Nyheter om Newcastle


Klopp sender en stor takk til Newcastle

Vi tipper Jürgen Klopp sender en takk til Steve Bruce og Newcastle-gjengen på lørdag. West Ham har holdt nivået hele sesongen og kjemper om en kvalikplass i Europa neste sesong. David Moyes sa før Newcastle-kampen at en Champions League-klubb ikke er urelistisk for klubben få så komme. Men så er det disse nedrykkskandidatene. Newcastle har gjennom hele sesongen holdt seg over streken, men stadig måtte kjempe mot Championship-tyngdekraften. Når desperasjonen råder, kan det gå begge veier. For Newcastle gikk det til en knallsterk 3-2 seier mot Premier Leagues 4. beste lag.

West Ham tabbet seg ut

West Ham forærte Newcastle to scoringer, men kjempet seg tilbake med ti mann. Så dukket Newcastles superinnbytter opp og ordnet 3-2-seier. Mer på TV2.no.
Les mer om:

West Bromwich er ferdig med oppvarmingen

Tidligere i sesongen var det englene til Ralph Hasenhüttl som rystet flere av gigantene i Premier League. Så gikk futten ut, og en kamp om spill i Europa neste sesong ble erstattet av sulling ti poeng over nedrykksstreken. Men der Southampton har gått av toget, har West Bromwich betalt billett for en heidundranes sesongavslutning. 5-2 mot Chelsea, på mandag ble det en like overbevisende 3-0 seier over The Saints. Les: Ole Selnæs bytter klubb etter tre spillerkjøp Scoringer av Pereira, Phillips, Robinson gjorde at West Brom nå ser ryggen til Newcastle, 8 poeng over nedrykksstreken.

Innbytter Saint-Maximin herjet i viktig Newcastle-seier

Allan Saint-Maximin ble den store spilleren da Newcastle snudde 0-1 til 2-1 mot Burnley og tok tre viktige poeng i nedrykkskampen i Premier League søndag.

Innbytter Saint-Maximin herjet i viktig Newcastle-seier

Allan Saint-Maximin ble den store spilleren da Newcastle snudde 0-1 til 2-1 mot Burnley og tok tre viktige poeng i nedrykkskampen i Premier League søndag.

Innbytter Saint-Maximin herjet i viktig Newcastle-seier

Allan Saint-Maximin ble den store spilleren da Newcastle snudde 0-1 til 2-1 mot Burnley og tok tre viktige poeng i nedrykkskampen i Premier League søndag.

Livsviktig seier

Allan Saint-Maximin ble den store spilleren da Newcastle snudde 0-1 til 2-1 mot Burnley og tok tre viktige poeng i nedrykkskampen i Premier League søndag.

Vinner United, taper Tottenham Harry Kane

Englands største målscorer gjorde jobben mot bunnlaget Newcastle forrige uke. To Kane-scoringer burde vært nok for full pott i den ekstremt tette kampen om Champions League-kvalikplass. Men laget og manageren klarte ikke å utnytte forspranget, og endte med poengdeling. Sånn skjer, m men ikke overraskende begynner det å toppe seg med frustrasjon hos 27-åringen. Inne i perioden som skal være toppen av karrieren, kan en av verdens beste angrepsspillere igjen ekskluderes fra Champions League. Les: Cavani has left the building The Athletic hevder at nok er nok.

Newcastle-supporterne akter å «ta tilbake» klubben

Forrige sommer hadde Newcastle-eier Mike Ashley begynt å planlegge hva han skulle gjøre med pengene fra salget en gruppe saudi-araberne. Så startet proteststormen, som endte med at Ashely ble sittende igjen med planene sine – og som fortsatt eier i pengesluket Newcastle United. Supporterne har hatt en langvarig kamp med Ashley om styre, stell og behandlingen av managere.

Kan bli billigere å sparke Mourinho, men da har Tottenham allerede tapt

Det er aldri noe mellomting med José Mourinho: Enten er han høyt opp og får gjøre som han vil, eller så er alt feil og portugiseren befinner seg noen svinger unna oppsigelse. Hos Tottenham er vi på god vei inn i det andre ytterpunktet. Marginene er så ekstremt små i sesongens Premier League, at Tottenhams unødvendige poengdeling med bunnlaget Newcastle kan bety at billetten til spill i Europa glipper. Les: Benitez er ferdig med å sulle rundt Med syv poeng opp til Leicester på 3. plass, ser det ut som Mourinho og gjengen må kjempe om 4. (og 5.) plass.

Benitez er ferdig med å sulle rundt

Som vi savner Rafael Benitez i verdens tøffeste liga. Han var en gigant for Liverpool og gjorde ekstremt mye ut av kaos-situasjonen hos Newcastle. I tiden hans på St. James´Park visste Klopp, Guardiola og gjengen at den spanske manageren hadde skuffen full av taktiske triks som kunne få gigantene til å snuble. Så valgte Benitez veien til mucho dineros i Asia. Etter at det ble umulig for Benitez og eier Mike Ashely å fortsette arbeidsforholdet, valgte Benitez «minste motstands vei» og trakk til kinesisk fotball for en aktiv tenkepause.

Harry Kane delte skjebne med Erling Haaland

Tyvende mars gikk en illsint Erling Haaland av banen etter Bundesliga-kamp. Da hadde han dratt til med to scoringer og gjort jobben mot bunnlaget FC Köln. Likevel kom Dortmund seg nesten ikke av flekken oppover mot den nødvendige 4. plassen på tabellen og kvalik til Champions League. For det endte 2-2 og poengdeling. 4. april var det Harry Kanes tur.

Tottenham gikk på sen smell etter Kane-dobbel

(Newcastle 2–2 Tottenham) Til tross for fem magiske minutter av Harry Kane raknet Tottenham på tampen og rotet bort viktige poeng.
Les mer om:

Spurs rotet bort ledelse

Tottenham styrte mot seier over Newcastle etter to scoringer av Harry Kane. Like før slutt utlignet Joe Willock, på utlån fra Arsenal, og sørget for at sluttresultatet ble 2-2.

Allardyce har sikret seg jobb videre – «nesten»

Da Big Sam valset inn hos West Bromwich en uke før jul, var 66-åringen opptatt av det som betyr noe. Glem finessene, glem de fjonge feiringene, her skal det fotballoverleves. 1-1 mot Liverpool, 1-1 mot Manchester United, noen seire til, noen solide tap – og noen sure 1-0 tap. West Brom-spillerne har vist seg frem fra alle sider med Allardyce ved roret. Les: Juventus kan løse United sitt Donny van de Beek problem Nå er det ti poeng opp til tryggheten over streken. Newcastle og Steve Bruce klamrer seg fast til plassen Sam Allardyce ønsker, skal ha – og trenger.

Blackburn målmaskin skyter seg selv opp i Premier League

Blackburn har en målmaskin i tidligere Newcastle spiss Adam Armstrong, men har de samtidig et forsvar som lekker som en sil. – Det er ingenting med klubben som tyder på opprykk til Premier League med det første, tvert imot, på en 15.plass er de nærmere å rykke ned enn opp. Adam Armstrong har gjort sakene sine så bra i Championship denne sesongen at han frister en rekke lag i Premier League. Han er klubbens toppscorer i ligaen med 19 mål og på 3djeplass i ligaen.

Lokkes tilbake til Premier League: Chris Wilder var suksessfull nesten helt til han fikk sparken

Sheffield United har hatt en svært dårlig sesong til tross for at de før sesongen gjorde klubbhistoriens største innkjøp i Sander Berge og faktisk har en meget dyktig manager. – Chris Wilder var manager i Sheffield United i nesen fem sesongen og hentet hjem over 100! seiere. Etter 227 kamper var det slutt, Chris Wilder fikk sparken fra Sheffield United som gjorde et poeng av at de var svært takknemlige for den jobben han hadde gjort for klubben, han har tross alt løftet klubben opp hele to divisjoner siden han overtok tømmene.

Perlemål ga Brighton pusterom i nedrykkskampen

Stjernetreff fra Leandro Trossard, Danny Welbeck og Neal Maupay sørget for at Brighton tok en viktig 3-0-seier i bunnoppgjøret mot Newcastle lørdag.
Les mer om:

Newcastle-fansen fortviler: – Risikoen for nedrykk er veldig stor

Newcastle har bare to seirer på de 16 siste forsøkene. Nedrykk truer i deres fjerde strake sesong i Premier League.

På kollisjonskurs hos Sheffield United

Etter 2-0 tapet mot Southampton forrige helg ble nok en spiker hamret inn i Premier League-kista til Sheffield United. Ikke overraskende styrer manager og klubb mot sikker kollisjonskurs der én av partene tvinges til å vike. Og som vanlig ender det opp med at manageren må ta på seg skylda og svinge av til høyre (Les: få sparken). The Times hevder det nå diskuteres en oppsigelse av Chris Wilder. Ifølge Talksport er klubben og Wilder på to planeter når det gjelder veien videre. Les: Solskjær får seg en ekstra utfordring mot David Moyes -Det så mange ting vi må adressere.

«Det ville være veldig vanskelig, jeg ville forlate en klubb jeg elsker»

Det er liten tvil om at Liverpools midtbanespiller Georginio Wijnaldum og manager Jürgen Klopp har et meget godt og nært forhold. – Den nederlandske stjernen har ved flere anledninger for talt verden han er den spilleren han er i dag på grunn av sin tyske manager. Georginio Wijnaldum som er blitt 30 år er en meget populær mann om dagen, han er på utgående kontrakt og storklubber som Inter Milan, Barcelona og Paris Saint-Germain er svært interesserte i å få til en overgang i sommer.

Sander Berge gikk faktisk glipp av en seier

Aston Villa måtte klare seg uten Jack Grealish, men kunne med seier over Sheffield United gå helt opp i ryggen på Liverpool på 5. plass i Premier League. Sheffield hadde ikke vunnet siden 2. februar mot West Brom, så Dean Smith hadde nok sterk tro på at dette ville gå veien for Villas offensive horde. Men når du spiller i verdens tøffeste liga kan bunnlaget bli din tøffeste motstander.

Sander Berge har overbevist Emile Heskey

Som vi husker Emile Heskey i Liverpool-drakt ved årtusenskiftet. Etter Anfield ble det vandring gjennom engelsk fotballkultur: Birmingham, Wigan, Aston Villa, Newcastle og Bolton Wanderers. Nå har 43-åringen sendt et tips til gamleklubben Villa: Se mot Sheffield United. -Jeg har sett en del av Sander Berge, og han virker veldig teknisk. Han driver bra med ballen. Jeg har ikke bestemt meg om han er en sitting midfielder, en nr. 8 eller nr.

Newcastle-stjerner ut med skade

Newcastle må klare seg uten Miguel Almirón og Allan Saint-Maximin de neste ukene. Det er et hardt slag i Premier League-klubbens kamp for å unngå nedrykk. Det opplyser Newcastle på sine nettsider tirsdag. Almirón og Saint-Maximin måtte forlate banen i lørdagens 1-1-oppgjør mot Wolves i Premier League. Paraguayaneren Almirón pådro seg en kneskade og ble byttet ut til pause, mens Saint-Maximin fikk en kjenning i lysken og var ferdigspilt tidlig i den andre omgangen.

Glenn Roeder er død

Tidligere Premier League-manager Glenn Roeder, som ledet lag som Watford, West Ham, Newcastle og Norwich, døde 65 år gammel etter en langvarig kamp mot hjernesvulst.
Les mer om: