Nyheter om Netflix


«The Crown» utvides med en sjette sesong – og vil gå mer i dybden

Egentlig skulle «The Crown» rundes av etter fem sesonger – men da de begynte å diskutere handlingen, innså serieskaperne og Netflix at det trengtes en sjette runde.
Les mer om:

Netflix bekrefter sjette sesong av «The Crown»

Det kommer en sjette og siste sesong av «The Crown» og kronen sendes videre til skuespiller Imelda Staunton (64).
Les mer om:

7 filmer som gir deg følelse av ferie

Rar sommer fordi COVID-19? Slapp av, ferie fungerer også via filmer! Se på dette som en slags form for trøst under en global pandemi. Har du ingen planer for sommeren, men ønsker fremdeles å kjenne litt på feriefølelsen? Eller kanskje du snart skal reise trenger en liten oppvarming på det som står i vente? Da har du kommet til rett plass. 730.no har samlet et knippe filmer som gir den ultimate feriefølelsen. NB! Her står ferie i fokus fremfor høy kvalitet. De typiske feriefilmene er ikke så kjente for sine høye terningkast.

Strømmesommer: Dette er nyhetene hos Netflix og HBO i juli

Vi har sjekket premieredatoene på seriene hos både Netflix og HBO, slik at du kan få oversikt!
Les mer om:

På tide å le!

Samfunnet har vært stengt i månedsvis, og når underholdningstilbud og sosialt samvær har vært redusert til det minimale har folk måtte ta til takke med Netflix og Cheesdodles.
Les mer om:

Lili Reinhart beklager toppløst bilde og tonedøv caption om Breonna Taylor

Lili Reinhart postet sexy bilde med woke caption. Influcencer-trickset falt dog ikke i god smak hos mange. Skuespilleren postet et bilde til sine til sammen 27 millioner følgere hos Instagram og Twitter hvor hun sitter toppløs. Lili gikk ikke for humor eller filosofisk tekst som kontrast til det lettkledde bildet, men dro inn drapet på den 26 år gamle ambulansearbeideren Breonna Taylor i Kentucky i mars. Her er Riverdale-stjernens innlegg og caption: «Nå som min sidepupp har fått deres oppmerksomhet, Breonna Taylors mordere har ikke blitt arrestert.

Netflix jobber med hemmelig skandinavisk dokumentar

9 av 10 Netflix-abonnenter har sett en dokumentar det siste året. I et eksklusivt intervju forteller Netflix at de jobber med et stort dokumentarprosjekt fra Skandinavia.
Les mer om:

Eirik (44) sender jevnlig musikk fra Nedre Holtet til Hollywood(pluss)

Det er kanskje ikke så mange som vet det, men det sendes jevnlig musikk fra Nedre Holtet til Hollywood. Eirik Jacobsen (44) er praktiserende veterinær og bor i Harstad, men skriver musikk for Universal, Marvel, Netflix, BBC, NASA og mange flere.

Hvor er humoren? 730.no anmelder Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga

En grei dose kjentfolk, verdens rareste aksenter og amerikanere som gjøner med europeisk kulturarv. Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga er helt klart noe for seg selv, men er den verdt å ofre to timer av sitt liv for å se? Året er 1974. Lille Lars Erickssong blir frelst av svenske ABBA som går av med seieren i årets Melodi Grand Prix. Han har funnet sitt kall i livet: Lars skal bli Islands første vinner av Eurovision Song Contest. Sammen med sin beste (og eneste?) venn, Sigrit Ericksdottir, tviholder han på barndomsdrømmen.

Jameela Jamil: – Det er ikke noe poeng å skrike på Kim Kardashian

Kim Kardashian skaper sinne. Firebarnsmoren gjør seg klar til å feire sin 40-årsdag i oktober.

Netflix kommer med etterlengtet endring

Omsider kan du få rydda litt opp i serietittinga di.
Les mer om:

Nå kan du fjerne serier du har sluttet å se

Endelig gjør Netflix det mulig.
Les mer om:

Netflix lar deg endelig fjerne titler fra «Fortsett å se»-raden

Endring i appen kan gjøre det lettere å få orden på serietittinga.
Les mer om:

Tjenesten får Netflix til å skjelve: Nå kommer den til Norge

Går rett i strupen på Netflix.
Les mer om:

Cobra Kai sesong 3 går til Netflix

Cobra Kai får nytt hjem for sesong 3. Netflix annonserer at de har sikret seg YouTube-serien. Sesong 1 og 2 kommer til Netflix senere i 2020, mens datoen til sesong 3 annonseres snart. YouTube Premium skal fortsatt ha de to første sesongene. Den Google-eide streaming-giganten hadde premiere på Cobra Kai i 2018, og serien ble en suksess. Mot alle – i alle fall en del – odds. William Zabka og Peyton List i Cobra Kai (YouTube/Netflix) Mange humret over at The Karate Kid fra kunne fortsette 34 år etter All Valley Karate Tournament på 80-tallet, men showet kan i skrivende stund smykke seg med 8,9 s

Disney+ i Norge: Annonserer dato og norske priser

Disney+ blir tilgjengelig i Norge 15. september. I en e-post til 730.no bekrefter The Walt Disney Company den norske datoen for streamingtjenesten. Samme dag åpner de i syv andre land i Europa: Danmark, Sverige, Finland, Island, Portugal, Belgia og Luxemburg. Den norske prisen blir 69 kroner i måneden. Man kan også betale 689 kroner for et år, som vil si 57 kroner per måned. Prisene er lavere enn konkurrentene, som for eksempel Netflix og HBO.

Netflix med gode nyheter for fans av The Witcher

The Witcher sesong 2 var preget av mye usikkerhet grunnet COVID-19. I mars måtte Netflix stanse innspillingen i England på grunn av koronaviruset, som Kristofer Hivju ble smittet med. Men i kveld får vi vite at nordmannen, serieskaper Lauren Schmidt Hissrich og resten av gjengen fortsetter å skyte sesong 2 i sommer, nærmere bestemt i august. The Witcher annonserer dette selv via et dikt på Twitter. I’m dusting off my lute and quill, I have some news, some mead to spill: After all the months we’ve been apart It’s time for production to restart.

Dubbes i Sverige

Netflix dubber norsk TV-drama til engelsk i Sverige og Danmark. Fordummende, sier Foreningen Norden.
Les mer om:

Chris D’Elia nekter for anklagene om å bevisst ha forsøkt seg på mindreårige jenter

Chris D’Elia får kjørt seg på nettet. Flere kvinner hevder at komikeren har flørtet med mindreårige jenter og bedt om nakenbilder. Men 40-åringen, blant annet kjent fra Netflix-serien You, nekter. – Jeg vet at jeg har gjort ting i løpet av min karriere som kan føles støtende for folk, men jeg har aldri bevisst forsøkt meg på mindreårige kvinner, sier Chris D’Elia til TMZ. – Alle mine forhold har vært lovlige og samtykkende og jeg har aldri møtt eller utvekslet upassende bilder med personen som har twitret om meg, hevder New Jersey-mannen. Det har i mange år vært rykter om stjernens drøye oppfø

Floor is Lava: – Er Netflix tom for idéer?

Floor is Lava får kanskje bare én sesong hos Netflix. Eller er det en fremtidig klassiker? Etter karantene-gull som Love is Blind og Tiger King er streamingtjenesten klar med nok en nyskapning. Nå lanserer de gameshowet Floor is Lava, som handler om akkurat hva det høres ut som.  Deltagerne må komme seg gjennom en vrien hinderløype uten å falle i den røde væsken på gulvet. Klarer de det, kan de vinne store pengesummer. Konseptet er ikke veldig ulikt konkurranser som Wipeout eller Daidalos’ Labyrint på NRK Super. Brennheit serie?
Les mer om:

Helga utsatt for Netflix-svindel: – Utspekulerte

Flere har mottatt mail fra noe som ser ut til å være Netflix, men det er det ikke.
Les mer om:

«Little Britain»-duoen beklager «blackface»-vits

Matt Lucas og David Walliams «Little Britain»-show har blitt fjernet av BBC og Netflix. Nå beklager duoen selv at de har spilt karakterer med mørk hudfarge.
Les mer om:

Dokumentar om Magic Johnson på lerret i 2021 etter Jordan-suksess

Basketballdokumentaren om Michael Jordan ble en gigantisk suksess for Netflix og ESPN. I 2021 kommer dokumentaren om LA Lakers-legenden Earvin «Magic» Johnson.
Les mer om:

Dave Chappelle overrasker med Netflix-spesial på YouTube

Dave Chappelle slapp i dag spesialen 8:46 via Netflix og YouTube. I den sosialt distanserte innspillingen, som fant sted i forrige uke, går han rett på sak. Temaer er blant annet mordet på George Floyd, media, Kobe Bryant og mer. (Til og med litt om Ja Rule blir nevnt. I For What It’s Worth fra 2004 gjør Dave narr av MTV som ønsket kommentar om 11. september-terroraksjonen fra Ja Rule.) Tittelen 8:46 referer til minuttene som politiveteranen Derek Chauvin brukte på å kvele George Floyd, som lå i håndjern på bakken.

Mikael Persbrandt med i Eurovision-komedie for Netflix

Mens de to amerikanerne gestalter de islandske artistene Lars Erickssong og Sigrit Ericksdottir, som har som mål å vinne Eurovision Song Contest, gjør svensken rollen som Viktor Karlsson, sjef for den islandske sentralbanken, melder TT. – Det er en stor glede å slutte seg til det fantastiske ensemblet for å spille den onde Viktor Karlsson i denne sagaen om det fantastiske Eurovision-universet, uttaler Persbrandt. Blant skuespillerne inngår også eks-007-skuespiller Pierce Brosnan og Dan Stevens, kjent fra «Downton Abbey», så vel som Demi Lovato og Graham Norton – som spiller seg selv. Et knippe