Nyheter om New York


Politibetjent arrestert for å ha ansatt leiemorder – lurt av FBI

En kvinnelig politibetjent i New York er mistenkt for å ha forsøkt å ansette en leiemorder til å ta livet av sin tidligere ektemann og en tenåringsjente.
Les mer om:

Populær serie legges ned

Dramaserien kretser rundt et hiphop-plateselskap i New York der det foregår en intens familiekamp om hvem som skal få lede Empire Records. Serien har i senere tid blitt omskrevet da en av de sentrale skuespillerne, Jussie Smollett, står anklaget for å ha iscenesatt et hatangrep og levert en falsk politianmeldelse. LES OGSÅ: Filmfestivalen Oslo Pix med programslipp. I mars opplyste påtalemyndigheten at siktelsen mot Smollett ble frafalt fordi den heller vil prioritere å bekjempe våpenrelatert vold.
Les mer om:

Reklametavle på Times Square i New York i full fyr

En digital reklametavle over Times Square i New York sto lørdag i full fyr. Ifølge brannvesenet skal ingen ha blitt skadd, og bygget bak fikk ikke skader.
Les mer om:

Zlatan utestengt etter nakkegrep

LA Galaxys Zlatan Ibrahimovic har fått to kampers karantene for voldelig oppførsel i MLS-kampen mot New York City 11. mai. Da grep han City-keeper Sean Johnson i nakken etter å ha fått seg en tilsynelatende ufrivillig dytt fra keeperen. (NTB)

Zlatan utestengt etter nakkegrep på keeper

LA Galaxys Zlatan Ibrahimovic har fått to kampers karantene for voldelig oppførsel i MLS-kampen mot New York City 11. mai.

Zlatan utestengt etter nakkegrep på keeper

LA Galaxys Zlatan Ibrahimovic har fått to kampers karantene for voldelig oppførsel i MLS-kampen mot New York City 11. mai.

Zlatan gjorde nakkegrep på keeper. Nå er han utestengt i to kamper.

LA Galaxys superstjerne Zlatan Ibrahimovic har fått to kampers karantene for voldelig oppførsel i MLS-kampen mot New York City 11. mai.

Zlatan gjorde nakkegrep på keeper. Nå er han utestengt i to kamper.

LA Galaxys superstjerne Zlatan Ibrahimovic har fått to kampers karantene for voldelig oppførsel i MLS-kampen mot New York City 11. mai.

Frustrert Zlatan får karantene

Zlatan Ibrahimovic, har blitt dømt til to kampers karantene for å ha tatt tak i halsen til New York City-keeper. Da New York City for en uke siden slo LA Galaxy med 2-0, var Zlatan Ibrahimovic og Sean Johnson i ansiktet på hverandre på slutten av kampen.

Tina og Sonja jakter gull i New York

Heymat mattekolleksjon kjemper om heder og ære i USA.
Les mer om:

Monet-maleri solgt for 968 millioner kroner

Et av kunstneren Claude Monets malerier fra serien «Høystakker» (Meules) er tirsdag solgt for 110,7 millioner dollar på en auksjon i New York. Det er ny rekord.
Les mer om:

New England ansetter tidligere landslagssjef

Det er en mann med lang erfaring fra amerikansk fotball som MLS klubben New England Revolution nå ansetter.

Manchester City slår tilbake

Manchester City avviser at klubben har forbrutt seg mot fotballens økonomiske regelverk og tar avstand fra det den kaller uriktige lekkasjer. New York Times meldte at etterforskningen mot klubben kan ende med utestengelse fra spill i Europa i ett år.

UEFA fortsetter jobben for å rydde opp

Spøkelset til UEFAS Financial Fair Play hjemsøker den ene toppklubben etter den andre. Denne gangen er det Manchester City som kan få en skikkelig smekk på fingrene. Noen timer etter at gullfesten er over i Manchester, hevder New York Times at UEFA jobber med å utestenge City fra Champions League for én sesong på bakgrunn av overtredelser av reglene om Financial Fair Play. Nå mangler bare Champions League-trofeet for Pep.

New York Times: Manchester City risikerer ett års utestengelse

En gruppe som har gransket Manchester City foreslår at klubben utestenges fra spill i Europa i ett år, skriver New York Times.

Trump får millionbøter hvis han ikke kutter klimautslipp i egne bygg

Ny lov i New York kan tvinge Donald Trump til å bli mer klimavennlig.

Avis: Risikerer Europa-utestengelse

En gruppe som har gransket Manchester City foreslår at klubben utestenges fra spill i Europa i ett år, skriver New York Times. I begynnelsen av mars besluttet UEFA å granske den engelske klubben. Årsaken er at de er mistenkt for å ha brutt organisasjonens finansielle regler, kalt FFP. Det handler om hvordan klubber finansierer sin virksomhet. New York Times skriver mandag at granskningsgruppen nå har kommet til konklusjonen at klubben bør utestenges fra spill i Europa i ett år. Dersom opplysningene stemmer skal en komité avgjøre om ett år er riktig straff for klubben.

New York Times: – City kan bli utestengt fra Champions League

New York Times skriver at UEFA kan gi årets Premier League-vinnere en streng straff.

New York Times: – City kan bli utestengt fra Champions League

New York Times skriver at UEFA kan gi årets Premier League-vinnere en streng straff.

New York Times: – UEFA vil utestenge Manchester City

Avisen The New York Times skriver at UEFA vil utestenge Manchester City fra Champions League.

Håvard (44) fra Haugesund arrangerer 17. mai for 2000 i New York

Det blir fest i gatene i storbyen på nasjonaldagen.
Les mer om:

Zlatan i bråk da LA Galaxy tapte

LA Galaxy-stjernen Zlatan Ibrahimovics var lørdag nok en gang i krangel med en motspiller. Det endte med gult kort og 0-2-tap mot New York City.
Les mer om:

Mark Zuckerbergs tidligere partner: – Facebook bør brytes opp

Mange er kritiske til måten Mark Zuckerberg driver Facebook. Men denne kritikken svir trolig litt ekstra. Det er 15 år siden Chris Hughes og blant andre hans Harvard-romkamerat Mark Zuckerberg startet Facebook. Mark var den fjerde personen til å registere seg hos Face, mens Chris var den femte. Nå er sistnevnte ekstremt kritisk til nettstedet og måten hans tidligere partner jobber. – Mark en god, snill person.

Se Kygo og Rita hos Jimmy Fallon

Hvem er søtest? Umulig å si. Men sammen er de dynamitt. Det smalt kanskje ikke da de gjestet The Tonight Show med Jimmy Fallon, men det lyder lekkert. (Dette er sjukt nok Kygos fjerde gang hos Fallon.) I forkant delte Rita to bilder fra Coachella, hvor de spilte sammen i fjor. Carry On is out NOW! @KygoMusic can you believe last year we were sharing the main stage at coachella and now we have the only song on the whole @DetPikachuMovie score?? So happy to share another Moment with you!
Les mer om:

Avis: Trump tapte 10 milliarder kroner på 80- og 90-tallet

President Donald Trump led så store økonomiske tap mellom 1985 og 1994 at han i åtte av de årene ikke betalte skatt, ifølge New York Times.