Nyheter om Newcastle


Den franske legenden David Ginola skal tilbake til Premier League

Det blir litt som «husker du» med Odd Grythe, men husker du den elegante franskmannen fra fire runder hos Premier League-klubber rundt årtusenskiftet? Noen husker ham for filmstjerne-looken, mens de som klarte å løsrive blikket fra det lange bølgende håret, husker bevelgelsene, elegansen og farten. Det var Kevin Keegan som i 1995 skulle bygge Newcastle opp til å bli en topp-fire klubb i England.

Slakter gamleklubben

Rafael Benítez snakker ut om tida i Newcastle.
Les mer om:

Benítez slår tilbake: – Håper det er siste gang jeg må gjøre dette

Rafael Benítez er kanskje ferdig i Newcastle, men såpeoperaen fortsetter.
Les mer om:

Christian Eriksen kan glede seg til dobbelt lønn

Daily Mail har en track record som ikke oser av tillit når det gjelder rykter, men når de tar sats med helt konkrete summer, begynner det å lukte noe interessant. Denne gangen er det the never ending story Christian Eriksen som kan få en slutt. Den engelske avisen hevder at Tottenham nå varmer opp for å gi den danske dirigenten en solid lønnsforhøyelse. Les: Benitez forteller deg hele historien om kaoset hos Newcastle Stemmer dette, kan Eriksen motiveres til videre spill hos Tottenham for rundt 2,1 millioner kroner i ukelønn. Men om dette tilbudet er nok, gjenstår å se.

Rafael Benitez forteller deg hele historien om kaoset hos Newcastle

Steve Bruce er sjefen på St. James´Park som skal få supporterne til å glemme deres Benitez. For den spanske manageren var like populær som eier Mike Ashley er upopulær. Nå deler den tidligere Liverpool-manageren noen tanker med oss om tiden før exiten fra Newcastle. For at supporterne ikke skal sitte igjen med inntrykket av at Benitez forlot dem med lett hjerte, kommer nå forklaringen (vi tok like godt med hele greie fra Goal.com): «When I joined Newcastle in 2016, I did it with all my heart.

Aubameyang berget Arsenal-seier borte mot Newcastle

Forrige sesongs toppscorer Pierre-Emerick Aubameyang åpnet målkontoen da han sikret Arsenal 1-0-seier mot Newcastle. Leicester og Wolverhampton spilte 0-0.

Arsenal stakk av med tre poeng på en dårlig dag – og med litt hjelp fra en debutant

Newcastle under Rafael Benitez skapte tidvis store problemer for topp-seks klubbene i Premier League forrige sesong. Dette ser ikke ut til å endre seg under Steve Bruce.

Storscoreren sikret Arsenal-seier

Forrige sesongs toppscorer Pierre-Emerick Aubameyang åpnet målkontoen da han sikret Arsenal 1-0-seier mot Newcastle. Leicester og Wolverhampton spilte 0-0.

Storscoreren sikret Arsenal-seier

Forrige sesongs toppscorer Pierre-Emerick Aubameyang åpnet målkontoen da han sikret Arsenal-seier mot Newcastle.
Les mer om:

Aubameyang berget Arsenal

Forrige sesongs toppscorer Pierre-Emerick Aubameyang åpnet målkontoen da han sikret Arsenal 1-0-seier borte mot Newcastle. Leicester og Wolverhampton spilte 0–0.

Arsenal vant etter sjefens overraskende valg

Unai Emery overrasket stort med Arsenals laguttak. Det holdt likevel til seier i serieåpningen mot Newcastle. Helten ble storscorer Pierre-Emerick Aubameyang.
Les mer om:

Pierre-Emerick Aubameyang tuppet Arsenal til seier: – Et rovdyr

(Newcastle – Arsenal 0–1) Pierre-Emerick Aubameyang (30) kom fri fra Newcastle-forsvaret én gang etter pause. Det holdt til Arsenal-seier i serieåpningen.
Les mer om:

Arsenal vant mot Newcastle

Arsenal stakk av med alle tre poengene borte mot Newcastle. Pierre-Emerick Aubameyang (30) ble matchvinner med sin 1-0-scoring etter en times spill.
Les mer om:

Premier League direkte: Arsenal-jubel i seriestarten

Følg Newcastle - Arsenal her.

Arsenals nye stjerne har rukket å pådra seg skade

London-klubben jobbet lenge for å få inn skotske Kieran Tierney. Ikke mange timene før overgangsvinduet smekket igjen, ble en smilende 22-åring avbildet i Arsenal-drakt. Så stilnet smilene noe. Tierney skulle settes utpå i sesongpremieren mot Newcastle og vise supporterne hva de har i vente.

Arsenal-duo ikke med i serieåpningen av sikkerhetsmessige årsaker

Mesut Özil og Sead Kolasinac er uaktuelle til Arsenals serieåpning mot Newcastle søndag.
Les mer om:

Arsenal-duo ikke med i serieåpningen av sikkerhetsmessige årsaker

Mesut Özil og Sead Kolasinac er uaktuelle til Arsenals serieåpning mot Newcastle søndag.
Les mer om:

Özil ikke med mot Newcastle

Mesut Özil og Sead Kolasinac er uaktuelle til Arsenals serieåpning mot Newcastle søndag. Klubben skriver at det er med hensyn til spillernes sikkerhet. Det kommer fram i en pressemelding sendt ut av Arsenal fredag. Der står det at det er av hensyn til spillernes sikkerhet i forbindelse med en sak som etterforskes av politiet.
Les mer om:

Litt mindre sikker Ole Gunnar Solskjær får sparken først

Det er egentlig litt spesielt å tenke på at det er voksne mennesker som har en jobb, følge med på fotball og tippe hvem som får sparken først. – Dette oppdateres med jevne mellomrom og på «Deadline Day» kom «The Sack Race» med en oppdatert liste.  Som forrige gang er vår alles Ole Gunnar Solskjær den sparkeekspertene mener vil få sparken først, men de er ikke like skråsikre. Manchester United manageren får «besøk» av Roy Hodgson som leder Crystal Palace og Graham Potter fra Brighton.

Andy Carroll vender hjem

Andy Carroll (30) har signert for Newcastle. Hodespesialisten kommer gratis fra West Ham og har signert en ettårsavtale. Carroll er Geordie-gutt og forlot klubben som 22-åring.
Les mer om:

Bekreftet: Sverige får nok en spiller de kan følge i Premier League

Og vi fortsetter å være misunnelige på våre naboer. Denne gangen er det Emil Krafth som hentes til verdens tøffeste liga. Newcastle-manager Steve Bruce er over gjennomsnittet fornøyd med at 25-åringen signerte fireårskontrakt. Les: BBC: Det blir ingen stjernesignering på Tottenham The 25-year-old right-back, who helped Sweden reach the quarter-finals at the 2018 World Cup in Russia, has signed an initial four-year contract at St.