Nyheter om New Zealand


Martine Steller Mortensen vant kongepokalen i seiling

Martine Steller Mortensen fra Arendal vant i helgen kongepokalen og tittelen «Mesternes Mester» i seiling. Seilsporten kårer mange mestre i ulike båtklasser i løpet av seilsesongen, og i Åsgårdstrand var 29 lag bestående av norgesmestre, verdensmestre, OL-kandidater og landslagsseilere for å kåre de aller beste av dem; «Mesternes Mestre».

Nicholas Fadler Martinsen vant kongepokalen i seiling

Nicholas Fadler Martinsen fra Son vant i helgen kongepokalen og tittelen «Mesternes Mester» i seiling. Seilsporten kårer mange mestre i ulike båtklasser i løpet av se\ilsesongen, og i Åsgårdstrand var 29 lag bestående av norgesmestre, verdensmestre, OL-kandidater og landslagsseilere for å kåre de aller beste av dem; «Mesternes Mestre».

5 ting vi vet om nye The Hunger Games

Sulten på mer? Dystopiske bøker med unge voksne som målgruppe har fått herje i noen tiår.

Tyfon-trøbbel for rugby-VM

Tyfonen Hagibis skaper bølgjer for VM i rugby, som går i Japan i desse dagar. Kampane England - Frankrike og New Zealand - Italia, som skulle vore spela laurdag, er avlyste. Kampane søndag er også i faresonen. Avlyste kampar blir sett til 0-0 og to poeng til kvart lag. Det betyr at både England og Frankrike går til kvartfinale utan å spele. Hagibis er den sterkaste tyfonen som treffer Japan i år. Vinden kan kome opp i 200 kilometer i timen og føre med seg opptil 500 milimeter regn. Også formel 1-løpet Japan Grand Prix kan vere i fare. Det skal gå søndag, med kvalifisering laurdag.

Lå død i en måned. Familien raser

Etter å ha vært død i en måned, ble studenten Mason Pendrous (19) funnet i sin studentbolig på New Zealand. Nå raser familien mot universitetet og firmaet som driftet studenthjemmet.
Les mer om:

Slutter å servere fisk fra New Zealand etter TV2-avsløring

Flere restauranter har servert fisk fra New Zealand og kalt den for breiflabb. Tollboden restaurant i Kragerø er en av dem, og nå vil de slutte å servere fisken.
Les mer om:

Terrorsiktet i New Zealand trakk forsøk på å flytte rettssaken

Australske Brenton Tarrant, siktet for å ha drept 51 personer under moskeangrepet i Christchurch i mars, vil ikke flytte rettssaken likevel.
Les mer om:

Vil aldri spille inn ny musikk med Queen

Velvet: Side A beskrives som en bro mellom Queen og elektropopen som Lambert bød på med sine tidligere soloalbum. Det har gått fire år siden forrige plate, fordi sangeren ble «desillusjonert» og trist av musikkbransjen. – Jeg lot min egen lykke avhenge av min kommersielle suksess.

Metallica-vokalist innlagt på rehabilitering – utsetter en rekke konserter

– Som de fleste av dere vet har vår bror James slitt med avhengighet av og på i mange år. Han har nå dessverre blitt nødt til å gå inn i et behandlingsprogram igjen, skriver bandet på Twitter. I oktober skulle Metallica etter planen turnere i Australia og New Zealand.

Metallica-vokalist tilbake på rehab – utsetter turné

Metallica-frontmann James Hetfield må igjen gjennom rehabilitering. Bandet utsetter derfor en planlagt turné i New Zealand og Australia.
Les mer om:

Metallica-vokalist tilbake på rehab – utsetter turné

Metallica-frontmann James Hetfield må igjen gjennom rehabilitering. Bandet utsetter derfor en planlagt turné i New Zealand og Australia.
Les mer om:

Global klimaprotest innledet på New Zealand

Titusener av demonstranter samlet seg i byer på New Zelanad der de krever klimahandling. I hele verden er det varslet protester fredag.
Les mer om:

Fant student død på hybelen sin etter to måneder

En mannlig student ved University of Canterbury i New Zealand ble funnet død på hybelen sin mandag – et sted han trolig har ligget livløs i to måneder.
Les mer om:

Undersøker kontakt med terrorist

Politiet undersøker om Philip Manshaus har hatt kontakt med terroristen Brenton Tarrant, som angrep en moské på New Zealand tidligere i år.
Les mer om:

ESPN: Real-styret har begynt å murre over Zidane

Han er en legende som spiller og manager. Det er bare det at fotball er og blir ferskvare.

Erling Braut Haaland kjemper mot Angel Di Maria!

Vi bare måtte utnytte anledningen når en norsk spiller løftes frem og opp i det beste selskap.  UEFA har nå offentliggjort de fire nominerte til rundens spiller i Champions League. Braut Håland sørget selv med hattrick i debuten for at UEFA ikke kunne utelate ham. De tre andre som har gjort seg fortjent til en nominasjon: Angel Di Maria med to scoringer i PSG’s 3-0-seier over Real Madrid Dinamo Zagreb-spiller Mislav Orsic for sine tre mål i 4-0-seiren over Atalanta Barcelona-keeper Marc-Andre ter Stegen for strafferedningen (om enn kontroversiell) mot Dortmund. Les på Popidol: Lord of the Ri

Norsk 19-åring takket nei til Manchester City

For oss dødlige kan en fotballspiller ikke si nei til en klubb som Manchester City. Håkon Evjen hadde null problemer med å se fordelen av å styre unna Premier League-klubben. Denne uken skrev Bodø/Glimt-spilleren kontrakt med AZ Alkmaar og har 4,5 år på seg å vise sin verdi utenfor Eliteserien. Les: Bekreftet: Manchester United ble stanset ved porten av Dortmund Men det kunne like gjerne ha vært destinasjon Manchester. Vi lar agenten fortelle. – Det har vært stor interesse for Håkon fra ulike nivåer, og vi har hele tiden vært på let etter den riktige klubben og det riktige tidspunktet.

PSG-manageren støtter permanent pipekonsert mot Neymar

PSG-manageren har tidligere vært mer eller mindre nøytral når det har kommet spørsmål om Neymar. Når Barcelona nå er sendt på gangen, er det igjen klart for at Tuchel kan stå rak og prate som en leder. Neymar hadde en innholdsrik dag med comeback for PSG mot Strasbourg: Pipekonsert fra egne supportere, superscoring og matchvinnertittel. Les: Bekreftet: United har nok en viktig brikke på plass Da Tuchel ble spurt om supporternes reaksjon mot brasilianeren, kom noen måneder med undertrykt galle fra tyskeren. -Han ville ikke være her.

Bekreftet: Manchester United har nok en viktig brikke på plass

Han var på nippet til å bli betegnet som en flopp det første året han spilte for United. Med tiden til hjelp har svensken utviklet seg til å bli en av de betrodde.

SKIFABRIKKENES TESTING OG PRODUKTUTVIKLING – DEL 2: DETTE HAR MADSHUS GJORT PÅ NEW ZEALAND

– Akkurat denne gangen har vi jobbet med å isolere ulike parametere som til sammen utgjør skiens egenskaper, sier skiutvikleren til Langrenn.com før han går i dybden.
Les mer om:

Amazon-serien om Midgard kostar over 7 mrd., og skal filmast på New Zealand

Produksjonen startar snart, og ei rekkje kjende namn er blitt knytt til prosjektet.
Les mer om:

Terrorrettssak på New Zealand flyttes på grunn av ramadan

Høyesterett på New Zealand har endret datoene for rettssaken mot mannen som er siktet for moské-massakren i Christchurch, siden de sammenfaller med ramadan.

Rekordstort narkobeslag på New Zealand

New Zealands tollvesen sier at de har beslaglagt nær 500 kilo metamfetamin gjemt i elektriske motorer. Beslaget er det største av sitt slag i landet.
Les mer om:

Buss i dødsulykke på New Zealand

Fem mennesker omkom etter at en buss med kinesiske turister veltet på New Zealand onsdag.
Les mer om:

Flere turister omkom i bussulykke på New Zealand

Seks personer fryktes døde, seks er sendt til sykehus og 15 personer mottok behandling på stedet etter at en turistbuss veltet nær Rotorua onsdag.
Les mer om: