Nyheter om Newcastle


ESPN: Solskjær har gitt grønt lys for exit

Jesse Lingard er ingen fornøyd ung mann i situasjonen han har møtt hver eneste uke denne sesongen. Med et forestående EM rundt hjørnet har 28-åringen inget valg, han MÅ tre på seg en drakt som gir ham spilletid. Men det har ikke vært noen enkelt prosess for Lingard. Ole Gunnar Solskjær har los på Premier League-tittelen og vil nødig sende fra seg spillere som kan få en betydning i den ene kampen der det virkelig trengs. Ett poeng kan skille Premier League-himmelen og fotballhelvetet på 2.

Villa klatret til øvre halvdel med seier over Newcastle

Aston Villa brukte cuphelgen til å slå Newcastle 2-0 i en hengekamp og klatre til øvre halvdel av Premier League-tabellen.
Les mer om:

Villa med enkel seier

Aston Villa brukte cuphelgen til å slå Newcastle 2-0 i en hengekamp og klatre til øvre halvdel av Premier League-tabellen. Ollie Watkins og Bernard Traoré scoret målene i første omgang av en kamp hjemmelaget dominerte. Seieren kunne godt vært større. Newcastle sliter tungt for tiden og måtte tåle sitt femte tap på rad. Manager Steve Bruce så sitt lag bli overkjørt i perioder, og laget har bare fire rivaler bak seg på tabellen.
Les mer om:

Rafael Benitez er ferdig i Kina – nå skal det bli liv i Premier League!

Helt siden første gang han entret Premier League-sirkuset i 2004 for Liverpool har vi sett på Rafa Benítez som en av managerne som skaper liv på balløya.

Tidligere Liverpool-stjerne advarer Klopp: Det er én spiller som kan ødelegge dynamikken til laget

Dietmar Haman er en av de få tyske spillerne som har skikkelig gode minner fra Premier League. Han spilte for Newcastle og Manchester City, men det var i årene 1999-2006 han vil huskes for. Da var han en av midtbanestjernene hos Liverpool. Med god kjennskap til Premier League, Liverpool og Bundesliga, kommer han nå med en advarsel til gamleklubben sin. Thiago Alcantara blir vurdert som en av de aller ypperste i sin posisjon og det har hele veien blitt sett på som et varp da Jürgen Klopp overbeviste Champions League-mesteren til å trekke til Anfield. Men det har ikke blitt som planlagt.

Arsenal våknet etter pause

Det gikk mot nok en tam hjemmekamp for Arsenal, men etter pause våknet Pierre-Emerick Aubameyang og scoret to ganger i 3-0-seieren over Newcastle. Bukayo Saka satte inn 2-0-målet. Etter 19 kamper ligger Arsenal på 10.-plass med 27 poeng. Laget er ubeseiret på sine fem siste kamper. Newcastle sliter tungt og stuper videre nedover tabellen.
Les mer om:

Tottenham terminerer spilleren som har vært lengst i klubben

I sommer var Danny Rose ferdig med sitt låneopphold i Newcastle og tilbake hos Tottenham. – Manager Jose Mourinho her fullstendig uinteressert i sin venstreback han har tross alt både Sergio Reguilón og Ben Davies i hans posisjon. Det har blitt nøyaktig 0 seriekamper for Danny Rose siden returen, hans siste seriekamp var for Newcastle i juli. Nå går det mot slutten for hans tid i klubben han kom til som liten gutt.

Ny Premier League-kamp utsatt

Søndagens planlagte Premier League-oppgjør mellom Aston Villa og Everton er utsatt som følge av det pågående smitteutbruddet i førstnevnte klubb. Det bekreftet Premier League torsdag, ifølge Sky Sports. Aston Villa har måtte stenge sitt treningsanlegg den siste tiden som følge av at en rekke spillere og personer i støtteapparatet avga positiv virustest. Onsdag skulle laget møtt Tottenham til ligakamp, men også den måtte utsettes. I FA-cupkampen mot Liverpool sist helg måtte Villa sende U23-laget på banen.

Første seier på 186 dager: «Teller hvert, minutt, hver time og hver dag»

Sheffield United fikk sin første seier på 186 dager i Premier League da de slo Newcastle i kveld, og seieren betyr mye for manager Chris Wilder. Det har gått noen lange måneder for Sheffield United, som før tirsdag kveld hadde vunnet en eneste kamp i Premier League. – Klubbens største stjerne norske Sander Berge pådro seg skade i kampen mot Manchester United før jul og er ute i minst tre måneder til. Les: Furten Donny van de Beek nekter å la seg intervjue Endelig ble det seier, Sheffield United vant 1 – 0 over Newcastle.

Sheffield United brøt seierstørken

I sin 18. kamp tok Sheffield United sin første seier i Premier League-sesongen da Newcastle ble slått 1–0. Billy Sharp ble matchvinner på straffespark. I det 70. minutt traff Federico Fernández ballen med hånden i en løpsduell med innbytter Sharp i gjestenes straffefelt. Det var armbruk fra begge spillere i duellen. Etter flere minutters VAR-gjennomgang tok dommer Andy Madley selv en titt på skjermen og dømte straffe. Sharp tok straffen og scoret iskaldt. Sheffield United klarte å holde tett resten av kampen, dermed endte det med sesongens første trepoenger.
Les mer om:

Mesut Özil og Arsenal i møte: Ikke for å diskutere statue utenfor Emirates

Den tyske ballmagikeren Mesut Özil er fullstendig ute i kulden hos Arsenal manager Mikel Arteta, men slik at det ikke alltid vært. – Faktisk for et par dager siden foreslo talkSPORT skribent Adrian Durham foreslo at Ozil fortjener en statue for å være den mest talentfulle Arsenal-spilleren i Emirates-tiden. Özil og Arsenal har satt seg ned for å diskutere fremtiden. Les: BBC mener Joshua King vil erstatte rekordkjøp Mesut Özil har ikke vært meldt opp til verken Premier League eller spill i Europa denne sesongen.

Zymer Bytyqi klar for ny klubb etter seks år i Viking

Da den norske vingen med kosovo-albansk bakgrunn Zymer Bytyqi var 15 år gammel ble han sett på som et stortalent. – Han ble sendt til prøvespill for Newcastle, men etter litt klabb og babb endte han opp i Sandnes Ulf. I 2013 ble Zymer Bytyqi solgt til ble han solgt til Red Bull Salzburg uten å spille et minutt lånt tilbake til Sandnes Ulf. – Zymer dro ut alt for tidlig, noe som trolig ikke ville skjedd i dag. Les: Da kom bekreftelsen fra Solskjær på hvem som er klare for Old Trafford-exit Ne Bitiki ne Bütücü ne B̶atayki!

Mener Brandon Williams, Phil Jones og Jesse Lingard skal være lette å plukke

Newcastle manager Steve Bruce har gjort det klinkende klart at det må ferskt blod inn i klubben og nå begynner vi å få et bilde over hva han tenker seg. – Han vet inderlig godt klubben som har Premier Leagues mest upopulære eier ikke har arabiske penger å shoppe for og går for leieavtaler med spillere som trenger mer spilletid. Lyskasteren er tydeligvis sendt i retning av Old Trafford, 90min skriver at Steve Bruce mener det skal være rimelig lett å plukke ut tre Manchester United spillere på utlån resten av sesongen.

Fotballryktene: – City nærmer seg kjøp av «Mini-Messi»

Mens Newcastle er lystne på tre Manchester United-spillere. Få dagens rykter her!
Les mer om:

Steve Bruce klar for leie av Manchester United-spiller

Det har lenge vært kjent at Brandon Williams må ut fra Old Trafford og stjæle spilletid. Seks minutter i verdens tøffeste liga holder ikke for 20-åringen som har vokst seg ut av spill i Premier League 2. Steve Bruce spiller nå på kontaktene sine hos United og skal ha en pakke på plass for Williams. Det er Shields Gazette som hevder The Magpies er i pole position for å lande en leieavtale med 20-åringen. Det grønne lyset er skrudd på hos Solskjær for utleie av venstrebacken, og rammen for avtalen med Newcastle skal være på plass. Williams kom selv med en tåkete Instagram melding på 1.

Solskjær er i ferd med å vinne den mentale kampen mot Jürgen Klopp

På mandag kom tegnet på at Southampton ikke er noe blaff denne sesongen – og at Liverpool har kjørt seg inn i et sidespor på veien mot Premier League-trofeet. Etter 7-0 overkjøringen av Crystal Palace og Roy Hodgson før juletrepyntingen tok til, har det blitt poengdeling mot West Bromwich, Newcastle – og nå 1-0 tap mot Southampton.

Leicester slapp med skrekken

James Maddison og Youri Tielemans sørget for at Leicester vant 2-1 over Newcastle og er å regne i kampen om Premier League-tittelen. Da det så ut til å være grei skuring for Leicester, våknet Newcastle-innbytter Andy Carroll. Veteranen plukket opp nedfallsfrukten og dundret inn reduseringen. Leicester klarte å holde unna i sluttminuttene, og klatret dermed til 3.-plass i Premier League. (NTB)

Hamza Choudhury gidder ikke sitte stille lenger

Leicester med Brendan Rodgers ved roret kjemper helt i toppen av Premier League. – Den foreløpige fjerdeplassen er ikke oppnådd med hjelp i særlig grad av midtbanespiller Hamza Choudhury som stort sett har sittet på benken. Den 23 år gamle engelske midtbanespilleren med imponerende hårmanke ønsker å spille mer, Leicester skal være enig og ifølge Daily Mail har de kontaktet flere klubber for et utlån, blant annet Newcastle som de møter i dag kl 15.15.

Det er bare å gjøre seg klare for Brentford i Premier League

Da Steve Bruce og Newcastle skulle opp mot Brentford i ligacupens kvartfinale før jul, var han full av lovord over Championship klubben. Nitti kampminutter senere fikk Newcastle-manageren rett. 1-0 seier til Brentford og videre til semifinalen. Brentford har jobbet litt i det stille – frem til forrige sesong. Da var biene noen centimeter fra opprykk til Premier League, noe som ikke kommer av tilfeldigheter. Vi lar Steve Bruce skryte av forretningsmodellen til Brentford. -Man må gi store komplimenter for måten de har jobbet på de neste fem årene.

Historisk uke for Leeds

Det finnes ulike kåringer av ditt og ditt i Premier League, statistikk-gjengen hos whoscored.com er en av de vi gidder å lytte til. Det må varme ethvert Leeds-hjerte at klubben ikke bare sto for den råeste seieren uka etter juleaften, enkeltspillerne gikk helt til topps med individuelle prestasjoner.

Klopp: – Når livet gir deg sitroner, lager du limonade

Liverpool-manager Jürgen Klopp så sitt lag sløse med sjansene og spille 0-0 mot Newcastle onsdag. Laget avslutter året bare tre poeng foran Manchester United.

Klopp lager limonade mens Liverpool-supportere vrir seg urolig i sofaen

Jürgen Klopp hater å tape. Samtidig vet han at hvis fokuset rettes mot at «nå går alt så my verre», viser Liverpool-historien at enden sjelden blir bra. Så da Steve Bruce og Newcastle tok et knallsterkt poeng mot Liverpool på tirsdag, hadde Klopp blikket vendt fremover. Les: Timothy Fosu-Mensah takker høflig nei -Det siste jeg tenker på er posisjonen i ligaen akkurat nå. Det er rart, men det betyr ingenting for øyeblkket.

Liverpool kastet bort poeng mot Newcastle – åpner opp for Solskjær og Manchester United

(Newcastle – Liverpool 0–0) Liverpool hadde enorme sjanser til å avgjøre kampen, men Newcastle slapp unna med et nødskrik. Det åpner opp tittelkampen ytterligere.

Liverpool kastet bort poeng mot Newcastle: – Spillerne er frustrerte

(Newcastle – Liverpool 0–0) Liverpool hadde enorme sjanser til å avgjøre kampen, men Newcastle slapp unna med et nødskrik. Det åpner opp tittelkampen ytterligere.
Les mer om:

Liverpool kastet bort poeng mot Newcastle – åpner opp for Solskjær og Manchester United

(Newcastle – Liverpool 0–0) Liverpool hadde enorme sjanser til å avgjøre kampen, men Newcastle slapp unna med et nødskrik. Det åpner opp tittelkampen ytterligere.