Nyheter om Newcastle


Champions League ødelegger for Premier League-klubber

Den danske landslagsspilleren Yussuf Poulsens ble hentet til RB Leipzig som 18-åring. Siden 2013 har han vært med på den fantastiske reisen som medlemmet i Red Bull-familien har hatt mot toppen av Bundesliga og Champions League-spill. Dansken har spilt sin viktige rolle i suksessen, noe som har gjort ham litt ekstra kravstor når det snakkes om klubbytte. Det er tyske Bild som forrige uke hevdet at Poulsen var misfornøyd med situasjonen og manglende spilletid.

Englands kjipeste klubbeier er nær et salg til noen som er veldig mye verre

Newcastle-eier Mike Ashley er mest kjent for to ting, å være en drittsekk og konstant forsøke å selge klubben han tydeligvis hater å eie. – De uheldige Newcastle fansen har lenge ønsket Ashley dit pepperen gror, men så langt har ingen «normale» eiere vært villig til å møte hans absurde prisforlangende. Selv Saudi-Arabias diktatorer synes prisen er alt for høy. – Etter en lang dragkamp mellom Ashley og den virkelige verdens svar på Cruella de Vil har Amanda Staveley meldt inn til Premier League at hun, sammen med en gruppe investorer ønsker å kjøpe klubben.

Lønnskutt for Tottenham-ansatte

Tottenham bekrefter at de har kuttet lønnen til 550 ansatte med 20 prosent for de to neste månedene. Så langt er ingen spillere berørte. Newcastle har allerede gjort det samme.
Les mer om:

Newcastle permitterer

Newcastle er den første klubben i Premier League sompermitterer tilsette på grunn av korona-viruset. Alle ikkje-aktive i klubben blir permittert, melder BBC. Championship-klubbane Birmingham og Millwall har også permittert fleire av sine tilsette. All fotball i England er sett på vent til tidlegast 30. april. Komande fredag skal partane i den engelske fotballen møtest for å diskutere ulike scenario for å avslutte sesongen.

Leeds har oppdaget en spiss Chelsea har lyst på

Prislappen for Metz-spiss Habib Diallo er «bare» 20 millioner euro, noe som er mulig for Leeds og selvsagt også Chelsea å bla opp. – De er ikke alene flere klubber vil være med på dansen. Den franske fotballavisen Le Foot melder at Leeds, sammen med Chelsea, Leicester City og Crystal Palace, er interessert i 24-åringen. Les: Vil forlenge med Fredrik Midtsjø og Jonas Svensson så fort som mulig Leeds var på jakt etter en ekstra signering i januar, og landet til slutt Jean-Kevin Augustin fra RB Leipzig.

Matthew Longstaff forlenger ikke med Newcastle

Interessen for Newcastles 20 år gamle midtbanespiller Matthew Longstaff er enorm. Klubben har jobbet knallhard med å få til en forlengelse og manager Steve Bruce har hentet inn eier Mike Ashley til et siste forsøk. Lillebror Longstaff er fri til å gå videre i sommer og det er ikke få klubber som har oppdaget muligheten for en rimelig forsterkning.

Manchester United og Manchester City står skulder ved skulder

For fotballsupportere er rivaliseringen mellom Manchester United og Manchester City skikkelig alvor. Når ballen legges bort og en felles fiende truer byen, da skjønner fler av oss at fotball faktisk ikke er det viktigste i verden. Det gjør godt å se at en fotballklubb viser solidaritet med byens innbyggere. Når det i tillegg forener bitre byrivaler, da varmer det ekstra godt i disse tider. Det er United og City som sammen gir rundt 1,3 millioner kroner til Trussel Trust i Manchester.

Newcastle komet Matty Longstaff vasser i tilbud

Av en eller annen grunn, (sikkert økonomi) har ikke Newcastle klart å knote seg til å forlenge avtalen med den 19 år gamle midtbanespilleren Matty Longstaff. Kontakten går ut i juni, så det begynner å haste, storklubber som Borussia Dortmund, Ajax, Club Brugge, Inter Milan og Atalanta har allerede tatt kontakt og kommet med forslag på både lønn og opplegg som overgår det som ligger på bordet fra Newcastle.

Ferdinand: «Blant de største talentene jeg har sett»

Husker du Les Ferdinand? Angrepsspilleren startet hos QPR på åttitallet (1980 for deg som ikke opplevde 1900-tallet), fortsatte hos Newcastle, ble hentet inn av Tottenham og i tospann med Jürgen Klinsmann reddet klubben fra nedrykk, gikk videre til West Ham, Leicester, for så å dale ned til Bolton og Reading. Nå er fetteren til Rio sportsdirektør der det hele begynte. Vi må innrømme at vi har et helt spesielt forhold til Queens Park Rangers. Bare navnet i seg selv får oss til å høre stemmen til Arne Skeie.

Michael Owen har to forslag til Aubameyang erstatter

30 år gamle Pierre-Emerick Aubameyang har fått en tydelig oppblomstring etter Mikel Arteta ble hentet inn til å lede klubben fra en assistentrolle i Manchester City. Michael Owen er nå ekspertkommentator etter en lang karriere som inkluderer klubber som Liverpool, Real Marid, Newcastle, Manchester United, og Stoke peker på at Arsenal allerede har to spillere i troppen som er istand til å fylle fotsporene etter Aubameyang. Både Barcelona og Inter Milan banker på døra, samtidig som lønnskravet til den gabonske spissen er smertelig høyt.

Hele 91 Premier League-spillere deler skjebne med Adam Lallana

Alt er satt på vent i fotballens verden, heldigvis. Wayne Rooney opplevde at fotballspillere ble brukt som forsøksdyr da andre idrettsarrangementer ble avlyst mens fotballen fortsatte på balløya. På fredag fikk Rooney avgjørelsen om full stopp. Det er en haug med spillere i Premier League som blir spesielt påvirket. Når det bare er noen få måneder før kontrakten din går ut 30. juni – uten at en løsning er på plass for neste sesong – da går du en urolig karantenetid i møte. Det gjelder faktisk en god del spillere som sitter i denne «saksa».

Faustino Asprilla: «Under Rodriguez sin verdighet å signere for Wolves»

Newcastle spissen og Colombias store sønn Faustino Asprilla, er krystallklar på Real Madrid-stjernen James Rodriguez vil selge seg langt under sin «verdighet» hvis han flytter til Molineux i sommer. James Rodriguez må skåne seg for nedturen å signere for Wolves og i stedet signere for en Premier League-gigant som Manchester United. Les: Solskjær gidder ikke lenger å holde kjeft om Mourinho Rodriguez er ikke fornøyd med å være tilbake på Bernabeu etter han kom tilbake fra sitt to-årige låneopphold i Bayern München. En artikkel om at spillerens agent, Jorge Mendes, prøver å reduser

Steve Bruce hadde en virkelig god nyhet på tirsdag

Federico Fernandez kom fra Swansea i 2018 og har gjennom 23 kamper for Newcastle vist at han har blitt en del av lagmaskineriet til Bruce. Det blir det fotballekteskap av. Den argentinske forsvarsspilleren har fått forlengelse til sommeren 2021, og har Newcastle-managerens fulle tillit. Les: I samtaler med David Silva -Det er virkelig en god nyhet at vi har bundet Federico. Han har hatt en god sesong og fortjener anerkjennelse. Han er profesjonell, trener hardt og arbeider utrolig hardt for laget.

Dette er kvartfinalene i FA Cupen

I går var det trekning til FA Cupen sin kvartfinale til tross for at det er noen kamper som ikke er unnagjort enda. I kveld spiller Manchester United borte mot Derby. Tottenham røk ut ut mot Norwich på straffespark. Les: Eric Dier stormet tribunen Slik spilles kvartfinalene: Sheffield United – Arsenal Newcastle – Manchester City Norwich – Derby/Manchester United Leicester – Chelsea Manchester City måtte slite for å slå Sheffield Wednesday i FA-cupen, men Sergio Agüero sendte tittelforsvareren til kvartfinale med kampens eneste mål. Les på Helsesjefen: Deppa?

Newcastle og West Ham forbyr spillerne å håndhilse

Engelsk fotball vil hverken avlyse kamper eller bannlyse publikum på grunn av virusfrykt, men et par klubber har forbudt sine spillere å håndhilse.
Les mer om:

Newcastle og West Ham forbyr spillerne å håndhilse

Engelsk fotball vil hverken avlyse kamper eller bannlyse publikum på grunn av virusfrykt, men et par klubber har forbudt sine spillere å håndhilse.
Les mer om:

Arsenal-show etter pause sikret seier over Newcastle

Arsenal slet en stund mot Newcastle, men med to tidlige og to sene mål i 2. omgang kunne London-laget til slutt juble for 4-0-seier i Premier League søndag.

Arsenal lekte med Newcastle

Arsenal har hatt en skuffende sesong, men søndag ble det 4-0-seier over Newcastle. Pierre-Emerick Aubameyang, Nicolas Pépé, Mesut Özil og Alexandre Lacazette scoret målene for Arsenal, som er nummer 10 i Premier League med 34 poeng.

Arsenal-show sikret storseier

Slo Newcastle 4-0.
Les mer om:

Storkjøpet leverte da Arsenal tok sin første seier på fem kamper

Nicolas Pépé var i storform da Arsenal slo Newcastle 4-0 på Emirates.
Les mer om:

Premier League direkte: Arsenal trenger en seier

Følg Arsenal - Newcastle her.

Premier League direkte: Arsenal trenger en seier

Følg Arsenal - Newcastle her.

Premier League direkte: Arsenal vant klart

Følg Arsenal - Newcastle her.

Premier League direkte: Arsenal vant klart

Følg Arsenal - Newcastle her.

Real Madrid blander seg inn i kampen om Manchester United mål

Real Madrid har identifisert Evertons Moise Kean som en de har tro på for fremtiden. Spissen kom til Goodison Park på en høyt profilert overgang fra Juventus i fjor sommer, men det var først etter Carlo Ancelotti overtok det ble fart på tingene. Kean fikk sitt første Everton-mål i januar. «Det var bra for ham, for hans selvtillit, for en spiss å score mål var det viktig,» sa Ancelotti i kjølvannet av Keans første Toffees-mål mot Newcastle. ”Han spilte veldig bra, jobbet hardt, presset fremover, det jeg spurte han om, gjorde han.