Nyheter om Netflix


Look Mom I Can Fly: Netflix med dokumentar om Travis Scott

Startet fra bunnen. For noen få år siden spilte Travis Scott konserter for en håndfull folk rundt i hjembyen Houston. I dag headliner han festivaler over hele verdenen. Dirty South-pioneeren Mike Dean (som var husprodusent for Rap-A-Lot Records) var mentor og DJ for Travis fra starten av. Traileren til for Netflix-dokumentaren Look Mom I Can Fly åpner med at Mike viser frem en 2014-snutt hvor Travis spiller for ca. 40-50 personer. Den 85 minutter lange filmen viser artisten fra starten frem til slippet av hans seneste, Grammy-nominerte album ASTROWORLD.

The Mandalorian: Første titt på den første Star Wars-TV-serien

The Mandalorian finner sted i Star Wars-universet, noen år etter Return of the Jedi. Som navnet indikerer, følger TV-serien en av The Mandalorians; kommandosoldatene skapt av George Lucas i forbindelse med Empire Strikes Back. (Hei, Boba Fett!) Serien, som er Star Wars’ første live-action-show, er laget og skrevet av Jon Favreau (Iron Man 1 og 2). Jon holder handlingen tett til brystet, men traileren viser at holdejegeren er på oppdrag i snuskete omgivelser hvor han støter på tvilsomme skikkelser. Pedro Pascal spiller The Mandalorian – men her er han Oberyn Martell alias Red Viper i Game of Th

He-Man blir Netflix-serie

Serien, som blir en animert originalserie fra Netflix, vil kort fortalt plukke opp tråden der historien sluttet på 80-tallet. Netflix og Mattel skal sammen lage denne serien som har fått navnet«Masters of the Universe: Revelation», og de har hentet inn Kevin Smith til å styre skuten. Smith er kanskje mest kjent som figuren Silent Bob i duoen Jay & Silent Bob som vender tilbake til lerretet med en ny film denne høsten. LES OGSÅ: Hysterisk duo tilbake med ny film. Mange husker helt sikkert He-Man, Orco, Battlecat, Man-at-Arms og Skeletor fra 80-tallet.
Les mer om:

Millionsøksmål: - Så for mye Netflix

Robert De Niros filmselskap saksøker en tidligere ansatt som blant annet skal ha sett 55 episoder av «Friends» i løpet av fire arbeidsdager.
Les mer om:

Dette er grunnen til at Netflix kansellerer serier etter tre sesonger

Kan Netflix-boblen være i ferd med å sprekke?
Les mer om:

Lanserer kampanje for å få tilbake Netflix-serie

Bare fire og en halv måned etter den andre sesongen av den kritikerroste serien «The OA» ble sluppet på Netflix kom de med nyheten om at den også ble den siste. Dermed ser det ut til at fansen aldri får vite hvordan det egentlig går med serien fra Brit Marling og Zal Batmanglij. Eller gjør det egentlig det? LES OGSÅ: Quentin Tarantino har laget en av årets beste filmer. Brit Marling spiller selv hovedrollen som en adoptert blind kvinne som forsvinner i syv år.

Nostalgisk Quentin Tarantino gir fansen og Hollywood det de vil ha

I en av scenene i Once Upon a Time in Hollywood, spiser den fremadstormende filmstjernen Sharon Tate sitt siste måltid på El Coyote i West Hollywood. Et par minutters gange bortenfor den klassiske restauranten ligger New Beverly Cinema. Da Quentin Tarantino vokste opp i Los Angeles på 60- og 70-tallet var han oppslukt av filmer, og kinoen ble hans favoritt. Senere ble små kinosaler truet av store kinokomplekser, og i 2007 stanset Quentin planene om å rive bygget ved å kjøpe kinoen.

Gjermundsen Auto først ute med dette i Vestfold: – Vil gi mer fleksibilitet

Nå kan du «streame» en bil, akkurat på samme måte som med Spotify og Netflix hos Gjermundsen Auto.

Premieredatoen til den tredje sesongen av Netflix-serien «The Crown» avslørt

Det er filmbransjebladet Variety som melder at det er mer rojal strømmemoro på gang i nær fremtid. Den populære kongelige dramaet kom i regi av Netflix i 2016 og handler om Storbritannias dronning Elizabeth II.

Netflix slipper premieredato for sesong tre av «The Crown»

Endelig er datoen klar: Netflix slipper sesong tre av den populære serien The Crown søndag 17. november.
Les mer om:

Uchill sommer fra Netflix – se traileren til mystisk serie

– Alle er redd for noe… Bra premiss? I slutten av måneden har The A List premiere hos Netflix. Serien er en av flere ungdomssatsninger fra BBC de siste par årene, og hadde premiere i Storbritannia i fjor. Nå er den britiske godbiten klar for global lansering via Netflix.  En gruppe ungdommer reiser til en idyllisk øy som kjapt skal vise seg å bære på noen store hemmeligheter. Allerede i traileren lærer vi nemlig at fergen skal ha sluttet å gå dit for over et år siden – på grunn av et dødsfall… Midsommar who?

Netflix saksøkt: - Framstilt som sinnssyke

Fire deltakere i dokumentarserien «Afflicted» saksøker strømmegiganten for ærekrenkelse.
Les mer om:

Nå kommer tjenesten som får Netflix til å skjelve: – Du mister nesten pusten

Ekspert tror Disneys nye strømmetjeneste vil være totalt dominerende innen noen år.
Les mer om:

Netflix henter skaperne av «Game of Thrones» i milliardavtale

Strømmegiganten satser hardt, og henter profilert duo fra en av sine argeste konkurrenter.
Les mer om:

Macaulay Culkin gjøner med «Hjemme alene»-nyheten

Klar for enda mer Hjemme alene? Denne uken ble det kjent at Disney planlegger å lage nye versjoner av 20th Century Fox-filmer de nylig har fått tilgang til etter oppkjøp, deriblant Hjemme alene, Natt på museet og En pingles dagbok. De fleste forbinder Hjemme alene med de to filmene hvor Macaulay Culkin har hovedrollen som Kevin McCallister.

Filmblogg: Seriemorderes psyke

16. august er det igjen tid for å krype inn i noen av historiens sykeste sinn i andre sesong av «Mindhunter» på Netflix.
Les mer om:

Pierce Brosnan klar for Eurovision-moro

Det er hnenterteinment.co som melder at Brosnan er klar for komedien som tar seg inn i det uforlignelige Eurovision-universet. Men hva den 66-årige skuespilleren, blant annet kjent for innsatsen som James Bond, skal spille – se det er så langt ikke klart. LES OGSÅ: Tar regi for «Venom». Den kommende komedien produseres for Netflix, og Ferrell skriver manuset og skal spille den ene hovedrollen: Den andre er det Rachel McAdams som har tatt på seg. Skal vi tro Iceland Review er begge to klare for å spille islendinger i filmen. The post Pierce Brosnan klar for Eurovision-moro appeared first on GA
Les mer om:

Hvorfor er Timothée Chalamet i Norge?

En av verdens største nye skuespiller-stjerner er i Norge. Tirsdag kveld skriver Timothée Chalamet på Instagram Story han har fullført innspillingen av et ikke navngitt prosjekt. 23-åringens snutt er skutt fra et helikopter. Sveip for skjermbilder fra Timothées Instagram Story: View this post on Instagram Timothée er i Norge A post shared by 730.no (@730no) on Aug 6, 2019 at 11:54am PDT En kilde 730 har snakket med forteller at det hemmelige prosjektet han er i Norge for er Dune.  Dune avsluttet innspillingen i juli, men skal ha måtte skyte noen scener

Netflix kansellerer kritikerrost serie etter to sesonger

Det er Deadline som bringer nyheten om at serien til Brit Marling og Zal Batmanglij ikke blir fornyet for en tredje sesong. I serien spilte Marling en adoptert blind kvinne som forsvinner i syv år.

Netflix er «utrolig stolte av» The OA – men kansellerer serien

Det er ofte spennende om serier får fortsette eller om de blir avlyst. Dessverre for tilhengerne av The OA som venter på sesong 3: I dag annonserte Netflix at de har valgt å kansellere sci-fi-serien. Streameren oppgir ingen årsak, men skryter av alle episodene. – Vi er utrolig stolte av de 16 trollbindende kapitlene av The OA, skriver Netflix-programsjef Cindy Holland i pressemeldingen. – (Vi) er takknemlige for at Brit og Zal delte sin dristige visjon og virkeliggjorde den gjennom sitt utrolige kunstnerskap.

Fra White Chicks til rolle som sekslinger hos Netflix

Denne filmen kommer ikke til å vinne Oscar. Eller Golden Globe, Gullpalmen eller noen andre høytstående priser, for den saks skyld. Heldigvis trenger ikke alle filmer å være verken tankevekkende eller tårefremkallende. Sextuplets kan for eksempel være perfekt for en lettbeint filmkveld med venner.  I den kommende Netflix-komedien spiller Marlon Wayans hovedrollen som den vordende pappaen Alan – og fem av hans ukjente søsken Russell, Ethan, Baby Pete, Dawn og Jaspar. Adopterte Alan finner nemlig ut at han er en del av et hittil ukjent kull med sekslinger. Fun fact: Marlon Wayans er selv en av t
Les mer om:

Haiskrekk? Ikke se denne filmen

Kanskje ingen nyklassiker, men i 2017 skremte 47 Meters Down nok folk til at det ble en stor kinosuksess. Claire Holt (The Vampire Diaries, Pretty Little Liars) og popveteranen Mandy Moore spiller to jenter som burdykker i Mexico. Dessverre løsner buret og faller til bunnen (ja, 47 meter ned), hvor de blir sittende fast mens hvithaiene lurer. Nå er den britiske regissøren Johannes Roberts tilbake med mer glupske haier – og nye jenter. Hajsann: Brianne Tju som Alexa, Sophie Nélisse som Mia, Sistine Stallone som Nicole og Corinne Foxx som Sasha (Selmer Media/Entertainment Studios) 47 Meters Down