Nyheter om Newcastle


Sean Longstaff signerer uten å se på papiret

Vi får regne med at den 24 år gamle midtbanespilleren Sean Longstaff storebror til Matty Longstaff som er på utlån hos Mansfield Town i League Two faktisk har lest igjennom kontrakten og er fornøyd. – Begge brødrene har vokst opp i Newcastle og de har ingen planer om å dra noen steder. Sean Longstaff har de siste overgangsvinduene hatt flere interessenter, men de har fått samme svar…. Nei takk! Newcastle har i dag bekreftet en forlengelse av kontrakten med tre nye år frem til sommeren 2025. På Newcastle sine nettsider har Longstaff følgende melding «Jeg er overlykkelig.

Takker nei til Gareth Bale

Gareth Bale forlater Real Madrid etter lørdagens Champions League-finale mot Liverpool. Og flere klubber skal være interesserte. Men Atletico Madrid skal ha avslått sjansen til å signere Gareth Bale fra byrivalen Real Madrid. Bale har vært på Santiago Bernabeu siden 2013, men er uten kontrakt denne sommeren. SISTE: Sevilla har tatt beslutning om Anthony Martial Ifølge Marca møtte Bales agent nylig Atleticos sportsdirektør for å diskutere en potensiell avtale.

Klopp sesongens manager i Premier League

Liverpool-manager Jürgen Klopp er kåret til sesongens manager i Premier League for 2021/22, det kom frem i en prisutdeling tirsdag kveld. Klopp ledet Liverpool til den sure andreplassen i Premier League, ett poeng bak seriemester Manchester City. Pep Guardiola (Manchester City), Eddie Howe (Newcastle), Thomas Frank (Brentford) og Patrick Vieira (Palace) var også nominert i samme kategori. Prisen ble for øvrig delt ut av tidligere United-manager Alex Ferguson.

Newcastle forbereder £50m bud på Arsenal-stjerne

Newcastle United vurderer noe overraskende et stort bud på Arsenals venstreback Kieran Tierney denne sommeren. Eddie Howe sies å være en stor fan av Tierney, selv om den skotske landslagsspilleren tilsynelatende virker etablert på Emirates Stadium, ifølge Online Gooner. Arsenal brukte 25 millioner pund på å signere Tierney fra Celtic for noen år siden, og han har gjort sine saker bra. SISTE: PSG vil selge superstjerne! Newcastle vil utvilsomt ta opp kampen med de beste lagene på i Premier League om klarer å få tak i et talent som Tierney.

Nye Chelsea eiere godkjent av Premier League

Bare for å sagt det med en eneste gang. – Det eneste som betyr noe for Premier League er penger. Det beviser de hver eneste gang de godkjenner en diktator, et hegde fond eller en oligark som eier av en klubb. For ikke så lenge siden godkjente Premier League det Saudi Arabiske kjøpet av Newcastle under «forutsetning» at diktatorene ikke ville legge seg opp i driften av klubben, noe Public Investment Fund (80%) eier lovte for så sette inn fondets sjef Yasir Al-Rumayyan som styreformann i klubben. Fortsetter dette har man i det miste samlet de kjipeste menneskene i verden på et sted!.

Konklusjonen er klar, Solskjær

Vi får en del pepper for å henge fast ved oppsigelsen av Ole Gunnar Solskjær i november 2021, men det kommer tilsvarende mye støtte når vi siden årsskiftet ha ment det var en gedigen tabbe av Manchester United å kutte båndene til manageren som hadde gitt klubben tilbake deler av klubbsjela, og erstattet det med en fotballprofessor fra Red Bull-familien. Etter søndagens kamp mot Crystal Palace er vår konklusjon klar. Vi bommet totalt da vi kritiserte Chelseas valg av Thomas Tuchel halvveis ut i forrige sesong.

Leeds beholdt plassen etter drama: – Jeg feirer vanligvis ikke sånt

Leeds vant sin første kamp på halvannen måned og holdt seg i Premier League. Burnley tapte hjemme mot Newcastle og må ta turen ned en divisjon.

Leeds berget plassen – Burnley snublet

Leeds vant sin første kamp på halvannen måned og holdt seg i Premier League. Burnley tapte hjemme mot Newcastle og må ta turen ned en divisjon. Leeds-spillerne jublet og var lettet etter kampslutt. – Utrolig. I starten av sesongen så vi ut til å gjøre det mye bedre, men etter all motgangen har det vært ryggen mot veggen. Det er suksess i seg selv i dag.

Leeds berget plassen

Leeds vant sin første kamp på halvannen måned og holdt seg i Premier League. Burnley tapte hjemme mot Newcastle og må ta turen ned en divisjon.

Ødegaard scoret – men det var ikke nok

Det blir ikke Champions League-spill på Martin Ødegaard og Arsenal neste år. Storseier over Everton hjalp lite ettersom Tottenham knuste Norwich 5-0. Ødegaard og Arsenal var på full fart mot Champions League før det ble to tap på rad mot byrival Tottenham og Newcastle. De tapene gjorde at det var fordel Tottenham før siste serierunde. Arsenal måtte vinne, mens Tottenham måtte feile. Da det sto 2-0 til Tottenham etter en halvtime var mye av spenningen borte.

Tidenes største managerlønning vil bringe Jose Mourinho tilbake til Premier League

Keiseren av Roma har det litt trist om dagen, Jose Mourinho sitt mannskap har bare sanket tre poeng på de fem siste kampene og er definitivt utenfor kvalifisering til Champions League og må kjempe om å beholde plassen i Europaligaen. – Senere i dag møter Roma Torino i Serie A og taper de den kampen blir det mest sannsynlig Conference League og Bodø/Glimt også neste år. (Eller enda verre Molde) Dette er utålelig for Jose Mourinho som skal skinne i glansen av trofeer å bale rundt ned mot midten av tabellen i verdens fjerde største liga.

Gareth Bale tenker ikke på sin 370 millioner kroners lønning

I slutten av juni er det slutt for Gareth Bale sin meget innholdsrike lønning fra kongens klubb. – Han er fullstendig klar over at ingen vil være villig til å «ta over» 32 åringens 370 millioner kroners lønning. – Det er ifølge Bale sin agent ikke lønna som bestemmer om han fortsetter med fotball til høsten eller bare vier seg til golf og hammock i skyggen. Femte juni spiller Wales VM kvalifiseringsfinale og hvis de vinner og kvalifiserer seg til VM i Qatar blir det i følge agent Jonathan Barnett en retur til Premier League.

Arsenal og Real Madrid vil ikke la «Nye Benzema» gå til Newcastle

Newcastle var alene trodde de i deres søken etter spilleren fransk presse nå bare omtaler som nye Benzema. Nice-spissen Amine Gouiri fortjener faktisk sammenligningen for han har samme eksplosive, svært målrettede innstilling som Real Madrid og til slutt også Frankrikes aller beste kort. 22 år gamle Amine Gouiri skal være til salgs for rundt 30 millioner pund, noe som er småpenger for Newcastle, de har over lengre tid hatt sin sjefsspeider på tribunen med notatblokk hver gang.

«Villmann-rykte» ødela for Premier League jobb

Premier League klubben Burnley som i mange år har hatt Sean Dyche ved roret, sparken den meget populære manageren Mike Jackson ansvaret for A-laget på midlertidig basis. Siden Dyche fikk sparken 15.april har klubben lett etter en ny manager som har evner til å bringe ut mye av et lag med begrensede resurser. President Alan Pace lot seg imponere av Bodø/Glimt sin reise i Conference League og spesielt overkjøringen av Roma på Aspmya.

Vincent Kompany nær en retur til Premier League

Burnley har målene på sin side i kampen mot nedrykk. – Med like poeng som Leeds på hver sin side av den røde streken og bare en kamp igjen blir de neste dagene svært spennende. Burnley tar imot Newcastle på søndag og Leeds reiser til Brentford. Leeds har allerede fått inn en erstatter for sparkede Marcelo Bielsa i amerikanske Jesse Marsch, mens Burnley fortsatt leter etter sin faste manager.

Liten tvil om at Kasper Schmeichel gjør seg klar for sommerens overgangsmarked

Da Leicesters ultralojale danske keeper ble fratatt muligheten til å spille sin 150. Premier League-kamp på rad, og Brendan Rodgers kom med en flytende forklaring på hvorfor han benyttet akkurat denne kampen til å gi Danny Ward sin første PL-kamp for sesongen, da var det noe som skurret. Skikkelig.

Jesse Lingard nærmer seg ny klubb

Jesse Lingard har slitt med å komme seg inn på et Manchester United som har hatt en av sine dårligste sesonger i manns minne. Men til sommeren er hans tid på Old Trafford over.

Premier League-klubb forhandler med Gareth Bale

Gareth Bale er klubbløs etter Champions League-finalen mot Liverpool 28. mai, og flere klubber er interessert. Newcastle United skal ha intensivert forhandlingene med den utskjelte Real Madrid-spilleren. Ifølge Caught Offside er Bale ivrig etter å komme tilbake til Premier League, og Newcastle kan være det eneste altrenativet for den tidligere Tottenham-helten.

Newcastle vil hente Manchester United-stjerne for £40m

Det er ventet at Premier League-klubbene kommer til å bruke store penger i sommer. De som som blir mest spennende å følge med på er Newcastle og Manchester United. Førstnevnte har mye penger og et ønske om å styrke troppen betydelig.

Newcastle vurderer å bytte ut Eddie Howe med manager-legende!

Newcastles nye eiere har fått smaken på suksess etter en strålende vårsesong. Nå vurderer de å hente en inn en ny manager til tross for Eddie Howes suksess. Det ser ut til at velstående eiere skal ha enda større planer og vil ha suksess raskt på St James’ Park. Den spanske storavisen Marca hevder at Newcastle vurderer et ambisiøst forsøk på å hente Jose Mourinho(!) LES: Levy lover Conte å bruke penger – vil ha tre nye stjerner Mourinhos CV og titler skal appellere til de nye eierne om han er tilgjengelig og ønsker å forlate Roma.

Reagerer kraftig

Arsenals Champions League-drøm ligger i ruiner. Nå stormer det i England: - De var grusomme, sier Sky Sports-ekspert Jamie Carragher etter 2-0-tapet for Newcastle. Martin Ødegaard kritiseres av klubblegende.

Arsenal-smell i mesterligakampen

Martin Ødegaard og Arsenal røk 0-2 for Newcastle mandag og snublet dermed stygt i kampen om den siste mesterligabilletten i Premier League. Scoringene som avgjorde kampen kom i annen omgang. Etter 56 minutter satte Arsenal-midtstopper Ben White ballen i eget mål etter et hardt innlegg fra Newcastles Joelinton. Fem minutter før full tid hamret Bruno Guimarães inn 2-0 etter massivt Newcastle-press. Ufortjent var det ikke at de tre poengene ble værende igjen på St. James' Park. Hjemmelaget satte tidlig trykk på Arsenal.

Nær krise for CL-plass: Newcastle senket Ødegaards Arsenal

20 ukrainske pasienter får livs­viktig hjelp ved norske syke­hus
Les mer om:

Nær krise for CL-plass: Newcastle senket Ødegaards Arsenal

(Newcastle – Arsenal 2–0) Martin Ødegaard og Co. ga Tottenham en gavepakke mandag kveld.

Arsenal tapte mot Newcastle

På én uke har Arsenal spilt seg ut av topp fire. Nå er de avhengig av hjelp fra tabelljumbo Norwich for å sikre seg Champions League-plass.
Les mer om:

Mest lest siste uke