Nyheter om Newcastle


Jose Mourinho redd enda en alvorlig skade er et faktum

På onsdag var Manchester United i Sevilla og spilte uavgjort 0- 0 i en kamp som de lett kunne tapt hvis ikke det var for en rekke fantastiske redninger av det som må være verdens beste keeper for øyeblikket David de Gea. Et hæspark var nok til at Herrera måtte hinke ut Etter bare 17 minutter måtte Ander Herrera ut i sit comeback etter et skadeopphold, nå er Manchester United manageren redd for at han kan ha pådratt seg en alvorlig skade. Les: “Sevilla var best” Det medisinske apparatet har nok å henge fingrene i med Phil Jones, Marcos Rojo, Marouane Fellaini og Zlatan Ibrahimovic ute med skade

Flopp i Premier League, suksessen fortsetter i Ligue 1

Det begynner å se skikkelig bra ut for Florian Thauvin i Marseille. Han bøtter inn mål og var avgjørende i helgens seier. Marseille 1 – Bordeaux 0 Newcastle-floppen Florian Thauvin utslagsgivende for høytflyvende Marseille. Søndag scoret han sitt 15. for sesongen. Florian Thauvin Han stanget Marseille i føringen etter en Dimitri Payet-corner da kampen var 35 minutter gammel, og ble dermed tungen på vekstkålen for den franske klubben. Marseille, som ligger på 3.

Hvor er Pogba? «Jeg vet ikke, og for å være ærlig driter jeg i det»

Manchester United møter nå Huddersfield i femte runde i FA-cupen. Romelu Lukaku har sørget for begge målene, men det er ikke som har fanget vår interesse. På spørsmål på hvorfor Paul Pogba ikke er med og om han er syk kom Manchester United manager Jose Mourinho med et svar i sedvanlig stil: «Jeg vet ikke, og for å være ærlig bryr meg ikke». Gutted I won’t be at Huddersfield but I need to get better.

Tre superviktige poeng til Newcastle

Etter mange måneder uten seier på hjemmebane, kunne endelig Newcastle slippe jubelen løs mot Manchester United.

Mourinhos Newcastle-forbannelse lever videre: – Fotballgudene var på deres side

(Newcastle-Manchester United 1–0) José Mourinho har fortsatt tilgode å vinne i Newcastle. En lekkerbisken av en scoring fra Matt Ritchie avgjorde kampen og sikret Newcastle tre uhyre viktige poeng.

Richie senket Manchester United

Newcastle hadde matchvinnere i begge ender da de tok tre livsviktige poeng mot Manchester United.

Jose Mourinho: «Vi kan ikke la våre beste spillere dra»

Real Madrid har lenge nå kvernet på at de vil ha Manchester United sin superkeeper David De Gea. Fansen varierer mellom frykt for å miste den spanske keeperen og sikkerhet for at han blir.  Manchester United manager Jose Mourinho forklarte på lørdagens pressekonferanse i forkant av dagens kamp mot Newcastle at det gir ingen mening å hente inn de aller beste for så å la de som allerede er på plass og gjør en god jobb forsvinne ut. Det er pågår forhandlinger om en forlengelse for David de Gea og det kommer rolig ikke til å stå på lønn.

Sørloth på benken hele kampen

Alexander Sørloth ble sittende hele kampen på benken i sitt første møte med Premier League. Oppgjøret mellom hans Crystal Palace og Newcastle endte 1-1. Se video på tv2.no/sport.

Crystal Palace-eier til NRK: – Jeg er svært fornøyd med kjøpet av Sørloth

LONDON/OSLO (NRK): Alexander Sørloth må vente på debuten for Crystal Palace. Trønderen ble sittende på benken i søndagens kamp mot Newcastle.
Les mer om:

Crystal Palace-eier til NRK: – Jeg er svært fornøyd med kjøpet av Sørloth

LONDON/OSLO (NRK): Alexander Sørloth må vente på debuten for Crystal Palace. Trønderen ble sittende på benken i søndagens kamp mot Newcastle.
Les mer om:

Crystal Palace-eier til NRK: – Jeg er svært fornøyd med kjøpet av Sørloth

LONDON/OSLO (NRK): Alexander Sørloth må vente på debuten for Crystal Palace. Trønderen ble sittende på benken i søndagens kamp mot Newcastle.
Les mer om:

Sørloth med i Palace-troppen

Alexander Sørloth går rett inn i kamptroppen når Crystal Palace møter Newcastle søndag. Det bekreftet manager Roy Hodgson fredag. Dermed kan nordmannen få sin debut allerede da.
Les mer om:

Batshuayi-dobbel for Chelsea

Chelsea er videre til femte runde i FA-cupen etter 3-0-seier over Newcastle hjemme på Stamford Bridge. Michy Batshuayi ble tomålsscorer. Marcos Alonso scoret kampens siste mål.

Agüero med hat trick

Sergio Agüero scoret tre mål da Manchester City kom tilbake på vinnersporet i serien. City vant til slutt 3-1 mot Newcastle. Jacob Murphy scoret gjestenes trøstemål.

City vant mot Newcastle

Manchester City slo Newcastle 1-0 på St. James' Park etter scoring av Raheem Sterling. Luken til tabelltoer Manchester United er nå på 15 poeng.

Newcastle slo West ham

Newcastle havnet under 0-1 borte mot West Ham, men snudde kampen og vant til slutt 3-2.
Les mer om:

Drømmevolley ga Arsenal-seier

Mesut Özils lekre volley etter halvspilt førsteomgang ble kampens eneste mål da Arsenal slo Newcastle 1-0 i Premier League.

Hazard-show for Chelsea

Eden Hazard (26) sprudlet mot Newcastle. Belgieren vartet opp med scoring og et frekt straffespark.
Les mer om:

Allardyce favoritt for Everton-jobben

Sam Allardyce er, ifølge BBC, favoritt til å overta jobben som manager i Everton. Tidligere denne måneden fikk Ronald Koeman sparken, og David Unsworth har det midlertidige ansvaret. 63-åringen har lang erfaring som Premier League-manager og har blant annet ledet West Ham, Sunderland, Crystal Palace og Newcastle. I 2016 fikk han jobben som Englands landslagssjef, men måtte gå allerede etter 67 dager.

Zlatan tilbake etter 216 dagar

Manchester United slo Newcastle 4-1, men det var Zlatan Ibrahimovics første kamp sidan april som blei kveldens store samtaleemne.

Man. United banket Newcastle

Paul Pogba viste at han er spillesugen, Romelu Lukaku endte måltørken og Zlatan Ibrahimovic var tilbake på banen i en nærmest perfekt kveld for Manchester United. Mer på TV2.no.

Ibrahimovic klar for comeback

Zlatan Ibrahimovic er å troppen til Manchester United som møter Newcastle i morgen. Det forteller manager José Mourinho til klubbens egen TV-kanal i ettermiddag. Ibrahimovic har vært skadet siden han ødelag korsbåndet i april, men kan nå gjøre comeback tidligere en først antatt.

– Zlatan er tilbake

På fredagens pressekonferanse avslørte José Mourinho at Zlatan Ibrahimovic er skadefri og kan spille allerede mot Newcastle på lørdag. Marcos Rojo og Paul Pogba er også tilbake.

Bournemouth slo Newcastle

Bournemouth slo Newcastle 1-0 på St. James' Park med Joshua King fra start. Steve Cook ble matchvinner på overtid.
Les mer om:

Mot ny eier i Newcastle

Engelske Amanda Staveley ligger an til å bli Newcastles nye eier. Premier League-klubben er til salgs, og ifølge avisa Daily Mail skal Staveley ha lagt inn et bud på 3,2 milliarder kroner. Kjøpet kan bli fullført innen nyttår, og det spekuleres i at det vil bli lagt til rette for å kjøpe spillere for milliarder.
Les mer om: