Nyheter om Newcastle


Rafael Benitez har fått jobbtilbud: Årslønn på over 100 millioner kroner!

Rafael Benitez er lei av alle feidene med Newcastle eier -og ledelse. Om to uker løper kontrakten hans ut med klubben, og ikke uventet har han vurdert ulike alternativer. Ett kan bringe ham en «bekymringsløs» pensjonisttilværelse.

Mainz har forlenget med toppscorer Jean-Philippe Mateta

Newcastle var på banen og bød ca 400  millioner kroner for Mainz sin toppscorer Jean-Philippe Mateta, etter dagens kontraktutvidelse ved vi svaret.  Jean-Philippe Mateta har dermed signert en ny avtale, som løper fram til 2024. Les: Enig om personlig avtale: Manchester United selger med rabatt Our goal-getter!

Premier League sesongen starter tøft for Ole Gunnar Solskjær

Da OIe Gunnar Solskjær kom inn som midlertidig manger for Manchester United før jul var det med en rekke enkle kamper, nå som fast ansatt og med ekstreme forventninger på seg, blir årets seriestart langt tøffere.  Søndag 11 august tar Manchester United i mot Chelsea på Old Trafford, langt enklere blir det for Liverpool som på fredag 9.august tar imot Norwich og Alexader Tettey.

Edvard Tagseth forlater Liverpool, ser etter nye utfordringer

Edvard Tagseth som nå har blitt 18 år gammel signerte avtale med Liverpool allerede som 14 åring. – Det ble i begynnelsen mye reising frem og tilbake, men nå har han bestemt seg for å forlate Anfield.  Nå trener han sammen med Rosenborg, noe som trolig betyr at neste stopp kan bli Trondheim og Lerkendal. Les: Norsk talent sier nei takk til å «fortsette» for Liverpool «Det har jeg gledet meg lenge til.

Skader hos Oxlade-Chamberlain har ikke skremt Liverpool – tvert imot

Den tidligere Arsenal-spilleren fikk store deler av 2018/19-sesongen spolert med skade i Liverpools jubelsesong.

Kasper Hjulmand blir Danmarks nye landslagssjef

Det danske fotballforbundet er verdensberømt for å gjøre dumme avgjørelser, de har vært i en slags konstant konflikt med sine egne spillere og har en enda mindre moderne holdning til kvinnefotball enn det det norske forbundet har. I følge den danske avisen BT får ikke Åge Hareide forlenget sin kontrakt og de har tidligere i dag fortalt han om avgjørelsen.

Nicklas Bendtner tilbake på Rosenborg trening

Rosenborg sin danske superstjerne Nicklas Bendtner fikk ekstra forlenget ferie av hovedtrener Eirik Horneland.

Fullstendig kaos hos Newcastle

En pussig situasjon. Rafael Benitez´ kontrakt løper ut i slutten av juni, noe som betyr at det begynner virkelig å haste med å ta valget om hvem som leder Newcastle når spillerne møter opp til trening i juli. Dette hindrer ikke klubben fra å starte salg av spillere.  Ifølge Mundo Deportivo, har Newcastle allerede blitt enige med Deportivo Alaves om salg av spissen Joselu – uavhengig av hvem som får lederansvaret på St.

Chelsea samtaler med Frank Lampard nærmer seg en konklusjon

Klubblegenden Frank Lampard er for øyeblikket leder for Derby, som nesten klarte å rykke opp til Premier League.

Chelsea tar opp kampen!

Chelsea skal ha bedrevet fishy business på overgangsmarkedet, og er dømt av Fifa med utestengelse fra to overgangsvinduer. Nå skal London-klubben kjempe for en frikjennelse. Ifølge BBC har Chelsea nå sendt anke/appell til The Court of Arbitration for Sport. Utestengelsen skyldes forhold i overgangssaken til en utenlandsk U18-spiller.

Rafael Benitez gidder ikke mer rot

Det kan virke som Rafael Benitez fortsatt har et halvt hjerte i Newcastle, men måneder med usikkerhet og rot i kulissene, har fått spanjolen til å sende ut en åpen søknad. For tre uker siden var tonen til Benitez: -Jeg vil gjerne bli. Jeg kan se potensialet i denne kjempeklubben. Trives, sa han optimistisk. (foto: newcastle) Tre uker senere har klubben og eier fortsatt ikke bestemt seg for hva som skjer i manager-posisjonen. Dette har ledet Benitez til andre toner. -Her og nå vet jeg ikke hva som skjer. Nå er jeg åpen for nye muligheter.
Les mer om:

Manuel Pellegrini rydder i rekkene

Idag er siste dag for en rekke West Ham spillere, Andy Carroll,  Samir Nasri, Adrián og Toni Martínez. Mest kjent den sterke spissen Andy Carroll (30) har vært skadeplaget de siste sesongene. Han kom fra Liverpool i 2012, etter at han ble hentet av de røde fra Newcastle som den dyreste britiske spilleren til da. Les: Manchester United har fått tilbud om leie av nederlandsk landslagsspiller Thank you, Andy pic.twitter.com/xawGNfJ53d — West Ham United (@WestHamUtd) May 29, 2019 Andy Carrol har scoret 34 mål på 142 kamper, men har slitt i mange år med skader.

Gennaro Gattuso favoritt til å overta Premier League klubb

Det ble en for tung pille å svelge både for manager Gennaro Gattuso og sportsdirektør Leonardo at AC Milan for sjette år på rad ikke klarte å kvalifisere seg for Champions League.  AC Milan som har meldt de skal kutte i budsjettene mistet i løpet av noen få dager både sin manager og sportsdirektør. Les: Gennaro Gattuso ferdig i AC Milan «Det var ikke enkelt å skulle forlate Milan. Men det var en avgjørelse jeg måtte ta» Det er usikkert om Newcastle United får beholde Rafael Benitez, Transferchanger Gennaro Gattuso spilte selv fra Milan i perioden 1999 til 2012.

Odisseas Vlachodimos på vei til Premier League

Vi kunne ikke dy oss og hevet dette umulige navnet opp i tittelen. Fikk du dreisen på den greske uttalelsen? Så til saken: Benficas greske keeper skal ifølge portugisiske O Jogo være ønsket av Rafael Benitez. Ifølge avisen har Newcastle allerede satt igang arbeidet mot et bud. 25-åringens markedspris ligger på rundt 150 millioner kroner. Stolte haner. (foto: vlachodimos, twitter) Les: Signert: Xavi lar Barcelona vente – vil skaffe seg erfaring først Keeperen jobbet seg gjennom akademiet til Stuttgart som ungdom, var innom 2.

Harry Wilson forlater Liverpool – har blitt for god

Han startet for Liverpool som niåring. 11 år senere har han gitt opp klubben i sitt hjerte. Harry Wilson har gått gradene gjennom Liverpools fotballakademi, og ble tatt inn i varmen hos førstelagstroppen i 2015 på preseason-turneringen i Thailand. 18. januar 2107 kom den store dagen for unggutten. Da fikk han sin debut på førstelaget som innbytter for Philippe Coutinho i 1-0-seieren over Plymouth Argyle i FA-cupen. Neste sesong ble har kåret til Liverpool Academy Players’ Player of the Year. Hos Liverpool er ikke dette nok for å spille seg inn på Klopps lag. Energibunt. (foto.

Milliardær fra Dubai nærmer seg Newcastle-oppkjøp

Representanter for den Dubai-baserte milliardæren sjeik Khaled Bin Zayed Al Nahyan opplyste mandag at det er økonomisk enighet rundt et oppkjøp av fotbalklubben Newcastle.
Les mer om:

Enige om Newcastle-kjøp

Representanter for den Dubai-baserte milliardæren sjeik Khaled Bin Zayed Al Nahyan opplyste mandag at det er økonomisk enighet rundt et oppkjøp av fotbalklubben Newcastle.
Les mer om:

Zidane har andre planer for Sergio Ramos

Vi trodde ikke vi skulle oppleve det på flere år, men nå er altså ryktet ute om at Sergio Ramos vurderer alternativer til å gå på jobb i Madrid.

Boateng blir bedt om å finne seg ny klubb

Når Bayern Münchens klubbpresident anbefaler en av spillerne sine om å forlate klubben, da er det på tide å gi seg. Forsvarskjempen Jerome Boateng har bare spilt 20 kamper i Bundesliga denne sesongen, og ifølge Uli Hoeness er det på tide for 30-åringen å bevege på seg. (foto: boateng, twitter) Les: Casher inn på salg av Newcastle -Som en venn vil jeg anbefale at han forlater klubben.

Hevder Newcastle er solgt

Omsider kan det se ut til at Mike Ashley får solgt Newcastle. Prisen skal være på rundt 3,86 milliarder kroner, skriver The Sun.
Les mer om:

Mike Ashley casher inn på salg av Newcastle

Endelig etter å ha forsøkt å selge i over 10 år klarte Newcastle-eier Mike Ashley å få en sjeik på kroken.

Tabloidavis: Hevder Newcastle er solgt til Dubai-sjeik

Newcastle-eier Mike Ashley skal ha blitt enig med Sjeik Khaled bin Zayed Al Nehayan om å selge Premier League-klubben for rundt 3,9 milliarder kroner.
Les mer om:

ESPN: Nå kommer fremstøtet fra Manchester United

Ole Gunnar Solskjær har lovet supporterne at United skal komme godt ut av det på i sommerens overgangsvindu. Nå skal en ung midtbanespiller fra Newcastle hentes inn til Old Trafford. Sean Longstaff. Ifølge ESPNs kilder er United klare for en formell henvendelse til Newcastle for å forhandle om 21-åringens overgang. United-materiale?

Mann siktet etter milkshake-kasting mot Farage

En 32 år gammel mann er siktet for kroppskrenkelse etter å ha kastet milkshake mot brexit-leder Nigel Farage i Newcastle.
Les mer om:

Manchester United skal ha spikret 170 millioner kroners-overgangen

Daniel James har vært koblet til Manchester United i lengre tid. Nå hevdes det at Swansea har blitt enig med gjengen på Old Trafford. Både Everton og Newcastle skal ha vært med i racet om 21-åringen, men når United stiller til start mot disse to, får det stort sett ett utfall. Ifølge Daily Mail har United og Swansea blitt enige om at det blir overgang på vingen. Avisen hevder at overgangssummen kommer til å ligge på rundt 170 millioner kroner. Var en av Potters favoritter.