Nyheter om Netflix


Armie Hammer forklarer den tørste kommentaren han skrev på bildet til Timothée Chalamet

Blir oppfølgeren til Call Me By Your Name fra 2017 ekstra steamy? I et nytt intervju med Variety sier nyseparerte Armie Hammer at Find Me, som bok nummer to heter, trolig ikke blir filmatisert før om flere år.

Leonardo DiCaprio, Meryl Streep, Timothee Chalamet i Netflix’ Don’t Look Up

Leonardo DiCaprio får bra følge i sin nye film Don’t Look Up. I kveld bekrefter Deadline at Leonardo skal spille mot både Meryl Streep og Timothee Chalamet. Regissør og manusforatter er Adam McKay, som lager komedien for Netflix. Filmen handler om to amatøraktige astronomer – trolig spilt av de to godgutta – som drar på medieturné for å advare om en asteroide som truer med å ødelegge jordkloden. Oscar-vinnerne Leonardo, Meryl og Timmy er ikke de eneste stjernene som streaming-giganten har sikret seg til prosjektet. Det er nå også klart at Don’t Look Up får med Ariana Grande, Kid Cudi, Jonah Hi

Jarand Herdal (24) står bak den første norske Netflix-filmen Kadaver

Vi har ventet lenge, men nå er det endelig klart for den første norske Netflix-filmen: Kadaver alias Cadaver. Den norske grøsseren har Gitte Witt (The Impossible, Exteriors), Thomas «Fingern» Gullestad (Den 12. mann, Oljefondet), Thorbjørn Harr (Vikings, 22. juli) og barneskuespilleren Tuva Olivia Remman i hovedrollene. Filmen er produsert av Espen Horn og Kristian Strand Sinkerud fra Motion Blur Films, selskapet som står bak blant annet Amundsen, Den 12.

Mad Max: Furiosa med Anya Taylor-Joy, Chris Hemsworth og Yahya Abdul-Mateen II

Mad Max-oppfølgeren Furiosa har fått hovedrolleinnehavere. I kveld bekrefter regissør George Miller at Anya Taylor-Joy, Chris Hemsworth og Yahya Abdul-Mateen II skal spille i Furiosa ifølge Deadline. Filmen er forløperen til 2015-suksessen Mad Max: Fury Road. Tittelen referer til Charlize Theron-karakteren som Anya skal spille en yngre versjon av. Vi får nå historien om Imperator Furiosa før hun traff gale Max Rockatansky i Fury Road. Anya Taylor-Joy (Instagram/anyataylorjoy) George Millers opprinnelige plan var å la 45 år gamle Charlize spille den 20 år gamle karakteren via de-aging-effekter

19 fakta om Emily in Paris-aktuelle Lily Collins

Lily Collins har hovedrollen i verdens mest sette serie akkurat nå. Emily in Paris – laget av legenden Darren Star (Beverly Hills 90210, Melrose Place, Sex and the City) – er i alle fall i Netflix-toppen i de fleste land, inkludert Norge. Noe som betyr veldig mange millioner seere. Til tross for suksess, blir den kjappe, lettbeinte dramedie-serien møtt med mye hat: Les mer hos Melk & Honning Lily Collins har hovedrollen som en ambisiøs Chicago-jente i tidlig 20-årene som går på en kulturkræsj-smell når hun flytter til Paris for å starte en tilsynelatende drømmejobb. Tenk drama-komedie á la Sex

Folkets dom: De beste sportsdokumentarene på strømmetjenestene

Vi har kartlagt Netflix, Viaplay, Amazon, HBO, NRK Nett-TV og TV 2 Sumo for å finne ut hvilke sportsdokumentarer som har fått best rangering av folket.
Les mer om:

Alexander Skarsgård er blodig i traileren til Stephen King-serien The Stand

Alexander Skarsgård er tilbake i ny stor tv-serie. Etter å ha spilt den forferdelige ektemannen til Nicole Kidman i HBO-sukssen Big Little Lies, er den svenske skuespilleren klar i The Stand. Handlingen finner sted (passende nok?) etter at en pandemi med et influensa-lignende virus har drept nesten hele jordens befolkning. Skjebnen til de overlevende vi følger ligger i hånden til 108 år gamle Mother Abagail, mens deres eksistens er truet av den mektige, onde Randall Flagg alias The Dark Man. 44-åringen fra Stockholm spiller sistnevnte, mens Whoopi Goldberg har rollen som Abagail. Alexander Ska

Svensk Netflix-serie: Gifte Sofia i drøy lek med IT-fyren Max

I dag slapp Nätflix Netflix traileren til sin andre svenske originalserie. Kjærlighet og anarki er i likhet med terningkast 6-forløperen Quicksand produsert av produksjonsselskapet FLX. Lover gøtt?
Les mer om:

Dansk originalserie på vei til Netflix

Skaperne bak serien «The Rain» har mer på lager.
Les mer om:

Fluen på hodet til Mike Pence stjal showet under debatten med Kamala Harris

Mike Pence og Kamala Harris hadde ikke mange høydepunkter under nattens debatt i Salt Lake City. Men visepresidenten til Donald Trump og visepresidentkandidaten til Joe Biden fikk god hjelp av en flue, som landet på hodet til Mike da han begynte å snakke om rasisme. Der koste den lille rakker’n seg i to minutter mens VP-en stadig gikk over sin tildelte tid. Internett-humoren tar selvfølgelig av – og fluen er nå verdensberømt over natten. Reaksjonen til fluens presseansvarlige var sannsynligvis slik: View this post on Instagram Usually wouldn’t post in betwee

YG fjerner antrekk og scene fra BLACKPINK sin musikkvideo

Er synet av Jennie fra BLACKPINK som sykepleier for sexy for et ungt publikum? Eller er det rett og slett respektløst for ekte sykepleiere som står på dag og natt? Det synes kritikere – og nå lytter YG Entertainment. Selskapet, som ikke må forveksles med Compton-rapperen YG (eller Yoguttene fra Bergen) har en bråte koreanske sensasjoner i stallen, deriblant Big Bang (igjen, ikke de norske), iKon, Winner og nevnte BLACKPINK. YG representerer også skuespillere og produsenter. På fredag slapp BLACKPINK The Album og musikkvideoen til bangeren «Lovesick Girls» Videoen har allerede 122 millioner avs

Kim Kardashian blir tårevåt i intervju med David Letterman

Kim Kardashian West tar til tårene i den tredje sesongen av My next Guest Needs No Introduction med David Letterman. My Next Guest ble først lansert i 2018 på Netflix. I dokumentarserien tar Letterman for seg én superstjerne i hver episode, og serverer oss intervjuer både i og utenfor studio. I den tredje sesongen får vi møte Lizzo, Dave Chappelle, Robert Downey Jr og Kim Kardashian.

Netflix tiltalt i Texas på grunn av «Cuties»

En storjury i Tyler County i Texas har bestemt at strømmegiganten må stilles rettslig til ansvar for seksuell fremstilling av barn.
Les mer om:

Anmelder Netflix for filmen Cuties

Netflix har i Texas blitt anmeldt for promotering av lettkledde bilder av mindreårige i filmen Cuties.
Les mer om:

«Glow» tatt av lufta – stjernene fortviler

Midt i innspillingen av sesong fire har Netflix bestemt å droppe TV-serien om wrestling-kvinnene.
Les mer om:

Netflix slukker lyset for «Glow»

«Glow» skulle fått en fjerde sesong på Netflix, men koronapandemien gjør at strømmetjenesten legger ned serien.
Les mer om:

Cobra Kai får grønt lys til sesong 4 fra Netflix

Cobra Kai med gladnyhet for fansen. YouTube-serien har hatt stor suksess hos Netflix, og i kveld fikk sesong 4 grønt lys fra streameren. I uken hvor sesong 1 og 2 ble sluppet, hadde Cobra Kai flere Netflix-seere enn både The Office og The Umbrella Academy. Sesong 3 kommer 8.

Borat 2 har fått trailer – forsatt morsomt?

Borat 2 er klar. Eller som den egentlig heter: Borat: Gift of Pornographic Monkey to Vice Premiere Mikhael Pence to Make Benefit Recently Diminished Nation of Kazakhstan Karakteren til Sacha Baron Cohen ble verdenskjent i 2006 via den første filmen; Borat!

Dette er ukens kinopremierer

Syngende lykketroll på verdensturné, prestisjefilm fra Netflix og et rørende forhold mellom en bestemor og en tiåring preger ukens premieremeny på kino fredag 2. oktober.
Les mer om:

Solgt til Netflix

Netflix tar over «Børning 3» etter nyttår. Filmen vil gå på kino fram til jul, sier produsenten.
Les mer om:

Eva Sørhaug lager thrilleren The Edge of Normal

Eva Sørhaug filmatiserer debutromanen til stjerneforfatter. Romanen til Carla Norton, The Edge of Normal, blir til film med samme tittel via den norske regissøren. Boken er den første romanen til forfatteren, som tidligere har tatt førsteplassen på New York Times’ bestselgerliste med sin true crime-bok Perfect Victim. Hovedpersonen i The Edge of Normal er Reeve LeClaire, som kan virke som en vanlig ung jente. Men for 10 år siden ble Reeve kidnappet og holdt fanget av en sadist i fire år.

Supergirl ender med sesong 6

Supergirl sier farvel. Men det blir én runde til. I kveld annonserer The CW at serien med Melissa Benoist ender etter kommende sesong 6. Ifølge Deadline starter innspillingen med kusinen til Superman etter planen i slutten av september, etter en lang pause først grunnet Melissas graviditet og deretter COVID-19. Premieredatoen til siste sesong av Supergirl, som vises også hos Netflix, annonseres snart. Superjenta takker for seg via Instgram. «Å si at det har vært en ære å portrettere denne ikoniske karakteren vil være en gigantisk underdrivelse», skriver 31-åringen til sine 4,4 millioner følger

Carole Baskin forteller gråtkvalt om livet etter Tiger King

Det er klart for andre uken av Dancing With The Stars, og Carole Baskin har allerede skrudd på krana! I en teaser for neste episode av danseprogrammet blir vi fristet med at tiger-mammaen endelig skal ta oss gjennom tiden etter Netflix-suksessen Tiger King: Murder, Mayhem and Madness. – Jeg holder det inni meg, sier en gråtkvalt Baskin til reporteren. – Det er det aller verste med dette. Den mye omtalte 59-åringen drifter Big Cat Rescue i Florida.

Netflix legger ned fersk Emmy-vinnende serie

Bare få dager etter at dukkeserien vant en Emmy i kategorien for beste barneprogram, legger strømmetjenesten den ned. Og det etter bare én sesong, melder Variety. Fantasy-satsingen ble annonsert med brask og bram i 2018, og hadde premiere i fjor. Strømmetjenesten sikret seg blant annet et stjernelag på stemmesiden, med Taron Egerton, Anya Taylor-Joy, Alicia Vikander, Natalie Dormer, Helena Bonham Carter, Eddie Izzard og Mark Hamill. Serien var en såkalt prequel til Muppet-skaperen Jim Henson og Frank Oz sin fantasyklassiker «Dark Crystal» fra 1982.
Les mer om:

Mobilen til Dagny og CLMD koster skjorta

Dagny og CLMD har fått leke seg med den nye innovasjonen til Samsung. Etter noen kalde høstdager i Oslo tittet solen endelig frem igjen på fredag. Og timingen kunne ikke vært bedre: Vi hadde nemlig utendørs photoshoot sammen med Samsung og to av deres norske ambassadører. Dagny og CLMD er blant de heldige utvalgte som har fått leke seg med Samsung Galaxy Z Fold2 – den mildt sagt spektakulære nye telefonen til Samsung.