Nyheter om Newcastle


Sa nei til Manchester United, reiste langt og bøtter inn mål

Den offensive Benfica midtbanespilleren Anderson Talisca hadde valget mellom Manchester United og Kina. – Det overrasket alle da han valgte å ta reisen østover, det var lurt for nå er han en stor suksess og bøtter inn mål med en eneste gang.  Anderson Talisca fikk en drømmestart på livet i Kina da han debuterte for Guangzhou Evergrande.

Fulham nærmer seg 500 millioner kroner brukt på forsterkninger

Fulham akter ikke å gjestespille i Premier League. Nå jobber klubben steinhardt for å hente inn nok et angrepsvåpen – som de allerede vet kan prestere. Det startet med signeringen av Jean-Michel Seri og Maxime Le Marchand fra Nice for rundt 320 millioner kroner. Glade gutter etter å ha reist fra den franske feriebyen. (foto: fulham) Ifølge Evening Standard skal gjengen på Craven Cottage nå hente Newcastle-spilleren Aleksandar Mitrovic. Spissen har vært på utlån til Fulham deler av forrige sesong, så klubben vet hva de får. Skal styrke Fulham på topp.

Newcastle fikk en overraskende telefon fra Spania

VM er historie. Frankrike gikk av med seieren, England reiste hjem med fornyet selvtillit og Spanjolene måtte hjem sette seg i skammekroken. Noen dager før VM startet, skal Newcastle ha fått en interessant telefon. Ifølge Press Association Sport ble Premier League-klubben kontaktet direkte etter at den spanske landslagstreneren Julen Lopetegui ble sendt på dør, da han «glemte» å informere fotballforundet om at han hadde forhandlet med Real Madrid. Spørsmålet fra Spania var om mulighetene for å låne Newcastle sin spanske trener for noen få uker. Vi kan forstille oss forskrekkelsen på St.

Trøbbel i Newcastle

Alle som har fulgt med på fotball en stund vet at Newcastle manager Rafael Benitez innimellom han være en håndfull. Daily Mail skriver at det ulmer i Newcastle om dagen og at klubben og deres manager ikke lenger klarer på legge lokk på konflikten. Les: Drar nordover denne sesongen også Noen mener det startet for kort tid siden da Manager Rafael Benítez skal ha fått tilbud om å lede Spania under VM etter at Julen Lopetegui fikk sparken bare dager før.
Les mer om:

Slik kan Fredrikstad fortelle om sin industrihistorie

– Hvorfor skjule historien, spør Per-Arild Andersen. Han mener byens industrihistorie forsvinner under boligblokker, og mener vi kan finne en god løsning ved å kopiere Newcastle.

Drar nordover denne sesongen også

Sommeren er tiden da de store klubbene sprer sine talenter ut over Europa, på den positive siden for at de skal bli bedre og komme tilbake etter et år eller to. På den litt mer kyniske siden, låne dem ut i håp om at de skal slå igjennom slik at de kan selges og bidra til klubbkassa.  Den brasilianske vingen Robert Kenedy Nunes do Nascimento, best kjent som Kenedy, sendes nordover på utlån til Newcastle United FC.

- Dette er nesten som i England

SKIEN: VM-torget utenfor Arkaden var fylt til randen nok en gang i ettermiddag, og det var super stemning i sommervarmen. Midt i folkemassen jublet Chris Joyce – opprinnelig fra Newcastle - for engelsk plass i semifinalen da Sverige ble sendt hjem fra VM.

Newcastle-ungdomstrener dømt til 20 års fengsel for seksuelle overgrep

George Ormond, en tidligere ungdomstrener hos Premier League-klubben Newcastle, er dømt til 20 års fengsel for en rekke tilfeller av seksuelle overgrep mot mindreårige gutter.
Les mer om:

Roma samler på sønner av fotball-legender

Som far, så sønn, sies det. Men vi har ikke tall på hvor mange unge som har vokst opp med genene til sine berømte foreldre uten at dette har gitt noe positivt utslag sportslig sett. I Serie A har hovedstadsklubben samlet to juniorer som nå har klart å vokse litt ut av skyggen til sine berømte fotballfedre. Justin Kluivert går denne sommeren fra Ajax til Roma etter mye turbulens og uenighet.

Endelig: Newcastle og Benitez jakter norsk spiller

I disse VM-dager uten norsk deltagelse, er det litt befriende å endelig kunne skrive om en norsk spiller som gjør det skarpt i Europa. Joshua King. Ikke overraskende er det den opprinnelige Vålerenga-spilleren det nå snakkes om. Ifølge The Sun har Rafael Benitez bestemt seg for å hente Bournemouth-spilleren. Vil se mer av dette – gjerne hos Benitez. (foto: king, twitter) Men så var det det med prislappen. Bournemouth skal ha sendt ut signalene om at 215 millioner kroner er det magiske tallet som sender King ut døra på Dean Court. Ifølge Sun ligger dette fortsatt over vilje til Newcastle.

Fotballryktene: – Joshua King del av byttehandel med Premier League-klubb

Joshua King kan ende opp i Newcastle.
Les mer om:

Berisha klar for større utfordringer: «De er veldig interesserte»

Valon Berisha har vunnet serien fem år på rad med RedBull Salzburg. For 25-åringen kan forrige sesong med semifinale i Europaligaen og fem scoringer bety overgang til en større liga.  – Høydepunktet var mot Borussia Dortmund på bortebane. Å score to mål mot en sånn storklubb var en opplevelse jeg alltid kommer til å huske og vil være stolt av helt til jeg legger opp, sier Berisha ifølge TV 2. Oppskriften til spilleren, som fra 2016 valgte å spille landskamper for Kosovo, har vært den samme hele veien. -Da jeg vokste opp i Egersund og ville bli best der.

Newcastle-spiller slått bevisstløs på bar

Fotballspilleren Ciaran Clark (28), som er midtstopper i Newcastle, ble sendt til sykehus etter å ha blitt utsatt for vold på en bar i spanske Magaluf.
Les mer om:

Slått bevisstløs på bar

Fotballspilleren Ciaran Clark (28), som er midtstopper i Newcastle, ble sendt til sykehus etter å ha blitt utsatt for vold på en bar i spanske Magaluf.
Les mer om:

Liverpool slipper løs tidligere stjernespiss

Daniel Sturridge skulle gå gradene helt til toppen i England. 2013/2014-sesongen varslet at noe stort var på gang, da han i tospann med Luis Suarez var nær ved å bringe Liverpool til Premier League-tittelen. Denne sommeren skrives et nytt kapittel for det tidligere stjerneskuddet.  Sturridge er riktignok bare 28 år, men har slitt lenge med skader siden jubelsesongen for fire år siden. Bunnen ble nådd forrige sesong, da Sturridge ble skviset ut av nysigneringen Dominic Solanke og sendt på utlån til West Bromwich.

Dansk landslagsspiller foran salg til Premier League-klubb

Danmark gikk jublende ut av VM-oppgjøret mot Peru. Selv om danskene til tider ble utspilt av kjappe sør-amerikanere, klarte Åge Hareides menn å holde tett. Grønne av misunnelse må vi innrømme at danske fotballspillere har en større appell enn våre egne. For danske spillere er populære også internasjonalt.

Legg lokk over sentrum!

Istanbul har det. Newcastle og Las Vegas har det. Til og med Bodø har det. Er det på tide at Tromsø også får det?

Fotballlegendene Guti og Kluivert ønsker samme jobb

Vi må innrømme det er litt overraskende at to legender som Patrick Kluivert og Guti begge er interessert i managerjobben i den skotske klubben St.Mirren som ligger i Paisley i Renfrewshire. Kan tenkes det bare er det fotballfaglige, de spiller tross alt øverst i skotsk fotball, eller så kan det være nærhet til noen av verdens beste destillerier som  Aberfeldy, Edradour, Balblair, Ben Nevis, Dalmore, Glen Ord, Glenmorangie, Oban, Glendronach, Old Pulteney, Tullibardine og Tomatin. Les på F7: Manchester United og Real Madrid er som søsken Den gamle spisshelten Patrick Kluivert var en av de som h

Får fornyet tillit etter imponerende låneperiode

Siden han kom til Newcastle i vinter, har tidligere Superliga-keeper Martin Dubravka imponert i Premier League.  Da Martin Dubravka forlot Esbjerg til fordel for tsjekkiske Slovan Liberec i 2016, var det få som hadde spådd at keeperen skulle få fast kontrakt i Premier League. Martin Dubravka: «Da jeg kom på leie i januar, visste jeg allerede at Newcastle var en fantastisk klubb med fantastiske fans. Den første kampen jeg spilte hjalp meg mye.

Benitez kom med meldingen Liverpool-supporterne digger å høre

Rafael Benitez har fortsatt en høy stjerne på Anfield. Ikke minst for bragden i 2005, der AC Milan måtte gi tapt i Champions League-finalen i Istanbul. Nå uttaler Newcastle-treneren seg om Klopps sjanser i lørdagens finale. Og Liverpool-supporterne gliser. -Jeg tror dagens Liverpool-lag er bedre enn vi var. Vi oppnådde det vi gjorde gjennom mirakelet i Istanbul. Men dagens Liverpool er bedre. Vi hadde noen spillere med høy kvalitet og erfaring; Gerrard, Alonso og Hamann. Vi hadde også spillere som kjempet hardt, så vi hadde god balanse.

Europas største pariserhjul planlegges i Newcastle

Prosjektet skal skape 550 nye jobber, og bringe nytt liv til kaia i den britiske storbyen.
Les mer om:

Foretrekker å fortsette i Newcastle, men…

Man skulle tro West Ham president David Sullivan skal være forholdsvis panisk da redningsmann David Moyes ga beskjed om at ikke lenger ville lede laget videre.  Ja jeg vet, men det stemmer faktisk, mannen som har vært en fiasko siden han ble Manchester United manager i 2013 gjør det bra.

Månedens Premier League-manager får fast jobb

Darren Moore har jobbet under radaren i Premier League. Ikke helt sikker på hvem det er, sier du? Den tidligere West Bromwich-spilleren kom inn for å redde klubben fra nedrykk på slutten av sesongen. Han lyktes ikke, men har satt varige spor. West Bromwich må ta den tunge veien ned fra Premier League.

For Benitez dreier alt seg nå om England

Rafael Benitez har gitt sitt beste i Newcastle og har fått mye ut av lite. Chelsea fikk smake dette i helgens 3-0-tap mot nettopp Benitez´menn. Det verserte lenge rykter om at utenlandske klubber jobbet med å overbevise franskmannen til å forlate klubben. Selv hevder han det nå dreier seg kun om én ting. Newcastle. Benitez går inn i siste 12-måneders-periode av kontrakten og er nå i forhandlinger med klubben om forlengelse. Men 10.

Chelsea stjerne signerer på 3,3 millioner i uka kontrakt hvis Conte får sparken

Antonio Conte var en meget populær mann inntil Chelsea fansen fikk følelsen av at han hadde hodet sitt andre steder.