Nyheter om New York


Cardi B og Lili Reinhart joiner Jennifer Lopez’ strippefilm – basert på sann historie

Som om Hustlers ikke allerede hørtes lit nok ut… Jennifer Lopez spiller en stripper på Manhattans hotteste strippeklubb på 90-tallet, hvor damene svindler, brunstige, sleskete Wall Street-menn. Ekstra artig nok er filmen basert på en sann historie. Det er allerede annonsert at Bronx-veteranen, som fyller 50 i sommer, spiller mot Constance Wu (Crazy Rich Asians, Fresh Off the Boat), og nå begynner resten av rollebesetningen å falle på plass.   View this post on Instagram   A post shared by Constance Wu (@constancewu) on Jan 24, 2019 at 9:39pm PST Ifølge Dead

Ingen rentehevinger i vente i USA i år

Den amerikanske sentralbanken regner ikke med å heve renta i år. Meldingen førte til umiddelbar oppgang på børsene i New York.
Les mer om:

Disse artistene stiller på Woodstock – 50 år etter at den legendariske festivalen ble arrangert for første gang

Rapperen vil lede showet sammen med rockebandene Dead & Company og The Killers, opplyser Michael Lang, en av grunnleggerne av 1969-utgaven. LES OGSÅ: Ikke Slottsfjell i år. Sommerens konsert vil riktignok ikke hete Woodstock som i 1969, men Bethel Woods Music and Culture Festival. Dato er 16. til 18. august 2019. Den vil avholdes i Watkins Glen i New York, 185 kilometer unna det opprinnelige stedet for den legendariske 1969-festivalen. Politisk bakteppe Mange av datidens største rockestjerner bidro til at 1969-festivalen i dag regnes som banebrytende i musikk- og kulturhistorien.
Les mer om:

Stall- og fjøspreg på ølet... Virkelig?

Kveikøl er ikke bare for «spesielt interesserte», dette er en viktig del av Norsk kulturarv, en gjemt skatt som nå blir løftet fram av blant andre Vinmonopolet og New York Times.
Les mer om:

Carina Dahl om musikken, Insta-tabben, Sophie Elise og Farmen bak kulissene

Carina Dahl  har vært kjendis så lenge vi kan huske, men nå er hun jaggu i ilden som aldri før. Trønderen er nemlig brennaktuell via flere flater. Nylig var hun å se i både Melodi Grand Prix og Farmen/Torpet Kjendis på tv. I tillegg har hun blitt signert av Sony Music og sluppet nok en låt, denne gangen på norsk! Vi møtte gladjenta i Oslo for å ta en prat om alt dette – samt livet, Sophie Elise, Instagram-retusjering, den ekte Aune Sand og mye mer. Les praten vår mens du hører den Farmen-inspirerte singelen «Du og æ»: Velkommen hjem fra Torpet og Farmen Kjendis, og gratulerer med 3. plass!

Eirik Thorsen er Årets herrefrisør

I tillegg vann Adam og Eva-gruppa prisen som årets konsern. Thorsen er kreativ leiar der, i tillegg til at han eig og driv sin eigen Adam og Eva-salong på Grensen i Oslo. Konkurrerer i verdstoppen Første-plassen i All-star challenge i Norge gir han nye vinnarsjansar. – Det blir veldig spennande. 1. april får eg beskjed om eg går vidare til den internasjonale finalen i New York i midten av mai.

Muhamed Keita ser endelig ut til å kunne spille fotball igjen

Det siste året har vært rimelig slapt for den 28 år gamle tidligere Strømsgodset, Vålerenga og Stabæk spilleren Muhamed Keita. – For litt over et år siden ble han terminert fra sin klubb New York Red Bulls. Tjener 300 000 i måneden uten å spille Les: Blir værende i Stjernen etter låneavtale Reglene i MLS er at de kan terminere når som helst, men vil fortsette å ha lønns ansvar inntil enten kontrakten er ferdig eller spilleren har fått en ny klubb. Strømsgodset og Muhamed Keita forsøkte å få til en avtale i september i fjor, men fikk det ikke til før fristen for amatøroverganger gikk ut.

Norsk rockebilde blir å se på New York-museets storsatsing

Det er tatt på Sentrum Scene i Oslo av GAFFAs egen sjefredaktør og konsertfotograf Tord Litleskare, og viser Tom Morello i full aksjon på sin berømte «Arm The Homeless»-gitar. Fotografiet er å se på promovideoen som Metropolitan Museum of Art i New York har laget om utstillingen «Play It Loud». Den åpner 8.

Beastie Boys samarbeider med Spike Jonze

De to gjenlevende Beastie Boys-medlemmene Adam «Ad-Rock» Horovitz og Michael «Mike D» Diamond har annonsert at de vender tilbake til scenen igjen i april – tre kvelder regissert av Spike Jonze. Den offisielle tittelen på arrangementet er «Beastie Boys As Told By Mike Diamond and Adam Horowitz», men gruppens presseansvarlig vil ikke gi noen flere detaljer om hva showene vil inneholde. Sannsynligvis vil det ha en viss tilknytning til duoens memoarbok om Beastie Boys, «Beastie Boys Book», som ble gitt ut i slutten av oktober i fjor.
Les mer om:

Mann pågrepet etter mafiadrap i New York

Politiet har pågrepet en mann etter at den beryktede mafiabossen Francesco «Franky boy» Cali ble skutt og drept.
Les mer om:

Mann pågrepet etter mafiadrap i New York

Politiet har pågrepet en mann etter at den beryktede mafiabossen Francesco «Franky boy» Cali ble skutt og drept.
Les mer om:

Pølsefestbrems: Influencer får eget late night tv-show

På tide med litt forandring? Verdens mest kjente late night show tv-verter har for det meste alltid vært menn. Fra Jay Leno, David Letterman og Conan O’Brien til dagens stjerner som Jimmy Kimmel, Jimmy Fallon, Stephen Colbert, Carson Daly, Trevor Noah, Seth Meyers, John Oliver og James Corden. Alle karene er på tv stort sett hver kveld. Men nå blir det bittelitt mindre pølsefest, ettersom NBC tenker utenfor (tv-)boksen og slipper til en kvinne. Lily Singh med sine to nye NBC-kolleger Jimmy Fallon og Seth Meyers (NBC) De daglige kveldssendingene til Jimmy Fallon og Seth Meyers har siden 2002 bl

Beryktet mafiaboss skutt og drept i New York

Francesco «Frank» Cali, den beryktede lederen for mafiafamilien Gambino i New York, er skutt og drept utenfor sitt eget hjem i den amerikanske storbyen.
Les mer om:

Astrid S om svaret fra Ariana Grande: – Jeg ble livredd!

Astrid S’ USA-tur i februar førte til mye godt. Trønder-superstjernen holdt sine første «egne» konserter på lenge i Los Angeles og New York (begge var utsolgt!!), i tillegg debuterte hun på amerikansk fjernsyn via The Late Show med Seth Meyers.

Siv skal fly Boeing Max 8 til New York: – Jeg har flyskrekk, og denne saken gjør det ti ganger verre

Psykolog og tidligere flyvertinne Solveig Grenness tror ikke folk flest blir redde for å fly etter ulykkene med Boeing Max 8-flyene.
Les mer om:

Manafort får lengre fengselsstraff

Donald Trumps tidligere valgkampsjef Paul Manafort har fått en ny fengselsstraff. I tillegg er han tiltalt for svindel i delstaten New York.
Les mer om:

Zlatan takket nei til superkontrakt

Det finnes bare én Zlatan. Hos United ble han kalt løven som alltid reiser seg. Da er det kanskje ikke så overraskende at en profesjonell fotballklubb forventer at svensken holder seg i form til han er 47 år gammel. LA Galaxy har hatt mye glede av super-Zlatan siden han beæret klubben med å komme i 2018.

Myndighetene avlyste konsert med «satanistisk band»

Det svenske black metal-bandet Watain skulle spilt på EBX Live Space i Singapore i forrige uke. Til fansens store skuffelse avlyste derimot myndighetene i landet konserten i siste liten. Myndigheten Media Development Authority (IMDA) i Singapore hadde gitt konserten grønt lys med krav om at bandet ikke spilte låter som kunne oppfattes krenkende mot noen religion.

«Pretty Little Liars»-stjerne klar for stor rolle

Men nå har hun landet hovedrollen i en kommende «Riverdale»- spin-off, skriver TT. TV-serien «Katy Keene» baserer seg på det amerikanske tegneserieforlaget Archie Comics sin rollefigur med samme navn. Her handler det om fire personer som jakter på drømmene sine i New York, og Keene er en ung jente som drømmer om å bli motedesigner. LES OGSÅ: Nok en 90-talls-serie gjenoppstår. Lucy Hale ser ut til å være svært fornøyd med å ha landet rollen og takker filmskaperne og forlaget på Instagram. View this post on Instagram Well I’m slightly freaking out !
Les mer om:

Video av Robyn-fans i New York går viralt

8. mars spilte Robyn på Madison Square Garden på Manhattan i New York.
Les mer om:

30 skadd etter turbulens på fly til New York

30 personer ble skadd da et fly på vei fra Istanbul til New York fikk kraftig turbulens rett før landing.
Les mer om:

30 skadd etter turbulens på fly til New York

30 personer ble skadd da et fly på vei fra Istanbul til New York fikk kraftig turbulens rett før landing.
Les mer om:

30 skadd etter turbulens på fly til New York

30 personer ble skadd da et fly på vei fra Istanbul til New York fikk kraftig turbulens rett før landing.
Les mer om:

30 skadd etter turbulens på fly til New York

30 personer ble skadd da et fly på vei fra Istanbul til New York fikk kraftig turbulens rett før landing.
Les mer om: