Nyheter om Netflix


True crime: 5 sjuke historier som bør få egne Netflix-dokumentarer

NB! Sterke beskrivelser. De siste årene har bydd på en raus mengde true crime hos strømmetjenestene. Mange har vi fått servert i dokumentarform – Making A Murderer, The Disappearance of Madeleine McCann, Dirty John: The Dirty Truth – mens noe har blitt spillefilmer og -serier. I sistnevnte kategori er regissør Joe Berlingers Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile med Zac Efron i hovedrollen en av årets mest omtalte, på tross av at den ikke har hatt premiere enda.

George Lucas avslører hvem som er hans favorittkarakter i «Star Wars»-universet

Mellom 11. og 15. april i år samlet «Star Wars»-personligheter og deres tilhengere seg i Chicago for å delta på Star Wars Celebration. Et arrangement som hyller galaksen langt, langt borte, men som kun avholdes når det er nye filmer på vei eller når det er et jubileum å feire. Årets samling var dedikert til «Star Wars Episode I: The Phantom Menace» (1999), som fyller 20 år i mai.

Dette kan du strømme i påsken

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Innbitt kamp om tronen Tittel: Game of Thrones Hva: TV-serie, 8 sesonger Hvor: HBO NordicGame of Thrones er en serie som for veldig mange ikke trenger noen introduksjon, ei heller er det en ny serie lenger. Like fullt er den aktuell da vi i disse dager har tatt fatt på siste og avgjørende sesong i den kritikerroste fantasy-serien. Glem faktiske steder, glem historiske personligheter og glem religion slik vi kjenner det.

Beyoncé feirer Netflix-filmen med live-album

Coachella 2019 var bra, men burde vært bedre. Som i fjor, da Beyoncé headlinet. I dag slipper Queen B HOMECOMING via Netflix. HOMECOMING: A Film By Beyoncé tar oss ifølge Netflix med på «den følelsesmessige utviklingen fra kreativt konsept til kulturell bevegelse». Altså ser vi hvordan Beyoncé gjorde Coachella om til Beychella. Den 2 timer og 17 minutter lange filmen har også fått et soundtrack – lyden av Coachella 2018. Det 40 spor lange albumet har mange korte sekvenser, men byr likevel på nesten to timer med moro. Konserten gjestes av J.
Les mer om:

Slik svarer Netflix på konkurransen fra Disney og Apple

Til høsten lanserer både Disney og Apple sine egne strømmetjenester, henholdsvis Disney+ og Apple TV+. Teknologigiganten Apple beskrev sin nye tjeneste som «det nye samlingspunktet for verdens mest kreative historiefortellere med eksklusive originale serier, filmer og dokumentarer» under et lanseringsarrangement i mars. Der ble det avslørt at Apple TV+ kommer til å inneholde helt nytt innhold fra kjente personligheter som Steve Carell, Oprah Winfrey, Steven Spielberg, Jennifer Aniston, Reese Witherspoon, Octavia Spencer, J.J.

Netflix leverer knalltall – har rekordmange abonnenter

Strømmegiganten imponerer.
Les mer om:

Oscar-diskusjon om Netflix: Kino- eller TV-filmer?

Netflix har allerede fått utmerkelser fra Oscar-akademiet, men helt inne i varmen er strømmetjenesten ikke. Er dette TV-filmer som bør nøye seg med Emmy?
Les mer om:

Streamingtips! 8 spennende serier du kan se i påsken

Om påske for deg ikke betyr knickers og kvikklunsj i skisporet, men heller mye skjermtid. Å stupe inn i Harry Hole og Poirots verden er en helnorsk påsketradisjon. Forstå det de som kan. Å sitte på ei hytte uten strøm i Gokk å lese om snømenn og andre mordere – en egentlig litt utrivelig tanke? Men det er en del av krampekosen, lell! Her har du 8 tips som kan mette hungeren etter bestialske drap og lumsk stemning i påskeferien – om du skulle vært av typen som logger inn på din foretrukne streamingtjeneste uten særlig mål eller mening.

Skandalen fører til forsinkelser for storstilt Netflix-satsing

Skuespiller Felicity Huffman har sammen med 13 andre innrømmet skyld i USAs største sak om opptaksjuks. De 14 er blant 50 personer bestående av rike foreldre og trenere som er tiltalt for å ha jukset og betalt bestikkelser for å få barna sine inn på eliteuniversiteter som Yale og Stanford. LES OGSÅ: Anmeldelse av «Hellboy». Oppstyret rundt opptaksjukset fører nå til at Netflix utsetter premieren av storsatsingen «Otherhood».
Les mer om:

Første titt på HBO-serien til Drake og Zendaya

Fra Netflix og Disney til HBO. I fjor ble det kjent at Drake lager HBO-serie med Zendaya og Jacob Elordi, basert på israelske HOT3 (som Skam trolig er inspirert av) fra 2012. Euphoria følger en gruppe tenåringer som «navigerer livet, sex, rusmidler, identitetssøking, traumer, sosiale medier, kjærlighet og vennskap».

Strømmekrigen har begynt – vil vi «drukne» i tjenester?

Analyse: Netflix og Apple vil vinne tv-tiden vår, men på ulike måter. Hva betyr det for oss i Norge?
Les mer om:

Klar med ny musikk – mens den gamle lever sitt eget liv takket være Netflix

Used To Be er tittelen, og den slippes fredag. Om sangen sier Anna of the North i en uttalelse at den er en påminnelse om «hvordan det var da vi var unge og ikke brydde oss om overfladiske ting som tar så mye av tiden vår i dag». – Folk stresser med alternative virkeligheter, og glemmer at livet skjer her og nå.
Les mer om:

Netflix bekrefter nytt tilskudd til «The Crown»-besetningen

Nå har Netflix offentliggjort navnet på skuespillerinnen som skal gestalte rollen som prinsesse Diana i den fjerde sesongen. I en pressemelding tirsdag kveld kommer det frem at Emma Corrin skal spille den verdensberømte kvinnen som giftet seg med prins Charles i 1981 og døde i en tragisk bilulykke i Paris i 1997. – Overbegeistret og beæret over å få bli med på «The Crown» sin fjerde sesong.

Mener «lubne mennesker» utestenges i romantiske filmer

– Ingen later noensinne til å finne deg attraktiv på skjermen dersom du er en større størrelse, sa Corden da han medvirket i David Tennants podkast. Ifølge BBC påpekte han at slike skuespillere blir castet som «den gode» og morsomme vennen til noen som er attraktiv. At den populære programlederen selv ble ekskludert fra slike roller, i sin tid ansporet ham til å skrive «Gavin & Stacey» – en komiserie som hadde premiere i 2007. LES OGSÅ: Filmstjernens kommentar om Netflix høstet stående applaus fra salen. Et par år før hadde han stått på scenen i Royal National Theatres oppsetning «The History
Les mer om:

Atle takket for seg i NRK. Nå lager han horror-humor på Netflix

Atle Knudsen har takket for seg i NRK og blitt ønsket velkommen i Monster. Nå er han klar for horror og humor på Netflix med serien «Blodtur».
Les mer om:

Netflix utsetter film-utgivelse etter innrømmelsen

Mister jobb og samarbeid.
Les mer om:

Filmfestival vender tilbake

– Etter så gode besøkstall to år på rad, kan jeg allerede nå si at vi jobber med neste års festival, datoene annonseres snart. Vi gleder oss stort til å komme tilbake til Norge, forteller en fornøyd Cristina Cassano- som er prosjektleder for Promotion of Italian Contemporary Cinema Worldwide hos Istituto Luce Cinecittà. LES OGSÅ: Filmen med James Hetfield kommer til Netflix. Filmfestivalen kommer tilbake for sin tredje utgave neste år.
Les mer om:

Beyoncé teamer opp med Netflix i påsken – se trailer!

Hvor mye arbeid ligger det egentlig bak et headliner-show på Coachella? Svaret varierer trolig veldig, men én som la ekstra mye krefter i planleggingen og oppvarmingen var Beyoncé. Queen B skulle egentlig opptre i California-ørkenen i 2017, men på grunn av tvillinggraviditet steppet Lady Gaga inn, før vi endelig fikk se Beyoncé briljere i 2018. Dét blir det selvfølgelig dokumentar av. Homecoming: A Film By Beyoncé tar oss ifølge Netflix med på «den følelsesmessige utviklingen fra kreativt konsept til kulturell bevegelse».

Inspirerer flere til å komme seg på tur

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)FAUSKE: - Så flott det ble forstørret, smiler Bråthen som synes det er stas at bildet hans gikk av med seieren.Bildet viser et nytråkket skispor på fjellet midt i mellom Storsteinfjellet og Tokdalen og det er hans kone som er den svarte silhuetten midt i bildet. Attpåtil er det en spennende himmel med godværskyer, sol og blå flekker.- Været var sånn hele dagen.

Et lite dypdykk i en viktig del av musikkindustrien

For hver låt der ute finnes det ofte også en musikkvideo. Noen låter er mer kjent enn videoen, men det hender også at det er motsatt, eller at en låt blir populær på grunn av videoen, eller til og med at en artist blir kjent takket være en musikkvideo. Ikke alle musikkvideoer har kun vokalfremføring eller en fiksjonsbasert handling, de har kanskje mer fokus på det mer tekniske eller har en mer innovativ historiefortelling.

Ambisiøse dramaserieprosjekter imponerer filminstituttet

Blant annet blir det andre runde «Lykkeland», mens Nordisk Råds filmpris-nominerte Izer Aliu («Fluefangerne») har skrevet serie om jordbrukere sammen med «Lilyhammer»-manusforfatter Anne Bjørnstad – der Iram Haq blir med på regisiden. Dessuten er Nicolai Cleve Broch på plass både som skuespiller og serieskaper av et relasjonsdrama. LES OGSÅ: Filmen med James Hetfield kommer til Netflix. De fem ble plukket ut blant 14 søkere, som samlet søkte om nær 120 millioner kroner.

– Jeg er lei av at det alltid er USA som blir invadert. Nå er det Norge sin tur

«En ny kald krig truer menneskeheten når romvesen, kjent som Enkene, inntar jorden. Skapningene kidnapper kvinnene og gjør mennene gravide. Nå hviler jordas skjebne på skuldrene til en alenemor, hennes nerdete sønn, eksmannen og en dommedagssekt.» Slik lyder handlingsforløpet på nettsidene til den interaktive spillefilmen «They Came».

Terningkast 6! Netflix’ svenske serie om skoleskyting er skremmende god

Spenning, løgner, frykt og kjærlighet. Den nye Netflix-serien Quicksand inneholder alt en ungdomskrim burde ha. I første episode av svenske Quicksand – Størst av alt blir vi kastet rett inn i handling. En skolemassakre finner sted i det velstående strøket Djursholm i Stockholm. 18 år gamle Maja Norberg blir pågrepet og siktet for drap. Vi blir introdusert for skyteepisoden, men får ikke vite nøyaktig hva som har skjedd med det første.

Filmen med Metallica-frontmannen kommer på Netflix

Under Sundance Film Festival tidligere i år kunne regissør Joe Berlinger presentere thrilleren «Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile» med Metallica-forsangeren James Hetfield som en av hovedrolleinnehaverne. Nå har Netflix kjørt rettighetene til filmen, som handler om seriemorderen Ted Bundy, som på 70-tallet begikk en rekke mord og voldtekter. LES OGSÅ: «Vi trenger ikke flere romantiske fortellinger om slike menn». Hetfield spiller politibetjenten Bob Hayward, som var den som til slutt fikk Bundy arrestert. I tillegg er blant andre Zac Efron og Lily Collins på rollelisten til filmen. T
Les mer om:

TMZ: Britney Spears innlagt på psykiatrisk sykehus

Spears skal ha lagt seg inn på den psykiatriske avdelingen for en uke siden, og skal være der i til sammen 30 dager, ifølge kilder til TMZ. Hun har ikke offentlig bekreftet oppholdet, men har onsdag lagt ut en tekst på Instagram hvor hun skriver at alle trenger litt «jeg-tid». LES OGSÅ: Filmen med Metallica-frontmannen kommer på Netflix. Faren hennes, Jamie Spears, har gjennomgått to operasjoner blant annet på tykktarmen.