Nyheter om New York


Nick Cave går kraftig ut «cancel culture», kaller den ubarmhjertig og kvelende for kreativiteten

Som svar på et spørsmål fra en amerikansk fan kalt Frances skriver Nick Cave i sitt nyhetsbrev Red Hand Files at han betrakter fenomenet med å fryse ut dem man er uenig med som «nådens antitese». – Nåde er en verdi som burde stå sentralt i ethvert fungerende og tolerant samfunn, skriver Cave, som mener at dette «anerkjenner at vi alle er ufullkomne, og gir oss dermed luft til å puste – til å føle oss beskyttet i et samfunn gjennom vår gjensidige feilbarlighet». – Uten barmhjertighet mister et samfunn sin sjel og fortærer seg selv, heter det videre i Nick Caves kraftsalve mot den såkalte avlysn

Ashley (35) har nesten ikke vært ute siden mars: – Livredd for en ny bølge

NEW YORK (VG) I nesten et halvt år har Ashley Boehm (35) isolert seg i leiligheten i den amerikanske storbyen, som på et tidspunkt var episenter for coronapandemien.
Les mer om:

Selah Marley minnes traumatisk, voldelig oppvekst med Lauryn Hill og Rohan Marley

Selah Marley forteller om en vanskelig oppvekst. Datteren til Lauryn Hill og Rohan Marley (sønnen til Bob Marley) sier at hun sjelden så noe til faren sin, og at morens behandling av henne var traumatisk. «Hun var bare veldig sint.

Manchester City-spiller Jack Harrison endelig tilbake i Premier League

Harrison har en ganske kul oppvekst med fotballen. Han startet hos Liverpool som 7-åring, byttet kjapt til Manchester Uniteds akademi hvor han jobbet seg gjennom de neste syv årene. Så gikk turen over atlanteren som 14-åring der han endte opp som Gatorade National Player på high school i 2015. Så ble unge Harrison voksen og fikk MLS-spill i én sesong for New York City.

– Musikkbyen Oslo ligner New York i sin storhetstid

For å lage sin åpne, funky undergrunnsdisco, hjelper det å være en del av den åpne, rause undergrunnsscenen i Oslo. Ikke et must, men det blir mye bedre musikk av det, mener plateaktuelle Sex Judas. Innlegget – Musikkbyen Oslo ligner New York i sin storhetstid dukket først opp på ballade.no.
Les mer om:

Zoë Kravitz tar farvel med High Fidelity, kritiserer Hulu

Zoë Kravitz og resten av gjengen fra High Fidelity har fått dårlige nyheter. Etter premieren på sesong 1 tidligere i år, har Hulu nå kansellert serien. «#breakupssuck», skriver Zoë på Instagram. Hun poster flere BTS-bilder og takker alle hun jobbet med. «Jeg vil gi en shoutout til min High Fidelity-familie. Takk for all kjærligheten og hjerte som dere har puttet inn i dette showet. Jeg har så stor respekt for dere.

Sint på egen megadonor

Telefonsamtalen mellom USAs president, Donald Trump, og en av de aller største pengegiverne til republikanerne, Las Vegas-mogulen Sheldon Adelson, skal ha tatt en sur vending, ifølge Politico og New York Times.

Verdens kuleste fotballspiller overtar Juventus

Andrea Pirlo trenger ikke å bevege seg spesielt langt nå som han har fått jobben som ny Juventus manager. Inntil for noen minutter siden var «verdens kuleste fotballspiller» leder for Juventus sitt U21 lag.

New Yorks skoler skal åpne

Skolene i New York skal gjenåpnes når det nye skoleåret nå starter, opplyser delstatens guvernør, som viser til at kampen mot koronaviruset så langt har lyktes.
Les mer om:

Bella Hadid viser finger’n til politiet i New York

Bella Hadid er ikke redd for å fornærme NYPD. Den 23 år gamle supermodellen tok til Instagram for å vise frem noen bilder hun tok foran New York-politiet. Bella har på seg ansiktsmaske.

Statsadvokaten i New York vil oppløse våpenorganisasjon NRA

– National Rifle Association er gjennomsyret av bedrageri og maktmisbruk, sier statsadvokat Letitia James og vil reise sak mot organisasjonen. President Trump kaller det en forferdelig avgjørelse.
Les mer om:

New York går til krig mot våpenlobbyen

New York reiser sak mot National Rifle Association og deres leder Wayne LaPierre. Håpet er å oppløse våpeneiernes 148 år gamle lobbyorganisasjon.
Les mer om:

Tok seks uker å telle opp stemmer i New York – frykter kaos ved høstens presidentvalg

Tirsdag kveld ble resultatet av demokratenes primærvalg i New York klart – seks uker at det ble holdt. Poststemmer førte til kaos og nå frykter man en gjentakelse ved høstens valg.
Les mer om:

Rangers ute av NHL-sluttspillet

New York Rangers tapte tre strake kamper mot Carolina Hurricanes og er ute av sluttspillet i NHL før det er skikkelig i gang.
Les mer om:

Casper Ruud står fast på US Open-planen

Casper Ruud har ennå ikke vurdert å trekke seg fra US Open på grunn av koronakrisen. Han følger oppsatt plan med spill i New York i september.
Les mer om:

Midnight Sun er her – se fansens reaksjoner på den nye Twilight-versjonen

Twilight 4 life + afterlife! Etter mye om og men har Stephenie Meyer klart å lire av seg enda en Twilight-historie. Selv om hun kun serverer en gammel fortelling på nytt. Vi har allerede fått oppfølgerbøkene New Moon, Eclipse og Breaking Dawn. Midnight Sun er en ny vri på den første romanen. Den originale historien om tenåringen Isabella «Bella» Swan – som forelsker seg i den 104 år gamle vegetar-vampyren Edward Cullen – fortelles via Bella. I Midnight Sun, som kom ut i går, gjenfortelles historien fra Edwards perspektiv. Boken er i skrivende stund nummer 1 hos Amazon, hvor den har 4 av 5 stje

Aggressive fans trakasserer anmeldere

– Vi finner adressen, pass på vinduene dine, skrev en Swift-fan til den britiske avisen The Observers musikkanmelder Kitty Empire, som ga albumet terningkast tre. Kollega Jillian Mapes i anerkjente Pitchfork ga karakteren 8,0 av 10, noe som ifølge The Guardian likevel trekker ned «det perfekte» gjennomsnittet på kritikkaggregatoren Metacritic. Det fikk hun svi for: – Kontaktinformasjon, både gammel og nåværende ble lekket, helt ned til et bilde av uset mitt.

New York-statsadvokat antyder bred etterforskning av Trump Organization

En statsadvokat i New York forsvarer begjæringen om innsyn i Trumps skattemeldinger og viser til meldinger om «omfattende og langvarig kriminell oppførsel».
Les mer om:

Nasdaq satte ny rekord

Den teknologitunge Nasdaq-indeksen i New York satte ny rekord mandag, etter å ha steget med 1,5 prosent til det høyeste nivået noensinne.
Les mer om:

Joe Budden svarer på selvmord-kommentaren til Logic: – Omvendt mobbing

Joe Budden tar ikke ansvar for følelsene til Logic. Den pensjonerte rapperen, nå mest kjent fra The Joe Budden Podcast og serien Love & Hip Hop: New York, har flere ganger vært skarpladd i sin kritikk av Def Jam-stjernen. For en drøy uke siden tok Logic et tårevått farvel med fansen i forbindelse med slippet av sitt sjette og siste album, No Pressure. I en videoprat med Peter Rosenberg fra Hot 97 sier Logic at kommentarene til Joe Budden har satt dype spor.  30-åringen starter med å forklare at han ikke selv oppsøker kritikken, og sier at han personlig ikke har noe problem med vitsemakeren.

Anne-Lise snudde skuffelsen om til glede: – Jeg har aldri vært så lykkelig som jeg er nå

Til tross for at den planlagte turen til New York ble avlyst, klarte kunstner Anne-Lise Toverud å se positivt på koronapandemien.
Les mer om:

Deilas lag ute av MLS-turnering

Ronny Deilas New York City FC tapte 1-3 i kvartfinalen mot Portland Timbers i MLS (Major League Soccer) is Back-turneringen. Dermed blir det ikke finalespill på Deila. I semifinalen skal Portland Timbers møte Jakob Glesnes' lag Philadelphia Union.
Les mer om:

Finaledrømmen brast for Deilas lag – ute av MLS' comeback-turnering

New York City FC tok ledelsen mot Portland Timbers, men tapte til slutt 1-3 i kvartfinalen i MLS is Back-turneringen i fotball.
Les mer om:

Finaledrømmen brast for Deilas lag – ute av MLS' comeback-turnering

New York City FC tok ledelsen mot Portland Timbers, men tapte til slutt 1-3 i kvartfinalen i MLS is Back-turneringen i fotball.
Les mer om: