det ble klart at Nordøst-England skulle få «den potensielt rikeste klubben i verden» og de nye eierne gikk ut med at verdensklassespillere skulle valfarte til Newcastle, har overgangsryktene kontinuerlig buzz´et. Spesielt tidligere superstjerner som av en eller annen grunn ikke har lykkes i klubbene de befinner seg i, er linket til Premier League-klubben.

Tottenham-seier mot Norwich

Antonio Contes Tottenham tok en komfortabel 3-0-seier hjemme mot Norwich søndag. Lucas Moura, Davinson Sanchez og Heung-Min Son sto for scoringene. Spurs ligger med det på femteplass i Premier League, med heng på lagene over. Norwich, som måtte klare seg uten en skadet Mathias Normann søndag, ligger på jumboplass med like mange poeng som Newcastle og Burnley.

Sesongens første Newcastle-seier

Newcastle tok sin første seier for sesongen, da de slo nedrykksrival Burnley 1-0 hjemme på St. James' Park lørdag. Callum Wilson ble den store helten for hjemmelaget, da han utnyttet en dårlig inngripen fra Burnley-keeper Nick Pope etter 40. minutter. Seieren er godt nytt for manager Eddie Howe, som nå ser laget klatre til 19. plass, med like mange poeng som Burnley på plassen foran og Norwich på plassen bak.

Tilbyr Lingard monsteravtale

Engelske aviser er ikke enige i om hvor Manchester United spiller Jesse Lingard befinner seg når vinduet åpner i januar, men de er helt enige i at det ikke er på Old Trafford og at han kommer til å tjene svært godt. The Times skriver at Newcastle forbereder en monsteravtale for Lingard. Det skal allerede være åpnet er det en dialog mellom klubbene om en mulig avtale når overgangsvinduet er åpent i januar – Klubben ønsker å tilby en kontrakt som skal strekke seg til 2026. Ukelønnen vil være starte 100.000 pund (ca.

The Telegraph: Går etter Jesse Lingard, Harry Winks, Ross Barkley og Kieran Trippier

På bunnen av Premier League finner du Newcastle med verdens største lommebok. – De Saudi Arabiske eierne har skjønt de trenger trykke på den store shoppingknappen flere ganger allerede i januar for å overleve. – Det er ikke like lett å hvitvaske diktatorpenger effektivt i Championship. Newcastle manager Eddie Howe leder et lag som nesten har sluttet å ta poeng og det er ingen signaler om at det snur med det første. – Forsterkninger må på plass og det raskt.

Manchester United på vinnersporet, men vi vet ikke helt hvem som skal ha æren

Martin Ødegaard scoret to minutter etter Ronaldo i en forrykende og underholdende fotballkamp, men for Arsenal holdt det ikke. Manchester United viste igjen at de kan avgjøre de tetteste kampene. For United-supporterne ble torsdagens hjemmekamp en vanvittig god utblåsing. Etter at de røde hadde vunnet mot Newcastle på Old Trafford 11. september, har fotballfestningen i Manchester vært arena for Uniteds tap mot Villa, uavgjort mot Everton, slakt mot Liverpool og ydmykelse mot City.

Philippe Coutinho vil være blant de første 11! -Angrer på nei takk for retur til Premier League

Sesongen er slettes ikke over for Barcelona, etter klubben hentet tilbake legenden Xavi som ny manager har ting faktisk snudd. De katalanske kjempene klatrer igjen på La Liga tabellen og etter 3 – 1 seieren mot Villarreal hvor Philippe Coutinho scoret på overtid på straffe er de oppe på 7.plass.

Blar opp astronomisk sum for Real Madrid stjerne

Thibaut Courtois skal angivelig åpen for å forlate Real Madrid og returnere til Premier League selv om det trolig ikke er Newcastle som står øverst på hans ønskeliste. – Trolig er klubben klar over akkurat det og tilbyr ham en «astronomisk» signeringsbonus. Den 29 år gamle belgiske keeperen forlot Chelsea i 2018 i en avtale med Real Madrid som antas å være verdt rundt 35 millioner pund.

Med Sergio Agüero ute åpnes drømmen om å avslutte karrieren på Camp Nou

For to og tre år siden var Uruguays store helt Edinson Cavani svært nære en overgang til Barcelona, men av ulike årsaker ble det ikke noe av og Paris Saint-Germain spilleren gikk gratis til Manchester United som en nødløsning sommeren 2020. – Det gikk imponerende bra og 34 åringen forlenget sin kontrakt med et år mens Ole Gunnar Solskjær fortsatt var manager og før Cristiano Ronaldo returnerte. The Times melder i dag at 34 åringen slettes ikke ønsker å avslutte sin karriere i hjemlandet som så mange har skrevet, men å være med å bringe Barcelona opp til gamle høyder.

Omar Elabdellaoui ønskes hjertelig velkommen tilbake

Det har vært en lang og kronglete vei tilbake for den norske landslagsspilleren Omar Elabdellaoui var uforsiktig med fyrverkeri og pådro seg alvorlige skader i øyene. Nå er tilbake i trening med Galatasaray etter et behandlingsopphold i USA. I Istanbul er Omar Elabdellaoui i gang med trening i regi av klubbens fysiske prestasjonsteam.

Barcelona har ikke råd lenger, men det har nyrike Newcastle

24 år gamle Renato Sanches, har hatt stor suksess i Lille og var med i fjor kraftfull på midtbanen og ledet klubben til en svært overraskende Ligue 1-tittel. – I sommer var en rekke klubber inkludert Barcelona på ballen og ønsket seg en overgang bort fra Frankrike. Nylig fortalte portugiseren selv at en skade satte en stopper for en overgang til Barcelona, nå er forståelsen av hvor ille den økonomiske situasjonen er i den spanske klubben som hindrer en overgang. Det er imidlertid fortsatt stor interesse for Sanchez fra flere europeiske storklubber, og nå har nyrike Newcastle meldt seg på.

Italiensk media: Lazio rydder plass for Erik Botheim

Ikke lenge etter at Bodø/Glimt hadde lekt med Roma-spillerne José Mourinho sendte ut på gresset i de to kampene, hevdet italienske Calciomercata at Mauricio Sarri hos byrivalen hadde sett noe han ønsket. Når Erik Botheim i tillegg viste «ring meg» tegnet i feiringen mot Roma var det gjort. Erik Botheim var outstanding, og har også vist i Eliteserien med sine 14 scoringer på 28 kamper at han leverer gjennom sesongen.

Ancelotti forteller om den dørgende kjedelige planen på vinterens overgangsmarked

Real cruiser videre frem på toppen av La Liga-tabellen etter 15 kamper og er komfortabelt videre fra gruppespillet i Champions League. De to forrige sesongene var det rimelig kaotisk hos kongeklubben, nå har roen tydeligvis senket seg med Carlo Ancelotti på plass. Dette betyr at Real Madrid kommer til å sitte helt rolig i båten når rivalene kaster seg ut på overgangsmarkedet i januar. Nå er ikke vinterens overgangsvindu tiden for de største overgangene, men kan gi forsterkningen som kan skape nytt momentum for troppen.

Fullstendig overtenning hos Newcastle

Personlige feil skjer selvfølgelig ute på en fotballbane i kampens hete, men vi finner ikke et annet ord på det når en spiller drar på seg rødt kort etter ni minutter. Cieran Clark rev ned Norwich-spiller Teemu Pukki da han var i ferd med å spille til seg en åpen målsjanse. Da hadde det gått ni minutter i et type bunnoppgjør Newcastle må vinne hvis de skal sikre plassen i Premier League.

Vinn vinn! Andy Carroll vil tilbake på topp og kriseklubben Reading har en klassespiller svært billig

Det er i kriser man finner sammen, Andy Carroll som har spilt for klubber som Liverpool, West Ham og nå sist Newcastle. – Han har til og med representert England ved ni anledninger!. Carroll fikk i sommer bråstopp i sin karriere da han forlot Newcastle i sommer. – Han var med andre ord ikke god nok til å spille for klubben som for øyeblikket innehar sisteplassen i Premier League. Les: Etter mye frem og tilbake har Antonio Rüdiger endelig bestemt seg Nå spiller han for Championship-klubben Reading som til tross for poengtrekk ser ut til å overleve i Championship.

Hevder Newcastle vil bruke «spinnville» summer: – Fremtiden er lys

Newcastles saudiarabiske eiere vil bruke enorme summer på nye spillere etter nyttår. Supporterleder ønsker pengebruken velkommen.
Les mer om:

Skadetrøbbel for Normann

Mathias Normann sliter med skade i bekkenet, og vil ikke være tilgjengelig i Norwich sin neste kamp mot Newcastle. Det er ikke kjent hvor lenge den norske midtbanespilleren vil være ute av spill, men han må altså følge neste kamp fra tribunen. Manager Dean Smith sier at Normann nå skal til en spesialist for å få mer opplysninger om skaden. – Vi må vente og se, men forhåpentligvis blir det ikke langvarig, sier Smith på pressekonferansen før tirsdagens kamp. Den omtalte bekkenskaden har skapt mye trøbbel for Normann i høst.

Satser på å overbevise Liverpool-spiller i januar

Eddie Howe har fått med seg at klubben hans har tatt poeng mot Brentford, 2-0 tap mot Arsenal på lørdag og beholder posisjonen som bunnpropp i Premier League. Fotballverden er rimelig nysgjerrig på hva klubben skal foreta av grep på overgangsvinduet for å redde seg fra nedrykk. Hos Liverpool kan det ligge en del av løsningen for Howe. Divock Origi har kontrakt hos Liverpool som løper ut til sommeren. Med 3 scoringer og 2 assists på 291 minutter, viser belgieren at han fortsatt er effektiv når han får sjansen.