Nyheter om Newcastle


Manchester United-treneren blir straffet for banning

Etter seieren over Newcastle slang den pressede portugiseren noen gloser som sikkert var rettet mot all verdens forståsegpåere. Dette utbruddet kan koste Mourinho en karantene. «It is alleged that his language at the end of the fixture, as captured by the broadcast footage, was abusive and/or insulting and/or improper. He has until 6 p.m. on 19 Oct.

FA vil straffe Mourinho for upassende språkbruk

Det engelske fotballforbundet (FA) har åpnet sak mot Manchester United-manager José Mourinho etter kommentarene han kom med etter seieren mot Newcastle.

José Mourinho siktet av FA

Det engelske fotballforbundet (FA) har siktet Manchester United-manager José Mourinho for språkbruken etter kampslutt mot Newcastle.

Tottenham skal på handletur på Old Trafford i januar

Eric Bailly har blitt symbolet på Manchester Uniteds forsvarsproblemer, og er helt ute i kulden på Old Trafford. Afrikaneren som av mange blir vurdert som den beste midtstopperen i United. United-legende Rio Ferdinand mener derimot at tiden er ute for Bailly på Old Trafford. «Jeg ser ikke en vei tilbake til Eric Bailly hos Manchester United, etter at han har blitt gjort til syndebukkene i kveld,» sa Ferdinand i tv-studio etter at Bailly ble byttet ut før pause mot Newcastle. Blir hvertfall likt av belgieren.

Denne Martial-scoringen kostet Manchester United 100 millioner

Manchester United må punge ut etter Anthony Martials 2-2-scoring mot Newcastle.

Mourinho skal ha funnet tetningsmiddel til United-forsvaret

José Mourinho gir seg ikke. Etter å ha kommet seg helskinnet gjennom oppgjøret mot Newcastle nå i helgen, kan vi med glede ta med en sak som dreier seg om noe positivt for klubben. Midtforsvaret regnes fortsatt som Uniteds akilleshæl, men ifølge ESPN har Mourinho funnet to spillere som skal reparere svakheten i januar. Inters Milan Skriniar Frykter ingen.

Det engelske fotballforbundet hyrer inn portugisisk tolk

Alle i Portugal vet det, men ingen har lyst til å fortelle det til det engelske fotballforbundet.

Mourinho kan være i trøbbel. Etterforskes etter kommentarer

Slang med leppa etter seieren over Newcastle.
Les mer om:

FA etterforsker Mourinho

Manchester United-manager José Mourinho er under etterforskning av Det engelske fotballforbundet (FA) for de portugisiske glosene han kom med etter 3-2-seieren over Newcastle.

«Dessverre for Lukaku er det Mourinho som bestemmer»

Opphentingen mot Newcastle viste hva som bor i Manchester United, om spillerne får lov til å slippe seg løs. Hvorfor spiller de ikke alltid slik?

Mourinho fikk SMS-støtte fra klubbledelsen

Etter den sårt tiltrengte 3-2-seieren over Newcastle insisterer Manchester United-manager José Mourinho på at han har støtte fra klubbens ledelse.

Mourinho om menneskejakten: «Hvis det er et problem med Brexit, er det min feil»

Manchester United manager Jose Mourinho mener at noen av spillere sliter med at alle er ute etter å ta han, han har aldri opplevd noe lignende og karakteriserer det som en «manhunt». Verdenspressen har blikket rettet mot Old Trafford og venter å tegn om at det snart er slutt for den portugisiske manageren, Manchester Uniteds superstjerne Paul Pogba er missfornøyd, Alexis Sanchez fungerer ikke og laget er disharmonisk. Les: Sorry, Liverpool – slaget er allerede tapt Gårsdagens kamp mot Newcastle så ut til å bli en ny tragedie og de lå under med to mål, Jose Mourinho hadde definitivt sparken hel

Denne kvelden glemmer vi helt at Premier League-giganten vakler

Puh. Vi kan puste lettet ut sammen med United og ikke minst Jose Mourinho. Det som begynte å ligne på kvelden fra helvete for gjengen på Old Trafford, fikset seg til slutt. Det var også litt spesielt at det var utskjelte Alexis Sanchez som satte inn 3-2 og vinnermålet – i det 90. minutt! Til pause stod det 2-0 til Newcastle, og flere av tilskuere følte sikkert for å forlate Old Trafford. Så var det plutselig noen hos Manchester United som skjønte alvoret. Forløsningen. (foto: united, twitter) Juan Mata scoret, Anthony Martial fulgte opp og Sanchez med det siste.

Sánchez avgjorde for United

Manchester United snudde 0-2 til 3-2-seier mot Newcastle. Utskjelte Alexis Sánchez ble matchvinner i kampens siste minutt.

Mourinho reddet i det 90. minutt: United snudde 0–2 til 3–2

(Manchester United-Newcastle 3–2) En hardt presset José Mourinho opplevde et mareritt i 1.omgang mot Newcastle. Men Manchester United kom tilbake og vant 3–2 i «Drømmenes teater» - etter seiersmål i «Fergie-time».

Manchester Uniteds elleve menn som kan redde Mourinho

På lørdag spilles det om mer enn tre poeng når Manchester United møter Newcastle. Her er de elleve som skal redde seg selv, klubben – og ikke minst trener Jose Mourinho: På Newcastle sin side kjempes det også om mer enn tre poeng. Benitez vet alt om dette, etter to poeng så langt i serien. Ledereren ut sesongen? (foto: newcastle, twitter) Spørsmålet er hvem av klubbene som nekter å tape denne høstkvelden. Vi biter negler på vegne av Mourinho og Benitez. Les: Joshua King ruler i Premier League!

Sky Sports sjekket ut ryktene om at Mourinho får sparken

Mens ulike medier på fredag kunne komme med nyheten at Jose Mourinho får sparken denne helgen, tok Sky Sports opp telefonen og sjekket. Ulike kilder hevdet at Manchester United hadde bestemt seg for å gi Mourinho sparken uavhengig av hvordan det går mot Newcastle. Sky Sports tok en telefon til Old Trafford og fikk bekreftet at en slik beslutning ikke er tatt av ledelsen. Vi måtte bare ta med bildet av en smilende Mourinho. Er en stund siden sist. (foto: united, twitter) So let s play ball! Les: Topp 10 ting Maradona har gjort som ikke Messi kan  

The Mirror: Jose Mourinho får sparken

Stemmer det The Mirror nå skriver, at Manchester United manager Jose Mourinho får sparken må vi innrømme det ikke kommer som en overraskelse. – De er ute av Cupen, gir fra seg poeng i Champions League og ligger nede på en 10.plass i Premier League, alt mens en av verdens mest suksessrike fotballpersonligheter Zinedine Zidane står og banker på døra.  The Mirror skriver at manageren ikke lenger har styrets tillit.

Full forvirring rundt Mourinhos framtid

The Daily Mirror slår fast at José Mourinho er ferdig på Old Trafford etter helgens kamp mot Newcastle. Samtidig melder BBC og Sky Sports at den utskjelte manageren fortsatt har tillit hos United-styret.

Engelsk avis: Mourinho får sparken i helgen uansett resultat

José Mourinho (55) får sparken - uansett hvordan det går i lørdagens kamp mot Newcastle. Det hevder den engelske avisen Daily Mirror.

Manchester United-treneren holdt en snodig pressekonferanse

Fredag morgen ble det gjennomført en litt selsom affære i Manchester. Jose Mourinho holdt en pressekonferanse. På tre minutter. Hva dette betyr er det opp til hver enkelt å tolke, men United-treneren hadde gjort det krystallklart at han kun svarte på spørsmål om lørdagens kamp mot Newcastle. Likevel kom det noen små hint om at alt ikke er som det skal i leiren. -United har hatt en dårlig start på sesongen av mange ulike årsaker, forklarte Mourinho. Ser litt pjuskete ut om dagen.

Zidene svarer på United-ryktene via omvei

Zinedine Zidane er i ferd med å tråkke over dørterskelen på Old Trafford. Ifølge media. Selv skal han mene noe helt annet. Jose Mourinho kan puste lettet ut, skal vi tro kildene til ESPN. Ifølge disse skal Zidane ha beskrevet samtaler med United som oppspinn. Smart mann, har alle kort på hånden.

10 grunner Manchester United bør bytte ut Jose Mourinho

Nede på 8.plass, trolig enda lenger ned når denne Premier League runden er over, er ikke en plassering som sørger for jobbsikkerhet for en Manchester United manager. – Trykket mot Jose Mourinho skrus opp enda et par hakk etter dagens 3 – 1 nederlag mot West Ham.  Les: Statistikken som viser hvorfor Manchester United måtte bite i gresset Vi har listet opp 10.store problemer som Jose Mourinho har og som vil sørge for at han byttes ut, trolig med Zinedine Zidane. Ti poeng på de syv første kampene er en historisk dårlig start.

Newcastle jakter sesongens første trepoenger

Newcastle har møtt knalltøff motstand i sine tre første hjemmekamper. Lørdag kommer Leicester på besøk til St. James Park.
Les mer om:

Newcastle jakter sesongens første trepoenger

Newcastle har møtt knalltøff motstand i sine tre første hjemmekamper. Lørdag kommer Leicester på besøk til St. James Park.
Les mer om: