Nyheter om New York


For 65 år siden dro tre venner på bar i New York. Nå vil Harald (82) ta kontakt

Da barnebarnet kom på besøk, dukket et 65 år gammelt bilde opp fra glemselen.
Les mer om:

Etterforsker egne ansatte

USAs justisdepartement etterforsker om noen av deres nåværende eller tidligere ansatte forsøkte å endre utfallet av presidentvalget. Det skjer etter en avsløring i New York Times.
Les mer om:

– I New York er stemningen veldig bra, dette er jo absolutt ikke en Trump-stat(pluss)

– Med en president som er så ustabil og selvopptatt, blandet med en global pandemi, opptøyer og så valget, har det til tider vært nervepirrende, sier Inga-Sofie Øveraas Krohn fra Vestnes.

Mix Diskerud fortsetter reisen – har signert med ny klubb

MLS beskriver den tidligere New York City-spilleren som «free spirit». Nå har hvertfall fotballnomaden satt signaturen sin på billetten til nok en ny liga. Da det begynte hos Stabæk i 2008 ante vel ingen at Diskerud skulle ende opp med denne CV´en: Utlån Gent, Rosenborg, New York City, utlån IFK Göteborg, Manchester City, nytt utlån IFK Göteborg, utlån Ulsan Huyndai, utlån Helsingborg. Puh.

Salo stoppet med 3 i promille

Tidligere ishockeykeeper på det svenske landslaget, Tommy Salo (49), er dømt til to måneder i fengsel for grov fyllekjøring, melder SVT. I august 2020 kjørte han ut med sin egen personbil. Da politiet kom til stedet ble det tatt en blodprøve som viste at han hadde 3,06 i promille, noe som er langt over grensen på 1,0 i Sverige. Salo spilte for NHL-klubbene New York Islanders, Edmonton Oilers og Colorado Avalanche, og tok OL-gull med Sverige i 1994 i Lillehammer.

Nasjonalgarde-helikopter styrtet i New York – flere døde

Tre medlemmer av nasjonalgarden mistet livet da helikopteret de satt i styrtet i delstaten New York.
Les mer om:

Joe tok farvel med Trump: – Mye ugjort, men sånn er livet

WASHINGTON D.C./OSLO (TV 2): Republikaneren fra New York har en drøm om å stille som presidentkandidat.

Hendrix-familien krangler. 50 år etter Jimis død

Gitarikonet Jimi Hendrix døde i 1970. Men familiekrangelen om navnet hans fortsetter. Hendrix’ bror Leon Hendrix og hans datter Tina må nå skifte navn på musikkskolen de driver i New York, kalt Hendrix Music Academy. De må også fjerne alle effekter, som en T-skjorte med et Jimi Hendrix-bilde på. Det har en dommer i New York bestemt, og årsaken er at de brøt dommen i en opphavsrettssak som gitarheltens adoptivsøster vant i 2017.

Starbucks stenger noen kafeer i New York foran protester

Starbucks stengte søndag noen av sine kafeer i New York av frykt for varslede protester mot innsettelsen av Joe Biden som president.

Equinor får ny gigantkontrakt på havvind i New York

Supporterklubben roper varsku: – AaFK er en inneslutta klubb
Les mer om:

Equinor tildelt kjempekontrakt for havvind i delstaten New York

Equinor er valgt til å forsyne delstaten New York med havvindkraft i en av de største tildelingene for fornybar energi i USA noensinne, opplyser selskapet.
Les mer om:

Equinor med kjempekontrakt

Equinor er valgt til å forsyne delstaten New York med havvindkraft i en av de største tildelingene for fornybar energi i USA noensinne, opplyser selskapet.
Les mer om:

Equinor skal forsyne New York med kraft

Equinor er valgt til å forsyne delstaten New York med havvindkraft i en av de største tildelingen for fornybar energi i USA noensinne.
Les mer om:

Equinor får ny gigantkontrakt på havvind i New York

Equinor vant onsdag New Yorks andre auksjon om havvindutbygginger. Dermed kan selskapet bygge ut prosjektene Empire Wind…
Les mer om:

Equinor får ny gigantkontrakt på havvind i New York

José Mourinhos menn jakter topplagene

New York bryter sine forretningsforbindelser til Trump

New York vil ikke lenger ha noe med Donald Trump å gjøre. Byen bryter sine forretningsforbindelser med Trump-organisasjonen etter kongressopprøret.

Amerikanerne drømmer om Svalbard

New York Times spurte leserne sine om én plass som de drømmer om etter et mørkt år. Et av svarene var: Svalbard.
Les mer om:

New York Times: Trump til Pence: - Du kan gå inn i historien som en «pussy»

I forkant av den dødelige kongress-stormingen forrige onsdag, skal Trump ha forsøkt å presse visepresident Mike Pence til å være med på å stå imot valget.
Les mer om:

OL-vinner fanget på video blant Kongress-stormerne

Svømmeren Klete Keller (38) er fanget på video blant dem som stormet Kongressen i USA i forrige uke, skriver The New York Times.
Les mer om:

- Gå inn i historien som en «pussy»

Bare timer før angrepet på Kongressen skal Donald Trump ha presset Mike Pence i en telefonsamtale, ifølge New York Times.

New York Times: McConnell skal være fornøyd med riksrettsprosessen mot Trump

Republikanernes leder i Senatet, Mitch McConnell, har ifølge New York Times sagt han mener Donald Trump har begått forbrytelser som kvalifiserer til riksrett.

New York Times: McConnell fornøyd med at det går mot riksrett

Flertallslederen i Senatet, republikaneren Mitch McConnell, skal ifølge kilder til storavisen New York Times ha sagt til sine støttespillere at han mener Trump har begått handlinger som forsvarer å stille ham for riksrett.
Les mer om:

New York Times: Storbank bryter samarbeid med Trump

Etter stormingen av Kongressen vil Deutsche Bank ikke lenger gjøre forretninger med president Donald Trump og selskapene hans, skriver New York Times.

City Football Group nærmer seg «verdensherredømme»

City Football Group gir seg ikke. Eierne av Manchester City strekker sine blekksprutarmer utover kontinentene for å være hands on i de ulike spillerutviklingsmarkedene. Det er ikke noen tvil om ambisjonene: Kontrollere alle ledd mot trofeer og megaomsetning. Investorene hadde allerede nådd ti klubber i porteføljen, nå kommer den 11, denne gangen som partnerklubb. Les: Bayern München skylder Jürgen Klopp ekstremt mye -Vi er veldig fornøyd med å vokse globalt med dette samarbeidet med Club Bolivar.