Nyheter om Nevland


Lokalt stortalent skal konkurrere mot verdens beste i skiskyting

Martin Nevland fra Figgjo er tatt ut til junior-VM.
Les mer om:

Lokalt stortalent skal konkurrere mot verdens beste i skiskyting

Martin Nevland fra Figgjo er tatt ut til junior-VM.
Les mer om:

Vi har fulgt utdanningen: Nå har Hanna fått fast jobb

Hanna Nevland valgte yrkesfag, og sist sommer var hun i mål med sin fagprøve. Så ventet noen spennende uker: Ville hun få fast jobb etter læretiden?
Les mer om:

Ruset mann stjal og krasjet bil fra bilverksted på Storhaug

Mens arbeidsdagen var i full sving hos Nevland Bil og Karosseri fredag ettermiddag, fikk en mann tak i nøkkelen til en av de parkerte bilene utenfor. Og prøvde å kjøre av gårde.
Les mer om:

Bjarne Berntsen: - Vi har vært veldig gode med full stadion

Se hva Thomas Pereira, Erik Nevland og Bjarne Berntsen sier om oppladningen til semifinalen i cupen. Vi sendte direkte fra SR-Bank Arena tirsdag formiddag.

Direkte kl. 17.50: Se Vikings G16-lag jakte cupfinale med Erik Nevland som sidekommentator

Aftenbladet sender Viking-Sarpsborg 08 direkte.
Les mer om:

Direkte kl. 17.55: Se Vikings G16-lag jakte cupfinale med Erik Nevland som sidekommentator

Aftenbladet sender Viking-Sarpsborg 08 direkte.
Les mer om:

Direkte kl. 17.50: Se Vikings G16-lag jakte cupfinale med Erik Nevland som sidekommentator

Aftenbladet sender Viking-Sarpsborg 08 direkte.
Les mer om:

Direkte kl. 17.55: Se Vikings G16-lag jakte cupfinale med Erik Nevland som sidekommentator

Aftenbladet sender Viking-Sarpsborg 08 direkte.
Les mer om:

Lokalt talent imponerte i Lysebotn Opp: – Har lært av Ingebrigtsen-brødrene

Skiskytteren Martin Nevland (18) fra Figgjo imponerte stort og ble nummer tre i juniorklassen i Lysebotn Opp.
Les mer om:

Lokalt talent imponerte i Lysebotn Opp: – Har lært av Ingebrigtsen-brødrene

Skiskytteren Martin Nevland (18) fra Figgjo imponerte stort og ble nummer tre i juniorklassen i Lysebotn Opp.
Les mer om:

Martin Nevland: – Har lært av Ingebrigtsen-brødrene

Skiskytteren Martin Nevland fra Figgjo imponerte stort og ble nummer tre i juniorklassen i Lysebotn Opp.
Les mer om:

Se hvilke 22 spillere som starter kveldens Hå-slag

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Varhaug har hatt en tung start på sesongen, men fikk en skikkelig opptur i form av en 5-3-seier mot Solas andrelag for noen dager siden.Nærbøs sesongstart har vært blytung. På de fire første kampene har det bare blitt ett poeng.

Frøyland fikk det enklere mot Varhaug enn mot Viking

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Frøyland - Varhaug 2-0 (2-0)Det var tilbake til hverdagen for Frøyland mandag kveld. Viking var byttet ut med Varhaug, og tilskuertallet var redusert fra 1031 til godt under 100. Men denne kampen var minst like viktig for Frøyland - og for Varhaug. For Frøyland handlet det om å komme skikkelig i gang med seriespillet etter en amputert start, og det handlet om å vise at det er i toppen en skal være.

Berseløpet samla 100 deltakarar

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)97 av dei 100 som stilte til start, fullførte løpet. Mange tok seg heilt ut i den 5,5 kilometer lange løypa og heiv seg ned då dei passerte målstreken.For Salim Yousif frå EIK Friidrett gjekk det betre enn forventa. - Men det var tungt den første kilometeren, kommenterte Yousif, som vann løpet på tida 18,19.Best av damene var Sara Aarseth frå Spirit. Ho sprang på 21,31.

Klar beskjed fra Hestnes vel: - Ikke greit å råkjøre i nabolaget vårt!

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Vellaget har tatt problemet opp flere ganger, nå sist under foreningens årsmøte 27. mars.Ei av mødrene, Hanne Sofie Aarstad, er med i vellaget og kjenner selv på frykten.- Sønnen min på seks år må krysse veien to ganger før han er framme ved bussholdeplassen og kan gå om bord på skolebussen.

Innfører totalforbud mot å gjøre opp ild i skog og mark

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- All bruk av ild i skog og mark er forbudt fra nå av. Det er også innført forbud i de tolv kommunene som ligger inn under Rogaland brann og redning IKS, forteller Lars Magne Nevland, utrykningsleder ved Eigersund brann og redning.Bråtebrannen som kom ut av kontroll lørdag ble slukket i 19.00-tida.Hjelp fra oven - 15 mann var i arbeid store deler av dagen for å slukke brannen. Det var en tung jobb.

Flest barn på startstreken i EIKs terrengtrim

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Trimløpet er et lavterskeltilbud for hele familie. - Vi synes alltid at det er kjekkest når det står flest barn på startstreken. Det gjorde det på fredag, forteller Thomas Hetland fra arrangørklubben EIK friidrett. Foto: Thomas Hetland De yngste deltakerne sprang ei 300 meter lang løype.- Barn opp til 12-13 år sprang ei løype som var 800 meter lang, mens de voksne deltakerne løp 4,4 kilometer.

Brukte drone for å få oversikt over lyngbrann

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Brannmannskapene rykket i 13.00-tida lørdag ut på en løpsk bråtebrann i området Sagland/Eigestad.

Slik gikk det da Klepp møtte Varhaug i serieåpningen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Klepp - Varhaug 1-2 (0-1)Mål: 0-1 Gabriel Håland (18), 1-1 Dardan Shabi (76), 1-2 Sondre Dvergsdal (str. 80)Serieåpningen på Klepp stadion ble som ventet jevn. Begge lagene skapte sjanser i først eomgang, der Varhaug alt i alt kanskje var bittelitt bedre enn vertene. Den eneste scoringen sørget Gabriel Håland for. Han så at ballen lå på 30 meter og at keeper var langt ute.

Se hvem som skal spille for de lokale 4. divisjonsklubbene

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)4. divisjon er en arena både for hobbyspillere og for unge spillere med ambisjoner. I år får vi noen svært interessante lokaloppgjør i avdeling 2, mens Voll nok en sesong står litt på siden avdelingsmessig.Seriestartens godbit for oss her på Jæren, er utvilsomt Klepp mot Varhaug. Det blir trolig en tett og spennende kamp mellom to lag som helt klart bør være på øvre halvdel av tabellen.

Viking har ansatt ny sjef

Stine Emilsen sa for ikke så lenge siden opp jobben som daglig leder i Viking fotballklubb, nå har de ansatt sin tidligere spiss Erik Nevland (41) som ny leder, men han begynner ikke riktig enda.  Den tidligere spissen spilte for Viking i tre perioder. Han hadde i tillegg ett låneopphold der. Les: Solskjær vil bruke 2 milliarder på engelsk trio – Jeg håper å kunne bidra med min erfaring, jeg har jo selv gått gradene i Viking. Jeg gleder meg, dette blir spennende, sier Nevland til Aftenbladet. Han kommer fra jobben som daglig leder i Randaberg, hvor han har tre måneders oppsigelsestid.

Erik Nevland blir ny Viking-sjef

Viking har ansatt Erik Nevland som daglig leder i barne-og ungdomsavdelingen, melder Stavanger Aftenblad.
Les mer om:

Erik Nevland blir ny Viking-sjef

Viking har ansatt Erik Nevland som daglig leder i klubben, melder Stavanger Aftenblad. Den tidligere spissen spilte for Viking i tre perioder. Han hadde i tillegg ett låneopphold der. Nevland erstatter Stine Emilsen, som nylig sa opp jobben.

Erik Nevland ansatt som ny Viking-sjef

– Jeg gleder meg, sier Erik Nevland.-
Les mer om: