Nyheter om New York


Avslører groteske detaljer

Et lydopptak publisert av tyrkiske medier avslører hvordan journalisten Jamal Khashoggi ble drept og partert inne på Saudi-Arabias konsulat, skriver The New York Times.
Les mer om:

Tyrkia etterforsker hjemme hos saudisk konsul

Tyrkisk politi har sluppet inn i hjemmet til den saudiske konsulen i Istanbul for å etterforske Khashoggi-saken. Fire av dem som Tyrkia mistenker, har bånd til Saudi-Arabias kronprins Mohammed bin Salman, ifølge New York Times.
Les mer om:

Zucca herjet i Rangers-seier

Mats Zuccarello bidro med to målgivende pasninger og straffescoring da New York Rangers slo Colorado Avalanche 3-2 i NHL tirsdag.
Les mer om:

Regissøren bak «Call Me By Your Name» lar seg inspirere av klassisk album

Dette går fram i et intervju med New York Times, hvor regissør Luca Guadagnino løfter på sløret om nye filmplaner. Guadagnino er kjent for filmsuksessen «Call Me By Your Name», og nå vil han filmatisere Dylans album i samarbeid med manusforfatter Richard LaGravenese. LES OGSÅ: Filmatiserer Amy Winehouses liv. Filmens handling skal legges til noen år på slutten av 70-tallet og de to dykker dypt ned i Dylans låttekster og finner handlingstråder der, heter det. Blood On The Tracks, utgitt i 1975, har kallenavnet «Dylans skilsmissealbum», og det anses å være et av hans beste. LES OGSÅ: Rockehelt
Les mer om:

Zucca storspilte for Rangers

Mats Zuccarello bidro med to målgivende pasninger og straffescoring da New York Rangers slo Colorado Avalanche 3-2 i NHL tirsdag.
Les mer om:

Zucca med mål og to assist da Rangers vant knepent

Mats Zuccarello bidro med to assist da New York Rangers tok imot Colorado Avalanche tirsdag, og sendte laget til slutt til 3-2-seier på straffekonkurranse.
Les mer om:

Zucca i nøkkelrolle da Rangers vant knepent

Mats Zuccarello bidro med to målgivende pasninger og straffescoring da New York Rangers slo Colorado Avalanche 3-2 i NHL tirsdag.
Les mer om:

Zucca med straffemål og to målgivende

(New York Rangers – Colorado Avalanche 3–2) Men det var en svenske som ble helten da Rangers slo Avalanche.
Les mer om:

Flere tilknyttet kronprinsen

Fire av de Tyrkia mistenker står bak journalisten Jamal Khashoggis forsvinning, har bånd til Saudi-Arabias kronprins Mohammed bin Salman, ifølge New York Times.
Les mer om:

Albumaktuell

Sangerinnen har valgt å holde detaljene omkring sitt nye album tett til kroppen. Derfor er den presise utgivelsesdatoen for oppfølgeren til hennes kritikerroste 2016-album A Seat At The Table ikke offentliggjort. Overfor New York Times Style Magazine uttaler hun på hemmelighetsfullt vis: «Albumet vil lande verden i et fullt ut mystisk og uventet øyeblikk. Som en meteor, som danner et krater i kulturen».
Les mer om:

New York markerer den første helgen uten skyteepisoder på 25 år

Millionbyen har ikke hatt en helg uten skyteepisoder siden 1993, ifølge politiet. Det mener de innbyggerne skal være stolte over.
Les mer om:

Sjekk Frode Uelands bilder som gikk til topps i New York

- Det er uvirkelig, sier 42-åringen om at ett av sine bilder nå skal opp på veggen på en stor film - og fotofestival i verdensmetropolen
Les mer om:

Brækhus nærmer seg ny kamp – starter opptreningen i USA

Cecilia Brækhus (37) reiser denne uken til Los Angeles, og blir trolig å se i ringen i New York i desember.
Les mer om:

Slik blir TV-serie-høsten

Et sikkert høsttegn er at seriekanalene lader kanonene. Mens det vanker umiddelbare grøss, må du vente til november for neste servering «Mars». – Første sesong handlet om å komme seg dit. Nummer to handler om å være der, forteller showrunner Dee Johnson om hjertebarnet, som kombinerer fiksjonssekvenser med dokumentarinnslag. LES OGSÅ: Lager TV-serie om Kim Wall-saken. Blant annet blir det en avstikker til Goliat-feltet i Barentshavet, hvor plattformtilværelsen angivelig gir en forsmak på kolonilivet på den røde planeten.

Mistet VM-gullet med få centimeter

Terje Jensen sto og hoppet oppløpet ned under trav-VM i New York.
Les mer om:

Vin solgt for rekordhøye 4,5 mill. på auksjon

En flaske Romanée-Conti-vin fra 1945 ble solgt for rekordhøye 558.000 dollar på en auksjon hos Sotheby's i New York lørdag.
Les mer om:

Eirik (26) fra Teie var med i sin første landslagstropp: – Nå skal jeg spille meg til mer enn en benk

Eirik Holmen Johansen har spilt for Teie, Sandefjord, New York City FC og Manchester City. Men å bli tatt ut av Lars Lagerbäck til sin første landslagstropp er noe av det største han har oppnådd hittil i karrieren.

4,6 millioner for én flaske vin på auksjon

En flaske Romanee-Conti-vin fra 1945 ble solgt for rekordhøye 558.000 dollar - 4,6 millioner kroner - på en auksjon hos Sotheby's i New York lørdag.
Les mer om:

558.000 dollar for en flaske vin på auksjon

En flaske Romanee-Conti-vin fra 1945 ble solgt for rekordhøye 558.000 dollar (4,5 millioner kroner) på en auksjon hos Sotheby's i New York lørdag.
Les mer om:

Her taper norske Lionel to mill. på målfoto

Ta en titt på dette målfotoet. Så nær var den norske hesten Lionel og kusk Gøran Antonsen å vinne det uoffisielle VM-løpet i New York lørdag - og innkassere drøyt fire mill. kroner.
Les mer om:

Sjefen i Den Norske Turistforening tar seg gjerne en Moscow Mule på Flaming Saddles Saloon i New York

Dag Terje Klarp Solvang er generalsekretær i Den Norske Turistforening.
Les mer om:

Lionel med målfototap i trav-«VM», gigantpremie sikret i USA

Den norske travstjernen Lionel cashet inn vel 2 millioner kroner da han så vidt tapte det uoffisielle VM-løpet i New York lørdag.
Les mer om:

Nytt Rangers-tap for Zuccarello

Mats Zuccarello og New York Rangers gikk på sesongens fjerde tap på fem NHL-kamper etter 1-2-smellen hjemme mot Edmonton Oilers lørdag.
Les mer om: